VOLVO PENTA MOTORRENOVERING. Renover din Volvo Penta så den igen er up to date

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VOLVO PENTA MOTORRENOVERING. Renover din Volvo Penta så den igen er up to date"

Transkript

1 VOLVO PENTA MOTORRENOVERING Renover din Volvo Penta

2 HAVNESERVICE startede i 1978 i gamle bygninger som smede- og maskinværksted. I februar 1984 overtog Christian Brodersen værkstedet og firmaet HAVNESERVICE Skibsmotor- og Maskinværksted blev grundlagt. I starten var opgaverne alsidige med alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på en aktiv havn. Lystbådene, i alle størrelser, blev gennem årene også håndteret og stille og roligt gennem årene, er dette område blevet virksomhedens centrale område. Hvilket i 2003 medførte en større udvidelse og ombygning til et moderne marinecenter. Samtidig skiftede vi navn til det mere tidssvarende og aktuelle Havneservice Marinecenter Horsens ApS, som et signal på vor nuværende og fremtidige fokus. I forbindelse hermed blev et planlagt generationsskifte påbegyndt og pr. 1. marts 2008 er virksomheden overdraget til Claus og Bjarne Brodersen, der vil håndtere den fremtidige udvikling med sikker hånd. Men efter 29 år beliggende på Horsens Havn vurderer vi, at det er tiden til at se nye muligheder. Vi har derfor valgt at åbne en ny afdeling i Juelsminde, Havnegade 12 (den gamle smede) midt på havnen, hvor vores fokus vil være det tekniske i båden. Havneservice består i dag af 8 mand og 4 servicevogne, og hvis der er et behov er vi indstillet på at udvide med mere personale. Vi har ved samme lejlighed overtaget beddingen så vi i dag råder over bedding både i Horsens og Juelsminde. Mvh Claus & Bjarne

3 VOLVO PENTA 2001 MOTOR Renover din Volvo Penta 2001, 2001AG, 2001B, 2001BG. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe og honing af cylinder.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af dysse foring i topstykke.. Renovering af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysse med nye dyssespids.. Rensning af kølesystem.. Udskiftning af termostat.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (23.750,00- incl. Moms.)

4 VOLVO PENTA 2002 MOTOR Renover din Volvo Penta 2002, 2002AG, 2002B Motorrenoveringen bestående af:. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe og honing af cylindre.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af dysse foringer i topstykke.. Renovering af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af kølesystem.. Udskiftning af termostat.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (26.875,00- incl.moms.)

5 VOLVO PENTA 2003 MOTOR Renover din Volvo Penta 2003 motor,. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe og honing af cylindre.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af dysse foringer i topstykke.. Renovering af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af kølesystem.. Udskiftning af termostat.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (32.500,00- incl. Moms)

6 VOLVO PENTA 2003T MOTOR Renover din Volvo Penta 2003T motor,. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe og honing af cylindre.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af dysse foringer i topstykke.. Renovering af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Kontrol og rensning af turbolader.. Rensning af kølesystem.. Udskiftning af termostat.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (35.000,00- incl. Moms)

7 VOLVO PENTA 31 MOTOR Renover din Volvo Penta AD31L-A, AD31P-A, TAMD31L-A, TAMD31M-A, TAMD31P-A,. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af varmeveksler, oliekøler og ladeluft køler.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter, luftfilter, krumtap ventilations filter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (46.250,00- incl. Moms)

8 VOLVO PENTA 31 MOTOR Renover din Volvo Penta 31 motor, Motorrenovering af Volvo Penta AD31L-A, AD31P-A, TAMD31L-A, TAMD31M-A, TAMD31P-A. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempler, stempelringe og cylinderforinger.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af varmeveksler, oliekøler og ladeluftkøler.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter, luftfilter, krumtap ventilations filter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. ( ,00- incl. Moms)

9 VOLVO PENTA 32 MOTOR Renover din Volvo Penta KAD32 motor,. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af varmeveksler, oliekøler og ladeluftkøler.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter, luftfilter, krumtap ventilations filter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. ( ,00 incl. Moms)

10 VOLVO PENTA 32 MOTOR Renover din Volvo Penta 32 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD32. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige dele i motor.. Udskiftning af hovedlejer på krumtap.. Udskiftning af aksialleje på krumtap.. Udskiftning af plejllejer.. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger.. Slibning af udstødnings og indsugningsventiler i topstykke.. Udskiftning af cirkulationspumpe for kølevand.. Renovering af søvandspumpe.. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser.. Rensning af varmeveksler, oliekøler og ladeluftkøler.. Samling af motoren med nye pakninger samt diverse tætninger.. Udskiftning af oliefilter, brændstoffilter, luftfilter, krumtap ventilations filter.. Udskiftning af kileremme.. Prøvekørsel og test af motor efter endt reparation.. Lakering af motor i Volvo Penta højglans grøn. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms. (62.500,00- incl. Moms)

11 VOLVO PENTA 41 MOTOR Renover din Volvo Penta 41 motor, Motorrenovering af Volvo Penta TAMD41, D41A, AQAD41A, AD41A Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms (51.250,00- incl. Moms)

12 VOLVO PENTA 41 MOTOR Renover din Volvo Penta 41 motor, Motorrenovering af Volvo Penta TAMD41, D41A, AQAD41A, AD41A Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms (75.000,00- incl. Moms)

13 VOLVO PENTA 42 MOTOR Renover din Volvo Penta 42 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD42, KAMD42 Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (51.250,00 incl. Moms)

14 VOLVO PENTA 42 MOTOR Renover din Volvo Penta 42 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD42, KAMD42 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (75.000,00 incl. Moms)

15 VOLVO PENTA 42 MOTOR Renover din Volvo Penta 42 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD42, KAMD42 Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (55.000,00- incl. Moms)

16 VOLVO PENTA 42 MOTOR Renover din Volvo Penta 42 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD42, KAMD42 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempler, stempelringe og cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (75.000,00- incl. Moms)

17 VOLVO PENTA 43 MOTOR Renover din Volvo Penta 43 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD43, KAMD43 Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms (56.250,00- incl. Moms)

18 VOLVO PENTA 43 MOTOR Renover din Volvo Penta 43 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD43, KAMD43 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (75.000,00- incl. Moms)

19 VOLVO PENTA 44 MOTOR Renover din Volvo Penta 44 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD44, KAMD44 Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Udskiftning af brændstofdyser med nye ombytningsdysser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms (67.500,00- incl. Moms)

20 VOLVO PENTA 44 MOTOR Renover din Volvo Penta 44 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD44, KAMD44 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger. Udskiftning af brændstofdyser med nye ombytningsdysser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (86.250,00- incl. Moms)

21 VOLVO PENTA 300 MOTOR Renover din Volvo Penta 300 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD300, KAMD300 Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforringer. Udskiftning af brændstofdyser med nye ombytningsdysser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (71.250,00- incl. Moms)

22 VOLVO PENTA 300 MOTOR Renover din Volvo Penta 300 motor, Motorrenovering af Volvo Penta KAD300, KAMD300 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempelringe samt honing af cylinderforinger. Udskiftning af brændstofdyser med nye ombytningsdysser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (90.000,00- incl. Moms)

23 VOLVO PENTA 61 MOTOR Renover din Volvo Penta 61motor, Motorrenovering af Volvo Penta TAMD61 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempler, stempelringe og cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (92.500,00- incl. Moms)

24 VOLVO PENTA 63 MOTOR Renover din Volvo Penta 63 motor, Motorrenovering af Volvo Penta TAMD63 Udskiftning af hovedlejer på krumtap. Udskiftning af aksialleje på krumtap. Udskiftning af stempler, stempelringe og cylinderforinger. Renovering af brændstofs dysser med nye dyssespidser. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms ( ,00- incl. Moms)

25 VOLVO PENTA D3 MOTOR Renover din Volvo Penta D3-110, D3-130, D3-160, D3-190 motor, Udskiftning af stempelringe og honing af cylindre. Renovering af brændstofs injektorer med nye injektorspidser. Rensning af turbolader. Udskiftning af diverse remstrammer hjul. Opdatering af motorstyring Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (41.875,00- incl. Moms)

26 VOLVO PENTA D3 MOTOR Renover din Volvo Penta D3-110, D3-130, D3-160, D3-190 motor, Opbygning af motor med ny long blok Renovering af brændstofs injektorer med nye injektorspidser. Rensning af turbolader. Udskiftning af diverse remstrammer hjul. Opdatering af motorstyring. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms (91.250,00- incl. Moms)

27 VOLVO PENTA D4 MOTOR Renover din Volvo Penta D4 motor, Opbygning af motor med ny long blok Renovering af brændstofs injektorer med nye injektorspidser. Rensning af turbolader. Udskiftning af diverse remstrammer hjul. Opdatering af motorstyring. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00- + moms ( ,00- incl. Moms)

28 VOLVO PENTA D6 MOTOR Renover din Volvo Penta D6 motor, Opbygning af motor med ny long blok Rensning af turbolader. Udskiftning af diverse remstrammer hjul. Opdatering af motorstyring. Pris for ovennævnte motorrenovering kr ,00 + moms ( ,25- incl. Moms)

29

VOLVO PENTA MOTORRENOVERING

VOLVO PENTA MOTORRENOVERING VOLVO PENTA MOTOR VOLVO PENTA MOTORRENOVERING Renover din Volvo Penta VOLVO PENTA 2001 MOTOR Renover din Volvo Penta2001, 2001AG, 2001B, 2001BG. Adskillelse og rengøring af motor.. Kontrol af alle indvendige

Læs mere

EN NY SÆSON. Tips fra din Volvo Penta forhandler efterår 2015. fordele. på originaldele. NYE GARANTIER Volvo Penta indfører

EN NY SÆSON. Tips fra din Volvo Penta forhandler efterår 2015. fordele. på originaldele. NYE GARANTIER Volvo Penta indfører FORDELE En indenbordsmotor har mange fordele. RENOVERING Renover din motor for bedre pålidelighed og sikkerhed. MOTORKAMPAGNE Gør brug af mange fordelagtige motorkampagner. NYE GARANTIER Volvo Penta indfører

Læs mere

Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning

Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning Reparation af Fiat Punto med defekt toppakning Benyttede Haynes ISBN: 1 85960 561 3 som udgangspunkt. Symptomer: Efter påfyldning af kølervæske samt udluftning af kølersystemet (2 steder), så kørte den

Læs mere

Vinterkonservering af Volvo Penta MD7A med S-110 drev

Vinterkonservering af Volvo Penta MD7A med S-110 drev Vinterkonservering af Volvo Penta MD7A med S-110 drev 1. Baggrund Denne artikel er redigeret med udgangspunkt i beskrivelsen af Volvo Penta 2001 skrevet af Bjarke (MaxiMalt). Tak for udgangspunktet! Dette

Læs mere

fakta Det er imidlertid ikke altid fejl på motoren, der er årsag til driftsforstyrrelser.

fakta Det er imidlertid ikke altid fejl på motoren, der er årsag til driftsforstyrrelser. 89 Et er jo forskellige motortyper, et andet er deres virkemåde. Selv om man passer og plejer sin motor efter alle kunstens regler sker det jo at noget ikke helt går efter planen. Det er derfor vigtig

Læs mere

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS ORIGINALE VOLVO PENTA RESERVEDELE TIL KLASSISKE MOTORER CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Klassiske reservedele til klassiske Volvo Penta motorer Som

Læs mere

TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel

TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel TDME-4102 og TDME-4105 Marine Diesel Topstykke Topstykke Nr Benævnelse Antal Bemærkning Varenummer 1 Bolt M8 30 2 GB/T5783 2 Skive Ø8 26 GB/T93 3 Termostathus (øvre) 1 4102L-WF-009 Termostat 1 QC2105-43001

Læs mere

2011 Fastpristabel Thisted Marine Center

2011 Fastpristabel Thisted Marine Center 2011 Fastpristabel Thisted Marine Center Print skemaet ud og afkryds de ønskede arbejder. Priser er inkl. 25% moms. Navn: Dato: Båd: I/O MOTORER: MERCRUISER/VOLVO/OMC 750,- FP001 Olieskift inkl. Filter

Læs mere

marineservice.com ... move on!

marineservice.com ... move on! marineservice.com... move on! Vi betragter opgaven som fuldført i det øjeblik, vores kunde er klar til at...... move on! Skibsreparationer 2 Skibsreparationer 2 Totalentreprise 3 Motorarbejde / Renovering

Læs mere

fakta Forbrændingsmotor

fakta Forbrændingsmotor 2 Enhver, der beskæftiger sig med dieselmotorer, bør kende opfinderen af denne maskine. Nedenfor er et kort resume af, hvem han var. Rudolf Diesel blev født i Paris i 1858 af tyske forældre. Under den

Læs mere

fakta TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR BUKH-MOTOR

fakta TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR BUKH-MOTOR 73 Motortyper er et meget stort emne. Der findes et utal af både særprægede og sindrigt konstruerede modeller. Afsnittet her indeholder beskrivelser af mindre motorer, både indenbords samt udenbords. Endvidere

Læs mere

Teknisk billedbog for Yamaha PW50 speedwaymaskine

Teknisk billedbog for Yamaha PW50 speedwaymaskine Teknisk billedbog for Yamaha PW50 speedwaymaskine Udgave 1, opdateret den 22-06-2017 Denne billedbog er tænkt som en hjælp til mikrospeedwayforældre. Billedbogen indeholder eksempler på, hvad man bør tjekke

Læs mere

Smøreoliesystemet på dieselmotorer.

Smøreoliesystemet på dieselmotorer. Smøreoliesystemet på dieselmotorer. Generelt er der ikke meget at se til smøreoliesystemet uden på dieselmotoren. Det indskrænker sig ofte til kun at være oliefilteret (vist på motorens BB side, som på

Læs mere

Brugsanvisning KVA-D 80T

Brugsanvisning KVA-D 80T Brugsanvisning KVA-D 80T Revison 1 april 2011 Revison 1 april 2011 Motorens model og betegnelse kan findes på typepladen som er placeret på motoren. Denne brugsanvisning omhandler: Fabrikat: Maskinbetegnelse:

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION OLIE AFTAPNINGSSKRUE DRAINSCREW OLIE PAKNING GASKET CYLINDER CYLINDER

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION OLIE AFTAPNINGSSKRUE DRAINSCREW OLIE PAKNING GASKET CYLINDER CYLINDER POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION 1 2 290608 OLIE AFTAPNINGSSKRUE DRAINSCREW 2 2 416308 OLIE PAKNING GASKET 3 1 422140 CYLINDER CYLINDER BLOCK 4 2 416309 NÅLELEJE HKO0810 NEEDLE BEARING HKO0810

Læs mere

Tid til Eftersyn 2018/2019. Og meget mere! Høstmaskiner. Traktorer

Tid til Eftersyn 2018/2019. Og meget mere! Høstmaskiner. Traktorer Tid til Eftersyn 2018/2019 Traktorer Høstmaskiner Og meget mere! Traktor Tilbud på et godt og gennemgribende traktor eftersyn: 2WD kr 1.699 /excl. moms Fast pris på arbejdslønnen 10% rabat på olie og filtre

Læs mere

Tid til Eftersyn 2019/2020

Tid til Eftersyn 2019/2020 Tid til Eftersyn 2019/2020 Traktor Bestil i god tid og få alle fordelene...og så kan vi tilrettelægge hvornår eftersynet udføres Vælg i mellem: FAST TIMELØN PÅ 2WD kr 1.699 /excl. moms Fast pris på arbejdslønnen

Læs mere

NÅLELEJE HKO0810 NEEDLE BEARING HKO0810

NÅLELEJE HKO0810 NEEDLE BEARING HKO0810 POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION 1 2 290608 OLIE AFTAPNINGSSKRUE DRAINSCREW 2 2 416308 OLIE PAKNING GASKET 3 1 290809 MOTORBLOK ENGINE BLOCK 4 2 416309 NÅLELEJE HKO0810 NEEDLE BEARING HKO0810

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

VOLVO PENTA Diesel og Benzin motorer OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE. Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring?

VOLVO PENTA Diesel og Benzin motorer OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE. Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring? VOLVO PENTA Diesel og Benzin motorer OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring? Oplægning / Vinterkonservering: Hvad skal gøres inden båden

Læs mere

Anlægsrenovering januar 2012 Renovering af komplet hotmeltanlæg Vi servicerer og reparerer stort set alle fabrikater.

Anlægsrenovering januar 2012 Renovering af komplet hotmeltanlæg Vi servicerer og reparerer stort set alle fabrikater. Anlægsrenovering januar 2012 Renovering af komplet hotmeltanlæg Vi servicerer og reparerer stort set alle fabrikater. Professionel værkstedsrenovering Foruden vor mulighed for at tilbyde Dem nye kvalitetshotmeltanlæg,

Læs mere

2015 Fastpristabel Thisted Marine Center

2015 Fastpristabel Thisted Marine Center 2015 Fastpristabel Thisted Marine Center v1 Print skemaet ud og afkryds de ønskede arbejder. Priser er inkl. 25% moms. Navn: Dato: Båd: I/O MOTORER: MERCRUISER/VOLVO/OMC 800,- 101 Olieskift inkl. Filter

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17417 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 13692009 Rødkærsbro Auto- & Traktorværksted ApS Erhvervsvej 4 8840 Rødkærsbro Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Brændstoftilførsel. højtrykspumper. Overskydende olie cirkulerer

Brændstoftilførsel. højtrykspumper. Overskydende olie cirkulerer 35 til motorer kan være meget kompliceret. I dette afsnit bliver du ført igennem systemer til servicering af dieselmotorer såvel som benzinmotorer (Otto motorer). Endvidere ses der på, hvordan en motors

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

AVIATOR Forhandlingsprotokol (dagsorden) Dokument nr. 192 Aalborg svæveflyveklub

AVIATOR Forhandlingsprotokol (dagsorden) Dokument nr. 192 Aalborg svæveflyveklub Side 1 af 6 Afbud: Michael Rønaa 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møder Godkendt og underskrevet 3. Formanden Besøg af Lars Agesen-Pagh for at høre om klubbens

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE

VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE EN GOD INVESTERING I denne folder finder du det meste af det, du bør kontrollere og checke på motor og drev i forbindelse med oplægning

Læs mere

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet.

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bytteværdi Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bates y&r 2235 09/10 10.000. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer. Bytteværdi Byt, og spar

Læs mere

Reservedelskatalog. LO50 - LONCIN 50 ccm model "KITTEN"

Reservedelskatalog. LO50 - LONCIN 50 ccm model KITTEN Reservedelskatalog LO50 - LONCIN 50 ccm model "KITTEN" Side Fig. 1 Topstykke 4 Fig. 2 Dæksler, topstykke 6 Fig. 3 Knastaksler, ventiler 8 Fig. 4 Knastkæde 10 Fig. 5 Krumtaphus, oliepumpe 12 Fig. 6 Stempel,

Læs mere

OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring?

OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring? OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE Hvad bør gøres i forbindelse med Vinterkonservering og Forårsklargøring? Hvad skal gøres inden båden tages på land? Olie- og Oliefilterskift. Du bør skifte olie og oliefilter

Læs mere

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig VinterDæk Dækstørrelse Dækmærke Michelin Continental Goodyear En billig mærke 165/70/13 495 kr. 641 kr. 503 kr. 419 kr. 175/70/13 606 kr. 579 kr. 579 kr. 544 kr. 155/65/14 419 kr. 481 kr. 606 kr. 450 kr.

Læs mere

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG)

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) ! VIGTIGT! Læs venligst denne manual helt igennem før brugen af dit nye Purewash højtryksanlæg. Før første start Tjek at alle komponenter

Læs mere

DASU DATABLADE FORMEL JUNIOR

DASU DATABLADE FORMEL JUNIOR DASU DATABLADE FORMEL JUNIOR 2006 Indholdsfortegnelse Sidenummer Indhold Dato Udgave 1 Indholdsfortegnelse 15/2-04 1-2006 2 Foto udvendigt 15/2-02 1-2006 3 Foto udvendigt 15/2-05 1-2006 4 Eksploderet tegning

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15142 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 29813841 Autopunkt.dk A/S Tjelevej 24 7400 Herning Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens klage

Læs mere

Betjeningsvejledning for søløven

Betjeningsvejledning for søløven Betjeningsvejledning for søløven Almindelig betjening: 1. Udfyld sejladsprotokollen før afgang. 2. Båden lænses 3. Brændstofbeholdningen (diesel) kontrolleres. Der skal være min. 1/3 tank fuld 4. Rød knap

Læs mere

Ledow Borelli Milano

Ledow Borelli Milano Ledow Borelli Milano V-0cc 00 Reservedele Materiale venligst udlånt af Bike Danmark Index for Motor (Engine) Stel (Frame) E - - Topstykker E - - Cylinder E - - Krumtap med stempler E - - Ventiler og vippearme

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2005/1 DK Betjeningsvejledning Model Tex Trac 2504 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: 0045 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / Reservedele...3 Serienummer...3

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2012

TEKNISKE REGLER 2012 Læs følgende regler grundigt og glem ikke, at enhver form for modifikation eller ændring af motor eller dens tilbehør IKKE er tilladt, med mindre det er godkendt af X30 DK. X30 DK ser enhver form for modifikation

Læs mere

Varmeanlæg 1.1 Luftcirkulation: Huset er opvarmet af varm luft, der cirkulerer gennem værelserne, som skematisk vist på fig. 1. Den varme luft blæses

Varmeanlæg 1.1 Luftcirkulation: Huset er opvarmet af varm luft, der cirkulerer gennem værelserne, som skematisk vist på fig. 1. Den varme luft blæses Varmeanlæg 1.1 Luftcirkulation: Huset er opvarmet af varm luft, der cirkulerer gennem værelserne, som skematisk vist på fig. 1. Den varme luft blæses ind gennem indblæsningsventilerne under vinduerne,

Læs mere

TDME-380 TDME-380. Marine Diesel. TD Marine ApS, salg@tdmarine.dk www.tdmarine.dk

TDME-380 TDME-380. Marine Diesel. TD Marine ApS, salg@tdmarine.dk www.tdmarine.dk Marine Diesel Motorblok Nr Benævnelse Antal Varenummer Pakning QC80Q 000- Leje for knastaksel (bagerst) QC80Q 008- Bolt Mx5 GB/T578 Skive Ø GB/T97. 5 Skive Ø GB/T9 Skive Ø GB/T9 7 Motorblok QC80Q 00 8

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13458 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx CVR-nr.: xx xx xx xx xxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

Læs mere

TEKNISK REGLEMENT FOR LEGEND CUP OFF ROAD 2012

TEKNISK REGLEMENT FOR LEGEND CUP OFF ROAD 2012 Indhold TEKNISK REGLEMENT FOR 2012 TEKNISK REGLEMENT FOR... 1 LEGEND CUP 2012... 1 1. LEGEND... 2 1.1. Godkendte biler til serien... 2 1.2. dæk... 3 1.3. specifikationer... 3 2. ÆNDRINGER... 4 3. HANDISÆT...

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

CM2.16 & CM3.27. Bruger manual. Crafted with craftsman marine

CM2.16 & CM3.27. Bruger manual. Crafted with craftsman marine CM2.16 & CM3.27 Bruger manual Crafted with craftsman marine Fremdrivning 2 Crafted with CRAFTSMAN MARINE Bemærk: Manualen er både til CM2.16 og model CM3.27, derfor kan det forekomme at billeder/tegninger

Læs mere

Bilags mappe. Aarhus Maskinmesterskole 2/6 2014 Kasper Andersen

Bilags mappe. Aarhus Maskinmesterskole 2/6 2014 Kasper Andersen Bilags mappe Aarhus Maskinmesterskole 2/6 2014 Kasper Andersen Indholdsfortegnelse Bilag 1: Kølevandssystemerne... 4 Hovedmotorens søvandssystem... 4 Hovedmotorens søvandssystem med styring... 5 Indvindingsmotorernes

Læs mere

VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE

VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE VOLVO PENTA DIESEL OG BENZIN MOTORER OPLÆGNINGS- OG SØSÆTNINGSGUIDE EN GOD INVESTERING I denne folder finder du det meste af det, du bør kontrollere og checke på motor og drev i forbindelse med oplægning

Læs mere

Under udarbejdelse! Ikke færdigt udkast! Kun som eksempel!

Under udarbejdelse! Ikke færdigt udkast! Kun som eksempel! Skonnerten Martha Motor og pumper 1 Formålet med de e materiale er, at foreningens medlemmer kan læse sig til teoretisk viden omkring skonnerten Marthas motor- og pumpeinstallationer og øvrige tekniske

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 290.1 GRUPPE SRB GENERELT... 2 290.1.1... 2 290.1.2... 2 290.1.3... 2 290.1.4 TILLADTE KØRETØJER... 2 290.2 HOMOLOGERING/DOKUMENTATION... 2 290.2.1 HOMOLOGERINGSATTEST... 2 290.3 DEFINITIONER... 3 290.3.1

Læs mere

Brugsanvisning. Højtryksrenser Aqua Cleaner. Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal

Brugsanvisning. Højtryksrenser Aqua Cleaner. Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal Brugsanvisning Højtryksrenser Aqua Cleaner Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal L/min bar omdr/min 2011 Indhold Brugsanvisning stationær højtryksrenser type 15L200Bar

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup 1. Generelle bestemmelser og definitioner OK Mobil1 Legends Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10,

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

Reglement Legend Car 2013

Reglement Legend Car 2013 Reglement Legend Car 2013 1. Generelle bestemmelser og definitioner Legend Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10, 6330 Padborg. Legend Cup er

Læs mere

TDME-480 og TDME 485 Marine Diesel

TDME-480 og TDME 485 Marine Diesel TDME-480 og TDME 485 Marine Diesel Ventildæksel Ventildæksel Nr Benævnelse Antal Bemærkning Varenummer 1 Låg 1 N85Q-01100 2 Ventildæksel 1 N485Q-01200 3 Pakning 1 N485-01001-1 Topstykke Topstykke Nr Benævnelse

Læs mere

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION KÆDEBREMSE KPL. CLUTCH COVER ASSEMBLY SKRUE M5X40 SCREW M5X BØS

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION KÆDEBREMSE KPL. CLUTCH COVER ASSEMBLY SKRUE M5X40 SCREW M5X BØS Model: Smart Chainsaw 400 Partnumber: 90068150 Year: 2016 1 1 434311 KÆDEBREMSE KPL. CLUTCH COVER ASSEMBLY 2 1 431965 SKRUE M5X40 SCREW M5X40 3 1 406151 BØS 5X6.3X30 BUSHING 5X6.3X30 4 1 406152 BØS 6.3X9X15

Læs mere

DPF INSTRUKTIONER OG CHECKLISTE

DPF INSTRUKTIONER OG CHECKLISTE DPF INSTRUKTIONER OG CHECKLISTE VIGTIG INFORMATION! DIESEL PARTIKEL FILTRE - HVAD DU UBETINGET SKAL CHECKE VED UDSKIFTNING! ENGINEERED IN GERMANY W200_A5_Walker_DPF_Check_List_Cover_Color_DK_02.indd 1

Læs mere

Fra ambition til forretning. Claus H. Østergaard, Sønderborg Udlejerforening

Fra ambition til forretning. Claus H. Østergaard, Sønderborg Udlejerforening Fra ambition til forretning Claus H. Østergaard, Sønderborg Udlejerforening Energirigtige boliger Hvordan kommer man lettest fra ambition til forretning? Claus Heise Østergaard - Erhvervsrådgiver i Sydbank

Læs mere

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet.

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Making Lifetime Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Stolte håndværkstraditioner Gajhede &

Læs mere

Henkel Leverandøren af løsninger

Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Autoindustriens partner Med udgangspunkt i den kemiske industri s løsninger og proces knowhow, hjælper Henkel producenter med at sikre en fremragende kvalitet gennem

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø

Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø MT Filter Aps Metalgangen 7 Karlslunde Hvad laver en filterrenser? Anno 2003 : Taastrup-Hedehusene-Karlslunde 2 ovne -9 ovne 2 fuldautomatiske rensemaskiner Indgå

Læs mere

RESERVEDELE/SLIDDELE 2015

RESERVEDELE/SLIDDELE 2015 RESERVEDELE/SLIDDELE 2015 ART. nr Produkt navn Produkt billede Version 07052015 R12002-1 Trækkæde R12003-1 Løs plaasse til 12003 R12003-2 Hjul løs med fjel R12003-3 Håndtag løs R12005-1 Hjul løs med fjel

Læs mere

Vejledningen afløser VAV: Om bilreparation. Der er tale om redaktionelle ændringer og nye afgørelser.

Vejledningen afløser VAV: Om bilreparation. Der er tale om redaktionelle ændringer og nye afgørelser. Erhverv Bilreparation Vejledning E. 24.98 Vejledningen afløser VAV: Om bilreparation. Der er tale om redaktionelle ændringer og nye afgørelser. Resumé Vejledningen beskriver de afgiftsmæssige konsekvenser,

Læs mere

VEJLEDENDE UDSALGS PRIS 2014 DKK INKL. MOMS

VEJLEDENDE UDSALGS PRIS 2014 DKK INKL. MOMS VEJLEDENDE UDSALGS PRIS 2014 DKK INKL. MOMS Crafted with Craftsman Crafted with Craftsman Marine Marine PrislisteJanuar 20142014 GENERALLE SALG OG LEVERINGSBETINGELSER West Diesels normale salgs og leveringsbetingelser

Læs mere

Luftkompressor Art.nr / /

Luftkompressor Art.nr / / Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 / 85203026 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 / 5709133851019 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT

Læs mere

P0001 Brændstofmængderegulator - åben kredsløb P0002 Brændstofmængderegulator - for ringe ydelse i området P0003 Brændstofmængderegulator - indgang

P0001 Brændstofmængderegulator - åben kredsløb P0002 Brændstofmængderegulator - for ringe ydelse i området P0003 Brændstofmængderegulator - indgang P0001 Brændstofmængderegulator - åben kredsløb P0002 Brændstofmængderegulator - for ringe ydelse i området P0003 Brændstofmængderegulator - indgang for lav P0004 Brændstofmængderegulator - indgang for

Læs mere

Motortræf og 150 års fødselsdag

Motortræf og 150 års fødselsdag Motortræf og 150 års fødselsdag Af Jørgen Kjær Medarbejderne på Dansk Motor- og Maskinsamling på Norddjursland har travlt de skal have gjort klar til forårets store motortræf lørdag den 26. april, og samtidig

Læs mere

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS + = SmartHome ApS. Messingvej 33, 8940 Randers SV. TLF 22 47 22 44 VEDLIGEHOLDELSES PRODUKTER TIL AQUACLEAN 5000 PLUS Aktiv kul

Læs mere

SAB-ME-TEKNIK.BILAG-C-E. CHECHSKEMA FOR SMEDE

SAB-ME-TEKNIK.BILAG-C-E. CHECHSKEMA FOR SMEDE Dokument: SAB-ME-Teknik..BilagC-E-Tjekskemaer_for_smede SAB-ME-TEKNIK.BILAG-C-E. CHECHSKEMA FOR SMEDE Side 1 Dokument: SAB-ME-Teknik..BilagC-E-TjekskemaSmede Checkskema nr.: 6.64.1 (1 af 2) Anlæg: Døre

Læs mere

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig VinterDæk Dækstørrelse Dækmærke Michelin Continental Goodyear En billig mærke 165/70/13 495 kr. 641 kr. 503 kr. 419 kr. 175/70/13 606 kr. 579 kr. 579 kr. 544 kr. 155/65/14 419 kr. 481 kr. 606 kr. 450 kr.

Læs mere

VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Indhold DANMARKS BEDSTE ON-SITE SERVICE Intro Indhold Intro v/torben Volder...side 3 Volvo On-Site...side 4 Mobile værksteder...side 6 Maskintransport...side

Læs mere

Varenummer Beskrivelse Lagerstatus Salgspris Realisationspct.

Varenummer Beskrivelse Lagerstatus Salgspris Realisationspct. Vibromax reservedele Varenummer Beskrivelse Lagerstatus Salgspris Realisationspct. 1971/37005 Gummiliste A`3m. 4 412,00 75 1973/00500 Pakning ( Pr. Mtr. ) 1 35,00 75 1973/00800 Tætningssnor Pr. M. 8 51,00

Læs mere

(Vinter-)Konservering af indenbords benzinmotorer

(Vinter-)Konservering af indenbords benzinmotorer (Vinter-)Konservering af indenbords benzinmotorer Baseret på Volvo Pentas "Uppläggnings- og sjøsättningsguide", Anvendte billeder skal forstås som vejledende snarere end som arbejdstegninger 1. Olie- og

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13192 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 28 69 04 95 Stenhoff Automobiler ApS Tofte Industri 20 3200 Helsinge Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

DASU DATABLADE FORMEL YAMAHA

DASU DATABLADE FORMEL YAMAHA DASU DATABLADE FORMEL YAMAHA 2014 Indholdsfortegnelse Sidenummer Indhold Dato Udgave 1 Indholdsfortegnelse 15/2-06 1 2014 2 Foto - Motor 01/1-99 1 2014 3 Sprængtegning 01/1-99 1 2014 4 Specifikationer

Læs mere

Tlf FLEX TRADING A/S Fax Erstatningsdele. Afsnit 2

Tlf FLEX TRADING A/S Fax Erstatningsdele. Afsnit 2 Best. Nr. Original nr. Str. 25017430 103345 Kilerem t/ R26 A50-4V 3/8 x 25 1597 RE47-RE66-RE67 (frem / bak) 25017468 3-2733 Kilerem til klipper Toro 25 ½ x 25 25017436 5-4505 Kilerem til 19 og 21 Guardian

Læs mere

VOLVODELE 140 1966-74 164 1969 75

VOLVODELE 140 1966-74 164 1969 75 PRISKATALOG 18.09.2015 VOLVODELE 140 1966-74 164 1969 75 Volvo reservedele DAM ENGE 2, DK-3660 STENLØSE Tlf. +45 47 17 37 91 Fax +45 47 17 37 92 www.spare-parts.dk FORRETNINGSBETINGELSER Hos Volvo reservedele

Læs mere

RENAULT SERVICEPRISER 2018

RENAULT SERVICEPRISER 2018 SERVICEPRISER 2018 Model Årgang A-Service (inkl. pollenfilter) B-Service (inkl. olie + oliefilter) Basisservice A+B service (inkl. olie og oliefilter) Basisservice A+B service (inkl. pollenfilter, olie

Læs mere

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION BESLAG FENDER FRAME - F BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F BOLT M6X25 BOLT

POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION BESLAG FENDER FRAME - F BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F BOLT M6X25 BOLT POS QTY PARTNUMBER BESKRIVELSE DESCRIPTION 1 1 403858 BESLAG FENDER FRAME - F8.1 2 1 403859 BOLT M6X16 BOLT M6X16 - F8.2 3 1 403860 BOLT M6X25 BOLT M6X25 - F8.3 4 4 403861 BOLT M6X85 BOLT M6X85 - F8.4

Læs mere

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser KAESER AIR SERVICE Oversigt over serviceydelser KAESER AIR SERVICE 100 % kvalitet og 100 % service Et af de vigtigste krav til trykluft lyder: højest mulig tilgængelighed. Selv de bedste og mest effektive

Læs mere

Chiptuning Baggrund - Metoder - Konsekvenser - Anbefalinger af John Ahrenkiel, pensioneret mekaniker og dieseltekniker

Chiptuning Baggrund - Metoder - Konsekvenser - Anbefalinger af John Ahrenkiel, pensioneret mekaniker og dieseltekniker Chiptuning Baggrund - Metoder - Konsekvenser - Anbefalinger af John Ahrenkiel, pensioneret mekaniker og dieseltekniker Baggrund Først lidt om min egen baggrund. Kom i mekanikerlære i 1966 hos DSB rutebiler,

Læs mere

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: og

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: og Brugsanvisning Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: 90 21 201 og 90 21 202 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16143 Besigtigelsesdato: 19.12.2016 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): Datering,

Læs mere

Prisliste 2012 gyldig fra 1. januar

Prisliste 2012 gyldig fra 1. januar liste 2012 gyldig fra 1. januar Alle priser er inkl. moms Bådpladser Vinteropbevaring Ophaling Søsætning Bådpladser (Se bagsiden vedr. oversigt over bådpladserne) Pladsnr. Pladsstørrelse 1 års kontr. 2

Læs mere

køling motoren til gengæld ikke brændstoffet ret godt. Derfor bør man undgå at anvende salt kølevand.

køling motoren til gengæld ikke brændstoffet ret godt. Derfor bør man undgå at anvende salt kølevand. 67 Der er svært at pege på, hvad de vigtigste komponenter på et motoranlæg er. Et er dog sikkert og det er, at kølevandssystemet hører til blandt sværvægterne. Sammenhængen mellem at levere det rigtige

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

GOES 520 4* * *4 MAX Model

GOES 520 4* * *4 MAX Model GOES 520 4*2 520 4*4 520 4*4 MAX Model Vedligeholdelsesinformation og -foranstaltninger Definition: Ekstraordinær belasting af køretøjer Hyppig kørsel / kørsel i mudder, vand eller sand Racing eller racing-lignende

Læs mere

Lager / kreativt rum på Odense Havn

Lager / kreativt rum på Odense Havn - til leje... Lager med kontor 294 m² Havnegade 19 5000 Odense C Lager / kreativt rum på Odense Havn Beliggende i historisk og industrielt havnemiljø nær centrum og banegård 188 m² Lager, kontor, personalerum

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 12534 Klagen vedrører: Reparation af bil. Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens klage 2. Virksomhedens kommentarer 3. Øvrige dokumenter modtaget i perioden

Læs mere

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texas Power Line. Stop altid din motor før opfyldning af

Læs mere

Væskekølere Grasso Grasso BluGenium Grasso V. Vedligeholdelsescheckliste (Oversæt til orginal sprog) L_142514_1

Væskekølere Grasso Grasso BluGenium Grasso V. Vedligeholdelsescheckliste (Oversæt til orginal sprog) L_142514_1 Grasso V Vedligeholdelsescheckliste (Oversæt til orginal sprog) L_142514_1 COPYRIGHT Alle rettigheder forbeholdes. Denne dokumentation eller dele heraf må ikke, uden forudgående skriftlig tilladelse fra

Læs mere

Motor udskiftning i sejlbåd

Motor udskiftning i sejlbåd 2010 [Skriv Motor udskiftning i sejlbåd dokumentets titel] Motor skift af Volvo Penta MD5B til D1-30F Dokumentet indeholder tekst og billeder fra projektet, i perioden, oktober 2009 til maj 2010. [Skriv

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I

UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I 2015 2017 UDVIKLINGSPLAN FOR MULTIFORUM S/I Bestyrelsen Multiforum S/I 12 04 2015 Indhold Indledning og baggrund... 2 Organisatoriske planer... 3 Nuværende organisation... 3 Fremtidige planer for organisationen...

Læs mere

Generelle betingelser for NedbrudsForsikringen.

Generelle betingelser for NedbrudsForsikringen. Generelle betingelser for NedbrudsForsikringen. Aftalen for NedbrudsForsikringen: Dit motorkøretøj er gennem AutoMester ApS og MesterBiler dækket mod mekanisk og elektrisk svigt via særlig forsikringsordning

Læs mere

Varmekanon 55H Diesel

Varmekanon 55H Diesel Brugsanvisning Varenr.: 9044864 Varmekanon 55H Diesel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Varmekanon Varenummer: 9044864 Beskrivelse: Transportabel, oliefyret

Læs mere

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den E/F Herman Bangs Have BUDGET For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. april 2014 Dirigent Administrator: Controller: Peter

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15917 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 35018832 Carmax Herning v/anette Olesen Industriparken 21 7400 Herning Klagen vedrører: Reparation af bil Modtagne dokumenter:

Læs mere