AHU-CONTROL En fleksibel basisplatform til fabrikanter af ventilationsanlæg med passiv varmegenvinding.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AHU-CONTROL 500 - En fleksibel basisplatform til fabrikanter af ventilationsanlæg med passiv varmegenvinding."

Transkript

1 AHU-CONTROL En fleksibel basisplatform til fabrikanter af ventilationsanlæg med passiv varmegenvinding. OM AHU-CONTROL 500: Fleksibel og skalerbar basisplatform. Designet for let montage. Forbedret overblik letter installation og efterfølgende service. Muligt at vælge mellem flere betjeningspanelløsninger. Omkostningseffektiv og fremtidssikret løsning. AHU-Control AHU-Control 500 er en universal platform, som er målrettet fabrikanter, der på en økonomisk og hurtig måde ønsker at komme på markedet med et tidssvarende og enkelt passivt varmegenvindingsanlæg. Platformens udførelse er designet med øje for, at den skal kunne monteres nemt i anlægget. F.eks. er alle elektriske forbindelser udført med stik og grupperet for at få hurtigt overblik. Dette er medvirkende til at lette installationen og efterfølgende servicearbejde. Derudover giver forbindelser med stik mulighed for at anvende præfabrikerede kabelsæt, hvilket sænker samleomkostningerne. AHU-Control 500 er således enkel i sin opbygning og giver mulighed for at vælge mellem tilslutning af en række forskellige betjeningspaneler, der kan tilpasses specifikke fabrikant krav. Der er således mulighed for en bred vifte af betjeningsflader, som spænder fra de helt enkle, prisgunstige og brugervenlige trykbaserede betjeningsflader og over til de fuldt grafiske meget informative brugerflader med touch skærm, hvor designet er en væsentlig salgsparameter. Platformen kræver altid specifik software, der udvikles i samarbejde mellem dig, som fabrikant og LS Control. Dog findes flere basisdesigns man som fabrikant kan tage udgangspunkt i, når den specifikke løsning defineres. AHU-Control 500 indeholder alle de nødvendige tilslutninger til et almindeligt anlæg og er samtidig udviklet på en skalerbar måde, der gør det til en fremtidssikret løsning, hvor man ikke låses i et oprindeligt design. DF/ _V2_DK

2 AHU-CONTROL 500 AHU-CONTROL 500 BASISMODEL: 2 tilslutninger for 0-10V styrede ventilatorer. 2 åbne kontaktsæt for styring af spjæld eller lign. 5 NTC temperatur tilslutninger 1 MOD-bus slave interface 1 MOD-bus master interface Energibesparende mulighed for at slukke for ventilatorernes forsyning. Kundetilpassede brugerflader efter specifikation. SD-kortholder til datalogning og software opdatering. Basismodel I basisudgaven er der mulighed for at tilslutte følgende: 2 x 0-10V styrede ventilatorer, f.eks. de energieffektive EC-motorer eller frekvensomformere og med tacho feed-back signal fra EC-motoren, for sikker overvågning af ventilatorernes funktion. 2 åbne kontaktsæt til styring af bypass spjæld og lign. 5 x NTC temperaturfølere, som giver god information om anlæggets drift og om tiltagende tilisning, således at det kan afhjælpes i rette tid. MOD-bus slave interface med driftsparameter til central overvågning eller andet bygningsautomatik. MOD-bus master interface, f.eks. for tilslutning af supplerende følere, såsom CO2 RH % eller andre følere. Mulighed for at slukke helt for ventilatorernes forsyning for at sænke energiforbruget i den laveste driftstilstand. RS-485 interface til betjeningspaneler med mulighed for, at man som fabrikant kan sætte sit individuelle præg på brugerinterfacet. Alle betjeningspaneler åbner op for tilslutning af PC via USB med henblik på SW opdatering. SD-kortholder til brug for datalogning og softwareopdatering. Optioner: To løsninger er sjældent helt ens og som fabrikant skal din løsning være unik. Derfor er platformen udstyret med en række muligheder for at tilføje nogle ekstra tilslutningsmuligheder - udover det allerede eksisterende MOD-bus interface, der i sig selv giver mange muligheder. Basisplatformen giver således mulighed for at tilføje følgende ekstra ind- og udgange, som alle kan åbne op for individuelle tilpasninger: 2 x 0-10V udgang f.eks. til modulerende spjæld. 2 x digital indgang f.eks. til overstyringer via eksterne paneler eller drift/ status signaler fra andet udstyr. Yderligere 2 NTC temperaturfølere eller 0-10V signaler fra andre sensorer. Alt efter valg. Endnu 3 x åbne relækontakter, som blandt andet giver mulighed for at tilslutte decentrale varmeflader eller styre andet anlægsudstyr.

3 AHU-CONTROL 500 Optioner: Fortsat 2 x fase mellemledninger via relækontakter for flere tilslutningsmuligheder af eksterne ventiler eller andet anlægsudstyr. Mulighed for tilslutning af tryktransducer til forskellige måleområder for brug i CAV eller VAV anlæg. Mulighed for brug af intern Real Time Clock (RTC) i forbindelse med kalenderfunktioner. Funktionen er med batteribackup og vil fortrinsvist benyttes af en mere informativ betjeningsflade, hvor brugeren eller installatøren har mulighed for at tilpasse anlægget efter individuelle behov. Hjælp til produktudviklingen: LS Control har stor ekspertise i styringer og reguleringer til passive ventilationsanlæg og bistår gerne med råd og vejledning i den forbindelse. LS Control tilbyder således i samarbejde med dig som fabrikant at udvikle den endelige og individuelle software tilpasning, der sikrer, at løsningen bliver netop det, der er brug for - hverken mere eller mindre. Det er således under dette arbejde, at vi har mulighed for at tilbyde eget design af betjeningspaneler med egne logoer på forpladen eller speciel funktionalitet, som gør, at man som fabrikant differentierer sig i markedet. For at få det fulde indblik i produktets funktion og ydeevne under udviklingsarbejdet stiller vi et komplet PC-baseret analyseværktøj til rådighed for dig som fabrikant, så du gennem brugen af datalogning og monitorering får mulighed for at afprøve og eksperimentere med anlægsspecifikke parametre - alt sammen med henblik på at få det mest velfungerende anlæg og dokumentation af det.

4 TEKNISKE SPECIFIKATIONER Styringens omgivelsestemperatur ved drift må være 0 C til +50 C uden kondensering, monteret på vibrationsfrit underlag og i neutrale, ikke aggressive omgivelser. Styringens omgivelsestemperatur under transport må være 20 C til +60 C uden kondensering. Basisplatformen: Terminal Funktion Specifikation Forsyning R2 + R2 EAO3 og AO4 R7, R8 T1, T2, T3, T4, T5 Forsyning til ventilatorer. Styring af og feedback fra ventilatorer. Styring af bypass spjæld eller lign. Temperaturmålere NTC 10K følere. L, N 230V ±10% 50/60Hz 13A Fælles T4A intern sikring. Isolationsspændingen til styreelektronikken er 2.500V. Til intern brug i anlægget 0-10V 5mA styresignal. PWM tacho feedback fra ventilatorer. Til intern brug i anlægget. Sluttekontakter (NO). Maksimal belastning er 24V AC 1A. Isolationsspændingen til styreelektronikken er >50V. Maksimal ledningslængde 5m. Måleområde 30 to +110 C. Opløsning i området 0-40 C er bedre end 0,1 C. Maksimal kabellængde 20m. MODBUS1 MODbus slave interface. RS-485, 9600/19200 Baud rate. COM1 SD Card 24V DC Forbindelse til betjeningspanel. Til brug for datalogning og software opdatering. Intern fælles strømforsyning til forsyning af selve styringen samt eksterne sensorer. Maksimal kabellængde 50m. Maksimalt 2GByte. SD kort medfølger ikke. 24V DC ±5% 100mA - kortslutningssikker. Maksimal kabellængde 20m.

5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER Optioner Terminal Funktion Specifikation R1 R3 Mellemledning via relækontakt. Mellemledning via relækontakt. T10A intern sikring, som også forsyner R2 og R3. Isolationsspændingen til styreelektronikken er 2.500V. T10A intern sikring, som også forsyner R2 og R3. Isolationsspændingen til styreelektronikken er 2.500V. R4, R5, R6 Åbne kontaktsæt, NO. Uden sikring. Maksimal belastning 250V AC og 16A på hvert kontaktsæt. Isolationsspændingen til styreelektronikken er 2.500V. AO 01, AO 02 Til styring af ventiler, modulerende spjæld eller lignende. 0-10V (5mA) styresignal. MODBUS2 MODbus master interface. RS-485, 9600/19200 Baud rate. AI2 / T6 AI1 / T7 RTU Tryktransducer Valgfri digital eller temperaturføler indgang. Valgfri digital eller temperaturføler indgang. Ur og kalenderfunktion. Til trykmåling ved CAV, VAV eller overvågning. Som T1 eller D1. Som T1 eller D1. Med batteribackup til brug ved strømsvigt. Optil 2 års batteridrift. Findes i 50Pa eller 500Pa måleområde med stor nøjagtighed. Kontakt os for yderligere detaljer.

6 TEKNISKE SPECIFIKATIONER CE-mærkning. Basisplatformen og de valgbare optioner opfylder grundlæggende følgende produktstandarder: LVD: EMC: EN :2012+AC:2014 EN :2007 and EN :2007+A1:2011+ A1/AC:2011 Overholdelsen er under forudsætning af korrekt og hensigtsmæssig montage, som giver beskyttelse mod berøring samt støv og fugt svarende til pollution degree 2 og omfatter kun selve styringen og ikke tilkøbte og tilsluttede dele. LS Control tilbyder at foretage prækvalificerende målinger for overensstemmelse af det samlede apparat, som ligger i naturlig forlængelse af produktudviklingen og inden en eventuel certificerende måling ved et akkrediteret testhus, såsom TÜV eller UL/ Demko.

7 BETJENINGSPANELER - Muligt at vælge mellem bredt udvalg af betjeningspaneler... Betjeningspanel med trykbetjening Traditionelt betjeningspanel med trykbetjening og LED indikatorer for drift status og alarm. Betjeningspanel med grafisk display Grafisk blåt / hvidt display med blød trykbetjening 128 x 64 pixels. Med intern tilslutning for SD-kort. Betjeningspanel med touchscreen Fuldfarve 480 x 272 pixel display med kapacitiv touchscreen. Med ekstern tilslutning for SD-kort og USB.

8 TILBEHØR - Følere, omskiftere, transducere, frekvensomformere og andre fornødenheder... ABOUT LS CONTROL: LS Control er et dansk elektronikfirma, som blev grundlagt i Lige fra starten har LS Control leveret styringer og regulatorer til kvalitetsbevidste virksomheder. Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr og selvom det stadig er et væsentligt forretningsområde, er der kommet mange andre brancher og produkttyper til. Vores omfattende erfaring og løbende uddannelse sikrer, at vore medarbejdere altid er parate til at tage imod enhver udfordring fra vore kunder. LS Control er ISO 9001 certificeret. Dette sikrer standardiseret og struktureret projektledelse af vore udviklingsprojekter, hvilket leder til ensartet, høj kvalitet i vore produkter. Temperaturfølere 10 KOhm NTC følere, findes som plastbelagt eller med kort 25mm eller lang 60 mm metalkapsel. Følers driftsområde: -30 C / +130 C Ledningens temperaturområde: -30 C / +90 C Pressostat Pressostat med indbygget skiftekontakt, lav hysterese og over samt undertryksstuds. Findes i flere trykområder. Trykmåling i Pa. Tryktransducer Føler til måling af under-, over- og differenstryk. Udgangsspændingen er standard 0-10V og er proportionelt med trykket i området. Findes i flere trykområder. Trykmåling i Pa. PM Frekvensomformer for roterende varmeveksler Frekvensomformer specielt udviklet for brug med roterende varmeveksler. Frekvensomformeren kodes af LS Control med de specifikke data for rotorveksler. Slanger og studse Diverse tilbehør som slangestudse, PVC og silikone slanger kan også leveres.

HP-CONTROL 1000 - En fleksibel basisplatform til fabrikanter af varmepumper med variabel kompressor.

HP-CONTROL 1000 - En fleksibel basisplatform til fabrikanter af varmepumper med variabel kompressor. HP-CONTROL 1000 - En fleksibel basisplatform til fabrikanter af varmepumper med variabel kompressor. OM HP -CONTROL 1000: Fleksibel og skalerbar basisplatform. Designet for let montage. Forbedret overblik

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Alarm og overvågning for din sikkerhed

Alarm og overvågning for din sikkerhed Alarm og overvågning for din sikkerhed Trykvagt (ventilationsalarm E) med ekstern pressostat Varenummer kr. Tryk områder ES-332-49292 1650 20-300Pa ES-332-49293 1650 100-1000Pa ES-332-49294 1650 500-2000Pa

Læs mere

BAS 914S/929S Datablad

BAS 914S/929S Datablad BAS 914S/929S BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 914S/929S tilhører en familie af programmerbare kontrollere der er målrettet til mindre samt medium størrelse installationer.

Læs mere

CO2Sensor Basic / ES 999

CO2Sensor Basic / ES 999 CO2Sensor Basic / ES 999 CO2 sensor Sensor til ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges Mulige udvidelser: Ekstern strømforsyning med setpunktsrelæ. MultiController E -1% MultiController E Regulate

Læs mere

ES 999. Co2+ NTC Sensor Basic for montage på kanal. Sensor til ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges

ES 999. Co2+ NTC Sensor Basic for montage på kanal. Sensor til ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges Co Sensor Basic for montage på kanal Sensor til ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges Egenskaber: har en 0- proportional udgang, på baggrund af det aktuelle CO niveau, beregnet som input til en

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

ISC2100 kan kommunikere via RS232, RS485, Ethernet og LON, bruge USB enhed og USB host.

ISC2100 kan kommunikere via RS232, RS485, Ethernet og LON, bruge USB enhed og USB host. DK-1 ISC2100 er en frit programmerbar regulator, som er skalérbar til styring af helt små og op til meget store anlæg. ISC2100 kan eksempelvis anvendes til styring af varme, brugsvand og ventilation, samt

Læs mere

BAS 920. Datablad. BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk

BAS 920. Datablad. BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 920 BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 920 tilhører en familie af frit programmerbare kontrollere designet til at være skalerbare fra helt små til meget store

Læs mere

EC Vent Installationsvejledning

EC Vent Installationsvejledning -DK 15-03-2011V.A-002 Indhold 1 Overensstemmelseserklæring... 1 2 Advarsler... 2 3 Introduktion til produktet... 3 3.1 Generelt... 3 3.1.1 Beskrivelse af rumenheden... 3 3.1.2 Beskrivelse af styretavlen...

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR DECEMBER 2014 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 00 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

ES 899. CO og temperatur sensor. Styrer et ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges. 2 med indbygget regulator For montage på kanal

ES 899. CO og temperatur sensor. Styrer et ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges. 2 med indbygget regulator For montage på kanal ES 899 CO og temperatur sensor med indbygget regulator For montage på kanal Styrer et ventilationsanlæg så komforten i lokalet øges Egenskaber: ES 899 er en kombineret føler og regulator med mange anvendelses

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt.

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. KHV Maj 2012 Version 3.1 Brugsanvisning System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. Anderberg Fugtstyring A/S - Gl. Holbækvej 6-8 - 4200 Slagelse

Læs mere

Profort A/S Start Egen hardware og software udvikling. 100 % dansk udviklet og produceret

Profort A/S   Start Egen hardware og software udvikling. 100 % dansk udviklet og produceret Profort A/S www.profort.com Start 1997 Egen hardware og software udvikling 100 % dansk udviklet og produceret Objektsikring & GSM Kombineret objektsikring og klimaovervågning til museer Trådløs objektsikring

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR JANUAR 2015 2 TX INDUSTRI Decentral ventilation med en kapacitet på 1400-3000 m³/h, kan anvendes følgende steder: autoværksteder produktionsvirksomheder idrætshaller byggemarkeder

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning

MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning MultiController version 2.5 og 2.6 LS Control A/S Side 1 1. Systemopbygning LS Control A/S Side 2 1.1. Grundopsætning til kompressor-styring

Læs mere

CO2 Control Box E-Cab-980

CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 CO2 Control Box E-Cab-980 er beregnet til detektering og alarmereing ved utætheder i CO2 køleanlæg i køle- og fryserum. CO2 Control Box E-Cab-980 er designet til at fungere sammen

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR OKTOBER 2012 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING FIRE SAFETY AIR MANAGEMENT OVERVÅGNINGSSYSTEM» MONTAGEANVISNING 2 1 TILSLUTNING 1.5 RØGDETEKTOR 1 eller 2 røgdetektorer (se DIP indstillinger) kan vælges. 1.1 GENERELT Styreenheden SOC8-S2 indeholder elektroniske

Læs mere

LeanVent Produktoversigt

LeanVent Produktoversigt LeanVent Produktoversigt 05/2015 Hvorfor vælge et spjæld fra LeanVent? Ved første øjekast ligner et LeanVent spjæld et helt almindeligt spjæld, men ved nærmere øjesyn, ser man hurtigt det unikke design

Læs mere

Effektforbrug Drift Dimensionering

Effektforbrug Drift Dimensionering Trykregulator til statisk trykføler VFP... til kanal- eller rumtryk Variabelt eller konstant tryk Trykområder 0... 2500 Pa Nominel spænding AC 24 V Styring: DC 2... 10 V, AC 0... 20 V fasesnit Tekniske

Læs mere

FireBUS PARKERINGSVENTILATION

FireBUS PARKERINGSVENTILATION FireBUS PARKERINGSVENTILATION QUICK GUIDE Quick guiden beskriver hvordan et mindre anlæg kan installeres og idriftsættes. Alle moduler tildeles en individuel adresse på DIP-switchen i modulet Modulerne

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR AUGUST 2014 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: Privatbolig/lejligheder kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 H Ø J T E K N O L O G I S K S E N S O R M E D A V A N C E R E T O P T I K To funktioner i samme sensor Med SuSix sensorens 6

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR NOVEMBER 2015 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR TX 250A TX 500A TX 750A TX 1000A DECEMBER 2016 TURBOVEX - frisk luft til alle 2 Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401

MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401 MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401 PÅLIDELIG FLOWMÅLING MagFlux elektromagnetisk flowmåler har høj stabilitet og stor nøjagtighed, og anvendes til måling af flow

Læs mere

Sensorer. Temperatur transmitter - Type 2211. Målskitse

Sensorer. Temperatur transmitter - Type 2211. Målskitse 4-20 ma transmitter for Pt100 følere, termokoblere, mv og indgang. Isolationsspændning 3,75 kv ac 2-vejs programmering via FlexProgrammer Nøjagtighed < (Pt100) Valgfri linearisering, dæmpning og tilstandsindikation.

Læs mere

Sunsync 240 Styrecentral for motorbetjent solafskærmning

Sunsync 240 Styrecentral for motorbetjent solafskærmning Ver 1.0 DK Teknisk datablad Sunsync 240 Styrecentral for motorbetjent solafskærmning Sunsync 240 styrecentral Mål: 300 x 300 x120 mm Kortfattet beskrivelse: Vejsstation Mål: 96 x 77 x 118 mm Styrecentral

Læs mere

Brugsvandscirkulationsregulator og temperaturlogger type CCR 2

Brugsvandscirkulationsregulator og temperaturlogger type CCR 2 type CCR 2 Funktioner Hvis CCR2 regulatoren registrerer, at det ikke er muligt at opnå den ønskede temperatur i alle stigestrenge samtidigt lukkes nogle af stigestrengene indtil desinfektionstemperaturen

Læs mere

VR 18 Papirløs registrering

VR 18 Papirløs registrering BUdkPEOVR200312 VR 18 Papirløs registrering Moderne kompakt dataopsamling hvor målinger kan ses i mange forskellige variationer og hvor de historiske data nemt kan vises, samtidig med at nye værdier gemmes.

Læs mere

2014-05-05 version 15

2014-05-05 version 15 2014-05-05 version 15 MicroVent Indhold 1. Systemoversigt... 3 2. Generelle informationer... 4 3. Servicepunkt... 6 4. Forbindelsesdiagram LON-Bus og 230V... 7 5. Forbindelsesdiagram sensorer og styring...

Læs mere

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater Ventilationsaggregater Systemair Access Automatik til Geniox ventilationsaggregater Systemair Access Den lige vej har været et fast holdepunkt siden vores første runde kanalventilator i 1974. Vi vil gøre

Læs mere

Produal Danmark Løsningskompendie

Produal Danmark Løsningskompendie Produal Danmark Løsningskompendie 1. Indholdsfortegelse Indholdsfortegelse 2. Produal Danmark hvem er vi?? 3. Fugtstyring af ventilation 4. Ventilations zone med VAV.styret af rumtemperatur 5. Trykstyring

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 BE VILLA serie Ventilationsaggregat Typer: BE VILLA 200 BE VILLA 350 BE VILLA 700 BE VILLA serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv

Læs mere

Funktioner: VAV-CAV / Open-Loop Styring: DC 2...10 V / 0...10 V Service-stik til indstillingsværktøj. Beskrivelse. Typeoversigt LMV-D3-MF / NMV-D3-MF

Funktioner: VAV-CAV / Open-Loop Styring: DC 2...10 V / 0...10 V Service-stik til indstillingsværktøj. Beskrivelse. Typeoversigt LMV-D3-MF / NMV-D3-MF eknisk datablad ryksensor, digital VAV regulator og spjældmotor - alt i én - er forudsætning for en VAV-Compact løsning til trykuafhængig VAV og CAV systemer i komfort-anlæg LMV-D3-MF NMV-D3-MF Funktioner:

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

ES 315. Stinkskabssystem med FlowVagt ES 315 /

ES 315. Stinkskabssystem med FlowVagt ES 315 / ES 315 Stinkskabssystem med FlowVagt ES 315 / 18.08.99 ES 315 SYSTEM Overordnet funktionsbeskrivelse På stinkskabslugen er monteret et potmeter med en wire fra akslen til stinkskabslugen eller kontravægten.

Læs mere

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120 Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str 100/120, RECOsorptic str 50-120 1 Generelt Varmevekslerstyringen er et styresystem til stepmotor, 380 W Det er beregnet til nøjagtig og lydsvag

Læs mere

Fire Alarm Control Panel

Fire Alarm Control Panel 1(5) DATABLAD Fire Alarm Control Panel Art. no. 5100859 System: TERRA FIRE Generel beskrivelse Brandcentralen er basisstationen i et brandalarmsystem, der kan tilpasses kundens ønsker og som omfatter alt

Læs mere

FireBUS BRANDSIKRINGSAUTOMATIK For spjældsikrede og røgventilerede systemer

FireBUS BRANDSIKRINGSAUTOMATIK For spjældsikrede og røgventilerede systemer FireBUS BRANDSIKRINGSAUTOMATIK For spjældsikrede og røgventilerede systemer QUICK GUIDE For anlæg med mindre end 12 spjæld og mindre end 100 m kabel-længde er der ikke behov for den store planlægning,

Læs mere

CLIMATIX TM. GBS Kontrolboks GBS Display Installations manual

CLIMATIX TM. GBS Kontrolboks GBS Display Installations manual CLIMATIX TM GBS Kontrolboks GBS Display Installations manual 1. Anvendelse 1.1. GBS Display til opsætning og overvågning Med GBS system, temperatur sensor i kanal, røgdetektor og pressostat sikrer korrekt

Læs mere

Tilbehør. Brandautomatik by Nilan. Brandautomatik. Comfort CT150 Comfort CT 300 Comfort 252 Top Comfort 302 Top Comfort 450 Comfort 600

Tilbehør. Brandautomatik by Nilan. Brandautomatik. Comfort CT150 Comfort CT 300 Comfort 252 Top Comfort 302 Top Comfort 450 Comfort 600 Tilbehør Brandautomatik by Nilan Brandautomatik Comfort CT150 Comfort CT 300 Comfort 252 Top Comfort 302 Top Comfort 450 Comfort 600 Version: 10.02, 28.06.16 Software-version: 2.32 Indholdsfortegnelse

Læs mere

PAR-600-CO2. Datablad. ØLAND A/S Vi arbejder for din succes Energivej 3-7, 2750 Ballerup, Tel. 7020 1911, Fax 4453 1051 www.oeland.

PAR-600-CO2. Datablad. ØLAND A/S Vi arbejder for din succes Energivej 3-7, 2750 Ballerup, Tel. 7020 1911, Fax 4453 1051 www.oeland. -DK-17-01-08 Anvendelse Øland automatik PAR-600- anvendes, hvor der ønskes at måle og eller/regulerer rumluftens indhold, temperatur og relativ fugtighed. Automatikken er særdeles velegnet til styring

Læs mere

Gateway MP til Modbus RTU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af UK24MOD. Interface MP / Modbus RTU

Gateway MP til Modbus RTU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af UK24MOD. Interface MP / Modbus RTU Gateway MP til Modbus RU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af. Interface MP / Modbus RU ilslutning af MP / MF(2) motorer og BF-opLine motorer til Modbus RU Op til 8 motorer og

Læs mere

Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401

Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401 1 Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401 E N K E L T O G K L A R T K O N C E P T 2 MJK Connect er en alsidig pumpestyringsog SRO-enhed i et kabinet. Vi har tænkt energioptimering ind i

Læs mere

TX 3000. Turbovex. Turbovex A/S Industrivej 45 9600 Aars Tlf. 96 98 14 62 Fax 98 62 42 24 E-mail: info@turbovex.dk. Udvendig.

TX 3000. Turbovex. Turbovex A/S Industrivej 45 9600 Aars Tlf. 96 98 14 62 Fax 98 62 42 24 E-mail: info@turbovex.dk. Udvendig. Turbovex Decentral ventilation med varmegenvinding TX 3000 er et nyudviklet koncept for luftskifte I værksteder, industrihaller og lagerbygninger etc. Ventilationsaggregatet monteres gennem taget med kun

Læs mere

111570DK-05 2015-11 CS60. Tilslutnings- og konfigurationsvejledning Styringsautomatik

111570DK-05 2015-11 CS60. Tilslutnings- og konfigurationsvejledning Styringsautomatik DK-0 0- CS0 Tilslutnings- og konfigurationsvejledning Styringsautomatik Tilslutning af CU0. Kredsløbslayout Art.nr. Art.nr. P Art.nr. P P P Art.nr. P P P P P P P P P P P Stik til styrepaneler Kontakt til

Læs mere

2012 OJ Electronics A/S. TRYK & FLOW - overlegen styrke til alle applikationer

2012 OJ Electronics A/S. TRYK & FLOW - overlegen styrke til alle applikationer TRYK & FLOW - overlegen styrke til alle applikationer 40 år med omfattende applikationsviden - samlet i ÉN løsning OVERTRYK Mindre energiforbrug med måling af overtryk i konstanttryks- og VAV-applikationer

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual Dansk Mink Papir Teknisk brugermanual Styring til FIX tørrekasse Beskrivelse Enheden styrer en AC blæser-motor via en relæudgang. Betjening foregår via et tastatur og et display, og brugeren kan vælge

Læs mere

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL Styringssystemer Effektiv rumstyring AIRCONTROL AIRCONTROL Tilstedeværelse Fugtighed Temperatur Luftkvalitet 2 Behovsstyrede rumstyrings-strategier Effektiv rumstyring med X-AIRCONTROL Stadig strengere

Læs mere

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

Installationsvejledning. DEVIreg 330 (-10 til +10 C) Elektronisk termostat.

Installationsvejledning. DEVIreg 330 (-10 til +10 C) Elektronisk termostat. Installationsvejledning DEVIreg 330 (-10 til +10 C) Elektronisk termostat www.devi.com Det anvendte sprog i de originale instruktionsvejledninger er engelsk. Andre sprog er en oversættelse af de originale

Læs mere

E L E K T R O M A G N e t I S K e F L O W M Å l e r e

E L E K T R O M A G N e t I S K e F L O W M Å l e r e E L E K T R O M A G N e t I S K e F L O W M Å l e r e p å l i d e l i g f l o w m å l i n g MagFlux elektromagnetisk flowmåler har høj stabilitet og stor nøjagtighed, og anvendes til måling af flow i alle

Læs mere

DEVIreg 330 (+60 til +160 C)

DEVIreg 330 (+60 til +160 C) Installationsvejledning DEVIreg 330 (+60 til +160 C) Elektronisk termostat www.devi.com Det anvendte sprog i de originale instruktionsvejledninger er engelsk. Andre sprog er en oversættelse af de originale

Læs mere

STRA-01 til kølebafler

STRA-01 til kølebafler Comfort: STRA01 STRA01 til kølebafler Montering Placer regulatoren på et sted, hvor temperaturen er repræsentativ for rummet. En passende placering er ca. 1,6 m over gulvniveau på et sted med uhindret

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 400 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og en højeffektiv modstrømsveksler sikrer en energibesparende

Læs mere

Dansk version. DVG-bilag

Dansk version. DVG-bilag Dansk version DVG-bilag Bilag 1: Montering af servicekontakt/montering af lodrette udløb på DVG-V Bilag 2: Eldiagrammer Korrekt monteret servicekontakt, Se IMO, afsnit 7 kabel beskyttet inde i rør 2 DVG

Læs mere

PUMPESTYRING 701. Instruktion. Specifikationer

PUMPESTYRING 701. Instruktion. Specifikationer Instruktion Generelt Tak fordi De valgte Pumpestyring 701. Pumpestyring 701 er en moderne, kompakt enhed for niveaustyring af 1 pumpe og 1 niveaualarm eller 2 pumper i alternerende drift. Pumpestyringen

Læs mere

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk.

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk. Datablad Niveautransmitter 2.1 NY Tision 1 1, Div sorer e s s a l n K dte se n e k d Go Tlf.: 69 20 70 Fax: 69 20 71 DK 2.1 Shuttle 0708 Da vore produkter er under løbende udvikling, kan der forekomme

Læs mere

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed ControlMaster PLUS Standardversionen ControlMaster PLUS leveres med én af nedenstående styreenheder. Climatix 600 Denne styreenhed er udviklet specielt til ventilationsaggregater. Softwaren er blevet udviklet

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 400 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og en højeffektiv modstrømsveksler sikrer en energibesparende

Læs mere

BE TOP serie Ventilationsaggregat

BE TOP serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 200 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Hjælpekontakter. Moment Motor Spring-return Styring Styresignal Y Arbejdsområde Stillingssignal (målespænding U) Spring-return

Hjælpekontakter. Moment Motor Spring-return Styring Styresignal Y Arbejdsområde Stillingssignal (målespænding U) Spring-return Teknisk datablad Modulerende spring-return motor med sikkerhedsfunktion til drejning af luftspjæld i ventilations- og klimaanlæg. Til luftspjæld op til ca. 6 m 2 Drejemoment 30 Nm Nominel spænding AC/DC

Læs mere

Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI

Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI 1(7) DATABLAD Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI Art. no. 023261 System: NSAC-1, TERRA FIRE, TERRA ONE Generel beskrivelse CN-AIOI er en multifunktions adresse-/kontrolenhed på sløjfen, der er ideel

Læs mere

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler living connect er det ideelle valg sammen med en RS rumføler til rum, hvor der er mere end én radiator. Anvend radiatorventiler med forindstilbar vandmængde. - Spørg

Læs mere

SD2DUG24. Dupline bus masterkanalgenerator. Fordele. Beskrivelse

SD2DUG24. Dupline bus masterkanalgenerator. Fordele. Beskrivelse Dupline bus masterkanalgenerator Fordele Integreret system. Dupline er varemærket for Carlo Gavazzi's 2- og 3-leder bus-system. Omkostningsbesparende. Bussystemet er en velafprøvet metode til at reducere

Læs mere

Installationsmanual Alarm Tilslutningsboks

Installationsmanual Alarm Tilslutningsboks Installationsmanual Alarm Tilslutningsboks Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 TILSLUTNING TIL ALARMSYSTEM... 3 TILSLUTNING TIL SENSORER OG EKSTERNE ENHEDER... 4 12V TILSLUTNING...

Læs mere

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK Driftvejledningsnr: PAR-200-SYS-DK-041223 Beskrivelse Billede PAR-200-SYS er den overordnede og komplette beskrivelse af Ølands nye tidsstyring inden for analoge regulatorer.

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS

Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Styr, mål og alarmer hvad du ønsker via din mobil...uanset hvor du er! SMS Produkter Ontech GSM 9030 Til indendørs brug Kontrollerbar 230 V- udgang Ontech GSM 9020 Til udendørs brug (IP65) 9-30V strømforsyning

Læs mere

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg et driftsikkert valg - et driftsikkert valg Hospitalerne står over for store investeringer. 40 milliarder kroner skal bruges på at renovere hospitaler og bygge nye superhospitaler. Derfor gælder det om

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR JUNI 2013 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: privatbolig kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives

Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives Indholdsfortegnelse VLT MICRO DRIVE FC-51.... 2 VLT HVAC DRIVE FC-102.... 4 VLT AQUA DRIVE FC-202.... 7 VLT AUTOMATION DRIVE FC-302....10 VLT 2800....13

Læs mere

PAR-555-SYS Konstanttrykregulering

PAR-555-SYS Konstanttrykregulering PAR-555-SYS Konstanttrykregulering www.oeland.dk Side 1 af 16 1. Produktinformation... 3 2. Installation.. 4 3. Oversigtstegning.. 5 4. Funktioner.. 6 5. Tekniske data. 9 6. Tilslutning... 10 7. Problemløsning..

Læs mere

Intelligent Drivesystems, Worldwide Services SK 135E. Starter med soft start og reverseringsfunktion

Intelligent Drivesystems, Worldwide Services SK 135E. Starter med soft start og reverseringsfunktion Intelligent Drivesystems, Worldwide Services DK SK 135E Starter med soft start og reverseringsfunktion NORD DRIVESYSTEMS Intelligent Drivesystems, Worldwide Services Integralmotorer en stor familie fra

Læs mere

VENTILATIONSAUTOMATIK

VENTILATIONSAUTOMATIK VENTILATIONSAUTOMATIK GEOVENT tilbyder et stort udvalg indenfor ventilationsautomatik Lovpligtig alarmgiver lever op til Arbejdstilsynets krav og gør brugeren opmærksom ved fejl på ventilationsanlægget.

Læs mere

INDHOLD: Ventilatorautomatik

INDHOLD: Ventilatorautomatik INDHOLD: Ventilatorautomatik Ventilatorautomatik Generelt Der findes forskellige måder at kunne styre de enkelte ventilatorer på. - Hastighedsregulatorer til manuelt at indstille hastigheden - Konstanttrykregulering,

Læs mere

MultiController E 0-100% 24V og 230V 4-trinsregulering

MultiController E 0-100% 24V og 230V 4-trinsregulering 24V og 230V 4-trinsregulering MultiController version 2.5 og 2.6 Hvis der ikke ønskes trinløs regulering mellem 0-100%, kan MultiController E 0-100 sættes op til at skifte niveauer i 4 faste trin. Hvert

Læs mere

Optima-GO volumenstrømsregulator

Optima-GO volumenstrømsregulator Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer Optima-GO volumenstrømsregulator Brugervejledning (C) (B) (D) (A) A Udkoblingsknap B 3-cifret display,

Læs mere

ES faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur.

ES faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur. ES 7 faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur. HEAT MASTER LSC A/S POWER HEAT ON ES 7 / 5 / 996 Beskrivelse: Regulator for tilslutning af faser. Der reguleres

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

Datablad til AVS varmeflade Temperaturstyring

Datablad til AVS varmeflade Temperaturstyring til AVS varmeflade Temperaturstyring TRW Anvendelse Øland temperaturstyringssæt TRW-K, TRW-R og TRW-I er en automatikserie, som er beregnet til styring af temperaturen i forbindelse med Ølands kanalvarmeflade

Læs mere

1,5 W 18 VA (I max. 20 A @ 5 ms) Kabel 1 m, 4 x 0,75 mm 2, option: 3 og 5 m kabel, klemrække Funktions-data Fabriksindstilling Variabel

1,5 W 18 VA (I max. 20 A @ 5 ms) Kabel 1 m, 4 x 0,75 mm 2, option: 3 og 5 m kabel, klemrække Funktions-data Fabriksindstilling Variabel eknisk datablad LMQA-MF Programmerbare spjældmotorer til luftspjæld i klima- og ventilationsanlæg, til laboratorie- og industriudsugning For spjæld op til ca. 0,8 m Drejemoment Nm Nominel spænding AC/DC

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

VAV FUNKTION. Instruktionsmanual 2

VAV FUNKTION. Instruktionsmanual 2 VAV FUNKTION DK Instruktionsmanual 2 DK INDHOLD INDLEDNING... 3 1. MONTAGE AF TRYKTRANSMITTER... 3 2. SLANGE TILSLUTNING PÅ TRYKTRANSMITTER... 3 3. ELEKTRISK TILSLUTNING TIL AGGREGAT... 4 4. INDSTILLING

Læs mere

GT2000 GT2000. Brugervejledning

GT2000 GT2000. Brugervejledning Brugervejledning www.gsmteknik.dk 20.2.2019 Side 1 Tekniske specifikationer Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal kombi indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 9-30 VDC typisk 12VDC eller

Læs mere

Vejl.nr HAC 1. Home Ventilation Accessory Controller Installations manual Rev. 1.5 da 1/16

Vejl.nr HAC 1. Home Ventilation Accessory Controller Installations manual Rev. 1.5 da 1/16 HAC 1 Home Ventilation Accessory Controller Installations manual Rev. 1.5 da 1/16 2/16 Der tages forbehold for trykfejl og ændringer Vejl.nr. 3500005 Oversigt Indhold Indhold Generel beskrivelse... 4 Installation...

Læs mere

nilan PRODUKTDATA connect NILAN CONNECT BY NILAN Nilan Smart Controls Bolig

nilan PRODUKTDATA connect NILAN CONNECT BY NILAN Nilan Smart Controls Bolig PRODUKTDATA NILAN CONNECT BY NILAN nilan connect Nilan Smart Controls Bolig NILAN CONNECT Produktbeskrivelse Nilan Connect er en intelligent løsning, som gør det nemt, hurtigt og enkelt at styre ventilation,

Læs mere

Dr.CropStore /med strømforsyning DC2

Dr.CropStore /med strømforsyning DC2 Dr.CropStore /med strømforsyning DC2 Styring af lager-temperatur 1.0 El-tilslutning INSTALLATION VER. 2.00 Kabler Temperaturføler- og styrespændingssignaler fremføres separat i skærmet kabel og mindst

Læs mere

Tilbagemeldingsbus S88 med besatmelder

Tilbagemeldingsbus S88 med besatmelder Tilbagemeldingsbus S88 med besatmelder HSI-S88 og S88 moduler Skal modelbanen styres med et eller andet PC program, som fx Windigipet, skal der installeres et eller andet tilbagemeldingssystem, således

Læs mere