DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige"

Transkript

1 UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt uddannelsesforløb for nyledige Uddannelsesforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand Business College.

2 UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... SELVVALGT KURSUSFORLØB FOR NYLEDIGE Er du blevet ledig, har du en unik mulighed for at finpudse dine kompetencer ved at udnytte din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Udnyt din tid optimalt ved at følge et uddannelsesforløb, som er skræddersyet til dig ud fra de aktuelle behov på arbejdsmarkedet. Vi udbyder skræddersyede forløb af 3 ugers varighed i samarbejde med Roskilde Handelsskole, Zealand Business College og Køge Handelsskole. KURSUSFORLØB Webmedarbejder.nu (15 dage). Projektmedarbejderen (15 dage). Callcentermedarbejder (15 dage). Butiksmedarbejderen (15 dage) Sådan kan dit forløb se ud Du sammensætter selv op til 2 forløb, der giver mening for dig og som forøger dine jobmuligheder. Eksempel: 3 uger Butiksmedarbejderen 3 uger Webmedarbejder.nu 3 uger Callcentermedarbejder 3 uger Webmedarbejder.nu 3 uger Projektmedarbejderen 3 uger Butiksmedarbejderen = 6 ugers selvvalgt uddannelse = 6 ugers selvvalgt uddannelse = 6 ugers selvvalgt uddannelse Du kan læse mere om indhold og datoer på de enkelte uddannelsesforløb på: Køge Handelsskole: Roskilde Handelsskole: Zealand Business College:

3 FAKTA Er du ledig i din første ledighedsperiode, kan du gøre brug af din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Hvis din højeste afsluttede uddannelse er på niveau med en erhvervsuddannelse (faglært niveau) eller lavere, kan du deltage på forløbet, der er baseret på arbejdsmarkedsuddannelser (AMU). Du kan frit vælge mellem alle AMUforløb, og kan på den måde selv sammensætte dit uddannelsesforløb. Tre erhvervsskoler i VEU center Øst og Øerne, Roskilde Handelsskole, Zealand Business College og Køge Handelsskole, har i samarbejde udviklet 4 AMU-uddannelsesforløb af 3 ugers varighed, der matcher arbejdsmarkedets behov. Forløbene er kompetencegivende med beviser, og de falder inden for det, som din A-kasse kan godkende. Deltagelse er gratis Jobcenteret betaler for forløbet og der udbetales dagpenge. Din ret til selvvalgt uddannelse som ledig skal godkendes af din A-kasse. KRAV TIL DELTAGEREN 1. Ledig i 1. ledighedsperiode. 2. Dagpengemodtager. 3. Kortuddannet, dvs. ufaglært eller faglært. STARTDATO Se datoindstik eller tjek skolernes hjemmesider - se forrige side. STED OG TID Forløbene afholdes på skolernes kursuscentre i hhv. Køge, Ringsted, Næstved og Roskilde - afhængig af tilmeldingerne. Daglig undervisningstid fra kl FOR MERE INFORMATION KONTAKT Køge Handelsskole, kursussekretær Mette Grasberger, telefon , mail: eller kursussekretær Katja Nordstrand Lorentzen, telefon , mail: Roskilde Handelsskole, kursussekretær Kirsten Lauridsen, telefon , mail: Zealand Business College, kursussekretær Gitte Saxtorp, telefon , mail:

4 WEBMEDARBEJDER.NU Varighed 15 dage Vil du kunne oprette og redigere en hjemmeside? Målrette den til dine kunder? Og vil du gerne vide, hvordan du bedst optimerer og vedligeholder en virksomheds hjemmeside? Ønsker du - kort sagt - at arbejde med hjemmesider og billedbehandling - og planlægge webbaseret kommunikation? Så er dette kursus noget for dig. På Webmedarbejder.nu får du mulighed for at opbygge en hjemmeside ved hjælp af CMS. Du lærer bl.a. at skrive tekster til nettet, at redigere billeder til web, foretage kundeanalyse og lave markedsføring på nettet. INDHOLD Du får et grundigt kendskab til design af hjemmesider, analyse af din kundegruppe til online salg, billedbehandling og webbaseret kommunikation, så du kan udarbejde og vedligeholde en hjemmeside. På forløbet lærer du bl.a.: Kundeanalyse og planlægning af e-strategi. Udvikling af virksomhedens online koncept. Fremstille mindre hjemmesider ved hjælp af CMS. Fremstille webløsninger med tekst, grafik og links. Vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside. Fremstilling, redigering og formatering af tekster og billeder på website. Digital billedfremstilling til e-handel. At skrive et godt, professionelt og korrekt sprog på nettet. Uddannelsen forbereder dig til at arbejde effektivt i rollen som webredaktør, hvor du er ansvarlig for form og indhold på et website. Dette sker blandt andet ved, at du lærer at anvende de programmer, metoder og sprog, der er nødvendige i en opgaveløsning, fra de helt enkle til de mere komplicerede. Forløbet er sammensat af Arbejdsmarkedsuddannelserne Kundeanalyse og e-strategi (2dg), Udvikling af e-koncepter og produktdifferentiering (2dg); Design af hjemmesider med CMS (2dg) ; Opbygning af virksomhedens website (2dg), Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens web (3dg), Grafik og tekster til virksomhedens webside (2dg) og Billedfremstilling i medarbejderens jobfunktion (2dg)

5

6 PROJEKTMEDARBEJDEREN Varighed 15 dage I dag løser vi mange opgaver i projektgrupper på tværs af arbejdspladsens afdelinger og vi varetager funktioner inden for håndtering af arrangementer, produktudvikling, tilbudsgivning, kvalitetsudvikling osv. Vi tilbringer derfor en stor del af vores arbejdstid med at indgå i forskellige projekter og sammenhænge. Det stiller store krav til vores samarbejdsevner og forståelse for andre. På forløbet får du kompetencer som projektmedarbejder, og du får indsigt i værktøjer og metoder i projektarbejdet. Du lærer at planlægge og styre projekter, hvilket kan hjælpe dig til at overholde deadlines. Du kan bruge disse værktøjer, uanset om du arbejder projektorienteret eller med andre koordineringsopgaver, hvor flere medarbejdere er involveret. INDHOLD Med dette uddannelsesforløb sætter vi fokus på de mest almindelige personlige og administrative projektværktøjer. Det giver dig større forståelse for arbejdsopgaven og større mulighed for at øve indflydelse i projektet. I hvilke jobs kan jeg indgå? Du vil kunne varetage funktioner inden for sagsbehandling, projektmedarbejder, tovholder og lignende stillinger, der stiller krav til samarbejdsevner og gode kommunikationsevner. Forløbet fokuserer på følgende emner: Hvad kendetegner projektarbejdsformen? Organisering og planlægning af projekter. Projektstyringsmodeller hvad passer til det enkelte projekt? Projektets rammer, mål, faser og succeskriterier. Hvad kendetegner den gode projektdeltager? Projektgruppens samspil og vigtigheden af kommunikation og samarbejde. Med hvilken rolle indgår du i gruppesamarbejdet, og hvordan påvirker du projektet? Dilemmaer og konflikter. Projektarbejde på tværs af sprog og kulturelle forskelle. Engelsk og kulturforståelse som redskab i virksomhedens projekthverdag. Forløbet er sammensat af Arbejdsmarkedsuddannelserne Lederens projektplanlægning (3dg) Projektorienteret arbejde (2dg) Udarbejdelse af projektrapporter (2dg) Planlægning og udarbejdelse af et projektregnskab (2dg) Målrettet mundtlig kommunikation i administrativt arbejde (1dg) Jobrelateret fremmedsprog med nuanceret ordforråd (5dg)

7

8 CALLCENTERMEDARBEJDER Varighed 15 dage Flere og flere handler sker via internettet, og det er almindeligt, at detailkæder etablerer internetshops med alt fra dagligvarer, hvidevarer, beklædning, apoteksvarer, byggematerialer m.v.. Ligeledes sker meget af vor tids borgerservice via internettet og via en telefonisk kontakt til myndigheder, kommuner, sagsbehandlere osv. Dette åbner for behovet for medarbejdere, der kan yde en optimal, kundeorienteret og personlig service over telefonen. At kommunikere uden at kunne se den anden person, kræver særlige færdigheder. INDHOLD Uddannelsesforløbet stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler kundekontaktopgaver i et callcenter. Hovedemner på forløbet er: Kvalitet og kundeservice. Telefonsamtaleteknik i et callcenter. Kommunikation og konflikthåndtering over telefonen. Kunderegistreringssystemer. Telefonisk salg og mersalg. E-service og online-kommunikation. Forløbet er tilrettelagt som en veksel mellem dialog, praktiske øvelser og der tages udgangspunkt i dine egne erfaringer. Forløbet er sammensat af Arbejdsmarkedsuddannelserne Kvalitet og kundeservice i et kundekontaktcenter (2dg), Telefonsamtaleteknik i et kundekontaktcenter (2dg), Kommunikation og konflikthåndtering service (3dg), Kunderegistreringssystemer i et kundekontaktcenter (2dg), Telefonisk salg i et kundekontaktcenter (2dg), Mersalg i et kundekontaktcenter (2dg) og E-service og onlinekommunikation (2dg).

9

10

11 BUTIKSMEDARBEJDEREN Varighed 15 dage Brænder du for salg og den personlige kontakt til kunden? Kunne du tænke dig at blive bedre til at gennemføre og afslutte et salg? Tager du forskellige kundetyper og kulturer som en positiv udfordring for dine egne salgsevner? Ønsker du at dygtiggøre dig indenfor salg og dermed øge dine chancer for et job i detailhandlen? Kan du svare ja til blot én af disse spørgsmål, så er dette kursusforløb lige noget for dig! Uddannelsen er tilrettelagt som en veksel mellem dialog, praktiske øvelser og der tages udgangspunkt i deltagerens egne erfaringer. INDHOLD Uddannelsesforløbet stiler mod dig, som har lyst til at stå i front i detailhandlen og yde en optimal kundeservice. En kundeservice, der favner alle kundetyper også turister i højsæsonen. Hovedemner på forløbet er: Personligt salg kundens behov. Rutiner til at gøre butikken salgsklar. Dine egne mål for dit salg. Samarbejde om det daglige salgsarbejde. Kommunikation og kulturforståelse. Engelsk på grundlæggende niveau tilrettet detailhandlen. Kursusforløbet er sammensat af arbejdsmarkedsuddannelserne Personligt salg kundens behov og løsninger (3dg), Rytmer og rutiner til salgsklar butik (2dg),43179 Fastlæggelse af mål ved personligt salg (2dg), Interkulturel kompetence i jobudførelsen (3dg); Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd (5dg).

12 ØST OG ØERNE DIN GUIDE til VOKSEN OG EnElUDDANNELSE.~OSKILDE HANDELSSKOLE ZEALAND BUSINESS COllEGE ~d:l KØGE HANDELSSKOLE

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige Kursusforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand Business

Læs mere

Bliv guld værd med kurser og efteruddannelse!

Bliv guld værd med kurser og efteruddannelse! Bliv guld værd med kurser og efteruddannelse! AMU-kurser og efteruddannelse fra Kursuscentret på Roskilde Handelsskole gør dig ekstra attraktiv på arbejdsmarkedet. Populære kompetencer Kom videre med it

Læs mere

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 Kursusafdelingen KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 læs mere på www.ahkurser.dk it Økonomi og regnskab salg og markedsføring Ledelse Administration Kommunikation Iværksætteruddannelse 1 Akademi- og

Læs mere

Kursuskatalog. Randers Kommune. Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole

Kursuskatalog. Randers Kommune. Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole Kursuskatalog Randers Kommune Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole Forord Velkommen til fremtidens kompetencer i Randers Kommune Med de statsanerkendte

Læs mere

Korte kurser nye kompetencer

Korte kurser nye kompetencer Efterår 2008 Korte kurser nye kompetencer - brug din ret til seks ugers selvvalgt uddannelse - søg efteruddannelse - brug din jobplan Korte kurser, nye kompetencer efterår 2008 Har du ret til seks ugers

Læs mere

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg Side 1 Robot og automation Lager og logistik Ordskolen OrdBlindeUndervisning Forb. VoksenUndervisning Dansk og/eller matematik 6 ugers akademimoduler; Salgspsykologi Erhvervsøkonomi Innovative processer

Læs mere

2013, 2. halvår. Kursuskatalog TØNDER HANDELSGYMNASIUM & HANDELSSKOLE

2013, 2. halvår. Kursuskatalog TØNDER HANDELSGYMNASIUM & HANDELSSKOLE 2013, 2. halvår Kursuskatalog TØNDER HANDELSGYMNASIUM & HANDELSSKOLE 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen 3 Åbent IT værksted 4 Jobrelateret brug af styresystemer på pc 5 Brug af pc på

Læs mere

Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist

Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist Bliv klar som fremtidens hotelmedarbejder eller receptionist Hotelreceptionist Virksomhedsreceptionist Vagtmester Natportier Morgenservering Fremtidens hotelmedarbejder Dette 6 ugers forløb er skræddersyet

Læs mere

efteruddannelse Kurser & Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)

efteruddannelse Kurser & Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) E R H V E R H V E R V Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Kurser & efteruddannelse Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) EFTERUDDANNELSE FOR LEDIGE Er du

Læs mere

kts kastrup IT-kursuskatalog

kts kastrup IT-kursuskatalog kts kastrup IT-kursuskatalog Københavns Tekniske Skole Københavns Tekniske Skoles kursuscenter i Kastrup udbyder en række AMU-kurser indenfor IT, som spænder fra kurser i kontor- og grafiske programmer

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

efteruddannelse Kurser & Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)

efteruddannelse Kurser & Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) E R H V E R H V E R V Handel, administration, kommunikation og ledelse Teknik, produktion, transport og logistik Kurser & efteruddannelse Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) 1.halvår 2011 2 Kursuskatalog1halva

Læs mere

Det er lysten til at lære, der driver værket hos jer - og hos os.

Det er lysten til at lære, der driver værket hos jer - og hos os. Efter - og videre uddannelse arbejdsglæde kommunikation karriere værktøjer kompetencer Viden Udvikling 1. halvår 2015 ledelse LÆRING strategi IT Velkommen til Kursuscentret, Frederikshavn Handelsskole

Læs mere

Business Centret. Indhold

Business Centret. Indhold Kurser for ledere Business Centret Det glæder os at kunne præsentere vores kurser for nuværende og kommende ledere. I brochuren finder du kurser inden for bl.a. salg, regnskab, it, kommunikation og sprog.

Læs mere

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 Oversigt Grundlæggende IT Bliv fortrolig med at arbejde med at arbejde med en computer og anvendelse af de mest anvendte programmer. Grundlæggende regnskab

Læs mere

Styrk det tværfaglige samarbejde og skab resultater med de rette værktøjer

Styrk det tværfaglige samarbejde og skab resultater med de rette værktøjer Cabi tilbyder ledere og medarbejdere i kommuner og jobcentre hjælp til at styrke det tværfaglige samarbejde fra strategisk planlægning og fastlæggelse af mål til anvendelse af de tværfaglige kompetencer

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner SÅDAN. Handel og logistik

Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner SÅDAN. Handel og logistik > SÅDAN Korte kurser Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner Handel og logistik Uddannelsestilbud til medarbejdere, der beskæftiger sig med administrative

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

Dagrofa University. Kursuskatalog. Catering Engros. en del af FoodService Danmark

Dagrofa University. Kursuskatalog. Catering Engros. en del af FoodService Danmark ursuskatalog Dagrofa University 20 en del af FoodService Danmark Catering Engros en del af FoodService Danmark ære ollega Så er der endnu et spændende og indholdsrigt kursuskatalog for Dagrofa University

Læs mere

Ledig? Længerevarende forløb. Brug tiden til at blive dygtigere. Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kurser 1. halvår 2011.

Ledig? Længerevarende forløb. Brug tiden til at blive dygtigere. Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kurser 1. halvår 2011. Ledig? Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse Kurser 1. halvår 2011 Længerevarende forløb Brug tiden til at blive dygtigere Lerpyttervej 52 DK-7700 Thisted Limfjordsvej 95 DK-7900 Nykøbing M Tel +45 99 19

Læs mere

Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E

Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 1 November 2014 Indhold Samtaler i a-kassen.. 4 Jobstøtteaktiviteter... 5 Jobskema (joblog)... 6 Samtaletyper... 7 Hjælp

Læs mere

faglige arbejdsmiljø kurser konsulentydelser skræddersyede AMU kurser

faglige arbejdsmiljø kurser konsulentydelser skræddersyede AMU kurser arbejdsmiljø faglige kurser konsulentydelser skræddersyede kurser AMU Kursuskalender januar - juni 2014 2 nyt kursuscenter optimale rammer for kompetenceudvikling Siden foråret har forbipasserende kunnet

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER

Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER PROFILFOLDER Rybners Kursuscenter fleksibel og engagerende efteruddannelse Svejsning On-/offshore L-AUS & el Ledelse & teamudvikling CAD & konstruktion Regnskab & økonomi Salg IT KURSUSCENTER Svejsning

Læs mere

KURSER TIL TURISTERHVERVET I NORDJYLLAND EFTERÅR 2012

KURSER TIL TURISTERHVERVET I NORDJYLLAND EFTERÅR 2012 1 g Værtskab Markedsføring, sprog og it Strategi virksomhedsudvikling g g g g g g g g g g g g g g virksomhedsudvikling Værtskab Markedsføring, sprog og it Strategi virksomhedsvirk somhedsudvikling virksomhedsudvikling

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser

SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser Katalog 2013 SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser sosuc.dk 1202_SOSUC_Kursuskatalog_2013.indd 1 20/06/12 15.40 Godt kursus! Fik lært utrolig meget, som kan bruges i mit arbejde Kursist fra "Medvirken

Læs mere