51. Årgang November 2012 Nr. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "51. Årgang November 2012 Nr. 4"

Transkript

1 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning, konkurrencer og mange andre arrangementer har fyldt kalenderen op. Igen må vi sige, at et travlt år, er et godt foreningsår. Årets store begivenhed var uden tvivl fejringen af Skyttelaugets 70 års dag. En dag som blev fejret, som det sig hører til for en forening som vores. Nu hvor julen så står for døren, og året går på hæld, sendes de bedste juleønsker til alle medlemmer samt familier, med en tak for året der gik.

2 Så er det atter tid til at betale kontingent Brug nu ikke alle pengene i den kommende juletid, - gem en lille smule til kassereren i Skyttelauget, således at han også i det kommende kan betale for Skyttelaugets drift. Aktive medlemmer betaler 180,- kr. for 2013 Passive medlemmer betaler 100,- kr. for Girokort er vedlagt, men ellers kan betaling foretages via netbank til Skyttelaugets girokonto; Reg. nr og kontonr Husk girokortet hvis du vælger at betale i skydekælderen.

3 JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN Julen er over os, og derfor skal vi naturligvis også fejre julens komme på langdistancen. Juleskydning, julemorgenmad, julehygge, julesnak, julegryde, juleøl og meget mere jule vil være at finde på Amager søndag den 16. december. I forhold til en normal søndag på Amager ændres programmet en smule Første ændring: Vi mødes kl til morgenkaffe. Du kan altså roligt vende dig en ekstra gang i sengen, og snuppe en halv time mere under dynen. Anden ændring: Vi skyder et særligt juleskydningsprogram, som ikke skal bekendtgøres her. Hvad juleskydningen vil byde på vil først blive afsløret 16. december. Et er dog sikkert, nemlig at skydningerne laves af formanden, hvilket plejer at være garanti for, at de bliver udfordrende (tidligere deltager har anvendt vendinger, som absolut ikke egner sig til at blive gengivet på tryk). Tredie ændring: Vi samles efter skydningen og spiser den traditionsrige julegryde. Fjerde ændring: Det vil være præmier. Af hensyn til kokken, og dermed også af hensyn til dig, er tilmelding til julegryden nødvendigt. Tilmelding skal ske ikke senere end 12. december og kan ske enten på skydebanen eller til formanden på stoltenborg@mail.dk. Da det nu er jul, forventes det, at man møder op med højt julehumør. Tilbage er der kun at sige på gensyn søndag den 16. december kl i SKAK-huset på Kalvebod til juleskydning på langdistancen.

4 SCT HANS AFTEN I SKYTTELAUGET Det var den 23. juni, det var Sct. Hans aften, og det var regnvejr, da Skyttelaugets lille flok på 12 personer mødte op i Frederiksberg Have. Formålet var ikke så meget at se Sct. Hans bål eller høre båltaler, men i stedet af støtte Frederiksberg Kommune med afholdelse af kommunens årlige Sct. Hans aften. Forud herfor lå en henvendelse fra Frederiksberg Kommune, hvor der var rettet henvendelse til Skyttelauget, om der var interesse for at hjælpe til den 23. juni, og så herved få lejlighed til at tjene lidt penge til foreningen. Dette tilbud blev der takket ja til, og således gik det til, at 7 medlemmer af Skyttelauget, 4 hustruer samt 1 gammel garder for moderforeningen mødtes i regnvejr i Frederiksberg Have. Aftenens primære opgave bestod i, at stå ved indgangene til Frederiksberg Have, og her pænt men bestemt fortælle gæsterne, at der ikke var adgang i haven med cykler. Herudover skulle der hjælpes med indsamling af penge til humanitært formål. At skulle fortælle et par gæster, at de skulle parkere deres cykel uden for haven, er ikke det store problem, men når gæsterne ankommer i tusindvis inden for et par timer, så var der en hel del at se til. Selvom et par enkelte blev lidt knotne over ikke bare at kunne trække cyklen med, så forstod alle jo, at en total fyldt Frederiksberg Have ikke er stedet, hvor der så også skal være store mængder af cykler. Den stillede opgave blev således løst som forventet. Efterfølgende har Skyttelauget modtaget kr. for indsatsen i Frederiksberg Have. Dette beløb kan jo bruges til mangt og meget, men bestyrelsen har besluttet at anvende beløbet til støtte til ammunition. Ammunitionspriserne på både kort- og langdistancen er derfor reduceret væsentligt i forhold til de sidste år, og på den måde kommer de 12 s indsats de mange til glæde.

5 SIGTEKORNET VIA INTERNET ELLER SOM PAPIRUDGAVE Sigtekornet er i sine 51 år altid udkommet som et trykt medlemsblad i papirudgave, men skal vi fortsætte med det, eller skal vi overgå til elektronisk udgivelse, eller skal vi kombinere et trykt Sigtekorn med et elektronisk Sigtekorn. At Sigtekornet er udkommet som papirudgave skal naturligvis tilskrives, at det tidligere ikke var muligt at udgive på anden måde, og at det først inden for de seneste år, er blevet muligt at udgive via et elektronisk medie. Ligeledes er det også i samme periode blevet almindeligt for mange danskere at kunne modtage og læse elektronisk på computer og via internet. Computer og internet er nu blevet et dagligdags værktøj for mange, og også for mange af Skyttelaugets medlemmer. Skyttelauget er dog ikke helt gammeldags, idet Sigtekornet siden 2007 også har været lagt ud på internettet, og således har kunnet læses på her på Selvom Sigtekornet har været at finde på internettet, så har den trykte papirudgave dog stadig været den primære udgivelsesform, og det vil det nok fortsat vedblive at være. Imidlertid har nogle af Skyttelaugets medlemmer meddelt, at de gerne vil nøjes med, at modtage Sigtekornet i en elektronisk udgave, og at Skyttelauget således ikke behøver at sende et trykt Sigtekorn med posten, og derfor kan spare en del af portoudgiften. Med stadig stigende portoudgifter er det naturligvis værd at overveje, hvorvidt denne udgift kan reduceres. At fjerne portoudgiften helt ved udsendelse af Sigtekornet lader sig ikke gøre, men såfremt du fremover vil være tilfreds med, at Sigtekornet sendes via mail til dig, og at det samtidig kan læses på nettet, så send en mail herom til formanden, hvorefter du vil modtage Sigtekornet elektronisk som .

6 LANDSSKYDNING 15 M Selv om blikket og interessen i denne tid er rettet mod julens komme, så skal vi ikke glemme at se lidt på tiden efter jul og efter nytår. Det kan være svært helt at blive overbevist om, at der er en tid efter jul og nytår, men det er der! Når det nye år melder sin ankomst, så er det igen tiden, hvor gamle gardere samles på skydebanerne rundt om i landet for at deltage i De Danske Garderforeningers Landsskydning på 15 m. Dette gælder i høj grad også for Garderforeningens Skyttelaug, hvor deltagelse i Landsskydning på 15 m er vintersæsonens vigtigste skydning. Landsskydning 15 har været skudt i mere end 50 år, og Skyttelauget har deltaget hvert eneste år. Det vil dog sige, at det er Garderforeningen i København, som har deltaget hvert år, men da skydning i foreningen sker i regi af Skyttelauget, så er vor deltagelse sket som Garderforeningen i København. For Landsskydning 15 m i 2013 skal bemærkes: Skydes i månederne januar-februar-marts. Skydes på Skyttelaugets egne skydebaner. Kan kombineres med handicapskydning. Skydedage: Januar Februar Marts Så mangler der kun en enkelt ting, og det er DIN deltagelse. Find din kalender frem og se om ikke det er muligt at finde en eller flere onsdage, hvor du kan komme forbi skydebanen og få en hyggelig aften med snak og skydning. Det kan sikkert lade sig gøre. Skyd din Landsskydning, og lad os vise, at Garderforeningen i København slutter op bag et landsdækkende garderarrangement.

7 MESTERSKAB 200 M Der har med mellemrum stået at læse i Sigtekornet, at selv et skud i tågen giver træning. Det kan godt være, at der er noget herom, men hvor meget træning det så giver er usikkert. Skyttelaugets mesterskab på 200 m liggende forsøgte til fulde at leve op til påstanden om et skud i tågen. Mesterskabet blev afholdt søndag den 11. november, hvor efterårsvejret viste sig fra en mere grå side. Regn og tågedisen hang forholdsvis tæt over Københavns Skyttecenter, da de morgenfriske skytter mødte frem til morgenkaffen. Snakken i opholdslokalet berørte vejrliget, og en enkelt stillede sig tvivlende over for, om det overhovedet var muligt at se skiverne ude på de 200 m. Det var der så andre der mente sagtens kunne lade sig gøre, for de havde en gang for mange år siden skudt i meget mere tåge, og den gang kunne det sagtens lade sig gøre. Nu er Skyttelaugets friske skytter ikke lige til at slå ud af kurs, så selvfølgelig skulle det komme an på en prøve, om det nu var muligt at se skiverne. Første indtryk på standpladserne var ikke lovende. Vejret var ikke blevet bedre, og skiverne stod ganske grumsede et sted derude. Næste kontrol var at finde egen skive gennem sigtemidlerne, og her kom den egentlige prøve. Den sorte plet kunne lige anes som en grålig plet ude i en grumset masse. Det var dog nok for skytterne, så skydningen gik i gang. Vejret krævede naturligt stor fokus på korrekt sigte, og på at finde pletten. Skuddene faldt dog i et pænt tempo over hele skydelinien, så det tydede på, at skytterne alligevel godt kunne fornemme pletten. Resultatet er årets udfordrende mesterskabsskydning på 200 m blev: 1 149/6 Axel Vermehren 2 148/5 Jan Stoltenborg 3 140/2 Torben Sonne 4 138/2 Kurt Nielsen 5 137/1 Peter Horsten 6 135/3 Mogens Blomsterberg 7 133/1 Bjørn Hansen

8 FUGLESKYDNING Hvornår begynder kortdistancesæsonen? Den første skydeaften er altid den første onsdag i september, men den rigtige start på kortdistancesæsonen er, når Fugleskydningen afholdes. Efterhånden er det blevet en fast del af programmet, at der afholdes Fugleskydning den tredje onsdag i september. Her er fuglen gjort klar og er kommet op at hænge, og den regerende fuglekonge er mødt frem, for at skyde aftenens første skud. Herefter går det så slag i slag, indtil alle dele af fuglen er skudt ned, og kun brystpladen er tilbage. Hvor alle deltagere har måttet skyde til fuglens forskellige dele, så er det kun gamle gardere medlem af Skyttelauget, der kan skyde til brystpladen. Skydningen mod brystpladen blev ganske kortvarig, for allerede i fjerde skud faldt pladen, og Mogens Grønning kunne kåres som året fuglekonge. Om det så var i fjerde skud eller ej kan være svært at svare på, for da resterne af fuglen blev besigtiget, kunne man se, at selvom brystpladen faldt på fjerde skud, så var der 12 huller i fuglens bryst, - men hvordan det kan gå til, melder historien ikke noget om Aftenen sluttede med spisning og præmieuddeling, og så var den nye kortdistancesæson skudt rigtigt i gang.

9 LIDT STEMNINGSBILLEDER FRA FUGLESKYDNINGEN

10 FIND 5 FEJL Gennem flere år har redaktionen lagt stor energi i at lave årets store julekonkurrence Find-5- Fejl. Efterhånden har dette fundet sted så mange gange, at vi vel i dag kan tale om det som en tradition i Skyttelauget. En anden næsten-tradition, som har udviklet sig sideløbende med Find-5-Fejl konkurrencen, er, at antallet af deltagere som ved fremmøde til juleskydningen, hvor løsningerne jo skal afleveres, ikke har forsøgt at løse julekonkurrencen hjemmefra, men i stedet satser på at få hjælp af andre fremmødte, er begyndt at være stigende; - se det er nok en tanke værd. At antallet af de, som skal have hjælp, formodes at være stigende, er nok et udtryk for, at julekonkurrenceudvalget har arbejdet målrettet og bevidst gennem flere år med at stramme op på sværhedsgraden, og gjort løsning af den nu er ganske svær. Dette princip med at øge sværhedsgraden er også efterlevet i år, hvilket læserne af Sigtekornet vil bemærke, når første forsøg på at løse opgaven gøres. Der vil i år ikke være noget med at sidde med kaffen i den ene hånd og en brunkage i den anden, medens man nonchalant lader blikket glide ned over papiret og med kagekrummer i mundvigene siger der der der der og der ved erkendte fejl. I år er det en julekonkurrence, hvor alle kan være med, men hvor kun de få kan svare korrekt. Om du er blandt de få, vil blive afsløret til Skyttelaugets juleafslutning på kortdistancen den 5. december. Tør du tage udfordringen op, så medbring løsningen på opgaven til juleafslutning den 5. december. God fornøjelse.

11 JULEAFSLUTNING PÅ 15 M 5. DECEMBER 2012 Så er det næsten ved at være dagen, hvor hele sker. Dagen hvor flæskestegen og juleanden skal på bordet, hvor træet tændes og hvor lang tids spænding omkring julegaver skal udløses. Kort sagt, julen står for døren, så hvorfor ikke lad os mødes til juleafslutning i Skyttelauget og samme åbne døren og lukke julen ind. Skyttelauget holder i år sin traditionsrige juleafslutning tidligt i år. Allerede onsdag den 5. december, hvilket er en lille uges tidligere end vi plejer, men da vi jo både ønsker at skyde og hygge os med lidt god mad og godt selskab, og da juleafslutningen skal passes ind i en masse meget fyldte kalendere, så er det vurderet, at onsdag d. 5. december er den bedste dag. Skyttelauget byder derfor velkommen til alle skytter og familier samt alle vore venner til en hyggelig juleafslutning onsdag d. 5. december på kortdistance, i Carlsberg-Tuborg Fritidscenter. Også i år vil formanden lave årets juleskydeskive, og vi kan nu kun vente spændt på, hvad han så byder de deltagende at skyde på. Variationen af skydeskiver har gennem årene været stor, og ikke alle har været lige nemme, så det er nok med en anelse julespænding at vi afventer hvad han finder på. Spændingen vil dog blive udløst 5. december kl Når alle har skudt vil vi forlægge op i cafeteriaet, hvor kokken vil servere flæskesteg med sprød svær (forhåbentlig), brune og hvide kartofler, rødkål, lidt surt til stegen, og til slut ris a la mande. Om der også i år vil være mandel i ris a la manden, vil være en overraskelse.

12 At iværksætte nogen form for aktivitet eller underholdning mens der spises, har tidligere vist sig at være omsonst. Koncentrationen omkring fade og skåle er for stærk til, at der er plads til noget andet. Vi vil derfor indtage julemaden i andægtighed og uden udefra kommende forstyrrelser. En tanker her kan være, at tænk hvis man kunne overføre denne fokuseringsevne til skydningen, hold da op nogle resultater vi så ville se. For alle der har medbragt et forslag til løsning af julekonkurrencen Find-5-Fejl, vil spændingen om, hvorvidt der er rigtige løsninger blive udløst ved juleafslutningen. Redaktionen har allerede udtrykt en vis tvivl herom, så det bliver spændende at se, hvordan det går. Vi skal selvfølgelig også have kåret aftenens vinder af juleskydningen, ligesom vi alle skal have en lille julegave. Alle bedes således medbringe en julegave til ca. kr. 25,-. Denne kommer i julegavesækken, hvorfra den rare julemand, eller det tætteste vi kan komme herpå, vil dele, så alle får en julepakke. Det eneste der mangler nu, er at de mange forventningsfulde skytter, familier og venner af Skyttelauget sætter kryds i kalenderen. Herefter tilmelder man sig enten i kælderen eller ved en mail til formanden på stoltenborg@mail.dk. Sidste tilmeldingsfrist er 29. november. Herefter er det blot at møde frem med julestemning og godt julehumør. Ønsker du bare at være med til selve juleskydningen og ikke spisningen, er du selvfølgelig velkommen til dette, husk dog at vi ikke efterfølgende kan tilmelde dig spisningen på dagen. Juleskydningsudvalget håber på et gensyn onsdag den 5. december omkring kl Husk den lille julepakke og julehumøret. Julepåklædning i en eller anden form vil naturligvis blive påskønnet.

13 SOMMER PÅ LANGDISTANCEN Når Generalforsamlingen er overstået og kortdistancen lukker ned for sommeren, tager skydningen på de lange distancer for alvor fat. Ikke bare Skyttelaugets egne træningssøndag er på programmet, men også deltagelse i de landsdækkende aftenstævner på 300 m og landsdelsforeningens sommerturneringer på både 50 m og 200 m står nu på programmet. Det var således en travl sommer, at vore langdistanceskytter tog hul på i begyndelsen af sommeren. Samlet set blev det til 6 aftenstævner, 5 aftener med sommerturnering på 200 m og 3 aftener med sommerturnering på 50 m fra maj til september. Alt dette gav 14 konkurrencedage med lejlighed til at skyde 450 gældende konkurrenceskud. Ved aftenstævnerne på 300 m, som er en holdskydning, blev vores hold nr. 8 ud af 8 fuldførende foreninger. Det lyder måske ikke så prangende, men vi kan sige, hvad rigtig mange andre foreninger på landsplan ikke kan sige, nemlig at vi var med. Sommerturneringen 200 m gik også ganske tilfredsstillende: Veteran 1 Veteran 2 Nr. 1 Axel Vermehren Nr. 1 Torben Sonne Åben klasse 1 Nr. 2 Kurt Nielsen Nr. 1 Jan Stoltenborg Nr. 4 Mogens Blomsterberg Åben klasse 2 Nr. 9 Hans Erik Skov Nielsen Nr. 1 John Nielsen Tilsvarende er der også kun tilfredshed fra 50 m skydningen: Åben klasse 2 Veteran 2 Nr. 4 John Nielsen Nr. 1 Jan Stoltenborg Nr. 2 Peter Horsten Veteran 1 Nr. 3 Torben Sonne Nr. 1 Axel Vermehren Nr. 10 Claes Pedersen Nr. 4 Kurt Nielsen Nr. 12 Hans Erik Skov

14 SOMMER PÅ LANGDISTANCEN FORTALT I BILLEDER

15 KOMMENDE ARRANGEMENTER LANDSSKYDNING 15 M Som nævnt andet sted i denne udgave af Sigtekornet, så vil Skyttelauget naturligvis også i 2013 deltage i Gardernes Landsskydning 15 m. Vi skal i år gerne være den størst deltagende forening, og dertil behøver vi alle gamle gardere i København. Find derfor din kalender frem, og find allerede en eller flere onsdage fra første onsdag i januar til sidste onsdag i marts, hvor du kan komme på skydebanen og skyde din Landsskydning 15 m. BANKO Årets ubetingede bankoaften vil i 2013 finde sted onsdag den 6. februar. Her vil Skyttelauget åbne dørene til de gyldne bankohaller, og afvikle sit årlige bankospil. Også i 2013 vil der blive spillet banko på Frederiksberg Slot. Reserver allerede nu dagen. SPISNING PÅ KORTDISTANCEN Der er spisning på kortdistancen hver den første skydeonsdag i måneden. Vi mødes først og skyder handicapskydning, og går herefter op og lader os beværte. Der er valgfrihed mellem dagens ret som varm mad eller et 3 stk. stykker smørebrød. Tilmelding til spisning skal ske enten på banerne eller til formanden på stoltenborg@mail.dk, og ikke senere end søndagen før spisning.

16 TREKANTSKYDNING 200 M Lørdag den 20. oktober var der kaldt til Trekantskydning i København. De 3 garderforeninger, Den Fyenske, Kolding og København havde atter sat hinanden stævne for at dyste på 200 m. Solen skinnede og temperaturen lå tæt på sommer, da de 3 hold mødtes ved frokosttid på Københavns Skyttecenter. Desværre måtte vi undvære en af de gamle skytter fra Kolding, da han var blevet akut indlagt på intensiv afdeling på Kolding sygehus et par dage tidligere. Men ellers var alle de gamle og et par helt nye med. Efter den fælles frokost blev banerne besigtiget. Vi kunne konstatere, at der var 10 baner, men at kun de 8 fungerede, men det kom vi over. Med tungen lige i munden og fokus rettet mod rigtig skydestilling og vejrtrækning, korrekt centreret forreste og bagerste sigtemiddel og roligt aftræk gik skytterne så i gang. Som sædvanlig kunne konstateres, at hvor nogle var ganske overraskede og tilfredse med dagens resultater, så var andre ikke helt så tilfredse. Imidlertid må erkendes, at når skuddet brager, så kan der ikke rettes mere på det, og så er resultatet, som det er. Om aftenen samledes alle til middag hjemme hos formanden. Hans hustru havde igen accepteret at fylde huset med gamle gardere, men det må erkendes, at de gamle gardere ikke er helt så livlige i dag, som de var for få år siden. En hyggelig aften med god mad og snak på tværs af foreninger og borde. Selvfølgelig lokkede København, og de udenbys gæster skulle da også lige en smut forbi et par listige steder i København inden det var tid til at finde sengen. Sidste programpunkt var morgenmad, som også blev indtaget hos formanden. Her blev der sagt på gensyn til næste år, og skydningens fane blev overdraget til Kolding som næste års vært.

17 LANDSSKYDNING 200 M Det sidste skud i Gardernes Landsskydning er skudt, og vi går nu blot og venter på, at resultatlisten for landsskydningen bliver sendt ud. Skyttelauget har også i år repræsenteret Garderforeningen i København, og der har været god aktivitet på banerne på vore træningssøndage. Ganske mange har lagt vejen forbi skydebanen, eller er kommet når der er blevet kaldt til konkurrence, og det er jo godt. Alt i alt nåede vi i år op på 40 deltagende skytter. Som noget nyt i år skyder alle deltagende gamle gardere i samme række. Det gjorde man også for flere år siden, men med indførelse af en veteranrække, blev det ændret. Nu er veteranrækken og seniorrækken slået sammen igen, da skydningen er den samme for alle. Med sammenlægning af de to rækker ændredes også holdstørrelsen. Tidligere var der 3 skytter på et veteranhold mens der skulle 4 skytter til et seniorhold. Fra i år er der 3 skytter på et hold. Med 40 skytter betyder det, at Garderforeningen i København deltager med ikke færre end 13 hold. Om dette er nok til, at vi kan blive den størst deltagende forening vides ikke endnu, men mon dog at andre foreninger kan komme op på et tilsvarende antal hold. Hvordan det så resultatmæssigt er gået i år, ved vi ikke endnu. Vore resultater er sendt ind, og den samlede resultatlister er under udarbejdelse ved Præsidiets Skydeudvalg. Hvis det går, som det plejer, så vil vi have resultatlisten lige inden jul. Vi væbner os med tålmodighed, og håber at vore skyderesultater er gode nok til at være med i kampen om pokaler og riffelplader.

18 DEN KONGELIGE LIVGARDE - GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN Den årlige skydning mellem Den Kongelige Livgarde og Garderforeningen i København blev afholdt onsdag den 29. august på Københavns Skyttecenter. Klokken var 1300, da begge hold stod antrådt til lodtrækning af makkerpar og orientering om skydningen. For Skyttelaugets skytter var den store udfordring igen skydning med skydning med gardernes tjenestegevær M9. Vi ved jo godt, at gamle gardere ikke har meget til overs for dette stykke nymodens pjat, men til trods herfor gik det overraskende godt. Til manges store overraskelse blev der rent faktisk skudt flere pæne resultater med geværet. Efter en god dag på skydebanen, hvor gamle og unge gardere lærte lidt om skydning fra hinanden gik turen ind på Livgardens Kaserne på Gothersgade, hvor der var dækket op til spisning. Det vil dog sige, at det var der ikke umiddelbart. Normalt når vi kommer til kasernen, er der dækket op i cafeteriaet, men denne dag var der ingenting. Nu blev de gamle skytter bekymrede, for de havde jo sat næsen op efter lidt at spise. Problemet blev dog hurtigt løst og de gamles puls faldt til hvilepuls igen, da det viste sig, at maden var blevet sat op i officersmessen. Alle forlagde derfor til officersmessen. Maden blev indtaget og nye og gamle soldaterhistorier blev udvekslet på kryds og tværs af bordet. Snakken gik og man fandt ud at, at oplevelser og situationer fra tjenesten faktisk ikke har ændret sig fra garderen af dengang og til garderen af i dag. Resultatmæssigt gik det ganske godt for Skyttelauget. Begge holdpokaler blev vundet af Skyttelauget og dagens bedste skytte blev Axel Vermehren. Dagens resultater kan ses på næste side.

19

20 VINGSTED De Danske Garderforeninger har 3 store skydninger om året, landsskydning 15 m, landsskydning 200 m og skydningen i Vingsted. For Skyttelauget har deltagelse heri altid været en del af årets program, så naturligvis skulle der også være deltagelse i skydningen i Vingsted. Denne fandt sted lørdag den 15. september, men allerede fredag morgen startede den første bil fyldt med skytter ud af København. Denne blev henover dagen fulgt af yderligere et antal biler, og da aftenen faldt på var københavnerne samlet med 15 deltagere. Overnatning skete på Billund Camping, hvor Skyttelaugets Vingstedturskoordinationsudvalgsformand havde booket en hel stribe hytter. Bookning var sket ikke bare for københavnerne, men også for deltagerne fra Frederiksborg, Helsingør og Den Fyenske, så der var lige pludseligt et helt lille gardersamfund. Lørdag morgen var det tidlig afgang til Vingsted. Skydebanerne skulle klargøres, og da københavnerne igen i år var hyret ind som banekommandører og kontorfolk på 50 m og 200 m banerne, så var det med at være klar, når den første skytte kom. Og skytterne kom, og det blev de ved med. I mange år har der desværre været en tilbagegang i antallet af deltagere, men ikke i år. At så mange flere kom til Vingsted skyldes uden tvivl, at De Danske Garderforeninger gav gratis ammunition til begge distancer, og hvem har ikke lyst til at skyde, når nu det ikke koster noget. Lørdag aften var der så almindelig afslapning i hytteområdet, hvor man over en øl eller et glas rødvin så tilbage på dagen. Den havde været travl men sjov. Søndag formiddag var det så igen tid til at vende næsen mod København. En rigtig hyggelig weekend var ved at være forbi, men mon ikke at der også kommer en tur til Vingsted i 2013; - man har da lov at håbe.

21 VINGSTED TUR - RETUR

22 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf: Tlf: Giro-konto: Reg. nr Konto nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf: Tlf: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf: Tlf: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Henning Lind Jans Jørn Knudsen Skodsborg Strandvej 117 B Strandboulevarden 175, st.th Skodsborg 2100 København Ø Tlf: Tlf: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE Carlsberg-Tuborg Fritidscenter Ny Carlsberg Vej 68 Tlf: LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf: (vagten)

23 DECEMBER Onsdag 05 Juleafslutning 15 m kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Søndag 16 Juleafslutning på Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 19 Træning 15 m kl JANUAR Onsdag 02 Træning og handicap 15 m kl Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Onsdag 16 Træning 15 m kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 23 Træning 15 m kl Onsdag 30 Træning 15 m kl FEBRUAR Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Søndag 17 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Onsdag 27 Træning 15 m kl MARTS Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Søndag 17 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Onsdag 27 Træning 15 m kl Søndag 31 Langdistance på Kalvebod kl. 0800

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005 Nr. 4 oktober kvartal 2005 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Geværstart på stadion Den 6. oktober begynder sæsonen for geværafdelingen på Lyngby Stadion. Kl. 18.30 for børn og juniorer og kl.

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg SENIORRÆKKE INDLEDNING Individuelt landsmesterskab på 50 m i 3-stillinger blev oprettet i 1995 efter ønske fra garderskytterne, som deltog i de individuelle landsmesterskaber på 200 m. I 2006 ændredes

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8. Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet

SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8. Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8 Derfor spiller vi også fodbold i 2013 - GODT NYTÅR Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet blodtryk end

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere