- A) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- A) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere:"

Transkript

1 Sådan opretter du en nyhed 1. Klik på Log ind: 2. Skriv dit netværksid og din adgangskode og klik igen på Log ind: 3. Klik på Opret nyhed: 4. Nu åbner din editor. TIP: Det er hensigtsmæssigt at arbejde i et flow, hvor du gemmer din nyhed med jævne mellemrum. På den måde sikrer du, at systemet ikke logger dig af pga. timeout, så du mister dit arbejde. Fire ting skal være udfyldt, før du kan få lov til at gemme dit arbejde første gang. Det drejer sig om de felter, der er markeret med en lille rød stjerne: - A) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere: - B) Listevisningsbillede Listevisningsbilleder er, som navnet antyder, de billeder, der bliver vist, når man får vist en liste over nyheder inden for en bestemt kategori. Billedet skal være kvadratisk (300 x 300 pixels) - systemet beskærer det ikke automatisk. Du skal derfor selv sikre dig, at du har gemt et brugbart kvadratisk billede på din PC, inden du går i gang. Du gør sådan: Klik på BILLEDER:

2 I feltet Listevisningsbillede klikker du på Vælg: Klik på Gennemse: Nu åbner din Windows Stifinder, find det billede, du gemte på din PC, og klik på Åbn: Du kan nu se, at billedet er hentet over i dit redigeringsværktøj. Klik på Upload og på Næste:

3 Skriv en lille tekst, evt. bare et enkelt ord, i felterne Alternativ tekst og Titeltekst. Det er en service for brugerne. Klik på Gem for at vende tilbage til editor. - C) Smagsprøve Smagsprøven er det, der skal fange læserens interesse. Hvis du ikke ved, hvad du vil skrive, så skriv bare et eller andet. Du kan altid redigere i det senere. - D) Kategori Scroll ned på siden til KATEGORISERING. I feltet Kategori vælger du en kategori, der passer til din nyhed: 5. Scroll helt ned på siden, find feltet Udgivelse og klik på det. Nu åbner de funktioner, der styrer hvordan din nyhed udgives. Fjern det lille flueben i Udgivet. Nu kan du uforstyrret arbejde videre med indholdet og vente med at udgive det til det er helt færdigt.

4 6. Klik på Gem nederst på siden: 7. Du har nu begyndelsen til en artikel. Når du skal arbejde videre med den, klikker du på Redigér: 8. Måske er du klar til at give dit indlæg en fængende titel og en fængende overskrift. Det kan også være, at du vil vente til sidst. Men en god tommelfingerregel er, at din overskrift og din smagsprøve tilsammen skal sige noget om det, du har på hjerte. Fortæl pointen med det samme, selvom du også gentager den inde i din tekst. På den måde får du fat i din læser. Skriv ikke så lidt, at der ikke rigtig står noget, men endelig heller ikke for langt. Èn sætning er bedre end tre. 9. TIP: Gem dit indlæg med jævne mellemrum. Der er indbygget en timeout i Drupal, som betyder, at du bliver automatisk logget af efter 15 minutter. Hvis du ikke har gemt, mister du dit arbejde. Nu skal du skrive selve teksten til dit indlæg. Start med at skrive i feltet Indhold uden at tænke så meget over redigeringen. Når du er færdig, kan du begynde at tænke på, hvordan du gerne vil have indholdet sat op. Brug værktøjsikonerne i indholdsfeltet, når du skal redigere. Når du holder musen hen over dem, kan du se, hvad de kan bruges til.

5 Uredigeret tekst: Redigeret tekst: TIP: Det er aldrig en god idé at overføre formatering fra et program til et andet. Hvis du kopierer noget tekst fra et andet program eller fra internettet, skal du derfor klikke på dette ikon først. Kopier teksten ind i den boks, der åbner sig og klik på OK. TIP: Lav nogle afsnit i din tekst, så den bliver mere læsevenlig. Indsæt f.eks. gerne nogle fængende overskrifter over de forskellige afsnit, så du holder læserens interesse fanget. Det ser bedst ud, hvis du ikke laver et stort linjeskift mellem din overskrift og den efterfølgende tekst. Hold Shift tasten nede, når du klikker på Enter. TIP: Markér dine overskrifter med fed, men lad være med at misbruge fed typografi i den løbende tekst. Det forvirrer læseren og gør teksten sværere at skimme. TIP: Gem din tekst med jævne mellemrum, så du undgår time-out, men også for at se, hvordan din formatering ser ud. Eksempel:

6 10. Måske synes du, din tekst skal pyntes lidt op med et billede. Du skal selv have fundet et billede og valgt billedstørrelsen på forhånd. Hjemmesiden er lavet i responsivt design, som betyder, at siden tilpasser sig til forskellige skærmstørrelser. Derfor kan du ikke højre- eller venstrestille indholdsbilleder. Billedet skal være 540 pixels i bredden. Sæt din cursor der, hvor billedet skal være i forhold til teksten. I værktøjslinjen over indholdsfeltet klikker du på ikonet Add media. Du uploader et billede nogenlunde på samme måde, som du gjorde med listevisningsbilledet (se punkt 4,2). Gem din tekst for at se, hvordan billedet har placeret sig. NB! Det kan godt være du synes, at billedet er meget stort, men det er de vilkår vi arbejder med, når vi udvikler i responsivt design. Du vil kunne genkende tendensen på mange andre hjemmesider. 11. Find feltet Tags under KATEGORISERING neden under indholdsfeltet. Tænk på tags som nogle emneord, der kan knytte indhold sammen. Du skal ikke skrive forfatter- eller kunstnavn, titlen på en bog eller navnet på dit bibliotek. Det kan systemet godt finde ud af at søge på i din tekst og de tilknyttede felter. I stedet skal du skrive nogle ord,

7 som karakteriserer indholdet men kun hvis det giver mening. Bemærk autofuldførelsen. Hvis det eller de ord, du vil skrive, bliver foreslået af systemet, så klik det foreslåede tag op i tagging feltet, så du ikke laver et nyt tag med samme ordlyd. Tags skrives med komma imellem. Hvis du sætter et semikolon i stedet, forstår systemet det ikke og hvis du skriver en hel masse ord i forlængelse af hinanden, uden komma, bliver de opfattet som ét tag. Eksempel på tagging og autofuldførelse: 12. Når du skriver anmeldelser og nyheder, der omhandler forfattere, kunstnere eller emner, som biblioteket har materialer om, er det vigtigt, at du knytter nogle materialer til din tekst. Det er hele hovedideen bag TING-conceptet, at materialer og formidling knyttes sammen. Under BIBLIOTEKSBASEN finder du feltet MATERIALER. Her kan du søge på forfatter, titel m.m. Vælg materialerne fra den foreslåede liste og klik dem til et for et. Klik på Tilføj endnu et element for hver ny søgning: TIP: Hvis søgningen giver for mange resultater, er det ofte bedre at søge på et faust nummer. Åbn en ekstra browser og søg materialet frem fra søgefeltet på forsiden af bibliotek.kk.dk. Klik dig ind i beskrivelsen. Læg mærke til den URL, der står i adresselinjen. Her finder du faust-nummeret. Det er det nummer der står efter et stort A. Kopier faustnummeret over i materiale-søgefeltet i din tekst.

8 TIP: Gem din artikel ind imellem, hvis du er i gang med at koble mange materialer på, så du ikke mister arbejdet, hvis du bliver afbrudt. Systemet logger dig af pga. time-out, hvis du ikke har været aktiv i 15 minutter. Hvis du vil slette nogle af de tilknyttede materialer igen, sletter du teksten i søgefeltet og klikker på Gem. Du kan selv bestemme rækkefølgen af de enkelte tilknyttede materialer ved at stille på rækkefølgen til højre ud for hvert tilknyttet materiale. 13. Når du gemmer din tekst, kan du se, at de materialer du har tilknyttet, bliver vist i en liste under artiklen i den rækkefølge, du selv har valgt. Hvis du har lagt en hel liste materialer op, kan det give god mening at introducere materialerne til læseren nederst i dit indlæg: 14. Prøv at klikke på et af materialerne. Det svarer til, at en låner har søgt et specifikt materiale frem. Du får nu bl.a. adgang til at reservere, men bemærk desuden at der står På hjemmesiden. Klik på det.

9 15. Nu får du vist din artikel, fordi materialet og artiklen er knyttet sammen. Det betyder, at selv når din artikel er forsvundet langt ned i dybet af hjemmesidens indholdsbrønd, vil den blive vist, hver gang en låner klikker på et af de materialer, som er tilknyttet din tekst. Det er i al sin enkelhed TING! 16. Du kan vedhæfte PDF-dokumenter og andre filer til din artikel. Dokumentet skal på forhånd ligge på din PC eller et af de drev, du har adgang til. Scroll ned til VEDHÆFTEDE FILER. I feltet Tilføj en ny fil klikker du på Gennemse: Find den fil du vil vedhæfte på din PC og klik på Åbn: Nu kan du se, at der er linket til filen på din PC. Klik på Upload:

10 Filen ligger nu i din editor. Du kan beslutte dig for, at det er tilstrækkeligt. Det vil betyde at den vedhæftede fil ligger som et PDF ikon med en maskingeneret titel nederst på siden under din brødtekst, når du publicerer siden. Se billedet herunder: TIP: Hvis du, når du har uploadet filen, skriver titlen i feltet beskrivelse, slipper du for at filen vises med en maskingenereret titel: Her kan du se, hvordan det ser ud, når siden er publiceret: TIP: Du har desuden mulighed for at integrere filen mere logisk i din tekst og fjerne det vedhæftede PDF-ikon neden under brødteksten. Det er den mulighed, webredaktionen elsker! Du gør det på den måde, at du dels fjerner det lille flueben, der er markeret under 'Vis' til højre for den uploadede fil - dels højreklikker på filen og vælger Kopier linkadresse:

11 Næste trin er, at du skal markere en del af din brødtekst for at gøre det til et link. Du har f.eks. valgt at uploade en uddybende tekst om dit emne som PDF, så derfor skriver du Læs mere her og sætter linkadressen fra PDF filen ind: Når du klikker på link ikonet, får du en pop-up, hvor du sætter linkadressen fra din PDF ind i feltet URL. Bemærk at URLen er meget lang. Webredaktionen opfordrer dig til at lave relative URLer, når du linker til vedhæftede filer eller andre sider på bibiotek.kk.dk. Det betyder noget for navigationen på sitet. Herunder kan du se, at noget af URL'en er markeret med blåt. Den del må du meget gerne slette, inden du sætter linket ind. Dit link starter altså med skråstregen, der følger umiddelbart efter bibliotek.kk.dk: Her kan du se hvordan det ser ud, når den vedhæftede PDF tilgås via et link:

12 17. Nu er du kommet til noget af det vigtigste. Du skal til at beslutte, hvor din artikel skal vises. Scroll ned til RELATIONER. Her tilknytter du din artikel til dit bibliotek, hvis du synes den skal på bibliotekets forside og/eller til en gruppe (temaside) hvis du synes den passer ind i en grupperet sammenhæng. 18. Til sidst skal du huske at udgive din artikel. Scroll helt ned og klik på til Udgivelse nederst på siden. Du får nu nogle muligheder, som du skal være skarp på at bruge korrekt. Du skal sætte et flueben i Udgivet. Du har desuden mulighed for at sætte et flueben i Klæbrig. Hvis du gør det, vil din artikel blive liggende øverst på den biblioteksforside og på den temaside, som du har valgt. Du skal kun bruge denne mulighed, hvis du mener, at din artikel er så vigtig, at den skal have fortrinsret over andre artikler i en periode. NB! Du må IKKE sætte et flueben i Forfremmet til forside, før du har vendt det med webredaktionen. 19. En sjælden gang kan du måske få brug for at skrive en officiel eller servicepræget artikel, som du ikke er interesseret i at stå som personlig forfatter til. Du har mulighed for at ændre dit forfatternavn til Københavns Biblioteker. Klik på Forfatter nederst på siden. I feltet Skrevet af, hvor du kan se dit eget brugernavn, begynder du at

13 skrive Københavns Biblioteker. Du vil se, at autofuldførelsen vælger Københavns Biblioteker for dig. Husk at gemme til sidst! 20. Vi har fået en ny feature på hjemmesiden. Det er muligt at styre sidens farvevalg, hvis det giver mening. For at få lov til at give sin side en farve, skal den gemmes og udgives. Efterfølgende klikker man på redigér og scroller ned i udgivelsesfeltet igen. Klik på Farveindstillinger, der som default er sat til at være vilkårlig. Du får nu en boks, der viser, hvilke farver du kan vælge imellem, og hvad vi bruger dem til. Hvis du synes din nyhed passer i en af kategorierne, klikker du på den relevante farve. Husk at gemme til sidst! sbp/3/2015

- 1) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere:

- 1) Overskrift Hvis du ikke kan finde på en oplagt overskrift lige nu, så skriv bare et eller andet. Du kan redigere i det senere: Sådan opretter du en nyhed med tilknyttede materialer 1. Klik på Log ind: 2. Skriv dit netværksid og din adgangskode og klik igen på Log ind: 3. Klik på Opret nyhed: 4. Nu åbner din editor. Det er hensigtsmæssigt

Læs mere

Billeder på bibliotek.kk.dk. Hent et billede og gem det på din PC:

Billeder på bibliotek.kk.dk. Hent et billede og gem det på din PC: Billeder på bibliotek.kk.dk Hent et billede og gem det på din PC: I dette eksempel henter vi et billede fra Google. Du kan også hente billeder i Flickr, Picasa etc. (NB! Husk at der er rettigheder knyttet

Læs mere

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side:

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side: Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu Opret en side: Log dig ind på hjemmesiden og klik på Tilføj indhold og dernæst på Side. Flere ting skal være udfyldt, før du kan få lov

Læs mere

Sådan opretter du et arrangement. Log dig ind på hjemmesiden. Klik på Tilføj indhold og dernæst på Arrangement:

Sådan opretter du et arrangement. Log dig ind på hjemmesiden. Klik på Tilføj indhold og dernæst på Arrangement: Sådan opretter du et arrangement Log dig ind på hjemmesiden. Klik på Tilføj indhold og dernæst på Arrangement: Flere ting skal være udfyldt, før du kan få lov til at gemme dit arbejde første gang. Det

Læs mere

Ud for listen over det producerede indhold, har du mulighed for at klikke på Send til BPI:

Ud for listen over det producerede indhold, har du mulighed for at klikke på Send til BPI: Vejledning til BPI Send artikler til BPI: Der er 2 måder at sende en artikel på: 1: Når du er i gang med at skrive en nyhed. Når artiklen er færdig, klikker du på Gem & send til BPI: 2: I oversigten over

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Version 1.1 10/08/2008 Indhold Indledning...1 Åbningsside...2 Login...5 Leder Info...5 Oprettelse af indhold...5 Oprettelse af artikel...5 Gem artikel...11 Hvem

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

Indhold Indhold... 1 Upload fil... 2 Skift sektion... 2 Rediger menu... 2 Planlæg udgivelse... 3 Opret side... 3 Opret nyhed... 3 Opret galleri...

Indhold Indhold... 1 Upload fil... 2 Skift sektion... 2 Rediger menu... 2 Planlæg udgivelse... 3 Opret side... 3 Opret nyhed... 3 Opret galleri... Indhold Indhold... 1 Upload fil... 2 Skift sektion... 2 Rediger menu... 2 Planlæg udgivelse... 3 Opret side... 3 Opret nyhed... 3 Opret galleri... 3 Opret oversigtsside... 4 Opret element i række... 5

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end

Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside front-end Indhold Introduktion... 2 Log på hjemmesiden og redigér front-end... 3 Rediger en side... 7 Opret ny side... 10

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Håndtering af lokale hjemmesider (pr )

Håndtering af lokale hjemmesider (pr ) Håndtering af lokale hjemmesider (pr. 21.12.2016) Forsiden Side 1 A. Skift øverste store foto Side 1 B. Kredsens / afdelingens navn i øverste foto Side 1 C. Kommende Åbne haver Side 2 D. Kommende Arrangementer

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

8.0 Distriktshjemmesider

8.0 Distriktshjemmesider 8.0 Distriktshjemmesider Indhold Login... 2 Forside... 3 Distriktsside opbygning...4 Rediger på en side... 5 Upload filer til mediebibliotek... 8 Kontroller links på filer... 12 Indsæt billeder... 13 Slet

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 13. marts, 2014 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13 2.b.

Læs mere

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Indhold Log ind... 2 Introduktion til redigeringssystemet... 3 Tilføj - tilføje nye artikler og emner... 4 Tilføj artikler... 5 Kalenderfunktionen... 7 Tilføj galleri...

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Du kan hente siden ved at trykke på det lille hus i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter finde frem til siden via forsiden.

Du kan hente siden ved at trykke på det lille hus i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter finde frem til siden via forsiden. Hvordan redigerer du en eksisterende side? Hent siden, mens du er logget på. Du kan hente siden ved at trykke på det lille hus i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter finde frem til siden via forsiden.

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 2 Log ind... 2 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 3 Opret ny artikel... 6 a) Skriv direkte i tekstfelt... 7 b) Indsæt tekst

Læs mere

Sorring.dk guide. Du kan finde mere information om WebsiteBaker her:

Sorring.dk guide. Du kan finde mere information om WebsiteBaker her: Sorring.dk guide 13. juli 2011 Her er en beskrivelse af administration af sorring.dk, for de enkelte redaktører. Websitet er bygget op på et system, der hedder Websitebaker. WebsiteBaker giver dig nem

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

EN VEJLEDNING FRA UCL BIBLIOTEKET. Zotero. version 5

EN VEJLEDNING FRA UCL BIBLIOTEKET. Zotero. version 5 EN VEJLEDNING FRA UCL BIBLIOTEKET Zotero version 5 En praktisk guide - sådan henter du referencer - sådan redigerer du referencer - sådan indsætter du referencer i Word - sådan deler du referencer November

Læs mere

Zotero. En praktisk guide - sådan henter du referencer - sådan redigerer du referencer - sådan indsætter du referencer i Word

Zotero. En praktisk guide - sådan henter du referencer - sådan redigerer du referencer - sådan indsætter du referencer i Word EN VEJLEDNING FRA UCL BIBLIOTEKET Zotero En praktisk guide - sådan henter du referencer - sådan redigerer du referencer - sådan indsætter du referencer i Word Maj 2017 Indholdsfortegnelse Tilføj/Download

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

Vejledning til vedligehold af

Vejledning til vedligehold af Vejledning til vedligehold af www.ajsport.dk Udarbejdet af Helle M. Klausen Indhold Sådan logger du på... 2 Sådan logger du af... 2 Hvad er ikke tilladt under vedligehold af www.ajsport.dk?... 2 Kan www.ajsport.dk

Læs mere

MANUAL TIL FS PÅ NETTET

MANUAL TIL FS PÅ NETTET MANUAL TIL FS PÅ NETTET Sådan opretter du nyheder og artikler (side 4) Sådan laver du links (side 14) Om tjek ind/ud og publicer (side 20) Sådan uploader du billeder og dokumenter (side 25) Sådan redigerer

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider BRUGERVEJLEDNING Diabetesforeningens lokale hjemmesider Om Diabetesforeningens lokale hjemmesider Alle Diabetesforeningens lokalforeninger, børnefamilie- og ungergrupper har en officiel hjemmeside. Det

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Introduktion til Indholdsredigering

Introduktion til Indholdsredigering Sitecore Foundry 4.0 Introduktion til Indholdsredigering 18. oktober 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Manual til LOF s hjemmeside November 2018

Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Indholdsfortegnelse 1. Login i Umbraco... 4 1.1 Glemt adgangskode... 4 2. Ordbog... 5 2.1 Ordbog Hjemmeside... 5 2.2 Ordbog Umbraco... 6 3. Forhåndsvisning...

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Lav et fritskåret transparent billede i PhotoFiltre

Lav et fritskåret transparent billede i PhotoFiltre Lav et fritskåret transparent billede i PhotoFiltre Hent det gratis program PhotoFiltre i den engelske version på denne side: http://www.photofiltre-studio.com/pf7-en.htm Hent sprogfilen til den danske

Læs mere

Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret SYMBIOTISK

Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret SYMBIOTISK Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret 03.07.12 Login via pholmson.dk/wp-admin pederholm ejendomme2010 Indlæg Alle ejendomme og lejemål er indlæg der består af følgende komponenter: 1. Titel 2. Kateogori

Læs mere

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger.

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. 1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. Ændret den 8. marts 2019 Ældre Sagens hjemmesidesystem: 1.3 Redigering

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Manual KUN nyhedsbreve og billeder

Manual KUN nyhedsbreve og billeder Manual KUN nyhedsbreve og billeder Indholdsfortegnelse 10. Nyheder... 3 10.1. Opret Nyheds Årsmappe... 3 10.2. Opret Nyhed... 4 10.3. Nyhedsbreve... 5 10.3.1. Nyhedsbrev Årsmappe... 5 10.4. Opret nyhedsbrev...

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Dokumenter Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 5 Opgave... Side 8 Få adgang til filerne fra din computer... Side 16 Vejledende løsning... Side 17 GoogleDocs Dokumenter 2

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

Du kan først gemme fanebladene, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *.

Du kan først gemme fanebladene, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *. Beskrivelse Faneblade er en sekundær indholdstype, der bruges til at oprette vejledninger til brugerne. Vejledningen er opbygges ved en række faneblade, som brugeren efter eget ønske kan klikke sig ind

Læs mere

Manual til hjemmeside i Typo3

Manual til hjemmeside i Typo3 Manual til hjemmeside i Typo3 Gode tips og genvejstaster Ét linieskift Ctrl + A Ctrl + C Ctrl + X Ctrl + V shift + enter (tasten du normalt bruger til linieskift) Markér alt Kopier Klip Sæt ind Oprettelse

Læs mere

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Indhold. Rediger din profil på Min Side a. Sådan retter du i din profil 2. Opret et indlæg under din aktivitet eller afdeling a. Skriv ud til andre

Læs mere

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger.

1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. 1.3 Redigering af indhold på forsiden For at redigere forsiden marker dit lokalafdelingsnavn i træstrukturen og klik på Lås og rediger. Ændret den 9. januar 2019 Ældre Sagens hjemmesidesystem: 1.3 Redigering

Læs mere

Start med at markere en side og klik Lås og redigere. Rul ned til feltet med brødtekst. Klik på Vis redigeringsværktøj.

Start med at markere en side og klik Lås og redigere. Rul ned til feltet med brødtekst. Klik på Vis redigeringsværktøj. 1.3.5 Redigeringsværktøj med formateringsmuligheder Forsiden, underforsider og artikler har alle et redigeringsværktøj som rummer muligheder for indsættelse af tabeller, billeder, links og tekst og visse

Læs mere

Du kan først gemme artiklen, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *.

Du kan først gemme artiklen, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *. Opret en Artikel Multisite + kk.dk: Artikel Version: 1 Artiklen er en primær indholdstype, som bruges til indhold med lang holdbarhed. Altså indhold som ikke skal skiftes ud særligt ofte. Artiklen bruges

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

1.0.1 Opbygning lokal hjemmeside

1.0.1 Opbygning lokal hjemmeside 1.0.1 Opbygning lokal hjemmeside Når du er logget ind i filstrukturen folder du din egen lokalafdeling ud ved at klikke på pilen ud for lokalafdelingsnavnet. Alle elementer din hjemmeside består af, vises

Læs mere

Login som redaktør Rediger Min bestyrelsesprofil Opret en side/artikel og rediger din side Filupload... 11

Login som redaktør Rediger Min bestyrelsesprofil Opret en side/artikel og rediger din side Filupload... 11 1 INDHOLD Login som redaktør... 2 Rediger Min bestyrelsesprofil... 3 Opret en side/artikel og rediger din side... 4 Filupload... 11 Opret, aktiver og slet menupunkter... 24 Opret en nyhed... 32 Rediger

Læs mere

Dagsordener og referater på intranettet

Dagsordener og referater på intranettet Intranet.sygehussonderjylland.dk Dagsordener og referater på intranettet Indholdsfortegnelse Oversigtssider med dagsordner eller referater - listemenuer...2 Opret en listemenu...4 Opret sidestrukturen

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 BaZeN CMS v1.0. Manual til. Af Morten Skyt Eriksen

Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 BaZeN CMS v1.0. Manual til. Af Morten Skyt Eriksen Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 1 af 11 Manual til Af Morten Skyt Eriksen Morten Skyt Eriksen Dansk manual (begynder) Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Oversigt Side 3 Log ind Side 4 Oversigt

Læs mere

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside.

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Side 1 Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Login til mine websider Du starter med at logge ind som medlem. Herefter klikker du på den

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Trin-for-trin guide til debatforum

Trin-for-trin guide til debatforum Trin-for-trin guide til debatforum Et debatforum er en samarbejdsplatform, der gør det muligt at diskutere og dele information med hinanden. Man kan også vedhæfte dokumenter til en diskussion eller lægge

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Center for E-lærings App-designer. Uddybende vejledning

Center for E-lærings App-designer. Uddybende vejledning s App-designer Uddybende vejledning Indhold Indledning... 3 Hvad er App-designeren?... 3 Hvornår bør jeg benytte mig af App-designeren?... 3 Hvad kan app'en ikke?... 3 Hvordan fungerer en app, der er udviklet

Læs mere

Redigering af Nyheder

Redigering af Nyheder Redigering af Nyheder Her er først klikket på Liste i venstre kolonne, derefter på Nyheder i næste kolonne: (Husk at man klikker på ordet og ikke på ikonet!) For at tilføje, redigere og slette nyheder

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Multisite + kk.dk: Nyhed Version: 1

Multisite + kk.dk: Nyhed Version: 1 Opret en Nyhed Multisite + kk.dk: Nyhed Version: 1 Nyhed er en primær indholdstype, som bruges til indhold, der er aktuelt i en tidsbegrænset periode, og har nyhedsværdi som fx pressemeddelelser. Det er

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord.

Først skal du oprette dig i systemet, d. v. s. du skal have en såkaldt Googlekonto bestående af en mailadresse og et kodeord. Gmail Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Opret dig i systemet...2 At skrive mails...5 Sende en mail til flere personer...8 Vedhæfte en fil...9 Kladde...10 Signatur...11 Modtagne mails...12 Stjernemarkering...14

Læs mere

Maj 2019 BRUGERVEJLEDNING HJEMMESIDER. Version. 1.0.

Maj 2019 BRUGERVEJLEDNING HJEMMESIDER. Version. 1.0. Maj 2019 BRUGERVEJLEDNING HJEMMESIDER Version. 1.0. Indhold 1 INTRODUKTION TIL BRUGERVEJLEDNING...3 1.1 Brugervejledningens opbygning...3 1.2 Generelt om Drupal...4 1.2.1 Log ind i Drupal...4 1.2.2 Valg

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016 Samlet Quick-guide til ballerup.dk Version 1 / september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Log på Side 3 2. Opret en ny side Side 4 3. Harmonika Side 9 4. Rediger indholdsside Side 13 5. Afpublisering af indhold

Læs mere

Sider, indlæg og projekter

Sider, indlæg og projekter Sider, indlæg og projekter I Divi-temaet er der tre forskellige måder at lægge artikler op på sitet; Sider, indlæg og projekter. På Villybruun.dk bruges Sider til alle artikler. Man kan oprette eller redigere

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Qbrick s krav til video filtyper

Qbrick s krav til video filtyper Indhold Qbrick s krav til video filtyper... 1 Krav til ordningen/området... 1 Qbrick s krav til video leverandør... 1 Video og billede størrelser i WCM:... 1 Upload en video... 2 Trin 1: Mediefiler...

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER INDHOLD BLIV OPRETTET SOM BRUGER 2 OPRET ET ARRANGEMENT 2 - Midtvejsstatus 6 - Upload billede 9 REDIGER ELLER SLET ARRANGEMENT

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere