Generalforsamling nr. 108 Papegøjehaven torsdag den 5. november 2015 kl Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling nr. 108 Papegøjehaven torsdag den 5. november 2015 kl. 18.00. Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling."

Transkript

1 Deltagere: 51 inkl. bestyrelsen. Generalforsamling nr. 108 Papegøjehaven torsdag den 5. november 2015 kl Efter fanen var blevet ført ind, indledte formanden Olav Vibild Garderforeningen for Nordjyllands generalforsamling nr. 108 med at byde alle velkommen. En særlig velkomst til de medlemmer der deltog i Generalforsamlingen for første gang og til alle jubilarerne. Også en særlig velkomst til chefen for Livgarden oberst, kammerherre Klavs Lawes. Derefter mindedes de medlemmer, der siden sidste generalforsamling var afgået ved døden: 80 nov Svend Niss maj 1951 Niels Jørgen Johansen 36 nov Lauge Svendsen nov Leif Larsen Derefter blev fanen sænket, og der var 1 minuts stilhed til minde om vore afdøde kammerater. Æret være deres minde. Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling. Pkt. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Karsten Simensen, som blev valgt med akklamation. Karsten Simensen takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt/varslet og beslutningsdygtig. Pkt. 2. Formanden aflægger beretning om foreningens virksomhed Der har igen i år været stor aktivitet i vores Garderforening, og jeg skal i det følgende ridse nogle af de vigtigste aktiviteter op. Vort medlemstal er netop nu ca omkring 20 netop indmeldt. 2. december Julesammenkomst: Netop her i Papegøjehaven havde vi vores traditionelle årlige julebanko. En rigtig god familieaften hvor alle i hele familien kan være med. Det var helt dejligt at se nye ansigter ikke mindst blandt de helt yngste årgange. Tak til alle som kom med gaver og gevinster. Som tidligere år var der gevinster til rigtig mange spil. En aften for hele familien. I år bliver det også her i Papegøjehaven men tirsdag den 8. december. 8. januar 2015 Nytårsgudstjeneste: Starten på det nye år blev igen indledt med Nytårsgudstjeneste i Budolfi Kirke. Det er hjemmeværnet der står for arrangementet. Her deltager alle de øvrige soldaterforeninger med faner og naturligvis også hjemmeværnets faner. En smuk og højtidelig aften og en god start på det nye år. Gæsteprædikant var chefen for specialstyrken generalmajor Jørgen Høng. Nytårsgudstjenesten i 2016 er den 14. januar.

2 10. februar 2015 Katteskydning: Efter ihærdig skydning på katten og efter det sidste skud var faldet kunne, vi kåre årets kattekonge, som blev nov Peter Riis efter skud af jan Peter Færch. En hyggelig og dejlig aften med godt og kammeratligt samvær. 11. februar 2015 Førstehjælpskursus: På Aalborg Kaserner fik vi arrangeret et førstehjælpskursus, hvor Trænregimentets sanitets afdeling ved sergent Lasse Holst og en kvindelig assistent underviste os i almindelig førstehjælp, især med henblik på hjertemassage og anvendelse af hjertestarter. Et meget lærerigt kursus. 26. februar 2015 Kontingentparade Aalborg Kaserner: GFN deltog med vor fane ved hjemsendelsesparade af Aresolute support mission hold 1 samt enkeltmandsstyrke ARSM hold 1 (blandet hold fra Livgarden og logistikafdelingen Aalborg Kaserner. 27. februar 2015 Afskedsparade Aalborg Kaserner: GFN deltog med vor fane ved afskedsparaden for garnisonschef oberst Chr. Mollerup Scmidt. 3. marts 2015 Formandsmøde region 1: Formandsmødet blev afholdt på Aalborg Kaserner, med deltagelse fra alle de Nordjydske GF. Der var deltagelse fra vores nye præsident Flemming Rytter og forretningsfører Carsten Rasmussen samt den nye redaktør af Garderbladet Andreas Dalsgaard. 14. marts 2015 Blå Fest modtagelse: På denne dag var Aalborg klædt i blåt, da 3. LG bataljon var tilbage i Aalborg for en dag. 3. LG bataljon var hjemmehørende i Aalborg fra 1923 til Både 1. og 2. kompagni havde valgt at holde deres blå fest her i Aalborg, henholdsvis på Comwell i Rebild og Comwell Hotel Hvide Hus. Bataljonschef oberstløjtnant Jan Stoltenborg havde arrangeret, at både Musikkorps og Tambourkorps kunne deltage samt bataljonens fane. Takket være en god chef for DKL, blev dette gjort muligt. Jeg vil gerne her i aften i dette selskab rette en meget stor tak til dig Klavs Lawes, fordi du gjorde det muligt, at vi kunne nyde Musikkorpset og Tambourkorpset. Det er ikke tit. Der er ikke set så mange mennesker i Aalborgs gader en lørdag, siden AaB blev danske mestre. Tak til alle i GF som enten hjalp med på marchturen gennem byen, eller som kom og så de flotte Gardere. Det kan jo altid vække minder fra dengang vi selv havde fornøjelsen, at være i denne uniform. Mottoet En gang Gader altid Garder passer her. 16. april 2015 H.M. Dronningen 75 år: GFN deltog med vor fane i den flotte faneborg, som var opstillet ved Amalienborg, da H.M. Dronningen kørte forbi på karetturen gennem København. Gaven til Dronningen fra DDGF var en muffe lavet af bjørneskind. 4. maj 2015 Alsangsaften i Skovdalen: GFN deltog med vor fane ved det flotte alsangarrangement i Skovdalen i anledning af 70 årsdagen for Danmarks befrielse.

3 7. maj 2015 Ny garnisonschef: GFN deltog med fane ved indsættelsen af den nye garnisonschef og chef for Trænregimentet oberst Jess Møller Nielsen. 8. maj 2015 GarderGolf i Ørnehøj: GFN arrangerede forårets GarderGolf turnering for region 1. Desværre måtte efterårets GarderGolf 18. sep. aflyses pga. for meget vand på banen maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Viborg: GFN deltog med flere bestyrelsesmedlemmer i årets repræsentantskabsmøde. På mødet rejste vi blandt andet drøftelse omkring nye medlemmer, der tilsyneladende bliver tilbageholdt centralt i stedet for at blive udsendt til de enkelte foreninger. Dette ser ud til at være løst i skrivende stund. 15. juni 2015 Valdemarsaften: GFN deltog med vor fane under overrækkelse af nye faner og flag til de forskellige foreninger. Derefter afsluttende gudstjeneste i Budolfi Kirke. Arrangør Danmarks Samfundet. 26. juni 2015 Den Kongelige Livgardes fødselsdagsparade: GFN deltog med vor fane ved paraden på Livgardens Kaserne, hvor H.M. Dronningen overrakte DDGF ur til en velfortjent garder. 11. august 2015 Grillaften: Vi startede sæsonen med vores Grillaften, hvor vi besøgte Henning Jensens fødegård i Pandrup. En super dejlig aften med musik og sang. Vi har bestemt noget at tænke på til næste års Grillaften. 28. august 2015 Københavnertur: GFN arrangerede fællestur til København. Vi fik fyldt en bus med 51 gardere og ledsagere. Turen startede med, at vi besøgte de Kongelige gemakker på Christiansborg. Chefen for Dronningens adjudantstab oberst kammerherre Lasse Harkjær viste rundt og gennemgik hele proceduren i forbindelse med audiens og statsråd. Efter frokost i Snapstinget blev vi vist rundt i Folketinget af folketingsmedlem Flemming Møller Mortensen. Om aftenen gik turen til Bakken, hvor vi kunne besigtige det nye Korsbæk, og senere var de fleste af os til Cirkusrevyen i teltet. Fra om fredagen hvor vi hørte om lov og orden, gik turen lørdag til Christiania, hvor vi blev vist rundt af guider. Her har lov og orden ikke helt samme betydning som i resten af samfundet. Frokost på Hvids Vinstue og derefter til Livgardens Historiske Samling på kasernen i Gothersgade. Derefter kik turen hjemad, og vi spiste aftensmad på Hejse Kro ved Fredericia. Tak til Søren og Thyge for en god tur til København. 5. september 2015 Soldater-flagdag: GFN deltog i hele arrangementet med vor fane. Flagdagen er for alle soldater og alle der har været eller skal udsendes til Afganistan eller Kosovo. Denne dag blev markeret i Aalborg med deltagelse af Aalborg Garnison og en lang række soldaterforeninger og hjemmeværnet. Hovedtaler var minister Inger Støjberg. Efter marchen rundt i byen, var der gudstjeneste i Budolfi Kirke. Garnisonen var vært ved en sandwich, og Aalborg Kommune var vært ved en forfriskning. Vi håber, at mange af jer gardere vil møde op næste gang for at være med til at hædre alle tidligere og nuværende udsendte soldater.

4 Efter frokost blev der lagt blomster ved soldatens sten ved Forsvarsmuseet, alt imens regnen styrtede ned. Stor ros til alle fanebærerne der stod det igennem, selv om de blev gennemblødte. 8. september 2015 Fugleskydning: Årets Fugleskydning blev afviklet på vore skydebaner på Gl. Lindholm Skole. Efter at fuglen havde overgivet sig kunne vi ved det sidste skud af Frank Nielsen finde og udnævne dette års Fuglekone jul Niels Christian Thygesen 15. september 2015 Gå-hjem-foredrag: GFN besøgte Nordjyllandsværket, hvor driftsleder Søren Peen fortalte om elproduktion og viste rundt på det store imponerende kraftværk. 4. oktober 2015 Gardermarch: GFN deltog i dette års Gardermarch ved Allan Krogh, der gik 30 km. Marchen er et fælles arrangement mellem DDGF og Gardernetværk. Vejret var tåget, men ellers smukke omgivelser at gå i. 6. oktober 2015 Bowlingaften: Hyggelig bowlingaften med damer, som blev indledt med spisning, og derefter blev der spillet bowling. 27. oktober 2015 Skydeaften med damer: Det er næsten blevet en tradition, at der afholdes en årlig skydeaften, hvor vore damer, koner og kærester kan deltage, og hvor de så kan se, hvad det er, vi laver, når vi er til skydeaften i GF. Udover alle de omtalte arrangementer er der mulighed for at komme i Skyttelauget og Jagtlauget. Skyttelauget står for kammeratskabsaftener, hvor der er mulighed for hyggeligt samvær med andre, skydning, kortspil eller evt. rafling og ellers bare at hyggesnakke med garderkammerater. Det forgår på Gl. Lindholm skole den 2. tirsdag i måneden. Jeg vil gerne her rette en stor tak til Skyttelaugets bestyrelse, for det store arbejde I udfører. Skyttelaugets bestyrelse er: Oldermand Flemming Hassing Jan Krogh Pedersen Henning Kristiansen Allan Krogh Pedersen Peter Riis Michael Peen Som før nævnt har vi også et Jagtlaug, så hvis du er jæger og gerne vil på jagt sammen med andre gardere, har du muligheden her. Der afholdes forskellige jagter i jagtsæsonen. Jeg vil også gerne rette en stor tak til Jagtlaugets bestyrelse: Oldermand Kjeld Christensen Kurt Martin Pedersen Niels Wendelbo Toft. Rasmus von Arenstorff Henning Mathisen

5 Jeg vil også gerne rette en stor tak til vor fanebærer Bent Kristensen, for det samarbejdet vi har, når der er brug for dig og fanen. Også tak til jer der hjælper Bent med fanen. Tak til vores to revisorer Bent Møller og Allan Krogh Pedersen. Til sidst vil jeg gerne sige en stor tak for et godt samarbejde til min bestyrelse i GF Nordjylland: Næstformand Jens Rye Andersen Kasserer Søren Thomassen Sekretær Niels Thygesen Oldermand i skyttelauget Flemming Hassing Oldermand i Jagtlauget Kjeld Christensen Jan Holmgaard Søren Faurholt Poul Gajhede Det var hermed min beretning, som jeg vil overgive til forsamlingen. Formand Olav Vibild Beretningen blev godkendt med akklamation. Pkt. 3. Kassereren fremlægger de reviderede regnskaber Kasserer Søren Thomassen gennemgik det omdelte regnskab, som med en kassebeholdning på ,17 kr. havde et underskud på driften med -174,78 kr. Ingen ønskede ordet i forbindelse med regnskabet, og regnskabet kunne derfor godkendes med akklamation. Pkt. 4. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslog, pga. stigende portoudgifter mv., at hæve kontingentet for 2016 til 300 kr. pr. år. Kontingentet for 2016 blev vedtaget af forsamlingen med akklamation til 300 kr. Pkt. 5. Indkomne forslag Som beskrevet i indkaldelsen har bestyrelsen foreslået en vedtægtsændring, der i praksis betyder, at kassereren og formanden sammen kan tegne foreningen. Det fremsendte forslag var: Da der ikke tidligere har været regler om tegningsret foreslår bestyrelsen følgende vedtægtsændring: Der tilføjes 5.6 med teksten: Foreningen kan tegnes af formanden og kasseren i forening. I tilfælde af, at enten formanden eller kasseren er fraværende, det være sig på grund af sygdom eller andet, kan næstformanden træde i stedet for en af disse personer i forhold til tegningsretten. Foreningen kan altid tegnes af den samlede bestyrelse. Denne vedtægtsændring blev vedtaget med akklamation fra generalforsamlingen.

6 Pkt. 6. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer På valg var Søren Thomassen, Niels Christian Thygesen, Jan Holmgaard og Poul Gajhede. Formanden meddelte, at alle 4 var villige til genvalg. Da forsamlingen ikke ønskede at opstille andre til valg til bestyrelsen, blev de 4 genvalgt med akklamation. Garderforeningens bestyrelse består derefter af: Olav Vibild, Jens Rye-Andersen, Søren Thomassen, Flemming Hassing, Kjeld Christensen, Jan Holmgaard, Søren Faurholt, Poul Gajhede og Niels Christian Thygesen. Pkt. 7. Valg af fanebærer Fanebærer Bent Kristensen ønskede ikke pga. helbred at modtage genvalg, hvorfor bestyrelsen som noget nyt indstillede 2 fanebærere, da hvervet undertiden medfører mange opgaver. De indstillede fanebærere, maj 1957 Erik Nørgaard Nielsen og feb Erik Juul Lundgaard, blev valgt med akklamation. Pkt. 8. Valg af 2 revisorer Allan Krogh og Bent Møller blev begge genvalgt med akklamation. Pkt. 9. Eventuelt Niels Christian Thygesen omtalte bestyrelsens planer om at få en facebook side, som alle, især yngre medlemmer, er velkomne til at tilmelde sig. Det er planen, at alle arrangementer, der også omtales i Garderbladet, vil blive opslået på face book siden ca. 1-2 uger før arrangementet. GF Nordjylland er således GF nr. 2, der indfører facebook og de er begge hjemmehørende i Nordjylland. Olav Vibild omtalte Livgardens Musikkorps og opfordrede til, at så mange som muligt blev venner med Musikkorpset, så de på den måde modtager information om kommende udgivelser og koncerter med Livgardens Musikkorps. Seneste CD er fyldt med Lumby musik. Formand Olav Vibild og chefen for Livgarden kunne derefter hædre maj 1962 Bent Kristensen med Danske Soldaters Fællesråds hæderstegn i bronze for 7 års tjeneste som GF Nordjyllands fanebærer. Dirigenten, Karsten Simensen, takkede for god ro og orden og kunne efter et nordjysk garderhurra afslutte generalforsamling nr Efter generalforsamlingen og spisning blev følgende jubilarer hædret: 60-års medlemskab: maj 1954 Finn Ypkendanz nov Hans Hansen 50-års medlemskab: jan Bruno Emil Nielsen sep Erik Christensen jan Gregers Gregersen jul Paul Göttsche

7 40-års medlemskab: Jul års medlemskab: Mar Jan års medlemskab: Aug Jens Peter O. Pedersen Jørgen Nørgaard Frederiksen Jens Martin Dietz Kevin Radkær Pedersen Referent/bestyrelsesmedlem: Jul-1971 Niels Chr. Thygesen Dirigent: Jul Karsten Simensen Bestyrelsen: Jan. 80 Olav Vibild Okt Jens Rye-Andersen Jul Søren Thomassen Jul Flemming Hassing Sep Kjeld Christensen Nov Jan Holmgaard Jun Søren Faurholt Okt Poul B.R.F. Gajhede

Generalforsamling nr. 107 Papegøjehaven onsdag den 26. november 2014 kl. 18.00. Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling.

Generalforsamling nr. 107 Papegøjehaven onsdag den 26. november 2014 kl. 18.00. Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling. Deltagere: 66 inkl. bestyrelsen. Generalforsamling nr. 107 Papegøjehaven onsdag den 26. november 2014 kl. 18.00 Efter fanen var blevet ført ind, indledte formanden Olav Vibild Garderforeningen for Nordjyllands

Læs mere

Garderforeningen for Nordjylland Klithagen 2, Klitgaard 9240 Nibe 98 35 01 30 fax: 98 35 01 30 www.gfnordjylland.dk

Garderforeningen for Nordjylland Klithagen 2, Klitgaard 9240 Nibe 98 35 01 30 fax: 98 35 01 30 www.gfnordjylland.dk Generalforsamling nr. 106 Papegøjehaven torsdag den 28. november 2013 kl. 18.00 Deltagere: 56 inkl. bestyrelsen. Formand Olav Vibild bød velkommen til generalforsamling nr. 106 i GF Nordjylland. Efter

Læs mere

Garderforeningen for Nordjylland Klithagen 2, Klitgaard 9240 Nibe 98 35 01 30 fax: 98 35 01 30 www.gfnordjylland.dk

Garderforeningen for Nordjylland Klithagen 2, Klitgaard 9240 Nibe 98 35 01 30 fax: 98 35 01 30 www.gfnordjylland.dk Generalforsamling nr. 105 Papegøjehaven mandag den 15. november 2012 kl. 18.30 Deltagere: 60 inkl. bestyrelsen. Formand Olav Vibild bød velkommen til generalforsamling nr. 105 i GF Nordjylland. Efter at

Læs mere

Generalforsamling nr. 109 Papegøjehaven torsdag den 3. november 2016 kl Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling.

Generalforsamling nr. 109 Papegøjehaven torsdag den 3. november 2016 kl Herefter gik vi over til afvikling af den ordinære generalforsamling. Deltagere: 51 inkl. bestyrelsen. Side 1 af 6 Generalforsamling nr. 109 Papegøjehaven torsdag den 3. november 2016 kl. 18.00 Efter fanen var blevet ført ind, indledte formanden Olav Vibild Garderforeningen

Læs mere

Generalforsamling nr. 110 Papegøjehaven onsdag den 8. november 2017 kl

Generalforsamling nr. 110 Papegøjehaven onsdag den 8. november 2017 kl Deltagere: 50 inkl. bestyrelsen. Generalforsamling nr. 110 Papegøjehaven onsdag den 8. november 2017 kl. 18.00 Efter vores gamle fane fra 1908 var ført ind, indledte formanden, Olav Vibild, Garderforeningen

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Formandsberetning. 2012.

Formandsberetning. 2012. Formandsberetning. 2012. Det er nu 9. gang jeg aflægger beretning for bestyrelsesarbejdet i De Blå Baretter LIMFJORDEN. Beretningen udsendes ikke i år på mail inden generalforsamlingen, p.g.a. virus angreb

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 REFERAT Mandag den 23. marts blev der afholdt generalforsamling i Nylars Samlingshus, hvor 23 friske gamle gardere var mødt op. Aftenen begyndte med et godt måltid mad, og herefter

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere.

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere. Jyllinge, februar 2019 BERETNING 2018 Året 2018 blev et år hvor mange gardere med ledsagere har deltaget i foreningens arrangementer. Og faktisk også lidt flere end der plejer at være. For mange nye medlemmer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER 1. DIVISION 1 594,30 Frederiksborg Amts Garderforening - 1 2 588,19 Garderforeningen i København - 1 3 577,18 Garderforeningen i København

Læs mere

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren.

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. www.haermuseer.dk Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. Dato 18. marts 2018 Foreninger til stede: Aalborg Forsvars- og Garnisionsmuseum Telegrafregimentets

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening Referat af generalforsamlingen den 28. februar 2018 Generalforsamlingen blev afholdt Sengeløse Kro og begyndte kl. 18.00 med at fanen blev ført ind. Der var 37 deltagere og vicepræsident Jens Crone. Formanden

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

NORDRE BIRKS GARDERFORENING

NORDRE BIRKS GARDERFORENING Forslag til Nye (reviderede!) vedtægter Nov. 2018 ********** "Efter sidste års generalforsamling har formanden sammen med bestyrelsen og ikke mindst dirigenten fra GF 2018 arbejdet på en revision af vedtægterne.

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Garder Vore faner og vor historie. Fredericia og Omegn GIROKORT INDLAGT NUMMER

Garder Vore faner og vor historie. Fredericia og Omegn GIROKORT INDLAGT NUMMER Garder 1 2003 JAN KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER Vore faner og vor historie. Foreningen har 2 faner. Den gamle fra 1919, som vi har sendt på pension og den nye fra 1991. Som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet..

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Tårnby 24.februar 2012. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening Referat af generalforsamlingen den 26. februar 2019 Generalforsamlingen blev afholdt i Fløng Forsamlingshus og begyndte kl. 18.00 med at fanen blev ført ind. Der var 33 deltagere og præsident Jens Crone.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat: 1. Valg af dirigent Formand Flemming Nielsen Byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING.

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. Dagsorden: Mandag den 16. april 2018, kl. 18.00 til 22.00 i 3 Fs lokaler på Venusvej 32, Fredericia Sang: Når jeg ser et rødt flag smælde

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere