Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl i lokale 2.09, Njv. 8a. 10. februar Dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl i lokale 2.09, Njv. 8a. 10. februar Dagsorden:"

Transkript

1 Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 26. november kl i lokale 2.09, Njv. 8a Juridisk Institut Niels Jernes Vej 8a 9220 Aalborg Institutsekretær Afdelingsleder Janne Sverd js@law.aau.dk februar 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. Punkt 8 flyttes til pkt Godkendelse af referat fra ekstraordinært FU d. 29. september Referat vedlægges som bilag. TS havde kommentarer til referatet. Kommentarerne indarbejdes, og referatet bliver herefter godkendt pr. mail, og udsendt til instituttets medarbejdere. 3. Meddelelser fra Institutleder/-sekretariat og andre Institutleder: Akkreditering. AØ/US/HNG samarbejder med fakultetskontoret. Der afholdes møde i næste uge. Det er D-VIP/VIP ratio der er det tyngende punkt. Møde med dekanatet d. 11. november Dekanatet har ønsket, at besøge alle institutter på Samf. Da dekanen allerede havde holdt oplæg for hele instituttet på institutseminaret, valgte dekanen og AØ, at han ikke skulle det igen. Derfor blev der præsenteret 3 forskningsområder: Socialret v. Trine og John, Familie-/Arveret v. Marianne, Cybercrime v. Lars og Søren. Uddannelserne blev præsenteret af Ulla og Birte. SKAT har accepteret, at de vil indgå et projektsamarbejde med Juridisk Institut. Der er endnu ikke underskrevet aftale. Arbejdsmiljø v/loe: APV fremadrettet tages dette op som punkt 5. Arbejdsmiljøudvalget, bestående af LOE og AØ er ikke kommet i gang endnu. LOE/AØ har holdt møde med Lars Brodersen, som er Arbejdsmiljøkoordinator på AAU. De har snakket om, hvor meget der skal i FU. Lars Brodersen har opfordret til, at der afholdes månedlige møder om generelle ting, og om noget af det skal i FU. F.eks. skal der tages stilling til, om ansøgninger om hjælpemidler skal på FU, eller om det AØ/LOE der bevilger det. Pt. er der en konkret henvendelse fra en medarbejder, der er generet af rygning. LOE snakker med teknisk forvaltning om, hvad der kan gøres vedr. rygegener. LOE har kontakt til Ergopartner, som gerne kommer og holde oplæg.

2 Der skal også tages stilling til, om medarbejderne har ret til samme hjælpemidler hjemme og her? En gang årligt afholdes arbejdsmiljødrøftelse. Denne ligger, som hovedregel, i slutningen af 1. kvartal. Formålet med drøftelsen er, at: tilrettelægge samarbejdet om arbejdsmiljøet forebygge arbejdsmiljøproblemer lægge rammerne for udnyttelsen af ressourcerne bedst muligt Birte: Pt. af de meget udfordret i studiesekretariatet. Der vil ske ændringer på nogle arbejdsopgaver. Dette vil blive udmeldt snarest muligt. 4. Budget og stillingsplan for 2016 Budget for driften på instituttet og stillingsplanen for VIP stillinger i 2016 er vedlagt som bilag. Det indstilles til FU, at det tages til efterretning. Budget: JS gennemgik budgettet. Arbejdet med budgetter skal fremover på IR og FU i maj måned. Der er tilføjet to ny (store) poster til budgettet: VisMoot og Institutbidrag til Skole og Studienævn. Studienævnet og Skolen får hvert år udmeldt en ramme, som de skal lave budget inden for. F.eks. til Skolen tildeles kr. Dette beløb skal bl.a. dække leje af eksamenshaller. Her har Skolen et budget på kr. Derudover har Studienævnet budgetteret flere studenterinstruktortimer end normalt for at frigøre flere VIP timer og forbedre VIP/D-VIP ratio. Dette betyder, at der er en større lønudgift på studienævnets budget end der burde, da studenterinstruktion lønkonteres her, hvor VIP og D-VIP konteres på det overordnede budget. IR ønsker, at der ses på, om det var muligt at tilføje endnu en budgetpost Opkvalificeringskurser for VIP personale. Dette tages op under punkt 8. Der er et forventet underskud på i Dette kan ændre sig hurtigt. Er der en stilling der ikke bliver besat eller udskudt, vil dette underskud være vendt til et overskud meget hurtigt. Stillingsplan: Arbejdet med stillingsplan 2017 tages på møde i marts Kort info om stillingsplanen: Jesper er forlænget i sit adjunktur frem til maj Opslag af to professorater sker som led i fastholdelse. Ph.d.-studerende, der forventes at færdiggøre deres ph.d. i 2016 har holdt møde med AØ, om de ønsker at fortsætte deres karriere på instituttet. Alle ønsker at fortsætte, hvorfor der er adjunkturer på stillingsplanen, som de vil have mulighed for at søge. Privatister fremgår ikke af stillingsplanen. Der er godkendt yderligere en videnskabelig assistent stilling pr Info herom udmeldes senere.

3 5. Arbejde med APV fremadrettet Arbejdet med APV er igangsat, og FU har været på kursus om det. FU skal planlægge det videre arbejde med APV. AØ fulgte op på kursus ved Lars Brodersen, hvor hele FU deltog. Nu skal der tages stilling til, hvordan vi kommer videre med arbejdet med APV. FU diskuterede forskellige forslag, og blev enige om: Der nedsættes et underudvalg til FU, der udarbejder spørgsmål, og sender dem til godkendelse i FU. Herefter udsendes skemaet til instituttet. LOE undersøger, om vi selv skal udarbejde skemaerne eller vi kan bruge AAU s skabelon. Udvalget består af: LOE, MY, TS, AØ Der tages udgangspunkt i de overordnede spørgsmål Der skeles til instituttets trivselsundersøgelse. Er der nogen steder, det gjorde ondt, og skal vi evt. spørge ind til det? Herefter skal der ske en Rundering. Her skal ses på, om der er risikomomenter. Hvad skal tages fat på, og arbejdes videre med? Arbejdet med APV, tidsplanen og spørgeskemaet præsenteres på personalemøde i januar. 6. Gennemgang af trivselsundersøgelse 1. og 2. udkast af trivselsundersøgelsen fra 2014 er udsendt til FU. FU besluttede på det ekstraordinære FU d. 29. september 2015, at dette punkt skulle på førstkommende møde. Undersøgelsen ønskes gennemgået, og der laves en opfølgning på hvilke tiltag der er sket siden undersøgelsen. Undersøgelsen (den reviderede udgave) har været udsendt til alle medarbejdere. På institutdag d. 28. januar blev den gennemgået. Begge udgaver af undersøgelsen er på som punkt i dag. Den eneste forskel, der er på de to udgaver er, at der enkelte steder, i den første, kunne være personfølsomme oplysninger. Som noteret i punktet ovenfor henstiller FU til underudvalget for APV en, at der skeles til de to trivselsundersøgelser. F.eks. står der i undersøgelsen, at TAP-gruppen har ønsket at bo i samme bygning. De er nu flyttet sammen. Har det haft den ønskede virkning? 7. Møde med Lars Brodersen Lars Brodersen er specialkonsulent i HR-afdelingen, og ansat som Arbejdsmiljøkoordinator for AAU.

4 Ønskes det, at Lars Brodersen deltager i et FU møde, og fortæller om FU s opgave og ansvar? JS indkalder Lars Brodersen til næste møde. Lars vil fortælle om hvad de overordnede rammer er for SU og FU. Hvad er der af uddannelsestilbud til medlemmerne osv.? Hvad er rollerne for et FU? Hvad gør man med personalesager? 8. Indførelse af kontortid Akkrediteringsmyndigheden finder det tvivlsomt, om de studerende har adgang til forskningsmiljøet. Dette fremstår ikke som korrekt, da det ikke er erfaringen, at de studerende ikke kan komme i kontakt med forskere. For at dokumentere dette, foreslås det, at samtlige VIP-medarbejdere har kontortid 1 time om ugen. Tidspunkterne meldes ud til de studerende via Moodle. IL har kørt pilotprojekt i E15, hvor der har været udmeldt kontortid til de studerende på Formueret III. Dette har resulteret i ganske få henvendelser fra studerende. Dette mønster må antages at gælde generelt. Ved at indføre den nævnte kontortid vil Juridisk Institut have et stærkt argument for, at de studerende har tilstrækkelig adgang til forskningsmiljøet. FU drøfter indførelse af kontortid. Foranlediget af akkrediteringsrapporten, hvor vi kritiseres for, at der er for lidt VIP medarbejdere til de studerende. Akkrediteringsrådet mener ikke studerende har nok adgang til forskningsmiljøerne. Studerende sagde til akkrediteringsrådet, at de havde adgangen, og de godt kunne snakke med forskerne, men det har rådet ikke lyttet til. Vi skal finde en metode, hvor vi kan dokumentere, at der er adgang til forskere. AØ afprøvet, at han har udmeldt kontortid ud til sine studerende. Der udmeldes tider over hele semestret. En time pr. kontortid, hvor de studerende kan spørge om alt muligt. AØ opfordrer til, at der indføres kontortid for alle VIP. AØ vurderer ikke, at denne opgave vil belaste VIP personale meget. FU var generelt enige i, at dette kunne afprøves. Dog var det vigtigt, at det blev suppleret af, at der i evalueringsskemaerne til de studerende spørges til, om de mener, de har adgang til forskerne og miljøerne. På denne måde kan de dokumenteres overfor akkrediteringsrådet. FU var enige om, at der oprettes et rum på moodle der hedder Kontortider for VIP personalet, hvor VIP personale selv lægger deres kontortider ind, og ændrer i tilfælde af aflysninger, flytninger mv. Der udsendes en mail til de studerende om forsøget. Her er det meget vigtigt, at det bliver understreget, at den uformelle tone mellem forsker og studerende bibeholdes, og at kontortider blot kan sikre den studerende, at de ikke går forgæves. Det er stadig tilladt at kontakte en forsker udenfor kontortiden. På personalemødet i januar vil dette blive introduceret. Birte sørger for, at rummet bliver oprettet i moodle. 9. Mødeplan for 2016 Forslag til mødeplan for 2016 er vedlagt som bilag. Det indstilles, at FU tager mødeplanen til efterretning. FU tager mødeplanen til efterretning. JS booker møderne i medlemmernes outlook.

5 10. Eventuelt I næste Nyhedsbrev Just NU! Opfordrer TS til, at der opstiller en suppleant til FU. TAPgruppen har en suppleant, men det har VIP-gruppen ikke. TS er valgt ind i Akademisk Råd. MJS er valg ind i AAU s bestyrelse. TS ønsker, at timer til administrative opgaver tages op som punkt på FU. Institutlederne får tildelt en lille pulje timer, de kan fordele til VIP personalet. Kan denne pulje evt. bruges til dette? AØ har, af den tidligere dekan fået oplyst, at disse timer ikke kan bruges til, at honorere dem der sidder i de kollegiale organer. TS undersøger med DJØF. Punktet kommer på FU i marts BSN trækker sig fra FU, da hun er valgt ind i IR. TAP-gruppen indstiller til tillidsrepræsentanterne, hvem vi ønsker, der skal indtræde, og være suppleant. For referatet Janne Sverd

Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud: Lone Ørsted (LOE)

Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud: Lone Ørsted (LOE) Referat af Fællesudvalgsmøde (FU) d. 30. marts kl. 10-12 i lokale 1.02, Njv. 6b Til stede: Ulla Steen (US), Britt Justenlund (BJU), Gitte Abrahamsen (GA), Trine Schultz (TS), Marlene Ydegaard (MY) Afbud:

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden:

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden: Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl. 10-12, lok. 1.02 Juridisk Institut Niels Jernes Vej 6b 9220 Aalborg Chefkonsulent Tlf. 9940 2791 lut@law.aau.dk Dagsorden: 4. oktober

Læs mere

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 15. juli 2013 Til stede: Institutleder Michael Steinicke (formand), professor. dr. jur. Søren H. Mørup, professor Dennis Ramsdahl Jensen, adjunkt Thomas

Læs mere

Referat fra Fællesudvalgsmøde Mandag d. 3. december 2018 kl i FIB 2, lokale december 2018

Referat fra Fællesudvalgsmøde Mandag d. 3. december 2018 kl i FIB 2, lokale december 2018 Referat fra Fællesudvalgsmøde Mandag d. 3. december 2018 kl. 10-12 i FIB 2, lokale 35 Juridisk Institut Niels Jernes Vej 6b 9220 Aalborg Chefkonsulent Lotte Utzen Thomsen Tlf. 9940 2791 lut@law.aau.dk

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4 AAU Innovation og Forskningsstøtte Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Samarbejdsudvalg (SU) AAU Innovation Tirsdag den 14. november 2017 kl. 10.00-12.00 Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 DAGSORDEN Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Jesper Lindgaard Christensen (JLC), Lis Carlsen (LC),

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

Referatet er godkendt via skriftlig høring i akademisk råd, den 8. februar 2012.

Referatet er godkendt via skriftlig høring i akademisk råd, den 8. februar 2012. Til akademisk råds medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Fa 9815 9757 www.sundhedsvidenskab.aau.dk Ledelsessekretariatet Ann Karina Schelde Direkte

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning Dagsorden blev godkendt.

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning Dagsorden blev godkendt. Referat Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 10. november 2016, kl. 10:00 12:00 Sted: Fibigerstræde 5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Tina Vangsgaard (TVA), Lis Carlsen (LC), Maria

Læs mere

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU Møde nr.: 2015-11 Dato: 3. dec. 2015 Tid: 9.00 til 11.00 Deltagere: LFK, MC, FB, KHN, CGLA, HH, LD Fraværende uden afbud: Afbud: Referenten: JTL 1. Dagsorden Emne Godkendelse af dagsorden Tid Start Fremstilling

Læs mere

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Til FSU medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Ledelsessekretariatet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 04-12-2015

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Referat fra HovedMedUdvalgsmøde. 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001.

BRØNDBY KOMMUNE. Referat fra HovedMedUdvalgsmøde. 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001. BRØNDBY KOMMUNE Referat fra HovedMedUdvalgsmøde 18. december 2014 kl. 9.30 til 11.30 i mødelokale V001. BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 1. Arbejdsmiljø... 1 2. Gensidig information... 1/2 3. Uddannelse

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

Kommissorium for udarbejdelse af nye forretningsordner for institutra d ved institutterne pa RUC

Kommissorium for udarbejdelse af nye forretningsordner for institutra d ved institutterne pa RUC 30. januar 2013 Kommissorium for udarbejdelse af nye forretningsordner for institutra d ved institutterne pa RUC Til alle institutråd på Roskilde Universitet På opdrag fra RUCs ledelse sender vi hermed

Læs mere

Jonna E. Menne (udvalgssekretær)

Jonna E. Menne (udvalgssekretær) Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Torsdag 27. august 2015, kl. 12.00-16.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Sagsfremstilling Referat Opfølgningsansvarlig 1. Formalia herunder godkendelse af dagsorden. Beslutning Det besluttes, at dagsordenen godkendes.

Sagsfremstilling Referat Opfølgningsansvarlig 1. Formalia herunder godkendelse af dagsorden. Beslutning Det besluttes, at dagsordenen godkendes. REFERAT Møde: Akademisk Råd, SAMF Mødedato og tidspunkt: 8. februar klokken 12.30-15.30. Sted: Fib. 5, lokale 35 Fakultetskontoret på Humaniora og Samfundsvidenskab Fibigerstræde 5 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler:

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 7. juni 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jørn Borup Liselotte

Læs mere

Nina Seierup von Ahnen (personlig suppleant for udvalgssekretær)

Nina Seierup von Ahnen (personlig suppleant for udvalgssekretær) Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 6. oktober 2015, kl. 10.00-17.15 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Afbud: Esben Korsgaard Poulsen (jura), Albert Sverrisson (jura), Nicoline Laigaard Skals (studievejleder), Carsten Munk-Hansen

Afbud: Esben Korsgaard Poulsen (jura), Albert Sverrisson (jura), Nicoline Laigaard Skals (studievejleder), Carsten Munk-Hansen Studienævnsmøde Det Juridiske Studienævn Mandag den 2. november 2015 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 REFERAT Møde indkaldt af Studie- og skoleleder Ulla Steen Tilstede: Ulla Steen, Lars Bo Langsted,

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097 Dato: 26. august 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl. 13.00-15.15 i 097 Dagsorden: 1. Opfølgning

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services Dato: 10/02-2016 Mødedeltagere: Afbud: Tid: 09.00-11.00 Sted: SLV 300 lokale 0.1.92 Forbered: Læs udsendte bilag Referent: Jesper Togsverd Larsen () Per Hejgaard () (Fmd.) Birthe Riis Kennedy (BRK) (Næstfmd.)

Læs mere

Referat fra møde i FSU den 29. april 2013

Referat fra møde i FSU den 29. april 2013 Referat fra møde i FSU den 29. april 2013 Tilstede: Hanne Kathrine Krogstrup (HKK), Søren G. Kristiansen (SGK), Carina Budum Ertman (CBE), Lis Carlsen (LC), Jesper Lindgaard Christensen (JLC), Preben Horsholt

Læs mere

Referat HAMiU-møde d. 25. februar 2015 kl. 13:00 til 15:00

Referat HAMiU-møde d. 25. februar 2015 kl. 13:00 til 15:00 Referat HAMiU-møde d. 25. februar 2015 kl. 13:00 til 15:00 Sted: HR-afdelingens store mødelokale, F3-42 Tilstedeværende: Per Michael Johansen, Kjeld Lanng, Lars Brodersen, Thorkild Ærø (pr. video), Henriette

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl i mødelokale 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl i mødelokale 097 Dato: 7. september 2015 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget mandag den 14. september 2015 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 097 Dagsorden:

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 22. MAJ 2014 STED: DRONNINGESALEN, DRONNINGENSGADE 24, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 12:00 MEDLEMMER: LARS BOSTHOLM, MARIA LUND, PIA M. PETERSEN, BIRTE MERRILD, BRIT LYDERSEN, CHARLOTTE

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Side 1/5 Mødedato: 22-01- Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Deltagere: Mogens H. Greve; Erik Steen Kristensen; Per Kudsk; Jørgen Eriksen; Tommy Dalgaard (deltog

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Delegationsinstruks økonomi, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Delegationsinstruks økonomi, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Revideret 12.06.2013/20.06.2013/17.09.2013/05.10.2013 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Fibigerstræde 5 9220 Aalborg Ø Sagsbehandler: Dorthe Bach/TVA Telefon: 9940 9213 Email: dob@adm.aau.dk Dato: 15.01.2015

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 27. OKTOBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 20. oktober

Læs mere

Vejledning til ansøgning for

Vejledning til ansøgning for Vejledning til ansøgning for Flere og meningsfulde dag- og aflastningstilbud samt støtte til yngre med demens Ansøgningsskemaet udfyldes elektronisk ved indskrivning i fil fra Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 12-12 2016. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. B godkendt Ole N Ansvar 2 Økonomi,

Læs mere

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 70 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl. 18.00

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere R E F E R A T Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september 14.30-17.00 Sted Deltagere Afbud Mødecenter, lokale C Lone Winther Jensen, formand

Læs mere

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN DEN INTERNE PROBLEMANALYSE 13. november 2013 tiltrådte bestyrelsen den interne problemanalyse Målet var at få identificeret og håndteret betydende

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres.

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres. Møde den: Fredag d. 28. februar 2014, kl. 13.00-15.00 Bygning 1327, lokale 326 Ordinært LSU møde Institut for Marketing og Organisation REFERAT Deltagere: Karen Brunsø, Lone Larsen, Steffen Korsgaard,

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets Fakultetskontoret for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Dokument dato: 20-06-2017 Dokumentansvarlig: Christine Hald Nielsen Sagsnr.: 2016-410-00036 Udmøntningsnotat

Læs mere

REFERAT-noter. Referat godkendt:

REFERAT-noter. Referat godkendt: REFERAT-noter Møde: HUM Akademisk Råd Mødedato og tidspunkt: Mandag den 19. marts 2018, kl. 13:15-14:15 Sted: Kst3 2.107 Deltagere: Medlemmer: HUM Dekan; Mark Nicholas Grimshaw-Aagaard; Jes Lynning Harfeld;

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning. Beslutning Dagsorden godkendt uden bemærkninger.

Sagsfremstilling Referat Ansvarlig for opfølgning. Beslutning Dagsorden godkendt uden bemærkninger. REFERAT Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Fredag den 10. februar 2016, kl. 10:00 13:00 Sted: Fibigerstræde 5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Tina Vangsgaard (TVA), Lis Carlsen (LC) (pkt.

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58

Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58 Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58 Den 20. januar 2015 Afbud: Flemming Referent: Thomas Mødeleder: Annemette Kontaktpersoner: O = Orientering

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl i mødelokale 096

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 28. september 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 096 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 09. oktober 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl. 14.00-16.15 i mødelokale 096 I mødet deltog: Martin

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 30.05.2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe = arbejdsmiljøudvalg fremover. Indkaldte mødedeltagere: Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 7. april 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl. 14.00-16.15 i mødelokale 096 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl Dato: 17. januar 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Inger Rose Hansen, Marianne

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Anne Grethe Smith Fraværende: Bemærkninger: Under pkt. 24 deltog Kommunelæge

Læs mere

Akademisk Råd. Medlemmer

Akademisk Råd. Medlemmer Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Fredrik Bajers Vej 7F 9220 Aalborg Øst Tlf. 9635 9608 Fax 9815 8311 Akademisk Råd Sagsbehandler: Dorthe Bach/dob dob@adm.aau.dk Dato: 24. januar 2008 Ref.: DOB J.nr.:

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

5) Økonomi a) Regnskab 2015 b) Fordeling og finansiering af EUD elever og laborantpraktikanter på ST fra 2016 og frem

5) Økonomi a) Regnskab 2015 b) Fordeling og finansiering af EUD elever og laborantpraktikanter på ST fra 2016 og frem INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 26.01.2016 kl. 9.00-11.30 Institutledelsen i MBG Mødelokale 5, 3140-114 Gustav Wieds Vej 10A, Aarhus Referat Deltagere: Anni H. Andersen (AHA), Bo Thomsen

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets

Udmøntningsnotat for bemanding af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets (Midlertidig udgave gældende for efteråret 2018) Fakultetskontoret for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Dokument dato: 20-06-2017 Revideret dato: 21-06-2018

Læs mere

Ledelsen KomU. 1. Dagsorden Til godkendelse

Ledelsen KomU. 1. Dagsorden Til godkendelse Ledelsen KomU Mødedato: D. 19. august 2015 Starttidspunkt: kl. 9.00 Sluttidspunkt: kl. 13.00 Mødested: Asylgade Mødelokale: Pouls kontor Journalnummer: 7000-14093-2015 Deltagere: Poul Skov Dahl, Kirsten

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Copenhagen Business School

Copenhagen Business School Copenhagen Business School Lovgrundlag Alle departementer samt statslige virksomheder, styrelser, institutioner mv. med mere end 50 ansatte skal efter ligestillingslovens 5 indberette ligestillingsredegørelse

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

GOD INSTITUT- LEDELSE PÅ AALBORG UNIVERSITET

GOD INSTITUT- LEDELSE PÅ AALBORG UNIVERSITET GOD INSTITUT- LEDELSE PÅ AALBORG UNIVERSITET Institutlederen er instituttets øverste leder, hvis vigtigste opgave er at udøve et tydeligt og inspirerende lederskab, der sikrer og videreudvikler den højeste

Læs mere

LSU-LAU i F&I - referat

LSU-LAU i F&I - referat LSU-LAU i F&I - referat Mødedato 13 november 2014 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 1430 Afdeling/enhed Forskning og innovation Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent TIDA 1. Godkendelse af

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Oversigt over de 62 forenklingsforslag i projekt administrativ forenkling samt status for gennemførelse pr. februar 2010

Oversigt over de 62 forenklingsforslag i projekt administrativ forenkling samt status for gennemførelse pr. februar 2010 Oversigt over de 62 forenklingsforslag i projekt administrativ forenkling samt status for gennemførelse pr. februar 2010 Emne Nr Forslag Samarbejde og rollefordeling Organ i- sering Kommunikation & information

Læs mere

Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet

Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet 1. I henhold til 22, stk. 6 i vedtægten for Københavns Universitet fastsætter rektor hermed en standardforretningsorden til brug for

Læs mere

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Dias 1 Baggrund og mål Baggrund Ny ansættelsesbekendtgørelse der gav mulighed for at ændre på bedømmelsesprocessen VIP erne og KU generelt

Læs mere

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Retsgrundlaget 1. Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere