Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1"

Transkript

1 Ældrerådet Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Afbud: Aage Tolberg Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

2 Side 1 ÆR 327: Godkendelse af referat fra ældrerådsmødet den 28. januar 2013 blev godkendt. ÆR 328: Opfølgning på behandlede sager i Ældrerådet Centerchef Hanne Staanum orienterede om de for Ældrerådet relevante sager, der blev behandlet af Social- og Sundhedsudvalget den 29. januar I forhold til sagen om tilsyn på plejecentrerne og Ældrerådets dialog med plejecenterlederne omkring tilsynsrapporterne, sørger administrationen for at de nødvendige aftaler mellem plejecenterlederne og ældrerådsmedlemmerne kommer i stand. I forhold til sagen om udbud af hjemmeplejen udtalte Ældrerådet, at borgernes frie valg skal være det samme, uanset hvor i kommunen borgerne bor. Se i øvrigt Ældrerådets udtalelse i forbindelse med behandlingen af Social- og Sundhedsudvalgets dagsorden (ÆR 331). ÆR 329: Meddelelser Meddelelser fra formanden Formand Niels Kjøller fortalte om Udbetaling Danmark, hvor udbetalinger af borgernes boligstøtte, folkepension og førtidspension fra den 1. marts 2013 er overgået til. Niels Kjøller opfordrede til at informere de berørte ældre borgere bedre om Udbetaling Danmark og henviste til en relevant artikel i februarudgaven af BL Danmarks Almene Boligers magasin Beboerbladet. Ældrerådets julefrokost afholdes, nu som påskefrokost, den 8. april Orientering fra kontaktpersonerne til de politiske udvalg Niels Kjøller orienterede om Byrådets behandling af sagen vedrørende tidsplan for udbud af hjemmeplejen. Meddelelser fra Danske Ældreråd Niels Kjøller orienterede om de opstillede kandidater til bestyrelsen i Danske Ældreråd, som skal vælges på repræsentantskabsmødet den 15. maj Der opstiller tre kandidater fra ældrerådene i Region Sjælland. Ældrerådet besluttede at de deltagende stemmeberettigede medlemmer fra Ældrerådet i Greve individuelt kan stemme på den kandidat de finder bedst egnet. Fra Ældrerådet i Greve deltager:

3 Side 2 Peer Ravn, Niels Kjøller, Finn Brozek og Elo Knudsen. De tre førstnævnte er stemmeberettigede. Meddelelser fra Regionsældrerådet Niels Kjøller og Peer Ravn fortalte, at Regionsældrerådets kontingentsats for deltagende kommunale ældreråd fra 2013 ændres fra kr. årligt til 800 kr. årligt. Center for Sundhed & Pleje orienterer Centerchef Hanne Staanum orienterede om følgende: Sundhedsministerens besøg ved rehabiliteringsindsatsen på Hedebo, samt i Genoptræningscentret i Hundige. Vicekommunaldirektør Ulla Gramstrup fratræder per 1. april 2013 sin stilling i for at tiltræde en direktørstilling i Egedal Kommune. Dialogmødet den 4. marts mellem Social- og Sundhedsudvalget og plejecenterrådene (og med deltagelse af Ældrerådet) er blevet aflyst, grundet for få tilmeldinger. Dialogmødet gennemføres på et senere tidspunkt. Administrationen omdelte den af Ældrerådet efterspurgte brochure fra LO Faglige Seniorer om ældres rettigheder. ÆR 330: Godkendelse af endelig version af Ældrerådets vedtægter Ældrerådet godkendte den endelige version af vedtægterne. Social- og Sundhedsudvalget behandler på udvalgsmødet den 4. marts 2013 sagen vedrørende godkendelse af Ældrerådets vedtægter. ÆR 331: Social- og Sundhedsudvalgets dagsorden SSU 2: Dialogmøde mellem Social- og Sundhedsudvalget og plejecenterrådene den 4. marts 2013 Dialogmødet er aflyst, grundet for få tilmeldinger. SSU 3: Temamøde om sundhed og rehabilitering - SSU 4: Udkast til Sundhedspolitik 2013 Ældrerådet bifalder udkastet til sundhedspolitikken og kan derfor anbefale administrationens indstilling til Social- og Sundhedsudvalget. Ældrerådet imødeser inddragelse som høringspart i forbindelse med den videre behandling af sundhedspolitikken.

4 Side 3 Ældrerådet bad administrationen forberede et oplæg om sundhedspolitikken og den fremtidige sundhedsindsats i. SSU 5: Fælles politiske målsætninger på sundhedsområdet for kommunerne i Region Sjælland SSU 6: Status på udbud af hjemmeplejen i den nordlige del af kommunen og kontrolbud Ældrerådet har tidligere udtalt sig, senest på ældrerådsmødet den 7. januar 2013, om borgernes manglende mulighed for frit at vælge hjemmeplejeleverandør i et fremtidigt nordligt hjemmeplejedistrikt. Ældrerådet udtalte endvidere ovenfor (under ÆR 328), at alle borgere i Greve Kommune bør have samme muligheder for frit valg. En eventuel udelukkelse af s hjemmepleje i et fremtidigt nordligt distrikt, vil forringe borgernes muligheder for frit valg yderligere. Herudover blev sagen taget til efterretning. SSU 7: Ældrerådets forslag til ændrede vedtægter SSU 8: Ældrerådets anmodning vedr. fremmødevalg SSU 9: Pilotprojekt om døgndækning i Freyas Kvarter SSU 10: Kvalitetsstandard for midlertidigt botilbud og længerevarende botilbud efter Lov om Social Service 107 og 108 SSU 11: Afrapportering - Brugerundersøgelse på plejeområdet Ældrerådet konstaterer, at tilfredsheden med leverede ydelser på både hjemmeplejeområdet og i plejeboligerne generelt set er høj. Det kan ses af resultaterne, at der på enkelte områder er plads til forbedringer, hvilket Ældrerådet vil opfordre administrationen til at tage hånd om, hvis tiltag ikke allerede er iværksat. Ældrerådet imødeser i øvrigt administrationens nærmere analyser af resultaterne og de tiltag der efterfølgende iværksættes for at øge tilfredsheden yderligere. Derudover blev sagen taget til efterretning. SSU 12: Vedtægter for almene boligselskaber SSU 13: Fastsættelse og offentliggørelse af sagsbehandlingstider

5 Side 4 SSU 14: Planlægning af årsmøde i København Syd 2013 SSU 15: Aktive medborgere i - Politik for aktivt medborgerskab og frivillighed Ældrerådet er positive i forhold til politikken, herunder specielt indsatsområdet vedrørende medborgerskab blandt ældre. Ældrerådet tilslutter sig derfor administrationens indstilling til Social- og Sundhedsudvalget. Med udgangspunkt i politikkens indsatsområde vedrørende medborgerskab blandt ældre vil Ældrerådet drøfte aktivt medborgerskab på et kommende møde. SSU 16: Budgetstyring marts Social- og Sundhedsudvalget SSU 17: Visitationsbenchmark SSU 18: Status for sundhedsfremmepuljen februar 2013 SSU 19: Erfaringer med indsatser for at forebygge funktionsevnetab hos ældre Ældrerådet finder det positivt, at er fremhævet i rapporten om indsatser for at forebygge funktionstab hos ældre. Sagen blev i øvrigt taget til efterretning. SSU 20: Behovet for boliger til demente SSU 21: Evaluering af projekt "Psykiatri på tværs" gennemført på Skoleholmen ingen bemærkninger. SSU 22: Handicaprådets årsberetning 2012 SSU 23: Social- og Sundhedsudvalgets huskeliste og orientering fra administrationen ingen bemærkninger. SSU 24: Meddelelser fra formanden/gensidig orientering SSU 25: Social- og Sundhedsudvalget - Kalender 2013 Kalenderen blev taget til efterretning.

6 Side 5 ÆR 332: Ældrerådets høring vedrørende omplacering af busstoppesteder Teknik- og Miljøudvalget skal på et kommende møde behandle en sag om mulighederne for en omplacering af busstoppesteder på vejstrækningen Lillevangsvej ud for Greve Idrætscenter. På baggrund af det fremsendte materiale afgav Ældrerådet høringssvar. Ældrerådet mener, at både busbetjening tæt på Borgerhuset og Greve Idrætscenter er nødvendig. Stoppestedet ved Borgerhuset benyttes af mange ældre. Samtidig vil de ældre, der går til gymnastik i foreningsregi i Greve Senior Sport have fordel af et stoppested i større nærhed af idrætscentret, end det der findes i dag. Ældrerådet anbefaler derfor, at: 1) Stoppestedet ved Borgerhuset bibeholdes 2) Stoppestedet ved Skelsmosevej flyttes til en ny placering ud for Greve Idrætscenter, og at der samtidig etableres fodgængerfelt i forbindelse med de nye stoppesteder. ÆR 333: Forberedelse af ældrerådsvalget 2013 Punktet udsættes til ældrerådsmødet den 8. april 2013 ÆR 334: Revision af Ældrerådets forretningsorden Punktet udsættes til ældrerådsmødet den 8. april 2013 ÆR 335: Status på uddeling af midler under 18 Punktet udsættes til ældrerådsmødet den 8. april 2013 ÆR 336: Udkast til Ældrerådets årsberetning På baggrund af udkast ved Niels Kjøller, drøftede Ældrerådet årsberetningen for Ældrerådets virke i Udkastet blev efterfølgende godkendt. Administrationen sørger for opsætning i skabelon og udsendelse til relevante modtagere. ÆR 337: Studietur for ældreråd til Bruxelles Niels Kjøller orienterede om studieturen til Bruxelles, arrangeret af Danske Ældreråd og Fagligt Internationalt Center.

7 Side 6 Ældrerådet drøftede herefter muligheden for en deltagelse i turen, hvor udgangspunktet vil være to ældrerådsmedlemmer, samt en repræsentant fra administrationen. Ældrerådet genoptager drøftelsen, når overførslen mellem 2012 og 2013 kendes, og dermed størrelsen på Ældrerådets budget for Programmet for studieturen blev omdelt på mødet. ÆR 338: Studietur til plejecentre drevet efter Eden Alternative -filosofien Ældrerådet drøftede muligheden for at arrangere en studietur med det formål, at indhente viden om plejecentre, som drives efter filosofien Eden Alternative. Ældrerådet genoptager drøftelsen, når overførslen mellem 2012 og 2013 kendes, og dermed størrelsen på Ældrerådets budget for ÆR 339: Evt. Ingen indlæg under punktet.

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter Ældrerådet Mandag den 28.01.13 kl. 9-12 på Langagergård Plejecenter Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 07.01.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 06.05.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.06.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Ældrerådet Tirsdag den 01.04.14 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 07.04.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Ældrerådet Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Bente Vejlesby, formand Elo Knudsen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 28.5.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Palle Jacobsen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent)

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Fredag den 10.03.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen (forlod mødet kl. 10) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 07.11.16 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 14.08.17 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Mandag den 28.1.19 kl. 9 12 Rehabiliteringscentret Hedebo Inge-Merethe Jensen (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 08.09.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 09.10.17 kl. 9-12 Langagergård Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 03.10.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Greve Seniorråd Mandag den 8.10.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 30.4.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent) Afbud: Flemming Vahlgreen Inge-Merethe

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 05.05.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune Greve Seniorråd Torsdag den 2.5.19 kl. 9 12 i mødelokale 4. sal IngeMerethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Elo Knudsen Myndighedschef

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune Greve Seniorråd Mandag den 25.3.19 kl. 9 12 i mødelokale 3 Inge-Merethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Afbud: Freddy Aldenborg Elo Knudsen Centerchef

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Tirsdag den 02.06.15 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller (formand) Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Tirsdag den 31.05.16 kl. 9-13 Rehabiliteringscentret Hedebo Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager.

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager. Ældrerådets møde mandag den 4. februar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis Afbud

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på åbent møde: 191. Bemærkninger til dagsorden 1 192. Godkendelse af referat fra forrige møde 2 193. Budget 2013

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf Ældrerådets møde mandag den 4. marts 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2. 17. februar 2019. Referat af møde i tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10.00 til 13.00 på Allerslev Rådhus, lokale 2. Deltagere: Det samlede Ældreråd: Bjarne Bang Christensen (BBC), Jeanette Dæhnfeldt (JD),

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Viborg Ældreråd Referat

Viborg Ældreråd Referat Referat Mødedato: Mandag den 13. januar 2014 Mødetidspunkt: 13:00 Sluttidspunkt: 16:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Hjælpemiddelservice Ålandsvej 4 8800 Viborg Leo Robert Larsen, Anny Larsen, Egon

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Paulsen, Henrik Christensen og Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J.

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11, Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 31. januar 2019 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Lone Petersen deltog fra kl

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 31. januar 2019 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Lone Petersen deltog fra kl Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus

Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus Referat Ældrerådet Ordinært møde Mødetidspunkt: 08-01-2018 09:00 Mødeafholdelse: Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus NB. Tilstede: Hanne Andersen, formand Chris Sørensen, næstformand Alice Eriksen Anne-Marie

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 7, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning:

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 25. MARTS 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 25. marts 2009 Side: 2 Fraværende: Yvonne Lindharth Til behandling

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12:30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 52 sprotokol fra sidste møde 3 53 Godkendelse

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard Ella Bertelsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Læserbrev i Dagbladet den 23. juli 2019 Tak for ingenting

Læserbrev i Dagbladet den 23. juli 2019 Tak for ingenting Ældrerådets møde mandag den 19. august 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen Afbud Marianne Lund X Dorthe Friis X

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 09.-08.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Munkebo, Farimagsvej 54, 4700 Næstved Dato Onsdag den 09. august 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Connie Jensen, Bjerking, Tove

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Handicapråd Mødedato: 26. januar 2017 Mødetid: 15:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Revidering af Horsens Kommunes Handicappolitik - kl. 15:00-16:00 2 2 Høring - Sammenhængende

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere