Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald."

Transkript

1 Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Teknik & Miljø

2 Side 2/21 Udgiver: Bornholms Regionskommune Natur & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Udgivelsesår: 2007 Titel: Udarbejdet af: Lay-out: Tryk: Journalnummer: Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Jesper Preuss Justesen Peter Flensborg Bornholms Regionskommune P Antal 1. oplag: 5

3 Side 3/21 1. Indledning 1.1. Baggrund for godkendelse Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S, har med af 31. januar 2007 fremsendt ansøgning om miljøgodkendelsen til at foretage nedknusning af rent uorganisk bygge- og anlægsaffald til genbrug. Nedknusningen vil ske på et areal på matr. nr. 298b, beliggende umiddelbart syd for matr. nr. 298f, begge af Gudhjem fiskerleje, som det er angivet på bilag 1a. Oplagring af de oparbejdede materialer vil ske på de omkringliggende arealer. Nedknusningsanlæg er optaget under pkt. K 206 på listen over godkendelsespligtige virksomheder i bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om godkendelse af listevirksomhed Kort beskrivelse af virksomhed Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S er et privat entreprenørfirma, der er beskæftiget indenfor alle grene af bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden har indtil udgangen af 2006 nedknust rent uorganisk bygge- og anlægsaffald til genbrug på Vesthavnsvej 10, 3700 Rønne. Nedknusningsaktiviteten er ophørt, men der vil stadigvæk være et oplag af rent uorganisk bygge- og anlægsaffald på Vesthavnsvej Planmæssige forhold Matr. nr. 298b, Gudhjem fiskerleje ejerlav er omfattet af lokalplan Erhvervsområde i Gudhjem Øvrige forhold Miljøgodkendelsen gives efter 33, stk. 1 i bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse nr af den 22. december Miljøgodkendelser givet efter 33 i bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse nr af 22. december 2006 er retsbeskyttet i 8 år. I den tid kan der kun meddeles påbud eller forbud, hvis særlige forhold gør sig gældende. Det kan f.eks. være, hvis forureningen fra virksomheden skader miljøet mere, end der er lagt til grund for godkendelsen, eller hvis nye teknikker gør, at forureningen kan nedbringes væsentligt uden uforholdsmæssigt store omkostninger. Bornholms Regionskommune kan dog til enhver tid revurdere kontrolvilkårene for at forbedre egenkontrollen eller for at opnå et mere hensigtsmæssigt tilsyn.

4 Side 4/21 2. Vilkår for godkendelse Bornholms Regionskommune giver hermed Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S Bofa godkendelse efter 33 i miljøbeskyttelsesloven til at nedknuse uforurenet bygge- og anlægsaffald på Stationsvej 7, 3760 Gudhjem, matr. nr. 298b Gudhjem fiskerleje ejerlav på følgende vilkår: A1. Et eksemplar af godkendelsen skal til enhver tid være tilgængeligt på virksomheden. Driftspersonalet skal være orienteret om godkendelsens indhold. A2. Tilsynsmyndigheden skal straks orienteres om følgende forhold: - Ejerskifte af virksomhed og/eller ejendom. - Hel eller delvis udskiftning af driftsherre. - Indstilling af driften for en længere periode. Orienteringen skal være skriftlig og fremsendes, før ændringen indtræder. A3. Der må maksimalt samlet oplagres t på matr. nr. 298b Gudhjem fiskerleje ejerlav af nedknust uforurenet bygge- og anlægsaffald eller uforurenet bygge- og anlægsaffald til efterfølgende nedknusning. A4 Driftstider for nedknusningsanlægget skal placeres i tidsrummet mellem kl og mandag til fredag. Støj: B1 Støjniveauet målt i virksomhedens skel må ikke overstige 70 db(a). B2 Virksomhedens samlede bidrag til det ækvivalente og korrigerede støjniveau, målt ved udendørs opholdsarealer (almindelige havearealer, gårdspladser og lignende) i umiddelbar tilslutning til beboelse på naboejendomme må ikke overstige de nedenfor anførte værdier: Mandag-fredag Mandag-fredag Alle dage kl kl kl Lørdag kl Lørdag kl Søn- og helligdage kl db(a) 45 db(a) 40 db(a)

5 Side 5/21 Herudover må maksimalværdierne af virksomhedens støjbidrag ved de mest udsatte boligers opholdsarealer ikke overstige 55 db(a) om natten. B3 I dagperioderne skal grænseværdierne overholdes indenfor det mest støjbelastede tidsrum på 8 timer. I aften- og natperioderne er tidsrummet på henholdsvis 1 og ½ time. B4 Hvis tilsynsmyndigheden forlanger det, dog højst en gang om året, skal der gennem supplerende målinger og beregninger dokumenteres, at støjgrænserne overholdes. Rapporten skal sendes til Regionskommunen senest 3 måneder efter, at målingerne er udført. Målinger skal udføres af et firma, der er akkrediteret til støjmålinger. Beregninger skal udføres efter Miljøstyrelsens vejledninger nr. 6/1984 og nr. 5/1993 af et af Regionskommunen anerkendt firma. Støv: C1 Virksomheden må ikke give anledning til (efter tilsynsmyndighedens skøn) væsentlige støvgener i omgivelserne. Egenkontrol: D1. Virksomheden skal i en journal løbende registrere mængder i tons af nedknust uforurenet bygge- og anlægsaffald og uforurenet bygge- og anlægsaffald til efterfølgende nedknusning på området, således at det løbende kan kontrolleres, at vilkår A3 overholdes.

6 Side 6/21 3. Miljøteknisk beskrivelse I forbindelse med, at Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S har lukket sit nedknusningsplads på Vesthavnsvej 10 i Rønne ønsker virksomheden at flytte nedknusningen af uforurenet bygge- og anlægsaffald til virksomhedens område på stationsvej 7 i Gudhjem. Affaldet tilvejebringes dels fra de bygge- og nedrivningsopgaver som Jens Møller Gudhjem A/S selv er involveret i, dels fra de kørselsopgaver Jens Møller Gudhjem A/S som vognmand er involveret i. De årlige mængder er vanskelige at skønne, hvorfor også oplagets størrelse er vanskeligt at angive. Det vurderes, at de samlede mængder ikke vil overstige tons. Nedknusningen vil ske på et areal af matr. nr. 298b, beliggende umiddelbart syd for matr. nr. 298f, begge af Gudhjem fiskerleje som angivet på bilag 1a. Oplagring af de oparbejdede materialer vil ske på de omkringliggende arealer. Nedknusningen sker i perioder af 8-14 dages varighed med en ugentlig driftstid fra mandag til lørdag, dagligt fra kl til kl Det vurderes at ville ske en gang hver anden måned. Det mobile anlæg vil være af typen Rubble Master RM70 enviro jf. bilag 3.

7 Side 7/21 4. Bornholms Regionskommunes vurdering af sagen Det er Bornholms Regionskommunes vurdering, at virksomheden med ovenstående vilkår er indrettet på en miljømæssig forsvarlig måde. Bornholm Regionskommune vurderer, at aktiviteten kan tillades uden at udgøre væsentlige belastninger for miljøet. Bornholms Regionskommunes vurdering af sagen Det vurderes, at nedknusningsaktiviteten vil give anledning til et forhøjet støjniveau i de perioder, hvor nedknuseren er i gang på virksomhedens område. Målinger af lydniveauer for en nedknuser af typen Rubble Master RM70 viser et støjniveau på 70,6 db(a) i 30 meters afstand. Nedknuseren bør derfor placeres minimum 30 m fra skel, hvis der ikke foretages støjreducerende foranstaltninger. Nedknuseren vil være placeret ca. 100 m fra nærmeste nabos opholdsområde. Støjniveauet i 100 m afstand er ca. 60 db(a). Hvis der ikke foretages støjdæmpende foranstaltninger som nedbringer støjniveauet med minimum 5 db(a) vil det ikke være muligt at placerer anlægget på den angivne plads. Som angivet i bilag 1b vil der omkring nedknuseren anlægges volde af nedknust materiale samt med materiale til nedknusning. Den gule farve markerer anlæggets operationsområde. Sort skravering angiver råvarelager og rød skravering angiver færdigvarelager. Rå- og færdigvarelagrene vil fremstå som volde omkransende nedknusningsfeltet. Disse volde vil have en støjreducerende effekt. Da der ikke foreligger en støjberegning af voldenes støjreducerende virkning kan det ikke med sikkerhed vurderes om denne foranstaltning vil tilstrækkelig til at støjniveauet kommer under de 55 db(a). Der er i godkendelsens vilkår B3 givet mulighed for, at virksomheden kan benytte anlægget på alle dage fra mandag til fredag i tidsrummet bortset fra helligdage. Der er ikke givet godkendelse til at benytte nedknusningsanlægget på lørdage, da dette vurderes at være en fordel for naboerne, og da driften af anlægget bør kunne tilrettelægges, uden at det vil give problemer for virksomheden. Der er derfor givet et vilkår B4, hvor tilsynsmyndigheden kan forlange dokumentation for at støjvilkåret overholdes. Dette kan f.eks. være i forbindelse med en klage.

8

9 Side 9/21 Bilag 1a: Kort over område ved nedknusningsanlæg

10 Bilag 1b: Kort over nedknusningsanlæg Side 10/21

11 Side 11/21 Bilag 2 Klagevejledning Miljøbeskyttelsesloven Bornholms Regionskommunes afgørelser i medfør af miljøbeskyttelsesloven kan påklages til Miljøklagenævnet i henhold til bestemmelser i lovens kapitel 11. Hvem kan klage? 1. Afgørelsens adressat. 2. Enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. 3. Bornholms Regionskommune kan påklage ministerens afgørelser. 4. Sundhedsstyrelsen kan påklage afgørelser efter kapitel 3, 4 og 5. Sundhedsstyrelsen kan endvidere tillægges klageret i regler, der udstedes i medfør af Miljøministeren kan fastsætte regler om eller bestemme, at afgørelser efter loven kan påklages af bestemte myndigheder i andre lande. 6. Danmarks Fiskeriforening og Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark kan påklage Bornholms Regionskommunes og ministerens afgørelser efter bestemmelserne i kap. 4 og 5, for så vidt angår spørgsmål om forurening af vandløb, søer eller havet 7. Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, når væsentlige og beskæftigelsesmæssige interesser er berørt. 8. Forbrugerrådet, i det omfang afgørelser er væsentlige og principielle. 9. Lokale foreninger og organisationer, der har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål eller varetagelse af væsentlige rekreative interesser, i afgørelser som foreningen har ønsket underretning om (gælder ikke for lokale afdelinger af landsdækkende organisationer eller foreninger). 10. Landsdækkende foreninger og organisationer, der efter deres vedtægter har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål, eller varetagelse af væsentlige rekreative interesser, i afgørelser som foreningen har anmodet Miljø- og energiministeren om at modtage underretning om, efter kap. 3, 4 og 5. Hvordan, hvor og hvornår skal De klage? Hvis De vil klage, skal klagen være skriftlig og sendes til: Bornholms Regionskommune Natur & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Klagefristen er 4 uger fra den dag, afgørelsen eller beslutningen er meddelt. Er afgørelsen eller beslutningen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller helligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag. Bornholms Regionskommune sender umiddelbart efter klagefristens udløb klagen til Miljøklagenævnet ledsaget af den påklagede afgørelse eller beslutning og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. En klage har opsættende virkning for et påbud eller forbud, indtil klagemyndighedens afgørelse foreligger eller klagemyndigheden bestemmer andet.

12 Bilag 3: Støjdata samt beskrivelse af Rubble Master RM70 enviro Side 12/21

13 Side 13/21

14 Side 14/21

15 Side 15/21

16 Side 16/21

17 Side 17/21

18 Side 18/21

19 Side 19/21

20 Side 20/21

21 Side 21/21

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142 (TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej 9 8362 Hørning 11. juni 20142 Sags nr.: 14/015815 Sagsbeh.: Hans Kunnerup KS: Jens Tikær Andersen Tillæg til

Læs mere

Miljøgodkendelse af oplag af lettere forurenet jord

Miljøgodkendelse af oplag af lettere forurenet jord Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Bornholms Affaldsbehandling - BOFA Almegårdsvej 8 3700 Rønne Att.: Cæsar Funch Jensen Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø +45 56920000 TeknikogMiljoe@brk.dk

Læs mere

Holbæk Kommune varslede herefter et påbud den 27. april 2017 med støjvilkår samt påbud om støjreducerende tiltag.

Holbæk Kommune varslede herefter et påbud den 27. april 2017 med støjvilkår samt påbud om støjreducerende tiltag. Danish Agro A.M.B.A. Drejervej 3-5 4370 Store Merløse VIRKSOMHED OG MILJØ Dato: 7. marts 2018 Sagsb.: Per Ægidius Hansen Sagsnr.: 16/26527 Dir.tlf.: 72368052 E-mail: pehan@holb.dk Påbud Baggrund Natur-

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til udskiftning af 2 stk. 1200 L tanke

Ansøgning om tilladelse til udskiftning af 2 stk. 1200 L tanke TEKNIK & MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Uno-X Energi Kraftvej 1 3700 Rønne 13. september 2013 Ansøgning om tilladelse til udskiftning af 2 stk. 1200 L tanke 1. Indledning 1.1 Baggrund

Læs mere

Miljøgodkendelse af genanvendelsesprojekt af lettere forurenet jord på Sct. Klemensgade Klemensker

Miljøgodkendelse af genanvendelsesprojekt af lettere forurenet jord på Sct. Klemensgade Klemensker Miljøgodkendelse af genanvendelsesprojekt af lettere forurenet jord på Sct. Klemensgade 26 3782 Klemensker Marts 2019 Teknik & Miljø - April 2008 Udgiver: Bornholms Regionskommune Regional Udvikling, It

Læs mere

1) Daghaverne beliggende på matrikel nr. 554 a Randers Markjorder, Gørrilds Alle 21, 8920 Randers NV. Hvor der skal fjernes skure.

1) Daghaverne beliggende på matrikel nr. 554 a Randers Markjorder, Gørrilds Alle 21, 8920 Randers NV. Hvor der skal fjernes skure. Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Att. Lars Ole Markvardsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1687 jonna.ploug@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31.

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31. Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Ornestation Mors Gl. Møllevej 97 7970 Redsted M. Afslag på ansøgning om udvidelse af dyreholdet på Bækkevej 4, 4470 Høng Kalundborg Kommune

Læs mere

Generelt 1. Forskriften gælder al restaurationsvirksomhed på Bornholm.

Generelt 1. Forskriften gælder al restaurationsvirksomhed på Bornholm. Forskrift udarbejdet i henhold til 18 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 944 af 16. september 2004 om miljøregulering af visse virksomheder. Generelt 1. Forskriften gælder al restaurationsvirksomhed

Læs mere

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals 15-11-2013 13/42599 KS: tdah ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals Tillæg til miljøgodkendelse - udvidelse af produktionstid og påbud om ændring af støjgrænser Sønderborg Kommune har den 22. oktober

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler.

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler. MILJØGODKENDELSE Østjysk Autoophug Godkendelsen omfatter et naboareal til hovedejendommen til opbevaring af miljøbehandlede biler. Dato: 11. August 2017 Godkendt: Per Eriksen Ingeniør Miljøgodkendelse

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED. Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED. Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED Midlertidig udvidelse af driftstiden ved Colas Danmark A/S, Pindsmøllevej 9, 8362 Hørning 26. maj 2011 Sagsnr.:

Læs mere

- Dato for og resultat af inspektioner samt evt. foretagne udbedringer af befæstede arealer, tætte belægninger, gruber mv.

- Dato for og resultat af inspektioner samt evt. foretagne udbedringer af befæstede arealer, tætte belægninger, gruber mv. 21. december 2017 Sagsnr. NMK-10-01059 KlageID: 93727 AFGØRELSE i sag om miljøgodkendelse til nedknusning af bygge- og anlægsaffald MILJØ- OG FØDEVAREKLAGENÆVNET Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet

Læs mere

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring Regional Udvikling Råstofgruppen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Toftegårds Maskinstation Att. Flemming Christensen Mail: toftegaardsmaskinstation@c.dk Råstofmedarbejder Niels Schøler Direkte +4597648290

Læs mere

Forskrift om miljøkrav i forbindelse med etablering og drift af. køle- og ventilationsanlæg. i KØBENHAVNS KOMMUNE

Forskrift om miljøkrav i forbindelse med etablering og drift af. køle- og ventilationsanlæg. i KØBENHAVNS KOMMUNE Forskrift om miljøkrav i forbindelse med etablering og drift af køle- og ventilationsanlæg i KØBENHAVNS KOMMUNE Miljøkontrollen Københavns Kommune Kalvebod Brygge 45 Postboks 259 DK-1502 København V Design

Læs mere

Påbud om nye støjvilkår

Påbud om nye støjvilkår Novopan Træindustri A-S XXX. november 2014 Fabriksvej 2 Sagsnr.: 12/30531 8550 Ryomgård Sagsbehandler: Sendes kun pr. e-mail til: jw@novopan.dk Rikke Bøgeskov Hyttel Påbud om nye støjvilkår Hermed fremsendes

Læs mere

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle.

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Niels Boserup Saltoftevej 7 4470 Svebølle DATO 4. november 2008 JOURNAL NR. 326-2008-34384 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso PLAN, BYG OG MILJØ Godkendelse

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Teknik og MIljø 15. oktober 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer på Bøstrupvej 32, 4270 Høng Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 11197299 v. Roland Pedersen Bøstrupvej 32 4270 Høng

Læs mere

Denne vilkårsændring giver en lempelse af støjgrænserne med 5 db(a) i skel til omkringliggende etageboliger i følgende tidsrum:

Denne vilkårsændring giver en lempelse af støjgrænserne med 5 db(a) i skel til omkringliggende etageboliger i følgende tidsrum: KØBENHAVNS KOMMUNE I/S AMAGER RESSOURCECENTER Kraftværksvej 31 2300 KØBENHAVN S 02-12-2014 Sagsnr. 2014-0132801 Dokumentnr. 2014-0132801-2 Vilkårsændring: Lempelse af støjgrænser for Vermlandsgade Genbrugsstation

Læs mere

Som varslet med brev af 7. oktober 2015 påbydes HKScan Denmark A/S, Skovsgård hermed at efterleve nyt vilkår om grænseværdier for støj.

Som varslet med brev af 7. oktober 2015 påbydes HKScan Denmark A/S, Skovsgård hermed at efterleve nyt vilkår om grænseværdier for støj. HKScan Denmark A/S Elmegårdsvej 4 9460 Brovst Att.: Per Nielsen Virksomheder J.nr. MST-1271-00164 Ref. metho/tasme Den 6. november 2015 Påbud om ændring af grænseværdier for støj Som varslet med brev af

Læs mere

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen 4. november 2005 JKR/htk 190283 Miljøgodkendelse af slagtesvineproduktion omfattende 249 DE på ejendommen matrikel nr. 4A, Ravnebjerg by, Sanderum Ravnebjerggyden 75, 5491 Blommenslyst (CVR-nr.: 15777990)

Læs mere

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016 BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016 1 2 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED MIDLERTIDIGE BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I KØBENHAVNS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet i henhold til 20

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE For: Rønde Kommunale Ungdomsskoles Motocrossbane Godkendelsen omfatter: Afholdelse af sommerlejr Dato: 9. maj 2001 Godkendt:...... Bo Fibiger Jytte A. Heslop Udvalgsformand

Læs mere

Københavns lufthavne A/S påbydes hermed nedenstående vilkår 2.2.4b om maksimale A-vægtede lydtrykniveauer for taxistøj fra fly.

Københavns lufthavne A/S påbydes hermed nedenstående vilkår 2.2.4b om maksimale A-vægtede lydtrykniveauer for taxistøj fra fly. Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 2770 Kastrup Att. Miljøafdelingen Virksomheder J.nr. MST-1270-00621 Ref. clben/hecla Den 29. november 2012 Email: maf@cph.dk Påbud om ændring af vilkår 2.2.4b

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Herning Kommunes påbud om støjundersøgelse til Alpi Danmark A/S, Vejlevej 5, 7400 Herning

AFGØRELSE i sag om Herning Kommunes påbud om støjundersøgelse til Alpi Danmark A/S, Vejlevej 5, 7400 Herning Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 30. marts 2012 J.nr.: NMK-10-00460 Ref.: LJE/SMA AFGØRELSE i sag om Herning Kommunes påbud om støjundersøgelse til Alpi

Læs mere

Mail af 22. januar 2018 fra Barslund A/S med forespørgsel om muligheden for at nedknuse og sortere vejmateriale.

Mail af 22. januar 2018 fra Barslund A/S med forespørgsel om muligheden for at nedknuse og sortere vejmateriale. Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C BARSLUND A/S Agernvej 4 3490 Kvistgård Att.: Jacob Sandbeck Nielsen By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Byggesag Nørregade 36 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

Simon Moos A/S Kallehave Sydals

Simon Moos A/S Kallehave Sydals 04-01-2013 12/24399 KS: aann Simon Moos A/S Kallehave 21 6470 Sydals Påbud om ændring af vilkår for støjgrænser til Simon Moos A/S Sønderborg Kommune meddeler den 4. januar 2013 påbud om ændring af støjgrænser.

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012

Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012 Vestvoldens Ungdomsklub Knallertbanen Jyllingevej 320 2610 Rødovre Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012 XX. måned 201X Vestvoldens Ungdomsklub har den 8. december 2015 ansøgt

Læs mere

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør Sendt til virksomhedens digitale postkasse Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Tillægsgodkendelse

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JANUAR 2020

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JANUAR 2020 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JANUAR 2020 Stena Recycling A/S 19.06.2018 1 Journalnr.: 18/033168 (GK7) Sagsbeh.: Jens Tikær Andersen K.S.: Birgitte Kloppenborg-

Læs mere

FORSKRIFT 10. SEPTEMBER 2018 FOR BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER

FORSKRIFT 10. SEPTEMBER 2018 FOR BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER STEVNS KOMMUNE TEKNIK & MILJØ FORSKRIFT 10. SEPTEMBER 2018 FOR BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER FORSKRIFT Formålet med denne forskrift er at sikre et ensartet grundlag for at vurdere og sagsbehandle midlertidige

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling. Skiold Mullerup A/S Vestergade 11 B 5540 Ullerslev

Teknik- og Miljøafdeling. Skiold Mullerup A/S Vestergade 11 B 5540 Ullerslev Teknik- og Miljøafdeling Skiold Mullerup A/S Vestergade 11 B 5540 Ullerslev Dato: 06-10-2008 Sagsbehandler: Per Jurgensen Direkte tlf: 6333 7154 E-mail: pju@nyborg.dk Sagsid.: 07/11366. Miljøgodkendelse

Læs mere

Driftstid Åbningstid inden for tidsrummet Mandag til fredag Lørdag, søndag, helligdage

Driftstid Åbningstid inden for tidsrummet Mandag til fredag Lørdag, søndag, helligdage Gentofte Kommune, Affald og Genbrug Bernstorffsvej 161 2920 Charlottenlund CVR. nr. 19438414 1. juni 2017 Sagsnr. GEO-2017-00044 Sendt via digital post Tillæg til miljøgodkendelse af 16. august 2012 Gentofte

Læs mere

Vurdering af ekstern støj fra nedknuser Fåborgvej, 5631-Ebberup

Vurdering af ekstern støj fra nedknuser Fåborgvej, 5631-Ebberup 1. juli 2019 Telefon: + 45 78 103 103 ref.: EAE QA.: REH Dok: 3146-1-a Vurdering af ekstern støj fra nedknuser Fåborgvej, 5631-Ebberup Beregning af ekstern industristøj fra nedknuser position på Fåborgvej,

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Ejj Grus og sten Systofte Bygade 2 4800 Nykøbing F E-mail: ejjgrusogsten@gmail.com TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE 01-10-2018 Ejj. Grus og sten har søgt Guldborgsund Kommune om ændring af miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-opsættende virkning af påbud til regulering af. af støj for metrobyggepladsen ved Københavns Hovedbanegård

Afgørelse om ikke-opsættende virkning af påbud til regulering af. af støj for metrobyggepladsen ved Københavns Hovedbanegård KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljøbeskyttelse COPENHAGEN METRO TEAM I/S Metrovej 11 2300 KØBENHAVN S Afgørelse om ikke-opsættende virkning af påbud til regulering af støj

Læs mere

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN. Oktober 2012

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN. Oktober 2012 BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN Oktober 2012 1 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED MIDLERTIDIGE BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I KØBENHAVNS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet i henhold til 20, stk.

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JULI 2018

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JULI 2018 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 1. JULI 2018 Stena Recycling A/S 21.11.2017 1 Journalnr.: 17/051926 (GK 6) Sagsbeh.: Jens Tikær Andersen K.S.: Birgitte Kloppenborg-

Læs mere

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Grafisk produktion: Kommunikation Fotos: Torben Meyer, Byhistorisk Arkiv Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune 5. udgave, november 2014 Teknik

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Plan, Byg og Miljø 3. april 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer til Kalundborgvej 33, 4460 Snertinge Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26702348 Faurbogaard v. Henrik Petersen

Læs mere

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Tilladelse til indvinding af råstoffer og Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Lokalitet: Matr. nr. 3r, Annisse By, Annisse Ansøger, indvinder og grundejer: Wewers A/S, Centervænget 19, 3400 Hillerød

Læs mere

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid Sønderborg Kommune modtog den 20. december 2016 en ansøgning om tillæg til miljøgodkendelsen af 27.

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS

Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS Tillæg til MILJØGODKENDELSE Dansk Affaldsminimering ApS Tillægget omfatter oplag af ikke farlig affald på adressen Industriparken 4, 8870 Langå. Dato: 1. oktober 2018 Sags nr. 09.02.00-P19-12-18 2 Miljøgodkendelse

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Københavns Kommune 1 2 Forskrift for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder i Københavns Kommune Denne forskrift er udarbejdet i

Læs mere

PÅBUD om sammenskrivning og opdatering af støjvilkår i miljøgodkendelsen til Arla Foods Amba, Troldhede Mejeri, Industrivej 1, 6920 Videbæk

PÅBUD om sammenskrivning og opdatering af støjvilkår i miljøgodkendelsen til Arla Foods Amba, Troldhede Mejeri, Industrivej 1, 6920 Videbæk Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing ARLA FOODS AMBA Sønderhøj 14 8260 Viby J Sagsbehandler Yvonne Grandahl Direkte telefon 99741513 E-post yvonne.grandahl@rksk.dk

Læs mere

Stk. 2 Forskriften er vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation den xx

Stk. 2 Forskriften er vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation den xx KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 27-02-2015 Sagsnr. 2014-0229370 UDKAST til forskrift for udendørs musikarrangementer Indledning Hovedformålet med denne forskrift

Læs mere

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 2 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S

MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S MILJØGODKENDELSE Nordic Waste A/S Jordtip Ølst Efterbehandling af landarealer efter udvinding af ler med henblik på retablering af området. Godkendelsen omfatter: Sortering og nyttiggørelse af gamle jernbaneskærver.

Læs mere

Når denne godkendelse træder i kraft bortfalder påbud om ændring af tidsfrist for gennemførelse af handlingsplan for støj af 22. august 2012.

Når denne godkendelse træder i kraft bortfalder påbud om ændring af tidsfrist for gennemførelse af handlingsplan for støj af 22. august 2012. CP Kelco ApS Ved Banen 16 4623 Lille Skensved (Katrine.Sonnichen@cpkelco.com) Virksomheder J.nr. MST-1270-01118 Ref. melso/anskr Den 17. marts 2014 Godkendelse af ændret frist for gennemførelse af støjhandlingsplan

Læs mere

Påbud om ændring af vilkår for emission af organiske opløsningsmidler fra malekabine, Vestas Northern Europa A/S, Industrivej 20, 6900 Skjern

Påbud om ændring af vilkår for emission af organiske opløsningsmidler fra malekabine, Vestas Northern Europa A/S, Industrivej 20, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Vestas Northern Europe A/S Industrivej 20 6900 Skjern Att.: Jane Berwald, jabew@vestas.com Sagsbehandler Pernille Nielsen

Læs mere

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen

Notat. VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Notat VVM-screening for oplag og nedknusning af betonbrokker Thorbjørn Kjær, Almstokvej 10, Billund. Baggrund for sagen Thorbjørn Kjær har den 11. august 2008 indgivet ansøgning om miljøgodkendelse til

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Randers Tegl A/S Mineralvej 4 9220 Aalborg Øst Att.: Finn Besser

Læs mere

Forvarsel af påbud om støjgrænser for Hermans. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

Forvarsel af påbud om støjgrænser for Hermans. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Virksomheder Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Hermans Tivoli Friheden A/S Skovbrynet 5 8000 Aarhus C Att.: Henrik Ragborg Olesen Side 1 af 5 Forvarsel af påbud om støjgrænser for Hermans TEKNIK

Læs mere

Miljømæssig beskrivelse og vurdering. Billund Kommune Jorden Rundt Grindsted

Miljømæssig beskrivelse og vurdering. Billund Kommune Jorden Rundt Grindsted Billund Kommune Jorden Rundt 1 Dato: 27. oktober 2014 Tillæg til miljøgodkendelse af Grindsted Genbrugsplads, Ribe Landevej 6, Kommunens afgørelse Billund Kommune meddeler hermed tillæg til miljøgodkendelse

Læs mere

Stena Recycling A/S Tilst

Stena Recycling A/S Tilst TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE TIL UDVIDELSE AF DRIFTSTIDEN TIDSBEGRÆNSET TIL 31.12. 2017 Stena Recycling A/S Tilst 31. maj 2017 1 Sagsnr.: MIL/02525 Journalnr.: 16/032902 Sagsbeh.: BKS K.S.: JTA Tillæg til

Læs mere

1. Kvittering for modtagelse af anmeldelse i hht. miljøaktivitetsbekendtgørelsen 1 af støv- og/eller støjfrembringende nedbrydningsaktiviteter

1. Kvittering for modtagelse af anmeldelse i hht. miljøaktivitetsbekendtgørelsen 1 af støv- og/eller støjfrembringende nedbrydningsaktiviteter POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 03-07-2018 HVIDBERG A/S Industrivej 18 7600 Struer Att. Henrik Gravgaard Vase JOURNALNUMMER

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils Tillæg til MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Kalundborgvej 22 7980 Vils 22. juni 2016 Indholdsfortegnelse 1 2 3 4 5 6 7 Registreringsblad... 3 Baggrund for tillæg... 4 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse...

Læs mere

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90 Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 14-04-2015 Sagsnr.: 15/9664 Dokumentnr.: 9 Ejendom: 7425 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø.

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 25. juni 2013

Læs mere

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro

Afgørelse om opførelse af maskinhal på Hellevad-Bovvej 5, 6230 Rødekro Digital annonce Til kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29-05-2017 Sagsnr.: 17/15756 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail:

Læs mere

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger.

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger. #BREVFLE Henrik Jensen Aalborgvej 88 9370 Hals 17. november 2014 Landzonetilladelse Aalborgvej 88, 9370 Hals - Opførelse af nyt udhus på 160 m 2, til erstatning for 60 m 2 udhus der nedrives. Aalborg Kommune

Læs mere

Støj fra Landbrug. Anvendelse af Støjberegningsværktøj Lene Lind, Svendborg Kommune

Støj fra Landbrug. Anvendelse af Støjberegningsværktøj Lene Lind, Svendborg Kommune Støj fra Landbrug Anvendelse af Støjberegningsværktøj Lene Lind, Svendborg Kommune Indhold Lovgivning hvilke oplysninger kan kræves af ansøger? Støjberegningsværktøj praktisk anvendelse Vurdering af resultater,

Læs mere

Lindø Industripark UDVIDELSE AF KRANSPOR M.M. Ekstern støj T: D: Åboulevarden 80. M: Postboks 615 F:

Lindø Industripark UDVIDELSE AF KRANSPOR M.M. Ekstern støj T: D: Åboulevarden 80. M: Postboks 615 F: Notat Lindø Industripark UDVIDELSE AF KRANSPOR M.M. Ekstern støj INDHOLD 21. april 2015 Projekt nr. 220419 Dokument nr. 1215493551 Version 1 Udarbejdet af HKD Kontrolleret af Godkendt af 1 Indledning...

Læs mere

Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej Næstved. Team Virksomhed og Spildevand. Att: Jens Borgmann Mail:

Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej Næstved. Team Virksomhed og Spildevand. Att: Jens Borgmann Mail: Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej 24 4700 Næstved Att: Jens Borgmann Mail: JBO@Arkil.dk Team Virksomhed og Spildevand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6170 www.naestved.dk Dato 28-05-2014

Læs mere

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov.

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov. Digital annoncering Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 06-12-2016 Sagsnr.: 16/42032 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 7376 7283 E-mail: jnp@aabenraa.dk Orientering om halmlade

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Plan, Byg og Miljø 27. september 2010 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26027896 Davrup agro v/ Christopher Green Davrupvej 7

Læs mere

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

Digital annoncering. Orientering om afgørelse på Grenvej 1

Digital annoncering. Orientering om afgørelse på Grenvej 1 Digital annoncering Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/38291 Ejendom: 8687 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 7376 7283 E-mail: jnp@aabenraa.dk Orientering

Læs mere

Hedensted Kommune har registreret svineproduktion på ejendommen. Husdyrbrugets produktion ændres ikke i forbindelse med etableringen af siloen.

Hedensted Kommune har registreret svineproduktion på ejendommen. Husdyrbrugets produktion ændres ikke i forbindelse med etableringen af siloen. Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rikke Bjerg Direkte nr.: 7975 5673 rikke.bjerg@hedensted.dk Lok.id.: 619-L02-000187 Sagsnr.: 09.17.38-P19-1-18 Den 12. december 2018

Læs mere

Forskrift for udførelse af bygge- og anlægsaktiviteter i Køge Kommune

Forskrift for udførelse af bygge- og anlægsaktiviteter i Køge Kommune 2017 Offentlig høring af revideret: Forskrift for udførelse af bygge- og anlægsaktiviteter i Køge Kommune Side 1 / 7 Formål Formålet med denne forskrift er at begrænse gener i form af støj og støv i forbindelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.:

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.: Mikkel Grubbe Hansen Egemosevej 5 5871 Frørup Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Vilkår 3 ændres fra: 3. Der må være aktiviteter på virksomheden indenfor normal arbejdstid

Vilkår 3 ændres fra: 3. Der må være aktiviteter på virksomheden indenfor normal arbejdstid KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljøbeskyttelse 07-07-2015 NORRECCO A/S K-Vej 19 2300 KØBENHAVN S Vilkårsændring af vilkår 3, udvidet driftstid - Norrecco, Kattegatvej 35,

Læs mere

bygningsfacadebehandling, hhv. sandblæsning hhv. renovering og pudsning på adressen Jyllandsgade 3, 7600 Struer.

bygningsfacadebehandling, hhv. sandblæsning hhv. renovering og pudsning på adressen Jyllandsgade 3, 7600 Struer. POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Anne Morell Casper Ellegaard Lystbæk Jyllandsgade 3 7600 Struer DATO: 03-07-2018 JOURNALNUMMER 09.18.14-K08-3-18

Læs mere

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden:

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden: Nordic Sugar Nakskov Tietgensvej 1 4900 Nakskov Roskilde J.nr. MST-1272-00684 Ref. melso/benjo Den 12. oktober 2012 Påbud om nye vilkår vedrørende støv Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov

Læs mere

Støjgrænser. Vejledende grænseværdier (Miljøstyrelsens vejledninger) Foreslåede grænseværdier (vibrationer, infralyd og lavfrekvent støj)

Støjgrænser. Vejledende grænseværdier (Miljøstyrelsens vejledninger) Foreslåede grænseværdier (vibrationer, infralyd og lavfrekvent støj) Støjgrænser Støjgrænser Støjgrænser /grænseværdier Vejledende grænseværdier (Miljøstyrelsens vejledninger) Foreslåede grænseværdier (vibrationer, infralyd og lavfrekvent støj) Vejledende/foreslåede grænseværdier

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Støj-, støv- og vibrationsbegrænsning

Støj-, støv- og vibrationsbegrænsning Støj-, støv- og vibrationsbegrænsning Forskrift for begrænsning af gener fra støjende, støvende og vibrerende byggeog anlægsarbejder i Silkeborg Kommune 1 Forskrift for begrænsning af gener fra støjende,

Læs mere

Stena Recycling A/S Tilst

Stena Recycling A/S Tilst TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. TIDSBEGRÆNSET TIL 31. DEC. 2016 Stena Recycling A/S Tilst 12. juli 2016 1 Sagsnr.: MIL/02525 Journalnr.: 16/032902 Sagsbeh.: BKS K.S.: AMR Tillæg til miljøgodkendelse af listevirksomhed

Læs mere

Forsamlingshus Bækgårdsvej 14 v/frank Poulsen; Søvej Borup

Forsamlingshus Bækgårdsvej 14 v/frank Poulsen; Søvej Borup Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Forsamlingshus Bækgårdsvej 14 v/frank Poulsen; sweet-voice@mail.tele.dk Søvej 23 4140 Borup Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen

Læs mere

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Dankalk Att. Lars Christensen e-mail lhc@dankalk.dk Geolog Pia Heuer Andersen Direkte +4597654638

Læs mere

Lars Søgaard, Mads Poulsen og Jesper Mike Hansen c/o Lars Søgaard Toftevej 5 5881 Skårup Fyn. Miljøgodkendelse

Lars Søgaard, Mads Poulsen og Jesper Mike Hansen c/o Lars Søgaard Toftevej 5 5881 Skårup Fyn. Miljøgodkendelse Lars Søgaard, Mads Poulsen og Jesper Mike Hansen c/o Lars Søgaard Toftevej 5 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 Tlf.: 62 23 30 00 Miljøgodkendelse af: Genwin A/S Industrivænget 6-8, matr.

Læs mere

Afgørelse om lovliggørelse og samtidig udvidelse af ensilagesilo på Lovtrup Vestermark 31, 6360 Tinglev

Afgørelse om lovliggørelse og samtidig udvidelse af ensilagesilo på Lovtrup Vestermark 31, 6360 Tinglev Digital annonce Aabenraa Kommune Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. marts 2017 Sagsnr.: 17/6903 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail: jkje@aabenraa.dk

Læs mere

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10-05-2017 Sagsnr.: 16/20891 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286

Læs mere

VANDCENTER SYD A/S (vand) Vandværksvej Odense C Att.: Carsten Hammer Jørgensen. Erhverv og Bæredygtighed Byggesag

VANDCENTER SYD A/S (vand) Vandværksvej Odense C Att.: Carsten Hammer Jørgensen. Erhverv og Bæredygtighed Byggesag Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C VANDCENTER SYD A/S (vand) Vandværksvej 7 5000 Odense C Att.: Carsten Hammer Jørgensen By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Byggesag Nørregade

Læs mere

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Miljøgodkendelse FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler miljøgodkendelse til FFV Energi & Miljøs affaldssorteringsanlæg, Korsvangen 8 B, 5750

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Omfartsvejen 61, 9362 Gandrup - landzonetilladelse for opførelse af grillhytte

Omfartsvejen 61, 9362 Gandrup - landzonetilladelse for opførelse af grillhytte #BREVFLE Jens Egon Kristensen Gl. Kongevej 10 9360 Gandrup 1. oktober 2015 Omfartsvejen 61, 9362 Gandrup - landzonetilladelse for opførelse af grillhytte Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter

Læs mere

Miljøgodkendelse af Ræs for hjertet på Padborg Park, Flyvepladsen 10, 6330 Padborg, matr.nr. 362 Kragelund Ejerlav, Bov Sogn, Aabenraa Kommune

Miljøgodkendelse af Ræs for hjertet på Padborg Park, Flyvepladsen 10, 6330 Padborg, matr.nr. 362 Kragelund Ejerlav, Bov Sogn, Aabenraa Kommune Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17-08-2017 Sagsnr.: 17/19770 Kontakt: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7044 E-mail: lha@aabenraa.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene

Grundejer: A/S Ikast Betonvarefabrik, Lysholt Alle 4, 7430 Ikast / IBF Hedehusene, Beredskabsvej 12, 2640 Hedehusene Dansk Miljøforbedring ApS Søndre Mellemvej 9 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 15. september

Læs mere

Forskrift for bygge- og anlægsprojekter, samt nedrivningsarbejder (støj og vibrationer) i Sønderborg Kommune

Forskrift for bygge- og anlægsprojekter, samt nedrivningsarbejder (støj og vibrationer) i Sønderborg Kommune Forskrift for bygge- og anlægsprojekter, samt nedrivningsarbejder (støj og vibrationer) i Sønderborg Kommune 2008 Indhold Generelle bestemmelser...3 1. FORMÅL...3 2. LOVGRUNDLAG...3 3. FORSKRIFTENS OMRÅDE...3

Læs mere

Påbud vedr. vilkår til midlertidig opbevaring af fejesand i Aalestrup

Påbud vedr. vilkår til midlertidig opbevaring af fejesand i Aalestrup Vesthimmerlands Kommune Drift og Anlæg Dato: 13. december 2017 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-42867 Dokumentnr.: 820-2017-296902 Sagsbehandler: Gitte Sørensen

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Gældende fra 1. maj 2013 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER

Gældende fra 1. maj 2013 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER Gældende fra 1. maj 201 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSAKTIVITETER RØDOVRE KOMMUNE Indhold Formål Anvendelsesområde Definitioner Arbejdstider Støj- og vibrationsgrænser Støj-, støv-

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. 1a m.fl. Rørdal, Aalborg Jorder, Aalborg Kommune CVR-nummer: P-nummer: Listepunkt nummer: B101

MILJØGODKENDELSE. 1a m.fl. Rørdal, Aalborg Jorder, Aalborg Kommune CVR-nummer: P-nummer: Listepunkt nummer: B101 Aalborg Portland A/S Rørdalsvej 44 Postboks 165 9100 Aalborg Plan- og virksomhedsområdet J.nr. AAR-430-00116 Ref. Biklo/kabje Den 12. september 2007 MILJØGODKENDELSE For: Aalborg Portland A/S Adresse Rørdalsvej

Læs mere

Afgørelse. efter 41 i miljøbeskyttelsesloven (lovbekendtgørelse nr af 22. december 2006).

Afgørelse. efter 41 i miljøbeskyttelsesloven (lovbekendtgørelse nr af 22. december 2006). MILJØKLAGENÆVNET Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 11 00 Telefax: 72 54 11 01 mkn@mkn.dk www.mkn.dk Den 14. september 2009 J.nr. MKN-100-00333 Afgørelse efter 41 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

(sendt elektronisk til:affaldplus@affaldplus.dk) Att.: Morten Larsen (mla@affaldplus) og Bente Munk (bem@affaldplus.dk)

(sendt elektronisk til:affaldplus@affaldplus.dk) Att.: Morten Larsen (mla@affaldplus) og Bente Munk (bem@affaldplus.dk) AffaldPlus, Forlev Miljøanlæg Vejlagervej 4A 4241 Vemmelev (sendt elektronisk til:affaldplus@affaldplus.dk) Att.: Morten Larsen (mla@affaldplus) og Bente Munk (bem@affaldplus.dk) Sendt pr post til nærmeste

Læs mere

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014 Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk Den 27. oktober 2014 Tøndering Kirkevej 16, Tøndering Landzonetilladelse til husstandsvindmølle Teknisk Forvaltning har

Læs mere