Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17,"

Transkript

1 Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17, vedtaget på bestyrelsesmøde 12. juni Læringsmiljø, IT Horsens, 12. juni 2017 IT-hardware fungerer med kun meget få problemer. Antallet af henvendelser til ITkontoret, der skyldes problemer med skolens hardware må ikke overstige 5 om ugen i gennemsnit i undervisnings- og eksamensperioderne. Den udviklede IT-progressionsplan implementeres for alle nye kursister på AVU og HF, der følger mindst 23 timer og er tilmeldt mindst 1 års undervisning. Halvdelen af lærerne anvender intra i forbindelse med undervisning, undervisningsmaterialer og samarbejde. Den digitale prøveform på HF er indført i overensstemmelse med ministeriets forventninger. Udviklingen af lærernes IT-kompetencer sikres gennem skolens kompetenceudviklingsplan. Punkt 1: Antallet af problemer med IT-hardware er registreret af IT-supporten. For hele året er der registreret 150 fejl, som kan defineres som hardware-problemer. Over 42 uger giver det et gennemsnit på 3,6 fejl om ugen. Målopfyldelse 100%. Punkt 2: IT-progressionsplanen er blevet udarbejdet og introduceret for alle lærere, som derefter har stået for implementeringen overfor eleverne. IT har været et fokusområde for introteams på AVU og HF2. Efterfølgende er der er fulgt op i fag, fagteams og klasseteams. Planen har været drøftet med lærerne på møder i november 2016 og januar Målopfyldelse 75%. Punkt 3: På 169 ud af 233 faghold svarende til 73% anvendes intra aktivt. I forbindelse med vidensdelingsprojektet har alle faggrupper med mere end en lærer fået adgang til en platform med undervisningsmaterialer og samarbejde. Mindst 85 % af lærerne anvender intra hyppigt. Målopfyldelse 100% Punkt 4: Skriftlig eksamen på HF i fagene dansk og engelsk blev gennemført i overensstemmelse med ministeriets retningslinjer. Afviklingen af skriftlig eksamen forløb som planlagt. Matematik er endnu ikke overgået til digital prøveform. Målopfyldelse 100%. Punkt 5: Lærernes IT-kompetencer er kortlagt gennem en spørgeskemaundersøgelse. Der er 10% lærere, der har problemer med anvendelse af de almindelige funktioner i Outlook. IT-vejlederne har udarbejdet virtuelle kursusmaterialer og er i gang med individuel opfølgning overfor de sidste lærere. IT indgår desuden som en del af skolen kompetenceudviklingsplan. Der følges op med genopfriskningsworkshops inden undervisningsstart i august. Målopfyldelse 100%. Samlet målopfyldelse: 95%.

2 Vidensdeling i organisationen Der er udviklet principper og mål for god vidensdeling. Den elektroniske vidensplatform med undervisningsmaterialer og undervisningsforløb er etableret og taget i anvendelse. 50 lærere deltager i kollegial supervision. Rektor inviterer til mindst 8 åbne dialogmøder for medarbejderne i løbet af skoleåret med fokus på arbejdsmiljø og trivsel. Punkt 1: Der er ved et pædagogisk arrangement den 19/ i alle faggrupper med mere end en lærer udviklet platforme til vidensdeling med tilhørende principper og mål for vidensdeling på baggrund af resultater fra et udviklingsprojekt. Platformen anvendes faggrupperne. Målopfyldelse 100%. Punkt 2: 45 lærere ud af skolens knap 70 lærere samlet set har på forskellig vis været på besøg ved eller deltaget i hinandens undervisning.. Målopfyldelse 90%. Punkt 3: Der har været afholdt åbne dialogmøder for medarbejdere 6. september, 19. september, 26. Oktober, 29. November, 27. Marts, 28. April, 9. maj og 11. maj. Målopfyldelse 100% Samlet målopfyldelse 97%. Eksternt samarbejde Bestyrelsen får et grundigt og nuanceret grundlag for beslutningen om at eventuelt at flytte til Campus. Der udarbejdes nye vedtægter for bestyrelsen bl.a. med repræsentant for Hedensted Kommune Der etableres en forbedret brobygning til grundskolerne. I skoleåret 15/16 har antallet af brobygningselever været 49. I skoleåret 16/17 skal dette tal øges med mindst 10 % til 54 brobygningselever. Der etableres en udbygget brobygning til VIA og Dania. Minimum 50 HF-kursister deltager i et brobygnings-event i samarbejde med VIA og/eller Dania. Tankerne i HF-reformen om praktikperioder er udviklet i samarbejde med lokale virksomheder og uddannelser med afholdelse af minimum 3 møder. Punkt 1: Bestyrelsen fik et omfattende materiale til mødet i september, og supplerende materiale på mødet 14. december. Målopfyldelse 100%. Punkt 2: Der er vedtaget nye vedtægter på bestyrelsesmødet i marts Den nye vedtægter indeholder dog ikke en direkte repræsentation fra Hedensted Kommune, da Hedensted Kommune har takket nej til repræsentation. Målopfyldelse 100%.

3 Punkt 3: 10. klasses elever i brobygning i efteråret 2016: 45 elever. 8. klasses elever i brobygning i foråret 2017: 25. Målopfyldelse 100% Punkt 4: Der har været afholdt et arrangement for 2.HF kursister og HFe elever (ca. 60 elever) i februar 2017, hvor Dania og VIA forestod workshops omkring deres uddannelser og hvor både studievejledere og studerende holdt oplæg og deltog i "ung-til-ung-cafémøder". Målopfyldelse 100%. Punkt 5: Der har været afholdt et møde med BO, CE og DB og Danias ledelse om samarbejde i november. Der er afholdt møde mellem vores vejledere og Danias vejledere 20. december. Der har været afholdt møde med VIA og DANIA 2 gange i januar og i marts. Der foreligger en plan for samarbejdet om projekt- og praktikperioder og om samarbejde om fagpakkeelementer på det 2- årige HF. Der har ikke været kontakt med virksomheder, da HF med reformen blev professionsrettet og ikke virksomhedsrettet. Der er indgået et strategisk samarbejde med VIA og kontakt til relevante virksomheder. Målopfyldelse 100%. Samlet målopfyldelse 100%. Datainformeret skoleudvikling Der etableres en fælles viden i organisationen om metoder til og mål for undervisningsevalueringer. Det er afklaret i ledelse og bestyrelse hvilke nøgletal, der er en del af en relevant ledelsesog bestyrelsesinformation, og hvor ofte, de skal drøftes. Der er etableret overkommelige og valide metoder til indsamling af disse nøgletal. Der er etableret en baseline for nøgletallene, suppleret med historiske tal hvor det er relevant og muligt. Punkt 1: Projektgruppe om "Evaluering" har arbejdet med at afdække og afprøve metoder til undervisningsevaluering. Projektgruppen har i samarbejde med pædagogisk udvalg afviklet en pædagogisk dag i marts om undervisningsevaluering og efterfølgende sat gang i en stafet, hvor lærerne lærer hinanden op i brug af elektroniske evalueringsskemaer og drøfter de pædagogiske og praktiske overvejelser omkring brugen af disse og målene med dem. Målopfyldelse 100%. Punkt 2: Bilag fremlagt på bestyrelsesmødet i marts Bestyrelsen ønsker kun at drøfte de nøgletal, som ledelsen peger ud som vigtige at drøfte i bestyrelsen. Ledelsen har udarbejdet et årshjul, hvor der er indskrevet hvilke nøgletal, der skal drøftes hvornår. Målopfyldelse 100% Punkt 3: For alle nøgletal indenfor økonomi og personale er udarbejdet valide definitioner. På en del af elevnøgletallene er der udarbejdet definitioner. Dog afventes her en række nationale standarder. Målopfyldelse 75%.

4 Punkt 4: Der er udarbejdet baseline på økonomidata. På personalesiden er der udarbejdet en baseline på en række områder, mens det på andre områder er vurderet ikke at være relevant med historiske data. På elevdata er der en baseline på ca. 50 % af data. Målopfyldelse 85%. Samlet målopfyldelse 90 %. Kommunikation og markedsføring Der er lavet en segmentanalyse med dokumentation af skolens målgrupper, herunder eventuelle nye målgrupper efter HF-reformen. Hjemmesiden justeres, så kontaktmuligheder til vejlederne kommer til at stå mere centralt, og der etableres en hjemmeside-del med materialer til eksterne vejledere. Der produceres mindst 3 film om skolen, som kan anvendes eksternt. Der udarbejdes informationsmaterialer til grundskolerne om HF med fokus på 8. og 9. klasse og de nye målgrupper, der kommer med hf-reformen. Der er en mobilversion af vores Intranet, og hjemmesidens mobildesign er optimeret. Punkt 1: Der arbejdes lokalt med at udarbejde et spørgeskema til nye kursister om deres valg af uddannelse og deres baggrund. Skemaet er endnu ikke taget i brug. Der arbejdes i både Region Midt og i VUCs lederforening med en større indsamling af data vedrørende de kursister, der går på skolen. Undersøgelserne er endnu ikke gennemført. I forbindelse med implementering af HFreformen var der fokus på nye målgrupper. Der er lavet en afdækning af, hvilke skoler, de nye HF2 kommer fra. Målopfyldelse 20 %. Punkt 2: På alle sider, som henvender sig til eventuelle nye elever, er der direkte link til kontakt til vejledningen. Der er endnu ikke lavet materiale-side til eksterne vejledere. Målopfyldelse 50 %. Punkt 3: Der er lavet en film til uddannelsesmessen. Der er udarbejdet følgende film af skolen selv: Ordblinde: HF de kreative valgfag og idræt: HF fagpakker: (samme film er lavet i længere variant, der er brugt på Youtube) Sociale aktiviteter (Teaterkoncert): Målopfyldelse 100 %. Punkt 4: Der er lavet informationsark til forældreintra i grundskolerne i både Horsens og Hedensted kommuner, og der er udarbejdet nyt info-ark om det 2-årige hf. Målopfyldelse 100 %. Punkt 5: Der er udarbejdet en app, men der er fortsat en del fejl og problemer i visningen af app'en. Forventningen er nu, at app'en er klar til august. Den optimerede mobilvisning er klar og virker. Målopfyldelse 80 %.

5 Samlet målopfyldelse 70 % Prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid Lærernes opgaver omlægges, så de bruger en større del af deres arbejdstid på undervisning. Indikator 1 vedrørende hf-lærernes arbejdstid var i 2015 på 22,31 %. I 2016 udbetales resultatløn på dette område ud fra indikator 1 efter følgende skala: o 100 %, hvis indikator 1 når over 25 % o 80 %, hvis den når over 24 % o 60 % hvis den når over 23 % o 25 %, hvis den ligger mellem 22,4 % og 23 % o 0 %, hvis den ikke stiger Resultatområdet vægtes med 30 %. For AVU er indikator 1 indberettet til 27,08 %. For HF er indikator 1 indberettet til 25,28 %. Målopfyldelse 100%. Indsats mod frafald/læringsmiljø, motivation Fraværsarbejdet styrkes gennem et øget samarbejde mellem fraværsinspektorerne fra alle skolens forskellige afdelinger. Der afholdes mindst 10 møder for alle skolens fraværsinspektorer. Fastholdelsesarbejdet styrkes gennem at studievejlederne kommer med ud i klasserne. Studievejlederne besøger klasser og hold i mindst 25 timer. Studiebogen anvendes for alle kursister på AVU og HF, der følger mindst 23 timer og er tilmeldt mindst 1 års undervisning. Støttepersonerne omkring en given kursist (lærere, vejledere, fraværsinspektor, tutor, mentor og leder) og andre relevante oplysninger om kursisten fremgår af kursistens studiebog. Måles med en stikprøve på 25 kursister. For alle hf2-kursister og alle AVU-kursister, der følger mindst 23 timer og er tilmeldt mindst 1 års undervisning fremgår kursistens personlige mål af studiebogen og bliver løbende revideret. Måles med en stikprøve på 25 kursister. Der igangsættes et udviklingsarbejde på skolen for at afklare, hvad der er tegn/indikatorer på, at kursisterne er motiverede. Resultatområdet vægtes med 70 %. Punkt 1: Fraværsarbejdet er styrket gennem et øget samarbejde mellem skolens fraværsinspektorer: Fraværsinspektorerne (HF og AVU) har fået fælles kontor pr. august 2016 og der er løbende sparring om fraværsarbejdet i gruppen. HF-fraværsinspektorer har afholdt møder ca. hver måned. Herudover har der AVUfraværsinspektorer (AVU og OBU/FVU) møde ugentligt sammen med AVU-vejlederne.

6 I opstarten med ny fraværsinspektor på AVU har der været afholdt 1-2 møder mellem AVUfraværsinspektor og en HF-fraværsinspektor, der har været deltagelse i en fastholdelseskonference i Aarhus i okt. for AVU-fraværsinspektor og en HF-fraværsinspektor og desuden har der været afholdt et fælles møde for alle fraværsinspektorer (HF og AVU) i december, i april og der er planlagt endnu et møde i juni. Herudover har afdelingslederen for studievejledningen afholdt møder med HF fraværsinspektorer og vejledere i december, januar og er planlagt igen i juni. Målopfyldelse 100%. Punkt 2: AVU-vejlederne har lavet vejledning på holdene i ca. 50 timer samlet set. Besøgene vurderes positivt og prioriteres i øget omfang i det kommende skoleår. Vurderingen er at flere får glæde af studievejledningens ressource på denne måde. HF-vejlederne har lavet vejledning på holdene i mere end 5 timer (primært på det 2-årige HF) plus valgfagsorientering ved et særligt valgfagsorienteringsarrangement for elever på HFe og i 1.HF. Målopfyldelse 100% Punkt 3: Studiebogen anvendes for både HF og AVU. Stikprøve viser at der er enkelte AVU-lærere der endnu ikke udfylder studiebogen for alle elever, men alle eleverne har mere end en evaluering - og typisk flere - i sin studiebog for skoleåret Der er lagt en plan for yderligere implementering i Det har vist sig ikke at være teknisk muligt at notere en kursists støttepersoner i studiebogen i den forventede form. Pt. fremgår lærere, tutor, vejleder af studiebogen og lærere, tutor, vejleder og evt. fraværsinspektor af studievejledermodulet i Ludus. Lederne er ikke konkret tilknyttet enkelte elever. Vi har fravalgt at lade mentorer fremgå af studievejledermodulet. Målopfyldelse 90%. Punkt 4: Andel af elever med personlige mål i studiebogen er ca. 50 %. Målene er dog ikke blevet løbende revideret. Målopfyldelse 25%. Punkt 5: Udviklingsarbejdet er foregået i udviklingsprojektet om "Undervisningsmiljø og klasseledelse". Projektgruppen har udarbejdet en håndbog til refleksion over udfordringer i undervisningsmiljøet med konkrete idéer til hvordan lærerne kan afdække problemfelter og angribe dem. I forbindelse med skoleårets afslutning udsendes håndbogen i en ny og revideret udgave indeholdende inputs fra lærerne på baggrund af deres erfaringer med at anvende håndbogen og i samme forbindelse udgives en oversigt over faktorer, der har betydning for klasseledelse samt for motivationen i klasserummet og for den enkelte elev. Oversigten er

7 udarbejdet på baggrund af projektgruppens erfaringer og den teori de har arbejdet med vedr. motivation og klasseledelse. Målopfyldelse 100%. Samlet målopfyldelse 79%. Opgørelse af samlet målopfyldelse for hele kontrakten: Vægt Opfyldelse Andel Max ramme Basisrammen Læringsmiljø, IT 20% 95% 19% Vidensdeling i organisationen 20% 97% 19% Eksternt samarbejde 20% 100% 20% Datainformeret skoleudvikling 20% 90% 18% Kommunikation 20% 70% 14% Til udbetaling I alt - basisrammen 90% Ekstrarammen Prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid 30% 100% 30% Indsats mod frafald 70% 79% 55% I alt - ekstrarammen 85% I alt - til udbetaling Den samlede udbetalingsprocent bliver således 88,2% Dinna Balling, rektor Charlotte Juhl Andersen, bestyrelsesformand

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder.

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder. Horsens, 14. juni 2018 Hermed opgørelse af resultatkontrakt indgået mellem Bestyrelsen for Horsens HF & VUC og rektor Dinna Balling 19. september 2017 for perioden 1.8.2017 til 31.7.2018. Skolens vægtede

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 FORMÅL Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten er udformet på baggrund af retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatlønskontrakt 2016 2017 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2016 31/7 2017. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug.

Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug til 31. juli 2014 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. Resultatkontrakt for rektor ved Randers HF & VUC for perioden 1. aug. 13 til 31. juli 14 Vurdering af målopfyldelse pr. 26. aug. 14 Nedenfor er realiseringen af de angivne mål beskrevet med grønt. Dokumentation

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/12 2018 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere 15. november2018 Resultatlønskontrakt for rektor på Skive-Viborg - gældende for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 HF&VUC Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Ministeriet for

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 26. september 2018 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2018-2019 Basisramme 70.000 Indsatsområde Mål Indikatorer A: Implementering af gymnasiereformen 25% af basisrammen

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2017-2018 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt

Læs mere

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013 Bestyrelsesmøde den 4. december 2012 Dagsordenens pkt. 4, bilag 3 27. september 2012 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2012 2013 1. Formål med og gyldighedsperiode for

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019 Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/12 2016 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2018-2019 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens

Læs mere

Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/

Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/ Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/12 2017 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatkontrakt 2017 2018 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2017 31/7 2018. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC

Resultatlønskontrakt for perioden 1/ / for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Resultatlønskontrakt for perioden 1/8 2017-31/7 2018 for rektor Nanna Skulvad, TH. LANGS HF&VUC Parterne og gyldighedsperioden Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen for TH. LANGS HF & VUC ved formand

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatkontrakt 2018 2019 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2018 31/7 2019. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Bilag 3 Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Indikatorer og målopfyldelse De enkelte resultatmål i kontrakten måles ved hjælp af indikatorer,

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Indledning Kontrakten skal tjene følgende formål: 1. Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. 2. Den skal understøtte

Læs mere

IT og læring får høj prioritet i det pædagogiske udviklingsarbejde 2012-15 pædagogiske arbejde således at skolen i 2015 er

IT og læring får høj prioritet i det pædagogiske udviklingsarbejde 2012-15 pædagogiske arbejde således at skolen i 2015 er Indsatsområde: IT-udvikling It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det udviklingsarbejde 2012-15 Nærværende IT strategi er dynamisk og justeres hvert år i oktober-november, enkelte mere

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Kalundborg den 3. december 2018 Resultatlønskontrakt 2018-2019 1. Grundlag og rammer for kontrakten Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelsen af selvejede

Læs mere

Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring. Informationsmateriale om projektet

Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring. Informationsmateriale om projektet Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring Informationsmateriale om projektet 1 Et styrket fokus på børns læring gennem trygge og stimulerende læringsmiljøer I dette informationsbrev

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017

Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017 Afrapportering - Resultatkontrakt rektor, 2017 Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017 2.1 Basisrammen for hele året: kr. 80.000 Målrettet arbejde med udviklingen af VUC's forskellige

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Status Resultat Basisrammen Bestyrelsen bestemmer, hvilke indsatsområder der skal indgå i basisrammen. Indsatsområderne skal

Læs mere

UMV Sådan! Kursisttrivselsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering for. Horsens HF & VUC

UMV Sådan! Kursisttrivselsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering for. Horsens HF & VUC UMV Sådan! Kursisttrivselsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering for Dato:_December 2013 Horsens HF & VUC Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til:_december 2016_ UMV en indeholder

Læs mere

Resultatlønskontrakt Målrapportering i kursiv

Resultatlønskontrakt Målrapportering i kursiv Resultatlønskontrakt 2016-17 Målrapportering i kursiv Formål med kontrakten Formålet med resultatlønskonceptet er at fokusere på de strategiske indsatsområder og i denne proces at understøtte bestyrelsens

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium 2015-2016 Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen på Rødovre Gymnasium og Rektor Peter Ditlev Olsen. Kontrakten er gældende

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for og skolens forstander, Jens Munk Kruse (JMK), for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015. Mellem

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2017/2018 Tønder Handelsskole

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2017/2018 Tønder Handelsskole Peter Norman, Bestyrelsesformand Opgørelse af resultatlønskontrakt for direktør Carsten Uggerholt Eriksen for perioden 1. august 2017 31. juli 2018 Formål og rammer Resultatkontrakten er udarbejdet med

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse -

Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse - Resultatlønskontrakt for rektor ved Randers HF & VUC - opgørelse af målopfyldelse - Rektors vurdering af, i hvilket omfang målene er nået, er indskrevet med kursiv efter resultatperiodens udløb. Dokumentationen

Læs mere

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinier

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Strategi 2012-15, vedtaget af bestyrelsen, nov. 2013, Randers HF & VUC

Strategi 2012-15, vedtaget af bestyrelsen, nov. 2013, Randers HF & VUC Indsatsområde: IT-udvikling It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det udviklingsarbejde 2012-15 Nærværende IT strategi er dynamisk og justeres hvert år i oktober-november, enkelte mere

Læs mere

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland 1 HF & VUC Nordsjælland Resultatmål for rektor Lone Tonnesen for perioden 1. august 2013 31. juli 2014 med afrapportering og udmøntningsgrad 1. Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget

Læs mere

Ta en 2-årig HF og kom videre

Ta en 2-årig HF og kom videre 2-årig HF 1 Ta en 2-årig HF og kom videre Få adgang til din drømmeuddannelse Med en HF-eksamen kan du få adgang til den videregående uddannelse du drømmer om. Du kan få adgang til: Korte videregående uddannelser

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

4. Gefion Talent: 2. Fortsat udvikling og evaluering af 2. Frafaldsbekæmpelse: forsøg med karakterfri klasser

4. Gefion Talent: 2. Fortsat udvikling og evaluering af 2. Frafaldsbekæmpelse: forsøg med karakterfri klasser anvendes på skolen under lærerb) Udvikling og implementering af ny supervision for 1.g og 30 % i 2.g. I 3.g progressionsplan for elevernes skriftlige oml æg ges 15 % af det skriftlige arbejde arbejde i

Læs mere

Kvalitetssikring. Rapporter og opfølgningsplaner. Evalueringsområder 2011 2012. Nøgleområde 1/11 12: Skriftlighed og skriftligt fravær

Kvalitetssikring. Rapporter og opfølgningsplaner. Evalueringsområder 2011 2012. Nøgleområde 1/11 12: Skriftlighed og skriftligt fravær Kvalitetssikring Rapporter og opfølgningsplaner Evalueringsområder 2011 2012 Nøgleområde 1/11 12: Skriftlighed og skriftligt fravær Nøgleområde 2/11 12: Klasseteam og faggrupper Nøgleområde 3/11 12: Bygninger

Læs mere

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole Kvalitetspolitik For Aalborg Katedralskole Indhold Formål side 1 Metode side 1 Værdier side 1 Visioner side 1 Målsætninger side 2 Metoder til kvalitetssikring side 3 Kvalitetsrapport side 5 Undervisningsevaluering

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 2. oktober 2013 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 Formål med og gyldighedsperiode for aftalen Der indgås en resultatlønsaftale mellem bestyrelsen for Ordrup

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

Rapport: Resultatlønskontrakt for rektor Allan Friis Clausen

Rapport: Resultatlønskontrakt for rektor Allan Friis Clausen Bilag 6.2. Rapport: Resultatlønskontrakt for rektor Allan Friis Clausen 2017-18 GYMNRSIUM Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber områder for perioden 2019 til 2022 Formål med de strategiske fikspunkter Oversigten skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen Oversigten skal understøtte

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Martin Ingemann for skoleåret

Resultatlønskontrakt for rektor Martin Ingemann for skoleåret Resultatlønskontrakt for rektor Martin Ingemann for skoleåret 2018-19 Formål med kontrakten Formålet er, at understøtte den lokale proces imellem bestyrelse og institutionens daglige ledelse på Egaa Gymnasium

Læs mere

EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015

EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015 EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015 Resultatkontrakten er udarbejdet efter Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakt fra Ministeriet

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

IT-Strategi 2012-15, revision 28. maj 2013

IT-Strategi 2012-15, revision 28. maj 2013 Indsatsområde: IT-udvikling opfølgning og tilføjelser med rødt, den 29.juni 2013 It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det effektiv del af det udviklingsarbejde 2012-15 arbejde således

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborggym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor September 2016 Rektors resultatlønskontrakt for 2016/17 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten

Læs mere

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60%

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60% Rektors resultatkontrakt 2017-18 Basisramme Udviklingsstrategi 2016-2020: Udvikling af nye undervisnings former med henblik på elevernes læring 1. Logistik og styring Den særlige udviklingsindsats for

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

GRUNDLAG FOR PLC-TEAMETS SAMARBEJDE 1. JANUAR 2016

GRUNDLAG FOR PLC-TEAMETS SAMARBEJDE 1. JANUAR 2016 SKOLENS NAVN: Hedevang Med funktionsbeskrivelsen og model for teamorganisering for Roskilde Kommunes pædagogiske læringscentre PLC (2015) sættes en overordnet vision for PLC-teamets arbejde: PLC-TEAMET

Læs mere

Situation Mål Handlingsplaner Evaluering

Situation Mål Handlingsplaner Evaluering AVU 2010 side 1 Mission Vision AVU/FVU/ordblindeundervisning tilbyder kortuddannede voksne borgere undervisning i almene fag med henblik på at - forberede adgang til fortsat uddannelse - opkvalificere

Læs mere

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Indledning BG s kvalitets- og evalueringsplan udgør den overordnede ramme for arbejdet med kvalitets- og evalueringsarbejdet. Arbejdet

Læs mere

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse Uddannelsesplan for lærerpraktikanter på er en tresporet privatskole med 685 elever. Skolen ligger i Slagelse midtby, en større provinsby i Slagelse Kmune. Skolens personale består af 41 lærere, 4 sekretærer,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til At skabe synlighed og gennemskuelighed omkring gymnasiets

Læs mere

HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC Nordsjælland 1 HF & VUC Nordsjælland Resultatmål for rektor Lone Tonnesen for perioden 1. august 2014 31. juli 2015 1. Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved voksenuddannelsescentre

Læs mere

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber.

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber. Rosborg Gymnasium & HF Resultatlønskontrakt 2018-19 Formål Formalet med resultatlønskontrakten er at understøtte dialogen mellem bestyrelsen og gymnasiets daglige ledelse om hvilke indsatser, der skal

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2017-18 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Selvevaluering 2018 VID Gymnasier

Selvevaluering 2018 VID Gymnasier Selvevaluering 2018 VID Gymnasier VID Gymnasiers undervisningsfaglige grundlag (se næste side) ligger til grund for udvælgelse af nedenstående 3 konkrete indsatser, som VID Gymnasier vil arbejde med i

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 20. januar 2016 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf

Læs mere

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8

[Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Side 1 af 8 [Skolens logo] Resultatlønskontrakt for [titel] [navn] for perioden [dato] [år] til [dato] [år] Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse

Læs mere

Vurdering af Nanna Skulvads resultatlønskontrakt 2013-2014

Vurdering af Nanna Skulvads resultatlønskontrakt 2013-2014 1 Vurdering af Nanna Skulvads resultatlønskontrakt 2013-2014 1. Destination 2016: Arbejdet med og implementering af skolens strategiske fokusområder frem mod 2016 1.1. Professionalisering af organisationen

Læs mere

Resultatlønskontrakt mellem

Resultatlønskontrakt mellem Resultatlønskontrakt mellem Tage Andersen Navn og cpr-nummer og Bestyrelsesformand Søren Sørensen p.b.v Nærmeste leder (navn og initialer) Resultatlønskontrakten gælder for skoleåret 2012/2013 og skal

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

Resultatlønskontrakt Rektor

Resultatlønskontrakt Rektor Resultatlønskontrakt Rektor 2016-2017 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og øvrige

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015 Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2015 Bestyrelsen har med virkning pr. 1. januar 2015 indgået en 1-årig resultatlønskontrakt med direktør Pia Agerbæk Marlo på Handelsfagskolen med

Læs mere