Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. LBRs virksomhedsplan Projektstatus: Ansættelse af virksomhedsformidler til projekt Fra udsat til udvalgt Ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder LBR-ansøgninger om mentorindsats Bevillinger og projekter i Orientering... 12

3 Side 2 Deltog ikke: Marianne Pedersen, Bente Langelund Andersen og Susanne Nielsen. Stedfortræder: Sven Mogensen på vegne af DH. Medlemmer Hans Kristiansen, formand Greve Byråd Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Carsten Bloch Nielsen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bo Viktor Jensen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Ejnar Østergaard Pedersen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen Danske Handicaporganisationer (DH) Marianne Pedersen Greve Erhverv Tilforordnede Gitte Lind Centerchef Nadia Buchard Jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Dorethe Bjergkilde LBR Konsulent Anna Haaland Hansen Konsulent

4 Side 3 1. LBRs virksomhedsplan 2011 Baggrund Det lokale beskæftigelsesråd skal inden for de overordnede rammer i beskæftigelsesplanen hvert år udarbejde en plan for, hvilke initiativer der påtænkes gennemført i det kommende år med henblik på at styrke den virksomhedsrettede indsats. Planen skal sendes til høring hos kommunen og bør jf. LBRs forretningsorden tage hensyn til, at midlerne skal anvendes til: efter lokale forhold at udvikle og underbygge virksomhedernes medvirken i virksomhedsrettede tilbud efter lokale forhold at udvikle nye tilbud og nye jobtyper til personer med begrænsninger i arbejdsevnen opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere som led i aktiviteter og initiativer eller evaluering og formidling som led i aktiviteter eller initiativer I 2010 valgte LBR at videreføre følgende områder fra 2009 for at skabe grundlag for en langsigtet indsats: Unge Sygefravær og arbejdsfastholdelse Virksomhedernes behov Handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Inden for disse indsatsområder igangsatte LBR i 2010 en række udviklingsprojekter, hvoraf nogle rækker ind i Det drejer sig om følgende projektbevillinger: en toårig projektbevilling til udviklingsprojektet Fra udsat til udvalgt med ansættelse af en uddannelsesvejleder til jobbutikken på kr. fra august 2010 til august 2012, hvoraf anvendes i en treårig bevilling fra 2009 til 2011 på kr. til evaluering af udviklingsprojektet Fra match fire til stærke piger en bevilling på kr. i 2010 og kr. i 2011 til udviklingsprojektet Udvikling af ny screeningsmetode for nysygemeldte med psykiske lidelser. en bevilling på kr. i 2010 til et projekt om kognitive vanskeligheder, som forventes at fortsætte ind i Derudover har LBR truffet beslutning om, at bevilge midler til et projekt for 2011 fra idekataloget, der skal hjælpe personer med et handicap nærmere arbejdsmarkedet. Et projekt som udvælges på baggrund af en fælles temadrøftelse med Handicaprådet. Herudover er LBR indstillet på at videreføre udviklingsindsatsen af virksomhedssamarbejdet med etablering af et erhvervsnetværk i 2011 samt fortsætte sin økonomiske støtte til det nyetablerede tværkommunale ungeprojekt med UUV og Køge Virksomhedsrelateret brobygningsarbejde unge på vej til uddannelse.

5 Side 4 Indstilling Administrationen indstiller, at LBR tager stilling til, hvilke indsatsområder LBR vil udvælge til sin virksomhedsplan for Beslutning LBR besluttede at fastholde indsatsområderne fra 2010 i Til mødet den 1. december 2010 ønsker LBR et samlet overblik over igangsatte projekter kategoriseret under de udvalgte indsatsområder for 2011.

6 Side 5 2. Projektstatus: Ansættelse af virksomhedsformidler til projekt Fra udsat til udvalgt Baggrund På rådsmødet den 25. august 2010 besluttede LBR at anvende kr. inden for rammebevillingen af ungeindsatsen på kr. til en udvidelse af projekt fra udsat til udvalgt. En udvidelse som indebærer ansættelse af en virksomhedsformidler, der skal arbejde tæt sammen med den uddannelsesvejleder, som LBR tidligere har bevilget kr. til over en toårig periode. Projektet skal etablere jobforløb for de unge årige i Greve Nord, der befinder sig længst væk fra arbejdsmarkedet, og som ikke umiddelbart er motiveret til at påbegynde uddannelse. Gennem et håndholdt jobforløb skal de unge opnå konkret indsigt i mulighederne på arbejdsmarkedet og blive motiveret til at forblive i ordinært job eller begynde en kompetencegivende uddannelse. Den unge vil have brug for sparring og fastholdelse af en person, der har et godt kendskab til både den unge og virksomheden, og som er i tæt kontakt med begge. Virksomhedsformidleren vil varetage denne rolle samt bidrage til at udvikle metoder, der skal sikre fastholdelse af de unge i jobforløb og hjælpe dem på vej i ordinær beskæftigelse og uddannelsesforløb. Udover metodeudvikling skal projektet også skabe viden om, hvor stort behovet er for at tilbyde håndholdte jobforløb af denne type. Projektstatus Som opfølgning på ekstrabevillingen blev der den 15. august 2010 ansat en virksomhedsformidler, som skal tilrettelægge skræddersyede jobforløb og sikre det bedst mulige match mellem den unge og den virksomhed, som praktikforløbet skal foregå i. Virksomhedsformidleren er blevet ansat under ledelse af Margrethe Tovgaard, afdelingsleder for UUV. Projektets udgifter vil i 2010 udgøre kr. Bilag Projektbeskrivelse: Projektudvidelse af Fra udsat til udvalgt med ansættelse af virksomhedsformidler. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringen om projektstatus til efterretning. Beslutning LBR tager orienteringen til efterretning og ønsker kvartalsmæssige tilbagemeldinger.

7 Side 6 3. Ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder Baggrund Inden for rammebevillingen på kr., som LBR har afsat til handicapindsatsen i 2010, besluttede LBR på mødet den 25. august 2010 at igangsætte et projekt om kognitive vanskeligheder med særlig fokus på opkvalificering af jobcentermedarbejdere. Projektstatus Som opfølgning på LBRs beslutning har LBR-konsulenten foretaget research og udarbejdet vedhæftet projektforslag. Kort fortalt indebærer projektet: at opkvalificere jobcentermedarbejderne til en mere effektiv afklaring af borgernes behov for evt. udredning (fx funktionsevneprofiler) og psykoedukation at vurdere borgernes behov for fx udredning eller psykoedukation med henblik på at gøre dem bedst muligt arbejdsmarkedsparate at opkvalificere jobcentermedarbejderne til at udarbejde mere effektive handleplaner og løsningsforslag til jobmuligheder med brug af kompenserende ordninger (når kompensation foreligger) Se nærmere beskrivelse af formål, målgrupper, fremgangsmåde, organisering, økonomi og tidsplan i vedlagte projektbeskrivelse. Bilag Projektbeskrivelse: Ny indsats i jobcentret for borgere med kognitive vanskeligheder Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR godkender projektbeskrivelsen. Beslutning LBR godkender projektbeskrivelsen og ønsker succeskriterier præsenteret på LBRmødet den 1. december Primo 2011 ønsker LBR en status for projektets fremdrift.

8 Side 7 4. LBR-ansøgninger om mentorindsats Baggrund De eksterne aktører MentorCompany og Nordahl ansøger i vedlagte projektansøgning og præsentation begge LBR om midler til at uddanne og opbygge netværk for mentorer. Da jobcentret er i gang med at implementere sin egen mentorstrategi og afventer vejledning om LBRs rolle i mentorindsatsen fra Beskæftigelsesministeriet, anbefaler jobcentret at afvente stillingtagen til ansøgningerne. Bilag MentorCompany: Indsatsområde 2011: Mentornetværk og mentorkurser Nordahl Coaching: Kurser for mentorer Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR afventer endelig stillingtagen til de to ansøgninger. Beslutning LBR afventer stillingtagen til de to ansøgninger til administrationen har et overblik over evt. behov for eksterne aktører i mentorindsatsen i forlængelse af den vejledning, som Arbejdsmarkedsstyrelsen vil udsende til de lokale beskæftigelsesråd om, hvordan mentorområdet kan opprioriteres.

9 Side 8 5. Bevillinger og projekter i 2010 I 2010 råder LBR over kr., som Beskæftigelsesministeriet bevilger. Herudover har LBR overført ca kr. fra 2009 til 2010, som udgør 25 % af 2009-budgettet og således er det maksimale beløb, som kan overføres til budgettet. LBR råder således over i alt kr. i Af disse er det muligt at overføre 25 % til 2011, hvilket svarer til ,50 kr. I 2011 vil budgettet i så fald udgøre bevillingen på kr. plus ,50 kr., hvilket i alt udgør ,50 kr. Nedenfor følger en oversigt over LBRs bevillinger og forventet forbrug i Vedtagne/planlagte aktiviteter i 2009 Ungeprojekt: Virksomhedsrelat eret brobygningsarbejd e unge på vej til uddannelse. Ungeprojektet: Fra udsat til udvalgt Bevillinger i 2010 Forventet forbrug i 2010 Status og bemærkninger til forbrug i kr kr. Inden for rammebevillingen på kr. til ungeindsats kr kr. til virksomhedsfor midler kr. til uddannelsesvejleder. Herunder: en toårig projektbevilling til ansættelse af uddannelsesvejle der til jobbutikken på kr. fra august 2010 til august 2012, hvoraf afsættes i En bevilling på mellem kr. for fuldtidsansættels e af en virksomhedsfor midler til jobbutikken i 2010 inden for rammebevillinge Estimeret bevillingsbehov i 2011 ved projektvidereførelse /gentagen aktivitet kr kr. til finansiering af virksomhedsformidler kr. til finansiering af uddannelsesvejleder.

10 Side 9 n på kr. til ungeindsats Handicapindsatsen kr De kr. skal gå til et projekt i 2010 om kognitive vanskeligheder. Kun kr. forventes imidlertid brugt i Koordineret tværfaglig indsats over for udsatte borgere i Greve Kommune Udvikling af virksomhedssamar bejdet i Greve Udvikling af virksomhedssamar bejdet i København Syd Udvikling af ny screeningsmetode for nysygemeldte med psykiske lidelser Evaluering af projekt fra match fire til stærke piger kr. Beløbet forventes ikke anvendt i Der er behov for ny stillingstagen kr kr. De kr. skal gå til etablering af et erhvervsnetværk. Der er foreløbig anvendt kr. til konsulentbistand og kr. forventes yderligere anvendt hertil. Dertil kommer kr. til fællesarrangement med Greve Erhverv. Det forventes ikke muligt at bruge alle kr. i 2010, da processens fremdrift er betinget af ansættelse af ny erhvervschef. Der er brug for stillingtagen til, hvor mange midler der skal afsættes til etablering af erhvervsnetværket i kr. Der er behov for stillingtagen til, hvilke initiativer, der kan iværksættes kr kr. LBR har bevilget kr. i 2010 og kr. i 2011 til projektet kr kr. Ud af en treårig bevilling på kr kr. til videreførelse af projektets opkvalificeringsdel kr kr.

11 Side 10 Debat- og orienteringsmøde om socialøkonomiske virksomheder Fælleskonference for LBR i København Syd Seminar om beskæftigelsesplan og virksomhedsrettede kr kr. Arrangementet forventes at koste kr. Der er brug for stillingstagen til, om det budgetteret beløb på kr. må overskrides med ca kr kr. 256 kr. Der er behov for stillingstagen til videreførelse i kr ,70 kr kr. indsatser i 2011 Lægeseminar kr. Lægeseminaret om den nye sygedagpengelovgiv ning i 2010 forventes ikke at kunne realiseres før primo A-kassesamarbejde SAKAF kr. Pengene forventes ikke anvendt i Det er usikkert hvor SAKAF samarbejdet fremover forankres kr. Ansættelse af LBRkonsulent kr kr. Med jobstart 1. marts kr. Total kr ,70 kr kr. Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR drøfter bevillingsoversigten. Beslutning LBR drøftede bevillingsoversigten og bevilligede de estimerede udgifter for videreførelse af projekterne i Derudover besluttede LBR at: præcisere, at der i 2010 forventes brugt kr. på ungeprojekt Virksomhedsrelateret brobygningsarbejde unge på vej mod uddannelse, som det fremgår af nyt budgetoverslag, samt at projektet gennemføres i samarbejde med UUV og finansieres 50 % af Køge og 50 % af Greve. præcisere, at finansiering af virksomhedsformidler til ungeprojekt Fra udsat til udvalgt i 2011 er fra 1. januar til 15. september.

12 Side 11 præcisere, at der efter gennemførelse af projektets 1. del i 2011 af kompetenceudviklingen i forhold til kognitive vanskeligheder skal tages stilling til budget for projektets 2. del. projektet koordineret tværfaglig indsats over for udsatte borgere i Greve Kommune udgår. at der i 2011 afsættes kr. til etablering af et erhvervsnetværk i 2011 og ønsker fællesarrangementet med Greve Erhverv fremmet. at de afsatte midler til udvikling af virksomhedssamarbejdet i København Syd udgår af 2010 budgettet. at der i 2010 afsættes kr. til at afholde et debat- og orienteringsmøde om social-økonomiske virksomheder. at der i 2011 afsættes kr. til en fælleskonference med LBR København Syd. at der i 2011 afsættes kr. til et seminar om beskæftigelsesplan at der i 2011 afsættes kr. til lægeseminar om sygedagpengelovgivning. at der i 2011 afsættes kr. til SAKAF-samarbejde, som skal understøtte partnerskabsaftalen mellem kommune og a-kasse. at der i 2011 afsættes kr. til ansættelse af LBR-konsulent. at overveje muligheden for en konference i forbindelse med enten LBRs eget årlige seminar om Beskæftigelsesplan eller den årlige København Syd Konference. at der i 2011 afsættes kr. til en tilfredshedsundersøgelse blandt borgere, der er i kontakt med jobcentret.

13 Side Orientering 1. LBRs bevilling i Opfølgning på seminar for LBR og RBR den 13. oktober Status for etablering af erhvervsnetværk 4. Status for seminar om social-økonomiske virksomheder 5. Tillæg til Beskæftigelsesplanen om langtidsledighed 6. Orientering fra ADHD-konferencen Bilag Brev og bevillingsoversigt fra Arbejdsmarkedsstyrelsen Indstilling Center for Job & Socialservice indstiller, at LBR tager orienteringerne til efterretning. Beslutning LBR udsætter orienteringspunkterne til mødet den 1. december 2010.

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve LBR-møde torsdag den 25. august 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 02.12.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 26.08.09 kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 6. maj 2010 kl. 15.00-17.45 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Første udkast

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 23.10.08 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet...3 2.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat LBR-møde Onsdag den 16. marts 2011 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U...

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 02.03.06 kl. 12.00-15.00 i Job- og Erhvervsservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Valg af formand og næstformand 3 K2. Valg af repræsentant til Styre-

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Mandag den 18.03.02 kl. 15.00-16.00 i mødelokale 4 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Tilføjelse/korrektion til referat fra 05.02.02 - K6. Arbejdsfastholdelse omkring

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr.

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. Referat Lokalt Beskæftigelsesråd 2011 Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. 1 Indholdsfortegnelse Underskriftsark... 2 Indledende punkter

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 14.02.2011 kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 13. maj 2014 kl. 15-17 JAT Jobcentrets Aktive Tilbud Hundige Allé 11, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Notat om høringssvar vedr. forslag til lov om ændring af lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v. (udvidelse af målgruppen

Notat om høringssvar vedr. forslag til lov om ændring af lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v. (udvidelse af målgruppen Arbejdsmarkedsudvalget L 149 - Bilag 1 Offentligt Arbejdsmarkedsstyrelsen 3. kontor Notat Notat om høringssvar vedr. forslag til lov om ændring af lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v. (udvidelse

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune

Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune 1/7 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Om LBR Side 3 Ministerens fire overordnede mål Side 4 Anvendelse af puljemidler Side

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 06.10.2011 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/9 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 6. oktober 2011 1. Godkendelse

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015 Referat mandag den 1. juni 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Dialogtema Ny beskæftigelsesreform og Erhvervsuddannelsesreform...2

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Tirsdag den 03.06.03 kl. 13.15-14.45 i Center for Job- og Erhvervsservice Centerholmen 18, Greve Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Godkendelse af referat fra mødet den

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken

Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken - beskrivelse af metodeudviklingsplanens delelementer Hvorfor arbejde med metodeudvikling? Metodeudviklingsplanen består af fire delelementer, der alle

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 11. december 2012 kl. 15.00-17.00 Dansk Graverings Center Vævergangen 22 B 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 29.05.02 kl. 13.15-15.30 i mødelokale 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Regnskab år 2001. 3 K2. Ansøgning til nye formidlingsinitiativer Plan for etablering

Læs mere

Vi støtter dit projekt - Vejledning

Vi støtter dit projekt - Vejledning Vi støtter dit projekt - Vejledning 1. Råd om ansøgning Hjælp til ansøgning For at Det lokale beskæftigelsesråd kan udvælge de bedste projekter er det vigtigt, at projektansøgningerne er så præcise og

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet.

Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet. Projektansøgning til LBR Projekt UNG I JOB, juni 2010 Jobcenteret søger LBR om midler til projekt UNG I JOB - en virksomhedsrettet indsats på ungeområdet. Jobcenteret søger LBR om midler til ansættelse

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august 1 Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 24. august Dato: 26.8.2010 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelses Råd

Lokalt Beskæftigelses Råd Lokalt Beskæftigelses Råd Referat fra møde Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 16.00 i F 7, Frederikssund Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Anja Hansen Annette Kobberup Stougaard Erik Jørgensen

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Fra Jobcenter til uddannelse

Fra Jobcenter til uddannelse Projekttitel Fra Jobcenter til uddannelse Ansøgningen sendes til: Jobcenter Skive Att. LBR Skive v. Stine Mark Mail: scma@skivekommune.dk Tlf.: 9915 7254 Mobil: 2498 4988 Ansøgningen skal sendes i underskrevet

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3

Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 1 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 2 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 3 Det lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser Handlingsplan 2009-2012 Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser 1. december 2008 1 1. FORMÅL Handicapstrategien på beskæftigelsesområdet supplerer Københavns Kommunes overordnede

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Notat. Anvendelse af midler i 2012. Det Lokale Beskæftigelsesråd Vedrørende: Anvendelse af midler i 2012

Notat. Anvendelse af midler i 2012. Det Lokale Beskæftigelsesråd Vedrørende: Anvendelse af midler i 2012 Notat Til: Det Lokale Beskæftigelsesråd Vedrørende: Anvendelse af midler i 2012 Anvendelse af midler i 2012 Administrationen har på baggrund af mødet i det Lokale Beskæftigelsesråd d. 13. oktober udarbejdet

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Referat af Beskæftigelsesråds møde den 16.05.2011 kl. 16:00 i Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen Mogens Møller

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 14. oktober 2010 Torsdag 14.10.2010 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af handicapindsatsen i Hørsholm Jobcenter 3 Økonomisk

Læs mere

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Aktuel orientering om arbejdsmarkedet i Frederikssund.

Læs mere

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl. 15.00 17.00 Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Rummelighed i forhold til psykisk sårbare på arbejdsmarkedet Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Søvej 1-3 8600 Silkeborg E-post:

Læs mere

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune. Mandag den 11. april 2011 kl Rådhuset Mødelokale 6-7. Medlemmer:

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune. Mandag den 11. april 2011 kl Rådhuset Mødelokale 6-7. Medlemmer: UG - udvalget kl. 8.00-11.00 Rådhuset Mødelokale 6-7 Medlemmer: Thomas Kampmann (C) Liselott Blixt (O) Jette Andersen (A) Morten Dahlin (V) Kai O. Svensson (F) Afbud: Morten Dahlin (V) Indholdsfortegnelse

Læs mere