Masterplan Maribo Sø Golfklub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Masterplan Maribo Sø Golfklub."

Transkript

1 Masterplan Maribo Sø Golfklub. Hvorfor en Masterplan? Det er ca. 28 år siden, at Maribo Sø Golfklub blev grundlagt. Spillet har i samme periode været i en rivende udvikling, hvilket gør, at bl.a. udstyret har givet spillere af begge køn og alle aldre % mere længde i deres slag i forhold til udstyret dengang. Der er løbende sket ændringer på banen, som efterfølgende har givet nye udfordringer. Disse genererer nye forhold på banen, som igen giver ophav til nye ændringer. Banen må ikke være statisk og baneudvalgets strategi er, at der løbende sker ændringer, således at medlemmerne til stadighed får nye udfordringer. Formålet med denne plan er bl.a. at få tidligere ændringer med, så det samlet giver et nyt og bedre spilforløb. Baneudvalget og bestyrelsen mener, at vi har en af de bedste og ikke mindst smukkest beliggende golfbane i sydøst Danmark. Alle ændringer skal ske i stor respekt for banen og dens nuværende layout, men også med et ønske om, at den i fremtiden vil fremstå endnu flottere samt udfordrende for klubbens medlemmer samt gæstespillere. Vi ønsker, at være gæstespillerens foretrukne førstevalg på Lolland og Falster. Masterplanen er en beskrivelse af banens fremtidige udseende med ønskede ændringer. En manual for hvordan baneudvalget og bestyrelsen ønsker banens udtryk samt vedligeholdelsesstand nu og de kommende 8-10 år. Masterplanen vil være et her og nu billede, samt et gennemarbejdet idekatalog for kommende ændringer samt en tidshorisont for disse. Planen vil give medlemmer og andre interesserede et billede af hvilken kvalitet vi ønsker banen skal fremstå i på sigt, hvilket bl.a. kan aflæses i banens plejeplan, som er en del af masterplanen. Masterplanen berører følgende områder: Strategi og tanker bag Masterplan Ændringer på banen hul for hul

2 Greens samt planlagte omlægninger Beplantning på banen Bunkere Teesteder Vanding Banepleje Par 3 banen Træningsområdet Hul 1: Bunker i fairway udvides. Grøft og sø graves sammen. Grøften forlænges hvor den i dag er rørlagt, så sø og grøft når sammen. Søen udvides imod green. Grøft videreføres på den modsatte side af søen, så den får fat i fairway på par 3 banens hul 5. Der etableres en træbro for gående i højre helt ude ved hassard samt træbro for gående og kørende i venstre hen over den nyetablerede grøft venstre om søen. Hul 2: Der skal i venstre side plantes flere enkeltstående egetræer. Roughen i venstre side samt trekant område imellem hul 2 og 5 skal gro vildt. Hul 3: Vi lukker hullet i beplantningen i venstre side med tæt høj beplantning umiddelbar ved fairway start og frem til nuværende beplantning. Tjørnelunden i dog leg udvides ind imod fairway ca. 25 meter efter bunkeren og frem til spidsen af tjørnelunden. Så vidt det er muligt, anvendes tjørnetræer fra højre side af tjørnelunden. Fairway bliver ca. 5 meter smallere, hvorefter spillet i højere grad følger hulforløb Bunker i dogleg udvides. Rough imellem hul 3 og 4 skal gro vildt. Hul 4: Vandhul ved green udvides imod green. Hul 5: Vandhuller udvides og forbindes med å. Der etableres en bro imellem, så området visuelt vil ligne en ø-green. Tjørnelund i højre forlænges ned imod søen. Der plantes flere egetræer i venstre side efter dog leg.

3 Hul 6: Søen udvides i venstre side med indhak ved greenen. Bunkeren i venstre fjernes og der etableres en ny bunker i højre side imellem søen og green. Hul 7: Ingen ændringer Hul 8: Banens mest kedelige hul! Bunker i henholdsvis venstre og højre side af fairway sløjfes. Der etableres en sø i stedet for bunkeren i venstre side og fairway skubbes ca. 10 meter ind i højre fra der hvor bunkeren i højre side ligger i dag og op til tjørnelunden. Hul 9: Ingen ændringer Hul 10: Pumpegraven i venstre side udvides, så den får mere sø udseende og et større vandspejl. Såfremt dette kan godkendes af frednings myndigheden. Den første bunker i højre side nedlægges. Hul 11: Bunker i venstre hjørne nedlægges og der plantes flere tjørnetræer, som skærmer fra hul 13. Der plantes flere egetræer fra 150 meter stenen i venstre side og op imod green. Buskads ved sø i dog leg fjernes og erstattes med piletræ(er). Hul 12: Ingen ændringer. Hul 13: Såfremt det kan godkendes, udvides søen på bagsiden til ca. dobbelt størrelse op imod greenen. Greenbunkere i venstre sammenlægges.

4 Hul 14: Vandhul i højre side lige før dog leg graves 2-3 gange større og udvides en smule ind i fairway. Vandhullet udvides både for, bag og til højre for det nuværende. Hul 15: Fairway smalles ind fra højre fairway bunker til venstre fairway bunker. Der etableres en ny fairway bunker i højre på langs de sidste meter ved høj rough. Højre fairway bunker, skal have lavere forkant. Hul 16: Der plantes egetræer imellem tjørnelund og sø samt flere egetræer i højre rough fra dog leg og ned til green. Hul 17: Hvis det kan godkendes, plantes birketræer bag teested på højre side af sti. Alternativt egetræer. Hul 18: Der plantes flere egetræer i venstre rough hele vejen op langs fairway. Semirough, venstre omkring greenen, og stien lægges længere væk fra green. Knold til venstre for greenen planeres ud. OMLÆGNING AF GREENS. Flere af banens greens trænger til omlægning. Omlægning vil ske ud fra flere kriterier, bl.a. jordbundsforhold, nuværende opbygning, og ønsket om ændret sværhedsgrad. Desværre er to af de greens, som tidligere er omlagt (hul 7 og 12) konstrueret, så de giver dårlige flagplacerings muligheder i et eller flere områder. De 2 greens indgår derfor i nedenstående prioritering, men kun med mindre ændringer. Hvis der i de kommende år kan findes tid til at lave disse mindre justeringer, da kan ændringen af disse to greens gennemføres tidligere. Nedenfor er listet den prioriterede rækkefølge ved omlægning af greens. 1. Prioritet Hul Hul Hul Hul Hul 9.

5 6. - Hul Hul 12. (mindre omlægning) 8. - Hul 7. (mindre omlægning) Greenen på hul 14 holdes der øje med. Der skal tages jordprøver af denne. Den er en af banens mindste greens, hvilket giver væsentligt mere slid. Den har til gengæld en perfekt sværhedsgrad, som vi nødigt vil ændre. For banens øvrige greens vurderes på nuværende tidspunkt ikke behov for ændringer. Overgangen til Rødsvingel/Hvene (Kulturgræs) fra Poa (1-årig rapgræs) fortsætter. Der tages løbende græsprøver for at følge udviklingen. Eftersåning skal ske 4 gange om året. TEE STEDER. Teesteder oprettes løbende og skal være afsluttet inden udgangen af VANDING AF BANEN. Der arbejdes for, at banen for så vidt det er muligt, alene vandes med overfladevand fra markdræn og de omkringliggende boligområder, som i forvejen løber via rørledninger igennem flere af vores søer og frem til pumpestationen. I tørre år, kan det blive nødvendigt, at supplere med ledningsvand. BANENS UDTRYK NU OG FREMOVER. (del af plejeplan) Baneudvalget ønsker at de områder, som ikke direkte er en del af golfbanen, skal have lov til, at vokse vildt i høj rough og hvor tjørn frit kan vokse, som det bl.a. ses i området imellem hul 14 og 15. Den vilde rough har skabt nyt liv på banen, både i form af et anderledes og mere rigt dyreliv, men ligeledes et nyt planteliv. Det er ikke tanken, at disse områder skal tage udsyn, men udelukkende give liv på banen. Det kan lejlighedsvis blive nødvendigt at slå eller beskære disse områder. De fritvoksende områder giver flere plusser og positive gevinster. Vi skaber en anderledes naturoplevelse, både for klubbens medlemmer og gæster,

6 men også for de som ikke spiller golf, men bruger banens stisystem til gåture. Der opnås ligeledes en økonomisk gevinst for klubben i besparelser af mandetimer, materiel og brændstof. GREENS: PLEJEPLAN FOR GOLFBANEN. Klippes 5-6 gange om ugen 4,5 til 5,0 mm. Rulning 1-2 gange om ugen. Luftning med 8 mm. pinde. Slicening forår og efterår. Vertikal skæring 3-4 gange pr. sæson. Eftersåning 4 gange pr. sæson. 400 kg Rødsvingel/Hvene. Topdressing udbringes hver 4 uge. Ca. 100 ton pr. år. Gødning og makronæring tildeles hver 4 uge. Afspænding hver 4. uge. Hulflytning mandag og fredag. Hvis behov, da oftere. TEESTEDER OG FORGREENS: Klippes 3 gange om ugen i 12 mm. Teesteds markeringer flyttes 3 gange om ugen. Gødning og makronæring tildeles hver 4 uge. FAIRWAYS: Klippes 2-3 gange om ugen i 16 mm. Gødning 2 gange pr. sæson. SEMIROUGH: Klippes 2-3 gange om ugen i 25 mm. Gødning 2 gange pr. sæson. ROUGH: Klippes 1 gang om ugen.

7 BUNKERS: Bunkere rives 3-4 gange om ugen. Sand skubbes 2-3 gange om året, dog altid efter skybrud. PAR 3 BANEN. Der er generel tilfredshed med par 3 banen. Banen ligger tæt på klubhuset hvilket gør, at den er let at bruge. Par 3 banens greens afspejler langt hen ad vejen den store banes greens, som er små. Opbygningen minder meget om den store bane, med placering af bunkere og bunkeres sværhedsgrad. Ændringer til par 3 banen ligger alene i ændrede længder på 3 huller. Disse ændringer ønskes for at give større variation i hullernes længder. Vi har i dag 5 huller, som ligger indenfor 10 meters forskel samt et spring fra 80 meter til 125 meter. Par 3 banen klippes 2 gange om ugen. Nedenfor ses nuværende mål og fremtidige mål. Hul 1: 50 meter Hul 2: 75 meter Hul 3: 40 meter Hul 4: 80 meter ændres til 90 meter Hul 5: 125 meter Hul 6: 60 meter ændres til 100 meter Hul 7: 64 meter ændres til 60 meter Hul 8: 65 meter Hul 9: 55 meter DRIVING RANGE. Driving-rangen er ikke helt optimal. Der er flere fordybninger, hvor det kan være svært at se boldt nedslaget. Det vurderes dog ikke som presserende at lave ændringer på denne. Flere mål at slå efter kunne være en mulighed. Et ønske om overdækning på Driving-range af mindst 2 udslagssteder. Ideel placering ved det bagerste trænings teested.

8 INDSPILS GREEN. Den dybe bunker gøres større, så den får mere bund. PUTTING GREEN. Gøres mere kuperet og får nyt vækstlag. Der nedgraves flere sprinklere rundt om putting green. INDSPILS GREEN VED PUTTING GREEN. Der laves en mindre indspilsgreen med bunker tæt på putting green.

Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015

Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015 Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015 Handlingsplan Banens handlingsplan er udviklet med fokus på klubbens vision og strategi. Planen skal fremadrettet sikre, at banens

Læs mere

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018.

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Denne plan er udarbejdet af baneudvalget med input og ideer fra personer rundt om baneudvalget. Denne udviklingsplan vil beskrive banepleje og målsætning

Læs mere

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned.

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned. Skovbo, 15/6 2017 Vision og tanker omkring banens udseende: Klubben ønsker at alle golfspillere skal have en god oplevelse, når de spiller Skovbo Golfklub. Banen skal være fair og smuk at spille. Roughen

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå af en græsblanding,

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane

Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane 2007-2016 Indledning: Baneudvalget og bestyrelsen for Viborg Golfklub har gennem de seneste 2 år arbejdet på gennemførelse af en langsigtet plan for vor golfbanes

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Rough Der er kommentarer om at: - Den er meget svær at finde bolden i grundet højt kløvergræs og brombærkrat.

Rough Der er kommentarer om at: - Den er meget svær at finde bolden i grundet højt kløvergræs og brombærkrat. Referat fra møde i baneudvalg 1. august kl. 17.00 i klubhuset Til stede: Jesper Thøger Christensen, Jørgen Pedersen, Christian Balzer og Leif Jensen Afbud: Kristian Jeppesen Referent: Jesper Thøger Christensen

Læs mere

Referat af Baneudvalgsmøde

Referat af Baneudvalgsmøde Referat af Baneudvalgsmøde 7.07.2008 Deltager Birgit, Jette, Ewan og Steen Udvalget gennemgik banen med henblik på at liste op hvad medlemmer og greenfeespillere kan tænkes at observere på en runde. Udvalg

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

BANERAPPORT, DECEMBER

BANERAPPORT, DECEMBER BANEPLAN 2019 1 FORORD BANEPLAN 2019 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, DECEMBER 2018, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 1. februar

Læs mere

Velkommen til medlemsmøde. Velkomst v. Formand William Grahn.

Velkommen til medlemsmøde. Velkomst v. Formand William Grahn. Velkommen til medlemsmøde Velkomst v. Formand William Grahn. Banen Kristian Ravn Laumann orienterer. Præsentation af bunkerplan Skov arbejde Hul 15 gul teested Opretning af teesteder Fyrlunden i venstre

Læs mere

BANERAPPORT, NOVEMBER

BANERAPPORT, NOVEMBER BANEPLAN 2018 1 FORORD BANEPLAN 2018 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, NOVEMBER 2017, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 29. november

Læs mere

De seneste års forbedringer.

De seneste års forbedringer. INDLEDNING Albertslund Golfbane placeret i et gammelt kulturområde, tæt ved Store Vejleå og afgrænset mod sydøst af motorring 4, og mod vest en cykel/gangsti der støder op til kommunegrænsen til Høje-Taastrup.

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

Plejeplan for Dragsholm Golf Club

Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplanen er lavet i forbindelse med overdragelsen af banedriften fra Dragsholm Golf Club til Dragsholm Golf Anlæg januar 2015. Plejeplanen indeholder nogle standarder,

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant.

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen Banen generelt Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. GIC, målskema banen generelt: Målområde / årstal 2014

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Score kort: Matchen er en Two-ball Bestball, stableford over 12 huller, dvs. at hver spiller på holdet spiller sin egen bold. Holdets bedste score (inkl. opnåede

Læs mere

BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016

BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016 BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt: 14. september 2016, kl. 09.00 14.00 Deltagere: Bendix Gammelgaard, Chefgreenkeeper, Tønder Golf Klub (TGK) Hans Christian

Læs mere

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant.

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen Banen generelt Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. GIC, målskema banen generelt: Målområde / Banen - MEDLEMMER

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB HVORFOR DIT OG HVORFOR DAT OM SEJERØ GOLFBANE Når golfspillere første gang kommer til Sejerø golfbane, undrer

Læs mere

Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club

Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club Baneudvalget Februar 2019 Indholdsfortegnelse Plejeplan VGC 2019.... 3 Vi har i 2019 særlig fokus på... 3 Vision for banen... 4 Generelt...

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 12. september 2014 Arrangør: PI Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2014 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Kronjylland Open i golf Den 21. juni 2013 Randers Fjord Golfklub Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Velkommen til Kronjylland Open Golf 2013 Som formand for Randers Politi Idrætsforening vil

Læs mere

KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015

KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015 BANERAPPORT KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt: Fredag den 26-06-2015 start kl. 7.10 slut 13.00 Deltagere: Allan Brandt DGU, chefgreenkeeper Martin Nielson, direktør Christian

Læs mere

Ree Golfklub, Baneudvalget Opgaveoversigt 2014

Ree Golfklub, Baneudvalget Opgaveoversigt 2014 Greens Flagplaceringer Bolden skal kunne ligge stille 3 fod omkring flaget, f.eks. 6. hul Opgradering af forklæder Gøde og efterså med rødsvingel, som har en bedre bæreevne Bunkers Ensartede bunkers Efterfylde

Læs mere

Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl

Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl. 16.30 Deltagere: Baneafdelingen Bo Vaaben (BV) (formand og ref.) Hans Peter Ingvorsen (HP) Marianne Kristensen (MK) René Kildsgaard (RK) Paul

Læs mere

Udviklingsplan for AGC s bane

Udviklingsplan for AGC s bane Udviklingsplan for AGC s bane Forord Vi kan med rette være stolte af banen i Asserbo, der af mange golfspillere anerkendes som en af de smukkeste baner i Danmark. De mange afvekslende visuelle indtryk

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2019 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Præsenteret på LPGC Generalforsamling

Præsenteret på LPGC Generalforsamling LPGC udviklingsplan 2018-2023 Præsenteret på LPGC Generalforsamling 13. marts 2018 Ledreborg Palace Golf Club BAGGRUND Bestyrelsen vil overfor klubbens medlemmer gerne synliggøre, hvilke tiltag Baneudvalg,

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2016 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Tee-skilte... 04 Indspilsgreen... 05 Flag / Hulkopper... 06 Putting green...

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Baneplan 2020 for Asserbo Golf Club - rev WG 2

Baneplan 2020 for Asserbo Golf Club - rev WG 2 - rev. 2015 WG 2 Forord Vi kan med rette være stolte af banen i Asserbo, der af mange golfspillere anerkendes som en af de smukkeste baner i Danmark. De mange afvekslende indtryk overrasker stadig selv

Læs mere

fus Caféen Golfbolde Golfbanen Medlemmer Efterskolens Afgangsprøve Matematisk Problemløsning Som bilag til dette opgavesæt er vedlagt et svarark

fus Caféen Golfbolde Golfbanen Medlemmer Efterskolens Afgangsprøve Matematisk Problemløsning Som bilag til dette opgavesæt er vedlagt et svarark fus Efterskolens Afgangsprøve Matematisk Problemløsning 1 2 3 4 Caféen Golfbolde Golfbanen Medlemmer Marts 2010 Som bilag til dette opgavesæt er vedlagt et svarark Side 1 af 8 1 Caféen Søren og Per tager

Læs mere

Plejeplan for Tønder golfklub

Plejeplan for Tønder golfklub Plejeplan for Tønder golfklub Golfbanen i Tønder skal de næste år have en fast plejeplan for hele banen, både så medlemmer og bestyrelsen kan følge udviklingen på banen år for år. Banen er på mange måder

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet Baneguide Vallø Golf 8 hullers banen Hjertestarter Toilet Hullængder er målt fra teemarkering til midten af greenen. Afstande til greenen er målt til forkanten af greenen. 6 8 46 0-60 Et langt par 4 hul

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter Dansk Baneguide 2013/2014 Midtsjællands Golfcenter Velkommen til Midtsjællands Golfklub! Midtsjællands Golfklub er en unik klub, der går nye veje og tilbyder medlemskab til en attraktiv pris, så flest

Læs mere

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016.

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. INTRODUKTION Denne rapport opsummere de beslutninger, som bestyrelsen i TGK har truffet

Læs mere

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt:. juni 2016, kl. 08.00 11.00 Deltagere: Jesper Ulriksen, Baneudvalgsformand, Skovbo Golfklub (SGK) Mads Kragh, Chefgreenkeeper,

Læs mere

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner Hovedsponsor: indhold Hensynet til sikkerheden Ingen 100 procents garanti Golfbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor langt slår en spiller? Banens topografi

Læs mere

Velkommen til dialogmøder. Projekt Niveauløft

Velkommen til dialogmøder. Projekt Niveauløft VELKOMMEN Velkommen til dialogmøder om Projekt Niveauløft Projektgruppen Medlemmerne af projektgruppen er: Fra bestyrelsen: Andre interessenter: Henrik Aagaard (baneudvalgsformand) Annette Skøttrup (dameklubben)

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Tønder Golfklub. Newsmail Nr sept ) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen.

Tønder Golfklub. Newsmail Nr sept ) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen. Tønder Golfklub Newsmail Nr. 5 2016. 22. sept. 2016 1) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen. Onsdag, den 14. september havde bestyrelsen igen besøg af banekonsulent Thomas T. Jepsen

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Maj 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014.

ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014. ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014. Indhold: Generelt Ordens- & Etiketteregler for klubhus, omklædningsrum og terrasse Ordens- & Etiketteregler for

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2017 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Hul sponsor... 04 Indspilsgreen... 05 Buggy... 06 Putting green... 07

Læs mere

Statusrapport for Værløse Golfbane Af Bente Mortensen, GreenProject

Statusrapport for Værløse Golfbane Af Bente Mortensen, GreenProject Statusrapport for Værløse Golfbane Af Bente Mortensen, GreenProject Besigtigelse på golfbanen den 12. juli 2006 Deltagere Klub Manager Bent Petersen, chefgreenkeeper Jan Bay og konsulent Bente Mortensen,

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB

HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB AUGUST 2008 # 1 Hul 1 Par 5 480 m 445 m 390 m Hul 1 er på mange måder et godt golf hul, men tees er ikke vinklet optimalt mod fairway, og doglegget i drivet mangler

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Oktober 2014 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golfens Grønne Regnskab 2006 GOLFENS GRØNNE REGNSKAB

DANSK GOLF UNION. Golfens Grønne Regnskab 2006 GOLFENS GRØNNE REGNSKAB DANSK GOLF UNION Golfens Grønne Regnskab 26 DGU s Natur- og miljøpolitik baggrund basisoplysninger Ressourceforbrug Indhold DGU s Natur- og miljøpolitik 3 Baggrund 4 Basisoplysninger 4 Indberetningskort

Læs mere

Med Golfhäftet gennem Sverige

Med Golfhäftet gennem Sverige Med Golfhäftet gennem Sverige Tekst og foto: Jesper Vinzents Der er rigtigt mange golfbaner i Sverige og med Golfhäftet i baggen er der gode muligheder for at spille med rabat (halvt greenfee). Desuden

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Grønt regnskab Sydsjæl and: 2012

Grønt regnskab Sydsjæl and: 2012 Grønt regnskab Sydsjælland: 212 Grafer Pesticid belastning på hele banen Gødning: kvælstof-forbrug for spil-arealet Pesticid belastning for spil-arealet Vandforbrug for spil-arealet Brændstof-forbrug

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

STÆRKT SOM STÅL. Regenererende Almindelig Rajgræs

STÆRKT SOM STÅL. Regenererende Almindelig Rajgræs STÆRKT SOM STÅL Regenererende Almindelig Rajgræs Revolutionerende teknologi Regenererende og meget stor slidstyrke, selv ved tæt klipning RPR-teknologi indeni! RPR er en regenererende Almindelig Rajgræs,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Banens markeringer. PAR 5

Banens markeringer. PAR 5 forside Baneguide side 7 62 34 gærde 281 257 152 234 Åbningshullet er et langt par 5 hul. Teeslaget slås efter de to træer i gærdet, for at holde bolden i den skrånende fairway. Hold dit andet slag på

Læs mere

Masterplan. for Halsted Kloster Golfklub

Masterplan. for Halsted Kloster Golfklub Masterplan (Udviklingsplan) for Halsted Kloster Golfklub 2019-2025 Vision for Halsted Kloster Golfklub: Halsted Koster Golfklub skal være en attraktiv golfklub for de personer der ønsker at dyrke golfspillet

Læs mere

BANERAPPORT HOLBÆK GOLFKLUB, 14. MAJ 2018

BANERAPPORT HOLBÆK GOLFKLUB, 14. MAJ 2018 BANERAPPORT HOLBÆK GOLFKLUB, 14. MAJ 2018 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt: 9. maj 2018, kl. 11.00-14.00 Deltagere: Søren Andersen, Chefgreenkeeper, Holbæk Golfklub, HGK Jan Kipling, Baneudvalgsformand,

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Fokus på bane og anlæg. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Fokus å bane og anlæg Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bekendtgørelse om anvendelse af plantebeskyttelsesmidler på golfbaner 1)

Bekendtgørelse om anvendelse af plantebeskyttelsesmidler på golfbaner 1) BEK nr 127 af 06/02/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 27. januar 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljømin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-666-00101 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019 Nr. 2 - juni 2019 Formandens indlæg: God sommer Kære medlemmer, Så kom sommeren med lyse aftener, men ikke helt med det gode vejr som vi husker fra sidste år. Jeg er dog overbevist om, at vores grønne

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Juli 2016

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Juli 2016 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Golf 16. september 2016

Golf 16. september 2016 Arrangør: Nordsjælland PI Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open i Golf 16. september 2016 Nordsjælland Open 2016 Idræt, motion og bevægelse er blevet et must i politiregi, samt et kærkomment frirum

Læs mere

4. Projektet Udvalget skal løbende sikre at der udarbejdes de nødvendige beskrivelser og dokumenter for at arbejdet kan gennemføres.

4. Projektet Udvalget skal løbende sikre at der udarbejdes de nødvendige beskrivelser og dokumenter for at arbejdet kan gennemføres. Referat Lærkeagerbanen udvalgsmøde onsdag den 13. februar 2013 kl. 19.00 Tilstede Jørgen Jensen (JJ), Søren Petersen (SP), Jens Peter Nielsen (JPN), Jørgen Grumstrup (JG) Ikke tilstede Claus Meulengracht

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Midtsjællands Golfklub September 2016

Fokus på bane og anlæg. Midtsjællands Golfklub September 2016 Fokus å bane og anlæg Midtsjællands Golfklub Setember 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2017

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2017 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Grønt regnskab - 2014 (2).xls Arealer. 477617 m2

Grønt regnskab - 2014 (2).xls Arealer. 477617 m2 Arealer Hjortespring banen Arealer i alt i m²: Greens 8717 m² Forgreens og Greenområder 6000 m² Teesteder 5000 m² Fairways 77400 m² Semirough 25000 m² Træningsarealer 24800 m² Arealer i spil i alt: 146917

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vi har 51 golfhuller, en Driving Range med 60 udslagssteder, og et klubhus, der indeholder shop, restaurant og administration.

Vi har 51 golfhuller, en Driving Range med 60 udslagssteder, og et klubhus, der indeholder shop, restaurant og administration. Ordens- og klubreglement for Smørum Golfklub I Smørum Golfklub arbejder vi ud fra en strategi om at favne alle typer af golfspillere - Åben for alle - go nok til de bedste. Vi har desuden et ønske om at

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2019

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2019 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Setember 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011.

Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011. Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011. Generelle kommentarer: - teesteder er lange - rød og gul tee bør placeres således, at der er samme spilleretning fra

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Sebber Kloster Golf Klub September 2017

Fokus på bane og anlæg. Sebber Kloster Golf Klub September 2017 Fokus å bane og anlæg Sebber Kloster Golf Klub Setember 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Masterplan. for Halsted Kloster Golfklub

Masterplan. for Halsted Kloster Golfklub Masterplan (Udviklingsplan) for Halsted Kloster Golfklub 2019-2025 Vision for Halsted Kloster Golfklub: Halsted Koster Golfklub skal være en attraktiv golfklub for de personer der ønsker at dyrke golfspillet

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaundersøgelse Spørgeskemaundersøgelse Hvad er en god golfoplevelse for dig og hvad forstår du ved spillekvalitet fra 1 teested til 18 green? Baggrund Denne undersøgelse er et led i en Skandinavisk undersøgelse der skal

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Kronjylland Open i golf den 20. juni 2014 Randers Fjord Golfklub Velkommen til Kronjylland Open Golf 2014 Den første gang var et forsøg den anden gang var

Læs mere

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB Pris 30 kr Velkommen til JELLING GOLFKLUB Baneguide 2016 SYN LIG HED er en tillidssag TRYK, WEB OG DEKO Vi guider din virksomhed til sejer BSM Reklame Boeskærvej 11A, 2. sal, 7100 Vejle www.bsm-reklame.dk

Læs mere