Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student."

Transkript

1 Orientering om behandling af personoplysninger på Favrskov Gymnasium Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesloven (oplysningspligt). Som led i din uddannelse på Favrskov Gymnasium indsamler og behandler Favrskov Gymnasium personoplysninger om dig og dine forældre/værger, hvis du er under 18 år, jf. artikel 6, stk. 1, som omfatter nødvendigheden for FG i at udføre arbejdet og artikel 9, stk. 1, som bl.a. vedrører behandling af helbredsoplysninger i databeskyttelsesloven. Favrskov Gymnasium tilstræber at behandle så få personoplysninger om dig og dine forældre/værger, hvis du er under 18 år, som muligt, ligesom vi kun foretager en behandling af de personoplysninger, vi har, hvis behandlingen er nødvendig og sagligt begrundet. Vi indsamler og behandler derfor som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger om dig, der er nødvendige for, at vi kan overholde vores pligter i henhold til den gymnasiale lovgivning. Vi skal fx kunne dokumentere, at du opfylder betingelserne for optagelse, for oprykning til næste klassetrin, for modtagelse af SU eller andre ydelser, som du har ansøgt, og for at blive indstillet til eksamen på normale vilkår. Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student. Hvis anden lovgivning om offentlig myndighedsudøvelse pålægger os en retlig forpligtelse, der gør det nødvendigt for os at indsamle og behandle andre personoplysninger, gør vi også det. Og endelig behandler vi personoplysninger, hvis det er nødvendigt af andre lovlige, driftsmæssigt begrundede årsager, fx til gennemførelse af kontrolforanstaltninger og til brug for skolens økonomistyring. Dine personoplysninger og dine forældres/værgers, hvis du er under 18 år, er: De med * markerede oplysninger nedenfor er frivillige for dig at afgive, idet du dog kan blive afskåret fra visse ydelser eller begivenheder, hvis du ikke giver os oplysningerne. Et eksempel kan være, at du er afskåret fra at deltage i en studietur, hvis du ikke vil give os en kopi af dit pas. Stamoplysninger på dig og dine forældre, dvs. navn, adresse, CPR-nummer, telefonnummer, mailadresse De oplysninger om dig selv, som du har givet os i din ansøgning, herunder oplysninger om tidligere skoleaktiviteter, din begrundelse i fritekst for at søge om optagelse hos os*, dine karakterer fra 9. eller 10. klasse, evt. bilag med udtalelser, diverse erklæringer og oplysninger om særlige forhold Evt. vurderinger fra Ungdommens Uddannelsesvejledning om din uddannelsesparathed Evt. resultater fra din optagelsesprøve Oplysninger om holdsætning, ønsker ifht. sprog, kunstnerisk fag og senere studieretning

2 Dit foto, som udelukkende er til intern visning på Ludus med mindre, du giver samtykke til offentliggørelse, jf. senere afsnit Oplysninger om dine faglige resultater og standpunkter Oplysninger om din deltagelse i prøver og eksamen, adfærd og netværkstrafik under prøver og eksamen med internetadgang Oplysninger om din adgang til og trafik i de it-systemer, du er brugeroprettet i, idet vi som led i vores systemdrift og -vedligehold samt til forebyggelse af misbrug har adgang til oplysninger om fx brugertrafik og -adfærd i skolens it-systemer, dvs. Ludus, o365 og på skolens netværk. Individuelle aftaler fx om udlån af pc og bøger til dig Oplysninger om transaktioner som led i dit eller dine forældres køb af billetter til skolens arrangementer og betaling for studieture Behandling af fortrolige eller følsomme personoplysninger om dig: Anmodning om optagelse på særlige vilkår eller særundervisning pga. fx handicap Henvendelser fra eller om dig, hvis henvendelsen indeholder sådanne oplysninger om dig* Ved mistanke om snyd ved prøver og eksamen Mistanke eller konstatering af misbrug af skolens it-systemer eller netværk Oplysninger om og håndtering af fravær og fraværsgrunde Testresultater, fx som led i ordblindetest* Kopi af dit pas som led i studierejse* Oplysninger om forældreindkomst og/eller ganske særlige forhold i hjemmet, fx sygdom, hvis du selv søger om dispensation til udeboende SU* Oplysninger om gæld til skolen som følge af din manglende bogaflevering og/eller din manglende indbetaling til studieture mm. Derudover foretager vi også følgende behandlinger af personoplysninger om dig, hvis du har samtykket til det: Foto eller video taget af dig ved skoleaktiviteter kan offentliggøres på internettet, dvs. på skolens hjemmeside, på skolens profil på Facebook og i skolens trykte publikationer Registrering og videregivelse af følsomme personoplysninger om dig som led i ansøgning om SPS Du og dine forældre, hvis du er under 18 år giver dit samtykke til hhv. ovennævnte brug af billeder og ansøgning om SPS på specielle blanketter. Din besvarelse af samtykket er obligatorisk, men det er frivilligt, om du vil give samtykket. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden samt med tilbagevirkende kraft, hvis dette er teknisk muligt.

3 Videregivelse Favrskov Gymnasium videregiver kun personoplysninger om dig, hvis det er et krav ifølge lovgivningen, og det i øvrigt er nødvendigt for varetagelsen af vores pligter som gymnasieskole. Modtagere af dine oplysninger kan da være Undervisningsministeriet eller ministeriets styrelser, Regionen eller Styrelsen for Videregående Uddannelser. Dine rettigheder og dine forældres, hvis du er under 18 år Retten til indsigt: Du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, kan få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig / dem, hvad formålet med behandlingen er, hvor længe vi opbevarer personoplysningerne, hvor vi har oplysningerne fra (hvis vi ikke har modtaget dem fra jer), hvem vi evt. videregiver personoplysningerne til samt på hvilket grundlag, vi evt. overfører personoplysningerne til tredjelande, jf. art. 15 i databeskyttelsesforordningen. Indsigten gives ved, at vi udleverer en kopi af oplysningerne og beskriver procedurer m.m. Retten til indsigt kan dog være begrænset, hvis hensynet til private interesser, fortrolighed om andres oplysninger eller tavshedspligt i den offentlige forvaltning kræver det, jf. databeskyttelseslovens 224 Retten til indsigelse: Du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, kan gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger, hvis dine/jeres interesser i ikke at få behandlet personoplysninger går forud for Favrskov Gymnasiums legitime interesser i at kunne foretage behandlingen, jf. artikel 21 i databeskyttelsesforordningen. Retten til berigtigelse: Du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, kan få rettet eller suppleret personoplysninger om dig eller jer, som er forkerte eller ufuldstændige, jf. artikel 16 i databeskyttelsesforordningen. Retten til begrænsning af behandlingen: Du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, har ret til at få begrænset vores behandling af personoplysninger, hvis der er særlige grunde til det, jf. artikel 18 i databeskyttelsesforordningen. Retten til sletning: Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt af hensyn til Favrskov Gymnasiums dokumentation for vores administration af dine skolegang. De fleste oplysninger om dig slettes derfor 3 år efter, du er blevet student/blevet udmeldt af gymnasiet.

4 Følgende oplysninger om dig slettes dog først efter 5 år: oplysninger i sager om ansøgning og administration af udeboende SU og SPS-midler. Følgende oplysninger om dig slettes efter 10 år: oplysninger om sanktioner. Dit eksamensbevis slettes efter 30 år. Dine forældres personoplysninger (stam- og kontaktoplysninger) slettes 3 år efter, du er blevet student/blevet udmeldt af gymnasiet. Hvis der fx som led i ansøgning om udeboende SU er indhentet oplysninger om dine forældres indkomst eller øvrige forhold, opbevarer vi dem i 5 år fra udgangen af det kalenderår, hvor du er blevet student/blevet udmeldt. Hvis du tilbagekalder det samtykke, du har givet til os til visse behandlinger, ophører vi fremover med de persondatabehandlinger, du gav samtykke til. Dog kan vi have behov for fortsat at behandle visse af personoplysningerne i en begrænset periode, fx som dokumentation for den administration af økonomiske tilskud eller særlige vilkår, som du har modtaget på baggrund af personoplysninger, som du gav samtykke til, vi måtte behandle. Hvis dit samtykke er givet til offentliggørelse af dit foto eller video på internettet, vil vi gøre, hvad der er teknisk muligt for at fjerne dine personoplysninger igen. Vi kan dog ikke garantere, at materialet kan fjernes igen fra fx Facebook. Sådan gør du brug af dine rettigheder: Du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, skal kontakte databeskyttelsesrådgiveren Bente Madsen (BM) og oplyse, hvilken ret, du/i ønsker at gøre brug af og hvorfor. Vi vil herefter undersøge, om vi er enige i, at retten kan udøves. Hvis vi ikke umiddelbart er enige, giver vi en begrundelse for det, og du/i vil så få lejlighed til at udtale jer, før vi træffer endelig afgørelse om, hvorvidt retten kan udøves. Vores afgørelse herom skal følge forvaltningslovens regler om høring, begrundelse og klagevejledning, jf. forvaltningslovens Formalia Favrskov Gymnasium er dataansvarlig for de behandlinger af personoplysninger, vi har beskrevet ovenfor. Hvis du eller dine forældre, hvis du er under 18 år, har spørgsmål eller ønsker at gøre brug af de rettigheder, der er beskrevet ovenfor, kan vores databeskyttelsesrådgiver BM kontaktes på følgende mailadresse gymnasiet@favrskov-gym.dk eller telefonnummer Klageadgang Favrskov Gymnasiums behandling af personoplysninger kan påklages til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Din pligt om at behandle andres data med omtanke og respekt Som led i din skolegang vil du få adgang til skolens it-systemer Ludus og o365 samt undervisningsnetværket.

5 Vores retningslinjer om, hvad skolens it-systemer og netværk må bruges til, får du information om, når du starter på gymnasiet. Som led i din skolegang vil du få kendskab til personoplysninger om dine kammerater og lærere. Disse oplysninger skal du behandle med omtanke og respekt. Vedrørende deling af billeder og/eller lyd- eller videooptagelser af andre personer på internettet skal du være meget opmærksom på følgende: o Du må kun dele oplysninger, videoer og fotos af andre, hvis alle de personer, som oplysningerne angår, fx de personer, der kan ses eller høres på en video, på forhånd har givet lov - tydeligt og frivilligt. Hvis man deler noget uden at have fået lov, er det ulovligt. o Det skal være den konkrete oplysning, video eller foto, som personerne skal give lov til, at du deler. Dvs. hvis man har sagt "ja" en gang, gælder det kun i det aktuelle tilfælde. o Hvis personerne senere fortryder, at de sagde "ja" til, at du måtte dele oplysninger, video eller fotos af dem, skal du straks fjerne materialet igen fra det medie, hvor du har lagt den op, ligesom du skal bede de venner, du evt. har delt materialet med, om at slette det. o Det kan i mange tilfælde være praktisk umuligt at fjerne materiale fra fx Facebook, og derfor skal du overveje nøje, om det er en god ide at dele materialet i første omgang. Hvis skaden allerede er sket, og materialet er lagt på nettet og evt. videredelt, kan man finde vejledning i at slette materiale fra forskellige platforme i en vejledning fra Red Barnet: SletDet. Hadsten,

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 februar 2018 Orientering om behandling af personoplysninger 1 Som led i din uddannelse på Frederiksværk Gymnasium og HF indsamler og behandler Frederiksværk Gymnasium og HF personoplysninger om dig (og

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 April 2018 Orientering af elev/forældre Orientering om behandling af personoplysninger 1 Som led i din uddannelse på Københavns åbne Gymnasium indsamler og behandler vi personoplysninger om dig (og dine

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1

Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1 Orientering om behandling af personoplysninger til elever (og forældre til elever under 18 år) 1 Som led i din uddannelse på Allerød Gymnasium indsamler og behandler Allerød Gymnasium personoplysninger

Læs mere

Bilag 7a Orientering inkl. samtykkeerklæring elever og forældre

Bilag 7a Orientering inkl. samtykkeerklæring elever og forældre I velkomstbrevet til kommende 1.g-elever indsættes et afsnit med følgende ordlyd: Som dataansvarlig skal Allerød Gymnasium orientere hver enkelt elev om, at der behandles personoplysninger om dem som led

Læs mere

hvortil din løn skal anvises, ferie, omsorgsdage (herunder CPRnumre på børn under 8 år)

hvortil din løn skal anvises, ferie, omsorgsdage (herunder CPRnumre på børn under 8 år) 1: Oplysninger som skolen altid behandler Som led i indgåelse og den løbende administration af dit ansættelsesforhold indsamler og behandler Allerød Gymnasium personoplysninger om dig, jf. artikel 6, stk.

Læs mere

Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesforordningen 2

Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesforordningen 2 Greve, den 25. maj 2018 Kære Medarbejder på Greve Gymnasium Den 25. maj 2018 træder en ny persondataforordning i kraft. Den indebærer bl.a. at vi skal orientere dig om, hvilke data om dig vi opbevarer

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger 1

Orientering om behandling af personoplysninger 1 Orientering om behandling af personoplysninger 1 Formålet med og det retlige grundlag for behandling af personoplysninger om dig Som led i indgåelse og den løbende administration af dit ansættelsesforhold

Læs mere

Elevsamtykkeerklæring

Elevsamtykkeerklæring Elevsamtykkeerklæring April 2018 Kære elev (og dine forældre, hvis du er under 18 år) Din besvarelse af nedenstående samtykkeerklæring er obligatorisk i forhold til lovgivningen. Grunden til at du skal

Læs mere

Midtfyns^V^ Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger. (elever]

Midtfyns^V^ Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger. (elever] Underretning om indsamling af personoplysninger (elever] Midtfyns sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal

Læs mere

Fortegnelse over behandling af elevers personoplysninger

Fortegnelse over behandling af elevers personoplysninger Fortegnelse over behandling af elevers Kontaktoplysninger på dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver Dataansvarlige Allerød Gymnasium Rådhusvej 6 3450 Allerød 201007 (institutionsnr.) AllerodGymnasium@allgym.dk

Læs mere

Til elever og forældre: Underretning om indsamling af personoplysninger

Til elever og forældre: Underretning om indsamling af personoplysninger Til elever og forældre: sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal give dig en række oplysninger, når vi modtager

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.1: Underretning om indsamling af personoplysninger i Elev- og kursistadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

Paderup Gymnasiums persondatapolitik

Paderup Gymnasiums persondatapolitik Paderup Gymnasiums persondatapolitik Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Kontaktoplysninger på dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver Dataansvarlig skole Paderup Gymnasium,

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Politikken skal opfylde kravene til oplysning om behandling af personoplysninger i EU s Forordning om beskyttelse af

Politikken skal opfylde kravene til oplysning om behandling af personoplysninger i EU s Forordning om beskyttelse af Persondatapolitik Persondatapolitik for Tønning-Træden Friskole og Børnehave beskriver, hvilke personoplysninger, vi indsamler om kommende og nuværende elever/børnehavebørn og deres forældre samt andre

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Du har rettet henvendelse til Den danske Design- og Håndsværksefterskole I den forbindelse skal

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 1 Definitioner... 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger, som vi behandler om dig...

Læs mere

Oplysningspligt. De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen

Oplysningspligt. De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen Oplysningspligt De registreredes rettigheder, Skoleforvaltningen Hvordan behandler vi data? Databeskyttelsesforordningen stiller nye krav til, hvad Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune skal oplyse borgere

Læs mere

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Generel oplysningspligt Inden Jyske Realkredit agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår,

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By Ansøgning om optagelse på STX 2. år Denne ansøgningsblanket er for dig, der har gennemført 2.g eller lignende. Når du har udfyldt ansøgningen, så tag den med til samtalen med studievejlederen eller send

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ SANKT KNUD LAVARD SKOLE Barnets navn: Cpr.nr: - Klasse: Skoleår: SFO (0.-4.kl.) Nuværende skole/børnehave: Fra årstal: Ja: Nej: Skal barnet følge: (Sæt ét X) Katolsk kristendomsundervisning:

Læs mere

PERSONDATA I ERHVERV OG BESKÆFTIGELSE SAMT BORGERSERVICE

PERSONDATA I ERHVERV OG BESKÆFTIGELSE SAMT BORGERSERVICE PERSONDATA I ERHVERV OG BESKÆFTIGELSE SAMT BORGERSERVICE Syddjurs Kommune er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger i Erhverv og beskæftigelse samt Borgerservice. For at varetage denne opgave

Læs mere

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer Information om eleven Fulde navn Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Bopælskommune Klassetrin Information om forældre Forældre 1 Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Mobilnummer Arbejdsplads Telefon arbejdsplads

Læs mere

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse.

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball Sidst ændret: 20-05-2018 Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Ikast KFUM Volleyballs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken)

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken) Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik UniLogin tildelt Evt. yderligere

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret ansøgning) modtager og behandler [Gustaf

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.2: Underretning om indsamling af personoplysninger i Løn- og personaleadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole.

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Denne vejledning har to formål: 1) At informere om og tydeliggøre, hvorledes skolen skal behandle

Læs mere

Privatlivspolitik til elever og kursister Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb.

Privatlivspolitik til elever og kursister Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Privatlivspolitik til elever og kursister Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Efter databeskyttelsesforordningens 1 artikel 14 skal vi give

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Revideret privatlivspolitik for politikere Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Side 1 af 5 I denne privatlivspolitik

Læs mere

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORNAVN(E) EFTERNAVN(E) CPR-NUMMER KLASSETRIN SKOLEÅR SKAL BARNET TILMELDES SFO? FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) FÆLLES FAR MOR MOR DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE

Læs mere

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER IHT. DATABESKYTTELSESFORORDNINGEN Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev CVR-nummer: 57 24 02 10

Læs mere

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Når der i det følgende står skolen, gælder det også børnehuset. Skolen har brug for at indhente personoplysninger om eleven og dennes forældre i forbindelse

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

Midtfyns Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger

Midtfyns Gymnasium. Underretning om indsamling af personoplysninger Underretning om indsamling af personoplysninger (Medarbejdere) sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal

Læs mere

Her skal angives, hvilke personoplysninger der indsamles i relation til elever, deres værger og evt. andre pårørende.

Her skal angives, hvilke personoplysninger der indsamles i relation til elever, deres værger og evt. andre pårørende. Hvilke personoplysninger indsamles? Hvor kommer oplysninger fra? Med hvilket formål behandles oplysningerne? Med hvilken hjemmel behandles oplysningerne? Her skal angives, hvilke personoplysninger der

Læs mere

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp Privatlivspolitik for Ajourført 18.maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret

Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret Privatlivspolitik for foreningen Aktiv Historie Seneste version dateret 21-05-2018 Aktiv Histories dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

Formål med behandlingen af dine personoplysninger Introduktion til vores persondatapolitik Denne persondatapolitik omhandler og gælder for de oplysninger, som du giver til os, når du tilmelder dig eller dit barn arrangementer under Foreningen Spejderne,

Læs mere

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Lichen Sclerosus Foreningen behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der

Læs mere

Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb.

Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Privatlivspolitik Information om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Efter databeskyttelsesforordningens 1 artikel 14 skal vi give dig en række oplysninger,

Læs mere

Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater. 27. maj 2018

Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater. 27. maj 2018 Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater 27. maj 2018 Silkeborg Ny Teaters dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Version 1.0 2. november 2018 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

Privatliv- og databeskyttelse

Privatliv- og databeskyttelse Privatliv- og databeskyttelse Senest opdateret marts 2019 Denne politik gælder for Bork Havn Efterskole og beskriver, hvilke personoplysninger, vi indsamler om besøgende på skolens hjemmeside, kommende

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 2 Definitioner 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger,

Læs mere

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK Formålene med og retsgrundlaget for FynBus behandling af dine personoplysninger FYNBUS BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER FynBus behandler personoplysninger om dig (den

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN

PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN J.nr. 2916-45 ANK/jfj D01669881 PERSONDATAPOLITIK - BERGIAFONDEN 1. Dataansvarlig og formål 1.1. Bergiafonden, CVR-nr. 15135077, c/o Nyborg og Rørdam advokatfirma, Store Kongensgade 77, 1264 København

Læs mere

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi Privatlivspolitik for som oprettet 24.05.2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre

Læs mere

Privatlivspolitik for rollespilsforeninger. 28. maj 2018

Privatlivspolitik for rollespilsforeninger. 28. maj 2018 Privatlivspolitik for rollespilsforeninger 28. maj 2018 Landsforeningen Bifrosts dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro

Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro Athletikklubbens Holstebro s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Foreningens navns dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger Samtykke til at behandle helbredsoplysninger Elevens navn: Elevens cpr. nr.: - For at kunne give dig den bedste læring og trivsel på skolen, har vi brug for at vide om du, lider af nogle sygdomme, har

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

Slettensvej 216, 5270 Odense N. Persondatapolitik. 1. Roser Skolen er den dataansvarlige hvordan kontakter du os?

Slettensvej 216, 5270 Odense N. Persondatapolitik. 1. Roser Skolen er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Slettensvej 216, 5270 Odense N Persondatapolitik 1. Roser Skolen er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Skolen kan kontaktes på telefonnummer 60 10 65 11 samt på e mailadresse info@roserskolen.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for Engesvang Skyttekreds. Senest ændret:

Privatlivspolitik for Engesvang Skyttekreds. Senest ændret: Privatlivspolitik for Engesvang Skyttekreds Senest ændret: 2018-05-13 Engesvang Skyttekreds dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Kom og Dans Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Opdateret den 15. august 2018 Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos Mødrehjælpen Horsens lokalforening, betror du dine personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for DBDFS

Privatlivspolitik for DBDFS De Broderlige Danske Forladerskytters dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Privatlivspolitik for Møns Motionsklub

Privatlivspolitik for Møns Motionsklub Privatlivspolitik for Møns Motionsklub 20. juni 2018 Møns Motionsklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for - pr. 25. maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre en fair

Læs mere

Privatlivspolitik for Langelands body- og motionsklub

Privatlivspolitik for Langelands body- og motionsklub Privatlivspolitik for Langelands body- og motionsklub 23.05.2018 Langelands body og motionsklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

- Identitets- og kontaktoplysninger; for- og efternavn. Adresse- e- mailadresse

- Identitets- og kontaktoplysninger; for- og efternavn. Adresse- e- mailadresse PERSONDATAPOLITIK FOR KURSISTER PÅ VESTEGNENS HF & VUC 1. Baggrund Vestegnens HF & VUC (herefter Vestegnens HF & VUC, vi, vores ), CVR nr. 29586055, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub. 10. maj 2018

Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub. 10. maj 2018 Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub 10. maj 2018 Langholt Sports Klubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik UniLogin tildelt Evt. yderligere

Læs mere

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for foreninger 13. nov.2018 Odense Dramaskoles dataansvar Odense Dramaskole behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Revideret: 24. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 HIF Gymnastik og Motion dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger

Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger Vejledning om oplysningspligt og samtykkeerklæring vedrørende behandling af ansattes personoplysninger Skoleforeningernes fælles arbejdsgruppe vedrørende persondatalovgivningen har udarbejdet en tekst

Læs mere

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1-5-2018 Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018 Ry Rideklubs dataansvar Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 13. maj 2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Thyholm Gymnastikforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 23. maj 2018 Lystrup IF Svømnings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018 Fortrolighedspolitik Blå Kors Danmark bestræber sig på at sikre, at vores samarbejde med medarbejdere (tidligere og nuværende), frivillige, brugere, medlemmer, bidragsydere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger Sådan behandler vi dine personlige oplysninger I Københavns Kommune har vi ofte brug for personlige oplysninger om dig, når vi skal løse vores opgaver. Men vi bruger kun dine personlige oplysninger, når

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

Privatlivspolitik for Peder Most Garden [ ]

Privatlivspolitik for Peder Most Garden [ ] Privatlivspolitik for Peder Most Garden [26-05-2018] Peder Most Gardens dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER Bostedet Skovmosen Skovmosen 8, 3450 Allerød Hovmosegaard STU Gammel Bregnerødvej 16, 3520 Farum CVR.nr. 17814001 har den 31.01.2018 fastlagt følgende retningslinjer om sikring af registreredes rettigheder

Læs mere

Persondatapolitik For Holte-Hus Efterskole

Persondatapolitik For Holte-Hus Efterskole Persondatapolitik For Holte-Hus Efterskole Nærværende sider beskriver de personoplysninger, vi indsamler om kommende og nuværende elever og deres forældre samt eksterne samarbejdspartnere. Det er beskrevet,

Læs mere

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed 1. august 2018 Odder Frimenigheds dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Privatlivspolitik for LcH

Privatlivspolitik for LcH Privatlivspolitik for LcH 23.5.2018 DcH Løgumkloster s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik. Senest redigeret

Privatlivspolitik. Senest redigeret Privatlivspolitik Senest redigeret 16.06.2018 AIF Gymnastiks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine

Læs mere

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv.

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med, at du søger en stilling hos os. Det gælder også, selvom

Læs mere

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Revideret: 23. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 Helsingør Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTSPILLENES DATAANSVAR

H.C. ANDERSEN FESTSPILLENES DATAANSVAR H.C. ANDERSEN FESTSPILLENES DATAANSVAR Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere