26. maj Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "26. maj 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj 2014."

Transkript

1 26. maj 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 26. maj Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Jesper T. Troelsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Kurt Næsted, Jakob Bech Andersen, Peter Fink, Erik Borring, Lisbeth Weise og Mette Millard. Fraværende: Mira Thu Iversen Lauge og Minel Mahmutovic. Referent: Hanne Søbæk Christiansen.

2 STENHUS GYMNASIUM OG HF 2 Dato: Pkt.: 1 Velkomst til den nye bestyrelse ved Per Farbøl Rektor Per Farbøl ønsker den nye bestyrelse velkommen. Per Farbøl bød velkommen og præsenterede derefter de enkelte medlemmer ved navn og funktion.

3 STENHUS GYMNASIUM OG HF 3 Dato: Pkt.: 2 Præsentation af bestyrelsens medlemmer Hvert enkelt bestyrelsesmedlem bedes præsentere sig for de øvrige medlemmer. Præsentationen bør maksimalt vare ca. tre minutter og eksempelvis indeholde: Personlig og erhvervsmæssig baggrund Kompetencer, der kan bidrages med Specielle interesser i forhold til bestyrelsesarbejdet Forventninger til bestyrelsesarbejdet Medlemmerne af den nye bestyrelse præsenterede sig for hinanden.

4 4 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 3 Konstituering af bestyrelsen Valg af formand og næstformand blandt de udefrakommende bestyrelsesmedlemmer - ved Knud Erik Schack Madsen. Bestyrelsen valgte Jakob Bech Andersen til formand og Knud Erik Schack Madsen til næstformand. Knud Erik Schack Madsen foreslog Jakob Bech Andersen som formand. Dette blev godkendt og vedtaget af den øvrige bestyrelse. Knud fortsætter gerne som formand; dette blev vedtaget af bestyrelsen. Fortegnelse over bestyrelsens medlemmer er vedlagt som bilag.

5 STENHUS GYMNASIUM OG HF 5 Dato: Pkt.: 4 Udpegning af bestyrelsesmedlem som repræsentant for erhvervslivet i Holbæk Ifølge vedtægterne for Stenhus Gymnasium & HF 4, skal der i bestyrelsen sidde 5 udefrakommende bestyrelsesmedlemmer: Skolelederne i Holbæk Kommune udpeger en skoleleder fra kommunen Et medlem udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening Stenhus Kostskole udpeger et medlem En repræsentant for de videregående uddannelser DTU, KU, RUC eller CBS En repræsentant for erhvervslivet i Holbæk Samlet skal de udefrakommende bestyrelsesmedlemmer udpeges i kraft af deres personlige egenskaber og tilsammen have erfaring med uddannelsesudvikling, kvalitetssikring, ledelse, organisation og økonomi, herunder vurdering af budgetter og regnskaber samt uddannelseskvalitet. For Holbæk Kommune er udpeget: byrådsmedlem Kurt Næsted og skoleleder Bo Pedersen Engskovskolen. For Stenhus Kostskole er udpeget skoleleder Knud Erik Schack Madsen. For de videregående uddannelser fortsætter professor dr. med. Jesper T. Troelsen, Roskilde Universitet. I år skal der ved selvsupplering udpeges en ny repræsentant for erhvervslivet i Holbæk. Rektor har henvendt sig til Jakob Bech Andersen, der gerne vil indtræde i bestyrelsen. Jakob Bech Andersen, der er viceområdedirektør i Nordea, har kompetencer indenfor alle de ovenfor nævnte områder. Det er selvfølgelig især på kompetencerne indenfor økonomi og ledelse af en større virksomhed, Jakob kan supplere i forhold til de øvrige udefrakommende bestyrelsesmedlemmer. Jakob har endvidere en søn, der går i 1.g på skolen. Rektor Per Farbøl indstiller derfor, at Jakob Bech Andersen udpeges som repræsentant for erhvervslivet. Rektor Per Farbøl indstiller samtidig, at Jesper Troelsen udpeges som repræsentant for de højere uddannelser. Rektors indstilling om udpegning af Jakob Bech Andersen og Jesper Troelsen blev besluttet.

6 STENHUS GYMNASIUM OG HF 6 Dato: Pkt.: 5 Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Referatet fra bestyrelsens møde den 18. marts 2014 blev sendt til bestyrelsen den 25. marts Ifølge forretningsordenens punkt 2.6 skal referatet godkendes og underskrives på det næst følgende møde. På mødet foreligger et eksemplar af referatet til underskrift. Referatet blev godkendt og underskrevet.

7 7 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 6 Drøftelse af budgetopfølgning pr. 30. april 2014 Budgetopfølgningen er vedlagt. Budgetopfølgningen blev taget til efterretning. Rektors resultatlønskontrakter samt årsregnskabet bliver udsendt med referatet. Mette Millard forklarede om de systemer skolen bruger; Navision Stat og SLS (Statens Lønsystem), som er de systemer, man skal bruge, når man som vi gør hører under Moderniseringsstyrelsen. Mette opfordrede bestyrelsen til at vende tilbage, hvis der er specielle ønsker til måden de økonomiske oversigter opsættes på. Herefter forklarede Mette, hvordan skolens økonomi i grove træk er sat sammen i forhold til tilskud, momsrefusion, løn og øvrige udgifter. Den største del af indtægterne ligger i foråret, mens udgifterne er fordelt jævnt hen over året, og der er ikke regler for, hvor stort et overskud gymnasierne må have. Stenhus Gymnasium & HF bruger i øjeblikket en del penge på ting, der er til gavn for skolen på sigt; eksempelvis bygningsrenovation vi ruster os til dårligere tider, eksempelvis til når elevtallet falder. Stenhus Gymnasium & HF købte i 2010 bygningerne af Undervisningsministeriet for 58 mio. kr. Da skolen overgik til selveje i 2007, arvede skolen en negativ egenkapital på 7 mio., dette har skolen nu vendt til en positiv egenkapital. Erik Borring spurgte til afvigelsen på ca. +1,1 mio. i budgetterede og realiserede lønomkostninger, og Mette Millard og Per Farbøl forklarede, at dette skyldes, at lønomkostningerne er overbudgetteret på grund af usikkerhed omkring udmøntning af den nye overenskomst. Knud Næsted spurgte til en eventuel målsætning for elevernes faglighed/karakterer. Per Farbøl forklarede, at det er svært at rykke en hel skole det tager tid, og at grundlaget samtidig ikke er det allerbedste. Sidste år så resultaterne ikke så godt ud, i år ser det ud til at blive bedre det skyldes blandt andet også, at elever med lave karakterer hurtigt trækker et gennemsnit (for

8 klasser/årgange) ned. 8 Jesper Troelsen påpegede, at det kan være svært for en leder at blive målt på karakterer. Derfor er der også i resultatlønskontrakterne eksempelvis sat mål på de initiativer, der kan være med til at løfte fagligheden. Kurt Næsted spurgte til om eleverne bliver i kommunen eller flytter væk efter endt uddannelse; om skolen måler på det? Per Farbøl svarede, at det ikke er noget, der måles på. Der måles på, om eleverne starter en videregående uddannelse men om de fuldfører denne, ved skolen heller ikke. Og ofte flytter de nok til eksempelvis København og kommer først tilbage, når de har eller får børn. Der blev bedt om, at rektors resultatlønskontrakter samt årsregnskabet bliver udsendt med referatet.

9 STENHUS GYMNASIUM OG HF 9 Dato: Pkt.: 7 Ligestillingstiltag Der er nye krav til ligestillingstiltag på institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse. Det omhandler dels krav til bestyrelsens sammensætning og efterfølgende måltal for udviklingen i denne, hvis der ikke blandt de udefrakommende bestyrelsesmedlemmer er en ligelig sammensætning, dvs. at hvert køn er repræsenteret med minimum 40 %. Det omhandler også antallet af det underrepræsenterede køn i skolens ledelse. Bestyrelsen bedes tage stilling til ligestillingstiltag på Stenhus Gymnasium & HF. Vedlagt er brevet fra Undervisningsministeriet til alle institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt forslag til ligestillingstiltag. Bestyrelsen tilsluttede sig det indstillede forslag til ligestillingstiltag. Det er ligestillings- og kirkeministeren der har bestemt, at man nu skal afrapportere og forklare ligestillingstiltagene.

10 STENHUS GYMNASIUM OG HF 10 Dato: Pkt.: 8 Orientering fra rektor Per Farbøl Orientering fra rektor Per Farbøl om, hvor skolen står lige nu, og hvor den er på vej hen. Per Farbøl havde lavet en skriftlig redegørelse, som han uddelte i kaffepausen, og som han gennemgik punkt for punkt: Hvor står skolen lige her og nu? Ansættelser Pædagogisk leder: Maja Liep Uddannelsesledere: Dennis Skjødt Olesen, Inger Pryds Loft og Kristoffer Grue Jensen Studievejledere: Linda Agerbo Møller og Lise Cordua Læsevejleder: Anne Bach Nyholm 8 Fastansatte lærere: René Dohn engelsk og filosofi, Benjamin Leisvig idræt og spotrscollege, Sune Refsgaard, Maj Fisker Jensen dansk og tysk (årsvikarer i dette skoleår) - Signe Holmgaard matematik og erhverv- og virksomhedsøkonomi, Mette Engelbrecht Larsen matematik og filosofi, Lasse Hornbøll fysik og kemi, Katrine Dam Madsen idræt (alle nyansatte). 11 Årsvikarer: Maria Livbjerg engelsk, Malou Lindblom mediefag og drama, Tina Vindum biologi, Rasmus Quistgaard idræt, Ida Klement dansk og historie, Mattias Sønnichsen psykologi, idræt og basketcollege, Torben Heidemann samfundsfag og geografi og Peter Overgaard tyrkisk og latin (også årsvikarer i dette skoleår) - Julie Maria Sass idræt og fodboldcollege, Anna Cecilie Veng Pedersen psykologi og mediefag og Lars Rüsz Hansen idræt (alle nyansatte). Pædagogikum: 7 lærere. Nye elever: 419 i gymnasiet 15 klasser med 28 elever i hver. 94 i hf 4 klasser med 24 i hver.

11 Store fokusområder i dette skoleår: 11 Undervisningsmæssigt: Implementering af en helt ny organisering af almen studieforberedelse, starten på at skabe en fælles identitet og sammenhæng i de enkelte studieretninger - og på hf med parallelforløb i fagene dansk, engelsk og matematik. For hvert område er der udnævnt en koordinator (18 i alt), der har gennemført et samlet uddannelsesforløb. Organisatorisk: Implementering af den nye overenskomst. Samtidig har vi opbygget en ny struktur, der tager sigte på at koordinere undervisningen meget mere (bygget op omkring studieretninger i gymnasiet og parallelforløb i hf). Vi har også etableret et Dialogforum, hvor skolens ledelse sammen en gruppe lærere diskuterer alle overordnede spørgsmål. Efteruddannelse: Vi har etableret vores eget kompetenceudviklingsprogram for lærernes pædagogiske efteruddannelse, som vi afprøvede i efteråret på en højskoledag på Grundtvigs Højskole med egne lærere som undervisere. Andre fokusområder i dette skoleår: Forsøg med motion og motivation: Der er afviklet forsøg for en 1.g klasse med løb - og for hf med badminton fitness i forbindelse med kandidatopgave. Vi har lavet aftale med Institut for Idræt om at indgå i studerendes kandidatprojekter. Talentudvikling: Vi fortsætter arbejdet indenfor naturvidenskab og humaniora og er startet i tysk. Endvidere deltager vi i ATU, akademiet for talentfulde unge. Sportscollege: Fortsat udvikling af basketballcollege, badmintoncollege og fodboldcollege for drenge nu under fælles ledelse af Trine Tims og med et styrket samarbejde. Klargøring til opstart af fodboldcollege for piger. Dramacollege: Klargøring til opstart af dramacollege. Samarbejde med folkeskolen: Vi har gennemført et pilotprojekt i matematik sammen med Stenhus kostskole og skolen på Tuse Næs. Klargøring til fortsættelse i matematik og som noget nyt i dansk/sproglig bevidsthed. Kina: Vi samarbejder indenfor Confucius Classroom med vores venskabsskole i Kina, Confucius Institute, Hanban det kinesiske undervisningsministerium og den kinesiske ambassade i Danmark. Ligeledes har vi besøgt vores venskabsskole i Tianjin. Vi har fejret det kinesiske nytår sammen med Stenhus Kostskole med deltagelse af den kinesiske ambassadør i Danmark. Derudover deltager rektor aktivt i Panda-projektet samarbejde mellem Kina og Holbæk. Endelig arbejder rektor tæt sammen med skoleleder Knud Erik Schack-Madsen Stenhus Kostskole og borgmester Søren Kjærsgaard om samarbejde Kina-Holbæk. Sydafrika: Badmintoncollege besøgte Sydafrika og deltog i et socialt projekt, hvor unge i Township gennem badminton hjælpes ud af store sociale problemer. Christian Møller-Madsen leder af badmintoncollege står for dette projekt. Lea Dankjær Longwitz har besøgt Sydafrika for at etablere kontakt til en sydafrikansk highschool. Dette er lykkedes. Ny samarbejdspartner: Gennem Holbæk Erhvervsforum blev der etableret kontakt til en lokal erhvervsvirksomhed til et heldagsprojekt. Vi havde besøg af studerende fra Århus Universitet, der med stor succes underviste alle skolens elever en hel dag. Vi er ved at etablere et fast samarbejde med HB&I, hvor vi blandt skal stå for fysisk træning for

12 klubbens elitehold. Rektor er kontaktet af Sparekassen Sjælland, og der er ved at blive udarbejdet rammer for et fremtidigt samarbejde omkring uddannelse og talentudvikling. 12 IB: Vi afsøger i øjeblikket mulighederne og rammerne for at udbyde international studentereksamen. Hvor er vi på vej hen? Det kommende år. Undervisningsmæssigt: Det vi fortsætter med: Arbejdet med at implementere den nye organisering af almen studieforberedelse også i 3.g og sørge for, at alle lærere kan finde deres rolle i dette. Ligeledes fortsættes implementeringen af arbejdet med studieretningerne nu i 2.g den nye uddannelsesleder Dennis er ansvarlig for dette. Arbejdet på hf fortsættes ligeledes. Det nye: Alle lærere skal deltage i supervision med to kolleger indenfor et af områderne undervisningsdifferentiering, elevaktiverende undervisning eller klasseledelse. Supervisionen suppleres med kurser. Denne nyskabelse vil helt sikker føre til mere pædagogisk udvikling og lærersamarbejde. Samtidig laves der mindre udviklingsprojekter med motion, skak og rettestrategier i dansk. Organisatorisk: Ledelsen er blevet styrket, så vi nu har mulighed for at komme tættere på den enkelte medarbejder. Der vil således i løbet af skoleåret afvikles 3 MINI-MUS samtaler med alle lærere. Studieretninger: Vi skal se på, om vi skal begrænse antallet af naturvidenskabelige studieretninger, så vi kan skabe skarpe en klarere identitet for studieretningerne, hvilket kan være vanskeligt, når flere studieretninger kobles sammen i en klasse og ikke på samme måde hvert år. Vi skal overveje oprettelsen af en studieretning med kinesisk. Efteruddannelse: Supervision og kurser, som beskrevet ovenfor, vil fremover være en fast del af kompetenceudviklingen. Talentudvikling: Vi fortsætter det, vi er i gang med og skal have mere fokus på naturvidenskab. Kontakt med de videregående uddannelser kontakt til omverdenen: Vi har udnævnt en kontaktperson, der skal sikre mere kontakt til de videregående uddannelser. Samarbejdet med Holbæk Erhvervsforum og erhvervslivet skal udbygges, og vi skal invitere flere ind på skolen. Faciliteter: Vi bygger ny idrætshal. Sportscollege: Vi vil fortsat udvikle de allerede etablerede kontakter og arbejde for at etablere pigebasketball. Vi får besøg fra England i 2 uger, og der afvikles et større basketballstævne med flere udenlandske hold. Vi får ligeledes besøg i tre måneder af en kinesisk badmintonspiller. Ligesom der arbejdes på at få de sydafrikanske VM/OL spillere hertil i en periode. Dramacollege: Starter op. Samarbejde med folkeskolen: Matematiksamarbejdet vil ske bl.a. med Sofienlundskolen, Isefjordskolen, Kildevangens skole og Holbæk Realskole. Samarbejdet med dansk/sproglig bevidsthed vil

13 ske med Holbæk Realskole, Engskovskolen og 10. klassecentret. 13 Kina: Der er nye initiativer i støbeskeen både for Holbæk kommune og Stenhusskolerne. Vi vil gøre fejringen af kinesisk nytår på Stenhus til en tradition. Sydafrika: Vi arbejder på at institutionalisere både det sociale projekt i Sydafrika omkring badminton og en egentlig aftale med en highschool om udveksling af elever og lærere. Samarbejdspartnere: Arbejdet beskrevet tidligere vil blive fortsat. IB: Hvis det er muligt, vil vi ansøge om tilladelse til at oprette IB. Og så er der det, der kommer udefra. Hvilke karakterkrav vil der komme til gymnasiet og hf? Og hvilke andre ændringer vil det blive fulgt op med? Vil der blive ændret på taksametersystemet? Jesper anførte, at RUC som regionens universitet meget gerne vil samarbejde med gymnasierne; RUC har også studerende, der kan komme ud og undervise. Erik Borring sagde, at det nye store skib for lærerne er supervisionsprojektet. Lærerne er dog bekymrede fordi, skolen ikke vil sætte ressourcer af til projektet det er derfor noget, det bliver lagt oveni lærernes eksisterende opgaver. Der har været mange projekter de seneste år, og det her bliver en stor ting; lærerne er dog klar til at gå ind i det. Kurt Næsted spurgte, om vi samarbejdede med det internationale badmintonforbund Poul Erik Høyer er formand, og Kurt har kontakt til ham. Poul Erik Høyer kunne derfor muligvis komme på Stenhus Gymnasium & HF en dag, hvis skolen er interesseret. Der var enighed om, at samarbejdet med Sydafrika kan blive rigtig spændende. Der ville kunne udveksles både elever og også lærere. Lisbeth Weise spurgte til, om eleverne i gymnasierne kan komme ud og besøge de videregående uddannelser. Der eksisterer allerede Uddannelseskaravanen, som kommer her til skolen en dag, men det opleves anderledes vedkommende for eleverne, hvis de kommer ud på uddannelsesstederne. Per Farbøl sagde, at der er nogle klasser, der gør det, men at han ikke er klar over, hvor udbredt det er. Lisbeth foreslog, at en tur til uddannelsessteder skulle være i 3.g. og 2. hf. Hun anførte samtidig, a nogle elever ikke har forældre eller andre, der har taget en videregående uddannelse, så det ville kunne hjælpe, hvis de fik en tvungen besøgsdag.

14 14 STENHUS GYMNASIUM OG HF Dato: Pkt.: 9 Arbejdet i den nye bestyrelse Alle bedes inden mødet overveje hvilke større og mindre temaer/emner, der bør sættes på dagsorden på bestyrelsesmøderne i det kommende skoleår. Der vil på mødet være en drøftelse af disse overvejelser. Bo Pedersen: Bo vil gerne bidrage med læring omkring synlig læring i forhold til feedback fra lærere til elever; hvad er det der virker, og hvad virker ikke. Det er et emne, der er oppe i tiden og i god tråd med klasselæring og læring i praksis og supervisionsprojektet. Han mener samtidig, at det er vigtigt, at der gribes og udvikles på de ansattes og elevernes passioner. Erik Borring: Erik mener, at det vigtige i bestyrelsesarbejdet vil være kvalitetsløft i skolens hverdag. Han mener, at det er de tiltag, der sættes gang i i hverdagen, der skal fokuseres på ikke på karakterer. Jesper Troelsen: Jesper bad bestyrelsen huske på, at han har kontakter til universitetsverdenen skal skolen eksempelvis have nogen til at undervise eller lignende, kender han helt sikkert nogen og kan skaffe en kontakt. RUC har i øjeblikket gang i en matematikuddannelse, der måske kunne bidrage til matematikprojektet med folkeskolerne. Jesper pointerede, at det er vigtigt at lede eleverne over i de videregående uddannelser og skal de unge holdes i nærområdet, er RUC det lokale universitet. Kurt Næsted: Kurt sagde, at han synes den røde tråd fra folkeskolen er interessant. Kurt er formand for Projektudvalget for Vækst (byudvikling, erhvervsudvikling, uddannelse, unikke oplevelser), og kan derfor bidrage med, hvad der sker på disse områder. Kurt påpegede, at der er et kæmpe potentiale i Holbæk, når der kigges på analyser omkring vækst. Han synes også, at bestyrelsen skal finde ud af, hvad Stenhus Gymnasium & HF s rolle skal være i lokalsamfundet. Skolen ligger i en god position i øjeblikket ønsker bestyrelsen at viderebringe dette billede eks. også til erhvervslivet? Knud Erik Schack Madsen: Knud ønsker at samarbejde og lave initiativer med erhvervslivet kombineret med eksempelvis Kina. Han sagde samtidig, at byrådet ikke skal være i tvivl om, at gymnasiet

15 og kostskolen vil stille med nogle tunge ansøgninger de næste fire fem år der er både ambitioner og initiativer i gang. Knud anførte også, at han mener, man skal dyrke både niveau og kvalitet. 15 Jakob Bech Andersen: Jakob havde et ønske om, at bestyrelsen eksempelvis fik udarbejdet en virksomhedsanalyse omkring, hvordan økonomien eksempelvis ser ud, hvis der kommer ti pct. færre elever. Der kommer mere klarhed omkring gymnasiernes fremtid, når der bliver meldt noget ud politisk i efteråret. Per Farbøls indtryk er, at eksempelvis Venstre ønsker en løsning på gymnasiet, som ikke halverer elevtallet. Han håber samtidig, at det ikke vil blive et retskrav at kunne komme ind på gymnasiet ved en karakter på 4, da der er elever, der ikke er uddannelsesparate, selvom de har fået 4. Per Farbøl mener, at udgangspunktet for diskussionen om gymnasierne skulle have været startet et andet sted; man skulle have talt om, hvor mange man ville have hvor/på hvilke uddannelser herefter kunne man tilpasse reguleringstiltagene efter dette. Bestyrelsen snakkede om muligheden for et årligt strategimøde, hvor nogle større og tungere emner kunne tages op, og der var bedre tid til fordybelse.

16 STENHUS GYMNASIUM OG HF 16 Dato: Pkt.: 9 Eventuelt De næste møder er fastsat til den 16. september og 10. december. Ledelsen på Stenhus Gymnasium & HF laver snarest en doodle med ny mødedato i stedet for den 10. december, da dette er samme dag som andenbehandlingen af budgettet i byrådet.

17 17 Bestyrelsens underskrifter: Jakob Bech Andersen Formand Knud Erik Schack Madsen Næstformand Bo Pedersen Kurt Næsted Jesper T. Troelsen Erik Borring Lisbeth Weise Minel Mahmutovic Mira Thu Iversen Lauge _ Per Farbøl

16. september 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014.

16. september 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014. 16. september 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 16. september 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Jesper T. Troelsen, Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014.

21. marts 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF. Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. 21. marts 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium og HF Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 18. marts 2014. Deltagere: Niels Ebdrup, Leif Østerholt, Marianne Bech Hansen, Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium 17 03 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF. Deltagere: Knud Erik Schach-Madsen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 28 05 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 28. maj 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter Fink,

Læs mere

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014.

15. december 2014. Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF. Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. 15. december 2014 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 11. december 2014. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen, Bo Pedersen, Per Farbøl, Jakob Bech Andersen,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. september 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Tilstede: Knud Erik

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 7 08 12 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet torsdag d. 8. december 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013-2014 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 14 03 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 14. marts 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 21 03 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Skive Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Skive Kommune, region Midtjylland

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 07 09 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 7. september 2016 kl. 17:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl,

Læs mere

Katedralskolen: stx og hf

Katedralskolen: stx og hf Katedralskolen: stx og hf STX og hf Begge er almendannende Begge kan bruges til at få adgang til en videregående uddannelse. Begge indeholder en række almindelige fag kendt fra folkeskolen og selvfølgelig

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 20. maj 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 20. maj 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 20. maj 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-2015 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Vedtægt for Nordfyns Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Nordfyns Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Nordfyns Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nordfyns Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Nordfyns Kommune Region Syddanmark,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening.

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening. Vedtægter Vedtægt for Brønderslev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Brønderslev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Brønderslev

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF

Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Grindsted Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Billund

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 18-5-2009 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen Joe Jensen

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 13 12 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 13. december 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Nicholas

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret EVALUERING. Basisrammen:

Resultatlønskontrakt for skoleåret EVALUERING. Basisrammen: Resultatlønskontrakt for skoleåret 2012-2013 Basisrammen: 1. Eleverne: Det lave elevfravær skal fastholdes. Det samlede karaktergennemsnit fastholdes det gælder også specifikt for SRP, SSO og AT. Overgangsfrekvensen

Læs mere

Stk. 2. Bestyrelsen sammensættes således: Stk. 3. Bestyrelsen bør have en ligelig sammensætning af kvinder og mænd.

Stk. 2. Bestyrelsen sammensættes således: Stk. 3. Bestyrelsen bør have en ligelig sammensætning af kvinder og mænd. Vedtægt for Tårnby Gymnasium & HF udkast Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Tårnby Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Tårnby Kommune, Region

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF

Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Vordingborg Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Vordingborg Kommune,

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

Vedtægt for Marselisborg Gymnasium

Vedtægt for Marselisborg Gymnasium Vedtægt for Marselisborg Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Marselisborg Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Århus Kommune, Region Midtjylland

Læs mere

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium Vedtægt for Kalundborg Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Kalundborg Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kalundborg Kommune, Region

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Munkensdam Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Munkensdam Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kolding Kommune, Region Syddanmark,

Læs mere

Vedtægt for Aalborg Katedralskole

Vedtægt for Aalborg Katedralskole Vedtægt for Aalborg Katedralskole Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Aalborg Katedralskole er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Aalborg Kommune, Region Nordjylland,

Læs mere

Vedtægt for Gribskov Gymnasium

Vedtægt for Gribskov Gymnasium Vedtægt for Gribskov Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Gribskov Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Gribskov Kommune, Region Hovedstaden

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Gymnasium

Vedtægter for Rungsted Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Rungsted Gymnasium 1. Rungsted Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Hørsholm Kommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium ^ Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium V Vedtægter for Midtsjællands Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Midtsjællands Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. december 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet mandag d. 7. december 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Referat Børne- og Ungdomsudvalget Ekstraordinært møde Dato 15. januar 2009 Tid 18:00 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Paul Rode Andersen (F) - Formand

Læs mere

VEDTÆGT FOR NØRRESUNDBY GYMNASIUM OG HF

VEDTÆGT FOR NØRRESUNDBY GYMNASIUM OG HF VEDTÆGT FOR NØRRESUNDBY GYMNASIUM OG HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nørresundby Gymnasium og Hf er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Aalborg Kommune,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00.

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk 24. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september

Læs mere

Vedtægt for Nærum Gymnasium

Vedtægt for Nærum Gymnasium Vedtægt for Nærum Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nærum Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 07 12 2017 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 7. december 2017 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Bo Pedersen, Per Farbøl, Niels

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

1. Beslutning om godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde 21 03 2019 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 20. marts 2019 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter

Læs mere

Vedtægt for Aarhus HF og VUC

Vedtægt for Aarhus HF og VUC Vedtægt for Aarhus HF og VUC Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Aarhus HF og VUC er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Aarhus Kommune, Region Midtjylland,

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. 21 03 2018 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium Hermed referat af bestyrelsesmødet onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium, personalerummet. Deltagere: Per Farbøl, Niels Ebdrup, Peter

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Vedtægt for Himmelev Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Himmelev Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Himmelev Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Himmelev Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Roskilde Kommune, Region Sjælland,

Læs mere

Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. 2. 3. Kapitel 2: Bestyrelsens sammensætning 4.

Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. 2. 3. Kapitel 2: Bestyrelsens sammensætning 4. Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Uddannelsescenter med gymnasium, hf og VUC-hf Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Vestjysk Gymnasium Tarm, Uddannelsescenter med gymnasium, hf og VUC-hf er en selvejende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde tirsdag, den 13. maj 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde tirsdag, den 13. maj 2014 kl Referat af bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde tirsdag, den 13. maj 2014 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ændring af onsdag til tirsdag. 2. Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Vedtægt for Virum Gymnasium

Vedtægt for Virum Gymnasium Vedtægt for Virum Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Virum Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Lyngby-Taarbæk Kommune, Hovedstadsregionen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

TH. LANGS HF & VUC - vi bringer dig videre

TH. LANGS HF & VUC - vi bringer dig videre Vedtægt for Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Silkeborg Kommune, Region Midtjylland, og omfattet af lov om institutioner

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Vedtægt for Roskilde Katedralskole

Vedtægt for Roskilde Katedralskole Vedtægt for Roskilde Katedralskole Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Roskilde Katedralskole er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Roskilde Kommune, Region

Læs mere

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Næstved Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med lernsted i Næstved Kommune, Region

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Vedtægt for Nakskov Gymnasium og HF

Vedtægt for Nakskov Gymnasium og HF Vedtægt for Nakskov Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nakskov Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Lolland Kommune, Region

Læs mere

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium og HF

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium og HF Vedtægt for Kalundborg Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Kalundborg Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kalundborg Kommune,

Læs mere