Referat 8. sept Næste møde: 18. nov, Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat 8. sept Næste møde: 18. nov, Holstebro"

Transkript

1 Referat 8. sept Næste møde: 18. nov, Holstebro

2 Dagsorden 1. Hvad arbejdes der på regionalt 2. Forbedringsønsker mm 3. Fif: 1. Ændring af skriftstørrelse i e-dok 2. Få øverste bjælke til at blive på plads når man skriver 3. Kan man have 2 skærmbilleder e-dok og word på skærmen Samtidig? 4. Findes der en funktionsbeskrivelse for e-dok nøgle personer. 5. Nummerering af dokumenter og HEV-Fælles 6. Kort gennemgang af den sidste opdatering. 7. Stikprøveundersøgelse af slutbrugerens erfaringer med e-dok 8. Hvad rører sig hos e-dok nøglepersoner 9. Kl fælles med kvalitetskoordinatorer.

3 2. Forbedringsønsker mm Liste er oprettet under hjælp, der er mange ønsker lige nu. Netværket af e-dok koordinatorer gennemgår listen og prioriterer. Beslutning tages af den regionale styregruppe. Beskrivelse af procedure for ændringsønsker findes i e-dok Ændringsønsker for e-dok, regional instruks

4 Der er foretaget nogle små rettelser i manualen: Manual for Redaktørmiljøet, samt udarbejdet en ny minivejledning til oprettelse af ankerlinks. Begge manualer er at finde under Hjælp på e-dok.

5 Alle medarbejde skal følge denne vejledning Har du et e-dok spørgsmål eller på anden måde brug for e-dok support skal du: Henvende dig til nærmeste e-dok Superbruger i afdelingen Kan superbrugeren ikke løse problemet, går denne til afdelingens e- Dok nøgleperson Kan afdelingens e-dok nøgleperson ikke løse problemet, går denne til hospitalets e-dok koordinator Kan hospitalets e-dok koordinator ikke løse problemet, må de indberette en Service Desk sag vedr. e-dok support Der er på nuværende tidspunkt 2 hospitalskoordinatorer i HEV: Bente Fruergaard, KBA bente.fruerggard@vest.rm.dk Dorthe Hansen, Kvalitet og Udvikling dorthe.hansen@vest.rm.dk Du kan også skrive til edok@vest.rm.dk

6 Hvorfor sendes dokumenter der er distribueret til distribution igen? F.eks. Versionsstyring af filer, eller Pt. sikkerhed og DDKM? Vær opmærksom på, at dokumenter, der har været distriueret én gang ikke kommer på Min side igen. Der vil komme en mail med besked om revision. Vær opmærksom på om jeres afdelinger har accepteret , så alle oplysninger vedr transfusion er tilgængelige. Der er linket til sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor den nye retningslinje for indikation for transfusion ligger og hvor der findes en quickguide. Kan tekst fra dokumenter i LibreOffice kopieres / konverteres til e-dok? Det vides ikke, men der forventes, at være færre problemer end nuværende.

7 Spørgsmål til Symfoni: Jeg har et spørgsmål vedr. læsekvitteringsfunktionen. Hvis man vil sende et dokument fra en ekstern udgiver til læsekvittering, er det så korrekt at man ikke har mulighed for at sætte en frist (dato) for hvornår der skal læsekvitteres? Jeg har testet i sandkassen og læst i manualerne, men det ser ud som om man kun kan sætte en tidsfrist på, når det er egne dokumenter - eller? Svaret jeg modtog i dag: Det er korrekt.

8 Symfoni har nu opdaget en bug ved den nye editor, der blandt andet bevirker at nye ankerlinks ikke altid fungerer. Der er derfor lavet en rettelse, der afhjælper problemet som overføres til drift på mandag d. 8. sept). Mandag d. 8. sept kl 10: Symfoni arbejder i øjeblikket på at teste om deres rettelser virker efter hensigten, således at vi er sikre på at alle fejl rettes. De er opmærksomme på både formateringsfejl og problemer med ankerlinks. Det vil være en rettelse der virker fremadrettet og jeg har derfor tilrettet en del af de fejl der er sket manuelt i weekenden og her til morgen, men vil også gerne bede om Jeres hjælp dertil. Hvis I oplever at der stadig er nogle af Jeres dokumenter der ser mærkelige ud, fordi formateringen er forsvundet er der desværre ikke anden udvej end at tilrette dette manuelt enten at I selv finder en måde at tilrette eller I må henvende jer til Dorthe Hansen eller Bente Fruergaard. 1. Bemærk, at kladder oprettet i perioden fra 18. aug til nu kan have denne fejl.

9 I må pulle alle de dokumenter, I kan finde under Gør gældende for. Husk når I søger, at rette gældende for feltet. Regionen arbejder med at revidere nogle dokumenter, jeg ikke har kunnet distribuere videre til afdelingerne. De fleste er netop blevet distribueret til mig!

10

11 3. Fif 1. Ændring af skriftstørrelse i e-dok 1. Anvend viskelæder-ikonet til at fjerne gammel formatering i teksten. 2. Få øverste bjælke til at blive på plads når man skriver. 1. Anvend maximer/minimer ikonet. F11 gør arbejdsfeltet større. 3. Kan man have 2 skærmbilleder e-dok og word på skærmen Samtidig? 1. Ja.

12 4. Findes der en funktionsbeskrivelse for e-dok nøgle personer. Svar: kan ikke findes på nuværende tidspunkt. 1. Tages op på det kommende styregruppemøde i Vest. 5. Nummerering af dokumenter og HEV-Fælles. Skal fortsætte/ikke fortsætte skal jeg fortsætte med nummerering af HEV-Fælles dokumenterne? Skal jeg fremskynde revisionsproces, så vi får distribueret dokumenterne? 1. Blandt e-dok nøglepersoner er der blandede tilbagemelding om HEV-Fælles skal fortsætte med nummerering eller ej. Det er OK, at Dorthe fortsætter med nummerering. Revision af HEV-Fælles dokumenter bør ikke fremskyndes, men følge den naturlige kadence. 2. Kan man se lokale tilføjelser på manuelt arkiverede dokumenter? Ja, forklaring følger her. I "Eksterne udgivere" / "Dokumenter" og "Arkiv" kan du vælge et dokument - og se hvilke lokale tilføjelser der var gældende - og dermed hvordan dokumentet så ud på en valgt dato. (se desuden de næste slides)

13

14 I Eksterne udgivere kan du se en kolonne... der viser ikon hvis der er historiske lokale tilføjelser.

15 og disse har så et ekstra punkt i menuen "Lokale tilføjelser" - som viser en liste over disse (bemærk Historik i den lille menu der er udfoldet).

16 6. Kort gennemgang af den sidste opdatering. Bedre browserunderstøttelse og editor Fuld understøttelse af alle browsere fra Internet Explorer 8 og fremefter. Dette betyder blandt andet, at alle funktoner virker i alle browsere (eksempelvis kunne man ikke håndtere bogmærker/ankerlinks i Chrome før det kan man efter opdateringen). Ved indsættelse af tekst fra Word, konverteres der til noget mere robust kode (HTML), som derved giver færre fejl. Tabulator-tasten kan anvendes til nyt indryk i punktlister. De gule bogmærker/ankerlinks bliver til røde flag. Rettelser og småforbedringer Oprettelsesdato vises for opgaver på Min side. Bekræftelse ved udførelse af funktioner i redaktørmiljøet. Ved manuel arkivering af et dokument skal årsag angives. Når et distribueret dokument arkiveres (manuelt), adviseres alle afdelinger, som dokumentet gælder for. Fejl i tooltip under funktionen papirlokation (redaktørmiljøet) Nærmere beskrivelse af fejl: Der er en fejl i tooltip (hjælpetekst der fremkommer ved mouseover) i forbindelse med anvendelse af funktionen papirlokation i redaktørmiljøet. Fejl i søgefunktionen i e-dok Nærmere beskrivelse af fejl: Hvis man søger i egen dokumentsamling og dernæst vælger at søge i en anden dokumentsamling (kan være fra andet hospital eller afdeling), er det ikke muligt at gå tilbage igen til egen dokumentsamling og folde denne ud. En midlertidig fejl i systemet gør, at man skal logge helt af og på igen for påny, at få adgang til at åbne og folde egen dokumentsamling ud igen. Fejl i kvalitetsstandarder (redaktørmiljøet) Nærmere beskrivelse af fejl: Overblik over kvalitetsstandarder åbner "ikke udfyldt"-mappen, hver gang en anden mappe åbnes. Vil man se overblik over hvilke PRI man har til de enkelte kvalitetsstandarder, åbner ikke udfyldt mappen, med alle dem der ikke er udfyldt standard på, hver gang man åbner én af de andre mapper med udfyldt standard.

17 7. Stikprøveundersøgelse af slutbrugerens erfaringer med e-dok I vælger 5 SLUTbrugere ud pr. afdeling og beder dem udfylde skemaet er det OK? Det aftales, at e-dok nøglepersonerne sender skemaer ind til Dorthe Hansen nøglepersonerne bestemmer selv, hvordan de indsamler oplysninger. Hver afdeling samler prioriteringer i et skema ud fra de områder, der er de tydeligste udviklingspotentialer set fra SLUTbrugerens synsvinkel I sender de udfyldte skemaer til Dorthe.hansen@vest.rm.dk senest den 8. oktober. Eller til Dorthe Hansen, Kvalitet og Udvikling, Holstebro

18 8. Hvad rører sig hos e-dok nøglepersoner læsekvitteringsstatus: mulighed for at se hvornår man senest har sendt læsekvittering ud læsekvitteringsstatus: kunne se, om man tidligere har besluttet, at dokumentet ikke skal til læsekvittering Fif: stå i dokumenter, gå i Funktioner, min side for eks.vis ledelsen: så kommer frem, hvad der afventer for personen Næste møde: 18. nov, Holstebro PS: der er 3 slide mere

19 Fælles mellem e-dok nøglepersoner og kvalitetskoordinatorer EPJ og link til e-dok: Lige nu samler KIT lister ind fra afdelingerne over hvor de har links på, mhp. oprydning og opdatering. Hvis det er speciale specifikke SFI, som lukkes ved flytning af patient fra afsnit, sættes links på med lokal tilføjelser, ellers bliver det udelukkende HEV eller RM links der kommer på og personalet må selv klikke i e- Dok for at se egne lokale tilføjelser. For nuværende anbefales nøglepersoner at abonnere på dokumenter f.eks fra Hospitalsapoteket i Midt. Vedkommende må så være opmærksom på, hvornår det er i.v vejledninger, der revideres/oprettes/lukkes og få link i EPJ efterfølgende tilrettet. KIT kan ikke have overblik over reviderede/nye dokumenter.

20 Fælles mellem e-dok nøglepersoner og kvalitetskoordinatorer Tilgængelighed af dokumenter gældende for afdelinger på flere hospitaler Det regionale e-dok netværk arbejder på at få speciale - dokumenter i regional dokumentsamling. Det fungerer godt med hygiejnedokumenterne, mens det er svært at vide hvilke dokumenter der gælder for en selv, når de ligger i afdelingsdokumentsamlinger rundt omkring. Eksempelvis er det svært at vide hvilke dokumenter i Blodcenter Midt, der bør være gældende, Det samme gør sig gældende for gynækologiske/obstetriske dokumenter, rtg, teknik/medicoteknik mm. Vi lægger op til, at specialeråd/interessenter skal høres, om de ønsker flytning. Fordele: Dokumenterne distribueres ad sædvanlig vej Relevante afdelinger får kendskab til dokumenter, både ved revision og ved oprettelse af nye dokumenter

21 Fælles mellem e-dok nøglepersoner og kvalitetskoordinatorer Udskydelse af publicering Et ønske fra hospitalsapotekerne og KBA, som sikkert får mulighed for at teste funktionaliteten Giver mulighed for: Læsekvittere inden publicering Sætte en publiceringsdato på. F.eks hvis en lov træder i kraft 1. jan kan dokumentet sættes til at blive publiceret 1. jan, men er blevet ledelsesgodkendt inden og der er læsekvitteret.

Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013

Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013 Referat e-dok netværksmøde 31. oktober 2013 Konvertering af redaktørmiljø - evaluering Processer og arbejdsgange Ændringsønsker Fif - hints og historik HEV-Fælles dokumenter vedr. e-dok Eventuelt Fælles

Læs mere

Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014

Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014 Referat netværksmøde for e-dok nøglepersoner, HEV 18. Nov 2014 Dagsorden 1. Indsamling af ønsker til e-dok. Afd bør samle op ift egne kommentarer til e-dok 2. Merete Jensen, tværfaglig e-dok koordinator

Læs mere

Referat 26. maj Husk de gode historier!!

Referat 26. maj Husk de gode historier!! Referat 26. maj 2014 12.30 14.00 Husk de gode historier!! Dagsorden 1. Kædeikonet i editoren og lokale tilføjelser 2. App og lokale tilføjelser 3. Regionale dokumenter 4. Diverse 5. Hvad fylder i afd?

Læs mere

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning

Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl Auditoriet Herning Netværksmøde e-dok nøglepersoner Referat af møde 25. marts 2015, kl 12.30 14.00 Auditoriet Herning Dagsorden: 1. Information om diverse mail fra koordineringsteamet 2. Information fra regionalt møde d.

Læs mere

Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!!

Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!! Referat 3. feb 2014 Husk de gode historier!! SØGNING Søgefunktion Søgning på ordet desinfektion: 1) søger man for bredt med default valg på højst 500 hits finder man ikke hygiejnedokumentet vedr. desinfektion.

Læs mere

Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Punkter til drøftelse Eventuelt Sammen med kvalitets-koordinatorerne 13.30 14.

Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Punkter til drøftelse Eventuelt Sammen med kvalitets-koordinatorerne 13.30 14. Referat 11. netværksmøde for e-doknøglepersoner, HEV Tirsdag den 18. Juni 12.30 14.00 Herning, Auditoriet Punkter til drøftelse opsamling fra sidste møde indsætte link til andre dokumenter i e-dok (specielt

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj Auditoriet Herning

Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj Auditoriet Herning Referat Netværksmøde e-dok nøglepersoner 11. maj 14.00 15.30 Auditoriet Herning Dagsorden: 1. Ny brug af lokale tilføjelser (DH) 2. Status på døde link, der pegede ned i e-dok classic (DH/MJ) 3. Mediebiblioteket

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW 1. - SUPERBRUGERE OG MEDLEMMER AF RETTIGHEDSGRUPPER - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret

Læs mere

Introduktion til godkendelse af dokumenter i

Introduktion til godkendelse af dokumenter i Fem gode vaner Brug e-dok når du har behov for information til at løse en opgave Lær søgefunktionen at kende og søg målrettet Giv redaktøren eller superbrugeren besked, hvis der er ord eller forklaringer

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

VEJLEDNING I Medlemstilskudsansøgning

VEJLEDNING I Medlemstilskudsansøgning På disse sider beskrives processen for medlemstilskudsansøgning via Foreningsportalen. Læs vejledninger for hvem der kan søge medlemstilskud, samt hvordan medlemstilskuddet fordeles til foreninger, under

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Sektornet VPN - Med NemID Installationsvejledning Windows XP

Sektornet VPN - Med NemID Installationsvejledning Windows XP Sektornet VPN - Med NemID Installationsvejledning Windows XP Version 6.2 Af Jesper Skou Jensen og Mads Udengaard Sørensen 1 Sektornet VPN Med NemID 1 1 Indledning Denne vejledning gennemgår opsætning af

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Visitkort online -bestil direkte fra internettet

Visitkort online -bestil direkte fra internettet Visitkort online -bestil direkte fra internettet D www.cimo.dk 20886Folder Visitkort.indd 1 22/02/07 15:53:26 Løbet tør for visitkort? uheldigt. -hvad gør du nu? Du kan naturligvis gøre, som du plejer.

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere.

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. IT-intro 9. august 2011 14:56 IT-introduktion på Risskov Gymnasium FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. Før end man kan logge sig ind

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Helligdage betyder ekstra travlhed

Helligdage betyder ekstra travlhed Nr. 21 08. juni 2011 Helligdage betyder ekstra travlhed Kr. Himmelfartsdag betød lukkedag mange steder og dermed ekstra EPJ-travlhed, da arbejdsugen startede igen 6. juni. Alle supportere er derfor stadigvæk

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

MUS Opsætning af spørgeramme

MUS Opsætning af spørgeramme MUS Opsætning af spørgeramme 1. Vælg Opsætning 2. Vælg MUS 3. Søg den afdeling frem, som du vil redigere (rød pil) eller vælg fra listen (grøn pil) 4. Aftaleprioritet: Systemet er født med den fremhævede

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq INDHOLD Hjælp til profiler i WebReq Klinisk biokemi 01 Introduktion 02 Oprettelse af klinik profiler 04 Redigering af klinik profiler 05 Tilføjelse af analyser til klinik profiler 06 Fjernelse af analyser

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

Vejledning til RSS (FEEDS)

Vejledning til RSS (FEEDS) Vejledning til RSS (FEEDS) Hvis du vil følge med i hvad der sker på hjemmesider uden at skulle bruge tid og energi på at gå ind og kigge på dem så er feeds eller RSS (really simple syndication) løsningen.

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Februar Vejledning til Danske Vandværkers Sikker mail-løsning

Februar Vejledning til Danske Vandværkers Sikker mail-løsning Februar 2019 Vejledning til Danske Vandværkers Sikker mail-løsning 0 Indhold Formål med denne vejledning 2 Generelt om Sikker mail-løsningen og hvordan den fungerer 2 Tilgå Sikker mail-løsningen via webmail

Læs mere

Vejledning til NIS CMS

Vejledning til NIS CMS Vejledning til NIS CMS Med tillægsmodulet NIS CMS er det mulig at oprette og gemme dokumenter direkte i NIS (fx håndbøger, regningsliner, kvalitetsstyringsguider mv.) og binde disse tæt sammen med den

Læs mere

Patient Database - Manual

Patient Database - Manual Patient Database - Manual Side 1 af 36 Adgang til systemet... 4 Glemt brugernavn og kode... 4 Opret projekt (kun System Administrator)... 6 Klik på NYT PROJEKT -knappen øverst til venstre.... 6 Udfyld

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Brugermanual for opdatering af Touch and Play i CMS-systemet

Brugermanual for opdatering af Touch and Play i CMS-systemet Brugermanual for opdatering af Touch and Play i CMS-systemet Applikator Bugattivej 8 7100 Vejle Danmark Telefon: +45 22 85 18 60 E-mail: info@applikator.dk 1 Indhold CMS... 2 LOG ON til CMS... 2 Opret

Læs mere

Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger

Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger Kvik-guide: Sådan opretter du en bruger Denne guide henvender sig til brugere, der er oprettet med en administrator- eller superbrugeradgang, og som har brug for at oprette andre brugere med tilknytning

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING AUH RA MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til AU s MUS-koncept i AUHRA til medarbejdere, der skal til MUS. KVIKGUIDE TIL MUS

Læs mere

Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter

Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter Udvikling af et nyt it-system til styring af Region Hovedstadens kvalitetsdokumenter Knut Bernstein, Dorte Lerche, Region Hovedstaden Marina Boch Milbrat, Region Hovedstaden Disposition Den Danske Kvalitets

Læs mere

Modul 1 Skolens netværk og FirstClass (FC)

Modul 1 Skolens netværk og FirstClass (FC) Modul 1 Skolens netværk og FirstClass (FC) Computerens netværksdrev og mappen dokumenter Gå ind i "Denne computer" (ikonet ligger på skrivebordet). Her ligger de netværksdrev computeren råder over og separate

Læs mere

Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7

Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7 Sektornet VPN Installationsvejledning Windows Vista/7 Version 5.0 Af Jesper Skou Jensen og Mads Udengaard Sørensen 1 Start installationen 1 1 Indledning Denne vejledning gennemgår opsætning af Sektornet

Læs mere

Dagsordener og referater på intranettet

Dagsordener og referater på intranettet Intranet.sygehussonderjylland.dk Dagsordener og referater på intranettet Indholdsfortegnelse Oversigtssider med dagsordner eller referater - listemenuer...2 Opret en listemenu...4 Opret sidestrukturen

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere

Opgave: Digitalisering af et dokument

Opgave: Digitalisering af et dokument Denne opgave omhandler digitaliseringen af et Veje i Frederikssund Kommune. I opgaven gennemgås følgende: Oprettelse af mapper og sider på hjemmesiden Indsættelse af tekst, billeder, links til PDF og hjemmesider

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside.

Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Side 1 Velkommen til denne korte vejledning i hvordan du kan oprette dine egne sider på foreningens hjemmeside. Login til mine websider Du starter med at logge ind som medlem. Herefter klikker du på den

Læs mere

Kom godt i gang med DLBR Webdyr

Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Udgivet Februar 2011 Redaktør Tryk Videncentret for Landbrug Videncentret for Landbrug Udgiver Videncentret for Landbrug, KvægIT, 8740 5000

Læs mere

Introduktion til Indholdsredigering

Introduktion til Indholdsredigering Sitecore Foundry 4.0 Introduktion til Indholdsredigering 18. oktober 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning i at indsende ½-årserklæring (efterløn) Indhold: Husk at sidste rettidig frist for at indsende din ½-årserklæring er den 10.

Vejledning i at indsende ½-årserklæring (efterløn) Indhold: Husk at sidste rettidig frist for at indsende din ½-årserklæring er den 10. Vejledning i at indsende ½-årserklæring (efterløn) Indhold: Om denne vejledning... 2 Trin1: Gå på internettet... 2 Trin 2: Log dig ind... 3 Trin 3: Skift adgangskode... 3 Besvar blankettens spørgsmål...

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside... - 2 - Profil... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 3 - Menupunkter... - 3 - Medier... - 4 - Hjemmesidens

Læs mere

Introduktion til CD ere og Arkivdeling Gammel Dok - September-oktober 2003. Jonas Christiansen Voss

Introduktion til CD ere og Arkivdeling Gammel Dok - September-oktober 2003. Jonas Christiansen Voss Introduktion til CD ere og Arkivdeling Gammel Dok - September-oktober 2003 Jonas Christiansen Voss 2. marts 2004 Indhold 1 CD ere 2 1.1 Brænde dokumenter til CD....................... 2 1.2 Disk Copy.................................

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Guide til datamigrering for administrationen. Intra lukker Hvad skal skolen gøre?

Guide til datamigrering for administrationen. Intra lukker Hvad skal skolen gøre? Guide til datamigrering for administrationen Intra lukker Hvad skal skolen gøre? Det pædagogiske personale sørger for en del af deres egen datamigrering, men skolen har også nogle overordnede opgaver ifm.

Læs mere

Vejledning til RKSK s VDI konsulent login løsning juni 2015.

Vejledning til RKSK s VDI konsulent login løsning juni 2015. Vejledning til RKSK s VDI konsulent login løsning juni 2015. Den hidtidige login løsning via Citrix (login.rksk.dk) er lukket. Hvordan får man som konsulent adgang til RKSK s VDI Jumpstation? Ny bruger

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse

Læs mere

Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest

Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest November 2015 /Kommunikation Inden du går i gang: Er det første gang, du skal bruge den fælles skabelon for den skrevne patientinformation

Læs mere

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore

Indhold. Evalueringsvejledning. En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Evalueringsvejledning En undersøgelse fra start til slut involverer 4 programmer: - SurveyXact - Excel - E-learn - SiteCore Indhold 1 - Respondentgruppe hentes... 2 2 Undersøgelsen oprettes i SX... 4 3.

Læs mere

Beredskab TNG. Beredskab TNG er en opgradering af det "gamle" beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0.

Beredskab TNG. Beredskab TNG er en opgradering af det gamle beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0. Beredskab TNG Beredskab TNG er en opgradering af det "gamle" beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0. Beredskab TNG... 1 Kom godt i gang... 2 Redigér beredskabsdokumentet...

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7

HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7 JonLitle.dk HVAD ER WORDPRESS 2 HVORDAN LOGGES IND 3 HVORDAN NAVIGERES DER 4 HVORDAN SKRIVES EN SIMPEL NYHED 5 AVANCEREDE NYHEDER 6 HVORDAN RETTES EN NYHED 7 PROFIL 7 KOMMENTARER 7 Hvad er Wordpress Wordpress

Læs mere

SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE -

SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE - SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE - INTRODUKTION TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW På nuværende tidspunkt består systemet af 26 blanketter, der er placeret i 7 kategorier - se nedenfor.

Læs mere

Manual for redaktører

Manual for redaktører Manual for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Hjemmesider i Umbraco... 5 2. Kom i gang med Umbraco... 5 2.1 Login... 5 2.1.1. Ændring af login... 5 2.2. Når du arbejder på siden,

Læs mere

Kort vejledning til Digital Post

Kort vejledning til Digital Post Kort vejledning til Digital Post Kort vejledning til Digital Post... 1 Sådan sender du et brev med Digital Post-løsningen... 2 Retursvar (udfyldes kun første gang)... 3 Dokument Titel... 4 CPR eller CVR

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer

RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer RiskMinder APV-vejledning til butikschefer og arbejdsmiljøkoordinatorer Indhold Indledning... 2 Spørgsmål og svar... 2 Trin 1. Opstart af APV... 2 Start APV-periode... 6 Indtast antal medarbejdere... 9

Læs mere

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 18 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple.

Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple. 1af23 Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple. 1. Forord. Denne brugervejledning er fremstillet for at hjælpe personer ved Lokalhistorisk Arkiver i ny Sønderborg kommune, som kun har ringe kendskab

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Indhold. Jennie Mathiasen. Google Drev

Indhold. Jennie Mathiasen. Google Drev Indhold Opret Googlekonto... 2 Åbning af Google Drev... 5 Værktøjet Ny... 8 Værktøjet Mappe... 8 Værktøjet Upload fil... 10 Værktøjet Google Docs... 13 Værktøjet Google Sheets... 16 Værktøjet Google Slides...

Læs mere

Orientering til beskikkede bygningssagkyndige om brug af herev.dk

Orientering til beskikkede bygningssagkyndige om brug af herev.dk November 2009 Orientering til beskikkede bygningssagkyndige om brug af herev.dk Hjemmesiden www.herev.dk vedrører teknisk revision online i huseftersynsordningen. I denne orientering vises en række skærmbilleder

Læs mere

Referat fra KVALITETSUDVALGSMØDE. TID: Tirsdag den 8. maj 2012 kl

Referat fra KVALITETSUDVALGSMØDE. TID: Tirsdag den 8. maj 2012 kl Referat fra KVALITETSUDVALGSMØDE TID: Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 14.00-15.30 STED: Medicinsk konferencerum, Medicinsk lægegang, Regionshospitalet Holstebro ORDSTYRER: Randi Bligaard (RB) REFERENT: Ilse

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Quickguide til Admincontrol

Quickguide til Admincontrol Quickguide til Admincontrol Kære kongresdelegerede I denne lille folder, kan du få et par tips til, hvordan du kan bruge Admincontrol til din kongresforberedelse. Systemet kan bruge både via PC eller en

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING Indhold: (tryk på en given overskrift og du springer automatisk dertil) Find valideringsmodulet... 1 Flytning af en eller flere medarbejdere... 3 Hvis en medarbejder

Læs mere

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 12-09-2018 Indhold Indledning... 2 1. Startsiden... 3 1.1. Opret ny bruger med engangskode...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Manual Indholdsfortegnelse Velkommen til FeedbackSystem.net Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Facilitator i FeedbackSystem.net Guide til evaluering af feedbackmodtagere

Læs mere

Pixi vejledning til TeamShare

Pixi vejledning til TeamShare Pixi vejledning til TeamShare TeamShare er et dokument håndteringssystem, der bl.a. sikre at dokumenter bliver journaliseret og kan findes frem. Det er et åbent system. Det betyder, at alle kan se og arbejde

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio IT-Brugerkursus Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC Printvenligt format Indholdsfortegnelse Formål og opbygning Opgave Vejledning til intranettet Åbne

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Print selv på biblioteket

Print selv på biblioteket Print selv på biblioteket Installationsvejledning til at kunne printe fra din egen computer på bibliotekets printere Brug af denne vejledning forudsætter, at du har købt et kopi- og print kort på biblioteket.

Læs mere

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 19-02-2019 Indhold Indledning... 2 1. Log ind/oprettelse af bruger... 3 1.1 Log ind med eksisterende

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere

Næsgaard MARKKORT Upload til IMK 2.0. Indsend dit markkort via internet. Næsgaard Markkort og DLBR Mark. Vis blokgrænser i Næsgaard MARKKORT

Næsgaard MARKKORT Upload til IMK 2.0. Indsend dit markkort via internet. Næsgaard Markkort og DLBR Mark. Vis blokgrænser i Næsgaard MARKKORT Indsend dit markkort via internet Indsend dit markkort via internet Med Næsgaard Markkort har du mulighed for at overføre dine markgrænser til NaturErhvervstyrelsen Internet Markkort(IMK 2.0). Se dokumentationen

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

Klinisk IT -organisation i Medicinsk Afdeling

Klinisk IT -organisation i Medicinsk Afdeling Klinisk IT -organisation i Medicinsk Afdeling Opgavevaretagelse af Klinisk IT-kontor Medicinsk Afdeling tilknyttes Klinisk IT konsulent, sygeplejerske Dorthe Pilgaard fra det centrale KIT-kontor, som skal

Læs mere

Hånd@ Dommerafregning

Hånd@ Dommerafregning Hånd@ Dommerafregning Indledning... 3 Gebyr... 3 Funktionsbeskrivelse:... 3 Gebyrskema... 5 Funktionsbeskrivelse:... 5 Finansbilag... 6 Funktionsbeskrivelse:... 6 Finansjournal... 8 Funktionsbeskrivelse:...

Læs mere

GENEREL FUNKTIONALITET I KMD OPUS ROLLEBASERET INDGANG

GENEREL FUNKTIONALITET I KMD OPUS ROLLEBASERET INDGANG GENEREL FUNKTIONALITET I KMD OPUS ROLLEBASERET INDGANG Arbejdsgang Beskrivelse Handling Overblik over opgaver Du får nu vist Forsiden. Hver fane har en farve, som er unik for den specifikke rolle, og dermed

Læs mere