Robert Bosch GmbH. Rigtig flot sekretær

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Robert Bosch GmbH. Rigtig flot sekretær"

Transkript

1 Rigtig flot sekretær Smart møbel Rigtig flot sekretær Hvem har brug for et skrivebord med store skuffer og aflægsflader? Det er meget flottere med en sekretær. 1 Indledning Store skuffer og rum er passé i tider, hvor alt skal være kompakt, giver vores sekretær nok plads til din bærbare og et par notesblokke. Og det er rigeligt til at give arbejdsværelset et stilfuldt udseende. Indelivet er interessant: To skillevægge, der løber på langs af arbejdspladen, danner en lukket kabelkanal med et løst låg. Hulrummet mellem afdækningspladen foroven og bordpladen forneden bruges til diskret fastgørelse til væggen. Limforbindelserne, der er vist her, kræver lidt erfaring. Det er nemmere med skrueforbindelser, der dog vil være synlige. Følgende byggevejledning er beregnet til limtræsplader i med en tykkelse på 20 mm. Hvis der skal anvendes andre materialer eller tykkelser, skal styklisten tilpasses i henhold dertil. Få de nødvendige plader tilskåret i dit byggemarked eller af en snedker. Nødvendigt el-værktøj: > Bordrundsav > Multislibere > Slagboremaskine > Akku-bore-/skruemaskiner > Stiksav > Sprøjtemalingssystem Hjælpemidler: > Træborssæt > 25 mm forstnerbor > 68 mm hulsav > Forsænker > 8 mm trædyvel > Trælim, klude, svamp > Slibepapir, kornstørrelser , svamp

2 > Tommestok, blød blyant, viskelæder, spidser > Bejdse, sprøjtemalingssystem eller stofstykker > Arbejdsbukke Detaljeret materialeliste: Stk. Betegnelse Længde Bredde Tykkelse Materiale 1 Arbejdsplade 800 mm 600 mm 20 mm Limtræ i 2 Sider 350 mm 100 mm 20 mm Limtræ i 2 Skillevægge 760 mm 80 mm 20 mm Limtræ i 1 Afdækningsplade foran 760 mm 120 mm 20 mm Limtræ i 1 Afdækningsplade bagved 760 mm 40 mm 20 mm Limtræ i 2 Hængelister 750 mm 35 mm 20 mm Limtræ i 1 Låg 755 mm 145 mm 20 mm Limtræ i 2 Lågsøjle 760 mm 40 mm 8 mm Limtræ i 2 Ben 955 mm 80 mm 20 mm Limtræ i 6 Sænkehovedskruer, 3 x 17 mm ca. 11 ca. 12 Sænkehovedskruer, 4 x 50 mm Sænkehovedskruer, 4 x 35 mm 2 Boring af dyvelhuller i skillevægge og afdækningsplader Stil først skillevæggene og afdækningspladerne sammen i vinkel, som de senere skal limes sammen: skillevæg under afdækningsplade. Brug en blyant til med trekantsymboler at markere delenes position, så du hele tiden ved, hvor delene hører til. Ved sådanne hjørne- eller T-forbindelser anbefales det at bruge en boreskabelon og markeringsspidser, såkaldte dyvelskabeloner. Med måling og optegning alene kan dyvelhullerne ikke anbringes så præcist, at de senere ligger lige under hinanden!

3 Brug boremaskinen og det 8 mm træbor til at bore tre dyvelhuller i skillevæggenes endekanter, hvis positioner du overfører til undersiden af afdækningspladen med dyvelskabelonerne. Når du borer dyvelhullerne i fladen, skal du sætte borets centreringsspids på denne markering. En boreskabelon er et borehjælpemiddel, som fastgøres til emnet vha. skrueanordningen. Boret føres gennem et metalforbindelsesrør lodret ind i træet. Hvis du ikke arbejder med en boreskabelon, skal du først bore hullerne i endekanterne. Her er der risiko for, at boret ikke arbejder sig lige lodret ind i træet. Når du borer i fladerne, er denne risiko ikke så stor, da du her arbejder på tværs af åreretningerne. En dyvelskabelon er en metalstift med en markeringsspids. Denne stikkes ind i borehullerne på endesiderne, hvor positionerne skal overføres. Tryk det forborede emne ind mod modstykkets flade. 3 Limning af skillevæg og afdækningsplade i vinkler Kom lim i dyvelhullerne og på skillevæggenes limflade, og stik trædyvlen ind. Når du har kommet lidt lim i afdækningspladens huller, skal alt sættes sammen i vinkler. Tryk forbindelserne sammen med tvinger. 4 Montering af lågsøjle Kabelkanalens låg ligger løst på de smalle lister, der skal monteres på indersiden af skillevæggene. Således danner det i lukket tilstand sammen med afdækningspladen en praktisk fralægningsflade. Forbor nu denne lågsøjle med tre huller, som sænkes på den side, der vender mod kanalmidten. Udret søjlen på vinklerne som vist på tegningen, og montér den der med batteriskruemaskinen og skruerne 3 x 16 mm. 5 Boring af dyvelhuller i vinkel og sider Anbring nu den limede vinkel, der er dannet af skillevæggene og afdækningspladen og de to sider af korpus afdækningspladen nedad sådan på arbejdspladen, som den senere skal monteres. Markér delene med trekantsymbolet, så du under arbejde hele tiden ved, hvor de forskellige dele hører til. Fortsæt nu som beskrevet i arbejdstrin et: Bor dyvelhullerne i vinklens kanter, stik dyvenskabelonen deri og overfør dermed borehullernes positioner på siderne. Anbring nu hullerne der som beskrevet vha. dybdeanslaget. 6 Fastlimning af vinkel og sider til korpus Ved limning af korpus skal du gøre som beskrevet i arbejdstrin to. Det er vigtigt at presse limforbindelserne sammen med tvinger, indtil limen er tør. Brug dertil vinkelmåleren til at kontrollere, at alt sidder retvinklet, og ret i modsat fald tvingernes position. 7 Indskæring af kabelkanal i bordpladen For at kablerne samt eventuelle stik kan komme gennem kabelkanalen mellem skillevæggene, skal der laves en åbning på mindst 45 mm i bordpladen. Anbring denne åbning så langt ude i siden og så tæt på væggen som muligt, men naturligvis foran siden og den bagerste skillevæg.

4 8 Sammenskruning af korpus og bordplade Læg bordpladen med forsiden opad på arbejdsbukken og udret korpus derpå. Brug en blyant til at markere sidernes og skillevæggenes omrids på pladen. Markér i midten af disse omridser tre hulpositioner til sammenskruning af bordpladen med siderne og to huller til sammenskruning med skillevæggene. Bor disse huller med boremaskinen og det 4 mm træbor i bordpladen og sænk dem nedefra. Læg nu korpus afdækningspladen nedad på arbejdsbukken og udret bordpladen undersiden opad derpå. Du kan nu nemt montere bordpladen med batteriskruemaskinen og skruerne 4 x 50 mm. Overhold anvisningerne i vores tip til sammenskruning af to trædele i arbejdstrin tre. 9 Skæring af kabelåbninger i låget Kabelkanalen lukkes foroven med et låg, der ligger mellem afdækningspladen og siderne. For at kunne løfte det og trække kablet ud af kabelkanalen, skal du skære tre afrundede åbninger i lågets bagside. Brug en blyant til at tegne disse åbninger på låget iht. målene i vores tegning. Bor nu de afrundede ender med det 25 mm forstnerbor. Disse huller skal nu åbnes med to stiksavindskæringer fra bagsiden så er grebs- og kabelåbningen færdig. 10 Fremstilling af hængelister Skær de to hængelister ud af en 750 mm lang og 70 mm bred plade. Indstil rundsavens savklinge på 45 og adskil hængelistepladen i længden. Den udarbejdede hængeliste skrues senere fast med den spidse side opad på væggen med dyvler, og den anden den spidse side nedad på bagerste skillevæg på korpus. Forbor nu de to hængelister med tre huller og sænk dem på den bredere flade. Montér en af dem på korpus med batteriskruemaskinen og skruerne 4 x 35 mm. 11 Fremstilling af ben Hæld de 955 mm lange ben til enten 20 eller 70. Dette gøres hurtigst med en kapsav, hvormed du nemt kan indstille vinklen. Det kan også gøres med en stiksav: Markér skærelinjen med en blyant på træet, fastgør benpladen med tvinger på arbejdspladen, så den ende, der skal bearbejdes, rager ud til siden, og skær den øverste og nederste ende i den nødvendige vinkel. 12 Sammenskruning af ben og korpus Anbring korpus med den underskruede bordplade på arbejdspladen, så en af siderne rager lidt ud over bordkanten. Fastgør dette ben med tvinger på siden, som det senere skal monteres, og markér dets position på siden med en blyant. Fortsæt på samme måde med den anden korpusside. Forbor siderne fire gange pr. ben. Sænk hullerne ned indefra. Fastgør nu benene igen med tvinger, og montér dem indefra med batteriskruemaskinen og skruerne i størrelse 4 x 35 mm. Overhold også anvisningerne i vores tip til sammenskruning af to trædele i arbejdstrin tre.

5 13 Slibning af træoverflader For at kunne bearbejde overfladerne så godt som muligt, skal du danne dig et indtryk af møblet før samlingen. Bræk derefter alle kanter af og bearbejd dem med en 120 eller 180 slibeskive i en vinkel på 45, så der opstår en lille fasning. Slib altid overfladen med sliberen i årernes retning, først med grov slibeskive (120, 180) og derefter med fin slibeskive (240). Derefter skal fladerne fugtes med en svamp. Under tørring rejser træfibrene sig, som da forsigtigt kan fjernes med en 180 slibeskive. Træet er nu klart til overfladebehandling. Tip: Sørg for, at slibeskiven ikke er for stump, så træfibrene skæres af og ikke bare presses ned. 14 Bejdsning af overflader Med bejdsning fremhæves træets farve. Bejdse kan påføres med et sprøjtemalingssystem. Træet har efter bejdsning endnu ingen overfladebeskyttelse. Dette opnås med voks eller lak. Læs producentens råd om bearbejdning og sikkerhed nøje igennem. Arbejd i et rum med god udluftning, og undgå at ryge, spise og drikke der. Hvis du i næste trin ønsker at påføre et andet materiale med sprøjtemalingssystemet, skal du skifte malingbeholder. 15 Lakering af overflader Fyld lakken i malingbeholderen, og fortynd om nødvendigt med lidt vand. Indstil sprøjtestrålen på dysen og malingmængden på indstillingshjulet, og afprøv indstillingen på en testplade. Sprøjtestrålen kan indstilles vandret og lodret til overflader og kegleformet til kanter. Påfør nu det første lag lak i et tyndt lag. Begynd med kanterne og lakér derefter overfladerne i lige, parallelt løbende baner. Også her ligesom ved fugtning kan der opstår træfibre, der efter tørring kan fjernes i retning af årerne med en 220 eller 240 slibeskive. Anvend til det andet lag den samme klarlak som ved grundingen. Denne gang kan der påføres et lidt tykkere lag lak. Begynd igen med kanterne og fortsæt derefter med overfladerne i lige, parallelt løbende baner. 16 Færdig! Bosch hæfter ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af udleverede vejledninger. Bosch henviser desuden til, at anvendelsen af disse vejledninger sker på eget ansvar. Træf alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante Puristisk servante En ren fornøjelse Puristisk servante Puristisk design er moderne på badeværelset. Og det er dette vaskearrangement beviset på: Less is more! 1 Indledning En renvasket idé: Vores servante

Læs mere

Elegant konsol til tv, dvd & o.l.

Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Flot skueplads Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Enkel, flad, praktisk: Dette konsol har det ikke bare i sig, men også på sig! Den perfekte scene til dit tv. 1 Indledning

Læs mere

Skænk som rumdeler. Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang!

Skænk som rumdeler. Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang! Skænk som rumdeler Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang! 1 Indledning Hvad er lavet af massivt træ og har alligevel

Læs mere

Højseng til børneværelset

Højseng til børneværelset Højseng til børneværelset Klassisk drøm for børn Højseng til børneværelset Ridderborg eller eventyrslot børns drøe bliver til virkelighed med den fantasifulde højseng. 1 Indledning Sådan en højseng er

Læs mere

Sofabord med indbygget bakke

Sofabord med indbygget bakke Sofabord med indbygget bakke Så er der serveret Sofabord med indbygget bakke Dette sofabord har det i sig: Det indeholder en indbygget bakke, så du kan beværte dine gæster med forskellige lækkerier. 1

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Værktøjsophæng

Robert Bosch GmbH. Værktøjsophæng Værktøjsophæng Så har du styr på tingene! Værktøjsophæng Farvel, uorden! Vægophænget er det perfekte opbevaringssted til alt det, der ligger og flyder. 1 Indledning Skabe, skuffer, reoler det hører fortiden

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Loungelampe

Robert Bosch GmbH. Loungelampe Loungelampe Skønt og afslappende Loungelampe Lys er vigtigt for stemningen. Denne coole kasse er en perfekt lampe til en behagelig og loungeagtig atmosfære. 1 Indledning Denne cool kasse er en perfekt

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

Lænestol med fodskammel

Lænestol med fodskammel Lænestol med fodskael Intet koer af sig selv. Lænestol med fodskael Du koer ikke til at sidde bedre end i denne lounge-lænestol, som du selv har lavet. Men først skal vi lave arbejdet! 1 Indledning Men

Læs mere

Sæbekassebil til små racerkørere

Sæbekassebil til små racerkørere Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Sæbekassebil Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1 Indledning Det er godt

Læs mere

40 Gør Det Selv 3/2001

40 Gør Det Selv 3/2001 40 Gør Det Selv 3/2001 Gyngehest til skrappe drenge og piger Dette superflotte 2-spand vil helt sikkert blive modtaget med stor begejstring. Da hestene fremstilles af limtræ, er de meget solide og kan

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene.

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1. Indledning Det er godt nok "kun" en

Læs mere

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT:

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT: SÅDN UDNYTTER DU PLDSEN OPTIMLT: GRDEROBE under sengen Udtræksreolerne under sengen udnytter pladsen optimalt i værelset. lt er rummeligt og overskueligt. Hvis pladsen er trang, er denne seng perfekt.

Læs mere

Oplysningen. Monteringsvejledning. Montering med 2 personer!

Oplysningen. Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim Nr. 527 Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim A Beskrivelse I dette anvendelseseksempel beskrives, hvordan parketbrædder udskiftes i et parketgulv. Hvis et parketgulv beskadiges, er

Læs mere

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig.

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. 38 Af Søren Stensgård. Foto: Lasse Hansen. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 7/2003 Også uden skamlen

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

GDS carport Monteringsvejledning

GDS carport Monteringsvejledning GDS carport Monteringsvejledning Indhold Forord... 2 Træ... 2 Garanti... 3 Samlevejledning... 4 Stykliste... 4 Fundament... 5 Montering... 6 Forord Tak fordi du har valgt at købe Davidsen GDS Carport.

Læs mere

NEM reol. af køkkenskabe

NEM reol. af køkkenskabe NEM reol af køkkenskabe Reolen her er en praktisk kombination af skabe og åbne hylder. en er nem at bygge det eneste, du behøver at lave, er en ramme med fem ben under. Resten består af færdige køkkenskabe,

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Grøndlandspagajer laves normalt i cedertræ fordi det er en let træsort. En pagaj lavet i cedertræ kan normalt laves i en færdig vægt lidt

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER 1 01 MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER Klargøring af rum Der trækkes el- vand- afløb- og aftræk inden montering. Gulv-, væg- og loftarbejde skal være færdiggjort,

Læs mere

Der skal bores en række huller i hver ende af pælene, ca. 15 cm fra top og bund.

Der skal bores en række huller i hver ende af pælene, ca. 15 cm fra top og bund. LT SVÆRT SVÆRHSR: Ikke nogen vanskelig opgave, men vær omhyggelig med opstilling af skjulet. Sørg for, at det står helt lige. Så er det lettest at få lågen passet ind, så den kommer til at gå let. Uanset

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN E En n klassiker i topkvalitet En let duven i en traditionel hængesofa af jern burde give ro i sjælen, men den forstyrres ofte af»slinger i valsen«og metalliske mislyde. Her får du imidlertid anvisningerne

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Beskrivelse Længde Antal Enhed Beskrivelse Træ & Tagplader 25x200 mm. trykimp. Brædt 360 4 Stk understernbrædder

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk A100 (AO10) - A110 (AO20) - A115 (BO20) - A200 (AK10) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet

Læs mere

Det færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads.

Det færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads. et færdige møbel vejer 30 kg, men hjulene gør, at du let triller det hen til den bedste plads. elene skæres ud or at få vores møbel til at ligne deres svenske forbilleder mest muligt har vi arbejdet med

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB

VARIGHED: LANGT FORLØB VARIGHED: LANGT FORLØB Byg et TABLET RACK Til læreren Varighed: Langt forløb Tidsestimat: Syv dobbeltlektioner Dine elever i 6. og 7. klasse kan i et langt forløb designe og bygge deres eget, familiens

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

Først sættes spanterne helt vinkelret på kølen. Dette gøres nemmest på en byggebedding.

Først sættes spanterne helt vinkelret på kølen. Dette gøres nemmest på en byggebedding. Byggetips Træskrog Først sættes spanterne helt vinkelret på kølen. Dette gøres nemmest på en byggebedding. (Fig. 1). Derefter monteres dæk og evt. skot. Når dette er tørt, slibes spanterne i smig (fig.

Læs mere

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Lav, kort kobling for lokomotiver og vogne med begrænset plads, 2 par til (1021) Life-Like E8A banerømmer eller Bachmann 4-8-4 banerømmer. #1021 til lokomotiver

Læs mere

Monteringsvejledning 2015-12-18

Monteringsvejledning 2015-12-18 Kebony terrasser og brodæk Generelt Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god ventilation under terrassen og undgå fugtfælder.

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

Aluminiumbeklædning til limtræsskelet

Aluminiumbeklædning til limtræsskelet Aluminiumbeklædning til limtræsskelet Dette er en generel vejledning. Billeder og tekst forklarer ikke den nøjagtige fremgangsmåde ved alle varianter af træskeletter. Kontroller altid, at du har modtaget

Læs mere

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset.

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Parcelhusvej 1 og 3 Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Huset du ser i vejledningen er Parcelhusvej 1, men fremgangsmåden er den samme til Parcelhusvej

Læs mere

Vildmarksbad konstruktionsvejledning

Vildmarksbad konstruktionsvejledning Vildmarksbad konstruktionsvejledning 1 Indledning: Inden konstruktionen påbegyndes, er det vigtigt at læse hele vejledningen igennem. Det anbefales på det kraftigste, at konstruktionen af vildmarksbadet

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Ekskl. tagplader Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige

Læs mere

BANO HYGIEJNEVASK MED HØJDEJUSTERING

BANO HYGIEJNEVASK MED HØJDEJUSTERING DK MONTERINGSANVISNING 5202/L Bano hygiejnevask, gråt støttehåndtag, venstre 5202/R Bano hygiejnevask, gråt støttehåndtag, højre 5207-EL Bano højdejusteringsmodul for hygiejnevask, elektrisk 5207-MA Bano

Læs mere

UNIG XL - LUX UNIG XL - LUX. Monteringsvejledning. Monteringsvejledning. Den helt specielle kassettemarkise. Markise Lux.

UNIG XL - LUX UNIG XL - LUX. Monteringsvejledning. Monteringsvejledning. Den helt specielle kassettemarkise. Markise Lux. UNIG XL - LUX Den helt specielle kassettemarkise Markise Basic Markise Lux Markise XL - LUX 1 1. MONTERING AF MARKISE MED MANUEL BETJENING Markisen kan både fastgøres på væggen eller i loftet. Advarsel

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning

Monterings- og betjeningsvejledning Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb, snore- eller kædetræk. Vi takker for din bestilling af et Luxaflex kvalitetsprodukt, som er udviklet på basis af høje kvalitetsstandarder. Fremstillingsprocessen

Læs mere

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning TRÆSKUFFER Monteringsvejledning TRÆDYVEL D 5 mm x L 5 mm Bruges til at montere fronter TRÆSKRUE M 6 mm x L 3 mm Bruges til at montere skinner til kabinetter STOR SKRUE M 4 mm x L 5 mm Bruges til at montere

Læs mere

Vildmarksbad konstruktionsvejledning

Vildmarksbad konstruktionsvejledning Vildmarksbad konstruktionsvejledning 1 Indledning: Inden konstruktionen påbegyndes, er det vigtigt at læse hele vejledningen igennem. Det anbefales på det kraftigste, at konstruktionen af vildmarksbadet

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Dobbelt carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

Lyre. Hedeby Lyren og Baden Wurtenberg Lyren

Lyre. Hedeby Lyren og Baden Wurtenberg Lyren Lyre Lyren findes i adskillige variationer og inddeles i forskellige typer og grupperinger, som jeg ikke skal komme nærmere ind på. Men fælles for dem alle er, at de består af en lydkasse også kaldet korpus,

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og døre Gør-Det-Selv Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Monterings anbefalinger nora trappeløsninger

Monterings anbefalinger nora trappeløsninger Monterings anbefalinger nora trappeløsninger Egnede undergulve er trapper af træ, sten, cement (priemet), metal og andre hårde, faste underlag. Underlaget skal være i henhold til VOB, DIN 18 365. Trappetrinnets

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering vejledninger unica line bruseløsning Tillykke med din nye unica line bruseløsning Når du har valgt en unica line løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne design og kvalitet. Vi er sikre på, at

Læs mere

nora tilbehør monterings anbefalinger

nora tilbehør monterings anbefalinger nora tilbehør monterings anbefalinger Generelt nora profiler er lavet af gummi. Fastgørelse Kontakt-/eller dispersionslim eller nora Profix kan bruges til fastgørelse af nora profiler. (efter samråd med

Læs mere

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm Art. Nr. 9050 Hønsehus med løbegård & redekasse (side af 8) Før du starter: - Kontrollér pakken og sørg for at alle delene er der. Hvis ikke, skal du kontakte din lokale forhandler, som så vil hjælpe dig.

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com Montagevejledning Massivtræ August 2013 www.spekva.com Indholdsfortegnelse Side Før monteringen - reklamationsret... 3 Modtagelse og opbevaring... 4 Placering... 4 Samling af bordplader... 5 Fastgørelse...

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING. Lomax A/S. Elsenbakken Frederikssund. Tlf.:

FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING. Lomax A/S. Elsenbakken Frederikssund. Tlf.: FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING Lomax A/S Elsenbakken 37 3600 Frederikssund Tlf.: 47 36 80 00 E-mail: salg@lomax.dk www.lomax.dk 1 IDENTIFIKATION AF DELE (reel størrelse kan variere) Beskrivelse Antal 1/4

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning

Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Rigitone BIG kant A1 på GK-system Monteringsvejledning Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG, Kant A1 er et akustikloft der fremstår som en fuldperforeret homogen flade uden synlige samlinger. De

Læs mere

Autodele: Lakering af nye dele ved komplet udskiftning (el-værktøj)

Autodele: Lakering af nye dele ved komplet udskiftning (el-værktøj) Nr. 522 Autodele: Lakering af nye dele ved komplet udskiftning (el-værktøj) A Beskrivelse I dette anvendelseseksempel beskrives slibearbejdet ved omlakering i en anden farve eller komplet lakering af brugte

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Kebony terrasse og brodæk Generel information Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god luftcirkulation under terrassen og undgå

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 30 kg max 4 kg max 4 kg max 4 kg max 70 kg Montering med 2 personer! max 8 kg max 6 kg max 15 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91842AS4X4VII 2017-06

Læs mere

Byg selv en solcellemobiloplader

Byg selv en solcellemobiloplader Byg selv en solcellemobiloplader Byggevejledning til solcelle-mobilopladeren Formålet med denne aktivitet er på en lærerig, pædagogisk og kreativ måde at vise spejderne, hvordan de selv kan lave nyttige

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Fremstilling af æske til briller / brilleetui

Fremstilling af æske til briller / brilleetui Fremstilling af æske til briller / brilleetui Jeg har en svaghed for æsker, emballage o.lign. det kombineret med gør det selv-gen er nok årsagen til, at jeg gennem tiden har lavet mange.kasser til mit

Læs mere

VARIGHED: KORT FORLØB. Byg et LIGT

VARIGHED: KORT FORLØB. Byg et LIGT VARIGHED: KORT FORLØB Byg et LIGT Byg et HEMME LIGT RUM Til læreren Varighed: Kort forløb Tidsestimat: Fire dobbeltlektioner Dine elever i 5., 6. og 7. klasse kan i et kort forløb designe og bygge deres

Læs mere

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning for Santex Udestue 80-86,

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING

UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING UNICA BY GLASSOLUTIONS VEJLEDNING UNICA BRUSELØSNING TILLYKKE MED DIN NYE UNICA BRUSELØSNING Når du har valgt en UNICA løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne desing og kvalitet. Vi er sikre

Læs mere

gennemfarvet facadeplade

gennemfarvet facadeplade power board gennemfarvet facadeplade POWER BOARD POWER BOARD C facadeplader gennemfarvet fibercementplade i 3 farver Bredde mm 1200 Længde mm 2400 Tykkelse mm 8 Vægt kg pr. plade 33,41 Vægt kg pr. m 2

Læs mere

Kristensen & Kristensen - dansk møbeldesign og egen produktion -

Kristensen & Kristensen - dansk møbeldesign og egen produktion - Kristensen & Kristensen - dansk møbeldesign og egen produktion - www.kristensen.dk spisebord... 4-5 spisebænk... 6 sofabord... 7 konsolbord... 8 skrivebord... 9 småbord... 10-11 opbevaring... 12-13 stole...

Læs mere

Glastag. Taghældning minimum 6 = 105 mm/m.

Glastag. Taghældning minimum 6 = 105 mm/m. Glastag Taghældning minimum 6 = 105 mm/m. Denne vejledning skal følges for at opfylde garantibetingelserne. Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden du begynder at montere. Se

Læs mere

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord Forord Fremstilling af en bukkemaskine Den foreliggende bukkemaskine kan fremstilles af en dygtig smed hvor som helst i verden. Udgangspunktet for konstruktionen af bukkemaskinen er, at der bliver anvendt

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 APPARATETS MÅL Tegningen er blot til illustration D C B A Apparatets mål i mm: CoolDrawer RB90S A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 C Apparatets fulde dybde

Læs mere

hele ugens post Få plads til

hele ugens post Få plads til å plads til hele ugens post r brevkassen ved at kaste op, hver gang den bliver tvangsfodret med reklamer og gratisaviser? Så byg en brevkasse i størrelse XXL med en appetit så glubsk, at den nemt fortærer

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder.

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder. LET SVÆRHEDSGRAD: Det er ikke særligt svært at sætte et køkken op. TIDSFORBRUG: Regn med en uges tid. SVÆRT Indretningen var helt perfekt, men efter knap 0 år kunne køkkenet ikke mere. Se, hvordan det

Læs mere

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING TP LITE MONTAGEVEJLEDNING Indholdsfortegnelse Forberedelse Modtage- og opstartskontrol 3) TP Lite bestanddele og placering 4) Montering af bundprofiler 5) Montering af top-, og sideprofiler 6) Montering

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb A400 (BB 10) A410 (BB 20) A415 (BB 24) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet kræver det, at produktet

Læs mere

Indbygning af lyddecoder i Heljan litra MO

Indbygning af lyddecoder i Heljan litra MO Indbygning af lyddecoder i Heljan litra MO Her følger en illustreret vejledning i, hvordan man kan indbygge en ESU lyddecoder i Heljan s MO motorvogn. Vejledningen gælder både for 2- og 3-skinne versioner.

Læs mere

Styr PÅ det praktiske

Styr PÅ det praktiske Styr PÅ det praktiske OPBEVARING Sæt bøgerne til vægs, del opslagstavlen op, og gem rodet væg i lommer og kasser på hjul. Her kommer syv skarpe opbevaringsidéer samt en nem vejledning til, hvordan du fører

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

Gulve reparation af trægulve

Gulve reparation af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Glas... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Glasbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE. En guide til at installere dit nye IKEA køkken

INSTALLATIONS- GUIDE. En guide til at installere dit nye IKEA køkken 28_018 En guide til at installere dit nye IKEA køkken INSTALLATIONS- GUIDE Denne guide gi'r dig tips og trinvise anvisninger til, hvordan du selv installerer dit køkken. Trinvis guide Sådan installerer

Læs mere

TECTOPANEL VÆGBEKLÆDNINGER TECTOPANEL VIDSTE DU, AT. Knauf Danolines akustiske lofter og vægge kan opfylde dine nationale krav med hensyn til akustik?

TECTOPANEL VÆGBEKLÆDNINGER TECTOPANEL VIDSTE DU, AT. Knauf Danolines akustiske lofter og vægge kan opfylde dine nationale krav med hensyn til akustik? VIDSTE DU, AT Knauf Danolines akustiske lofter og vægge kan opfylde dine nationale krav med hensyn til akustik? TECTOPANEL VÆGBEKLÆDNINGER Akustisk loft- og vægbeklædning med stor fl eksibilitet. Et tomt

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere

Samlevejledning & Monteringsvejledning

Samlevejledning & Monteringsvejledning Samlevejledning & Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Monterinsgvejledning: Standard køkken.. s. 3 Standard bad.. s. 4 Sokkel... s. 5 NB: Til montering har du brug for: Hammer, vaterpas, skruemaskine/

Læs mere