1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering"

Transkript

1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen, Jacob Vestersager Engdal, Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne Gade Clausen, Ulrik Skousbøll Christensen, Charlotte Andersen, Rikke Bach Andersen, Jacob Vestersager Engdal, Lene Bahne Knudsen, Søren Pind Lauritsen Medarbejderrepræsentanter: Sofie Winther & Stine Helleberg Therkildsen Elevrepræsentanter: Hannah Elmstrøm Lauridsen Sekretariat/skoleledelse: Pia Nielsen, Merete Bachmann Nielsen, Gunnar Friedrichsen Afbud: Nicolai Baaske Petersen REFERAT & Beslutning Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering v. Susanne Formanden præsenterer dagsorden om, hvordan det gik med SB-valgmødet: Der er valgt 5 forældrerepræsentanter (vi skal have 7). Vi holder genvalg torsdag klokken Vi har pt fået to henvendelser fra forældre, der gerne vil stille op. Punkter til eventuelt 2. Nyt fra elevrådet v. Hannah & Nicolai Der har ikke været møde siden sidst. SB opfordrer til, at der fremover vælges en suppleant, som kan komme når én af de faste må melde afbud. Det arbejder skolen videre på fra skoleledelsen FTU og næste skridt: Pia skriver til forældregruppen. Ansættelser & økonomi. Orienteret.

2 Antimobbe-strategi v. Gunnar og Merete Bestyrelsen drøftede oplæg på aprilmødet og vi aftalte, at Merete og Gunnar tilpasser dokumentet til de ønsker, der blev fremlagt. Det nye dokument drøftes. Vi beslutter - om det er klar til godkendelse med rettelser på mødet eller om Merete og Gunnar skal arbejde videre med det eller om der skal nedsættes en arbejdsgruppe til at arbejde videre med det SB drøftede dokumentet. Gunnar og Merete færdiggør dokumentet og indarbejder så mange af de fremsatte kommentarer og ønsker om justeringer som muligt. Vi skriver en revisionsdato i dokumentet: Vi har hermed godkendt dokumentet. Skolen lægger dokumentet på skoleporten inden Bilag: Antimobbestrategi på Balleskolen Pause , drøftelse & Skema for kommende skoleår Skemaet på Balleskolen lægges med udgangspunkt i det vedtagne princip for Balleskolemodellen. I den nye lovgivning pointeres, at SB har ret til at få præsenteret skemaerne og får mulighed for at udtale sig. På mødet i dag fremlægger Pia skemamodellen. Pia præsenterer Regnearket for timetallene Grundskemaer for de tre faser Desuden udpeges de ændringer der er lavet i forhold til indeværende år. SB udtaler sig til skolelederen. Bilag: Princip for Balleskolemodellen: Grundskema for hver fase Regneark for fordelingen af fag (et internt arbejdsredskab, til orientering)

3 Vi drøftede blandt andet - Pausernes længde Aftalerne omkring 7. årgangs spisepause (ordensregler) Kommunikationen til forældre omkring Balleskolemodellen (og til personalet) Modulorganiseringen (når man har fagene én gang om ugen) Evalueringen af Balleskolemodellen Prioritering af ressourcen SB beslutter denne udtalelse til skolelederen: Vi støtter, at der i det kommende år er planlagt en evaluering af Balleskolemodellen, hvor også SB er en part. Det er en kvalitetssikring, at vi arbejder dynamisk med en model for skolens opbygning. Vi vil gerne, at forældre på skolen får mere information om Balleskolemodellens opbygning og begrundelser. Det er ærgerligt, at det er en ressourcemæssig og teknisk begrundelse for pausernes længde, og ikke en pædagogisk begrundelse min Princip for Fælles arrangementer i skoletiden: Traditioner II Pia fremlægger udkastet til princippet. SB drøfter princippets indhold og formuleringer. Vi justerer og retter til sammen på mødet. Som afslutning besluttes om princippet kan godkendes med de foreslåede ændringer eller om Pia skal arbejde videre med princippet eller om der skal nedsættes en ny arbejdsgruppe til at færdiggøre princippet Princippet blev godkendt, med de ændringer, vi lavede på mødet. Pia lægger princippet på skoleporten. Bilag: Princip for Fælles arrangementer i skoletiden: Traditioner min Princip for Lejrskole II Pia fremlægger udkastet til princippet. SB drøfter princippets indhold og formuleringer. Vi justerer og retter til sammen på mødet. Som afslutning besluttes om princippet kan godkendes med de foreslåede ændringer eller

4 om Pia skal arbejde videre med princippet eller om der skal nedsættes en ny arbejdsgruppe til at færdiggøre princippet Vi nåede ikke punktet. Udsættes til næste møde. Bilag: Princip for Lejrskole min Beslutning Punkter til juni-dagsorden v. Susanne & Jacob Vi har en liste over punkter, som stod på den oprindelige årsplan, og punkter som er kommet til som ønsker undervejs i år. Vi vil gerne have SBs input til, hvad vi skal prioritere på vores sidste fælles møde som den nuværende SB. Punkter vi har aftalt: Skolens arbejde med elevplaner ( fra marts-mødet) Punkter på årsplanen fra skoleårets start, og som vi ikke har haft endnu: Inklusionscenter for Læsning (Pia) Balleskolen og teknologi (Ulrik) Princip: Ordensregler (Susanne) Princip for trivsel (Susanne) Hvor gik de hen? Elevernes vej efter folkeskolen. Status på 9. årg. der dimitterer juni 18 (Susanne) Trivselsundersøgelsens resultater (Susanne og Jacob) Andre indkomne ønsker, indgivet i løbet af året: Hvordan arbejder skolen med sager, hvor der er trivselsproblemer? (SB, fra referat november) Hvordan arbejdes der med trivselsmålingen på skolen? (Ulrik) Meebook: Hvor er vi nu? (Ulrik) Opfølgning på kvalitetsrapporten (Ulrik) Status: Overblik over alle principper og revisionsdatoer (Charlotte) Ønsker til dagsorden i juni Vi skal nå: Princip for lejrskoler (udsat fra maj) Vi vil gerne nå: Skolens arbejde med elevplaner (ønske fra SB-mødet i februar). Meebook: Hvor er vi nu? (Ulrik) Hvordan arbejder skolen med sager, hvor der er trivselsproblemer? (SB, fra referat november) Vi er ikke enige om, om vi skal nå: Evaluering af vores dagsordner og de intentioner vi havde for i år, og for den samlede periode: Den afgående bestyrelse kommer med

5 anbefalinger til den kommende bestyrelse. GU sender oversigt til SB til orientering: Hvor gik de hen? Elevernes vej efter folkeskolen. Status på 9. årg. der dimitterer juni 18 Desuden: Valgbestyrelsen beslutter efter valgmødet , om den nye SB konstituerer sig i juni eller i august. Vi kigger i styrelsesvedtægten Beslutning Statuspunkter til ForældreIntra v. Susanne Godkendt antimobbestrategi Godkendt princip for fællesarrangementer Besluttet udtalelse om skemaer Eventuelt Møderækken: Møderne afholdes klokken Onsdag den Emner til kommende møder: Juni: Konstituering af den nye SB. Farvel & Goddag til gammel og ny Forplejning på junimødet: Skolen sørger for en lækker pauseforplejning i anledning af afslutningen af 4 år i SB sammen.

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 20. marts 2018 klokken 19.00-21.30 Ekstraordinært møde, indkaldt af formanden Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22. februar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. juni 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 28.10.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Langhuset Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26. april 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid:

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid: 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid: 18.30-21.30 Sted: Kontoret/ Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Mette Feldt Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. januar 2015 Tid: 18.30-21.30 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade

Læs mere

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat.

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 22.09.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 20.11.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 22.01.2018 på afd. Boesagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Allan

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat Skolebestyrelsen Balleskolen Dato: 06.03.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Referent: Eva Verner Bøye & Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne Gade

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år.

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år. Vejledning for skolebestyrelsen Denne vejledning er udarbejdet i henhold til kapitel 6 i Lov om Folkeskolen, jf. LBK nr. 521 af 27/05/2013, med senere ændringer i Lov nr. 1650 af 26/12/2013, Bekendtgørelse

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Østskolen. Godkendt med tilføjelse af punkt Godkendelse af Østskolen afd. Rollo trafikpolitik som nyt pkt. 85.

Østskolen. Godkendt med tilføjelse af punkt Godkendelse af Østskolen afd. Rollo trafikpolitik som nyt pkt. 85. Kommende møder: 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 12.1.2015. kl. 19-21.30 Sted:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 18. april 2018 Dragør Skole Syd Biologilokalet Kl. 18.30 til 21.00 (Workshop om principper fra 16.30-18.30) Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 28. maj 2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. oktober :00-20:00

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. oktober :00-20:00 Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard, Lars Lerke og Henriette Iversen Elevrepræsentanter: Anne

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den Deltagere: Elevrepræsentanter: Gæster: Afbud: Fraværende Susanne Gade Clausen (SGC), Charlotte Andersen (CA), Jan Houmann (JH), Pia Nielsen (PN), Torben Jeppesen (TJ), Ann Gystad (AG), og Søren Pind Lauritsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015 Skolebestyrelsens arbejde og betydning Hvad er en skolebestyrelse? Folketinget har vedtaget, at der på alle folkeskoler

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 23. april 2014 kl. 19.00 Møde nr. 15 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. august 2017 Dato: Torsdag d. 17. august 2017 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Personalerummet, Gl. Rye Skole Deltagere: Afbud: Lene, Michael Fraværende: Carsten Dagsorden

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt)

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt) Kommende møder: 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.3.2015. kl. 19-21.30 Sted: Afdeling Hylleholt Skolebestyrelsen ved Østskolen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 1. marts 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Givskud Vejlevej 47, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Susan Hauge går kl. 19.00

Læs mere

Medarbejderrepræsentanter: Morten Bæk Lone Schjødt. Ledelse: Torben Aksel Hansen Lone Møller Andresen

Medarbejderrepræsentanter: Morten Bæk Lone Schjødt. Ledelse: Torben Aksel Hansen Lone Møller Andresen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 19-21.45 Sted: Personalerummet UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen (formand) Birgit Nielsen Henriette Slot Allan

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat skolebestyrelsesmøde nr. 6 2017-18 Mandag d. 05.02.18, kl. 18.00-21.00 Dato: 31.1.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl. 18.00-21.30. Dato: D. 7. juni 2017. Sted: Christiansminde Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Til stede: Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl. 17.30-20:00 Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Tid 1) Godkendelse af 1 min dagsorden 2) Godkendelse og underskrivelse af referat

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45) Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16.05.18 kl. 17.15 20.15 (spisning til 17.45) Sted: Personalerummet, Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til:

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til: #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 7. december 2017 kl. 18.00-20.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Kommunes skolevæsen pr. 1. august Ændringer er skrevet med rød skrift eller slettet, dvs. i højre margen.

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Kommunes skolevæsen pr. 1. august Ændringer er skrevet med rød skrift eller slettet, dvs. i højre margen. Styrelsesvedtægt for Silkeborg Kommunes skolevæsen pr. 1. august 2012 Slettet: 1 Ændringer er skrevet med rød skrift eller slettet, dvs. i højre margen Indhold Kapitel 1: Skolebestyrelsen... 2 Sammensætning...

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Deltagere: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Carsten Sæby Michael Lerche-Thomsen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 27. maj 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 26 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Bakkegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Til interesserede Skolebestyrelsesvalg 2012 - information fra skolen Kære forældre! Så er der valg til skolebestyrelsen for perioden 1.8.2012

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 14. februar 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte 18.00-18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Selve mødet er fra 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Kirsten

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere