år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup"

Transkript

1 Vesterparken Fredensvej år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup

2 1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan Indhold: 1 Redegørelse Indledning 23 Områdets beliggenhed 23 Baggrund og formål med lokalplanen 23 Lokalplanens indhold 23 Områdets historie og eksisterende forhold 34 Forhold til anden planlægning 34 Miljøvurdering af planer og programmer 45 Forhold til områdets andre funktioner, herunder støj og trafik 45 Tilladelser fra andre myndigheder 5 Midlertidige retsvirkninger 56 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens formål Områdets afgrænsning Områdeinddeling og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Veje og stier Parkering Bebyggelsens omfang og placering Bevaring af bebyggelse Ubebyggede arealer Lednings- og forsyningsanlæg Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Ophævelse af byplanvedtægt eller lokalplan Lokalplanens retsvirkninger 89 Vedtagelsespåtegning 89 Bilag: Bilag 1: Lokalplanområdets afgrænsning Bilag 2: Bilag 3:

3 Redegørelse Indledning En lokalplan er en detaljeret fysisk plan for et geografisk område. Lokalplanen er bygget op af en redegørelsesdel og en vedtægtsdel. I redegørelsen beskrives planens intentioner og baggrund samt dens forhold til anden planlægning. I vedtægtsdelen fastlægges planområdets afgrænsning og anvendelse samt planens retsvirkninger. Der optages bestemmelser for udnyttelsen af den enkelte ejendom, herunder byggeriets omfang, udformning og udseende, adgangsforhold, friarealer og beplantning m.v. En lokalplan skal efter reglerne i planloven annonceres og fremlægges som forslag i 4-8 uger afhængig af planens karakter. I denne periode har alle mulighed for at fremkomme med indsigelser og ændringsforslag til planen. Hvis planen ikke ændres væsentlig, kan den herefter vedtages endeligt af Byrådet. Ejendomme, der er omfattet af planen, må kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan dog fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Områdets beliggenhed Lokalplan omfatter ejendommen Fredensvej 14 i Taastrup. Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1, og omfatter matr. 6 eo Taastrup-Valby, Taastrup Nykirke. Ejendommens matrikelareal udgør i alt 1944 m². Baggrund og formål med lokalplanen Baggrunden for at udarbejde lokalplan for Fredensvej 14 er et ønske om at omdanne erhvervsarealet til boligformål. Med udfasning af erhverv på ejendommen undgås kørsel af tung trafik til og fra ejendommen. Kvarteret mellem jernbanen, Vesterparken, Høje Taastrup Vej og erhvervsområdet på Rugvænget vil med denne lokalplan og omdannelsen af plejehjemmet Vestervænget til boliger være et rent boligområde uden erhverv. Lokalplan udarbejdes for at muliggøre boligformål med 8 boliger inden for eksisterende bebyggelses volumen. Lokalplanens indhold Lokalplanen fastlægger, at Fredensvej 14 anvendes til boligformål med højst 8 boliger.

4 Der anlægges en parkeringsplads til hver bolig på et areal syd for bebyggelsen. Den eksisterende garage indgår i parkeringsarealet til bebyggelsen. Der etableres 1 parkeringsplads for hver bolig, som er normen for boliger i stationsnære områder. Den eksisterende bebyggelse bevarer sin struktur og sit nuværende bygningsudtryk. De ubebyggede arealer, som ikke anvendes til parkering, anvendes til opholdsarealer, terrasser og haver. Områdets historie og eksisterende forhold Fredensvej 14 er opført i 1916 af Hugo Dorph som konfektionsfabrik. Adressen var dengang Ahornvej. Fabrikken rummede systue med tilskærings- og knaphulsmaskiner, og beskæftigede 18 funktionærer. Mere end 100 hjemmesyersker var tilknyttet fabrikken, som ekspanderede kraftig de følgende år og i 1925 flyttede Hugo Dorph konfektionsfabrikken til Selsmosevej nord for jernbanen. Systuerne langs øst- og vestfacaderne blev indrettet til boliger. Den midterste del af bygning blev anvendt til værksted for en møbelpolstrer. Både konfektionsfabrikken på Fredensvej og den nye konfektionsfabrik på Selsmosevej er tegnet af den kendte lokale arkitekt Frederik Appel, som var præget af Bedre Byggeskik arkitekturen. Fredensvej 14 har siden fungeret som en blanding af erhverv og bolig. Forhold til anden planlægning Kommuneplan 2014 Fredensvej 14 er omfattet af område Området anvendes til boligformål, helårsbeboelse og erhverv. Bebyggelsesprocenten må for området som helhed ikke overstige 65. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 2 etager. Inden for området kan der opføres 7 boliger. Der skal tilvejebringes i forhold til ejendommens størrelse et passende udeopholdsareal til alle boliger på ejendommen. Der skal som minimum udlægges et areal svarende til 1 parkeringsplads pr. bolig. Området er stationsnært. Tillæg nr. 27 til kommuneplanen Der udarbejdes ny rammebestemmelse for Fredensvej 14, som alene muliggør boligformål og 8 boliger. Lokalplan Lokalplan , vedtaget november 2003, aflyses, når lokalplan vedtages. Sektorplaner Lokalplanområdet ligger i et område, hvor der er tilslutningspligt til kollektiv varmeforsyning, fjernvarme.

5 Bebyggelse inden for lokalplanområdet tilsluttes vandforsyning efter gældende vandforsyningslov. Bebyggelse inden for lokalplanområdet tilsluttes spildevandskloakering efter den til enhver tid gældende spildevandsplan. Miljøvurdering af planer og programmer Kommunen skal i henhold til Lov om Miljøvurdering af Planer og Programmer foretage en vurdering af planer omfattet af lovens 3. (Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10 maj 2017). Vurderingen kan dog undlades, hvis der er tale om mindre områder eller mindre ændringer, og planen ikke antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet jf. 8, stk. 2, nr. 1. Zoneforhold Området ligger i byzone. Naturbeskyttelse Natura 2000 På EU-habitatdirektivets bilag IV-arter er opført dyre- og plantearter, som vi har en forpligtelse til at beskytte. Det betyder, at bilag IV-arter ikke må forstyrres væsentligt med skadelig virkning for arten eller bestanden, og at yngle- eller rasteområder ikke må beskadiges eller ødelægges. Området udnyttes allerede til boligformål. Kommunen er ikke vidende om, at der er bilag IV-arter inden for lokalplanområdet og vurderer, at det næppe er sandsynligt, at de findes i området. Det er således kommunens vurdering, at lokalplanens bestemmelser ikke vil medføre en væsentlig påvirkning af bilag IV-arter. Kommunen har gennemført en miljøscreening af lokalplanen og tillægget til kommuneplanen for at vurdere behovet for at udarbejde miljøvurdering. Planområdet skal benyttes til boligformål. Boligformål er ikke opført i bilag 1 eller 2 til miljøvurderingsloven. Endvidere påvirker planerne ikke et internationalt naturbeskyttelsesområde. Det skal derfor vurderes, om planerne muliggør aktiviteter, som kan få væsentlig indflydelse på miljøet, jf. lovens 8, stk. 1, nr. 3. Kommunen har gennemført miljøscreeningen for at vurdere behovet for at udarbejde miljøvurdering. Med udgangspunkt i screeningen vurderes det, at der ikke vil være behov for en miljøvurdering, jf. miljøvurderingsloven. Vurderingen baserer sig på, at der er tale om et mindre område på lokalt plan, som går fra anvendelsen erhvervs- og boligformål til alene boligformål, jf. 8, stk. 2, nr.1. Området ligger i øvrigt midt i et eksisterende boligområde, som i kommuneplanen er udlagt til fritliggende enfamiliehuse. Konklusionen på screeningen er, at der ikke skal udarbejdes miljøvurdering for lokalplan og tillæg nr. 27 til kommuneplanen. Byrådet har derfor besluttet, at der ikke skal udarbejdes miljøvurdering for lokalplan og tillæg nr. 27 til kommuneplanen. Forhold til områdets andre funktioner, herunder støj og trafik Området ligger tæt på Taastrup Bymidte, og der er ca. 150 meter til Taastrup Hovedgade og til dens butikker og bibliotek. Der er ca. 400 meter til S-togstationen og busterminalen ved Taastrup Torv. Området ligger tæt på Vesterparken, hvor der er busruter til bl.a. til stationen.

6 Tilladelser fra andre myndigheder Fortidsminder Findes der under et jordarbejde grave, gravpladser, bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, skal arbejdet standses i det omfang det berører fortidsmindet. Fundet skal straks anmeldes til Museet på Kroppedal, og vil i givet fald være omfattet af museumslovens 27 (bekendtgørelse af museumsloven lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. april Midlertidige retsvirkninger Indtil forslaget er endeligt vedtaget af Byrådet må området, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter planlovens 17, stk. 1, et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendomme kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet, kan der eventuelt efter planlovens 17, stk. 2 opnås tilladelse til at udnytte en ejendom i overensstemmelse med forslaget. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra offentliggørelse af lokalplanforslaget og indtil den endeligt vedtagne lokalplan er offentliggjort, dog højst indtil 1 år efter offentliggørelse af lokalplanforslaget. Formateret: Lige margener, Hold sammen med næste

7 Lokalplanens bestemmelser Med hjemmel i lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015) fastsættes følgende bestemmelser for det område der er beskrevet i Lokalplanens formål Lokalplanens formål er: at fastlægge ejendommens anvendelse til boligformål. at sikre, at beboelsesejendommen bevares i sin nuværende form. 2. Områdets afgrænsning Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 2 og omfatter matr. 6eo Taastrup-Valby, Taastrup Nykirke. 3. Områdeinddeling og zonestatus Ejendommen ligger i byzone og inden for det stationsnære område til Taastrup Station. 4. Områdets anvendelse Selv om anvendelsen fastlægges til helårsbeboelse, kan der drives visse former for kontor- og serviceerhverv i boligerne (fx frisør, revisor, advokatvirksomhed), når erhvervet udøves af beboerne uden fremmed medhjælp, og ikke medfører omfattende kundebesøg med til- og frakørsel, samt at ejendommens og kvarterets præg af boligområde i øvrigt fastholdes. Den type virksomhed kræver ikke tilladelse i henhold til planloven. Området må kun anvendes til boligformål. Der kan højst etableres 8 boliger til helårsbeboelse. 5. Udstykning Ejendommen kan ikke udstykkes yderligere. 6. Veje og stier Vejadgang til ejendommen sker fra Fredensvej.

8 7. Parkering Der skal etableres 1 parkeringsplads pr. bolig 8. Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens bruttoetageareal må ikke udvides. 9. Bevaring af bebyggelse Bebyggelsens oprindelige facadeudtryk skal bevares. Bebyggelsen skal fremstå som et samlet hele og have ens materialer, ens tag og tagfod samt ens farve på udvendige døre og vinduer. 11. Ubebyggede arealer Ubebyggede arealer må kun anvendes til fællesarealer, haver, tilkørsel og parkering. Der må ikke etableres udendørs oplag eller henstilles hverken campingvogne, både eller uregistrerede biler. Der skal etableres udeopholdsarealer til alle boliger i stueplan og et fælles velbeliggende udeopholdsareal ud mod Fredensvej til boligerne på 1. sal. 12. Lednings- og forsyningsanlæg Bebyggelsen skal tilsluttes kollektiv varmeforsyning. Der skal afsættes den fornødne plads til opbevaring af affald og genbrug i henhold til kommunens affaldsregulativer. Affald og genbrug skal kunne afhentes i henhold til regulativets bestemmelser. Der skal være nem og hensigtsmæssig afgang for renovatøren. 13. Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Bebyggelsen må ikke tages i brug før følgende er gennemført: Anlæg af det krævede antal parkeringspladser. Udeopholdsarealer er befæstede og tilplantede. Affaldsstation er etableret og dimensioneret til bebyggelsens antal boliger. 14. Ophævelse af byplanvedtægt eller lokalplan Lokalplan , tinglyst den 26. november 2003, aflyses.

9 15. Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanen gælder også for forhold der ikke kræver byggetilladelse, fx opførelse af carporte, skure og lign. samt hegn og beplantning. Principperne i planen er anvendelsesbestemmelser der er fastsat ud fra formålet med planen. Dispensationer fra sådanne anvendelsesbestemmelser kan kun meddeles i meget begrænset omfang (som fx i boligområder til lokale transformerstationer eller til mindre generende erhverv som sagfører-arkitekt- og revisionsvirksomhed med ganske få ansatte). Byrådet har efter planlovens bestemmelser mulighed for at dispensere fra de bestemmelser der mere detaljeret regulerer bebyggelsens omfang, udformning og placering, med mindre de detaljerede regler netop er udformet for at fastholde en særlig udformning af bebyggelsen. 1. Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort, må de ejendomme der er omfattet af planen, ifølge planlovens 18, kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg med videre der er indeholdt i planen. 2. Byrådet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan. Dispensation kan kun ske efter en skriftlig orientering af naboer m.fl., med mindre Byrådet skønner at dispensationen er af uvæsentlig betydning for de pågældende (planlovens 19 og 20). 3. I henhold til planlovens 47 er der mulighed for at ekspropriere ejendomme eller rettigheder over ejendomme når ekspropriation vil være af væsentlig betydning for realisering af lokalplanen. 4. I henhold til planlovens 18 fortrænger lokalplanen privatretlige byggeservitutter og andre tilstandsservitutter der er uforenelige med planen. Ved ansøgninger om dispensation foretager Byrådet en konkret vurdering i lyset af lokalplanens formål og den øvrige planlægning for det pågældende område. Vedtagelsespåtegning Vedtaget af Høje-Taastrup Byråd den 20. marts 2018I henhold til 27 i Lov om Planlægning vedtages lokalplan endeligt. Vedtaget af Høje Taastrup Byråd den 28. august Michael Ziegler borgmester / Jørgen Lerhard teknisk direktør

10

11

12 Lokalplan Bilag 3: Situationsplan SAG: 18/710 Taastrup Dato:

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup Vesterparken Fredensvej år: 2018 Lokalplan 1.35.2 Fredensvej 14 Taastrup 1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.35.2 Indhold: 1 Redegørelse... 2 Indledning 2 Områdets beliggenhed 2 Baggrund og formål med

Læs mere

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup Roskildevej DDO, COWI Kingosvej Taastrup Hovedgade Lokalplan 1.01.12 Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.01.12 Indhold: Redegørelse 3 Indledning...3

Læs mere

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Reerslevvej Brandhøjgårdsvej DDO, COWI Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Hedehusene Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.7 Indhold: Redegørelse

Læs mere

Lokalplan 1.02.2. Taastrup Hovedgade 140 A Taastrup. Forslag

Lokalplan 1.02.2. Taastrup Hovedgade 140 A Taastrup. Forslag Taastrup Hovedgade Lokalplan 1.02.2 Taastrup Hovedgade 140 A Taastrup Forslag 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.02.2 Indhold: Redegørelse... 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed... 3 Baggrund og formål

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. dato.. Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. dato.. Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35.1 Taastrup Boliger dato.. Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.35.1 Fredensvej 14 i Taastrup. Omdannelse af erhvervsareal til 2 yderligere boliger

Læs mere

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke Taastrup Hovedgade Rugkærgårdsvej Røjlevangen Lokalplan 1.70 Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.70 Indhold: Redegørelse Indledning...3 Områdets beliggenhed...3

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup Gymnasium. Lokalplan Bygaden 25 Høje Taastrup

Høje-Taastrup Kommune. Høje Taastrup Gymnasium. Lokalplan Bygaden 25 Høje Taastrup Halland Boulevard Høje-Taastrup Kommune Frøbjerget Bygaden Høje Taastrup Gymnasium Lokalplan 2.07.8 Bygaden 25 Høje Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.07.8 Indhold: Lokalplan 1 Lokalplanen udlægger

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.13 Høje Taastrup Erhvervsformål 8. juli 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.10.13 Lokalplanen omfatter et areal ved Dybendalsvænget i Taastrup

Læs mere

Lokalplan 4.16.8. Brandvænget 36 Hedehusene

Lokalplan 4.16.8. Brandvænget 36 Hedehusene Brandvænget Brandhøjgårdsvej Lokalplan 4.16.8 Brandvænget 36 Hedehusene 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.8 Indhold: 3 Redegørelse Indledning områdets beliggenhed. 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.19.1 Taastrup Boliger 8. juli 2003 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.19.1 Lokalplanen omfatter ejendommen Valbyvej 20 i Taastrup 2 Høje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan Sognehus ved Fløng Kirke Fløng

Lokalplan Sognehus ved Fløng Kirke Fløng Lokalplan 5.06.5 Sognehus ved Fløng Kirke Fløng 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 5.06.5 Indhold: Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed... 3 Baggrund og formål med lokalplanen... 3 Lokalplanens

Læs mere

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 ev ej T aa s tr up Ho v ed gad e ild Ros k Kingosvej 1202 år: 2019 Kommuneplantillæg Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Redegørelse

Læs mere

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 09 T I L L Æ G T I L L O K A L P L A N Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 Hvad er et lokalplantillæg? Et lokalplantillæg er en juridisk

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 Kirkestie n Kirke stien Spangåvej Ve ær K d et år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 37 TIL KOMMUNEPLAN marts 2019

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 37 TIL KOMMUNEPLAN marts 2019 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 37 TIL KOMMUNEPLAN 2014 Kuldyssen Rugvænget marts 2019 Høje Taastrup V ej Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Ældreboliger. 19. september Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Ældreboliger. 19. september Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.58 Taastrup Ældreboliger 19. september 2003 Kongsbak Informatik c:\temp\plotwork.dgn 01-10-2003 11:05:21 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.58 Henriksdal Plejecenter

Læs mere

o ve s tru T aa A lle o rp h E lm e a rk V a lb e rp Ø st yve j år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 32 til Kommuneplan 2014

o ve s tru T aa A lle o rp h E lm e a rk V a lb e rp Ø st yve j år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 32 til Kommuneplan 2014 de dga o ve ph s tru T aa D en a rk A lle e rp lle E lm e V a lb yve j Ø st sa o rp h år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 32 til Kommuneplan 2014 a Fors l g Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres

Læs mere

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 13 til Kommuneplan Forsla

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 13 til Kommuneplan Forsla Kommuneplantillæg Tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2014 g Forsla Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende periode ønskes ændringer i kommuneplanens indhold,

Læs mere

Hedehusene Fritidscenter. Bypark DDO, COWI. Lokalplan Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene

Hedehusene Fritidscenter. Bypark DDO, COWI. Lokalplan Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene Hovedgaden Hedehusene Fritidscenter Bypark Jernbanen DDO, COWI Lokalplan 4.38 Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene Lokalplan 4.38 Spejderhytte ved Hedehushallen 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.38

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Baldersbrønde. Ældreboliger. Dato... Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Baldersbrønde. Ældreboliger. Dato... Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.06.6 Baldersbrønde Ældreboliger Dato... Kongsbak Informatik c:\temp\plotwork.dgn 17-09-2003 10:51:14 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.06.6 Baldersbo Plejecenter i

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i den mellemliggende

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

Lokalplan Taastrup Hovedgade 86 Taastrup

Lokalplan Taastrup Hovedgade 86 Taastrup Ve ste de rve rks vej Lokalplan 1.56.12 Taastrup Hovedgade 86 Taastrup n rke pa ter svæ Øs ast Ga Ta Ve ste rup rpa Ho v rke n ed ga j Indhold Redegørelse 2 0BIndledning...2 1BOmrådets beliggenhed...2

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Kommuneplantillæg. Tillæg nr 34 til Kommuneplan Høje Taastrup Station. Blekinge Boulevard. Høje Taastrup Boulevard.

Kommuneplantillæg. Tillæg nr 34 til Kommuneplan Høje Taastrup Station. Blekinge Boulevard. Høje Taastrup Boulevard. Høje Taastrup Station Høje Taastrup Boulevard Berings Gade 2263 Halland Boulevard Blekinge Boulevard 2019 Kommuneplantillæg Tillæg nr 34 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 34 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup

Læs mere

Taastrup Idrætspark. Lokalplan 1.66. Seniorboliger på Mølleholmen Taastrup

Taastrup Idrætspark. Lokalplan 1.66. Seniorboliger på Mølleholmen Taastrup Jernbanen Holbækmotorvejen Parkvej Taastrup Idrætspark Mølleholmen Lokalplan 1.66 Seniorboliger på Mølleholmen Taastrup Lokalplan 1.66 Lokalplan for et område på Mølleholmen syd for Valmuen og nord for

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

H ø r s kæ. tte n. a de. Kommuneplantillæg. Tillæg nr 12 til Kommuneplan 2014

H ø r s kæ. tte n. a de. Kommuneplantillæg. Tillæg nr 12 til Kommuneplan 2014 tte n 1043 Ho æ lb or Hørskætten ot km j ve en evej d l i k s Ro Ta Hov astru e dg p a de H ø r s kæ Kommuneplantillæg Tillæg nr 12 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Indledning Kommuneplanen revideres hvert

Læs mere

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk.

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk i oktober 2001 J.nr. 11053 Bredgade Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan Boliger Dorphs Alle Taastrup. Forsla

Lokalplan Boliger Dorphs Alle Taastrup. Forsla ph ov ed ga de pa rke n Do le e Al Elm j yve Valb Øs ter as tru Ta Alle s h rp Lokalplan 1.26.5 Boliger Dorphs Alle Taastrup g Forsla Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.26.5 2 Indhold: Lokalplan 1 Lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Høringsfrist 9. august 2010 j.nr.01.02.05p21-0183 HVAD ER EN LOKALPLAN

Læs mere

Grønhøjskolen. Lokalplan Grønhøjskolen, Mølleholmen i Taastrup Taastrup

Grønhøjskolen. Lokalplan Grønhøjskolen, Mølleholmen i Taastrup Taastrup Mølleholmen Grønhøjskolen Lokalplan 1.73 Mølleholmen Grønhøjskolen, Mølleholmen i Taastrup Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.73 Indhold: Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57 Forslag til Lokalplan 73.2 Udstykning af Bygaden 57 1 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger 3 Redegørelse Indledning Bevaringsværdige træer

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Holbækmotorvejen. Bondehøjvej. Ring 5. Roskildevej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 30 til Kommuneplan Forslag

Holbækmotorvejen. Bondehøjvej. Ring 5. Roskildevej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 30 til Kommuneplan Forslag Holbækmotorvejen Bondehøjvej Ring 5 Roskildevej år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 30 til Kommuneplan 2014 Forslag Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

Lokalplan Taastrup Hovedgade 10A og 12, Beboelse og liberalt erhverv

Lokalplan Taastrup Hovedgade 10A og 12, Beboelse og liberalt erhverv ildev ej v ed v ej Ho gos T aa s tr up K in ga d e Ros k 2019 Lokalplan 1.01.9.1 Taastrup Hovedgade 10A og 12, Beboelse og liberalt erhverv Lokalplan 1.01.9.1 Taastrup Hovedgade 10A og 12, beboelse og

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Taastrup Idrætshaller. Lokalplan 1.07.3. Område med boliger og daginstitution ved Parkvej Taastrup

Taastrup Idrætshaller. Lokalplan 1.07.3. Område med boliger og daginstitution ved Parkvej Taastrup Jernbane Parkvej Mølleholmen Taastrup Idrætshaller Lokalplan 1.07.3 Område med boliger og daginstitution ved Parkvej Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.07.3 Indhold: Redegørelse 3 Indledning...

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig TILLÆG nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 19 Ældreboliger Plushøj Rødvig Indledning Formålet med nærværende Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 19 er at muliggøre

Læs mere

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 Lufthavnsrelateret erhverv (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 LOKALPLAN NR. 123 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune. Erhversområde mellem Holbækmotorvejen og Helges Høj Alle, Aller. Høje Taastrup. Erhverv

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune. Erhversområde mellem Holbækmotorvejen og Helges Høj Alle, Aller. Høje Taastrup. Erhverv Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.03.5 Erhversområde mellem Holbækmotorvejen og Helges Høj Alle, Aller Høje Taastrup Erhverv 31-10-2005 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.03.5 SENGELØSEVEJ HOLBÆKMO T

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.62 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 1.62 Høje-Taastrup Kommune Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.62 Et område der omfatter ejendommen Køgevej 24-26 2 Høje-Taastrup Kommune

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 303

Tillæg nr. 1 til lokalplan 303 Tillæg nr. 1 til lokalplan 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej Oktober 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan og et tillæg til lokalplan?

Læs mere

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse.

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. SUSÅ KOMMUNE Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. Forslag til lokalplan vedtaget til fremlæggelse: 22.06.2006 Fremlæggelsesperiode: 27.06.2006 22.08.2006 Lokalplan vedtaget endeligt: 21.09.2006

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Forslag til lokalplan Korrektur eksemplar

Forslag til lokalplan Korrektur eksemplar Forslag til lokalplan 1.38.1 Boligbebyggelsen Vejleåparken Korrektur eksemplar Ishøj Kommune LOKALLANFORSLAG Indholdsfortegnelse: Lokalplanområdet...3 Baggrund for lokalplanen...3 Lokalplanens indhold...3

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Kommuneplantillæg Til æg nr. 10 til Kommuneplan 2014

Kommuneplantillæg Til æg nr. 10 til Kommuneplan 2014 Kommuneplantillæg Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2014 Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende periode ønskes en ændringer i kommuneplanens indhold, skal der udarbejdes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 10 til Kommuneplan Forsla

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 10 til Kommuneplan Forsla Kommuneplantillæg Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2014 g Forsla Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende periode ønskes en ændringer i kommuneplanens

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 496c 7 119b Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Indsigelsesfrist 5. juli 2010 April 2010...... j.nr.01.02.05p21-0183

Læs mere

Høje Taastrup rådhus. Kommuneplantillæg

Høje Taastrup rådhus. Kommuneplantillæg Høje Taastrup rådhus Præstegårdsvej Kommuneplantillæg Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2014 Høje-Taastrup Kommune Teknik- og Miljøcenter Jour. nr.: 14/9596 Dok.nr.: 86375/14 Dato: 2. maj 2014 Indledning Kommuneplanen

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i den mellemliggende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplantillæg nr Den Østrigske Villaby. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplantillæg nr Den Østrigske Villaby. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.2.1 Den Østrigske Villaby Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

o ve s tru T aa A lle E lm e a rk D o rp e rp Ø st V a lb yve j Lokalplan Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup

o ve s tru T aa A lle E lm e a rk D o rp e rp Ø st V a lb yve j Lokalplan Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup de dga o ve ph s tru A lle V a lb Ø st e rp a rk en T aa A lle E lm e hs D o rp yve j 2019 Lokalplan 1.26.6 Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.26.6 INDHOLD REDEGØRELSE...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 078 # # Februar Indsigelsesfrist xx. xxxxxx Rønne. Nexø

LOKALPLAN NR. 078 # # Februar Indsigelsesfrist xx. xxxxxx Rønne. Nexø LOKALPLAN NR. 078 Indsigelsesfrist xx. xxxxxx 2014 Rønne # # # Nexø Bevarende lokalplan for sammenhængende dobbelt-og rækkehusbebyggelser i Rønne og Nexø Februar 2014 Indsigelser og ændringsforslag Lokalplanforslaget

Læs mere

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn Offentlig høring 15. maj til 9. juli 2017 HVAD ER EN LOKALPLAN? HVORNÅR SKAL DER LAVES LOKALPLAN Kommunalbestyrelsen har pligt

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Offentlig høring Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx.2018 Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 2.12 Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 2 Lokalplanens

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 18 til Kommuneplan Forsla

Kommuneplantillæg. Tillæg nr. 18 til Kommuneplan Forsla Kommuneplantillæg Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2014 g Forsla Høje-Taastrup Kommune Teknik- og Miljøcenter Jour. nr.: 17/665 Dok.nr.: 8385-17 Dato: 25. jan. 2017 Indledning Kommuneplanen revideres hvert

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge Lokalplan nr. 01.53.C Bolig- og centerområde i Skævinge 25.08.2004 LOKALPLAN NR. 01.53.C Område til bolig- og centerformål i Skævinge Arkitektfirma Jørgen Groth & Max Brüel A/S i samarbejde med Teknisk

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade LOKALPLAN 0-855 Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade Her skal ikke være fotos af marker, hegn o.lign, men gerne skråfotos, illustrationer eller fotos af eksisterende byggeri (Husk der er

Læs mere

Høje Taastrup Rådhus. Høje Taastrup landsby. Kommuneplantillæg

Høje Taastrup Rådhus. Høje Taastrup landsby. Kommuneplantillæg Præstegårdsvej Rådhus Halland Boulevard landsby Bygaden Kommuneplantillæg Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2014 Høje-Taastrup Kommune Teknik- og Miljøcenter Jour. nr.: 14/7274 Dok.nr.: 63047/14 Dato: 20.05.2014

Læs mere

Blekinge Boulevard CITY 2. Eigtved Alle. Skåne Boulevard. Skåne Boulevard. år: Kommuneplantillæg

Blekinge Boulevard CITY 2. Eigtved Alle. Skåne Boulevard. Skåne Boulevard. år: Kommuneplantillæg Eigtved Alle Skåne Boulevard Høje Taastrup Boulevard Halland Boulevard Blekinge Boulevard CITY 2 Skåne Boulevard år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 28 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Høje-Taastrup Kommune

Læs mere

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 023-707 Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk INDLEDNING Vejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 For et område til blandet bolig- og erhverv i Stjær Brugsen Forslag, November 2006 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 for et område til

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 73

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 73 Lokalplanmaster revideret 25.01. 2013 Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 73 Centerområde i Viborg bymidte ved Skottenborg Forslag Læsevejledning En lokalplan fastlægger, hvordan et område må bruges fremover.

Læs mere

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede

TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05. For Solgården i Strøby Egede TILLÆG nr. 1 til Lokalplan 2-05 For Solgården i Strøby Egede FORSLAG Fremlagt i perioden 5. maj 30. juni 2014 Stevns Kommune Tillæg nr. 1 til Lokalplan 2-05 Solgården Strøby Egede Indledning Tillæg nr.

Læs mere

o ve s tru T aa A lle E lm e a rk D o rp e rp Ø st V a lb yve j år: 2018 Lokalplan Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup

o ve s tru T aa A lle E lm e a rk D o rp e rp Ø st V a lb yve j år: 2018 Lokalplan Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup de dga o ve ph s tru A lle V a lb Ø st e rp a rk en T aa A lle E lm e hs D o rp yve j år: 2018 Lokalplan 1.26.6 Dorphs Alle, Valbyvej og Elme Alle Taastrup g a l s r Fo Høje-Taastrup Kommune Lokalplan

Læs mere