Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018"

Transkript

1 Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018 Dagsorden: 1. Proces for udpegning af fast kommunal repræsentant til de særlige pladser i psykiatrien 2. SOSU Nord 3. Konstituering af FU Social 1. Proces for udpegning af fast kommunal repræsentant til de særlige pladser i psykiatrien Der skal udpeges en fast kommunal repræsentant til visitationsforum for de særlige pladser i Psykiatrien. I den forbindelse skal der findes en model for udpegning og kompensation. Region Nordjylland forventer, at de særlige pladser i psykiatriske pladser vil stå klar til at kunne blive visteret til efter sommerferien Visitation til de særlige pladser vil ske via et tværfagligt og tværsektorielt sammensat visitationsforum, som er sammensat af tre faste repræsentanter, en repræsentant fra den visiterende kommune samt evt. den tilsynsførende fra kriminalforsorgen, hvis der er tale om personer, der er idømt en foranstaltning. De faste medlemmer i visitationsforum er: - Socialfaglig konsulent, som udpeges af kommunerne i Region Nordjylland. - Speciallæge i psykiatri fra den regionale psykiatri, som udpeges af Region Nordjylland. - Repræsentant for en af de særlige pladser på psykiatrisk afdeling i regionen. Visitationsforum forventes at have en fast mødedag i ugen. Behovet for en fast mødedag skyldes, at visitationsforum skal kunne træffe afgørelse inden for 14 dage (7 dage i hastesager). De nordjyske DUT-kompenseres med ca. 0,2 mio. kr. til administrative omkostninger forbundet ved opgaven omkring visiteringen af borgere til de særlige pladser. Kompensationen kan både dække de udgifter den enkelte kommune har ved at deltage i visitationsforum samt til finansiering af den faste kommunale repræsentant. Den Administrative Styregruppe skal udpege den faste kommunale repræsentant til visitationsforummet. Med en fast mødedag foreslår FU, at der udpeges et fast medlem og to suppleanter, som kan træde til såfremt, at det faste medlem ikke har mulighed for at deltage. Det anbefales, at det faste medlem/suppleanterne er (team)ledere fra en kommunal myndighedsafdeling gerne med erfaring fra det tværsektorielle samarbejde. FU foreslår nedenstående modeller til udpegning og kompensation af det faste medlem og suppleanterne. For alle modellerne foreslår FU, at der gives en samlet kompensation på kr. for det faste medlem og suppleanterne. Kompensationen gives til den kommune, som repræsentanten kommer fra. Kommunernes andel af kompensationen udregnes på baggrund af DUT-nøglen. Model A En kommune står for den samlede repræsentation Den faste repræsentant og de to suppleanter kommer fra den samme kommune. Ved at alle tre kommer fra samme kommune øges muligheden for vidensdeling, så der gives så ensartet vurderinger i sagsbehandlingerne uagtet, hvem der deltager på mødet. Den samlede kompensation på kr. gives til kommunen.

2 Model B Flere kommuner står for repræsentationen vægtet fordeling Den faste repræsentant og de to suppleanter kommer fra forskellige kommuner. Kommunen med den faste repræsentant kompenseres med kr., mens kommunerne for 1. og 2. suppleanten kompenseres med henholdsvis og kr. Den vægtede fordeling er et forsøg på at give et bud på, hvordan fordelingen af møder fordeler sig mellem de tre repræsentanter. Model C Flere kommuner står for repræsentationen lige fordeling Den faste repræsentant og de to suppleanter kommer fra forskellige kommuner. Kommunen med den faste repræsentant og de to suppleanter kompenseres alle med kr. Den lige fordeling skyldes, at de alle tre skal holde kalenderen fri på det faste mødetidspunkt. Endvidere er det nødvendigt, at der sker en vidensdeling og koordinering på tværs af de tre repræsentanter for at sikre så ensartet sagsbehandling som muligt. Da pladserne står klar til ibrugtagning efter sommerferien skal de kommunale repræsentanter i visitationsforum være udpeget inden ferien. Således foreslås det, at Sekretariatet for rammeaftaler koordinerer en proces, hvor kommunerne har mulighed for at melde kandidater til visitationsforum. På DAS mødet d. 30. maj 2018 vil FU fremlægge forslag til, hvilke tre kommunale repræsentanter, der skal udpeges til visitationsforum, som henholdsvis det faste medlem, 1. suppleant og 2. suppleant. Det indstilles, at: Socialdirektørkredsen drøfter og vælger en model for udpegning af og kompensation for de kommunale repræsentanter til visitationsforum for de særlige pladser Socialdirektørkredsen godkender proces for udpegning af kandidater.

3 2. SOSU Nord SOSU Nord har fremsendt brev til alle nordjyske borgmestrer, hvor de anmoder om, at kommunerne giver en praktikpladsgaranti til de elever, der er kvalificerede og har gennemført grundforløb 2 målrettet pædagogisk assistentuddannelsen. I 2017 gennemførte KDK en administrativ evaluering af direktørforaene nedsat i regi af KKR. En af konklusionerne af evalueringen blev, at fremadrettet, så er skal drøftelser vedr. dimensionering ske i fagdirektørkredsene og ikke i UPKG, som det hidtil har været. I den forbindelse er UPKG nedlagt. 10. januar 2018 fremsendte SOSU Nord et brev til alle borgmestrer, hvor de oplister nogle af de uddannelsesmæssige problemstillinger, der er foreligger SOSU Nord. Blandt de oplistede problemstillinger beskriver SOSU Nord udfordringerne ved at kunne sikre kommunale praktikpladser til de pædagogisk assistent studerende, som har gennemført grundforløb 2 og som kun mangler hovedforløbet. Hovedforløbet er en ansættelseskontrakt på 2,5 år med en kommune, hvor eleven skiftes mellem at deltage i kortere skoleophold og være tilknyttet en kommunal arbejdsplads. Fra 2007 til 2015 var dimensioneringen af den pædagogiske assistentuddannelsesammen med social- og sundhedsuddannelserne fastlagt via trepartsaftalen. Den udløb i 2015 og i 2016 indgik KL, LO og Danske Regioner og Regeringen en toårig dimensioneringsaftale (for 2017 og 2018). Her meldte de nordjyske kommuner ind, hvor mange praktikpladser de forventede at have brug for i 2017 og 2018, jf. tabel 1. Samlet har de nordjyske kommuner, som modtager elever fra SOSU Nord tilkendegivet, at de kan stille med 47 praktikpladser i Det skal holdes op mod, at SOSU forventer, at der brug for 66 praktikpladser i Tabel 1. Aftale vedr. praktikpladser til pædagogisk assistent elever fordelt på kommuner Kommune Praktikpladser i 2017 Praktikpladser i 2018 Uddannelsescenter hvorfra der modtages praktikanter Brønderslev 4 4 SOSU Nord Frederikshavn 6 4 SOSU Nord Læsø 0 0 SOSU Nord Mariagerfjord 5 6 SOSU Nord Jammerbugt 4 4 SOSU Nord Aalborg SOSU Nord Hjørring 7 4 SOSU Nord Samlet (SOSU Nord) Morsø 2 5 UCN Thisted Thisted 5 15 UCN Thisted Vesthimmerland 4 4 SOSU Skive Rebild 4 0 SOSU Randers Samlet alle kommuner SOSU Nord har de seneste år skåret kraftigt ned i antal studerende, der optages på grundforløb 2 og dermed får mulighed for at gå videre til hovedforløbet. Således var der 122 elever i 2016, som manglede en praktikplads. Grundet kommunernes indmeldinger er antallet af elever skåret ned. Dog vil der være elever fra tidligere år, som ikke har fået en

4 praktikplads, som vil søge igen i 2018, hvorfor der er flere elever end kommuneren p.t. har tilkendegivet de vil stille til rådighed. SOSU Nord anmoder derfor de nordjyske kommuner om de vil give en praktikpladsgaranti til de elever, der er kvalificerede og har gennemført grundforløb 2 målrettet pædagogisk assistentuddannelsen. SOSU Nords prognoser peger på, at 66 elever vil have behov for en praktikplads i Det indstilles, at: Socialdirektørkredsen drøfter det fremsendte brev, herunder ønsket om en praktikpladsgaranti. Bilag Bilag 1: Brev fra SOSU Nord vedr. uddannelsesmæssige opmærksomhedspunkter i 2018.

5 3. Konstituering af FU Social DAS bedes udpege de fire kommunale DAS repræsentanter, der skal sidde i FU Social. Som led i den nye valgperiode vil der på KDK mødet d. 2. marts ske en udpegning af de administrative KKR-repræsentanter, herunder til Socialdirektørkredsens forretningsudvalg FU Social. Det nuværende FU Social består af følgende: Henrik Aarup-Kristensen, Brønderslev Kommune (formand) Hans Chr. Mariegaard, Aalborg Kommune (FB) Leif Serup, Hjørring Kommune Peter Møller Rasmussen, Mariagerfjord Kommune FU mødes 5-6 gange om året. Hertil deltager dele af FU i diverse fora, fx Dialogforum, KL s koordinationsudvalg og ad hoc nedsatte fora. Socialdirektørkredsen bedes drøfte, hvem kredsen ønsker at indstille til at sidde med i FU Social. Til orientering er følgende udpeget til at sidde i FU Sundhed: Lone Becker, Thisted Kommune Hanne Madsen, Jammerbugt Kommune Leif Serup, Hjørring Kommune Peter Møller Rasmussen, Mariagerfjord Kommune Sammensætningen af FU Sundhed er sket på baggrund af den politiske konstituering til Sundhedskoordinationsudvalget, hvor der er udpeget politikere fra de fire ovennævnte kommuner. Det indstilles, at Socialdirektørkredsen indstiller, hvem der skal sidde i FU Social.

Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018

Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018 : Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018 Dagsorden: 1. Proces for udpegning af fast kommunal repræsentant til de særlige pladser i psykiatrien 2. SOSU Nord 3. Konstituering af FU Social 1. Proces

Læs mere

Den Administrative Styregruppe kommunale punkter. 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet

Den Administrative Styregruppe kommunale punkter. 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet Møde Tid Den Administrative Styregruppe kommunale punkter 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale A. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet)

Læs mere

Den Administrative Styregruppe kommunale punkter. 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet

Den Administrative Styregruppe kommunale punkter. 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet Møde Tid Den Administrative Styregruppe kommunale punkter 30. maj 2018, Umiddelbart efter DAS mødet Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale A. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet)

Læs mere

Referat. Velkomst 1. Godkendelse af dagsorden (side 2) Sager til behandling. Afrunding 5. Gennemgang af dagsorden til DAS (side 6)

Referat. Velkomst 1. Godkendelse af dagsorden (side 2) Sager til behandling. Afrunding 5. Gennemgang af dagsorden til DAS (side 6) Møde Socialdirektørkredsen Tid 19. maj 2016, kl. 10.30-12.15 Sted Social Tilsyn Nord, Sdr. Vråvej 5, 9760 Vrå Deltagere Afbud Dorthe Jende (Vesthimmerlands Kommune), Hanne Madsen (Jammerbugt Kommune),

Læs mere

- Rikke Albrektsen - Bente Graversen

- Rikke Albrektsen - Bente Graversen Referat Møde: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Sagsnr.: 2013-24536 Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Torsdag d. 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00 (FU Telecare Nord herefter) Regionshuset, mødelokale N

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4)

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4) Møde Socialdirektørkredsen Tid 25. august 2016, kl. 10.00-11.30 Sted Center for Velfærdsteknologi, Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Afbud Gæster Dorthe Jende (Vesthimmerlands Kommune, Hanne Madsen

Læs mere

Sundhedsaftalen

Sundhedsaftalen Sundhedsaftalen 2015-2018 Sundhedsaftalens opbygning Sundhedsaftalen består af: Den Politiske Sundhedsaftale Den Administrative Sundhedsaftale Den Tværsektorielle Grundaftale Politisk organisering Administrativ

Læs mere

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas.

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag den 7. december 2018 kl. 9.30-11.00 Sted: Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen,

Læs mere

Indstilling: Det indstilles, at det vedlagte Kommissorium og forretningsorden for FU Sundhed drøftes.

Indstilling: Det indstilles, at det vedlagte Kommissorium og forretningsorden for FU Sundhed drøftes. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Onsdag d. 21. marts 2018 kl. 8.30-11.00 Sted: Boulevarden 13, 9000 Aalborg, mødelokale 2 Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen, Lone Becker,

Læs mere

Den Tværsektorielle Grundaftale

Den Tværsektorielle Grundaftale Den Tværsektorielle Grundaftale 2015-2018 Utilsigtede Hændelser og Patientsikkerhed Indsatsområde: Tværgående tema Utilsigtede Hændelser og Patientsikkerhed Siden 2010 har det været lovpligtigt at rapportere

Læs mere

Click here to enter text. Dagsorden til møde den 14. december 2011. Socialdirektørkredsen. Tid 14. december 2011, kl. 10.00-12.00

Click here to enter text. Dagsorden til møde den 14. december 2011. Socialdirektørkredsen. Tid 14. december 2011, kl. 10.00-12.00 Click here to enter text. Dagsorden til møde den 14. december 2011 Møde Socialdirektørkredsen Tid 14. december 2011, kl. 10.00-12.00 Sted Byrådssalen i Støvring Deltagere Jan Nielsen, Jesper Hosbond Jensen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Møde Socialdirektørkredsen Tid 17. august 2015, kl. 11.00-12.00 Sted Enterne, Bodil Hjorths Vej 16, 9310 Vodskov Deltagere Alice Aagaard Hagemann (Aalborg

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2012 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 14. juni 2012 Tidspunkt: 12:00 Sted: Bornholm, Griffen i Rønne Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager

Læs mere

3.2. Taleinstituttets finansieringsmodel

3.2. Taleinstituttets finansieringsmodel KKR Nordjylland 08-02-2019 3.2. Taleinstituttets finansieringsmodel SAG-2019-00546 hlth Baggrund Der er aftalt en fireårig forpligtende finansieringsaftale for Taleinstituttet/ Hjerneskadecent er Nordjylland

Læs mere

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Godkendt af Den Administrative Styregruppe for sundhedsaftaler den 08 12 2010 1 Kommissorium for Kontaktudvalg på de Psykiatriske sygehuse Nedsættelse

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

11. Evt.(side 12) 12. Næste møde (side 12) 13. Ny finansieringsaftale for Taleinstituttet (side 13) 14. Myndighedsnetværk (Side 15)

11. Evt.(side 12) 12. Næste møde (side 12) 13. Ny finansieringsaftale for Taleinstituttet (side 13) 14. Myndighedsnetværk (Side 15) Møde Den Administrative Styregruppe Tid 7. november 2018, kl. 13.00-16.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale K. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet) Deltagere Afbud Anne

Læs mere

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø Direktionen Tirsdag 3. marts 2015 Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sagsgang for projektforslag 3. Budget 2015 4. Projekter til beslutning i bestyrelsen

Læs mere

Skolernes ansøgninger

Skolernes ansøgninger Skolernes ansøgninger SOSU Nord SOSU Nord har tidligere ansøgt om godkendelse af udbud følgende steder: - Aalborg, På Sporet 8A, 9000 Aalborg - Hjørring, Hedevold 11, 9800 Hjørring - Frederikshavn, co.

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg.

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. Vedtægter for Business Region North Denmark (BRN) 1 Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2 Formål

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 21-10-2015 17:30 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Tre-partsaftale om styrket og mere fleksibel voksen, efter- og videreuddannelse

Tre-partsaftale om styrket og mere fleksibel voksen, efter- og videreuddannelse Tre-partsaftale om styrket og mere fleksibel voksen, efter- og videreuddannelse Rapport fra ekspertgruppe i efteråret 2017 Regeringen og arbejdsmarkedets parter afsætter 25 mio. kr. årligt i 4 år til koordination

Læs mere

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1)

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1) Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Onsdag den 13/5 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Boulevarden 13, mødelokale 3 Deltagere: Bente Graversen, Leif Serup, Carsten Kaalbye, Lone Becker,

Læs mere

Sager til behandling

Sager til behandling Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Møde Socialdirektørkredsen Tid 10. juni 2015, kl. 10.00-12.00 Sted Behandlingscenteret Østerskoven, Amerikavej 46, 9500 Hobro Deltagere Afbud Charlotte

Læs mere

Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale

Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale I Sundhedsaftalen 2015-18 er der fastlagt fire mål, der har afsæt i Økonomiaftalerne for 2014 og 2015. De fire mål i Økonomiaftalerne er: Færre uhensigtsmæssige

Læs mere

Aalborg Kommune meldte på dialogmødet med udvalgsformændene i Brønderslev ud om, at Aalborg kommunes kategori 2 tilbud indgik i rammeaftalen.

Aalborg Kommune meldte på dialogmødet med udvalgsformændene i Brønderslev ud om, at Aalborg kommunes kategori 2 tilbud indgik i rammeaftalen. Click here to enter text. Møde i Socialdirektørkredsen 11. august «edocaddresscivilcode» Møde Møde i Socialdirektørkredsen Tid 11. august 2011, kl. 10.30 Sted Boulevarden 13, repræsentationslokale 1 Deltagere

Læs mere

Referat. Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg + Fælles FU Tid: Mandag d. 20. november 2017 kl Sted: Mødelokale N, Regionshuset

Referat. Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg + Fælles FU Tid: Mandag d. 20. november 2017 kl Sted: Mødelokale N, Regionshuset Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg + Fælles FU Tid: Mandag d. 20. november 2017 kl. 14.00-16.00 Sted: Mødelokale N, Regionshuset Deltagere: Afbud: Sagsnr.: 2013-24536 Bente Graversen,

Læs mere

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Indholdsfortegnelse 116. Orientering fra formanden 332 117. Orientering fra administrationen 333

Læs mere

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner)

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner) Referat fra mødet den 16. januar i Forum for elektronisk kommunikation Deltagere: Peter Bræum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen, Frederikshavn Kommune Karina Eriksen, Hjørring Kommune Hanne Rasmussen, Brønderslev

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft. Den 12. maj 2016 Kl Mødelokale 142 Stigsborg Brygge Nørresundby

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft. Den 12. maj 2016 Kl Mødelokale 142 Stigsborg Brygge Nørresundby Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 12. maj 2016 Kl. 12.00 13.00 Mødelokale 142 Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Deltagere Rikke B. Gundersen Frederikshavn

Læs mere

Herudover deltager direktør Henrik Leth (Morsø) som repræsentant fra klynge Vest i Styregruppen

Herudover deltager direktør Henrik Leth (Morsø) som repræsentant fra klynge Vest i Styregruppen Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Tirsdag den 18/11 2014 kl. 13.00-16.00 Sted: Boulevarden 13, repræsentationslokale 2 Deltagere: Bente Graversen, Leif Serup, Lone Becker, Carsten

Læs mere

Institut for Syn og Hørelse, Sofiendalsvej 91, 9200 Aalborg SV.

Institut for Syn og Hørelse, Sofiendalsvej 91, 9200 Aalborg SV. Click here to enter text. Dagsorden til socdir møde den 10. oktober 2014 Møde Socialdirektørkredsen Tid 16. januar 2015, kl. 10.00-12.00 Sted Deltagere Afbud Institut for Syn og Hørelse, Sofiendalsvej

Læs mere

VELKOMST KKR. v/ Henning Sørensen, Morsø Kommune medlem af Praksisplanudvalget NORDJYLLAND

VELKOMST KKR. v/ Henning Sørensen, Morsø Kommune medlem af Praksisplanudvalget NORDJYLLAND VELKOMST v/ Henning Sørensen, Morsø Kommune medlem af Praksisplanudvalget PRAKSISPLANUDVALGET Borgmester Birgit Hansen Frederikshavn Kommune Rådmand Mads Duedahl Aalborg Kommune Kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017 Revideret Kommissorium for: Projektgruppen for genoptræningsområdet Formandskab: Kommunerne: Lars Bach, Rebild Kommune Regionen: Lars Lejbølle, Sundhed på Tværs Sekretariat: Formandskabet har ansvaret

Læs mere

Den Nordjyske Kronikermodel. Forebyggelse og hjælp til selvhjælp gennem sundhedsteknologi

Den Nordjyske Kronikermodel. Forebyggelse og hjælp til selvhjælp gennem sundhedsteknologi Den Nordjyske Kronikermodel Forebyggelse og hjælp til selvhjælp gennem sundhedsteknologi 1 Indhold Udfordringen Den Nordjyske Kronikermodel Formål vision Understøttelse af sundhedsteknologi en ønskedrøm!?!

Læs mere

Rammeaftale om fælles strategisk forskningsprojekt vedr. Viden I Skolen (VIS) - Flere skal lære mere og trives bedre.

Rammeaftale om fælles strategisk forskningsprojekt vedr. Viden I Skolen (VIS) - Flere skal lære mere og trives bedre. Rammeaftale om fælles strategisk forskningsprojekt vedr. Viden I Skolen (VIS) - Flere skal lære mere trives bedre. Dato: 19. januar 2016 Ref.: Henriette Frahm Direkte tlf.: 72 69 03 45 E-mail: hef@ucn.dk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden (side 2) 2. Godkendelse af referat fra mødet den 15. november 2017 (side 2)

1. Godkendelse af dagsorden (side 2) 2. Godkendelse af referat fra mødet den 15. november 2017 (side 2) Møde Den Administrative Styregruppe Tid 26. februar 2018, kl. 13.00-16.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 2 (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet) Deltagere Afbud Alice

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2010 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 12. november 2010 Tidspunkt: 10:00 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners fælles interesser og være center

Læs mere

Specialbørnehaven Birken, Storemosevej 31-33, 9310 Vodskov

Specialbørnehaven Birken, Storemosevej 31-33, 9310 Vodskov Referat Møde Socialdirektørkredsen Tid 8. april 2015, kl. 10.00-12.00 Sted Specialbørnehaven Birken, Storemosevej 31-33, 9310 Vodskov Deltagere Afbud Alice Aagaard Hagemann (Aalborg Kommune ÆH), Dorthe

Læs mere

Punkter til behandling i Sundhedsdirektørernes forretningsudvalg (kl ):

Punkter til behandling i Sundhedsdirektørernes forretningsudvalg (kl ): Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag d. 3. marts 2017, kl. 13.00-15.00 Sted: Regionshuset, mødelokale N Deltagere: Bente Graversen, Anne Krøjer, Rikke Albrektsen, Haukur Thorsteinsson,

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2019 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 06-09-2019 10:00 Sted: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Øst. Der er ikke gruppemøder før KKR-mødet. KKR-møde kl. 10.00-12.30 med efterfølgende frokost.

Læs mere

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør)

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør) Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 22-11-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Hans Ejner Bertelsen

Læs mere

Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet)

Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet) Møde Den Administrative Styregruppe Tid 2. marts 2017, kl. 13.00-16.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet) Deltagere Alice Aagaard

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 27. februar 2015 Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Michael Christensen Mariagerfjord

Læs mere

Statusoversigt over etablering af nye særlige pladser i psykiatrien pr. 15. august 2018

Statusoversigt over etablering af nye særlige pladser i psykiatrien pr. 15. august 2018 Sundheds- og Ældreudvalget 2017-18 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1304 Offentligt NOTAT Statusoversigt over etablering af nye særlige pladser i psykiatrien pr. 15. august 2018 05-09-2018 EMN-2017-03060

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Dagsorden Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 14. dec. 2015 kl 15.30-17.30 i mødelokale SAN, IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune (kommunal

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 28. april Asylgade 22 Thisted Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Rikke B. Gundersen Frederikshavn Kommune Dennis Jensen

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet. Dagsorden

Region Midtjylland Regionssekretariatet. Dagsorden Region Midtjylland Regionssekretariatet 7. august 2017 /GRYOJE Dagsorden til møde i Udvalg vedrørende psykiatriområdet og det kl. 13:00 i Regionshuset Aarhus, mødelokale 13, Olof Palmes Allé 15, 8200 Aarhus

Læs mere

POLITISKE FOKUSOMRÅDER PÅ BESKÆFTIGELSESOMRÅDET. Møde med KKR Nordjylland den 16. november 2018

POLITISKE FOKUSOMRÅDER PÅ BESKÆFTIGELSESOMRÅDET. Møde med KKR Nordjylland den 16. november 2018 POLITISKE FOKUSOMRÅDER PÅ BESKÆFTIGELSESOMRÅDET Møde med Nordjylland den 16. november 2018 POLITISKE FOKUSOMRÅDER Det indstilles at fortsat har fokus på : Tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft, herunder

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2011 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 26. august 2011 Tidspunkt: 10:00 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners fælles interesser og være center for indsamling,

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Sundhedspolitisk Dialogforum

Sundhedspolitisk Dialogforum Sundhedspolitisk Dialogforum 22. oktober 2015 PROGRAM 8.30-8.35 Velkomst v/ Anders Broholm 8.35-9.00 Status Sundhedsaftale, praksisplan og økonomiaftale 9.00-9.15 Pause 9.15-10.00 KL s udspil vedr. det

Læs mere

Krav 5. Sundhedskoordinationsudvalget Kommunal/regionale politiske styregrupper

Krav 5. Sundhedskoordinationsudvalget Kommunal/regionale politiske styregrupper Krav 5. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

N OTAT. Oplæg om sekretariatsstruktur - bilag

N OTAT. Oplæg om sekretariatsstruktur - bilag N OTAT Oplæg om sekretariatsstruktur - bilag KKR Nordjylland varetager opgaver på en lang række politiske områder, herunder i særlig grad i forhold til Sundhedsområdet og det specialiserede socialområde.

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2012 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 14. juni 2012 Tidspunkt: 12:00 Sted: Bornholm, Griffen i Rønne Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region den 24. august 2018

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region den 24. august 2018 Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region den 24. august 2018 Tid og sted: Fredag den 24. august 2018, kl. 10 12, Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg, mødelokale:

Læs mere

Kommunernes indmeldinger om forventet efterspørgsel efter tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde. - Til udviklingsstrategien 2017

Kommunernes indmeldinger om forventet efterspørgsel efter tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde. - Til udviklingsstrategien 2017 Kommunernes indmeldinger om forventet efterspørgsel efter tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde - Til udviklingsstrategien 2017 Dette skema indgår som en del af den gensidige dialog i forbindelse

Læs mere

Sager til behandling

Sager til behandling Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Møde Socialdirektørkredsen Tid 20. november 2015, kl. 11.00-12.00 Sted Deltagere Afbud Kridtsløjfen, Kridtsløjfen 50, 9000 Aalborg Alice Aagaard Hagemann

Læs mere

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Indholdsfortegnelse 090. Orientering fra formanden 171 091. Orientering fra administrationen

Læs mere

Godkendelse af Udkast til Nordjysk Socialaftale (tidl. rammeaftale)

Godkendelse af Udkast til Nordjysk Socialaftale (tidl. rammeaftale) Punkt 8. Godkendelse af Udkast til Nordjysk Socialaftale 2018-2019 (tidl. rammeaftale) 2017-042729 indstiller til Byrådet - at det vedhæftende udkast til Nordjysk Socialaftale 2018-2019 vedr. det specialiserede

Læs mere

Referat. Møde. Socialdirektørkredsen. Tid 18. marts 2013, kl Sted Boulevarden 13, repræsentationslokale 3. Deltagere

Referat. Møde. Socialdirektørkredsen. Tid 18. marts 2013, kl Sted Boulevarden 13, repræsentationslokale 3. Deltagere Click here to enter text. Dagsorden til møde i SOCDIR 18. marts Møde Socialdirektørkredsen Tid 18. marts 2013, kl. 10-00-12.00 Sted Boulevarden 13, repræsentationslokale 3 Deltagere Afbud Alice Aagaard

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Samarbejdsmodel for praktiksamarbejdet på Sygeplejerskeuddannelsen

Samarbejdsmodel for praktiksamarbejdet på Sygeplejerskeuddannelsen Samarbejdsmodel for praktiksamarbejdet på Sygeplejerskeuddannelsen i Professionshøjskolen Absalon Region Sjælland og kommunerne i region Sjælland er store arbejdsgivere, og væsentlige aftagere af Professionshøjskolen

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2016 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 12-02-2016 10:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1,9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Praktikpladsobservatorium Tal der taler

Praktikpladsobservatorium Tal der taler Praktikpladsobservatorium 2013 Tal der taler 1 INDLEDNING Region Nordjylland og Nordjyske Erhvervsskoler har i samarbejde udviklet Praktikpladsobservatoriet. Formålet med observatoriet er, at Regionsrådet

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Nordjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland har

Læs mere

1. januar. Årsberetning. Årsberetning for Sekretariat for rammeaftaler 2011

1. januar. Årsberetning. Årsberetning for Sekretariat for rammeaftaler 2011 1. januar Årsberetning 2011 Årsberetning for Sekretariat for rammeaftaler 2011 Sekretariat for rammeaftaler er et fælleskommunal sekretariat for de 11 kommuner beliggende i region Nordjylland. Sekretariatet

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager

Læs mere

Dagsorden Samarbejdsforum for Psykiatri Børn og Unge 26. juni 2019 kl. 13:00-15:00 i mødelokale B (indgang 6) Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg.

Dagsorden Samarbejdsforum for Psykiatri Børn og Unge 26. juni 2019 kl. 13:00-15:00 i mødelokale B (indgang 6) Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg. Budget og Planlægning Dagsorden Samarbejdsforum for Psykiatri Børn og Unge 26. juni 2019 kl. 13:00-15:00 i mødelokale B (indgang 6) Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg. Mødedeltagere Mariagerfjord Kommune: Kit

Læs mere

Udvikling og koordinering af den nordjyske tilbudsvifte

Udvikling og koordinering af den nordjyske tilbudsvifte Bilag 1: Nordjysk Socialaftale 2018-2020 Udvikling og koordinering af den nordjyske tilbudsvifte 24. august 2018 Udvikling og koordinering er et bilag til Nordjysk Socialaftale 2018-2020, som giver en

Læs mere

Nordjyllands Trafikselskab juni 2010

Nordjyllands Trafikselskab juni 2010 Nordjyllands Trafikselskab juni 2010 Økonomirapport 1. kvartal 2010 incl. status vedr. cross-border kompensation. Buskørsel. Passagerindtægter: Der er i 1. kvartal realiseret en merindtægt på 1-2 mio.

Læs mere

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter Krav 6. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Undervisningsudvalget UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt

Undervisningsudvalget UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt Undervisningsudvalget 2016-17 UNU Alm.del Bilag 5 Offentligt Økonomi- og Koncernafdeling Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20453044

Læs mere

Udfyldningsaftale for Diabetes type 2

Udfyldningsaftale for Diabetes type 2 Udfyldningsaftale for Diabetes type 2 Patienter med type 2-diabetes er oftest karakteriserede ved diabetesdebut efter 30 års alderen. Årsagen til type 2-diabetes er i princippet for lidt insulindannelse

Læs mere

10. oktober 2014, kl (NB: bemærk forventet sluttidspunkt)

10. oktober 2014, kl (NB: bemærk forventet sluttidspunkt) Click here to enter text. Dagsorden til socdir møde den 10. oktober 2014 Møde Socialdirektørkredsen Tid 10. oktober 2014, kl. 9.00-12.00 (NB: bemærk forventet sluttidspunkt) Sted Deltagere Afbud Hjerneskadecenter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S Vedtagelse. Som led i etablering af et nyt samlet beredskab for Nordjylland, Nordjyllands Beredskab med virkning fra 1. januar 2016 fastsætter

Læs mere

Anvendelse af mentorordningen i de nordjyske kommuner

Anvendelse af mentorordningen i de nordjyske kommuner Anvendelse af mentorordningen i de nordjyske kommuner Arbejdspapir nr. 2, marts 2007: Beskæftigelsesregion Nordjylland Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg Telefon: 7222 3600 Hjemmeside: www.brnordjylland.dk

Læs mere

K K R S Y D D A N M A R K

K K R S Y D D A N M A R K D AG SORDEN TIL KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S Y D D A N M A R K Dato: 19. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Fredericia Uddannelsescenter, Mosegårdsvej 2, Fredericia KL s mission Varetage demokratisk

Læs mere

Nordjyske unges geografiske søgemønstre til gymnasiale uddannelser

Nordjyske unges geografiske søgemønstre til gymnasiale uddannelser Nordjyske unges geografiske søgemønstre til gymnasiale uddannelser Forord Nordjyske unges geografiske søgemønstre til gymnasiale uddannelser 2 Nordjyske ansøgere Stx 2.390 2.454 Htx 599 608 Hhx 1.009 1.041

Læs mere

Organisering af det fælleskommunale- og regionale samarbejde på det specialiserede socialområde i Midtjylland

Organisering af det fælleskommunale- og regionale samarbejde på det specialiserede socialområde i Midtjylland Bilag 6 til Rammeaftale 2019-20 Gældende pr. 1.1. 2019 Organisering af det fælleskommunale- og regionale samarbejde på det specialiserede socialområde i Midtjylland Det midtjyske samarbejde på socialområdet

Læs mere

Modeller. Modeller for samarbejde mellem

Modeller. Modeller for samarbejde mellem Modeller Modeller for samarbejde mellem kommunerne og Infektionshygiejnen i Region Nordjylland Hobrovej 42 A 9000 Aalborg infektionshygiejne@rn.dk Tlf. 97665000 3. maj 2016 Modeller for samarbejde mellem

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

Notat. Patientforløb. Studentermedhjælper Nanna Overby. 30. november 2015

Notat. Patientforløb. Studentermedhjælper Nanna Overby. 30. november 2015 Notat Årlig lægedækningsberegning - 2015 Der skal ifølge overenskomsten mellem PLO og RLTN foretages en årlig fastsættelse af lægedækningen i hver region. Formålet er at synliggøre en eventuel uudnyttet

Læs mere

Etablering af Business Region North Denmark.

Etablering af Business Region North Denmark. Punkt 9. Etablering af Business Region North Denmark. 2014-33698. Magistraten indstiller, at byrådet godkender, at Aalborg Kommune tilslutter sig det nye forstærkede samarbejde mellem de nordjyske kommuner

Læs mere

Årlig lægedækningsberegning

Årlig lægedækningsberegning Patientforløb 14. december 2017 NOTAT Årlig lægedækningsberegning - 2017 Der skal ifølge overenskomsten mellem PLO og RLTN foretages en årlig fastsættelse af lægedækningen i hver region. Formålet er at

Læs mere

Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet)

Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt gæsteparkeringsbillet) Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Møde Den Administrative Styregruppe Tid 2. marts 2017, kl. 13.00-16.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Mødelokale 6. (Husk medsendt

Læs mere

Sundhedsaftalekonference 2011 - sammenhængende sundhedsvæsen. Tema 4: Forebyggelse og Sundhedsfremme

Sundhedsaftalekonference 2011 - sammenhængende sundhedsvæsen. Tema 4: Forebyggelse og Sundhedsfremme Sundhedsaftalekonference 2011 - sammenhængende sundhedsvæsen Tema 4: Forebyggelse og Sundhedsfremme Tirsdag den 11. oktober 2011 Oplægsholderen Alice Morsbøl, kontorchef Regional koordinerende funktion,

Læs mere

Den justerede Nordjyske Kronikermodel

Den justerede Nordjyske Kronikermodel Den justerede Nordjyske Kronikermodel Forudsætningerne Sundhedskoordinationsudvalget godkendte på sit møde den 31. august den justerede Nordjyske Kronikermodel. Uændrede forudsætninger for det tværsektorielle

Læs mere

Referat. På KKR mødet d. 27. februar 2015 skal følgende drøftes:

Referat. På KKR mødet d. 27. februar 2015 skal følgende drøftes: Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag den 30/1 2015 kl. 10.00-13.00 Sted: Boulevarden 13 Deltagere: Bente Graversen, Leif Serup, Lone Becker, Carsten Kaalbye, Haukur Thorsteinsson,

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Mikael Klitgaard

Læs mere

Sager til behandling

Sager til behandling Click here to enter text. Dagsorden til SOCDIR den 6. marts 2014 Møde Socialdirektørkredsen Tid 12. juni 2014, kl. 10.00-12.00 Sted Deltagere Afbud Dronninglund Slot, Slotsgade 8, 9330 Dronninglund Alice

Læs mere