RESTAURANTER CAFEER REJS-SELV MUSEER FASTE RABATTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESTAURANTER CAFEER REJS-SELV MUSEER FASTE RABATTER"

Transkript

1 2010 RESTAURANTER CAFEER REJS-SELV MUSEER FASTE RABATTER

2 INDHOLD RESTAURANTER CAFEER REJS-SELV MUSEER KUNDECENTER KALENDER Udover de mange tilbud, der præsenteres her i bogen, kan du i løbet af året også komme til debatmøder, foredrag, rundvisninger, i teatret og i biografen det hele til Pluspris. Læs mere på politiken.dk/plus under Arrangementer

3 POLITIKEN PLUS 2010 Fordele til Politikens faste abonnenter I Plusbogen finder du en oversigt over alle de steder, hvor du med fordel kan bruge Pluskortet i Og der er meget at komme efter! Museer, restauranter og cafeer Med dit Pluskort får du adgang til væsentlige rabatter på 73 af landets førende museer og kultur-institutioner. Kortet giver også mulighed for at nyde specielle Plustilbud for op til seks personer på flere restauranter og cafeer, der har fået særligt gode anmeldelser i Politiken. De specifikke tilbud præsenteres i Plus-sektionen, på politiken.dk/plus samt i annoncer i avisen. Rejser, hoteller og tilbud på billeje I 2010 giver Pluskortet igen rabat på flybilletter hos SWISS til en lang række destinationer i hele verden. Og året rundt kan du indlogere dig på gode hoteller til fordelagtige priser i naturskønne områder og i forskellige europæiske storbyer. Ligeledes er der penge at spare på vaccinationer, Øresundsbron, leje af biler hos Avis og delebiler hos Hertz. Du finder alle detaljer om de enkelte aftaler inde i bogen. Alverdens varer med rabat Bliv inspireret af det store udbud af mærkevarer, design, musik, film, kunst og meget mere på politiken.dk/plus, i nyhedsbreve samt i Plus-sektionen, der udkommer den sidste lørdag i måneden. Der er meget at spare med dit Pluskort. Vi håber, du får stor glæde af kortet, og at Plusbogen vil inspirere dig til masser af kulturelle og kulinariske oplevelser i år God fornøjelse!

4 Restauranter Med Pluskortet i hånden kan du på nedenstående restauranter nyde specielle Plustilbud, der gælder for op til seks personer. Husk ved bordreservationen at bestille Politiken Plustilbuddet og at vise Pluskortet på restauranten inden betalingen. Pr. 1. januar 2009 begyndte anmelderne at uddele op til 6 kokkehuer mod tidligere kun 5. Hele 2010 Alberto K at The Royal Bistro Boheme Restaurant ET (&) Restaurant Jacobsen Ruths Brasserie Restaurant søren k Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Vespa Restaurant Herman i Nimb Restaurant Noma Kong Hans Kælder Restaurant Sletten Mielcke & Hurtigkarl Restaurant MR Restaurant Kadeau Restaurant a o c Restaurant Kadeau SOMMERPAUSE 1. th Restaurant Kadeau Restaurant Le St. Jacques Restaurant Kadeau M/S Amerika JULEPAUSE Nå nye gastronomiske højder med Politiken Plus, der har alt fra vin og delikatesser til sushiknive og stavblendere på politiken.dk/plus under Gastronomi

5 Alberto K at The Royal Hammerichsgade 1, 20. sal 1611 København V Tlf Gourmetrestaurant med Panoramaudsigt, moderne madlavning med udgangspunkt i danske sæsoner og råvarer, med italienske referencer. Arne Jacobsen har stået for indretningen på 20. sal i Radisson BLU Royal Hotel. Restaurant A O C Dronningens Tværgade København K Tlf juli 2008, Adam Price Timingen og afviklingen af måltidet var upåklageligt. Portionsstørrelserne fint afstemt, og hele aftenen kørte kvalitetsmæssigt som et professionelt og veltilrettelagt samarbejde med de dygtige drenge i køkkenet under Søren Selins kyndige ledelse og den præcise sommelier og hans folk i restauranten. Det må der kvitteres med fem huer for. Tilbud hele 2010 Snacks og aperitif, 5-retters menu med 5 glas vinmenu, mineralvand ad libitum, kaffe/the og sødt. Pluspris kr. Alm. pris kr. Mandag-lørdag 18-24, sidste bestilling Restauranter a o c aarø & co. er en sensorisk restaurant på mange måder, der baserer menuerne på den sensoriske oplevelse af synet, farve, duft, lud og den rene smag. Lokalet befinder sig under de høje kælderhvælvinger fra det 17. århundrede i Moltkes palæ et stenkast fra Kongens Nytorv. 13. november 2009, Adam Price Summa summarum: Christian Aarø har sat et superkompetent hold med Emborg og Munk i køkkenet. Stilen er moderne, teknisk betonet, opfindsom og elegant. Afviklingsmæssigt var der ingen fingre at sætte overhovedet. Vi befinder os kvalitetsmæssigt i det øverste niveau af skalaen. Tilbud i juni Rose champagne, 6-retters sensorisk menu, vinmenu, mineralvand, kaffe med sødt og avec. Pluspris kr. Alm. pris kr. Tirsdag-lørdag (køkkenet).

6 Bistro Boheme Esplanaden København K Tlf Restauranter 6 Oplev Paris kun 10 minutters gang fra Kgs. Nytorv. Dansk- og franskinspirerede retter til frokost. Til aften østers og gammeldags terrine, havets fristelser samt klassisk tournedos med bearnaise, crème brûlée og oste. Er kåret til årets bistro/brasserie/spisehus 2008 af Gudme Raaschou Spiseguide. Restaurant ET (&) Åboulevarden Århus C Tlf Fransk restaurant i eksklusiv brasserie stil, med stort udvalg af franske vine både i restaurant og vinbar. Der er dækket op til den helt store franske Tour de force i klassisk gastronomi med et personligt twist. 6. juli 2007, Helle Brønnum Carlsen et helt igennem fyldigt, skønt og godt måltid, der indfriede alle forventninger og løfter om velsmag, omsorg og overraskelse på en gang. København har fået en uformel livsstilsbistro med plads til både boheme og borgerlige. 26. juni 2009, Helle Brønnum Carlsen Fuld valuta for pengene. Det er kvalitet, der præger hele oplevelsen, og i genren det gode bistrosted ender bedømmelsen på fem huer, men rådet til læserne om at tage til Århus, hvis man altså ikke lige bor der. Tilbud hele 2010 Årstidens suppe. Skiver af oksemørbrad serveret med kartoffelpuré tilsmagt trøffelolie hertil karotter og sauce marchand. Creme Brulee serveret med is eller sorbet. Pluspris 375 kr. Alm. pris 495 kr. Mandag-onsdag Torsdag Fredag-lørdag Tilbud hele % rabat på regningen. Mandag-lørdag frokost og middag Søndag efter aftale.

7 Restaurant Herman i Nimb Bernstorffsgade 5 (Tivoli) 1577 København V Tlf Gourmetrestaurant med danske aner leveret i ypperste klasse af chef Herman. Restaurant Jacobsen Strandvejen Klampenborg Tlf juni 2008, Helle Brønnum Carlsen Thomas Herman bevæger sig i de allerøverste luftlag af gastronomien, så vi skulle selvfølgelig have nogle snacks det er dér, topkokkene viser, hvad de kan og også skejer mest ud. Men karakteristisk for hele Hermans måde at lave mad på er den ukrukkede facon, maden antager, samtidig med at man fyldes med en velsmag, der er uovertruffen Tilbud i februar 1 glas champagne, 6 retter med tilhørende vinmenu samt vand og kaffe. Gælder for max. 6 personer mod forudbestilling. Pluspris kr. Alm. pris kr. Mandag-fredag og Lørdag Søndag lukket. Restauranten lukker Restauranter Beliggende mellem Dyrehaven og Bellevuestrand i et hus designet af Arne Jacobsen er det naturligt, at skabe en restaurant med udgangspunkt i det danske. Derfor bruges der kun danske og nordiske råvarer og finder krydderurterne i skoven bag restauranten og på stranden foran. Kort sagt en dansk/nordisk restaurant med jordnære værdier. 9. oktober 2009 Helle Brønnum Carlsen... Et studie i sart lysegrønt og et bevis på køkkenets enorme formforståelse og æstetiske fortolkningsevne. Når en regning for to så lander lige under en tusse, er der rum for fem huer for en smagfuld aften fuld af formsymboler og mening bag maden. Tilbud hele 2010 Ved køb af 3-retters menu til 290 kr. tilbydes et glas Cremant som aperitif og kaffe med lidt sødt efter middagen. Tirsdag-lørdag og Søndag Mandag lukket.

8 Restaurant Kadeau Baunevej 18 Vestre Sømark 3720 Åkirkeby, Bornholm Tlf Restauranter 8 Nordisk/fransk køkken, med hovedvægt på de gode bornholmske fødevarer og det vilde bornholmske spisekammer. Fantastisk beliggenhed med havet, stranden og himlen som nærmeste og eneste naboer. Kong Hans Kælder Vingaardsstræde København K Tlf november 2009 kunne Thomas Rode Andersen fejre 13 års jubilæum i kælderen, og han føler sig stadig stolt over at være Kong Hans Kælders tredje køkkenchef i de 33 år, der er gået siden Rifbjergerne og Grønlykkerne slog dørene op i Han håber naturligvis, at det bliver til mindst 13 gode år til. Det er ikke så svært at forstå, når jobbeskrivelsen lyder: Lav det allerbedste du formår, uden overhovedet at gå på kompromis. Hvor 27. juni 2008, Helle Brønnum Carlsen Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed fra Svaneke er vendt tilbage til hjemstavnen for at vise den rene og skønne vej i gastronomien. Det gør de med stor succes, og ud over at maden er, som man drømmer om, den skal være, enkel og ærlig, så er beliggenheden en af de mest formidable. svært kan det være? Slet ikke når man ved sin side, som restaurantchef har en af landets bedste sommelierer, som hver dag gør hendes til at Kong Hans aldrig blev det, som folk troede den var, nemlig en fisefornem snobberestaurant. Dyr, ja. Men fandme ikke snobbet! Mandag-lørdag Søndag lukket. Tilbud i maj, juni, september og oktober 20% rabat på varierende 3-retters sæsonbetonet menu med tilhørende vinmenu. Maj, juni og september onsdagsøndag. Køkken: Frokost 12-15, aften Oktober, kun efterårsferien oktober. Køkken: Frokost 12-15, aften Med forbehold for ændringer. Tilbud i marts Champagne, snacks, 8-retters menu med inspiration fra hvert af de europæiske lande, som er repræsenteret i bogen Europas HHH Restauranter med tilhørende vinmenu udvalgt af Thilde Jo Maarbjerg, samt mokka og sødt. Pluspris kr. Alm. pris kr. Rabatten ophæver alle andre tilbud.

9 Restaurant Le Saint Jacques Sankt Jakobs Plads København Ø Tlf På Sankt Jakobs Plads nr. 1 har Daniel Letz skabt en hyggelig og afslappet stemning med sin brasserie restaurant Le Saint Jacques, der er indrettet som en kirke eller en minikatedral midt på Østerbro. Mielcke & Hurtigkarl Frederiksberg Runddel Frederiksberg Tlf februar 2009, Helle Brønnum Carlsen Siden Daniel Letz forlod Kong Hans kældre til fordel for sit eget lille spisested St. Jacques, har Østerbros beboere været begunstiget af et lille ærkefransk spisested, hvor man uden at slide yderligere på overtrækket kan spise et ordentligt måltid mad af gedigne råvarer. Tilbud i oktober 3-retters menu. Pluspris 295 kr. Alm. pris 365 kr. Mandag-søndag Restauranter Restaurant Mielcke & Hurtigkarl er det sted, hvor du får en sanselig oplevelse af høj gastronomisk kvalitet. Med inspiration fra hele verden. En romantisk og idyllisk oase i storbyen med reminiscenser af Haveselskabets Have, hvor det klassiske brydes af det kreative, moderne og innovative. Du mødes i øjenhøjde med faglig stolthed, ambitioner og omsorg. Der er en bevidst prioriteret sammenhæng mellem mad og vin, mellem hele måltidets sammensætning samt et øget fokus på dessertkøkkenet. 17. oktober 2008 Helle Brønnum Carlsen Og herfra fortsatte forkælelsen af smagsløgene, for velsmagen er så unikt i top hos Mielcke & Hurtigkarl. Fortryllende overraskelser i kombination med velkendte former, her spilles på hele klaviaturet. Tilbud i april Husets Champagne serveret med 4 appetizers, 8-retters inspirationsmenu, vinmenu med 8 matchende vine, kaffe og digestif. Pluspris kr. Alm. pris kr. Frokost 3 retter, 2 glas vin. Pluspris 400 kr. Alm. pris 550 kr. April-september: Onsdag-søndag, frokost 12-16, aften Oktoberdecember: Torsdag-lørdag

10 Restaurant MR Kultorvet København K Tlf Restauranter 10 Restaurant MR er en helt særlig form for fiskerestaurant, hvor der ligger kvalitet og friskhed dybt i deres dna. Her vækkes gæsternes nysgerrighed efter den naturlige smag. M/S Amerika Dampfærgevej København Ø Tlf M/S Amerika er en restaurant beliggende i den gamle Frihavn. Der er ingen dogmeregler, men der laves gourmetmad til rimelige priser. 23. oktober 2009, Helle Brønnum Carlsen Det er en helaftensforestilling, og alt kører stille og roligt. Fraværet af kød bemærkes ikke, snarere tværtimod, for retterne er så velafbalancerede i smagenes spil og modspil, at man hele tiden følger med som i rytmen fra havets bølger. Så må det hele gerne gå i fisk, når det sker som hos Mads Refslund. 8. februar 2008, Helle Brønnum Carlsen Køkkenet er ikke et dogmekøkken, så det kigger både mod nord og syd og først og fremmest mod velsmag og årstid Fire kokkehuer til M/S Amerika for stadig flot sejlads. Tilbud i maj Velkomstdrink, 4-retters menu, vinmenu, vand ad libitum og kaffe plus sødt. Pluspris kr. Alm. pris kr. Husk ved bordreservationen at bestille Politiken Plustilbuddet. Tirsdag til lørdag 18 til midnat. Frokost skal forudbestilles 2 dage i forvejen, min. 4 personer. Tilbud i november Aperitif med snack, 3-retters Politiken Plus-menu og kaffe med sødt. Pluspris 325 kr. Alm. pris 445 kr. Frokost Aften

11 Restaurant Noma Strandgade København K Tlf Gourmetrestaurant, der tilbyder et innovativt personligt køkken, der baserer sig på det nordiske terroir. 9. maj 2008, Helle Brønnum Carlsen Noma er det mest eksperimenterende køkken, vi har her til lands. Køkkenchef René Redzepi har fundet en form, der placerer Danmark på den gastronomiske himmel meget tæt på zenit. Ruths Brasserie Hans Ruths Vej 1 Gl. Skagen 9990 Skagen Tlf Måltidet er ligeledes intakt Maven var mæt, men ikke proppet dér, hvor der kunne være lidt overfyldt, var på oplevelsessiden. Så mange indtryk og former og de var i verdensklasse! Tilbud i februar Aperitif, 7-retters menu med tilhørende vinmenu, vand, kaffe og 1 hjemmelavet likør. Pluspris frokost kr. Pluspris aften kr. Alm. pris kr. Husk ved bordreservationen at bestille Politiken Plustilbuddet, der kun gælder ved nye reservationer og for alle ved bordet. Frokost: Tirsdag lørdag (sidste bestilling 13.30). Middag: Tirsdag lørdag (sidste bestilling 22). 11 Restauranter Fransk og autentisk. Ruths Brasserie udgør med sin store terrasse det naturlige samlingssted i Gl. Skagen. Michel Michaud og hans kokke tager imod, og der serveres både dag og aften klassiske og moderne franske delikatesser, som du kan nyde i brasseriet, og når vejret tillader det enten på terrassen eller tage med i frokostkurven på strandturen. 25. juli 2008, Adam Price I forhold til den kompromisløse kvalitet vi oplevede denne aften, er der god balance og rimelighed i prisniveauet, når man lige husker, at Skagen per definition ikke er et af de billigste steder at opholde sig i kongeriget. Michaud og hans folk må prøve at få plads til fire kokkehuer på knagerækken og en varm anbefaling. Tilbud hele 2010 Dagens 3-retters menu inkl. vinmenu (1 glas pr. ret). Pluspris 500 kr. Alm. pris 600 kr. Alle ugens dage

12 Restaurant Sletten Gl. Strandvej Humlebæk Tlf Restauranter 12 Kokkene bag Michelinrestauranten Formel B har åbnet dette gourmet brasserie, med et stort menukort, vinkort og fantastisk atmosfære. Restaurant Søren K Restauranten i Det Kongelige Bibliotek Søren Kierkegaards Plads København K Tlf En hvileplads inden det går løs lad dig fylde af vandets ro, smagens dybde og vinens beruselse inden du går videre i byen. Mæt og restitueret klar til at møde verden. 17. april 2009, Adam Price Sletten leverer en gedigen og præcis vare, der absolut er alle pengene værd. Man mærker ikke mindst det håndværksmæssige overskud, der er i køkkenet, når man lægger et afslappet bistrokøkken i hænderne på folk som Møller og Jochumsen. Blandt Storkøbenhavns bistrokøkkener er Sletten med helt oppe i eliten, 19. december 2008, Adam Price Det er ikke enten-eller men måske mere både-og på Søren K for nu at blive i en Kierkegaardsk terminologi. Sympatisk køkken, der denne aften var velafviklet, måske med lidt for lang ventetid på minussiden. Vi ender alt i alt på fire gode huer til Søren K og holdet bag det nye skruppelløse køkken. og de giver de bedste af deres konkurrenter kamp til stregen. Tilbud i marts Snacks, 1 glas champagne, 3-retters menu med vinmenu, kaffe og petit fours. Pluspris 675 kr. Alm. pris 840 kr. Tirsdag-søndag og Tilbud hele retters kulturmenu med vine. Pluspris 425 kr. Alm. pris 540 kr. Menuen kan spises på en time til halvanden, inden en aften i Dronningesalen, teateret eller operaen. Mandag-lørdag og (køkkenet).

13 Vespa St. Kongensgade København K Tlf Cofoco s italienske osteria Vespa byder på en afslappet stil, hvor I får serveret dagens antipasti efterfulgt af primo, secondo og dolce, som følger årstidernes udbud af råvarer. Brødet bliver bagt i stenovn og serveres på spyd og vinen fås både på karaffel og på flaske. 1. th Herluf Trolles Gade 9, 1. th København K Tlf november 2008, Helle Brønnum Carlsen Vi kan ikke andet end kvittere med fire huer og med begejstret forundring se på, at København på det sidste er blevet udstyret med en god håndfuld rigtig hæderlige middelprissatte spisesteder, der bestemt er et besøg værd. Tak til Cofoco for god opdragelse! Tilbud i januar Sæsonbetonet 4-retters menu. Pluspris 200 kr. Alm. pris 250 kr. Mandag-torsdag (sidste bestilling 20). Fredag-lørdag (sidste bestilling 21). 13 Restauranter På 1. th slås dørene op til spisestuen, hvor nærvær og dialog er en lige så vigtig del af måltidet som den uendelige kærlighed til god mad. Drømmen om det kærlige måltid fortsætter. Kun det bedste er godt nok til gæsterne, hvor Anita Klemmesen har påtaget sig rollen som værtinde og føre grydeskeen videre i hendes og Mette Martinussens ånd. 21. november 2008, Adam Price Alle serveringer er gennemtænkte, uhyre veltilberedte, og der arbejdes med de bedste råvarer, køkkenet kan skaffe Vi bærer fem kokkehuer op ad køkkentrappen og anbefaler, at man ved spisetid kigger forbi Anita på 1. th. Tilbud i august 9 retter inkl. vin og kaffe. Pluspris kr. Alm. pris kr. Onsdag-lørdag: Gæsterne inviteres

14 CAFEer Med Pluskortet i hånden kan du på nedenstående cafeer nyde det specielle Plustilbud, der gælder for op til seks personer. Husk ved køb at vise dit Politiken Pluskort inden betalingen. Pr. 1. januar 2009 begyndte anmelderne at uddele op til 6 kaffekopper mod tidligere kun 5. Hele 2010 Aristo Café og Restaurant Café Ciré DACafé Café Fokus Funder Holberg No. 19 Kartellet Madmanifesten Verdenscafeen Mandela Nose Wise Café og Restaurant Ofelia Café Sommersko Soupanatural Café Tight Gå i køkkenet med de bedste redskaber og eksklusive råvarer på politiken.dk/plus under Gastronomi

15 Aristo Café og Restaurant Islands Brygge København S Tlf Cafeen og ikke mindst restauranten byder velkommen til et spændende fransk/dansk køkken. Der er øl fra Gourmet Bryggeriet fra Danmark på flaske og fad, vine fra hele verden, og en terrasse som enhver sydlandsk restaurant ville være misundelig på. På Aristo er det også muligt at afholde fester, som barnedåb og bryllupper. 19. december 2008, Stine Behrendtzen Aristos kokke har ambitioner, og menukortet lover mere professionalisme bag spækbrætterne end normalt på de københavnske cafeer Men samtidig er betjeningen venlig og professionel og maden så god, at den stort set ikke er til at sætte fingre på. Tilbud hele % rabat på madvarer. Mandag-torsdag Fredag Lørdag Søndag CafEer Café Ciré Valby Langgade Valby Tlf Velkommen til Café Ciré i hjertet af Valby. Hyggelig café, der byder på lidt af hvert. Om sommeren kan den store gårdhave benyttes, og er man til gadelivet på Valby Langgade, er der også masser af sidepladser dér. 27. juni 2008, Henrik Palle Men i det store hele er Café Ciré et hyggeligt sted med god mad, god betjening og rimelige priser, hvorfor den skal have fire kopper. Tilbud hele % rabat på regningen. Bar Køkken

16 DACafé Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B 1401 København K Tlf DACafé ligger i et af Christianshavns smukke pakhuse lige ned til vandet med en unik udsigt over havnens arkitektur. I hverdagen kan du nyde en let frokost fra cafékortet eller gå ombord i den populære frokostbuffet. I weekenden tilbydes friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage. Kombiner besøget med en tur i DACs udstilling eller gå på opdagelse i boghandelen, som har nordens største udvalg af litteratur om arkitektur og design. Café Fokus Frederiksborggade København K Tlf september 2009, Stine Behrendtzen Stedet er med andre ord ikke en café i traditionel forstand DACafeen er en anderledes oplevelse. Den ligger ikke på de mest nedtrådte stier gennem byen, men det er netop charmen, for det føles som at begive sig ind i en anden verden. Tilbud i % rabat på regningen i cafeen. Mandag-søndag Køkken lukket lørdag og søndag. CafEer 16 På café Fokus laves alt fra bunden, der bruges ingen smagsforstærkere og stedet ejer ikke en mikrobølgeovn. Stilen er simpel og ren, med fokus på den gode oplevelse. 14. november 2008, Henrik Palle Det korte af det lange er, at Fokus er en aldeles fremragende café, hvor man snildt kan spise både frokost og middag. Der er måske ikke sådan kolonihavehyggeligt, men til gengæld er der stil over stedet. Og maden er virkelig i topklasse. Så der kan man godt gå hen. Faktisk kan det stærkt og varmt anbefales. Tilbud hele % rabat på hele regningen. Gælder ikke eksisterende tilbud. Mandag-onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

17 Funder Vester Voldgade København K Tlf Funder er en hyggelig morgen og frokost café/kaffebar. Lokalets indretning og atmosfære gør, at man føler sig hjemme i det øjeblik, man træder indenfor. Funder tilbyder den bedste kaffe og friskbagt morgenbrød til at tage med eller nyde på stedet. Frokosten består af sandwich på friskbagt brød med lækre råvarer og dejlige salater. På Funder kan rugbrødsbollen kombineres med lyst brød, hvis man vil prøve den moderne amagermad... MUMS! 13. februar 2009, Henrik Palle Kaffen er dejlig. Perfekt tempereret og virkelig velsmagende, brygget på friskmalede bønner og en god italiensk kaffemaskine Så der er sgu ikke så meget at klage over. Bortset fra at der ikke er åbent om aftenen. Tilbud hele % rabat på kaffe og alle andre drikkevarer i sortimentet. Hverdage Lørdag Søndag lukket. Hold øje med udvidede åbningstider i forbindelse med Funders Vineri i CafEer Holberg No. 19 Holbergsgade 19 D 1057 København K Tlf Amerikansk-latinsk café som kan opleves med italienske, spanske og amerikanske undertekster. Den ene dag kan du føle dig hensat til et hjørne af Buenos Aires, den anden til en sidegade i New York. Maden er toastede sandwiches med inspiration fra Spanien, Italien og Californien. Vinen amerikansk, italiensk og chilensk. Øllet tjekkisk, belgisk og dansk. Og der er økologiske sodavand, drikkeklar saft og god kaffe. 20. juni 2008, Joakim Grundahl Ikke mindst fordi maden er tilberedt efter samme enkle opskrift som indretningen. Simpelt, med respekt for at de få, enkle råvarer af høj kvalitet kan tale for sig selv Holberg No 19 gider man godt vende tilbage til, næste gang en god frokost med kaffe skal klares for omkring 100 kr. med udsigt. Tilbud hele % rabat på alt der nydes i cafeen, altså ikke på take away. Mandag-fredag 10-22, om vinteren lukkes 21. Lørdag og søndag

18 Kartellet Allégade Frederiksberg Tlf Kartellet ligger i hjertet af Allégade, i en hyggelig have. En lys og venlig café med stort udvalg af mad og drikkevarer. 18. januar 2008, Birgitte Kjær Samlet set var det dog en fornøjelse at sætte sig ned på sin flade og få serveret lækkerbiskner af en kompetent tjener. Kartellet fortjener fire fine kaffekopper af den rette størrelse, vel at mærke. Tilbud hele % rabat på regningen. Mandag-lørdag Søndag Madmanifesten Tyrolsgade København S Tlf CafEer 18 Storbycool med plads til børn. Her laves mad fra bunden. Der er et lille, men velovervejet udbud for altid at kunne holde en høj standard. Alle råvarer er økologiske og af bedste kvalitet. God mad tager tid, så her forhaster de sig ikke. Der serveres verdensklasse kaffe fra The Coffee Collective og stemningen er afslappet og indbydende. 10. oktober 2008, Joakim Grundahl De økologiske råvarer var af høj kvalitet, og kombinationen var original og uendelig delikat. Et helt igennem fremragende cafémåltid. Tilbud hele gratis kop kaffe fra The Coffee Colletive, ved køb af hovedret efter 17. : Mandag lukket Tirsdag-torsdag Fredag-lørdag Søndag

19 Verdenscafeen Mandela Onkel Dannys Plads 9 (v/halmtorvet) 1700 København V Tlf Verdenscafeen Mandela holder til i en historisk bygning på Halmtorvet, og er en unik og afslappet oase med byens dejligste gårdhave. Der hersker gedigent håndværk i det 75% økologiske køkken, hvor alt laves fra bunden. Her serveres også vin fra familiens franske vingård og øl fra et økologisk mikrobryggeri. Stemningen er hyggelig og familiær, og kvaliteten er i top. 16. november 2007, Joakim Grundahl Det venlige personale skaber en hyggelig steming, som ikke bliver dårligere, når maden står på bordet. Café Mandela kalder sig for verdenscafé og serverer retter med afsæt i køkkener fra fjerne regioner blandet med dansk køkkenhåndværk, hvor alt laves fra bunden... Topkarakter til Halmtorvets redningsplanke. Tilbud hele % rabat på aftenkortet mandag-lørdag fra Specialtilbud undtaget. Mandag-torsdag (køkkenet lukker 21). Fredag (køkkenet lukker 22). Lørdag (køkkenet lukker 22). Søn- og helligdage (køkkenet lukker 14). 19 CafEer Nose Wise Vestmannagade København S Tlf Café med gourmetkaffe og kage, biodynamisk vin og champagne, samt rugbrødssandwich og brunch. Der sælges hyldevarer i høj kvalitet: biodynamiske vine, chokolade, kaffe og te. 15. februar 2008, Joakim Grundahl Der er ikke så meget mere at tilføje. Fem betonsolide kopper til rugbrødsmestrene, der også lokker med morgenmad, brunch, biodynamisk vin og champagne, gode øl fra Kongens Bryghus og specialimporteret kaffe fra Sicilien. Tilbud hele % rabat på alt der nydes i cafeen, altså minus hyldevarer og to-go. Mandag-torsdag Fredag Lørdag (Vinsmagning: 1. lørdag i måneden 10-19). Søndag

20 Café og Restaurant Ofelia Skt. Annæ Plads København K Tlf I den smukke højloftede foyer, med Danmarks bedste havneudsigt, byder Skuespilhusets restaurant Ofelia velkommen. Nyd en gastronomisk fransk-nordisk menu i et urbant og kosmopolitisk miljø i én af Københavns allerflotteste bygninger. Lad dig forkæle af udsøgte vine, mikrobryg øl fra Skands, svenske nektarsafter og slut måltidet med stempelkaffe eller udvalgte te fra Sing tehus. 28. marts 2008, Birgitte Kjær Brunchen hos Ofelia er en lækker kosmopolitisk spiseoplevelse det er som at tage på storbyferie i egen by. Mad og interiør er i topklasse, og dertil kan man lægge trådløst internet, opmærksom betjening og et godt udvalg af internationale magasiner. Og så endda til rimelige penge. Tilbud hele % rabat på hele regningen ved køb af frokost op til seks personer (mandag-fredag ). Mandag-lørdag Restaurant og Café Sommersko Kronprinsensgade København K Tlf CafEer 20 Sommersko, Københavns ældste café, åbnede dørene for første gang 11. juni 1976 og lige siden har Sommersko bragt den originale franske caféstemning til danskerne. Der serveres originale franske bistroretter hver dag, gerne efterfulgt af en velsmagende dessert, og en god kop kaffe. 31. oktober 2008, Henrik Palle Café Sommersko bryster sig af at have et vist niveau. Og det har stedet også. Det kommer man til at betale for. Til gengæld får man altså god og vellavet bistromad om aftenen, og i dagtimerne et solidt cafékøkken et godt stykke over gennemsnittet. Samt en genuin parisisk stemning. Så fire kopper er aldeles fortjent. Tilbud hele % rabat på drikkevarer og 10% rabat på mad. Mandag-torsdag Fredag Lørdag Søndag 9 24.

21 SoupaNatural Guldbergsgade 7a 2200 København N Tlf Soupanatural er en økologisk suppe og cocktailbar, der gerne vil gøre det rigtige. Det rigtige for Soupanatural er at producere og sælge sunde(re) produkter til almindelige priser. Derfor er alle produkter 100% økologiske, da det er bedre for verden og for dig. Desuden går der 1 kr. til et godt formål for hver solgt suppe og cocktail. 20. marts 2009, Stine Behrendtzen SoupaNatural luner i kvarteret omkring Sankt Hans Torv. Ikke mindst fordi mange af Københavns originale initiativer har en tendens til at søge mod Vesterbro i disse år. Man går ikke forbi SoupaNaturals vinduer uden at blive ramt af den stemning, der siver ud derfra som damp fra en kogende suppegryde. Tilbud hele 2010 En gratis sodavand til en værdi af 22 kr. ved køb af en stor suppe. Søndag-tirsdag Onsdag-torsdag Fredag-lørdag CafEer Café Tight Hyskenstræde København K Tlf International café med et lille, men godt udvalg på menukortet, hvor man får meget for pengene. 9. oktober 2009, Stine Behrendtzen Cafeen drives af tre unge fyre; en canadier, en franskmand og en australier Der burde være flere af den slags steder. Det er god mad i afslappende omgivelser, og der er styr på sagerne, uden at det bliver for fint og stift. Mange cafeer ville brække halsen i forsøget på at samle tre kontinenter under ét tag. Men her føles det rigtigt. Tilbud hele % rabat på hele menukortet. Køkkenet: Mandag-lørdag Søndag Cafeen har åbent til 02 hver dag.

22 PLUSBUTIKKEN 22 Plusbutikken er meget mere end du tror. Du finder det hele til Pluspris på politiken.dk/plus Som Pluskunde får du 25% rabat på et stort udvalg af private annoncer i Politikens rubrikmarked. Læs mere på politiken.dk/plus under Årsrabat

23 20% på bøger Som Pluskunde får du 20% rabat på bøger både i Boghallen og hos internetboghandlen SAXO. Tag Pluskortet med i Boghallen på Rådhuspladsen. Eller vælg BØGER på politiken.dk/plus så havner du blandt 2,25 mio. bøger og får mindst 20% rabat i forhold til vejl. udsalgspris. 23 PLUSBUTIKKEN

24 REJS-SELV Politikens faste abonnenter kan året rundt indlogere sig på gode hoteller i skønne naturområder og europæiske storbyer. Oplys venligst abonnementsnummer ved bestilling. Læs mere om alle destinationerne på politiken.dk/plus under Rejs-selv Barcelona Berlin Bruxelles Cannes Göteborg Kandestederne København London Nordfrankrig Norditalien Paris Prag Provence Rom Stockholm Toscana Hertz Delebilen Avis Biludlejning Øresundsbron Flyv med SWISS Vaccinationer Find udstyret til rejsen hos Plus lige fra kufferter og rejsetasker til flysokker og kompaktspil. Året igennem præsenteres gruppe- og kulturrejser til fantastiske rejsemål over hele verden. 24 Lad dig friste på politiken.dk/plus under Rejser og Rejseudstyr

25 Barcelona Confortel Barcelona 3 dage på HHHH hotel 2 km fra centrum 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 999 kr. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool, restaurant, fitnessrum og spa. Alle værelser har bad/ toilet, tv, minibar og internet. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Tilbuddet gælder med ankomst mandage og tirsdage i perioden Valgfri ankomst og Ankomst fredage og lørdage kr. Enkeltværelsestillæg fra 649 kr. Ved 2 fuldt betalende voksne: 1 barn op til 12 år gratis i forældres seng. Berlin Hotel City B 4 dage på HHHH hotel 10 min. gang fra Kurfürstendamm 25 REJS-SELV 3 overnatninger 3 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse kr. Hotellet tilbyder restaurant, café, sauna (mod betaling), solarium, fitnessrum, gratis p-plads lige i nærheden og et begrænset antal pladser i p-kælder til 15 pr. nat. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Valgfri ankomst i perioden frem til Ring for flere ankomster. Enkeltværelse 599 kr. Voksen opredning kr. Ved 2 betalende voksne pr. værelse: 1 barn op til 6 år gratis i forældres seng. 1 barn op til 12 år 650 kr. i forældres værelse. Berlin Holiday Inn Berlin City-East 4 dage på HHHH hotel i Berlin 3 overnatninger Morgenmad er med i prisen i januar-marts, juli-august samt november-december. Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 999 kr. Hotellet er et af Berlins største og ligger 4 km fra Berlin Mitte. Her er restaurant, bar, pub, fitnessrum, solterrasse samt gratis parkering ved hotellet. Alle værelser er store, moderne indrettede og har badeværelse og internetadgang. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Valgfri ankomst i perioden Enkeltværelse kr. Børnerabat ved 2 betalende voksne: Max. 1 barn 0-2 år gratis i forældres seng. Max. 1 barn 3-11 år gratis i forældres værelse.

26 Bruxelles Best Western City Centre Hotel 3 dage på HHH hotel 700 m til centrum 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 599 kr. Hotellet tilbyder morgenmadsrestaurant samt baren Belgian Beer. Parkering uden for hotellet ved parkometer; 1 i timen mellem 08 og 18. Alle værelser har bad/ toilet, gratis kaffe/te faciliteter, telefon, tv og internet. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Fredage og lørdage frem til Pristillæg forekommer. Mulighed for midtugeophold ring og hør nærmere! Enkeltværelsestillæg 499 kr. Voksen opredning 499 kr. Ved 2 betalende voksne: 1 barn op til 11 år 349 kr. i forældres værelse. Cannes Hotel des Orangers 6 dages ferie på HHH hotel i Cannes, Sydfrankrig REJS-SELV 26 5 overnatninger 5 x morgenbuffet 2 x 4-retters middag/buffet inkl. aperitif Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse kr. Cannes er fransk charme, sommerstemning, strand og eksklusivitet i en herlig cocktail. Blot få hundrede meter fra lystbådehavnen ligger det 3-stjernede Hotel des Orangers i den gamle del af Cannes, hvor I har en god base for en ferie med mange oplevelsesmuligheder i det sydfranske. Hotellet ligger centralt og har restaurant, bar, elevator, opholdsrum, solarium, bordtennis, solterrasse og swimmingpool i haven. Der er få gratis parkeringspladser ved hotellet samt mulighed for offentlig parkering mod gebyr på 17 pr. dag. Alle værelser har badeværelse, hårtørrer, aircondition og TV. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Valgfri ankomst i perioden Ved 2 betalende voksne: 1 barn 0-4 år gratis i forældres seng.

27 Göteborg First Hotel G 3 dage på HHHH hotel i midtbyen 2 overnatninger 2 x morgenbuffet 1x 2-retters middag lørdag aften Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 949 kr. Hotellet tilbyder klimaanlæg, restaurant, sauna, wellnessafdeling, solarium, bar, safetyboks og handicapværelser. Alle værelser har bad/toilet, bar, tv, føntørrer, internet, gratis kaffe/te faciliteter og strygejern/bræt. Kandestederne HjortHs Hotel 3 dages ferie på HHH badehotel ved Skagen Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Fredage i perioderne , , , og Enkeltværelsestillæg 449 kr. Ved 2 betalende voksne: 1 barn op til 6 år gratis i forældres seng eller 1 barn op til 15 år 359 kr. i forældres værelse. Inkl. morgenmad, ekskl. middag til børnene. 27 REJS-SELV 2 overnatninger 2 x morgenbuffet 1 x 3-retters middag inkl. kaffe Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 999 kr. Indretningen af hotellet er enkel og oprindelig med restaurant, bar, tv-stue, saloner og solterrasse. Værelserne på Hjorths hotel er indrettede med de originale hvide møbler og lyse pasteller samt eget bad. Værelserne i Kokholmbygningen har eget bad og lille terrasse/altan. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Tirsdage, onsdage, torsdage og fredage i perioden samt Valgfri ankomst i perioden og Enkeltværelse kr. København Comfort Hotel Østerport 3 dage på HHH hotel centralt ved Østerport Station 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 699 kr. Hotellet tilbyder morgenmadsrestaurant. Hele hotellet er røgfrit. Alle værelser har bad/toilet, telefon, tv og internet. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Tilbuddet gælder med ankomst fredage i perioden og valgfri ankomst Enkeltværelsestillæg 499 kr. Voksen opredning 699 kr. Ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse: 1 barn op til 6 år gratis i forældres seng. 1 barn op til 15 år 399 kr. i forældres værelse.

28 København Clarion Hotel Copenhagen 3 dage på HHHH hotel 10 min. kørsel fra centrum 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 649 kr. Hotellet tilbyder restaurant, bar, sauna, spa og elevator. Alle værelser har bad/toilet, telefon og tv. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Tilbuddet gælder med ankomst fredage i perioden frem til Enkeltværelsestillæg 299 kr. Voksen opredning 549 kr. Ved to fuldt betalende voksne pr. værelse: 2 børn op til 5 år gratis i forældres seng. 1 barn op til 15 år 375 kr. i egen seng. REJS-SELV 28 London Days Hotel London Waterloo 3 dage på HHH hotel 10 min. fra London Eye 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 749 kr. Hotellet tilbyder restaurant og bar. Alle værelser har bad/toilet, kabel-tv, gratis kaffe/te faciliteter og telefon. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken 5 overnatninger 5 x morgenbuffet 2 x 2-retters middag 1 x velkomstdrink Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse kr. Slottets indretning er eksklusiv og hyggelig, og her findes bl.a. cocktailbar og gourmetrestaurant samt en stor solterrasse ud mod parken. Slottet har faciliteter som elevator, fitnessrum, sauna, dampbad, boblebad, indendørs Ankomst Torsdag, fredag og lørdag i perioden frem til Enkeltværelsestillæg 449 kr. Voksen opredning 649 kr. Ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse: 2 børn op til 12 år 70 kr. pr. barn i egen seng inkl. morgenmad. Max. 3 børn pr. værelse. Rabatten gælder også ved kun 1 betalende voksen + enkeltværelsestillæg. Ring og hør nærmere. Nordfrankrig NÆR Paris Château de Montvillargenne 6 dages ferie på HHHH slotshotel nord for Paris swimmingpool, og der kan tilkøbes wellnessbehandlinger. Slottet tilbyder desuden 24-timers roomservice, cykeludlejning og gratis parkering. Alle værelser er smagfuldt og moderne indrettede. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Valgfri ankomst i perioden Enkeltværelse kr.

29 NoRditalien Castel Brando 6 dages ferie på HHHH luksushotel i Prosecco-bjergene, Norditalien 29 REJS-SELV 5 overnatninger 5 x morgen-buffet 2 x 3-retters middag inkl. vin 2 x entre til SPA-center. Velkomstdrink, velkomsthilsen på værelset ved ankomst. 1 x vinsmagning. Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse kr. På slottet findes både klassisk restaurant og originalt pizzaria samt 8 barer og cafeer inkl. iscafe, museer, teatre samt egen klosterkirke og bjergbane, bibliotek, orangeri, elevator, butikker, bank, souvenirshop, galleri, vinkælder, panoramaterrasse samt gratis p-garage og gratis cykeludlån. Som gæst får man 2 x gratis entre til SPA-afdelingens indendørs swimmingpool, boblebad, romerske dampbad, finske sauna samt fitnesscenter. Alle værelser ligger på slottet og har badeværelse, aircondition, minibar, radio, internetforbindelse og tv. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Valgfri ankomst i perioden Enkeltværelse kr. Børnerabat ved 2 betalende voksne: Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng. Paris New Hotel Candide 3 dages ferie på HHH hotel i det østlige Paris, Frankrig 2 overnatninger 2 x morgenbuffet City tax Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 949 kr. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator og mulighed for at låne computer med internetadgang i receptionen. Parkeringsanlægget Ledru Rollin ligger få minutter fra hotellet, hvor det er muligt at parkere mod gebyr. Alle værelser har badeværelse, internetforbindelse, telefon og tv. Bemærk: Dobbeltsenge er kun 140 cm brede. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode Politiken Plus Ankomst Valgfri ankomst i perioden Enkeltværelse kr. Børnerabat ved 2 betalende voksne: Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng. Mulighed for 3 overnatninger ring for mere information.

30 Prag Clarion Hotel Prague 3 dage på HHHH hotel i centrum 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 699 kr. Hotellet tilbyder restaurant, bar og mulighed for parkering i hotelgarage mod betaling. Alle værelser har bad/toilet, minibar, kabel-tv, internet, telefon og air condition. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Valgfri ankomst i perioden Pristillæg forekommer. Ekstra overnatning fra 399 kr. Enkeltværelsestillæg fra 899 kr. Voksen opredning fra 999 kr. Ved to fuldt betalende voksne pr. værelse: 2 børn op til 5 år gratis i forældres seng. 2 børn op til 11 år gratis i egen seng (på forespørgsel). Max. 2 børn pr. værelse. Provence Auberge de tourrettes Overnatninger på Cofocos hotel ved Tourrettes sur Loup REJS-SELV 30 1 overnatning med morgenbuffet. Pluspris pr. værelse for to personer 875 kr. I februar, november og december 495 kr. Cofoco står bag en række restauranter og take away butikker i København, som alle har det til fælles, at de tilbyder god mad til lave priser. Cofoco s første hotel Auberge de Tourrettes er beliggende i den autentiske middelalder landsby Tourrettes sur Loup omgivet af violmarker i en af Frankrigs smukkeste landsbyer med enestående udsigt ned over Cap d Antibes og Middelhavet blot 25 minutters kørsel fra Nice lufthavn. Hotellet tilbyder 10 dobbeltværelser, der alle fremstår smukt i naturlige lyse farver som afspejler farverne i Provence og Cote d Azur. I restauranten eller på terrassen under vinen kan man opleve et moderne sydfransk køkken baseret på lokale friske råvarer af høj kvalitet, der serveres enkelt og smukt. Info og bestilling Bestilling af værelser kan ske via rikke@cofoco.dk eller online på eller Husk at opgive dit abonnementsnummer ved reservation. Ankomst Valgfri ankomst fra Pluspris kan ikke benyttes Enkeltværelsestillæg 300 kr.

31 Rom Hotel Gallia 3 dage på HHHH hotel med central beliggenhed 2 overnatninger 2 x italiensk morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 949 kr. Hotellet tilbyder elevator og mulighed for parkering i hotelgarage mod gebyr. Alle værelser har bad/ toilet, minibar, telefon og tv. Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Stockholm Best Western Time Hotel 3 dage på HHHH hotel i midtbyen 2 overnatninger 2 x morgenbuffet Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 899 kr. Hotellet tilbyder morgenmadsrestaurant, bar, sauna, internet og mulighed for parkering i hotelgarage mod betaling. Hele hotellet er røgfrit. Alle værelser har bad/ toilet, tv, telefon og radio. Ankomst Valgfri ankomst i perioden Enkeltværelsestillæg fra 399 kr. Voksen opredning fra 659 kr. Ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse: 2 børn op til 5 år gratis i forældres seng. 2 børn op til 15 år fra 549 kr. pr. barn i egen seng. Max. 3 børn pr. værelse. Mulighed for 5 dage ring for mere information! Info og bestilling DTF travel, tlf eller Husk rejsekode: Politiken Ankomst Tilbuddet gælder med ankomst fredage i perioden Ring for ankomster i efteråret. Enkeltværelsestillæg 749 kr. Ved to fuldt betalende voksne pr. værelse: 1 barn op til 12 år gratis i forældres seng. 31 PLUSBUTIKKEN Toscana Hotel Le Sorgenti 8 dages ferie på HHHH hotel i Montecatini Terme, Italien 7 overnatninger 7 x morgenbuffet 7 x 4-retters middag 1 x velkomstdrink Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse kr. Hotellet er beliggende i en stor lukket park og har restaurant, bar, 24-timers roomservice, opholdsstue, bordtennis og gratis udlån af cykler. Udendørs har hotellet swimmingpool og gratis parkering. Alle værelser har udsigt til parken og er indrettet med aircondition, badeværelse, føntørrer, safebox, minibar, telefon og tv. Info og bestilling eller tlf Husk rejsekode: Politiken Plus Ankomst Ankomst lørdage i perioden Enkeltværelse kr. Børnerabat ved 2 betalende voksne: Max. 1 barn 0-5 år gratis i forældres seng. Max. 2 børn 6-14 år halv pris i forældres værelse.

32 REJS-SELV 32 Hertz Delebilen 100 delebiler i 5 byer i Danmark. Spar 50% på abonnementet. Har du kun behov for bil en gang imellem? For eksempel når du skal på weekend i sommerhuset, på ferie i et par uger, besøge venner og familie eller flytte? Så er Hertz Delebilen en perfekt løsning for dig. Du booker delebilen på nettet, og henter den på en parkeringsplads i nærheden af, hvor du bor. Uanset hvor i verden og hvilken størrelse bil du skal bruge, kan du nemt og hurtigt få et tilbud og reservere online eller telefonisk. Fordele for dig som er Pluskunde Gratis medlemskab af Avis Club (koster normalt 175 kr.). 5-10% rabat på personbiler og varevogne i Danmark. Lån en barnestol gratis i Danmark. Barnestolen skal forudbestilles. 100 kr. i introduktionsrabat til første lejemål af weekendbil/- varevogn i Danmark. 5-10% rabat på Holiday Speciel priser i Europa. Med Politiken Plus kan du komme billigere i gang med en delebilsordning. Politiken Plus-kunder betaler kun 150 kr. i abonnement for hele husstanden. Normalprisen er 300 kr. Herefter betales kun for forbruget af bilen tid og kilometer. Benzin er inkluderet i kilometerprisen. Læs meget mere på politiken.dk/plus og Avis Biludlejning Med Avis Biludlejning kan du opnå gode rabatter og fordele, når du lejer biler og varevogne i både Danmark og udlandet. BroPas er et årsabonnement og gælder i 12 måneder fra den dag aftalen registreres. Pluskunder får første abonnement til halv pris 120 kr. Alm. pris 240 kr. Du kører over broen til en fast lav pris hver gang i 2010 er det 142 kr. hverdage og frem til 5. april 99 kr. weekend/ helligdage. Alm. pris 285 kr. Med BroPas får du endvidere adgang til Øresundsbrons fordelsprogram, som giver gode tilbud på oplevelser på den anden side 5-10% rabat på feriepriser i USA, Australien, Canada og Sydafrika. Rabatterne ydes på nettolejebeløbet før forsikring, benzin m.m. For at opnå rabat skal reservation af bil foretages i Danmark. Sådan gør du: Som Pluskunde skal du logge ind på politiken.dk/plus. Her præsenteres du for et aftalenummer, som skal anvendes ved bestilling af Avis bilen online eller telefonisk på ØRESUNDSBRON Bestil et BroPas-abonnement til Øresundsbron og få første årsabonnement til halv pris! af sundet. Med en BroPas-aftale følger automatisk en BroBizz. Sådan gør du: Som Pluskunde skal du logge ind på politiken.dk/plus. Her præsenteres du for en rabatkode, som skal anvendes ved bestilling af BroPas. Læs mere og se vilkår på politiken.dk/plus eller på 40x74_AvisBiludlej_lay1.indd 1 17/11/09 12:44:21

33 Flyv med SWISS i 2010 Opnå favorable priser til spændende destinationer i hele verden. I 2010 er chancen for at booke billetter til attraktive priser hos SWISS størst gennem Politiken Plus både i Europa og på oversøiske destinationer. Hvorfor ikke kombinere et besøg på Guggenheim med Easter Parade i New York eller et besøg i Taj Mahal med en cykeltur rundt i Agra? En weekendtur til Rom omgivet af design, det gamle romerrige og dejlig mad er også en rejse værd! SWISS bringer dig til 48 europæiske og 28 oversøiske destinationer til gode priser med høj service og gratis mad og drikke på alle afgange. Du kan også optjene Miles & More points eller EuroBonus points. Udvalgte destinationer med SWISS: Europa: Zürich, Athen, Barcelona, Firenze, Geneve, Istanbul, Lyon, Madrid, Malaga, Nice, Palma de Mallorca, Rom og Venedig. Oversøisk: Boston, Chicago, Delhi, Dubai, Hong Kong, Johannesburg, Los Angeles, Miami, Muscat, New York, São Paulo, Shanghai og Tokyo. Priserne findes på politiken.dk/plus under menupunktet Flyv-selv SWISS På hver af disse afgange vil der være et begrænset antal billetter til Pluspris. Alle priser er returpriser inkl. alle skatter og afgifter, men ekskl. bookingfee på 100 kr. pr. booking. Der er yderligere 33% børnerabat på nettoprisen for børn op til 12 år og 90% babyrabat på nettoprisen for babyer op til 2 år. Priserne er gældende fra 1. januar 2010 og revideres løbende. Prissætningen kan ændres som følge af udviklingen i skatter og afgifter. Der kan være udsolgte afgange, hvor der således ikke vil findes priser til den specielle Pluspris i de tilfælde henviser vi til SWISS.COM 33 REJS-SELV Rabat på vaccinationer Opnå 10% rabat på vaccinationen hos Speciallægernes Sundhedscenter i 2010 inden du rejser ud i verden. Speciallægernes Sundhedscenter er beliggende på Frederiksberg, tæt på Metroen ved Forum. Der er udelukkende ansat speciallæger og specialuddannede sygeplejersker i udlands-vaccinationen. Klinikken vaccinerer til nogle af Københavns billigste priser. Politiken Plus-kunder får yderligere 10% rabat på prisen. Vis Politiken Plus kortet ved betaling. Konsultationshonorar ved samtidig vaccination: 0 kr. Priser på de vigtigste vaccinationer Havrix 390 kr. Havrix, børn 335 kr. Engerix B 330 kr. Twinrix 485 kr. Twinrix børn 430 kr. Difteri/tetanus 130 kr. Gul feber 195 kr. Tyfus 240 kr. Alle priser kan ses på: Speciallægernes Sundhedscenter Rosenørns Alle 68, 1970 Frb C. Mandag, onsdag og fredag Tirsdag og torsdag Tlf dagligt Der kan også bestilles tid via internettet: - under vaccinationer.

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE PRISLISTE LET MØDEPAKKE KL. 8 13 ELLER KL. 13 17 KR. 605,- PR. PERSON Kaffete og en croissantkage Frisk frugt Sandwich ved lokalet Kaffete og isvand Plenumlokale W dac.dkmeeting FYRAFTENSMØDE I FORBINDELSE

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig eralforsamlig

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

RESTAURANTER CAFEER ARRANGEMENTER REJS-SELV MUSEER ÅRSRABATTER

RESTAURANTER CAFEER ARRANGEMENTER REJS-SELV MUSEER ÅRSRABATTER 2011 RESTAURANTER CAFEER ARRANGEMENTER REJS-SELV MUSEER ÅRSRABATTER POLITIKEN PLUS 2011 Fordele til Politikens abonnenter Velkommen til Politiken Plusbogen i elektronisk form. Her finder du en oversigt

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Priser for 2019 Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Kaffe/te med eftermiddags sødt

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig - Teambuilding

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Mest storbyferie for pengene

Mest storbyferie for pengene Mest storbyferie for pengene Se hvor dine lommepenge rækker til flest middage, øl og museumsbesøg. Af Trine Steengaard, 24. september 2012 03 Guide: Mest storbyferie for pengene 04 Spar på ferien 07 Rejseredaktørens

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

lavprishoteller i København

lavprishoteller i København 2 smarte lavprishoteller i København Billige priser, cool design og central beliggenhed Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus.

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. aarhusupdate.dk Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. af Redaktionen Komfur restauranten i Guldsmedegade virker perfekt. Stabilt og uden de store overraskelser. Maden er

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE

HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE HOLD FESTEN I SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT FESTARRANGEMENTER MED VÆRTSKAB I SÆRKLASSE Hold livets fester på Trinity En fest er et minde for livet! Det véd vi, og derfor tager vi det også meget seriøst.

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed KONFERENCER & MØDER 16 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person. Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Kaffe/te med eftermiddags sødt og smoothies Isvand, kaffe/te og frugt under hele arrangementet. Lokaleleje samt standard AV-udstyr

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

BÆST. Selskaber for 33 personer og derover. Guldbergsgade 29, 2200 København N booking@baest.dk - baest.dk

BÆST. Selskaber for 33 personer og derover. Guldbergsgade 29, 2200 København N booking@baest.dk - baest.dk Selskaber for 33 personer og derover Før du booker et arrangement hos os, beder vi dig læse her om vores mad og dine valgmuligheder samt det med småt. For booking eller yderlige oplysninger, kontakt booking@baest.dk.

Læs mere

OSLO SIGHTSEEING DFDS.DK

OSLO SIGHTSEEING DFDS.DK OSLO SIGHTSEEING DFDS tilbyder, i samarbejde med HMK, sightseeing i Oslo. Sightseeing-bussen afgår fra DFDS terminalen kl. 10:15. På siden af bussen står der HMK. Alle ture afsluttes ved Oslo rådhus. Entre

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

Bestil din næste ferie...

Bestil din næste ferie... Bestil din næste ferie... Ring 70 20 34 48 Gå ind på happydays.nu Besøg butikken i Frederikshavn Rejser med glæde Udgivelse 2013 vejlende pris 10 kr. Vi tager forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus.

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. HOTEL MED MORGENMAD ILE ROUSSE, HOTEL LA PIETRA*** Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. Indkvartering På Hotel La Pietra*** har

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO

INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO INTRO POKERPAKKEN DINNER & WINE TREETOP LUKSUSPAKKE WEEKENDCHANCEN DINNER & CASINO Let the game begin intropakke Let anretning i Jackpot Restauranten 1 glas vin Spilleforklaring samt rundvisning i casinoet,

Læs mere