Siden sidst fra Lena HAS 2017 evaluering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Siden sidst fra Lena HAS 2017 evaluering"

Transkript

1 Dagsorden avlsrådsmøde d.06 oktober 2017 kl. 17:30 Skanderborg kreds 65 Deltagere: Irene Thygesen, Michael Lumby, Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen (afbud) og Lena Pichler Bjerre 1. Siden sidst fra Lena. Breve, Facebook m.m.: Der har ikke været så meget, men det er vigtigt at huske, vi ikke er forpligtede til at svare - og slet ikke, når et svar kopieres og lægges på Facebook uden tilladelse. En hund fået frataget sin IPO1 prøve i Tyskland, da den ikke havde en i Tyskland gyldig Færdselsprøve. IPO1 prøven er stadig gældende i DKK, som ikke ønsker at fratage hunden denne prøve. Dette er meddelt ejer, og forløbet mht. Avlskåring er drøftet i HB. Beslutningen er, at hunden kan stille til en ny Avlskåring efter HAS 2017 evaluering Et super flot arrangement. Fra Avlsrådet side skal lyde et stort tak til Kreds 38 for igen at tage udfordringen op og give os alle sammen et arrangement ud over alle grænser. Ikke mindst til kredsens medlemmer, skal der lyde en stor tak! Der var gode rammer for alle, og ikke mindst var indslaget omkring det fantastiske outfit som Poul Johnsen iførte sig til Beach Party en oplevelse, der er sjældent set. Oplevelsen blev ikke mindre af, at dette outfit blev overdraget til Poul M. Hansen dagen efter, hvor det blev sat på aktion til fordel for Ungdomsarbejdet i Schæferhundeklubben Det er ligeledes en glæde, at vi også kan føje til dette år, at KUN 3 hunde ikke bestod DSB med udpræget. Det er vist ikke set før, og det vidner om en flot arbejdsindsats fra HF`ernes side. Dog noterer vi os et lille minus omkring de hundeejere, der valgte at trække deres hunde, som havde været til standmønstring, fra videre konkurrence uden tilladelse eller dyrlægeattest. Det er en dårlig skik i forhold regelsættet, der tydeligt angiver ovenstående,. Der var en episode, hvor en hund under fri ved fod bar Malleslip. Det er besluttet, at der for fremtiden vil der blive taget stikprøver for ikke tilladte halsbånd inden fri ved fod.

2 Alt i alt et flot og rigtig velarrangeret HAS, som man kan læse meget mere om i Årskavalkaden for HAS 2018 Dommere, avlsvejledere og figuranter inviteres sidst på året. Information om HAS 2018 bliver offentliggjort i Schæferhunden i Januar Da flere og flere trækker oplysninger om moder-/faderdyr fra internettet undlader vi fremover at 2. generation vises i HAS kataloget. Produktion af kataloger bliver dyrere, jo flere oplysninger, der skal vises og ingen af de andre lande har 2. generation med. Vi havde 3 aktører der ønskede at være værter for HAS Der er valgt en kreds, og de øvrige får et brev, vedr. vores beslutning (er godkendt af HB). Der udarbejdes en kontrakt, som godkendes af FU, AR samt formanden for værtskredsen snarest. 4. Avlskåring status Tina Nørgaard, IT udvalget, sørger for, at Avlskåringer fra kan ansøges via hjemmesiden. Det betyder, at man som kreds går ind på hjemmesiden og indtaster alle de oplysninger, der skal være tilstede, for at en ansøgning om Avlskåring kan behandles. Efter indtastning får man en kvittering for, hvornår kåringen er ansøgt. Ansøgningen skal indeholde navne på de personer, som skal være tilstede på dagen for kåringen. Derefter godkendes kåringen på Caniva af ansvarlig fra avlsrådet. Kravet om DNA registrering for avlskårede hunde blev indført i 2002, og hidtil har man kunnet stille til en avlskåring på trods af, at DNA resultatet ikke var registreret hos DKK. Nogle får aldrig DNA en registreret efter deres hund er blevet kåret og da det samtidig kræver to sæt resultatlister og megen ekstra administration efterfølgende, bliver det pr. 1/ et krav med DNA test (påstemplet stamtavlen OG registreret i Hundeweb) for at kunne stille til en avlskåring. Dvs. beslutningen fra 2002 bliver nu håndhævet pr. 1/ uden dispensation. DNA test er hvalpekøbers garanti for, at hvalpen er efter de forældre der står på stambogen. Gæstehund i Danmark: skal den indkaldes til ny AK? Enighed i rådet om, at vi afventer. Jeanne G. Rafn og Sabrina Grønhøj oplæres som avlsrådets sekretærer i forbindelse med arrangementer, hvor der afgives skriftlige beskrivelser af hundene, og de skal henvende sig til Tina Nørgaard for oplæring. 5. Registrering af parringstidspunkt inkl. oplysninger for hanner / tæver der er avlskåret Avlsrådet ønsker, at man kan registrere parringsdato samt HD og AD status med tilhørende index som hunden har i det land, den kommer fra. Endvidere skal der kunne oplyses om prøver og AK. Formålet er, at sætte mere fokus på bl.a. HD indeks, som beregnes meget forskelligt afhængigt af, i hvilket land det er registreret. Det giver et meget skævt billede af en hunds index, når det bliver omregnet ved registrering i Danmark.

3 Avlsrådet forfatter en forklaring på de forkortelser, der anvendes, samt en forklaring på det temmelig anderledes HD index som de Tyske hunde har. Der tænkes også på en forklaring for nye hvalpe ejere, så det måske bliver en smule nemmere at forstå, hvorfor HD Index er kompleks størrelse. Vi har fået en henvendelse fra en opdrætter vedr. denne problematik, og det ikke muligt for DKK at ensrette beregningerne af index med SV, og derfor kunne dette være en hjælp. 6. Schæferhundeklubbens Akademi Dato kommer senere til dette års sidste kursus - med Lena Pichler Bjerre vedr. skueregler, AK system osv. - derefter samme dag besøg af brugsprøvedommer Mikkel Kruse. Praktik i Kreds 2 Amager med Rene Jørgensen. Deltagere er Alexander, Karina og Martin. Sabrina og Jeanne har været i praktik hos Michael Lumby i Odense kreds 49. I begyndelsen af 2018 bliver der et arrangement for akademisterne i Haderslev. 7. Weekend i November skydes til Januar Januar eller Januar 2018 Det bliver en møde/kursus weekend for nuværende kåringsledere, avlsvejledere, sekretærer og ARK ere. Der indkaldes med mødepligt, og det skal forventes, at det bliver en lørdag eller søndag. 8. WUSV orientering fra mødet efter BSZS i ULM Lena Pichler Bjerre deltog sammen med Karin Christiansen. Der kommer referat på hjemmesiden, så snart det er modtaget fra WUSV. Der er planer om meget oplysning/information om de forskellige hunde og ensretning i de forskellige lande. Endvidere er mental testen noget som man vil sætte i værk, dog er vi i Danmark uforstående overfor den alder, man ønsker at test i (fra 9-13 måneder), vi spurgte, hvorfor man havde valgt denne alder, men fik ikke rigtig noget svar som vi kunne bruge til noget af SV`s Bundes Zuchtwart. 9. Jubilæum skue 2018 bliver ikke HAS VM styregruppen har dette arrangement ved Poul Meineche. Leif Jørgensen er repræsentant fra Avlsrådet 10. Danmarks Hund status Jeanne G. Rafn vil prøve at finde sponsorer til Danmarks Hund. Pt. er der 74 hunde der er i denne konkurrence - ikke særlig meget.

4 11. Artikler til bladet Leif Jørgensen har kontakt med Randi Salzwedell (vores redaktør), og leverer diverse artikler. Artiklerne skal afspejle, at de kommer fra Avlsrådet, dog skal det huskes med kildeangivelse. 12. Hvalpelisten på hjemmesiden. Der er ganske få hvalpeannoncer på siden. Er gebyret årsag hertil? Som forsøg vil den være gratis fra for at se, om det bringer mere aktivitet. Dog er det stadig kun for de hunde, der følger Schæferhundeklubbens avlsanbefalinger dvs. avlskårede forældredyr. Hvalpe efter mønstrede mødre kan også lægges på, men ikke hvalpe hvor Far ikke er avlskåret. 13. Dommeraspirant til eksamen. 22. oktober 2018 i Randers dommerudvalget og AR formand forestår eksamineringen. 14. Årsberetningen Jeanne Granslev Rafn HD / AD / OCD / Skueresultater, Danmarks Hund Irene Thygesen Kåringer / Mønstringer Michael Lumby Show / Skue / LD Skue / HAS Leif Jørgensen Avlsvejledere, ARK ere Lena Pichler Bjerre Overordnet at samle alle trådene, samarbejdet med SV, Schæferhundeklubbens akademi. Lidt om fremtiden 15. Evt. Vi har overvejet, om der skal oprettes en ammeliste på hjemmesiden. Vi hører Tina Nørgaard, om det er muligt. Leif Jørgensen bliver kontaktperson. Vi søger allerede nu kredse som kunne være interesserede i at være værter for LD skuer samt HAS i , derfor udsender vi referatet til alle kredse, for at sikre, at alle har fået denne information. Kredsene som ansøger, skal være af en vis størrelse, da det er store arrangementer som vil kræve mange ressourcer, arealer skal være iorden, med plads til både store og små ringe, og der skal være gode parkeringsforhold for deltagere. Vi tillader os den frihed, at det er Avlsrådet som vælger hvem, der skal have disse arrangementer, og vi ville meget gerne om man ved LD skuerne vil søge dem for 2 år ad gangen. Randers og Ballerup haft LD Skuerne i 2017 og får dem igen i 2018, så nu er det andre kredses tur til at byde ind. Ansøgning sendes til kennel@leri.dk meget gerne inden

5 Dommermøde d. 24 januar 2018 på Fjeldsted Skovkro alle eksteriørdommere er inviterede. Referent Lena Pichler Bjerre

Velkommen Diverse, løst og fast, info om HB, FB, IT, BHR HAS Haderslev

Velkommen Diverse, løst og fast, info om HB, FB, IT, BHR HAS Haderslev Dagsorden avlsrådsmøde d. 16 Juli 2017 kl. 10:00 Fjeldsted Skovkro Deltagere: Irene Thygesen, Michael Lumby, Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen og Lena Pichler Bjerre 1. Velkommen til Irene, hvorfor

Læs mere

2) HAS 2016 Evaluering brev fra kreds 84.. Et godt arrangement, og vi syntes at det var i gode rammer, god stemning, og mange gode hunde.

2) HAS 2016 Evaluering brev fra kreds 84.. Et godt arrangement, og vi syntes at det var i gode rammer, god stemning, og mange gode hunde. Dagsorden avlsrådsmøde d. 28 august 2016 kl. 11:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby, Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. 1) Ref. fra to sidste møder underskrevet.

Læs mere

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar.

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar. Dagsorden avlsrådsmøde d. 1 juli 2016 kl. 16:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby (med på telefon), Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. Leif Jørgensen gik kl.

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 4.12.2016 Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde onsdag d.19.4. 2017 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Linda Milton (LM), Vivi Gilsager (VG),

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde onsdag d. 20.9. 2017 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M. Larsen (PML), Vivi Gilsager (VG), Lena Pichler (LP), Tina Nørgaard (TN),

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 11.04.2016 Til stede: Poul Meineche (PM), Peter Malta Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

WUSV dommere Lena spørger sekretæren i WUSV om begrebet stadig findes

WUSV dommere Lena spørger sekretæren i WUSV om begrebet stadig findes Dagsorden avlsrådsmøde med dommerudvalg samt kåringsudvalg d.8 maj 2016 Fjelsted Skovkro Deltagere: Michael Schou, Susanne Karlsen, Michael Lumby, Ulla Hansen, Rene Jørgensen & Lena Pichler Bjerre Fra

Læs mere

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion.

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Dagsorden: 10:00 10:30 Ankomst og kaffe/rundstykke 10:30 11:00 Velkomst og generel orientering, v/landsformand Poul Meineche 11:00 11:30

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 21.8.2016 Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem Schæferhundeklubben`s nye avlskåringssystem Fra 01.01.2015 indføres der i Danmark 2 måder at få avlskåret sin hund. * Dansk model, godkendt i alle FCI lande (undtagen Tyskland, heller ikke for en 2- årig

Læs mere

Referat HB-møde søndag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde søndag d kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde søndag d. 12.6.2016 kl. 11.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M Larsen (PML), Linda Milton (LM), Vivi Gilsager (VG),

Læs mere

Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009

Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009 Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009 Forord Når foråret melder sin ankomst, markerer det samtidig starten på alle de aktiviteter der sættes i gang. Ikke fordi der har været stilstand, men det er nu engang

Læs mere

Referat for HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat for HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat for HB-møde onsdag d. 25.4. 2018 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M. Larsen (PML), Tina Nørgaard (TN), Helen Kragh (HK), Vivi Gilsager (VG),

Læs mere

Nyhedsbrev fra Hovedbestyrelsen juli 2016

Nyhedsbrev fra Hovedbestyrelsen juli 2016 Nyhedsbrev fra Hovedbestyrelsen juli 2016 HAS-2016 i Bjæverskov d. 29. 31. juli 2016 Nu varer det ikke særlig længe førend tilmeldingsfristen til HAS udløber - nærmere betegnet d. 4. juli, så kære medlemmer,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Tilstede: Poul Meineche, Fritz Bennedbæk, Bent Andersen, Per Christiansen, Sanne Lund, Rene Jørgensen, Per Svoldgaard og Lise N Drudgaard. Referat: Per

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007

Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007 Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007 Forord Første halvdel af 2007 er fortid og vi har taget hul på andet halvår. Vi kan se tilbage på en lang række positive oplevelser, herunder vel tilrettelagte landsdelsskuer

Læs mere

Ad Notam DKK 19/09-1 Revideret udgave af reglement for uddannelse af eksteriørdommere, Ad Notam

Ad Notam DKK 19/09-1 Revideret udgave af reglement for uddannelse af eksteriørdommere, Ad Notam Dagsorden FU-Møde 02/07-2009 Deltagere. Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Kim Kristoffersen (KK) referent. Anne Mette Lynge (AML) deltog som observant. DKK DKK 11/09-5 Hundens Dag i Tivoli., Kim

Læs mere

Referat HB møde onsdag d kl ved Lise Drudgaard, Magtenbøllevej 9, Vissenbjerg.

Referat HB møde onsdag d kl ved Lise Drudgaard, Magtenbøllevej 9, Vissenbjerg. Referat HB møde onsdag d.17.5. 2017 kl. 17.00 ved Lise Drudgaard, Magtenbøllevej 9, Vissenbjerg. Til stede: Peter M. Larsen (PML), Linda Milton (LM), Vivi Gilsager (VG), Lena Pichler (LP), Alexander Scheppan

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com

Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com SCHÆFERHUNDKLUBBEN FOR DANMARK Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com Quikguide til oprettes af bruger og arrangementer via schaeferhundeklubben.caniva.com Schæferhundeklubben for Danmark

Læs mere

Referat HB-møde mandag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 25.2. 2019 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M Larsen (PML), Tina Nørgaard (TN), Jan Herneth (JH), Helen Kragh (HK), Vivi

Læs mere

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

Nyhedsbrev august 2009

Nyhedsbrev august 2009 Nyhedsbrev august 2009 Kære medlemmer Ja, så er sommerferien i kreds 38 slut, og holdtræningen starter op igen torsdag d. 13. august kl. 19.00. Jeg håber, at rigtig mange hundeførere, gamle såvel som nye

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2018 2019 På hovedbestyrelsens møde den 25.4.2018 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Velkommen ved Landsformand Poul Meineche Der blev afholdt 1 minuts stilhed for afdøde medlemmer Hædring af nye æresmedlemmer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør.

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Deltagere Lene Carlson(LC), Fritz Bennedbæk(FB), Lars Juhl(LJ), Kim Kristoffersen(KK), Henrik Jeberg(HJ), delvist

Læs mere

Anmeldelse af kandidatur. Navn : Peter Maltha Larsen. Adresse : Bækkeskovvej 41. Medlemsnummer : Medlem i Kreds 4. Nr 96. Telefonnummer :

Anmeldelse af kandidatur. Navn : Peter Maltha Larsen. Adresse : Bækkeskovvej 41. Medlemsnummer : Medlem i Kreds 4. Nr 96. Telefonnummer : Navn : Peter Maltha Larsen Adresse : Bækkeskovvej 41 Medlemsnummer : Medlem i Kreds 4. Nr 96 Telefonnummer : 26300300 Email adresse : Pml@hfors.dk Opstiller som : Landsformand Civilstand : Jeg er gift

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2-2010

Nyhedsbrev juni 2-2010 Nyhedsbrev juni 2-2010 Kære medlemmer Allerførst en STOR, STOR TAK til alle de flittige medlemmer, der hjalp til ved sommerskuet d. 26.6. Det er et stort arbejde at stable et sådant arrangement på benene,

Læs mere

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Dato: Torsdag, den 27. juni 2019 Tid: Kl. 17.00 Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere

Læs mere

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer. Referat Repræsentantskabsmøde søndag d. 22.3.2015 "Huset" Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Læs mere

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie.

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Schæferhundeklubben kreds 38 Haderslev Regler for uddeling af pokaler. Prøver generelt: Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Prøver aflagt uden for kredsen meddeles

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Tilstede: Referent: Karin Christiansen (KC), Allan Chr. Andersen (ACA), Bent Andersen (BA), Jørgen U. Sørensen

Læs mere

Referat formandsmødet

Referat formandsmødet Referat formandsmødet på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby lørdag d. 3. marts 2018 Dagsorden: 09:45 10:15: Ankomst, kaffe/te med rundstykker serveret i caféen. 10:15-10:30: Velkomst

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Dagsorden: 12.30-13.00: Ankomst og let fortæring 13.-13.30: Velkomst og generel orientering om Schæferhundeklubben. 4.-15: Gennemgang af handleplanernes

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Brugshunderådet Dagsorden / referat

Brugshunderådet Dagsorden / referat Brugshunderådet Dagsorden / referat Mødedato: 3. september 2009 Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Alan Brettschneider (AB), Berith Andersen (BA), Birthe Neumann (BM), Erik Ahrends (EA), Hanne Boe (HA),

Læs mere

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Forslag 1 fremsendt af Hovedbestyrelsen 11. KONTINGENT: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes

Læs mere

Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent)

Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent) Dagsorden for HB-mødet den 4. november 2010 i Hundehuset Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent) 1. Godkendelse og

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK).

Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK). HB-møde den 16. januar 2010 på Hotel Ansgar, Odense Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK). Jan Stilling

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts

Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts Referat - formandsmødet søndag d. 3. marts på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Dagsorden: 09:30 10:00: Ankomst, kaffe/te med rundstykker serveret i caféen. 10:00-10:15: Velkomst

Læs mere

Ved standbedømmelsen udfyldes hvalpebedømmelsesskema (bilag 6) og der konkurrencebedømmes uden angivelse af prædikater.

Ved standbedømmelsen udfyldes hvalpebedømmelsesskema (bilag 6) og der konkurrencebedømmes uden angivelse af prædikater. GB, Kap. 2 E, side 1 HVALPESSHOW Adgangsbetingelser generelt: Deltage kan schæferhunde stambogsført i DKK/FCI anerkendt stambog som er 4-12 måneder. Der kan ansøges om afholdelse af babyklasse fra 8 uger

Læs mere

Deltage kan schæferhunde stambogsført i DKK/FCI anerkendt stambog som er 4-12 måneder.

Deltage kan schæferhunde stambogsført i DKK/FCI anerkendt stambog som er 4-12 måneder. GB, Kap. 2 E, side 1 Rev. Februar 2012 HVALPESSHOW Adgangsbetingelser generelt: Deltage kan schæferhunde stambogsført i DKK/FCI anerkendt stambog som er 4-12 måneder. Bedømmelsen: Der konkurreres i seks

Læs mere

Opdrætterseminar 2010 Avlspartnersammensætning Målsætning Værktøjer og forudsætninger Valg og fravalg Hvad man ikke skal gøre Hvad man kan gøre Hvad vi vil foreslå at man gør Hvad I vil få ud af at gøre

Læs mere

Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark

Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark Avlskåringsreglement for Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 15.05.2016 Mentaltest & Eksteriørbeskrivelse Arrangør er: Ansvarlig er: Arrangementet er: Fremstilles kan: Alderskrav hanner: Alderskrav

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

FOR DANMARK. for at skabe. klarhed om

FOR DANMARK. for at skabe. klarhed om SCHÆFERHUNDKLUBBEN FOR DANMARK Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com Quikguide til oprettes af bruger og arrangementer via schaeferhundeklubben.caniva.com Schæferhundeklubben for Danmarkk

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Online software for komplet styring af hunde arrangementer

Online software for komplet styring af hunde arrangementer Online software for komplet styring af hunde arrangementer Caniva Partner Oplev hundeudstillinger og konkurrencer Om Caniva Hvad kan Caniva Hvordan fungerer Caniva Hvem kan bruge Caniva? Dine fordele 3

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Gældende bestemmelser

Gældende bestemmelser Gældende bestemmelser 06.12.2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 6 Rettelsesblad... 7 1 Love og vedtægter.... 8 1.1 Indmeldelse via klubben hjemmeside.... 8 1.2 Vedtægterne... 8 1.2.1 Opstilling

Læs mere

Gældende bestemmelser. Schæferhundeklubben for Danmark

Gældende bestemmelser. Schæferhundeklubben for Danmark Gældende bestemmelser Schæferhundeklubben for Danmark Indholdsfortegnelse Indledning... 6 Rettelsesblad... 7 1 Love og vedtægter.... 8 1.1 Indmeldelse via klubben hjemmeside.... 8 1.2 Vedtægterne... 8

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark Regler for Avlsgodkendelse Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 01.04.2017 RKD har en samarbejdsaftale med DKK som er stambogsførende. Der henvises i øvrigt til DKK Stambogsregler Avlsrestriktioner Opnåelse

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

Gældende bestemmelser

Gældende bestemmelser Gældende bestemmelser 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 6 Rettelsesblad... 7 1 LOVE OG VEDTÆGTER... 8 1.1 INDMELDELSE VIA KLUBBENS HJEMMESIDE... 8 1.2 VEDTÆGTERNE... 8 1.2.1 OPSTILLING AF DAGSORDEN...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013

Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013 Bestyrelsesmøde i BB-klubben d. 09.02.2013 Deltagere: Lisbeth, Suzette, Marina og Mette L. Fraværende: Anne Mette, Linda, Mette A. og Mette B. Referant: Mette L. 1. Opfølgning på sidste møde og opgaver.:

Læs mere

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Forslag 1 - Indsendt af HB: Hovedbestyrelsen ønsker at Repræsentantskabet giver deres tilkendegivelse til følgende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

4. Kassererens forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse om ansvarsfrihed

4. Kassererens forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse om ansvarsfrihed Referat af kredsgeneralforsamling i kreds 11 den 08.02.17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning fremlægges til godkendelse 4. Kassererens forelæggelse af det

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Gældende bestemmelser

Gældende bestemmelser Gældende bestemmelser Indholdsfortegnelse Indledning... 6 1 Love og vedtægter... 6 Indmeldelse via klubben hjemmeside.... 6 Vedtægterne... 6 Opstilling af dagsorden:... 6 Indkaldelse til generalforsamling:...

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere