FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde"

Transkript

1 Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

2 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: bips revision: 2.01 bips revisionsdato: Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering Byggesagen omfatter renovering af eksisterende afløbsanlæg. Af hensyn til skolens drift og for at friholde arbejdsområderne for elever i størst muligt omfang udføres arbejdet i skolens normale sommerferie og i tiden heromkring. Der skal ved arbejdets udførelse tages hensyn til andre renoveringsopgaver, som nødvendigvis må ske i samme periode. Renoveringsopgaverne forventes ikke at skulle ske på samme lokaliteter, som udførelsen af afløbsrenoveringen. 4.2 Omfang Alt gravearbejde i forbindelse med ledningsudskiftningerne inkl. midlertidig deponering af overskudsjord på ejendommen. 4.3 Lokalisering Afrømning og genudlægning af muld, græssåning, afrømning og genudlægning af grusbelægninger, optagning og bortskaffelse af asfaltbelægninger i op til 8 cm tykkelse inkl. alle afgifter, genudlægning af asfaltbelægninger som oprindelige belægninger. Råjord som bortkøres fra ejendommen afregnes særskilt. Tilkørt råjord og stabilgrus afregnes særskilt. Gruslag omkring afløbsledninger er indeholdt i pris for ledninger. Fritlægning af rør igennem fundamenter og retablering af fundamenter er inkl. Retablering af alle arealer for midlertidige oplag af materialer. Følgende leveres ikke, men monteres under arbejdet Følgende leveres og monteres under andet arbejde 4.4 Tegningshenvisning Se tegningsliste 4.5 Koordinering I arbejdsperioden skal arbejdets udførelse, herunder afbrydelse af afledning af spildevand og regnvand koordineres med skolens drift. Se afsnit under ledninger i jord. 4.6 Tilstødende bygningsdele Skolens bygninger og terræn Forudgående bygningsdele/arbejder Efterfølgende bygningsdele/arbejder. 4.7 Projektering Entreprenøren skal i nødvendigt omfang projektere alle midlertidige afstivninger af ledningsgrave. På tegninger over eksisterende forhold er brønddybder angivet.

3 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 3/5 Entreprenøren skal inden arbejdets påbegyndelse fotoregistre overflader i ledningstraceerne. Entreprenøren skal som del af den samlede totalentreprise, foretage den nødvendige projektering for arbejdets fulde udførelse, men også som dokumentation overfor bygherre, ejer som myndighed. Af tilbudslisten fremgår omfang af projektering og byggeledelse, idet projektering omfatter både projektering, afsætninger og byggeledelse som beskrevet på tilbudslisten. 4.8 Undersøgelser Jf. tidsplan (udbud) skal der foretages en registrering af eksisterende forhold forud for projektering og planlægning. I dette i sådan et omfang, at eventuelle afvigelser i faktiske eksisterende forhold i forhold til det udbudte og kontraktgrundlaget noteres med konsekvenser og bringes til bygherrens beslutning om det videre forløb. Dette er herunder arbejdsmiljø og jordklasser. 4.9 Materialer og produkter Se basisbeskrivelse 4.10 Udførelse Arbejderne skal udføres således, at områdets nuværende udseende og beskaffenhed retableres. Bortskaffelse af asfalt, overskudsjord og andet er incl. Arbejdet opdeles i en række delopgaver dækkende stræk mellem brønde..01. R4 forbi S9 samt S9 til S7. Omlægning af regnvandsledning og spildevandsledninger i fællesgrav incl. alle tilslutningsarbejder, nye brønde m.v. Frilægning af brønddæksel til brønd S9. Fjernelse af legeredskaber og beplantning, optagning af asfaltbelægning på legeplads, lægning af stabilunderlag og muld i midlertidigt depot. Opgravning af jord i midlertidigt depot. Indbygning af jord ved brønde og ledninger. På asfalteret legeareal udføres indbygning af stabilunderlag fra depot, lægning af supplerende stabilgrus til en samlet indbygningsdybde på 20 cm, udlægning af asfalt min. 8 cm GAB 1 og 3 cm pulverasfalt inkl. retablering af asfaltopkanter..02. Udgår..03. Midlertidig omlægning af spildevand ved brønd S2 og R1, Arbejdet omfatter lægning af stenbelægning i midlertidigt depot, opgravning af jord til midlertidigt depot, midlertidig tilfyldning med jord. Ved fjernelse af midlertidig omlægning, fjernelse af tilfyldning, indbygning af jord samt udlægning af sten..04. S11 til S6. Fjernelse af legeredskaber og beplantninger på strækket, optagning af asfaltbelægning, optagning af små betonfliser og henlæggelse i midlertidigt depot, optagning og lægning af stabilunderlag i midlertidigt depot, opgravning af jord til midlertidigt depot. På asfalteret legeareal og flisebelægning udføres indbygning af stabilunderlag fra depot, lægning af supplerende stabilunderlag til en samlet indbygningsdybde på 20 cm, udlægning af asfalt min. 8 cm GAB 1 og 3 cm pulverasfalt inkl. retablering af asfaltopkanter.

4 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 4/5 Genudlægning af betonfliser..05. S6 til S3. Fjernelse af beplantninger på strækket, optagning af små betonfliser og henlæggelse i midlertidigt depot, optagning og lægning af stabilunderlag i midlertidigt depot, opgravning af jord i midlertidigt depot. På asfalteret legeareal udføres indbygning af stabilunderlag fra depot, lægning af supplerende stabilgrus til en samlet indbygningsdybde på 20 cm, Genudlægning af betonfliser og udlægning af asfalt min. 8 cm GAB 1 og 3 cm pulverasfalt inkl. retablering af asfaltopkanter..06. R3 til R2. Se post 05. Såfremt post.05 og.06 mod forventning ikke kan udføres sammenhængende skal entreprenøren uden ekstrabetaling indbygge 0,3 m jord på en af ledningerne for beskyttelse heraf..07. R1 til børnehave. Fjernelse af udlagte stenbelægning og oplagre i depot, opgravning af jord til depot..08. S1 ind til børnehave. Fjernelse af udlagte stenbelægning og oplagre i depot, opgravning af jord til depot. Frihugning af ledninger igennem fundament. Lukning af fundament..09. R3 på bagside af hovedbygning. Henlæggelse af muldlag i depot, opgravning af jord til depot. Såfremt ny regnvandsledning lægges længere ude end eksisterende regnvandsledning udgår opgravning af eksisterende ledning. Genindbygning af jord fra depot. Genudlægning af muldlag. Såning af græs..10. Diverse mindre ledningsstræk. S10 og ind igennem fundament til toiletrum. Ledning forudsættes at være fri af trappefundament. (Fundament for hovedtrappe forudsættes friholdt.) Fjernelse af udlagte stenbelægning og oplagre i depot, opgravning af jord til depot. Inderste 10 m afløbsledning forudsættes udført som strømpeforing. Gulvbelægning ved toilet repareres. Ved reparation af samling på spildevandsledning mellem brønd S2 og S10 ca. 7 m fra S2. Som ovenstående arbejde med opgravning og tillukning. Ved reparation af spildevandsledning mellem brønd S6 og S5. Skade er ca. 1 m fra S6. Samme arbejde som post.09. Generelle bemærkninger for udførelse:

5 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 5/5 Entreprenøren er ansvarlig for at deponering af diverse opgravede materialer ikke opblandes med underlag, andre materialer, således at materialer og belægningers værdi forringes. Bortskaffelse af asfalt, overskudsjord og andet er incl. Det bemærkes at der kun i begrænset omfang eksisterer registrering af krydsende interne fjernvarmeledninger, vandledninger, telefonkabler og stærkstrømskabler på grunden mellem de enkelte bygninger Mål og tolerancer Normal god udførelsesstandard Prøver Ingen 4.13 Arbejdsmiljø Er indeholdt se også byggesagsbeskrivelse Kontrol Der udføres komprimeringskontrol som beskrevet i basisbeskrivelsen D&V-dokumentation Tegning eller andet, der beskriver hvilken tilfyldsmateriale som reetableringer, der er anvendt leveres i forbindelse med og senest ved afleveringsforretningen 4.16 Planlægning Placering af midlertidige depoter for opgravede materialer aftales med bygherren og eller dennes tilsyn forinden henlæggelse af materialerne her. Grusbelagt parkeringsplads nord for skolebygning kan anvendes i det omfang der ikke kan afsættes plads langs ledningsgrave. Hegn skal opsættes således at al anden trafik ikke kan ske ind over område, hvor der arbejdes. Anvendelse af den nævnte parkeringsplads kræver særlig tilladelse som indhentes af entreprenøren hos skoven. Mandskabsskur kan placeres indenfor låge ved gymnastiksal. Passage igennem låge er brandvej, hvorfor denne altid skal være frilagt.

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v.

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.420 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet:

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v.

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS Arbejdsbeskrivelse for Ledninger m.v. 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.420 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet:

Læs mere

Version 1.0, d. 2012.08.07

Version 1.0, d. 2012.08.07 Side 1 af 6 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

Poul P. Gade - Ungdoms- og Familieboliger

Poul P. Gade - Ungdoms- og Familieboliger 4.0 Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 4.0 4.1 Orientering 4.2 Omfang Følgende bips basisbeskrivelse(r) er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet: bips B2.110, Basisbeskrivelse

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR BELÆGNINGSARBEJDER

ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR BELÆGNINGSARBEJDER HAVEFORENINGEN CARL NIELSENS MINDE ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR BELÆGNINGSARBEJDER 10.01.2014 Indholdsfortegnelse Side : 2/21 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Kapitel Side Revision 0. Indholdsfortegnelse...

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 09. Inventar Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side : 1/6

Læs mere

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise 1. Nedrivning Helsingør Kommune Dateret: 07.04.2017 rev 00 Udbud 1. Nedrivning Side : 1/10 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning

Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning RÅDGIVENDE INGENIØRER Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise Arbejdsbeskrivelse A.4 - Afløb i jord 2013-11-14 Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise

Læs mere

Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: Jordarbejder for ledninger R

Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: Jordarbejder for ledninger R Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: 4.125 Jordarbejder for ledninger R2.02 2016-12-16 Denne ændringshistorik angiver ændringer i forhold til den tidligere version ved en sammenligning mellem

Læs mere

Annex 1.5 FN Byen og Campus 2 Terrorsikring Arbejdsbeskrivelse Befæstelser og fugtisolering

Annex 1.5 FN Byen og Campus 2 Terrorsikring Arbejdsbeskrivelse Befæstelser og fugtisolering Annex 1.5 Arbejdsbeskrivelse Befæstelser og fugtisolering 2017-03-29 Arbejdsbeskrivelse Befæstelser Rev.dato : Indholdsfortegnelse Side : 1/9 Indholdsfortegnelse... 1 1.1 Generelt... 2 2.1 Generelt...

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR JORDARBEJDER FOR LEDNINGER

ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR JORDARBEJDER FOR LEDNINGER HAVEFORENINGEN CARL NIELSENS MINDE ARBEJDSBESKRIVELSE GÆLDENDE FOR JORDARBEJDER FOR LEDNINGER 10.01.2014 10.01.2014 Indholdsfortegnelse Side : 2/30 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Kapitel Side Revision

Læs mere

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise 6. VVS (ventilation) Dateret: 07.04.2017 rev 00 Udbud 6. VVS (ventilation) Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

Kjellerup Fjernvarme Dato: Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning. PC Kjellerup Fjernvarme

Kjellerup Fjernvarme Dato: Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning. PC Kjellerup Fjernvarme Dato: 2017.12.15 Arbejdsbeskrivelse F08 Tagpapdækning 0 1. Orientering... 2 1.1. Generelt... 2 1.2. Definitioner... 2 2. Omfang... 3 2.1. Generelt... 3 2.2. Bygningsdele... 3 2.3. Projektering... 3 2.4.

Læs mere

Bygningsstyrelsen. 782 70 Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Tømrer - Lofter. Udgivelsesdato: 21-11-2014 Rev. dato:

Bygningsstyrelsen. 782 70 Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Tømrer - Lofter. Udgivelsesdato: 21-11-2014 Rev. dato: ARB - Arbejdsbeskrivelse Tømrer - Lofter Udgivelsesdato: 21-11-2014 Rev. dato: Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: +45 3940 1011 Indholdsfortegnelse Side : 1/1 Udarbejdet: FLK Kontrolleret: Godkendt:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 09. Inventar Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/5 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 08. Maler Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side : 1/6

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise 01. Nedrivning Helsingør Kommune Dateret: 07.06.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER

BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER INDLEDNING Denne vejledning er tænkt som en hjælp for bygherre og dennes rådgiver i byggemodningsprojekter. Den beskriver proceduren og hvem, der forestår de enkelte

Læs mere

BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER

BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER BYGHERREVEJLEDNING - BYGGEMODNINGER INDLEDNING Denne vejledning er tænkt som en hjælp for bygherre og dennes rådgiver i byggemodningsprojekter. Den beskriver proceduren og hvem, der forestår de enkelte

Læs mere

Ændringshistorik til projektspecifik beskrivelse: Jordarbejder for ledninger R

Ændringshistorik til projektspecifik beskrivelse: Jordarbejder for ledninger R Ændringshistorik til projektspecifik beskrivelse: 4.125 Jordarbejder for ledninger R3.00 2018-02-19 Denne ændringshistorik angiver ændringer i forhold til den tidligere version ved en sammenligning mellem

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE FOR:

ARBEJDSBESKRIVELSE FOR: ARBEJDSBESKRIVELSE FOR: HOVEDENTREPRISENS KLOAK OG DRÆN Udført af: d.a.i arkitekter ingeniører Holmstrupgårdvej 20A 8220 Brabrand Tlf.: 87346600 Indholdsfortegnelse Side : 1/17 Indholdsfortegnelse... 1

Læs mere

Version 1.0, d. 2014.02.14

Version 1.0, d. 2014.02.14 Side 1 af 8 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise 01. Nedrivning Helsingør Kommune Dateret: 05.07.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 01.Særlige ydelser Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side

Læs mere

Haderslev Andels Boligforening Blok 4 Renovering og ombygning

Haderslev Andels Boligforening Blok 4 Renovering og ombygning RÅDGIVENDE INGENIØRER Haderslev Andels Boligforening Blok 4 Renovering og ombygning Hovedentreprise Arbejdsbeskrivelse A.2.1 - Nedbrydningsarbejde ing. blok 4 2013-11-14 Blok 4 Renovering og ombygning

Læs mere

1. Indholdsfortegnelse

1. Indholdsfortegnelse Kapitel : 1 Arbejdsbeskrivelse - Jordarbejde. Side : 1/7 1. Indholdsfortegnelse Dato : 01.04.2008 Rev. : 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 1 3. Generelle specifikationer... 2 3.1. Referencer...

Læs mere

Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning

Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning RÅDGIVENDE INGENIØRER Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise Arbejdsbeskrivelse A.2.2 - Nedbrydningsarbejde ing. blok 5, 6, 7 2013-11-14 Blok 5, 6, 7 Renovering

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 07. EL Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side : 1/14 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 08. Maler Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger.

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger. 03. Fagbeskrivelser Byggeprojekt: Etablering af dræn på græsplæne, flisebelægninger, faldsand på legepladser ved Tønder Grundskole Brolægger entreprisen: Arbejder: 1. Dræn ved ny tilbygning i græs plæne

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 07. EL Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise 8. Maler Helsingør Kommune Dateret: 07.04.2017 rev 00 Udbud 8. Maler Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt: 8.0 Generelt

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 01. Nedrivning Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/7 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 30019 - NORDVESTSKOLEN 30020 - SKOLEN VED RØNNEBÆR ALLÉ 30021 - TIBBERUPSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 09. Inventar Helsingør Kommune Dateret: 08.05.2017 rev 00 Fagentreprise

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL)

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tro og love erklæring LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde I.h.t. Lovbekendtgørelse nr. 336 af

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise 02. Byggeplads Helsingør Kommune Dateret: 07.06.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/12 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ENTREPRISE 12810.210. Etablering af vandhuller. Næstved - Rønnede >>> Næstved omfartsvej DECEMBER 2013

UDBUDSBETINGELSER ENTREPRISE 12810.210. Etablering af vandhuller. Næstved - Rønnede >>> Næstved omfartsvej DECEMBER 2013 UDBUDSBETINGELSER ENTREPRISE 12810.210 Etablering af vandhuller Næstved - Rønnede >>> Næstved omfartsvej DECEMBER 2013 12810.210 Etablering af vandhuller. Udbudsbetingelser. Orientering. I forbindelse

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise 02. Byggeplads Helsingør Kommune Dateret: 05.07.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/10 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise 07. EL Helsingør Kommune Dateret: 05.07.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/7 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994.

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994. UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994 Vejregelrådet spris 1 1.1 ARBEJDSPLADS M.V. Indretning, drift og rømning af arbejdsplads

Læs mere

Frist for reviderede tilbud fastsættes til 24. marts Dette medfører, at den samlede tidsplan for udbuddet ændres til følgende:

Frist for reviderede tilbud fastsættes til 24. marts Dette medfører, at den samlede tidsplan for udbuddet ændres til følgende: UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2016/S 212-385789 DET GODE SAMARBEJDE: RAMMEAFTALER VEDRØRENDE SPILDEVAND, VARME OG VAND REVIDERING AF UDBUDSMATERIALE SUPPLERENDE OPLYSNINGER (02) 6. MARTS 2017 På baggrund af forhandlingsmøderne

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 30019 - NORDVESTSKOLEN EN 30020 - SKOLEN VED RØNNEBÆR ALLÉ 30021 TIBBERUPSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 02. Byggeplads Helsingør Kommune Dateret: 08.05.2017 rev 00

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTER HAMLET BYGNINGSDELSBESKRIVELSE UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise 08. Maler Dateret: 07.06.2017 rev 00 Udbud Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt gældende...

Læs mere

Bygningsstyrelsen Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Malerarbejde. Udgivelsesdato: Rev. dato:

Bygningsstyrelsen Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Malerarbejde. Udgivelsesdato: Rev. dato: ARB - Arbejdsbeskrivelse Malerarbejde Udgivelsesdato: 21-11-2014 Rev. dato: Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: +45 3940 1011 Indholdsfortegnelse Side : 1/1 Udarbejdet: FLK Kontrolleret: Godkendt:

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG 30032 - GEFIONBAKKEN I ESPERGÆRDE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE RENOVERING AF MURET VÆG Fagentreprise 04. Murer Helsingør Kommune Dateret: 04.12.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00.

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 05. Tømrer Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

Entreprise H714.07.20

Entreprise H714.07.20 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H714.07.20 Jord- og belægningsarbejde H714.07 Cykelsti i Faaborg Maj 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG)

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage

Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage Hovedprojekt Side : 1/11 Indholdsfortegnelse... 1 1. Orientering... 2 1.1 Generelt... 2 2. Omfang... 3 2.2 Bygningsdele... 3 2.4 Byggeplads... 3 2.5 Sikkerhed

Læs mere

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse ARBEJDSBESKRIVELSER Jordarbejdet 821 Tankområde Karup 828 Tankområde Guldager 831 Tankområde Vandel 841 Tankområde Skrydstrup 2017/003597 2018 Udarbejdet af Forsvarsministeriets

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE NORDVESTSKOLEN BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE Fagentreprise 08. Maler Helsingør Kommune Dateret: 20.03.2017 rev 00 Udbud Fagentreprise Side : 1/9 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 30019 - NORDVESTSKOLEN EN 30020 - SKOLEN VED RØNNEBÆR ALLÉ 30021 TIBBERUPSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 08. Maler Helsingør Kommune Dateret: 08.05.2017 rev 00 Fagentreprise

Læs mere

1. Indholdsfortegnelse

1. Indholdsfortegnelse . Kapitel : 1 Hovedentreprise Side : 1/6 Arbejdsbeskrivelse -Jordarbejde Dato : 2015-10-20 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 1 (10).001 Jord... 2 BPS Basisbeskrivelse jord, publikation B207,

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE NORDVESTSKOLEN BYGNINGSDELSBESKRIVELSE PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE Fagentreprise 01. Nedrivning Dateret: 20.03.2017 rev 00 Udbud Fagentreprise Side : 1/11 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt gældende...

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE NY OLIEUDSKILLER

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE NY OLIEUDSKILLER NORDSJÆLLANDS BRANDSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE NY OLIEUDSKILLER Fagentreprise 00. Projektering/byggeledelse 01. Byggeplads 02. Eksisterende forhold 03. Fremtidige forhold 04. Øvrige ydelser, variable

Læs mere

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tønder Spildevand A/S Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tilbudsliste (TBL) for Anlægsentreprise April 2011 Bygherre: Rådgiver: Tønder Spildevand A/S Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011

Tilbudsliste (TBL) Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011 Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011 Ringkøbing Skjern Forsyning A/S Østergade 130 6900 Skjern Tilbudsliste

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 06. VVS Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side : 1/9 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato:

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato: Side 1 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre entreen på det i betingelser og beskrivelser angivne grundlag for en betaling af: 1 ARBEJDSPLADS M.V. kr. FORBEREDENDE ARBEJDER/ 2 JORDARBEJDER kr. 3

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 30019 - NORDVESTSKOLEN EN 30020 - SKOLEN VED RØNNEBÆR ALLÉ 30021 - TIBBERUPSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 07. EL Helsingør Kommune Dateret: 08.05.2017 rev 00 Fagentreprise

Læs mere

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE

BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN BYGINGSDELSBESKRIVELSE NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise 2. Byggeplads Helsingør Kommune Dateret: 07.04.2017 rev 00 Udbud 2. Byggeplads Side : 1/14 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning

Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning RÅDGIVENDE INGENIØRER Haderslev Andels Boligforening Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise Arbejdsbeskrivelse A.3 - Jordarbejde 2013-11-14 Blok 4, 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise

Læs mere

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato:

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato: 3 Betegnelse Enhed Mængde Enheds- I alt i alt 1 ARBEJDSPLADS M.V. 1.1 Indretning, drift og rømning af arbejdsplads 1.1.1 Indretning, drift, afrigning og rømning af arbejdsplads 1.2 Færdselsregulerende

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 30019 - NORDVESTSKOLEN 30020 - SKOLEN VED RØNNEBÆR ALLÉ 30021 - TIBBERUPSKOLE BYGNINGSDELSBESKRIVELSE 3 SKOLERS NYE FAGLOKALER Fagentreprise 07. EL Dateret: 08.05.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/7 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

Bygherre Dato 01.11.2012 Kommune Kujalleq

Bygherre Dato 01.11.2012 Kommune Kujalleq Bygherre Dato 01.11.2012 Kommune Kujalleq T I L B U D S L I S T E N R 1 Undertegnede tilbyder vedrørende: ALDERDOMSHJEM I QAQORTOQ, ETAPE 4 at udføre nedenfor nævnte entreer for de angivne er i henhold

Læs mere

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE 01 ARBEJDSPLADS 01 01 ARBEJDSPLADS 01 01 01 Indretning, drift og rømning sum 1 01 01 02 Færdselsregulerende foranstaltninger til nærværende entreprise sum 1 Post 01.01 Total Hovedpost 01 Total 02 JORDARBEJDER

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 06. VVS Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

Annex 1.3 FN Byen og Campus 2 Terrorsikring Arbejdsbeskrivelse Beton, generelt og pladsstøbt

Annex 1.3 FN Byen og Campus 2 Terrorsikring Arbejdsbeskrivelse Beton, generelt og pladsstøbt Annex 1.3 FN Byen og Campus 2 Arbejdsbeskrivelse Beton, generelt og pladsstøbt 2017-03-29 Indholdsfortegnelse Side : 1/14 Indholdsfortegnelse 1. Orientering... 2 1.1 Generelt... 2 2. Omfang... 3 2.1 Generelt...

Læs mere

AAB, Ledningsgrave. Projekt- og sikkerhedsklasser fastlægges i henhold til DS 475 Norm for etablering af ledningsanlæg i jord.

AAB, Ledningsgrave. Projekt- og sikkerhedsklasser fastlægges i henhold til DS 475 Norm for etablering af ledningsanlæg i jord. 1. Alment Almindelig arbejdsbeskrivelse (AAB) for ledningsgrave omfatter arbejder med etablering af ledningsgrave. De ledningsspecifikke arbejder er ikke medtaget ud overkrav til grundforstærkning, ledningszone

Læs mere

TOTALENTREPRISE 6717.002

TOTALENTREPRISE 6717.002 MÆNGDELISTE TOTALENTREPRISE 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Holstebromotorvejen >>> Aulum Snejbjerg SEPTEMBER 2014 Bygværk 68-0-083.00 UF af Bane Holstebro Vejle (Gødstrup) samt sporarbejder, afvandingsledning

Læs mere

Havnens Fiskebod holding Aps Vodskovvej 110 og Gennem Bakkerne 52

Havnens Fiskebod holding Aps Vodskovvej 110 og Gennem Bakkerne 52 Fagentreprise - Ventilationsentreprisen Dato : 2017-07-07 18 Arbejdsbeskrivelse Ventilationsarbejdet Rev.dato : 1. Orientering Side : 1/8 1. Orientering 1.1 Generelt bips B2.430, Basisbeskrivelse ventilation

Læs mere

Funktionsbeskrivelse Bygningsarbejder

Funktionsbeskrivelse Bygningsarbejder (Tømrer/isolatør fagentrepriser) 015 Toftlund Skole Energispareprojekt Tønder 27. september 2013 014 Toftlund Skole Side:2/5 Udarbejdet: PJA Kontrolleret: Godkendt: Indholdsfortegnelse 015 Toftlund Skole...

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise 05. Tømrer Bygningsdelsbeskrivelse Dateret: 12.06.2018 rev 00 Bygningsdelsbeskrivelse Side : 1/8

Læs mere

Velkommen til. bips beskrivelsesværktøj til renovering

Velkommen til. bips beskrivelsesværktøj til renovering Velkommen til Session 1D, bips beskrivelsesværktøj til renovering Indlægsholder: Arkitekt Ole Andersen 1 bips beskrivelsesværktøj til renovering Udviklingen af bips beskrivelsesværktøj til også at understøtte

Læs mere

I henhold til det i udbudsskrivelsen og eventuelle tillæg hertil anførte udbudsmateriale, tilbyder undertegnede at udføre det omhandlende arbejde til:

I henhold til det i udbudsskrivelsen og eventuelle tillæg hertil anførte udbudsmateriale, tilbyder undertegnede at udføre det omhandlende arbejde til: Haveforenngen Carl Nielsens Minde Sag nr. 12050 Ledningsprojekt Dato 10.01.2014 Tilbudsliste Rev. B 12.02.2014 Side 1 I henhold til det i udbudsskrivelsen og eventuelle tillæg hertil anførte udbudsmateriale,

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse B2.345 Gulve Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42. AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029

Arbejdsbeskrivelse B2.345 Gulve Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42. AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029 Arbejdsbeskrivelse B2.345 Gulve Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42 AAB Vejle April 2013 Sag 12.029 Indholdsfortegnelse Side : 1/9 Udarbejdet:FM Kontrolleret:BM Godkendt:BM Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Havnens Fiskebod Holding aps. Vodskovvej 110, Gennem Bakkerne 52

Havnens Fiskebod Holding aps. Vodskovvej 110, Gennem Bakkerne 52 Indholdsfortegnelse Side : 1/9 Indholdsfortegnelse... 1 1. Orientering... 2 1.1 Generelt... 2 2. Omfang... 3 2.2 Bygningsdele... 3 2.3 Projektering... 3 2.4 Byggeplads... 3 2.5 Sikkerhed og sundhed...

Læs mere

Facadebeklædning med ClickFals:

Facadebeklædning med ClickFals: Facadebeklædning med ClickFals: Facadebeklædning med falsede plader med zinkoverflade 4.1 Orientering bips B2.390, Basisbeskrivelse beklædninger monterede er sammen med denne detaljeprojektbeskrivelse

Læs mere

Byggemodning Terndrup syøst Projekt nr.: Dato:

Byggemodning Terndrup syøst Projekt nr.: Dato: Side 1 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre entreen på det i betingelser og beskrivelser angivne grundlag for en betaling af: 1 ARBEJDSPLADS M.V. kr. 2 FORBEREDENDE ARBEJDER/ JORDkr. 3 KLOAKARBEJDER

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 9. august 2016 Sagsbehandler Leif Ole Daetz Mail lda@vd.dk Telefon 2442480 Dokument 16/05817-3 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 1128.200 Jord, belægning og bygværk

Læs mere

Tømrerentreprisen Dato : Arbejdsbeskrivelse ventilation Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 Ventilationsarbejder, bygning A

Tømrerentreprisen Dato : Arbejdsbeskrivelse ventilation Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 Ventilationsarbejder, bygning A 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 4.1 Orientering BIPS basisbeskrivelse B 2.430 er gældende for arbejdet. 4.2 Omfang Bygningsdelen omfatter alle ventilationsarbejder i forbindelse med ombygning af

Læs mere

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Haverslev Pendlerplads Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Rebild Kommune v/mogens Busk Nielsen Center for Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Tilbudsliste

Læs mere

Herved meddeles svar på spørgsmål fra de bydende samt rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise:

Herved meddeles svar på spørgsmål fra de bydende samt rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER E-MAIL TELEFON 6. januar 2010 Niels Gottlieb ng@vd.dk 7244 3623 Til de bydende på 1210.26 Jord, afvanding og belægnings arbejder MOTORVEJEN KØBENHAVN FREDERIKSSUND ENTREPRISE

Læs mere

ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af Grønningen, afd. 10 RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S. Dato: 22.02.

ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af Grønningen, afd. 10 RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S. Dato: 22.02. SLAGELSE BOLIGSELSKAB Renovering af, afd. 10 ENTREPRISE 1 1.5 BLIKARBEJDER; ARBEJDSBESKRIVELSE Udgave 1 Dato: 22.02.2013 Rev. dato: Totalrådgiver: Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Ingeniører:

Læs mere

Forberedelsesskolen Udvidelse 24. Hovedentreprise Dato : 01/ Arbejdsbeskrivelse Jord Rev.dato : Indholdsfortegnelse Side : 1/23

Forberedelsesskolen Udvidelse 24. Hovedentreprise Dato : 01/ Arbejdsbeskrivelse Jord Rev.dato : Indholdsfortegnelse Side : 1/23 Indholdsfortegnelse Side : 1/23 Indholdsfortegnelse... 1 1. Orientering... 4 1.1 Generelt... 4 1.2 Definitioner... 4 2. Omfang... 5 2.1 Generelt... 5 2.2 Bygningsdele... 5 2.3 Projektering... 5 2.4 Byggeplads...

Læs mere

1 Indholdsfortegnelse

1 Indholdsfortegnelse Malerentreprise Sagsnr. : 314.001 Arbejdsbeskrivelse Side : 1 af 9 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 2 Omfang...2 2.1 Generelt...2 2.2 Bygningsdele...2 2.3 Projektering...2 2.4 Byggeplads...2

Læs mere

By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje

By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje KIDHOLM LANGHOLT, ETAPE 3 BYGGEMODNING - KLOAKANLÆG Supplerende Betingelser og Beskrivelser Tillæg til Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) dateret januar 2015

Læs mere

Tagbeklædning med ClickFals:

Tagbeklædning med ClickFals: Tagbeklædning med ClickFals: Tagbeklædning, Falsede plader med zinkoverflade 4.1 Orientering bips B2.360, Basisbeskrivelse tagdækning er sammen med denne detaljeprojektbeskrivelse gældende for

Læs mere

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG KLOAKFORSYNINGEN SEPTEMBER 2007 AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 2 0. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 4 0.1 Indledning... 4 0.2 Enheder... 4 0.3 Mængdefastsættelse...

Læs mere

GRAVETILLADELSE. Sagsnr.: 16-00279 ROVnr.: 5223-000866. Bornholms Regionskommune Teknik & MIljø, Vejdrift Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge.

GRAVETILLADELSE. Sagsnr.: 16-00279 ROVnr.: 5223-000866. Bornholms Regionskommune Teknik & MIljø, Vejdrift Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge. Bornholms Regionskommune Teknik & MIljø, Vejdrift Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge GRAVETILLADELSE Sagsnr.: 16-00279 ROVnr.: 5223-000866 Journalnr: Type: Ansøgning Side 1 af 5 ANSØGER: LEDNINGSEJER: Kontaktperson:

Læs mere

NOTAT. Oluf Jørgensen A/S. Den 26. april 2016 VEDR.: OSTED IDRÆTSFORENING - KUNSTGRÆSBANE

NOTAT. Oluf Jørgensen A/S. Den 26. april 2016 VEDR.: OSTED IDRÆTSFORENING - KUNSTGRÆSBANE Oluf Jørgensen A/S Roskilde rådgivende ingeniørfirma Knudsvej 44c - 4000 Roskilde Tlf. 46 77 07 00 E-mail oj@oj-r.dk NOTAT Den 26. april 2016 VEDR.: OSTED IDRÆTSFORENING - KUNSTGRÆSBANE Generelle oplysninger:

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse 04. Pladsstøbt beton

Arbejdsbeskrivelse 04. Pladsstøbt beton Arbejdsbeskrivelse 04. Pladsstøbt beton Hovedprojekt Side : 1/16 Indholdsfortegnelse... 1 1. Orientering... 2 1.1 Generelt... 2 2. Omfang... 3 2.2 Bygningsdele... 3 2.4 Byggeplads... 3 2.5 Sikkerhed og

Læs mere

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for Herning Kommune Cykelsti Vildbjergvej TILBUDSLISTE Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre arbejdet med udførelse af cykelsti langs Vildbjergvej, herunder levering af samtlige materialer til

Læs mere

Tekniske forhold Dansk ledningspakke

Tekniske forhold Dansk ledningspakke Tekniske forhold Dansk ledningspakke 28. Januar 2015 Caroline Hejlesen, Vejdirektoratet Danmark CHHA@vd.dk Ledningspakken består af Vejloven Standardvilkår for ledningsarbejder i og over veje, Vejregler,

Læs mere

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG)

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Ref R:\2013\1100004092\10 Rådgiverdokumentation\10.3 Beskrivelser Version 0 Dato 2013-04-17 Udarbejdet af RWJ

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage

Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage Arbejdsbeskrivelse 06. Betonelementmontage Hovedprojekt Side : 1/12 Indholdsfortegnelse... 1 1. Orientering... 2 1.1 Generelt... 2 2. Omfang... 3 2.2 Bygningsdele... 3 2.4 Byggeplads... 3 2.5 Sikkerhed

Læs mere

Facadebeklædning med ClickFals:

Facadebeklædning med ClickFals: Facadebeklædning med ClickFals: Facadebeklædning med falsede plader i stål 4.1 Orientering bips B2.390, Basisbeskrivelse beklædninger monterede er sammen med denne detaljeprojektbeskrivelse gældende

Læs mere

Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: Døre, vinduer og porte, montage R

Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: Døre, vinduer og porte, montage R Ændringshistorik til projektspecifikt paradigme: 4.371 Døre, vinduer og porte, montage R2.00 2015-12-22 Denne ændringshistorik angiver ændringer i forhold til den tidligere version ved en sammenligning

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Anlæg, BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Init.: BEF EAN nr.: 5798003743059 Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Projektnavn Kidholm, Langholt - byggemodning etape 3

Læs mere

Skriver kroner: Tilbuddet er afgivet i henhold til rettelser anført i rettelsesbladene nr.:.

Skriver kroner: Tilbuddet er afgivet i henhold til rettelser anført i rettelsesbladene nr.:. TBL Hovedtilbudsliste Side 1 af 1 Tilbudsliste Undertegnende entreprenør tilbyder hermed i henhold til beskrivelse, betingelser og tegninger samt øvrigt udbudsmateriale og på grundlag af specifikationerne

Læs mere