Studenterdialogforum med dekanen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studenterdialogforum med dekanen"

Transkript

1 D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterdialogforum med dekanen M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2009 Forum Studenterdialogforum med dekanen LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Mandag den 30. november 2009 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, mødelokale ØSTER FARIMAGSGADE KØBENHAVN K. Referent: Maria Fjallstein TLF DIR Til stede: Troels Østergaard Sørensen (dekan), Birgitte Sloth (prodekan), Christina Vega Pedersen (antropologi), Tanja Arrild Schwarz (Kuppeludvalget), Birgitte Dreyer Sørensen (folkesundhedsvidenskab), Cecilie Fenger (statskundskab), Lars Hemmingsen (psykologi). Gæster: Tre repræsentanter fra Kommunen Rosa Øllgaard, Sebastian Osterwald-Lenum og Simon Toft Kristiansen deltog under punkt 1 og 4, Driftschef Erwin Koster Kristensen deltog under punkt 1 og 4 og ACvejleder Søren Hedegaard Sørensen deltog under punkt 5. FAX mfj@samf.ku.dk REF: MFJ Ad 1) Aktiviteter i Kommunen Under punktet deltog Rosa Øllgaard, Sebastian Osterwald-Lenum og Simon Toft Kristiansen som repræsentanter for hhv. Bestyrelsen for Foreningen Kommunen, Café Kommunen og Sagsbehandlerne samt driftschef Erwin Koster Kristensen (EKK) fra Campus Service City. De studerende fortalte indledningsvis om arbejdet i Kommunen: Bestyrelsen står for driften af bygning 12 og for at fordele fredagsbarerne mellem fagene, og desuden er tre personer fra bestyrelsen til stede ved hver fredagsbar. Foreningen afholder generalforsamling én

2 gang om året i februar, og hvert fag har mulighed for at stille med 5 medlemmer til bestyrelsen. Bestyrelsen holder møde hver 14. dag. Bestyrelsen er ikke så involveret i festerne torsdag og lørdag. Café Kommunen blev startet op for et års tid siden af to ildsjæle fra Bestyrelsen for Foreningen Kommunen. Caféen er drevet af frivillige fra alle fag på CSS, der hver tager en eller flere vagter i caféen om ugen. Caféen har sin egen bestyrelse. Sagsbehandlerne er en gruppe af frivillige bartendere, som hjælper til i baren ved fredagsbarerne. Sagsbehandlerne består af studerende fra alle fag. SIDE 2 AF 5 De studerende opridsede nogle problemer set fra Kommunens synspunkt: 1) Bestyrelsen mangler et organ at referere til (behandles under dagsordenens punkt 4). 2) Der er et stort problem med rengøring, da der kun bliver gjort rent én gang om ugen (gulvvask), hvilket ikke er nok, nu hvor lokalet bruges til café i hverdagen også. 3) Kravet om at der skal være 2-3 vagter ved hver fest, fandt bestyrelsen rimeligt ifm. de åbne fredagsbarer, hvorimod bestyrelsen påpegede, at det er for dyrt for festudvalg, der arrangerer lukkede fester om torsdagen og lørdagen, hvor der ikke kommer gæster udefra (f.eks. fester for en enkelt årgang på et fag). Det blev hertil foreslået, at ved de mindre lukkede fester, kunne den ene dør låses, og dermed kan der spares en vagt. 4) Bestyrelsen var ikke tryg ved, at de personligt hæfter økonomisk for alt via deres CPR-numre, og de ville gerne finde en løsning på dette. EKK fortalte, at driftsområdet havde oplevet mange problemer ved festerne, og derfor er kravet om flere vagter opstået. Politiet har været tilkaldt flere gange og har henstillet til, at der kommer styr på festerne. EKK fortalte videre, at fakultetet vil komme med et udspil til, hvordan afholdelse af fester kan håndteres bedre. Vedr. rengøring påpegede EKK, at han er klar over problemer med manglende rengøring, men driftsområdet er meget presset økonomisk, og aftalen vedr. rengøring blev lavet inden, Kommunen begyndte at blive brugt til hverdag også. Rosa Øllgaard fortalte hertil, at Bestyrelsen for Foreningen Kommunen gør meget for at sikre, at fredagsbarerne forløber uden problemet f.eks. står der vagter efter kl. 22 og tjekker studiekort. Rosa Øllgaard påpegede nogle problemer med vagterne, hvilket EKK har bragt op for vagtselskabet. De studerende påpegede videre, at der generelt var en god stemning til festerne, og de fleste gæster opfører sig ordentligt, særligt taget de mange mennesker i betragtning. Det er opfattelsen, at det overordnet er nogle få, som ødelægger det for mange. Bestyrelsen for Foreningen Kommunen har ydet en stor indsats for at bygge et tværfagligt miljø op i Kommunen.

3 Troels Østergaard Sørensen (TOES) bakkede op om, at aktiviteterne i Kommunen er rigtig gode for det sociale miljø på CSS, og det vil fakultetet gerne støtte op om, men mente stadig, at det var nødvendigt, at blev udarbejdet nogle formaliserede rammer for afholdelse af fester. Cecilie Fenger opfordrede til, at dekanatet var i dialog med Kommunen om evt. ændrede betingelser for afholdelse af fester, hvortil TOES fortalte, at dekanatet vil gøre sig nogle tanker om afviklingen af fester bl.a. pba. dagens drøftelser og derefter vil indgå i en dialog med Kommunen om dette via fakultetsdirektøren og driftschefen i starten af Dekanatet vil videre undersøge, hvordan fredagsbarer fungerer andre steder på KU, og punktet tages på igen på møde i dialogforum den 1. marts Christina Vega Pedersen påpegede, at ved en sammenligning med fredagsbarer andre steder, skal man være opmærksom på, hvor mange studerende disse steder har, og hver meget plads fredagsbaren har ift. studerende. Simon Toft Kristiansen oplyste, at han havde en liste over 12 festudvalg på KU, og at han gerne vil hjælpe med at undersøge det. Christina Vega Pedersen opfordrede Bestyrelsen for Foreningen Kommunen til at deltage ved SAMF-rådets møder, så samarbejdet mellem disse organer kan styrkes. SIDE 3 AF 5 Ad 2) Opfølgning på referat fra sidste møde den 29. september 2009 Kantineudvalg: Kantineudvalget bliver fremover en del af Brugerudvalget for CSS, og to studenterrepræsentanter kan deltage vedr. punkter om kantinen. Brugerudvalget for CSS består af institutadministratorer fra alle fag inkl. Institut for Folkesundhedsvidenskab samt fakultetsdirektøren. Specialearbejdspladser: Ud over de fælles specialearbejdspladser i kælderen, er der specialearbejdspladser på institutterne og på det gamle bibliotek i Fiolstræde. Institutterne bestemmer selv, hvordan institutternes specialearbejdspladser fordeles, mens de fælles specialearbejdspladser skal bookes gennem driftsområdet. Tanja Arrild Schwarz påpegede, at der sidste år blev besluttet en norm for, hvor mange pladser institutterne skulle stille til rådighed for at kunne trække på de fælles specialearbejdspladser, hvilket dekanatet vil undersøge. Ad 3) Oversigt over studenterrelaterede organer på CSS Det var enighed om, at oversigten skulle være en oversigt over studenterpolitiske organer på CSS dvs. sociale udvalg ikke fremgår.

4 Der blev nævnt nogle rettelser på mødet: Centerledelsen skal slettes, og der skal føres en pil fra Kuppeludvalget til Kantineudvalget. FSV-rådet rettes FSV-forum, og der skal føres en pil fra FSV-forum til Studenterdialogforum. Christina Vega Pedersen får originalfilen sendt til Maria Fjallstein, som sørger for at rettelserne bliver indarbejdet, og oversigten offentliggøres bl.a. på fakultetets hjemmeside. SIDE 4 AF 5 Ad 4) Kuppeludvalgets vedtægter Tanja Arrild Schwarz fortalte indledningsvist om Kuppeludvalgets virke. Da fakultetet flyttede ind på CSS, stod Kuppeludvalget for fordeling af studenterlokaler. Kuppeludvalget sender endvidere repræsentanter til udvalg, der har med CSS at gøre, og som ikke er studenterpolitiske. I Kuppeludvalgets vedtægter forklares, hvordan studerende bliver valgt til Kuppeludvalget. Efter Centerledelsens nedlæggelse, har Kuppeludvalget ingen at referere til. Kommunen var i starten et lille udvalg under Kuppeludvalget, men i dag er det et stort og selvkørende udvalg. Der var nogle kommentarer til Kuppeludvalgets vedtægter: Det blev diskuteret, om Kommunen stadig skulle referere til Kuppeludvalget, og repræsentanterne for Kommunen var fortalere for dette. Det blev videre foreslået, at Kuppeludvalget havde en repræsentant, som deltog i Kommunens Bestyrelse eller var kontaktperson ift. Kommunen. I vedtægterne nævnes en række lokaler, som Kuppeludvalget råder over, og denne oversigt skal afstemmes med driftsområdet. Det var videre et generelt ønske om, at få en oversigt over, hvem bruger hvilke lokaler. Tanja Arrild Schwarz vil få udarbejdet en opdateret liste over, hvem har hvilke lokaler, og hvem er kontaktperson ift. lokalerne og sende den til dekanatet. TOES opfordrede Kuppeludvalget til at præcisere formuleringen af Kuppeludvalgets formål i vedtægterne, hvilket Tanja Arrild Schwarz tog til efterretning. Kuppeludvalget vil revidere dets vedtægter pba. input på dagens møde og sender reviderede vedtægter til dekanatet. Det blev videre afklaret, at Kuppeludvalget kontakter Maria Fjallstein, hvis der er behov for kontakt til dekanatet.

5 Ad 5) Studielivspjecen AC-vejleder Søren Hedegaard Sørensen deltog under punktet. Punktet var på dagsordenen, da Kuppeludvalget, som hidtil har stået for frivilligt at udgive pjecen, gerne ville have, at fakultetet overtog ansvaret. Birgitte Sloth (BSL) orienterede om, at fakultetet gerne ville overtage udgivelsen af pjecen, men at Kuppeludvalget fortsat skulle inddrages ift. indholdet af pjecen. Det var nogle kommentarer til pjecen på mødet: BSL fandt, at pjecen var god og nyttig ift. førsteårsstuderende, men at pjecen kunne målrettes endnu mere mod førsteårsstuderende f.eks. med angivelse af lokaler uden for CSS, hvor mange førsteårsstuderende også har undervisning. Søren Hedegaard Sørensen tilføjede hertil, at studiestartere har mange ting at forholde sig, så derfor vil fakultetet gerne skære pjecen til, så den indeholder det mest relevante for at starte på studiet. Endvidere skal pjecen spille mere sammen med en webside, som hele tiden er opdateret. BSL foreslog videre, at folkesundhedsvidenskab blev skåret ud af pjecen, så pjecen kunne gøres mere målrettet, men dette var der ikke opbakning til blandt de studerende. BSL opfodrede de forskellige udvalg til ikke at bruge personlige men hellere generiske adresser. Christina Vega Pedersen foreslog, at biblioteket involveret mere. TOES opsummerede, at fakultetet overtager udgivelsen af pjecen samt at fakultetet taler med Folkesundhedsvidenskab omkring bidrag til pjecen, og sikrer en kontakt til Kuppeludvalget mht. indhold. Pjecen skal være færdig til studiestart 2010 dvs. august, og det meste af indholdet forventes afklaret til marts måned. SIDE 5 AF 5 Ad 6) Evt. Christina Vega Pedersen spurgte til fakultetets budget for 2010, idet hun havde hørt, at KU skal spare mio. kr. TOES svarede hertil, at han endnu ikke kunne fortælle så meget, da budgetudspillet fra rektorat først skal godkendes af bestyrelsen på møde den 10. december. Budgettet lægger op til personalereduktioner på ca. 130 personer, og det er meget vigtigt, at denne proces håndteres rigtigt gennem samarbejdsudvalgene. Den økonomiske situation er desuden forskellig fra fakultet til fakultet og institut til institut.

Studenterdialogforum med dekanen. Studenterdialogforum med dekanen. Forum. Møde afholdt: Mandag den 15. december kl

Studenterdialogforum med dekanen. Studenterdialogforum med dekanen. Forum. Møde afholdt: Mandag den 15. december kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Studenterdialogforum med dekanen MØDEREFERAT 12. JANUAR 2009 Forum Studenterdialogforum med dekanen DEKANKONTORET Møde afholdt: Mandag den 15.

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT NOVEMBER 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. MARTS 2011 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl. 13-15

Læs mere

Dekanens dialogforum med studerende

Dekanens dialogforum med studerende DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT 16. MARTS 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Mandag

Læs mere

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT- ÅBEN UDGAVE 15. JANUAR 2019 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Torsdag den 6. december

Læs mere

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd - SAMF. Forum. Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd - SAMF. Forum. Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd - SAMF MØDEREFERAT 30. MAJ 2011 Forum Akademisk Råd - SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Mandag den 30. maj 2011 kl. 15-16

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. JULI 2007 Forum: Akademisk Råd (SAMF) DEKANATET Møde afholdt: 31. maj 2007 kl. 13-15 Sted: Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT OKTOBER 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. MARTS 2010 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11.

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl. 13-15

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Medlemmer af Dialogforum M Ø D E R E F E R A T 11. SEPTEMBER 2017 Forum Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Dekanens dialogforum med studerende

Dekanens dialogforum med studerende DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT 29. NOVEMBER 2011 Forum Dekanens dialogforum med studerende LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 2. maj 2017 kl Sted CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 2. maj 2017 kl Sted CSS, mødelokale K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Akademisk Råd SAMF M Ø D E R E F E R A T 4. MAJ 2017 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 24. SEPTEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 24. september

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT MARTS 2016 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Medlemmer af Dialogforum M Ø D E R E F E R A T MARTS 2018 Forum Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut.

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 1. juni 2006 kl. 10.00-12.00 Sted: Fakultetssekretariatet

Læs mere

Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens Dialogforum MØDEREFERAT MAJ 2017 Forum Dekanens dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt 15. maj 2017 Sted 4.1.02 ØSTER FARIMAGSGADE

Læs mere

Dialogforum. Forum. Møde afholdt 22. maj 2018 CSS. Sted MABB. Referent

Dialogforum. Forum. Møde afholdt 22. maj 2018 CSS. Sted MABB. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 31. JULI 2018 Forum Dialogforum STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. JUNI 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 20. juni

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg DEKANKONTORET - Møde afholdt: 11. juni 2009, kl. 10.00

Læs mere

Godkendt referat af FSU-seminar.

Godkendt referat af FSU-seminar. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-seminar. Dato: Fredag den 28. oktober 2005

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 14. DECEMBER 2012 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl.

Læs mere

Akademisk Råd - SAMF. Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale

Akademisk Råd - SAMF. Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd - SAMF DEKANATET Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl. 13-15 Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 29. SEPTEMBER 2008 Forum Akademisk Råd SAMF DEKANKONTORET Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2008 kl. 14-16

Læs mere

Der bliver ansat en prodekan for forskning og omverdensrelationer.

Der bliver ansat en prodekan for forskning og omverdensrelationer. Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2014 Forum Aftagerpanelet STUDIEADMINISTRATIONEN Møde afholdt: 19. juni kl. 16:30

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 7. juni Sted: CSS, mødelokale Maria Fjallstein.

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 7. juni Sted: CSS, mødelokale Maria Fjallstein. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. JUNI 2012 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 7. juni 2012 Sted: CSS,

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl. 10.00 12.00

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl. 10.00 12.00 D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. SEPTEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2009 Forum HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi Møde afholdt:

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Torsdag den 16. marts 2017 kl

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Torsdag den 16. marts 2017 kl KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 31. MARTS 2017 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Torsdag den 16. marts 2017 kl. 13.15-15.15

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 19. SEPTEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Skabelon for UMV-handlingsplan

Skabelon for UMV-handlingsplan Skabelon for UMV-handlingsplan Lav én handlingsplan pr. problem Sted fx fakultet, institut, bygning Uddannelser ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Oprettet d. 13. december 2011 Titel Kandidatstuderendes

Læs mere

Gæster: Luise Mandrup Andersen, Bettina Skårup (fra Antropologisk Analyse)

Gæster: Luise Mandrup Andersen, Bettina Skårup (fra Antropologisk Analyse) I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelet, Institut for Antropologi BILAG A M Ø D E R E F E R A T 07. APRIL 2016 Forum Aftagerpanelet ANTROPOLOGI

Læs mere

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 16. juni 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd - SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 16. juni 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd - SAMF MØDEREFERAT 23. JUNI 2011 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 16. juni 2011 kl. 10-12

Læs mere

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Til FSU medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Ledelsessekretariatet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 04-12-2015

Læs mere

Bestyrelsen for Det Nationale Center for Skov, Landskab og Planlægning REFERAT 51. møde den 15. marts 2017, kl

Bestyrelsen for Det Nationale Center for Skov, Landskab og Planlægning REFERAT 51. møde den 15. marts 2017, kl Bestyrelsen for Det Nationale Center for Skov, Landskab og Planlægning REFERAT 51. møde den 15. marts 2017, kl. 12.30-14.30 Godkendt Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: 24. september Sted: Lea Allingham Nielsen. Referent:

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: 24. september Sted: Lea Allingham Nielsen. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Akademisk Råd SAMF M Ø D E R E F E R A T 24. SEPTEMBER 2015 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Læs mere

Evaluering af KU s Strategi 2016

Evaluering af KU s Strategi 2016 Bestyrelsesmøde nr. 87 d. 31. januar 2017 Punkt 4. Bilag 5. Evaluering af KU s Strategi 2016 Sammenfatning 08/12/2016 2 Baggrund og metode for evalueringen Evalueringen af Strategi 2016 er gennemført i

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T ET Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. NOVEMBER 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere Cristian Russu, Inge Bech, Kara Ellegaard, Mindaugas Mikalainis, Rikke Holm,

Læs mere

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T AUGUST 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2014 Forum FAMU Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014 Sted: Referent: Mikado House 3. sal Peter Wedel Bay Til stede:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 8. OKTOBER 2010 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 23.

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sociologforening

Generalforsamling i Dansk Sociologforening Generalforsamling i Dansk Sociologforening Mandag d. 23. februar 2015 Kl. 19:45-21:30 på Københavns Universitet, Sociologisk Institut, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

Læs mere

Biblioteksudvalgsmøde. Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet. Forum. Møde afholdt: 2. december Sted: Oddur Hansen. Referent:

Biblioteksudvalgsmøde. Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet. Forum. Møde afholdt: 2. december Sted: Oddur Hansen. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Biblioteksudvalgsmøde M Ø D E R E F E R A T 2. DECEMBER 2015 Forum Biblioteksudvalg, Saxo-Instituttet Møde afholdt: 2. december

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145 D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Akademisk Råd AR (AR 2/2014) Mødedato: Fredag d. 25. april

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Torsdag den 8. juni 2017 kl Sted CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt Torsdag den 8. juni 2017 kl Sted CSS, mødelokale K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Akademisk Råd SAMF M Ø D E R E F E R A T 12. JUNI 2017 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

17. februar 2010 BT/lt J.nr / Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-10,

17. februar 2010 BT/lt J.nr / Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-10, Godkendt på bestyrelsens møde 2-10, 26.04.10. Ledelsessekretariatet Fredrik Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg Tlf. 9940 9940 Fax 9815 2201 www.aau.dk 17. februar 2010 BT/lt J.nr. 2010-012/01-0031

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 24 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 12. DECEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag d. 28.april kl. 17.15 Sted: Mødelokale 2, Dyrlægevej 9, 1870 Frederiksberg C Mødeleder: Cecilie Til stede: Nikolaj Hansen, Cecilie Esther Helt, Jasmine Johanne

Læs mere

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund

Prodekaner: Jens Erik Mogensen og Julie Sommerlund D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 1. A P R I L 2014 APRIL 2014 Deltagere:

Læs mere

Vicki Antosz (VA) TEL

Vicki Antosz (VA) TEL UNIVERSITY OF COPENHAGEN INSTITUT FOR ANTROPOLOGY [Modtager maks. 7 linjer] (tryk F11 for at springe fra felt til felt) REFERAT 29 SEPTEMBER 2015 Forum Samarbejdsudvalget Sociologi SEKRETARIATET FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 12. december 2006 kl. 11.00-13.00 Sted:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmerne af aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 1. JUNI 2011 Forum Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi Møde

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere