KvongPosten April 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KvongPosten April 2018"

Transkript

1 KvongPosten April 2018 Dilettant Haralds køer, en farce af Ole Caspersen. Vi befinder os på landet. Hans og Hilda er bekymrede for deres ugifte søn, Harald, som de mener trænger til en kone for han er begyndt at snakke med køerne. Derfor har Hilda indrykket en annonce under personlige i den lokale sprøjte. Annoncen bliver besvaret af Rigmor fra nabobyen, som har forstand på både husholdning og dyr, men måske ikke ligefrem er det store nummer hos herrerne. For at Harald ikke skal fatte mistanke, hænger de et skilt op med værelse til leje ved gården, så Rigmor ved en tilfældighed kan komme til at bo der. En rigtig forviklingskomedie med kærlighed og køer med rappe replikker. Denne skønne farce kan ses lørdag den 14. april med generalprøve kl eller til premieren kl i gymnastiksalen i Kvong. Priser eftermiddag: Børn u. 14 år kr. 30,- incl. Sodavand og kage Voksne kr. 50,- incl. Kaffe og kage Priser aften: Kun for forestillingen: kr. 65,- Forestillingen + 2 teater-snitter m. 1 øl eller 1 sodavand: kr. 130,00 Af hensyn til bestilling af teater-snitter: Skal ske senest mandag den 9. april til: Peter Roesgaard tlf.nr.: eller Torben Mikkelsen tlf.nr.: efter kl og gerne på SMS.

2 Aktivitetskalender, Gudstjeneste April Dato Nr. Nebel Kvong Lydum Præst 1. april Påskedag Ann 2. april 2. påskedag Ann 8. april 1. s. Fri e. påske 15. april 2. s. e. påske Ann 22. april 3. s. e. påske Ann 27. april Bededag Konfirmation Ann 29. april 4. s. e. påske Ann Maj 6. maj 5. s. e. påske Konfirmation Ann Aktivitetskalender April Mandag den 2. april Kl Tirsdag den 3. april Kl Onsdag den 4. april Kl Lørdag den 7. april Kl Tirsdag den 10. april Kl Opstartsmøde i kroket - Multihuset. U-turn i gymnastiksalen. Formiddagskaffe i kirkehuset - Kvong Menighedsråd. Damefest i Kvong gymnastiksal. Husk tilmelding til Lilian Dølby - Kvong Idrætsforening. Kvong Sogneforening afholder generalforsamling på Lærerværelset på Kvong Gl. Skole.

3 Aktivitetskalender fortsat - April Onsdag den 11. april Kl Onsdag den 11. april Kl Lørdag den 14. april Lørdag den 21. april Kl H på Kvong Gl. Skole. Nørkleklub - Lærerværelset på Kvong Gl. Skole. Dilettant - Generalprøve kl samt premieren kl i gymnastiksalen i Kvong. Forårsmarkedet i skolegården - Kvong Sogns Støtteforening. Aktivitetskalender - Maj Søndag den 6. maj Kl Torsdag den 17. maj Kl Tirsdag den 22. maj Kl Konfirmation i Kvong Kirke. Nørkleklub - Lærerværelset på Kvong Gl. Skole. Generalforsamling i Aktiv Kvong - Aktivitetshuset. Formiddagskaffe i Kvong Onsdag den 4. april kl Sidste gang inden sommerferien Læsekreds Læsekreds i Kvong, torsdag den 12. april kl i Kirkehuset. Kvong 4H 4H vil i denne sæson være om onsdagen efter flere henvendelser. Så næste gang bliver onsdag den 11. april kl på Kvong Gl. Skole. Vi vil plante, så og male. Vi ses.

4 DAMEFEST VI HOLDER DAMEFEST FOR DEJLIGE LUNDE/LYDUM/KVONG DAMER OG GERNE FLERE I GYMNASTIKSALEN PÅ KVONG GAMLE SKOLE LØRDAG DEN 7. APRIL KLOKKEN Entre er gratis, du skal i stedet medbringe en lille ret til tagselvbord. (Og egen service, hvis du ikke er til engangsservice). Der købes billige drikkevarer i baren. Tilmeld dig ved Lilian Dølby - Tlf senest den 31/3 Vi håber en rigtig sjov og hyggelig aften Vi ses Kvong Idrætsforening. Kroket Kvong Opstarts møde - Mandag den 2. april 2018 kl i Multihuset. Mød op alle gamle som nye spiller.

5 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Kvong Sogneforening afholder generalforsamling på Lærerværelset på Kvong gl. skole Tirsdag den 10. april kl med dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Beretning ved formanden 3. Aflæggelse af regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Behandling af indkomne forslag (skal skriftligt være formanden i hænde senest syv dage før generalforsamlingen) 6. Valg af bestyrelse (Magda Joensen og Helle Cramer er på valg og genopstiller ikke) 7. Valg af tre suppleanter 8. Valg af revisorer og revisorsuppleanter Alle er velkomne, og vi glæder os til at se så mange som muligt. M.v.h. Jørgen Ø. Jensen Kvong Sogneforening Kvong Menighedsråd Kvong Menighedsråd deltager i forårsmarked lørdag den 21. april 2018 kl med salg af brugte træborde, stole, klapstole, enkelte skabe, PH-lamper m.m.

6 Forårsmarked Forårsmarked i skolegården for hele familien. Lørdag den 21. april kl Har du noget du vil sælge, så kan du bare møde op kl. 10 og stille bod op. (Borde kan lånes) I år kan man forudbestille blomster/planter. (Se vedlagt bestillingsseddel) De forudbestilte blomster/planter kan afhentes på forårsmarkedet, derudover vil der være et lille udvalg, som sælges. Der vil ikke være mulighed for efterbestillinger. Så vil du være sikker på at vi har de blomster/planter du ønsker, så husk at udfylde bestillingssedlen og send til pr. mail til majbritthedegaard@live.dk Også i år vil der være mulighed for at købe pølser som er sponseret af Dan-El, Murermester Kjeld Sørensen og Kvong Smede- og Maskinforretning. Vi håber I alle møder op til en hyggelig dag. Vi glæder os til at se jer. Mange forårs hilsner fra Kvong Sogns Støtteforening

7 Kvong Børnehus Nu nærmer foråret sig i Kvong Børnehus og vi ser alle frem til et spændende år. Det lykkedes desværre ikke at få kyllinger, men til gengæld har vi en masse fantastiske børn i Kvong Børnehus og flere nye er på vej. Vuggestuen er fyldt godt op langt ud i fremtiden, så der er en masse at se til. Vi får tiden til at gå med forskellige aktiviteter og vinterhygge udenfor når vejret er til det. Ind imellem byder det danske vintervejr på sne nok til at vi kan kælke og det elsker både store og små. Desuden har den sidste tid budt på forskellige små ture bl.a. til foderstof, stadion og mindre grupper af børn har været på tur til Lundparken og også en tur til Lyne skole. Børnene nød at være "i skole" for en dag. Generelt er det så dejligt når vi tager afsted på vores ture i bussen uanset om det er en kortere eller længere tur. Både børnehaven og vuggestuen benytter os af den omkringliggende natur, hvilket giver masser af luft og dejlige røde kinder. Kvong Børnehus var repræsenteret på Lunde skole til visionsmødet, hvor den kommende børneby i Lunde blev drøftet og en masse gode ideer kom på bordet. Et godt møde med engagerede deltagere. Vi håber alle nyder de små glimt af forår ligeså meget som vi gør her i Børnehuset, det betyder nemlig at vi snart skal endnu mere ud, lave bål og nyde naturen. Forårshilsner fra Kvong Børnehus

8 Lidt fra gymnastikopvisning på Frøstruphave Efterskole Lunde Gymnastikforening og Kvong Idrætsforening havde en super flot gymnastikopvisning lørdag den 3. marts. Der var god stemning i Frøstruphave-hallen samt flot opbakning fra publikum, der kunne se de mange flotte indslag fra lokale hold, men også fra JTH Blåbjerg samt Brejninggaard Efterskole. Tak for en god eftermiddag :-) U-turn. Så er det nu du har chancen for at komme i sommerform med KIF s nye tiltag U-turn. 10 træningsgange med helt forskelligt indhold og skiftende instruktører. Eks. På træningsform kan være, spinning, fitness, yoga, udendørs træning. U-turn er for ALLE (16+), også selvom du ikke er vant til at træne. Vi ses første gang i gymnastiksalen i Kvong tirsdag d. 3/4 Kl , hvor I får en plan over de resterende træningsgange. Pris: medlemmer af fitness - gratis. Ikke medlemmer kr. Man skal tilmelde sig holdet, også selvom man er medlem af fitness, på Kvong.dk (Det hjælper vi gerne med på første træningsaften). Vel mødt - Lone, Heidi, Christa og Lene

9 Nyt fra Kvong/Lunde Jagtforening Der er igennem længere tid blevet observeret en øget bestand af mårhunde i jagtforeningens område. Da den er en invasiv art i den danske natur, vil vi fra jagtforeningens side oprette en gruppe af jægere som vil indsamle oplysninger om- og bekæmpe mårhundene. Det skal vi bruge hjælp til af lodsejere og beboere i Kvong og Lunde. Vi skal bruge informationer om såvel grævling/rævegrave, da mårhundene kan bo i så vel natur- og kunstgrave, selvom disse er beboet af andre dyr. Så observerer I noget eller ved, hvor der er nogle gamle grave hvor der evt. kan stilles vildt kamera op, så kontakt venligst jagtforeningen. Med venlig hilsen Egon Høgedal Tlf Aktiv Kvong Generalforsamlingen for Aktiv Kvong afholdes tirsdag den 22. maj 2018 kl i Aktivitetshuset Dagsorden i.h.t. vedtægterne På gensyn! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Aktiv Kvong John Kruse, Niels Jeppesen og Kim Beier

10 Konfirmation I anledning af den forestående konfirmation vil jeg gerne lægge butik til indsamling til konfirmanderne. Åbningstider: mandag til torsdag , fredag Postkassen kan benyttes - læg venligst tlf. nr. ved, så vil jeg kvittere for modtagelse. Mobil pay Oplysning til dem der ikke ved hvad dette drejer sig om, så samles der 20 kr. ind til den/de konfirmander man ellers ville give et telegram. På den måde får konfirmanden et telegram med mange navne + lidt penge i stedet for mange telegrammer. Er der nogen jeg har glemt og evt. nonfirmander, vil jeg meget gerne have oplysning derom på westspeed@westspeed.dk Konfirmanderne på min liste er følgende: Kvong kirke d. 6. maj kl Mathilde Ransby Mathiasen Engbakkevej 1A, Kvong Ida Ahrensback Roesgaard Kvongvej 501, Kvong Rasmus Fleng Carlsen Brinksvej 1, Kvong Sebastian Krogh Jensen Åstedvej 31, Kvong Lyne kirke d. 13. maj kl Stephanie Gärtner Ringkøbingvej 351, Kvong Mia-Mai Snitgaard Neder Hallumvej 101, Kvong Nr. Nebel kirke d. 27. april. kl Kathrine Aasberg Åstedvej 41, Kvong Venlig hilsen West Speed Kvong Kirkebakke 1 og Kirsten Kristiansen.

11 KvongPosten udgives af Kvong Sogneforening i samarbejde mellem alle foreningerne i Kvong. Se også Stof til næste nummer af Kvongposten Indleveres senest den 18. april kvongposten@outlook.dk HUSK! Aktivitetskalenderen dækker to måneder. Arrangementer omtales særskilt den måned, de finder sted.

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

KvongPosten Januar 2019

KvongPosten Januar 2019 KvongPosten Januar 2019 Nytårsskål Den 1. januar 2019 i Kvong Kirke kl. 15,00. Efter gudstjenesten nytårsdag er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår med et glas bobler. Formiddagskaffe i Kvong

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

KvongPosten Maj 2019

KvongPosten Maj 2019 KvongPosten Maj 2019 Aftenudflugt tirsdag 14. maj kl. 19 I lighed med tidligere år afholder Kvong Sogneforening igen i år aftenudflugt for sognets beboere og andre interesserede. Sidste år havde vi en

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde - Kvong Gymnastikforeninger 2019-2020 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn (Træning

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Stilbjergvej 57, Tinghøj Tlf: 2876 8140 Her er plads til din annonce...eller måske skal den være

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Indhold * Kroket & Petanque: Jubilæum * Lyne Hallen: Sommerfest * SLGU: Sponsor tøj til

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. mar Generalforsamling. Lunde

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. mar Generalforsamling. Lunde Lunde Nyt April 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. mar. 19.30 Generalforsamling Lunde Lunde Forsamlingshus Forsamlingshus 4. apr. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 7. apr. 18.00 Damefest Kvong Idrætsforening

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2018

for Lyne Sogn Marts 2018 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2018 Præstevikar Bente Bramming Dengang der var sne på Højallé 23-2 1979 Mette Vestergårds garage Indhold * Lyne Forsamlingshus:

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018 Forrygende, flot, fænomenal, fantasifuld, fantastisk forestilling af Cirkus Lillegul Lommetørklæder blev hevet op af lommen, lattermuskler blev maseret og taknemmelighed over at være en del af denne skole

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening GENERALFORSAMLING Onsdag

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Børnebo: Generalforsamling Forsamlingshuset: Danseaften Familie & Fritid: Generalforsamling Lyne Kroket

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Lunde Nyt. Kvong/Lunde Jagtforening. Blåbjerg. Udviklingsråd

Lunde Nyt. Kvong/Lunde Jagtforening. Blåbjerg. Udviklingsråd Lunde Nyt Marts 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 21. feb. 19.00 Generalforsamling Lunde Gymnastik Lunde Kro & Ungdomsforening 25. feb. 09.30 Regulerings jagt Kvong/Lunde Jagtforening Mødested: Lunde

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Indhold: Vennekredsen: Bankospil Borgerforeningen: Opråb Friskolen: Ny legeplads Friskolen: Åben skole Lyne Brugs:

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 8. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/2-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 8. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/2-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 8. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/2-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Kaffebord Søndag den

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018 20-års jubilæum Lørdag d. 15. september fejrer vi 20-års jubilæum. Det bliver en festlig dag med mange forskellige boder og aktiviteter bl.a. cykelsponsor løb. Om aftenen er der fest for de voksne vi skal

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2018

for Lyne Sogn Februar 2018 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2018 Præstevikar Bente Bramming Indhold * Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling * Lyne Hallen: Vesternfest * Borgerforeningen:

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave Nyhedsbrev uge 17 2014 Side 1+2 Generalforsamling Side 6 Filuren Side 3 Fra bestyrelsen Side 7 0/1 kl. + 2/3 kl. Side 4 Støtteforeningen Side 8-10 Børnehaven Side 4+5 Arbejdsdag Side 11 Kalender, kontakt,

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 12. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/3-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 12. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/3-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 12. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/3-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Kaffebord Søndag den

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere