DANSK KIRKETIDENDE 159. årgang Indhold Dansk Kirketidende 2007 Artikler debat - anmeldelser side Arendt, Niels Henrik Er kristendommen den bedste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK KIRKETIDENDE 159. årgang Indhold Dansk Kirketidende 2007 Artikler debat - anmeldelser side Arendt, Niels Henrik Er kristendommen den bedste"

Transkript

1 DANSK KIRKETIDENDE 159. årgang Indhold Dansk Kirketidende 2007 Artikler debat - anmeldelser side Arendt, Niels Henrik Er kristendommen den bedste religion? 376 Bach-Nielsen, Carsten Lisbeth Smedegaard Andersen: Det åbenbarede ansigt 56 Balslev-Clausen, Peter Del og hersk folkekirken og demokratiet 105 Bang-Møller, Henrik Grundtvigianerne og tidsånden 221 Bannerholt, Brian Det absurde teater og Jesu forkyndelse 51 Bekhøi, Lene Kirken og skolen et retroprojekt? 29 Bjerg, Svend Jørgen Demant: Søndag morgen 8 Bock, Mette Birthe Rønn Hornbech: Fra krigsbarn til folkevalgt 155 Brammning, Torben Mette Kathrine Grosbøll: Teologisme 332 Brun, Jens Erkendelsen af godt og ondt 14 Test - nej, protest! 53 Hensynsfulde præster 88 Svar til Kjeld Holm 117 Grundtvig-Studier 2006/ red. Jens Holger Schjørring 195 Bugge, Ingeborg Når præstedøtre elsker 229 Christensen, Berit Schelde Gud på nye måder 261 Christensen, Jørgen Sag eller form? - hvad hændte i Hillerød? 61 Christensen, Kræn Kjeld Holm: Mennesket er en misforståelse - Johannes Sløk 302 Christensen, Leise Jan Lindhardt: Ind i kirken 136 Christiansen, Marianne Højskolesangbogen, Melodibogen, Sanghåndbogen 1 Højskolesangbogens melodibog 204 Christoffersen, Lisbet Frisind - højskolesangbogen og skellet mellem religion og politik 118 Leif Andersen: Teksten og tiden 138 Kurt E. Larsen: Fra Christensen til Krarup 351 Clausen, Egon En folkelig tragedie 166

2 Engdahl, Anita Hansen Så fik vi det på plads - om mere kirke for pengene 213 Gade, Kåre PowerPoint - om en tur til Sverige 328 Gjerris, Mickey På kant med teknologien 181 Gjørup, Unna-Pernille Nils Gunder Hansen: Tage Skou-Hansen - et forfatterskabsportræt 34 Gotfredsen, Sørine Tro kan ikke sammenlignes 188 Grønborg, Jan Præstens prædiken - Gud fri os fra perfekte præster 380 Götke, Povl Kristendommen på en skala fra 1 til 10? 109 Hindsholm, Lise Ledelse i folkekirken /red. Hans Vium Mikkelsen m.fl. 257 Holm, Kjeld Foragt for virkeligheden 115 Holm, Lars En kirke der sparker røv og et fyrtårn der sparker røv i bolledejen 55 Endnu en uomgængelig lady og lidt logik for dværghøns 90 Noget om en velsmurt bibel og en ukristelig gudstjeneste 122 Hvid-Olsen, Egil Jes Nysten: Fri os fra det onde 367 Hvid-Olsen, Mette Birgitte Thyssen m.fl.: Jeg tror på - undervisningsmateriale om trosbekendelsen 40 Christina Rantil Smith: Kon4mand 40 Hviid, Else Og Gud sagde - om Helmut Friis 240 Ånd har krop 293 Cecilie Rubow: Fem præster og antropologiske perspektiver 9 Haahr, Poul Kristendom og sekularisering referat fra teologmøde på Testrup 72 Haarder, Bertel Forkert refereret 218 Illum, Tine Vi vil heller ikke være de sidste til at indrømme doping!!! 220 Jacobsen, Peter Ø. Lad os formulere vor kristne tro! 370 Jensen, Finn Riber Det er altså nu, der skal handles! 77 Udfordringer til folkekirken /red. Jens Holger Schjørring m.fl. 193 Jessen, Peter Lindholt Boligpligt, klynk og ens syge moster 91 Johannessen, Torsten Test - nej protest! 53 Replik til Kjeld Holm 133 Kelstrup, Erik I skal leve - begravelsessamtaler / red. Peter Nejsum m.fl. 176 Grundtvig - prædikener i Vartov bd. 5-8 / red. Jette Holm m.fl. 347 Kjær, Henrik Guldbrandt Ingen præst er en ø! 343 Knudsen, Agnete

3 Højskolen, en primuspumpe 148 Koed, Hans Krab Kampen om medborgerskab? 150 Kvist, Jens Storm over Europa - islam - fred eller trussel? / red. Lone Nørgaard m.fl. 207 Thomas Uhre Fenger: Flakkerliv 227 Kvist, Morten Genlæsning af Grundtvigs kirkelige anskuelse 197 Larsen, Marianne Frank Folkekirkens fremtid som kontinuitet? 277 Ulla-Carin Lindquist: Ro uden årer 26 Simon Grotrian og Erik Fessel: Fire salmer 192 Laursen, Troels Ikonet - et moderne Kristus-billede 42 Lumholt, Lisbeth Helle Krogh Madsen og Lars Heilesen: Bliv klogere på livet med N.F.S. Grundtvig 38 Lund, Henrik Ole Jensen: Historien om K.E. Løgstrup 153 Munch, Lene Wadskær Erhvervspræst 82 Møller, Anders Monrad Anders Monrad Møller: En dansk students dagbog - C.J. Brandt 93 Møller, Jes Fabricius Claus Bjørn: Grundtvig som politiker 348 Møller, Kristian Massey På Betlehems marker - alterbilledet i Stevns Valgmenigheds kirke 400 Mårup, Arne Set herfra: Sansen for det særlige 31 Husk en kattelem! 95 Klovn Radikal hensynsbetændelse 295 Goodbye Grosbøll 358 Anmeldelser: Egon Clausen: Esbjerg Evangeliet 272 Esbjerg Evangeliet - undervisningsoplæg 273 Hverdagsfromhed /red. Kåre Gade m.fl. 386 Andet: En dansk teologisk kanon? 17 Svar til Bertel Haarder 219 Kære Arne Ørtved! 403 Nielsen, Kjeld Slot David Bugge: Medusas søn - Martin A. Hansen 11 Johs. Stræde: Svanesang - en fortælling 238 Nørgaard, Anders Tysk hilsen i den danske kirke 191 Pedersen, Inge Lise Henriks tydelige tale - artikel fra bogen Hverdagsfromhed 125 Pedersen, Jørgen Juul Religion og politik 70 Pedersen, Kåre Egholm At være menneske - om Kristoffer Olesen Larsen 299

4 Petersen, Anne Marie Helge Stenkilde: Ambrosius Stub 25 Petersen, Ellen Aagaard Den nye præst 245 Petersen, Erik Jakob Til Jens Brun, formand for Kirkeligt Samfund! 135 En butik uden kunder? 290 Kristian Massey Møller: Den syriske garage 178 Jens Rasmussen: Kierkegaards kritik af den triumferende kirke 209 Quistorff, Anders Præstens tvungne dans efter tidens fløjte! 383 Rasmussen, Knud Nyboe Lideform (påskemeditation) 100 Riis, Ricardt Modefrihed 168 Ryholt, Robert Dansk teologisk kanon - om Regin Prenters Skabelse og genløsning 23 Raahauge, Jens Gå til åndgribeligheder! 103 Raahede, Uffe Hvordan synes du selv, det går? 268 Folkekirkens fremtider 285 Schow-Madsen, Jakob Præstekoner, jordemodermænd og andet godtfolk 67 Sivertsen, Chr. Alle Mine Kilder - arven efter Grundtvig 41 Skærved, Paul Verner Hvad har kirkerne med EU at gøre? 172 Søgaard, Peter Den etiske fordring 174 Mig og evigheden - Johannes Sløk / red. Lars Sandbeck 304 Søndengaard, Annelise Jul i den gamle købmandsgård 396 Sønderby, Kirsten Kruchov Bent Falk: I virkeligheden - supervision 224 Thaysen, Morten Jørgen I. Jensen: Jeg-automaten 242 Thomsen, Niels Kristendommen den bedste religion 45 Grundtvigsk tradition og nutidens udfordringer 252 Unold, Jan En aktivistisk folkekirke 337 Weis, Palle Kampen om skolen 141 Westergaard, Elof Kong Volodimer og hans bedstemor 85 Mand i sin båd 220 En blues for duerne 243 Jeg vil ikke begraves ved siden af dig! 384 Wigh-Poulsen, Henrik Set herfra: DR-kirken 3 Politik og præster 19

5 Grænsedragning 47 Kvinder, kirke og kulturkamp 63 Et prøvet forhold 79 Ateisterne vender tilbage 111 Tørklæder 127 Sjov i Danmark 143 Mellem ekstremerne 159 Kvalitetsreform 215 Kirkelukninger 231 Landsognet 247 Kirkemøde 263 Ledelse 279 Sceneskifte - de trængte kristne menigheder 311 Et nyt netværk mandater 371 Tre små julestykker 390 Anmeldelser: Theodor Jørgensen: Guds menneskelighed 137 Hans Henningsen: Knud Hansen - en legende 154 Ole Hyldegaard Hansen: Kirke under nye vilkår - K.C. Holm 226 Søren Krarup: Historien om Tidehverv 333 Andet: Ind i kirken. Og ud igen 223 Ørtved, Arne Hvem bestemmer hvad? 134 Kære Arne Mårup 402 Aallmann, Thomas Østergaard Jesus går til filmen / red. Ida Auken m.fl. 274 Dagens tekst Larsen, Eva Holmegaard I ly af natten Joh 3, Lignelsen om splinten og bjælken Luk 6, Fortællingen om de ti spedalske Luk 17, Gud, mig og den anden Matt 22, Alle vore helgener Matt 5, Mårup, Arne Boomerang-teksten Matt 7, Nejsum, Peter Et overflødigt under Joh 2, Sædemanden for juryen Mark Den guddommelige kampplads Luk 11, Forelsket Mark 16, Opgør med klicheerne Joh 16, Pedersen, Kim Arne Solopgangen fra det høje Luk 1, Sønderby, Kirsten Kruchov Livet leves i lavlandet Matt 17, Slangen ved barmen Matt 4, Pigen i toget Luk 1,

6 Den gode hyrde Joh 10, Os og dem Joh 15,26-16,4 144 Thaysen, Morten Lignelsen om de dårlige undskyldninger! Luk 14, Forlig jer I skabhalse! Matt 5, Døvstumme blandt døvstumme Mark 7, Når døden gør tavs Luk 7, Så er der fest! Matt 22, Da Kristus gik med ham Matt 9, Vesterdal, Lone De lukkede døre Luk 4, Grundtvigsk Forum - organisatorisk Brun, Jens Kighul til at styrelsesmøde 171 Formandens årsberetning Personlighedsidealet - mundtlig årsberetning 362 Den samarbejdende folkekirke forslag til indførelse af stiftsråd / Kirkeudvalget 157 Jensen, Finn Riber Kontaktgruppe og netværk - kredsinitiativ i Holsted 287 Johannessen, Torsten Fra Kirkeligt Samfund til Grundtvigsk Forum 353 Folkekirken død eller levende? (Samtaledag 2007) 289 Kirkeligt Samfunds udvalg - hvad laver de i grunden? 319 Petersen, Benneth Østergaard Kirkeligt Samfunds-kredsene i Esbjerg 344 Wigh-Poulsen, Henrik Lidt om bladet (nyt layout) 310 Årsmøde 2007 (mødereferat) 359 Anmeldte bøger Højskolesangbogen, Melodibogen, Sanghåndbogen 1 Søndag morgen mødet mellem Gud og mennesker / af Jørgen Demant 8 Fem præster og antropologiske perspektiver / af Cecilie Rubow 9 Medusas søn - digtning og etik hos Martin A. Hansen / af David Bugge 11 Ambrosius Stub / af Helge Stenkilde 25 Ro uden årer / af Ulla-Carin Lindquist 26 Tage Skou-Hansen - et forfatterskabsportræt / af Nils Gunder Hansen 34 Bliv klogere på livet med N.F.S. Grundtvig / af H. K. Madsen og L. N. Heilesen 38 Jeg tror på - undervisningsmateriale om trosbekendelsen / af Birgitte Thyssen m.fl. 40 Kon4mand / af Christina Rantil Smith 40 Alle Mine Kilder / red. Niels Jørgen Cappelørn m.fl. 41 Det åbenbarede ansigt / af Lisbeth Smedegaard Andersen 56 En dansk students dagbog - C.J. Brandt / af Anders Monrad Møller 93 Ind i kirken - en guide til gudstjenesten / af Jan Lindhardt 136 Guds menneskelighed / af Theodor Jørgensen 137 Teksten og tiden / af Leif Andersen 138 Historien om K.E. Løgstrup / af Ole Jensen 153 Knud Hansen - en legende / af Hans Henningsen 154 Fra krigsbarn til folkevalgt / af Birthe Rønn Hornbech 155 I skal leve - nitten begravelsessamtaler / red. Peter Nejsum m.fl. 176 Den syriske garage / af Kristian Massey Møller 178 Fire salmer / af Simon Grotrian og Erik Fessel 192 Udfordringer til folkekirken / red. Jens Holger Schjørring m.fl. 193

7 Grundtvig-Studier 2006 / red. Jens Holger Schjørring 195 Højskolesangbogens melodibog 204 Storm over Europa - islam - fred eller trussel?/ red. Lone Nørgaard m.fl. 207 Kierkegaards kritik af den triumferende kirke / af Jens Rasmussen 209 I virkeligheden - supervision / af Bent Falk 224 Kirke under nye vilkår - K.C. Holm / af Ole Hyldegaard Hansen 226 Flakkerliv / af Thomas Uhre Fenger 227 Svanesang - en fortælling / af Johs. Stræde 238 Jeg-automaten / af Jørgen I. Jensen 242 Ledelse i folkekirken / red. Hans Vium Mikkelsen m.fl. 257 Esbjerg Evangeliet - en almanak / af Egon Clausen 272 Esbjerg Evangeliet - undervisningsoplæg / udg. Folkekirkens Skoletjeneste 273 Jesus går til filmen / red. Ida Auken m.fl. 274 Mennesket er en misforståelse - Johannes Sløk / af Kjeld Holm 302 Mig og evigheden - Johannes Sløk / red. Lars Sandbeck 304 Teologisme - om Tidehvervs vej / af Mette Kathrine Grosbøll 332 Historien om Tidehverv / af Søren Krarup 333 Grundtvig - prædikener i Vartov bd. 5-8 / udg. Jette Holm m.fl. 348 Grundtvig som politiker / af Claus Bjørn 349 Fra Christensen til Krarup - dansk kirkeliv / af Kurt E. Larsen 351 Fri os fra det onde / af Jes Nysten 367 Hverdagsfromhed - elleve bidrag / red. Kåre Gade m.fl. 386 Dansk Kirketidende Artikler debat Andersen, Kirsten M. Gode viljer - læreruddannelsen lige nu! 176 Andersen, Solvej Paabøl Sognet som folkekirkelig nødvendighed 231 Arendt, Bent og Marie K. Monrad Kristendom med voksne 126 Arendt, Niels Henrik Stiftsrådene og alt deres væsen 218 Balle-Petersen, Margaretha Uden sikkerhedsnet - københavnske grundtvigske valgmenigheder 334 Balslev-Clausen, Erik Skole og kirke i storbyen 332 Bang-Møller, Henrik Den kristne frihed 281 Bjerg, Svend Køb en biskop 2 Bjerg, Svend og Palle Steffensen En biskop strækker våben 309 Bock, Mette Index ÅRGANG

8 Kærlighed er lysets kilde 246 Brun, Jens Grundtvigs kirkelige anskuelse 104 Bundgaard, Johannes L. Den kristne sejrskrans 248 Carlsen, Jørgen Kors-slutningen 146 Christensen, Bent Enig, Hauge, men oprustning er farlig 75 Christensen, Leise Læhegn eller vindmøller? 286 Christy, Jonas Lucas Nikolaj og Natascha - hvordan forkynde for den veluddannede middelklasse? 326 Drejergaard, Kresten På vej til middelalderen? 158 Smålighed eller lidenskab i folkekirken 365 Ebbensgaard, Lars Digesvalerne 196 Ehlers, Anne og Kirsten Jørgensen Mellem islamforskrækkelse og sekularisme 206 Eriksen, Herluf Jul i Vestjylland i 1930-erne og 1940-erne 354 Felter, Kirsten Donskov Jeg kan ikke se, hvad jeg skal bruge det til! 94 Det gode forbillede vender tilbage 271 Foss, Lisbet Bibelen eller Koranen 182 Grundtvigianertæsk 111 Gylling, Ellen Margrethe Sogne- og indvandrerpræst på Amagerbro 336 Hansen, Bente Klingrende frost 311 Hansen, Finn Thorbjørn At fatte Uendeligheden i Uvidenhedens form 173 Hansen, Karen E. Ateismen - den nødvendige samtalepartner 200 Hauge, Hans Op, I kristne, ruster eder 34 Helsbøl, Claus Det grundtvigske arvesølv blankpudset 341 Holm, Anders Når det indre kommer ud - Kierkegaards og Grundtvigs kritik af hinanden 100 Holm, Kjeld Menighedsrådsvalg - en stædig illusion 260 Svar til Bjerg og Steffensen 309 Hornbech, Birthe Rønn Kirken den er et gammelt hus 86 Højlund, Gertrud Grundtvig får skylden 345 Højlund, Niels Religionskritikkens elendighed i vore dage 77 Haahr, Poul Hvorfor ikke hjælpe hinanden? 310 Iversen, Hans Raun

9 Hold krudtet tørt! 122 Johannessen, Torsten Snavs på fingrene 18 Johannessen, Torsten og Helge Baden Nielsen Tørklædesagen 203 Juhl, Søren Hamstermodel eller folkelig dannelse? 69 Jørgensen, Kirsten og Christina Lage Mellem værende: Herrens navn være 314 Aftenbøn 318 Juledag 350 Kelstrup, Erik Lad sandheden virke 113 Taber eller tøsedreng? 215 Kolind, Anna Syv punkter til eftertanke 44 Krarup, Jens Kristian Nutidens pilgrimsvandring og det evangelisk-lutherske 210 Kvist, Jens Den bevægelige bevægelse 138 Larsen, Esben Lunde Frihed - ophav og virkning 164 Larsen, Marianne Frank Den døve sangers syn 190 Laursen, Troels Moden frugt 48 Linderoth, Jens Religionsdialog bør begynde i folkekirken! 108 Locht, Charlotte At være eller ikke være Antonius Block 228 Mathiassen, Else Den Grønne Agurk mod Den Rådne Banan 222 Mortensen, Viggo Hvem elsker kirken? 28 Moth, Ole og Annelise Søndengaard En helt anden kirke for pengene 52 Mårup, Arne Set herfra: Utryg ved håndtryk? 3 X Factor 95 Tag ordet i munden 159 Kirken i udkanten 223 Faglig stolthed 287 Frihed til ensomhed 319 Hjerne og hjerte 351 Andet: Valg i Roskilde Stift 8 Hovedstaden - kirkeliv i udkanten? 322 Nielsen, Jens Chr. Når småt ikke altid er godt nok 49 Nielsen, Kjeld Slot Hvad skal vi med mere af det samme? - replik til Leise Christensen 343 Pedersen, Gudmund Rask

10 Rejsen til verdens ende 150 Gå din vej! 213 Pedersen, Inge Lise Sognetyper i København 323 Findes grundtvigianismen i København? 339 Qvortrup, Lars Seminarie-Danmark og akademiker-danmark 143 Rasmussen, Thomas Reinholdt Prædiken er frihedens ord 135 Gå du hen og gør ligeså! 249 Riis-Søndergaard, Laust Om en ny begrundelse Ask Ygdrasil 263 Ryneld, Finn At gøre noget! - Kirke og sogn i byen genlæst 233 Skov-Jakobsen, Peter Mangfoldigheden til udtryk 329 Sommer, Henrik Den danske model 73 Smith, Christina Rantil Lodsen går fra borde [tegning] 254 Svendsen, Gunnar Lind Haase Kirkerne i udkantsområderne - skal vi udvikle eller afvikle dem? 237 Sønderby, Kirsten Kruchov Overdommeren og aktivisten 62 Thomsen, Niels Ensomhed kommer først 277 Tybjerg, Jacob Vestager En rundvisning 117 Mine egne påskeliljer 267 Vejlgaard, Finn Sogn og bydel - om bydelsbevidsthed i København 324 Westergaard, Elof Jesus er som 31 Ting gør glad 59 Himlens lysende uldtot 90 Tre bønner 154 Wigh-Poulsen, Grete Kirke og sogn i byen - et øjebliksbillede 235 Wigh-Poulsen, Henrik Set herfra: Samvirke mellem præst og menighed 35 Islam i Danmark 63 Møder, møder, møder 127 Tørklæder og billedstormere 191 Kære læsere af Dansk Kirketidende 255 Andet: Hvorfor lige netop den her salme? 85 Det elementære 133 Østergaard, Kristian Vorherres nyttige idioter 40 Kraften fra det høje 168 Kelstrups vranglære 250 Dagens tekst Pedersen, Kim Arne

11 Led os ikke i fristelse! Luk 22, Hyrden og fårene Joh 10, Lad os feste og være glade! Luk 15, Træet kendes på frugten Matt 12, Den vragede sten Matt 21, Vesterdal, Lone Er der håb for et hvedekorn, der skal dø? Johs 12, Jomfru Maria og Blekingegadebanden 64 Hvad holder dig oppe? Johs. 14, Undskyld, må jeg be om en teologi for tilfældighederne? Matt 10, Det er ikke normalt Luk 7, Guds rige er her nu Luk 17, Larsen, Marianne Frank Tegn i sol og måne og stjerner Luk 21, Anmeldelser Bruun, Andreas Bjarne Nielsen Brovst: Marcus Lauesen - lykkebarnet 58 Christensen, Andreas Den nye aftale - Det ny Testamente på nudansk 25 Christensen, Frederik Vagn Lundbye: Det nordiske testamente 20 Christy, Jonas Lucas Kirsten Jørgensen og Christina Lage: Mellem værende 179 Else Hviid og Birgitte Stoklund Larsen: Hvad skal man tro 179 Bente Hansen: Gud og hvermand - en bog om tro og politik 179 Demant, Jørgen Simon Grotrian: Din frelser blir din klippe 88 Gjørup, Unna-Pernille Suste Bonnén: Med venner i lys vi tale 371 Hedegaard, Peter Efterdønnminger - Vartovbogen 2008/ Holm-Larsen, Mary Bønner til liv, red. Thomas Bjerg Mikkelsen 185 Hvid-Olsen, Egil Peter Madsen: Rejsen til Jerusalem 378 Hvid-Olsen, Mette Finn Dyrhagen: Forestillingen om Gud 186 Jørgen Gleerup og Lars Nymark: Vær velkommen Herrens år 186 Juul, Ole Svend Bjerg: Profane prædikener 141 Kristian Østergaard: Mod en stjerne 171 Jørgensen, Hasse Neldeberg Hans Raun Iversen: Grundtvig, folkekirke og mission 278 Karlsen, Charlotte Son of Man - Odense Internationale Musikteaters forestilling 367 Kjærhus, Thue Thorkil Sohn: Katekismus for unge 376 Kvist, Jens Kresten Drejergaard: Den himmelske gudstjeneste 275 Larsen, Esben Lunde Christian Ulrich Terp: Rejsen til Ariana 121 Herrens mark, Garnisonskirken 148 I hjertet af Danmark, red. Peter Gundelach 251

12 Lund, Henrik G. Jo Hermann: Hvis Gud er svaret 43 Mondrup, Peter Menneskesyn i skole- og arbejdsliv - Vartovbogen 2007/8 47 Mårup, Arne Johannes L. Bundgaard: Søndag - salmer og åndelige sange 377 Nejsum, Peter Biblen på Nørrebro Teater, iscenesættelse Kim Bjarke 120 Nielsen, Henning Eva Meile og Birgit Meister: Salmeordbogen 54 Pedersen, Gudmund Rask Kirsten M. Andersen, Svend Bjerg m.fl.: Fast tillid til fiktioner 279 Petersen, Erik Jakob Peter Fischer-Møller og Christian Heilskov Rasmussen: Et glimt af Gud 106 Arne Haugen Sørensen: Landskabet bag mig 313 Benneth Østergaard Petersen: Vartov - en lang historie kort fortalt 372 Ørtved, Arne Frederik Christensen: Med livet i højskolen 369 Grundtvigsk Forum organisatorisk Folkeoplysningsudvalget Samtaledag om børneopdragelse 270 Johannessen, Torsten Hvad laver Grundtvigsk Forums styrelse i grunden? 244 Tak til en smittende igangsætter 258 Formandens årsberetning Johannessen, Torsten og Helge Baden Nielsen Den samarbejdende folkekirke 80 Loldrup, Asger Grundtvigsk Forening for Viborg og Omegn 83 Mårup, Arne Grundtvigsk Forums årsmøde Ny redaktør og akademileder: Birgitte Stoklund Larsen 380 Stephansen, Lars-Erich Næste år på Barbados! - Kirkeligt Samfund for Hjørring og omegn 152 Udvalgsberetninger v. Grundtvigsk Forums udvalg 302 Vestergaard, Oluf og Anne Mette Er lyset for de lærde blot? - Kirkeligt Samfund på Thyholm 241 Ørtved, Arne Brande-egnens højskoleforening 56 Programmer Liselund-seminar 2008 fra april 17 Folkekirkens fremtid maj 19 Liselundkonvent marts 27 På grænsen af vanvid - Ry Højskole, aug. 68 Studenterkredsen, Århus - forårsprogram 76 Båringkurset - at finde sted, juli 116 Grundtvig, Kold og skolen - seminar på Rødding, 12. april 119 Det kirkeligt-folkelige møde - Liselund, aug. 155 Grundtvig 225 år - fejring på Vartov og Skærum Mølle 199 Det grundtvigske mellem kirke og skole - debatmøde, 16. sept. 212 Natursyn og gudstanke - Skærum Mølle, okt. 214 Rønshovedmøde - Kirke og spin, sept. 227 Det Vestjydske Jærnbanekonvent af sept. 243 Grundtvigsk Arbejdskonvent - Religion og modernitet, 3. nov. 284

13 Temaeftermiddag om embedsteologi, 11. nov. 333 Årsmøde og generalforsamling i Grundtvig-Selskabet 344 En historiefortæller fylder år - Selma Lagerlöf 347 Dansk Kirketidende Artikler debat 350 klokkeslag for klimaet? 331 Andersen, Erling Præster ligner såmænd alle andre 190 Auken, Ida Jeg kender et land 47 Baggesgaard, Benedikte Vejlby Kys hinanden! hvad besegler et ægteskab? 242 Bang-Møller, Henrik Videnskabsreligiøsiteten 372 Bekhøi, Lene Et folkekirkeligt tilbud hvor forkyndelsen ikke hører hjemme! 68 Bidstrup, Ulla Morre Interesse for præsteuddannelse? 136 Bjerg, Svend Grundtvig for from for folkekirken? 34 Bjørn Andersen, Anne Katrine Sognehuset er sognets hus 188 Bollmann, Kaj Den erfarne fornyer 102 Bredsdorff, Anne Hvor bliver det grundtvigske af? 15 Brun, Jens Sjælens opgave er at se det enkelte 122 Bundgaard, Johannes Ateisme og normalitet 54 Christensen, Andreas Åndelig leg vil jeg lære 104 Christensen, Bent Suivistes kommentar til Hans Hauge 127 Christiansen, Marianne Hattedameteologi 159 Christoffersen, Lisbet Hvor ligger bolden? 168 Dansk ret beskytter kirkens særlighed 298 Demant, Jørgen Præsten er åndsarbejder ikke funktioner [Betænkning 1503] 116 Dickmeiss, Eskil Tinsoldater for Vorherre? replik til Kristian Østergaard 118 Dresbøll, Jette Indeks ÅRGANG

14 Kirken i skolen skolen i kirken 73 Esper Andersen, Michael Bedre rekruttering styrker menighedsrådene markant 346 Fabricius Møller, Jes Brudstykker af en dialog 49 Gade Jensen, Henrik Var Grundtvig liberalist? Ja, Grundtvig var liberalist 314 Gadegaard, Anders Nytænkning, sammenhold og tryghed 108 Gjerris, Mickey Om kirkens rolle, når det ikke længere er nok at puste til mariehøner 326 Grønkjær, Niels Identitet er noget skidt 334 Götke, Povl Kulturarvens vedligeholdelse og videreudvikling 66 Halvorsen, Nicolai Biologien og ateismen 206 Harbsmeier, Andreas Sov sødt, barnlille 252 Hauge, Hans Grundtvig den evigt opkæftende. Foredrag i landstingssalen 80 Hauge, Nana To gratis salmearbejder fra Grundtvigsk Forum 76 Havsteen-Mikkelsen, Mette E. Så samler vi ind af højskole-spor! 115 Om samarbejdet mellem Hansen og Havsteen 234 Hjermitslev, Hans Henrik Mellem Grundtvig og Darwin 202 Holm, Jakob Evangelisk oprustning centrale kendetegn i alt det, vi kalder kirke 121 Hørby, Helle Rørbæk Når det rigtige ikke findes 294 Jeppesen, Knud Mindretal i Betlehem 272 Jessen, Gudrun Grundtvig og det sydsjællandske 240 Johannessen, Torsten Folkekirkens udfordringer 24 Formue eller fundraising? 59 Juul, Ole Martin A. Hansen holder én på sporet 230 Juul Petersen, Jørgen En muslimsk Jesus 218 Jørgensen, Kirsten og Christina Lage Mellemværende: Svanefjer og englevinger 2 Stur, stur nummer 30 Dominus Flevit 62 Getsemane 98 Kjær, Jakob Etik til debat etikdag i Grundtvigsk Forum Kongeåen 182 Kjærhus, Thue Kulturkamp i Højskolen 42 Kjærsig, Anders

15 Danmark længe leve, apropos grundlovsdag 166 Jokerens Fadervor 244 Kvist, Jens Op, I kristne, ruster Eder! 88 Lindhardt, Tine Sans for mennesker og muligheder 106 Lindholt Jessen, Peter Tror præster på overnaturlige magter? 285 Lodberg, Peter, Hanne Marie Houkjær og Kirstine Helboe Johansen Alt er tilladt men ikke alt gavner - kirkeasyl 264 Lunde Larsen, Esben Var Grundtvig liberalist? Nej, Grundtvig var liberal! 315 Mai, Anne-Marie Dejlig er den himmel blå 362 Massey Møller, Kristian Gud og den syndige soldat 6 Moesgaard, Kirsten Professionalitet i menighedsråd er nødvendig 344 Mortensen, Viggo Temaer og tendenser i det aktuelle religiøse møde 10 Mårup, Arne Set herfra: Fra kirkegængere til kirkekunder? 3 De unge præster 31 Andet Smagsprøver fra skoletjenesterne 67 Nielsen, Claus Thomas Kampen mod virkeligheden 170 Nissen, Karsten Hvad er og laver en biskop? 144 Nyboe Rasmussen, Knud Samfundsmagten i luthersk belysning 39 Kristendom og sekularitet i det offentlige rum 266 Nygaard Larsen, Bo Når Gud får bønspistolen for panden 150 Nørager, Troels Kristendom og/eller humanisme? 184 Ottosen, Knud Det svære ved kristendommen 44 Ode til Regitze 253 Overgaard, Kirsten Dissing Beskyt de beskyttede boliger 248 Oxe, Ejvind Et grundtvigsk vennemøde anno Paludan, Lars Kirkens rum er et særligt rum 262 Pedersen, Kim Arne Grundtvigs jul 364 Petersen, Anne Marie I det gamle Testamente ofrer man mennesker Jeftas datter 238 Præstholm, Benedicte Hammer Ikke ens, men lige 174 Rask Pedersen, Gudmund Her er London, her er London 189

16 Raahede, Uffe Religion og politik forpligtende fællesskaber 126 Schelde, Michael Den digitale orm 208 Skov-Jakobsen, Peter Henrik Den visionære fighter 110 Kristendommen findes også uden for kirkemuren 276 Skovgaard, Esbern At undervise i krydsfeltet mellem andres og egne skævheder 71 Skude, Asser Ildsjæl med diplomatisk sans 112 Skyum-Nielsen, Erik Forfatterne træder ind i præsten 270 Stoklund Larsen, Birgitte Set herfra I praksis er det svært 63 Scener for et bispevalg kirkegængere er ikke en krise 131 Klynke og klage? 163 Er kristendommen kommet for at vige? 195 Dansk tradition under angreb 227 Man forbyder da ikke friheden 259 Selvfede meningsfællesskaber er ikke nok 291 Rigtige politikere går da i kirke 323 Er det udvikling at stille arvesølvet frem? 355 Thomsen, Henning Traditionens ret 374 Thøisen, Sanne Universiteterne er The Missing Link 140 Tornberg Hansen, Grethe Grundtvig går til rockmusikken interview med Simon Kvamm 198 Vasbo, Vibeke Giv mig, Gud, en salmetunge 332 Vejlgaard, Finn Bloktilskud et skud i tågen 358 Vesterdal, Lone Tror præster på overnaturlige magter? 200 Westergaard, Elof En af os er morderen 210 Østergaard, Kristian En gang hattedameteologi svar til Eskil Dickmeiss 119 Ørtved, Arne Der er stadig teologisk debat [ møde på Testrup Højskole] 156 Dagens tekst Østergaard, Kristian Autoritet og selvstændighed Markus 10, Fra det lokale til det globale Matt 15, Sandhed og skønsomhed Joh 16, Du er manden! Luk 6, Næste for sin næste Luk 10, Gud viser miskundhed Matt 18, Frank Larsen, Marianne En nåde uden mål Matt 20,

17 En fremmed kommer til byen Matt 21, Ånden er løs Johs 3, Sandhedens time, den utro godsforvalter 228 Ven, sæt dig højere op Luk 14, Gammeltoft-Hansen, Christiane I Guds rige er der endnu en dag i morgen Matt 25, Anmeldelser Bekhøi, Lene Edith Aller: Børns bibelhistorier 237 Bramming, Torben Bibel og Koran / udg. Selskabet til støtte for Pakistans Kirke 87 Brok, Mette Kathrine Grosbøll Vartovbogen / red. Henning Nielsen m. fl. 342 Christensen, Andreas Rune Engelbreth Larsen: Oplysning og tolerance 282 Christensen, Frederik Agner Frandsen: Kentauren i Malt ni ufuldendte krøniker 51 Christensen, Jørgen Bo Anders Holm: To samtidige Kierkegaards og Grundtvigs kritik 152 Dickmeiss, Eskil Niels Henrik Arendt: Er det den samme Gud? 186 Ebbensgaard, Lars Mirakler red. Birgitte Haahr Callesen m. fl. 92 Gade, Kåre Lisbeth Hedegaard Birch m.fl.: Marthas travle køkken en liturgisk måltidsbog 378 Geil, Mette Jes Fabricius Møller: Hal Koch en biografi 148 Birthe Rønn Hornbech: Gud, Grundtvig, Grundlov 318 Gjerris, Mickey Jesper Hoffmeyer: Tro på tvivl kritik af religiøs og videnskabelig ufornuft 125 Hedegaard, Peter Peter Michael Lauritzen: Grund og bølge Aalbæk Jensens forfatterskab 338 Holm, Jakob Nephew: DanmarkDenmark New Years Morning 221 Holmegaard Larsen, Eva Svend Bjerg: Sakrale prædikener 341 Houkjær, Hanne Marie Erik Bjergager: Det ender godt - Johannes Møllehave om døden 124 Juul Petersen, Jørgen Tarif Khalidi: Den muslimske Jesus 86 Kelstrup, Erik N.F.S. Grundtvig a life recalled / Sid Bradley 246 Kjærsig, Anders Rockprofeter - Jesusfiguren på plade / red. Lars K. Bruun 89 Kvist, Jens Johannes Værge: Efter døden 90 Lunde Larsen, Esben Jens Rasmussen: Religionstolerance og religionsfrihed Grundloven Lyby, Thorkild C. Herluf Eriksen: Et grundtvigsk kirkeligt kulturcentrum Liselund 22 Melhof, Per Hans Hauge: Nationalismens spøgelse mellem romantik og opløsning 280

18 Mårup, Arne Annelise Søndengaard: Kære Dan guide til bibellæsning 58 Nejsum, Peter Thorkild Grosbøll: Ugudelige prædikener 154 Neldeberg Jørgensen, Hasse Brian Patrick McGuire: Da himmelen kom nærmere 250 Brian Patrick McGuire: Den første europæer 250 Nøjgaard, Rasmus Erik A. Nielsen: Kristendommens retorik kristne digtnings billedformer 336 Nørregaard Frandsen, Johs. Ole Bornedal: Fri os fra det onde 134 Ottosen, Lars Jakob Wolf: Jobs tårer om Gud og det onde 380 Petersen, Erik Jakob For alt hvad du har kært - samtaler med otte danskere 57 Henrik dahl: Den usynlige verden 95 Petersen, Thue Erling Andersen: Et job med mening 146 Rask Pedersen, Gudmund Doris Ottesen: Barmhjertighed om Kerstin Ekman 316 Rødsgaard Lauesen, Lasse Lars Christensen og Lars Sandbeck: Gudløse hjerner 279 Sandbeck, Lars Lars von Trier: Antichrist 180 Slot Nielsen, Kjeld David Bugge: Løgstrup og litteraturen 381 Stoklund Larsen, Birgitte Mads Peter Karlsen og Lars Sandbeck: Religionskritik efter Guds død 187 Hans-Jørgen Schantz: Modernitet og religion 222 Gretelise Holm: Forhærdede tidselgemytter 379 Søndengaard, Annelise Dåbsmanual red. Jørgen Demant m. fl. 17 Thaysen, Morten Joseph Ratzinger og Marcello Pera: Uden rødder 153 Østergaard, Kristian Flemming Kloster Poulsen: Kunsten at fortælle 26 Østergaard Petersen, Marianne Preben Kok: Skæld ud på Gud 254 Grundtvigsk Forum organisatorisk Baden Nielsen, Helge Høringssvar for Grundtvigsk Forum [Betænkning1503] 142 Et folkekirkeligt vielsesritual for homoseksuelle? 178 Johannessen, Torsten Kirke, skole og samfund lysten til at engagere sig [mundtlig beretning] 300 Grundtvigsk Forums udvalg Beretning fra udvalgene Stoklund Larsen, Birgitte Rapport fra et årsmøde 348 Programmer Liselund-konvent februar 28 Liselundseminar marts 28 Rold Skov Refugium 50 Rødding: Levende stene eller stendød folkekirke? 60, 96 Studenterkredsen, Århus forårsprogram 94

19 Marts-menighedsmødet i Holstebro 94 Temadag 28. april i Vartov om Mindretal 120 Båringmødet 147 Global finanskrise Thorkil Kristensen seminar på Skærum Mølle 155 Seminar om Christenhedens Syvstjerne 183 Her går det godt eller hvad? Debatmøde på Silkeborg Højskole 213 Grundtvig fejres 8. september 269 Årsmøde i Grundtvigsk Forum oktober 309 Temaer Skole-kirke Bispevalg Præsteuddannelse Homovielse Darwin 200 år Martin A. Hansen 100 år Brorsons Kirke Klima Menighedsråd Grundtvigsalmer, nr. 2, 8, 11, 12 47, 252, 332, 362 Det sidste ord De får det sidste ord præsentation af de 3 skribenter 130 Kåre Gade Beskyttede boliger, præster har ondt i embedet ikke i embedsboligen 160 Kommunisme fra første klasse 256 Collateral damage 352 Kvist, Jens Bye-bye, Abraham! 192 Bispevalg og især bispevielse 288 Afpolitiserende præster 384 Nieling, Anne Regitze Den bedst egnede religion 224 Bibelvolapyk for konfirmander 320 Kort nyt Diplom i frie skoler, På cykel til klimatopmøde, Teologisk fakultet på charmeoffensiv, Leder af Grundtvig Centeret ansat, Martin A. Hansen på Liselund 114 Ny formand i Bramming, Kandidater søges til europæisk Grundtvigpris, Der er en revne i Båringmødet, Bliv Grundtvig-guide 147 Lutter lagkage eller solid lutherdom?, Pædagogisk sommerskole, Offeret i Studenterkredsen, Det faderløse samfund i Tidehverv 162 Forskning om dansk skolehistorie, 70 år og festskrift [Inge Lise Petersen], Grundtvigs Mindestuer genåbnet 179 Grundtvig med Syngelyst, Millioner til Rødding, Kirker på vejen, Genopstandelse i DR 194 Natursyn og Gudstanke Gå sammen om klimaet, Skabsgrundtvigsk biskop? 226 Hansens sidste år i Lejre, Studieplads i Vartov, Mod strømmen på Testrup 258 Tysk ritualforsker i Århus, CEPOS går til Grundtvig, En grundtvigsk fez? 284 Grundtvig på de skrå brædder, Hjemmeside om kirken i kulturen, korstog med Sphinx 290 Fortæl din livshistorie, Studerende billigt til teologmøde, Kender du nogen, der overvejer at læse teologi?, Årsmøde i Grundtvig-Selskabet 322 Fokus på gudstjenesten, Mere kunst i Vartov 350 Arne Mårup takker af, Nyt kirkeår nye skribenter 354 Millioner til Grundtvig og Kierkegaard, Den opbyggelige julehilsen, Christen

20 Kolds hus rives ned, Vintermøde på Liselund, Kirkekollekt til Sydslesvig 361 Grundtvig er løs!, Grundtvig i tv-julekalender 371 Bøger korte omtaler Charlotte Appel og Morten Fink-Jensen: Når det regner på præsten. Ulla Morre Bidstrup m.fl.: Gud, vi skal giftes Johannes Værge: Alt det som er 158 Michael Nielsen: Gensyn med glæden Religion, Politics and Law / red. Peter Lodberg Ruth Østergaard Poulsen: Fra det dybe Elisabeth Engell Jessen: Bibelske motiver hos William Blake 216 Benedikt Otzen: Tre jødiske legender Annett Scavenius: Elmelundmesteren i Fanefjord Kirke N.F.S. Grundtvig: New Year s Morning / overs. Kristian Schultz Petersen 283 Jesus som bogorm / red. Svend Bjerg og Marie Monrad 317 Louise Nyholm Kallestrup: I pagt med djævelen Religionskritik / Selskabet til støtte for Pakistans Kirke Julia Lahme: Sig farvel Hvad er sandhed / red. Gitte Buch-Hansen m.fl. 343 Simon Grotrian: Frontalgalakser Finn Riber Jensen: Ordet Johannes Møllehave: Målbevidste svinkeærinder Fortællinger for børn om Grundtvig / Birte Fahnøe Lund og Ole Kamp 377 Grundtvigsalmer Jeg kender et land / Ida Auken 47 Sov sødt, barnlille / Andreas Harbsmeier 252 Giv mig, Gud, en salmetunge / Vibeke Vasbo 332 Dejlig er den himmel blå / Anne-Marie Mai 362 Dansk Kirketidende Artikler debat Andersen, Kirsten M. Fri for eller fri til religion? 47 Om at gå på vandet 268 Bach-Nielsen, Carsten Sommertogt i øst og vest 204 Baden Nielsen, Helge Kirke til tiden svar til Thomas Reinholdt 178 Balslev-Clausen, Peter Porvoo sætter folkekirken på højkirkelig kurs 66 Hvad Sandhed er, maae Tiden vise Porvoo en glidebane 180 Porvoo igen igen 369 Balslev-Olesen, Christian Folkeligt skal alt nu være 208 Bang-Møller, Henrik Indeks ÅRGANG

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Allerød OK H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Ballerup OK H-21 14:16 443885 Lars Bukkehave D-50 14:29 151495 Annette Bonde D-55 14:33 139370 Johanne Lind D-35 14:37 86804 L Mette Rich H-45 14:47 86799 L Jakob

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011 01 09:30 BANE HOLD KREDS 1 ISG 1 Jan T. Bertelsen HC 33 Ole Guldager Jensen HC 42 Henriette Mortensen DC 84 Peter Bæk HE 111 2 3 N Lakering A/S 1 Jimmy Lykke HE 96 Jens K. Poulsen HE 90 3 BE INSTALLATION

Læs mere

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23

Alice Ilona Jensen Jobkonsulent Sygedagpengeafd. E-mail: aij@silkeborg.dk Mobil: Tlf: 89 70 47 23 Alice Ilona Jensen Jobkonsulent E-mail: aij@silkeborg.dk 89 70 47 23 Anders Pedersen Socialrådgiver/Jobkonsulent E-mail: ape@silkeborg.dk 89 70 47 49 Anette Riis Anette Ulrik Psykolog E-mail: arn@silkeborg.dk

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET APRIL-MAJ-JUNI 2013

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET APRIL-MAJ-JUNI 2013 PÅ BØLGELÆNGDE APRIL-MAJ-JUNI 2013 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET ANDAGT Han er ikke her, han er opstået. Husk, hvordan han talte til jer Luk 24,6 Efter Jesu opstandelse og disciplenes

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Sponsorflyvning 2009

Sponsorflyvning 2009 Sponsorflyvning 2009 Duenummer Erstatning Firma Plac Præmie Privat Plac Præmie Duemand Plac Præmie Hastighed 068-09-0008 Ole Nielsen 1 5000 Arne Poulsen 1 5000 1.505,70 196-09-9050 196-09-9060 Nordjysk

Læs mere

Oversigt over bemanding på valgstederne

Oversigt over bemanding på valgstederne Oversigt over bemanding på valgstederne Tønder 1 (V) Jørn Skov, formand 2 (V) Allan Jacobsen 3 (V) Søren T. Hansen 4 (A) Lars Rytter 5 (A) Eike Albrechtsen 6 (F) 7 (I) Elna krogager 8 (S) Marit R N Rüdiger

Læs mere

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963.

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Foto 1927 Evald Hansen, karl Karen, senere gift Jensen, pige Marie og Henry Houbak Fr. Sørensen 1928-29 og 1929-30 Dagny Andersen 15/4 1/11

Læs mere

Læringsmiljø/undervisningsdiff_, jun 25. Fabrikantworkshops, jun 25 Energioptimering, jun 26. Grillarrangement, jun 24 Frokost torsdag, jun 26

Læringsmiljø/undervisningsdiff_, jun 25. Fabrikantworkshops, jun 25 Energioptimering, jun 26. Grillarrangement, jun 24 Frokost torsdag, jun 26 Aksel Lykke AARHUS TECH Allan Petersen EUC Sjælland Benny Larsen EUC Sjælland Bent-Ole Bohn TEKNIQ Bjarne Pedersen Selandia Brian Berndsen EUC Syd Brian Vestergaard EUC Sjælland Carsten Olsen Borregaard

Læs mere

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 16-03-2014 14:43:29 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 98883 Lars Andersen 03-010 Videbæk Skytteforening 200/09 199/09 399/18 2 108893 Mads Christensen

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

Dame. Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle 19-09-2013

Dame. Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle 19-09-2013 Dame 1 80 Marianne Rasmussen 6604 423 G 2 87 Janne Schmidt 7811 417 S 3 79 Anette Trip Lassen 4101 378 B 4 73 Gitte Madsen 2106 376 5 75 Lisbeth Teglgård 2023 364 6 81 Kristina Rasmussen 6604 357 7 91

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Torsdag den 9. oktober 2014 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn AMU Nordjylland AMU Vest Bornholms Erhvervsskole CELF Den jydske Haandværkerskole

Læs mere

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1 DELTAGERLISTE HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. 1. HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. GRUPPE A Aarøsund 2 stemme Stemmeberettiget Tildelt ekstra Antal v/fuldmagt Assens Bestyrelsesformand

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame C. Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame D

Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame C. Viborg Amtskredsstævne i Bowling 2013. Dame D Dame C 1 Thisted Firmasport Oticon A/S Maybritt Andersen DC 192 194 173 0 0 559 186,33 2 Sofi E-Smokers Betina Mejdal DC 156 147 195 0 0 498 166,00 3 Viborg Firmaidræt COLAS-1 / Kosme2Logen Erna Jensen

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Målet med projektet er tredelt:

Målet med projektet er tredelt: Forord Denne antologi er et led i et større»giv dig rig«-projekt, som har været to år undervejs, og som søsættes i 2010. Forhåbentlig sætter projektet og dets elementer sig længerevarende spor. Jesus udfordrer

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Middelfart, d. 5. februar 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 1/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Arrangement Overnatning den 24. juni 2013 Starttidspunkt tirsdag 25-06-2013 00:00 Sluttidspunkt onsdag 26-06-2013 00:00 Mathies Sørensen Henrik Bertelsen Pernille M. Christensen Niels Tim Brøndel Bent-Ole

Læs mere

Meget mere fagforening. 1. ordinære kongres og delegeretmøde 2007. Kongres. Valg til 3F

Meget mere fagforening. 1. ordinære kongres og delegeretmøde 2007. Kongres. Valg til 3F Meget mere fagforening 1. ordinære kongres og delegeretmøde 2007 Kongres Valg til 3F Forbundsledelsen forbundsledelsen forbundsledelsen forbundsledelsen forbundsledelsen Poul Erik Skov Christensen Forbundsformand

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 2. september 2009 J.nr. 013 JSS/jn MKR 3/09 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 76404/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008. Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10

FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008. Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10 FIRMA turneringen RESULTATLISTE 2007 2008 Harry Jørgensen Pokaler Gravering 86 14 44 10 Vinderhold kl. A DSB Claus B Laursen Klasse A 1.Omg. 2.Omg. 3.Omg 4.Omg Total 1. DSB 569 583 580 568 1732 2. Terma

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Badminton

Danske Politimesterskaber i Badminton Danske Politimesterskaber i Badminton 16. & 17. februar 2009 Arrangør: Roskilde Politi Idrætsforening Hjertelig velkommen til de forhåbentlig mange deltagere i Danske Politi Mesterskaber i badminton 2009

Læs mere

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København.

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Stine Munch. Kristus - opstanden og evig nær - Vi takker dig for denne morgens nye håb, der rækker ned i grave og ind i mørke sind. Vi beder dig: Læg

Læs mere

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18 KLARGØRING ONSDAG Søren Jensenius xx xx xx xx xx xx Andreas Jensenius xx xx xx xx xx xx Lars Jensenius xx xx xx xx Lars Rørbæk xx xx Erik Husher xx xx xx xx xx xx Mette Schondel Andersen xx xx Emma Gade

Læs mere

Deltagere i 5 km. løb

Deltagere i 5 km. løb Deltagere i km. løb 0 Jens Bønding 0 Spøttrup Balling : :: 0:0: Peter Ibsen 0 Spøttrup Balling : :: 0:: Robert Jensen 0 Spøttrup Balling : :: 0:: 09 Inge B. Pedersen 00 Skive SAM Skive : ::0 0::0 Michael

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders 2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders Johansen 2.1.3 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00

Læs mere

Religionspædagogik. Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag

Religionspædagogik. Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag Religionspædagogik Konfirmandundervisning og minikonfirmandundervisning i dag at møde børnene og de unge, hvor de er d. 24. november 2013 d. 14. december 2013 v. sognepræst Lene Sander Baggrund Friedrich

Læs mere

Velkomst og tema: Prædiken:

Velkomst og tema: Prædiken: Gudstjeneste 180115 10.30 - Brændkjærkirken 2 s.e. H3K 2. Tekster: Mos 33,18-23; Joh 2,1-11 (afslutning af prædiken: Rom 12,9-12a) Prædiken af sognepræst Ole Pihl Salmer: DDS 4 Giv mig Gud en salmetunge

Læs mere

Resultat Total - Officiel

Resultat Total - Officiel Side af -0-00 Resultat Total - Officiel Stævne navn 4. Seriestævne 00/00 Udskriftsdato marts 00 Stævne by Hjallerup Udskriftstidspunkt 7:4 Arrangør Søhesten og SRV Nord Løb, 4x0m Butterfly, Finaler Sponsor:

Læs mere

dtvg Konference om Grundtvig og Luther 26. 27. Januar 2015 i Vartov, København På afstand. Forskydninger mellem Grundtvig og Luther

dtvg Konference om Grundtvig og Luther 26. 27. Januar 2015 i Vartov, København På afstand. Forskydninger mellem Grundtvig og Luther grun US dtvg Konference om Grundtvig og Luther 26. 27. Januar 2015 i Vartov, København På afstand. Forskydninger mellem Grundtvig og Luther Arrangeret af Styringsgruppen for Forskningsnetværket, Grundtvig

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Rangliste 25 m Standardpistol

Rangliste 25 m Standardpistol Rangliste 25 m Standardpistol Forening max max2 max3 Snit. % Dame Pia Villemoes Søværnets IF, København 546 545 544 545,0 95, 2 Anja Christensen Skytteklubben DSB/ASF Århus 55 54 3 Dorte Thorsen IF Flyvestation

Læs mere

Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus

Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus Prædiken 1. Pinsedag 2012 Apostlenes Gerninger kap 2 og Johs. 14-15-21 Pinse jul og påske og Pinse Hvad er det der gør den Pinse til en højhelligdag? Det er et knudepunkt på frelseshistorien med Jesus

Læs mere

LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN

LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN 127-132 Diverse 16/04/07 9:55 Side 127 LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN Birthe Janum og Carl Ilsøe Nina Schrøder Henrik Espersen Karin og Torben Knudsen Niels Jørn Nalle Pedersen Arne Jørgensen Else og Ole

Læs mere

Gudstjeneste i Lidemark og Bjæverskov kirker

Gudstjeneste i Lidemark og Bjæverskov kirker Gudstjeneste i Lidemark og Bjæverskov kirker Klokkeringning Der ringes tre gange med en halv times mellemrum inden gudstjenesten begynder, den sidste ringning sluttes med bedeslagene, som er tre gange

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Aksel Lykke Mathies Baunsgård Ulrik Vestergaard Kim Fusager Peter Henriksen Flemming Thane Kallehave James

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

JM Single -Double 2009 31/1, 1/2, 28/2 og 1/3 2008 Bowl N Fun, Kolding

JM Single -Double 2009 31/1, 1/2, 28/2 og 1/3 2008 Bowl N Fun, Kolding JM Single -Double 2009 31/1, 1/2, 28/2 og 1/3 2008 Bowl N Fun, Kolding Dame Par Nr. Navn Klub parnr Total X / Partotal X / 1 Heidi Guldbæk BK Viborg 106 1180 28 26 2502 65 49 Trine Daugbjerg Simonsen BK

Læs mere

RESULTATLISTE 15 m gevær med finaleskydning 10.-12.-14.-15.-16. november 2008 Ornebjerg Skytteforening

RESULTATLISTE 15 m gevær med finaleskydning 10.-12.-14.-15.-16. november 2008 Ornebjerg Skytteforening RESULTATLISTE 15 m gevær med finaleskydning 10.-12.-14.-15.-16. november 2008 Ornebjerg Skytteforening Tusind tak for det flotte fremmøde til STORSTRØMSSKYDNING 2008. Og rigtig hjertelig tillykke til alle

Læs mere

Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle

Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle Temaet for Vestjysk Kirkehøjskole i 2012 Kristendommens billedsprog Formiddagene er åbne for alle og kræver ingen andre forudsætninger end nysgerrighed på livet.

Læs mere

FOLKEKIRKEN FOLKEKIRKENS LOGO FOLKEKIRKENS FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE

FOLKEKIRKEN FOLKEKIRKENS LOGO FOLKEKIRKENS FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE S LOGO S FÆLLES VISUELLE IDENTITET DECEMBER 2012 BAGGRUNDSMATERIALE S FÆLLES VISUELLE IDENTITET DET FOLKELIGE KORS NOT SUITABLE FOR PRODUCTION PURPOSES 2012 JACOB JENSEN DESIGN S LOGO INDHOLD 3 TILBLIVELSEN

Læs mere

Prædiken til nytårsdag 2014 (II)

Prædiken til nytårsdag 2014 (II) Prædiken til nytårsdag 2014 (II) Aroskirken d. 1.1 2014 Læsetekster: Salme 90 og Jakob 4,13-17 Prædikentekst: Matt 6,5-13 Tema: Også i 2014 skal Jesus være Herre. Indledning Nytårsskifte. Eftertænksomhedens

Læs mere

Vagtskema f. styrergruppen. O 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00 RP HJ BJ LR SB T 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00 RP HJ BJ

Vagtskema f. styrergruppen. O 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00 RP HJ BJ LR SB T 06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00 RP HJ BJ VAGTTELEFON. 27486744 Styrergruppen + velkost og farvel. Rene Lynge Porsborg (RP) 20843094 Lynge.porsborg@gail.co Henrik Jørgensen (HJ) 20515640 Skovstjernevej16@stofanet.dk Brian Jensen (BJ) 96386808

Læs mere

Denne liste må KUN bruges i forbindelse med Tisvilde Bio. Opdateret den: 15-02-2015

Denne liste må KUN bruges i forbindelse med Tisvilde Bio. Opdateret den: 15-02-2015 Frivillige - Opgaver Navn Fastnet Mobil e-mail Denne liste må KUN bruges i forbindelse med Tisvilde Bio. Opdateret den: 15-02-2015 Bestyrelsen Formand Sven Wichmann 48 70 91 33 40 60 49 33 swpd@zybermail.dk

Læs mere

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål.

Omkring døbefonten. Svar på nogle meget relevante spørgsmål. Omkring døbefonten Svar på nogle meget relevante spørgsmål. *** Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde

Læs mere

Tilmelding til faglæreruddannelse

Tilmelding til faglæreruddannelse Ayoub Saidi Københavns Tekniske Skole Rebslagervej 11 2400 København NV onsdag 24-06-2015 00:00 GF 2 Workshop torsdag 25-06-2015 00:00 Digitale undervisningsmaterialer Jens Larsen Københavns Tekniske Skole

Læs mere

Resultat fredag den 3/4-2015

Resultat fredag den 3/4-2015 John Løfgren BK Old Stars 192 1 790 1.800 kr. Markus Bergendorff LBC 209 1 743 1.250 kr. Mathias S. Madsen BK Sisu 203 1 730 750 kr. Jesper Larsen Ellipsen 192 1 720 Markus Bergendorff LBC 209 1 717 Lars

Læs mere

Lørdag den 23. februar 2013. Erling Andersen - eran@km.dk 1

Lørdag den 23. februar 2013. Erling Andersen - eran@km.dk 1 Lørdag den 23. februar 2013 1 Vi skal snakke om Hvad skal vi i grunden som menighedsråd? Hvad gør vi ved det der med målsætninger og visioner? Hvad skal vi stille op med de andre sogne? En formiddag med

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Heri Elttør, indremissionær fra Aulum. LMU: Nikolai Korsholm, LMU Ungdomskonsulent, kommer og taler. 35. Seniormøde kl. 14:30. Taler: Heine Holmgaard.

Heri Elttør, indremissionær fra Aulum. LMU: Nikolai Korsholm, LMU Ungdomskonsulent, kommer og taler. 35. Seniormøde kl. 14:30. Taler: Heine Holmgaard. Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program efterår 2014 I efteråret 2014 har vi to møder om Guds lov med Ebbe Kaas fra Brændstrup, tirsdag d. 2. september og tirsdag d. 28. oktober. Begge mandage inden

Læs mere

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget 2008-09 KIU alm. del Bilag 75 Offentligt Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 7. 9. september 2009. Folketingets Kirkeudvalgs

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Nygade Nygade 3 3ft 1975. 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931

Nygade Nygade 3 3ft 1975. 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931 Nygade Nygade 3 3ft 1975 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931 1931 S. Theisen, tømrermester 1958 Peter Knudsen, fhv. husmand Johanne

Læs mere

RESULTATLISTE Langå stævnet 2013

RESULTATLISTE Langå stævnet 2013 18-05-2013 17:04:30 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE Langå stævnet 2013 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 198/11 199/02 397/13 2 101277 Annemette

Læs mere

TEOLOGI FOR VOKSNE I HADERSLEV STIFT

TEOLOGI FOR VOKSNE I HADERSLEV STIFT TEOLOGI FOR VOKSNE I HADERSLEV STIFT 8 lørdage med»viden om tro «Kursusår 2015 Velkommen til Teologi for voksne! Dette nye tilbud om gedigen teologisk undervisning for alle interesserede er Haderslev Stifts

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. september 2015 Kirkedag: 14.s.e.Trin/A Tekst: Luk 17,11-19 Salmer: SK: 3 * 330 * 508 * 582 * 468,4 * 12 LL: 3 * 508 * 582 * 468,4 * 12 I Benny Andersens

Læs mere

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Mandag d. 20. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække Salmer DDS 291: Du, som går ud fra den levende Gud DDS 20: Jeg ser dit kunstværk,

Læs mere

Deltagere pr. klub FM 2015 - og ændringer

Deltagere pr. klub FM 2015 - og ændringer Deltagere pr. klub FM 2015 - og ændringer Allested U & I Nicolaisen Henning HS2Senior Hansen Jan HS3Senior HD3Senior BBB-Bordtennis Pedersen Lars Marquard HS4Senior HSBVeteran Wintcentsen Jan HS4Senior

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 24. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 21.- 23. januar 2011 TEMA: Tid til stilhed tid til Gud... VELKOMMEN KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det

Læs mere

Frederikshavn Ishockey klub

Frederikshavn Ishockey klub Navn Jeff Mølholt Lucas G. Davidsen Camilla Rasmussen Nicklas Stenbakken Patrick Guldberg Lucas Hansen Oscar Kølbæk Rosenberg Jørgen Lie Simon Asbjørn Mørk Puk Lyng Thomsen Mathias From Anders Præstegaard

Læs mere

Hvad er en Pastoral Vejleder?

Hvad er en Pastoral Vejleder? Hvad er en Pastoral Vejleder? Den 16. juni 2012 blev pastor Børge Haahr Andersen indviet som Pastoral Vejleder ved en gudstjeneste i Løsning Kirke. Indvielsen foregik ved bøn og håndspålæggelse og var

Læs mere

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter:

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Ia. Indledning: Velkomst! Indgangsbøn: Almægtige Gud, Himmelske Far, du, som har

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

Prædiken til bededag, Matt 7,7-14. 2. tekstrække. Nollund Kirke Fredag d. 16. maj 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. Salmer

Prædiken til bededag, Matt 7,7-14. 2. tekstrække. Nollund Kirke Fredag d. 16. maj 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. Salmer 1 Nollund Kirke Fredag d. 16. maj 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til bededag, Matt 7,7-14. 2. tekstrække Salmer DDS 737: Jeg vil din pris udsjunge DDS 496: Af dybsens nød, o Gud, til dig DDS

Læs mere

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Højmesse i Rungsted kirke. 2 da b Salmer: 9; 422; 277; 54; 464; 729; 750; 727. Kollekt: Ordet og Israel Tekst: Matt.22,34-46

Læs mere

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012 Fællesarrangementer: Søndag d. 2/9 Foreningsdag Tirsdag d. 9/10 Sogneaften med Erik Gunnersen Weekenden d. 28. - 30. September afholdes kurset: "Det gode liv" Det arrangeres i samarbejde mellem Kristendomsudvalget

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Kære menighedsråd og præster

Kære menighedsråd og præster Når tillid, samarbejde og sognefællesskab går op i en højere enhed med evangeliets forkyndelse, er der næsten ingen grænser for, hvad folkekirken kan og kan blive. jens maibom pedersen Jens har en stor

Læs mere

Teologisk Voksenundervisning

Teologisk Voksenundervisning Teologisk Voksenundervisning Aalborg Stift Vinteren 2014 2015 Teologisk Voksenundervisning i Aalborg Stift Formål Formålet med Teologisk Voksenundervisning i Aalborg Stift er at give en bred og grundig

Læs mere

Prædiken til Fastelavnssøndag 15. februar kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til Fastelavnssøndag 15. februar kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til Fastelavnssøndag 15. februar kl. 10.00 i Engesvang 29 - Spænd over os 448 - Fyldt af glæde 674 - Sov sødt, barnelille 441 - Alle mine kilder skal være hos dig Nadver: 192 v. 3: Kærligheden,

Læs mere

LMU: Opstartsmøde hos Jane og Jacob Knudsen, Hærvejen 72, 6230 Rødekro

LMU: Opstartsmøde hos Jane og Jacob Knudsen, Hærvejen 72, 6230 Rødekro Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program efterår 2013 Vi tror på en levende Gud. En Gud som kender os, fordi Han har skabt os - men som ikke stopper ved det! Han ønsker, at vi skal lære sandheden

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014

VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 VAGTPLAN DTH JULECUP 2014 SLIKKIOSK ( HOLBERG HALLEN) SLIKKIOSKER OG PØLSEKIOSKER JETTE SCHUBERT 8-13 Stinne Søemosegaard Helle Sigersen 13-18 Tove Madsen Tikkie Hansen 18-23 Carina Jørgensen Anja Brodthagen

Læs mere

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2003

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2003 Køn Plac Fornavn Efternavn Klub Sluttid Km/t Kvinde 1 Ingelise Jensen Herning Løbeklub 01:32:36 13,7 Kvinde 2 Anne Mette Kristoffersen 01:36:36 13,1 Kvinde 3 Marianne Nielsen 01:36:55 13,1 Kvinde 4 Marianne

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Kl. 13.15-14.00: Workshop A: BAT Annette Bruun Hansen Guldborgsund Kommune Annie Lillie Esbjerg Kommune Bettina Lerche Billund Kommune Else Libach

Læs mere

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130 Ejerlav. Side. Jerslev 11-60 Klæstrup 61-110 Svennum 111-128 Klæstrup 129-130 Ejerlav Svennum Folio nr. 111 Løbenr. 84 "Bundgaard" Matr. nr. 1. Lars Mikkelsen, skøde fra Mikkel Christensens enke Karen

Læs mere

10. august 2013 PRO-AM 2013 STARTLISTE FOR RUNDE 1 10. august 2013 Halsted Kloster Golfklub 18 huller

10. august 2013 PRO-AM 2013 STARTLISTE FOR RUNDE 1 10. august 2013 Halsted Kloster Golfklub 18 huller 10:00 1 1 Madam Blå 425 HEIDEN NIELSEN, Christian Royal Oak Golf Club (80-6) 201 MOLSING, Henrik 301 HAUVRE, Kai 401 OTTOSEN, Ole 1307) Rønnede Golf Klub 2011 (190-1007) 1180) B 7,7 8 B 16,1 18 B 12,5

Læs mere

- et tilbud til alle forældre...

- et tilbud til alle forældre... - et tilbud til alle forældre... S E P T E M B E R 2 0 1 1 P R O G R A M E S B J E R G SØNDAG 04. SEPTEMBER KL. 11:00 - GUDSTJENESTE taler: Frank Ahlmann LØRDAG 10. SEPTEMBER KL. 14:30+19:00 - ÅRSKONFERENCE

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Mandag den 7. april 2014 Regnbueskolen i Hammel. Uffe Rostrup, Henrik Wisbech, Ulrik Andersen og Kirsten Herskind. Der blev udleveret 64 stemmesedler, hvoraf

Læs mere

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER BYRÅDETS UDPEGNINGER PÅ KULTUR- OG FRITIDSOMRÅDET INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER Aktivitetshuset Kulturellen, Leif Brønding Tove Oddershede Rasmussen Aulum Fritidscenter, Jens P.

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere