INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi"

Transkript

1 INTERN UDDANNELSE Foreningsøkonomi

2 Indledning Denne pjece henvender sig til de afdelingsbestyrelsesmedlemmer i Dansk Folkehjælp, der bliver udpeget til at varetage en afdelings økonomi og gerne vil vide noget om de grundlæggende forhold herom. Oplysninger om moms og skat er ikke behandlet, men man kan bl.a. få svar på spørgsmål som: Hvad er bestyrelsens opgaver og ansvar i forhold til afdelingens økonomi? Hvordan udarbejder man et budget og et årsregnskab? Hvilke opgaver uddelegerer man typisk til afdelingens kasserer? Hvordan styrer man økonomien? På afdelingens generalforsamling vælger medlemmerne en bestyrelse, der skal stå for den daglige drift og samtidig bære ansvaret for beslutninger om og kontrol med afdelingens økonomi. Derfor skal der udarbejdes nogle overordnede retningslinjer for, hvordan afdelingens økonomi skal administreres. Der skal bl.a. tages stilling til: Hvem der kan forpligte afdelingen udadtil (f.eks. formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer eller formanden og en kasserer i fællesskab) Om der skal indføres et loft for, hvor store udbetalingerne må være, uden at den samlede bestyrelse skal godkende dem Hvilke løbende udgifter afdelingen har, og Hvordan de skal betales. På det første møde efter generalforsamlingen, hvor bestyrelsen konstituerer sig, kan bestyrelsesmedlemmerne med fordel udarbejde en opgavebeskrivelse for de forskellige poster i bestyrelsen, f.eks. hvem der kan forpligte afdelingen udadtil, og herunder også hvor tit den samlede bestyrelse skal orienteres om økonomien. Det er en god ide at give en kort orientering omkring økonomien på hvert bestyrelsesmøde. Kassererens opgaver Afdelingen kan selv afgøre, hvilke opgaver, der lægges ud til kassereren, men typiske opgaver vil være: At opkræve kontingent og evt. ajourføre medlemsregisteret At betale regninger At have ansvar for afdelingens pengebeholdninger At administrere bilag At bogføre indtægter og udgifter At indberette statistikker.

3 Kontingentopkrævning Inden kassereren begynder at opkræve kontingenter, bør bestyrelsen drøfte, hvilke forholdsregler der skal træffes, hvis medlemmer ikke betaler til tiden, og hvor lang tid der skal gå, før der sendes en rykker. Hvor mange rykkere skal man acceptere at sende, og hvad gør man, hvis man er nødt til at ekskludere et medlem? Betaling af regninger Det er vigtigt for en afdelings omdømme og dermed hele organisationens ry, at frister for betaling af regninger overholdes. Der er ingen undskyldning for at komme for sent med betalingerne. Ansvar for pengebeholdningerne Det er vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager at sørge for, at afdelingen ikke ligger inde med for store kontante beholdninger. Hvis kassebeholdningen har vokset sig rigeligt stor, er det eneste fornuftige at sætte pengene i banken eller ind på en girokonto. Hvor stor beholdningen bør være, må kassereren bedømme ud fra kendskabet til de kommende, planlagte aktiviteter. Administration af bilag Kassereren skal altid sørge for, at der foreligger bilag for samtlige indtægter og udgifter i afdelingen. Bilag vil sige fakturaer, regninger, kvitteringer, kontoudtog, indbetalingskort og lignende. Bilagene skal bruges som grundlag for det senere arbejde med bogføring, samtidig med at man undgår tvivl om, hvad der er indkøbt, til hvilke priser osv. Alle originale, daterede bilag skal gemmes; en god ide er at sætte dem i ringbind i datoorden, så de ikke bliver væk, og samtidig kan kassereren nemt tjekke, om kontoudtog og bilag stemmer overens. Bogføring af indtægter og udgifter Bogføringen tjener to formål: Det ene som dokumentation, dvs. man skal kunne dokumentere, hvilke udgifter og indtægter, der har været i årets løb. Det andet er, at dokumentationen skal bruges til udarbejdelsen af årsregnskabet. Der kan også være andre, der ønsker dokumentation, f.eks. donorer af større støttebeløb. Det andet er at give bestyrelsen mulighed for at skaffe sig et overblik over, hvordan økonomien udvikler sig. Kassereren bør løbende bogføre indtægter og udgifter, så at han eller hun ikke kommer bagud med arbejdet og mister overblikket. Når man bogfører, påfører man hvert enkelt udgifts- eller indtægtsbilag fortløbende bilagsnummer, hvorefter det skrives ind i en kassebog.

4 Afdelingerne har dog også den mulighed at bogføre elektronisk med et program ( Summa Summarum ), som kan rekvireres gratis gennem organisationens hovedkontor. Årets gang set i et økonomisk perspektiv Budgettet er et overslag over de udgifter og indtægter, der forventes i løbet af året. Det er bestyrelsens oversigt over, hvilke planer den har for det kommende år, udtrykt i kroner og øre, lagt ud fra de basisudgifter, der vil være, og hvilken udvikling og fornyelse der er behov for. Året begynder med, at afdelingsbestyrelsen lægger et realistisk budget ud fra de aktiviteter, der tænkes gennemført. Det er tit kassereren, der står for det praktiske arbejde med at udarbejde budgettet og fremlægge budgetforslaget for medlemmerne på generalforsamlingen, men den samlede bestyrelse drøfter naturligvis planerne for året. Budgettet skal løbende følges op efter en fastlagt periode og evt. reguleres, for at slutte med årsregnskabet, der bliver fremlagt for medlemmerne på det følgende års generalforsamling. Hvordan en afdeling vil sammensætte sin økonomi, afhænger af en række forskellige forhold. Generelt kan man sige, at det er hensigtsmæssigt, hvis afdelingen kan finansiere sine basisudgifter af indtægter, der er forholdsvis sikre. Basisudgifter Basisudgifter kan for eksempel være: Afdelingens faste aktiviteter Husleje Lønninger Kontorhold Bestyrelsesmøder Kontingenter til andre. Derudover skal afdelingen tage stilling til, hvor mange midler, det er nødvendigt at afsætte til: Udvikling og fornyelse som kan være:

5 Nye projekter Forskellige initiativer Enkeltstående arrangementer, der udvider omfanget af afdelingens nuværende aktiviteter. Aktivitetsbudgetter Ud over det samlede årsbudget bør man lægge et decideret aktivitetsbudget for hver enkelt aktivitet, man planlægger at gennemføre. På den måde er man mere sikker på at få tænkt det hele igennem, så der ikke er noget, der kommer bag på én. Det kan f.eks. være budgettet for temadage og andre arrangementer for frivillige, generalforsamlingerne m.m. Budgetopfølgning En budgetopfølgning er en sammenligning mellem budgettet og regnskabet for en given periode. Ved at foretage en løbende budgetopfølgning, f.eks. en gang hvert kvartal, kan man opdage et eventuelt merforbrug og gribe ind, inden det løber løbsk. Som regel er det afdelingskassereren, der gør opmærksom på en eventuel overskridelse af budgettet, men det er op til bestyrelsen at finde frem til, hvordan udgifter og indtægter skal justeres resten af året, så budgettet ikke skrider. Likviditetsbudget En anden måde at følge økonomien på er ved at lægge et likviditetsbudget. Et likviditetsbudget er en oversigt over de udbetalinger og indbetalinger, der forventes måned for måned. Likviditet betyder betalingsdygtighed, og afdelingen skal have likvide midler, altså rede penge, til at regningerne kan blive betalt til tiden, f.eks. et indestående på en bankkonto/giro eller en kassebeholdning. Ved hjælp af likviditetsbudgettet kan man overskue, om afdelingen har likvide midler nok hver måned. For hver måned opstilles regnestykket: Beholdning primo: Indbetalinger udbetalinger = beholdning ultimo. Årsregnskabet Ved årets udløb skal der udarbejdes et årsregnskab, som skal give et dækkende og retvisende indtryk af afdelingens økonomi. Årsregnskabet består af en resultatopgørelse og en balance. Resultatopgørelsen viser afdelingens indtægter og udgifter i det forløbne år og afdelingens økonomiske resultat: Indtægter udgifter = resultat (overskud/underskud).

6 Balancen viser afdelingens aktiver og passiver den sidste dag i regnskabsåret: Aktiver: Indestående i bank/på giro + kassebeholdning + tilgodehavender. Passiver: Gældsforpligtelser + egenkapital. Formålet med regnskabet er at give medlemmerne mulighed for at få et overblik over afdelingens økonomi på generalforsamlingen. En regnskabsfremlæggelse skal ikke være så detaljeret, at medlemmerne mister overblikket på grund af for mange, uvæsentlige detaljer. På den anden side må det heller ikke fremstå så kortfattet, at det ingen reel information giver. Det er som regel kassereren, der fremlægger årsregnskabet, men bestyrelsen skal naturligvis forholde sig til det, inden det fremlægges for medlemmerne på generalforsamlingen. Blanketter findes på Medlemsforum under afsnittet tillidsmand. Revision På generalforsamlingen vælger afdelingen et eller to medlemmer til at varetage en gennemgang af afdelingens regnskaber. Disse revisorer kontrollerer regnskabet og sikrer sig, at der er bilag som dokumentation for alle udgifter og indtægter, og at afdelingens økonomiske beholdninger er til stede. De valgte revisorer er medlemmernes tillidsfolk og bør derfor ikke have tilknytning til afdelingens bestyrelse. Ud over den regnskabsmæssige revision kan man også foretage en kritisk revision, hvilket vil sige, at revisorerne også kontrollerer, om afdelingens midler nu også er blevet brugt i overensstemmelse med det, der er blevet besluttet, og om bestyrelsen har handlet acceptabelt i forhold til afdelingens formål og aktiviteter. Det godkendte regnskab er et godt grundlag for næste års budget, men man skal ikke lade det blive en sovepude. Det nye års budget skulle gerne tage udgangspunkt i de konkrete mål og planer, afdelingen har for det kommende år. Læs mere om bogføring i Flemming Agervolds bog Foreningskassereren. Lær mere om foreningsøkonomi på et af de kurser, som Dansk Folkehjælp arrangerer for afdelinger, se nærmere på medlemsforum Kilde: Center for frivilligt socialt arbejde

7 Mine noter:

8

GUIDE Udskrevet: 2017

GUIDE Udskrevet: 2017 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2017 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 Kassererens opgaver og rolle i frivillige

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Kassererens opgaver og rolle i frivillige foreninger Udskrevet: 2016 Indhold Kassererens opgaver og rolle i frivillige foreninger.................................... 3 2 Guide Kassererens opgaver

Læs mere

GUIDE. Foreningens økonomi

GUIDE. Foreningens økonomi GUIDE Foreningens økonomi Udskrevet: 2016 Foreningens økonomi Denne guide er for bestyrelsesmedlemmer i foreninger og andre, der gerne vil vide mere om foreningers økonomi. Denne guide henvender sig til

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2018 Indhold Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber............................. 3 2 Guide Sådan arbejder I med

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk Årsregnskab for Hove Vandværk IS ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2012 CVR: 15407751 www.hovevand.dk Virksomhedsoplysninger: Hove Vandværk blev stiftet i 1911 og er hjemhørende i Egedal

Læs mere

Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538. Foto Sanne Vils Axelsen

Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538. Foto Sanne Vils Axelsen Vejledning for kasserer August 2011 Udgivet af De grønne pigespejdere Arsenalvej 10 1436 København K Tlf. 3312 9538 Foto Sanne Vils Axelsen Indhold Hverdagens opgaver... 4 Tilskudsordning... 4 Årsregnskab

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 2 Guide Bestyrelsens ansvar for foreningens

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2018 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 2 Guide Bestyrelsens ansvar for foreningens

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014.

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Side 1 Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med god regnskabsskik. Vi anser den valgte regnskabspraksis

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2011/2012 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2012/2013 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56. Årsrapport for året 2013/14

Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56. Årsrapport for året 2013/14 Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56 Årsrapport for året 2013/14 Hundested Erhverv INDHOLDSFORTEGNELSE Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 1 Ledelsens påtegning

Læs mere

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med foreninger

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 5 til afdelingsbestyrelserne: Sådan bruges afdelingsbestyrelsens rådighedsbeløb

DUAB-retningslinie nr. 5 til afdelingsbestyrelserne: Sådan bruges afdelingsbestyrelsens rådighedsbeløb Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 5 til afdelingsbestyrelserne: Sådan bruges afdelingsbestyrelsens rådighedsbeløb Kære afdelingsbestyrelse DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier,

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Lørdagsjazzen i Roskilde. Årsregnskab 2014. CVR-nr. 12892942

Lørdagsjazzen i Roskilde. Årsregnskab 2014. CVR-nr. 12892942 Årsregnskab 2014 CVR-nr. 12892942 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 2 Revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2014/15

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2014/15 Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56 Årsrapport for året 2014/15 Hundested Erhverv INDHOLDSFORTEGNELSE Side Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 1 Ledelsens

Læs mere

Lørdagsjazzen i Roskilde. Årsregnskab 2013. CVR-nr. 12892942

Lørdagsjazzen i Roskilde. Årsregnskab 2013. CVR-nr. 12892942 Årsregnskab 2013 CVR-nr. 12892942 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 2 Revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår

Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Årsrapport for 2013 27. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling den 18.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2014 30. september 2015 Balance 30. september 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP. Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB 2013-2014. Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2014

GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP. Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB 2013-2014. Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2014 GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP CVRnr. 34 49 99 18 Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB 2013-2014 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2014 ---------------------------------------------------

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2013 30. september 2014 Balance 30. september 2014 ØSTERFÆLLED TORV 10,

Læs mere

REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve

REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret 49 2670 Greve INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler for Diabetesforeningens Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper, hvor Diabetesforeningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2017/18

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2017/18 CENTERKLUBBERNE BIRKERØD CVR.nr. 32 82 29 75 ÅRSRAPPORT 2017/18 INDHOLD Side Foreningsoplysninger 2 Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Årsregnskab 1. juli 2017 30. juni

Læs mere

YNNN. Årsregnskab for perioden 1. januar 2015 til 30. september Indholdsfortegnelse

YNNN. Årsregnskab for perioden 1. januar 2015 til 30. september Indholdsfortegnelse YNNN Årsregnskab for perioden 1. januar 2015 til 30. september 2015 Indholdsfortegnelse Kassererens beretning 1 Resultatopgørelse 2015 2 Balance 2015 3 Budget 2016 4 Kassererens beretning Bestyrelsen har

Læs mere

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle Regnskab 2019 Velkomst Rollefordeling vedr. økonomien Årsregnskab Bogføring Skat og moms Medlems- og bogføringssystemer Contar ApS Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med

Læs mere

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2016/17

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2016/17 CENTERKLUBBERNE BIRKERØD CVR.nr. 32 82 29 75 ÅRSRAPPORT 2016/17 INDHOLD Side Foreningsoplysninger 2 Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Årsregnskab 1. juli 2016 30. juni

Læs mere

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2016/17

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2016/17 Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56 Årsrapport for året 2016/17 Hundested Erhverv INDHOLDSFORTEGNELSE Side Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 1 Ledelsens

Læs mere

Vibyantenne. Årsrapport 2014

Vibyantenne. Årsrapport 2014 Vibyantenne Årsrapport 2014 Vibyantenne Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2009/2010 Indholdsfortegnelse Side 1 Påtegninger 2 Anvendt regnskabspraksis 3-4 Resultatopgørelse 5 Balance 6-8 Noter til regnskabet 1. Generel information I henhold

Læs mere

Landvindingslaget Søborg Sø. Generalforsamling

Landvindingslaget Søborg Sø. Generalforsamling Landvindingslaget Søborg Sø Afholder sin ordinære Generalforsamling I Søborg Forsamlingshus, torsdag den 26. maj 2016 kl. 19,00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab fremlægges

Læs mere

Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune. Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår)

Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune. Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår) Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. marts 2015 Dirigent:

Læs mere

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse [Revideret januar 2019] Indholdsfortegnelse 1. Økonomisk støtte til lokalbestyrelsen... 2 Kassereropgaver i SLS-lokalbestyrelsen...

Læs mere

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2017/18

Hundested Erhverv Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2017/18 Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56 Årsrapport for året 2017/18 Hundested Erhverv INDHOLDSFORTEGNELSE Side Revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 1 Ledelsens påtegning

Læs mere

Økonomivejledning til afdelingernes ledelse

Økonomivejledning til afdelingernes ledelse Økonomivejledning til afdelingernes ledelse VEDTAGET AF HOVEDBESTYRELSEN DEN 16. DECEMBER 2013 ØKONOMIVEJLEDNINGEN GÆLDER FRA DEN 1. JANUAR 2014 rødekors.dk INDHOLD 1 Principper for god økonomistyring

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2015 30. september 2016 Balance 30. september 2016 CVR-nr. 33 53 55 03 ØSTERFÆLLED

Læs mere

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår

Gjøl Private Vandværk I/S. Årsrapport for 2012 26. regnskabsår Gjøl Private Vandværk I/S Bygstubben 22, Gjøl 9440 Aabybro Årsrapport for 2012 26. regnskabsår CVR-nr. 11 44 45 47 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20.

Læs mere

XMO BRUGERFO RENING. Årsregnskab. for. regnskabsåret 2010

XMO BRUGERFO RENING. Årsregnskab. for. regnskabsåret 2010 XMO BRUGERFO RENING Årsregnskab for regnskabsåret 2010 Revisor Jenny Larsen - Tlf. 32 55 92 09 - Fax 32 55 07 09 Vejlands Alle 83, 2300 København S. E-mail: jl@orestadrevision.dk - http://www.orestadrevision.dk

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Resultatopgørelse 5. Årets resultat

Resultatopgørelse 5. Årets resultat Resultatopgørelse 5 Perioden 1. september 2014-31.august 2015 2014/15 2013/14 Indtægter kr t.kr Kontingent 265 parceller à kr. 2000,- 530.000 530 Overført til vejkonto -265.000-265 265.000 265 Gebyrer

Læs mere

Hundested Erhverv. Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2015/16

Hundested Erhverv. Forårsbakken Hundested CVR-nr Årsrapport for året 2015/16 Hundested Erhverv Forårsbakken 25 3390 Hundested CVR-nr. 33 44 04 56 Årsrapport for året 2015/16 Hundested Erhverv INDHOLDSFORTEGNELSE Side Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 1 Ledelsens

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Regnskab Ishøj Golfklub 2017

Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Indtægter Realiseret Budget Difference Kontingent 319.900,00 290.000,00 29.900,00 Tilskud fra Ishøj Kommune 48.860,00 43.000,00 5.860,00 Turneringsudvalg 12.455,89 5.000,00

Læs mere

Migrænikerforbundet. Årsrapport for 2013

Migrænikerforbundet. Årsrapport for 2013 Postboks 115 2610 Rødovre CVR-nr. 30840828 Årsrapport for 2013 30. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på forbundets ordinære generalforsamling den 05-04-2014 Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN (Bilag 2) Årsrapport 2014 Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 2015 Dirigent s. 1 BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN Årsrapportens

Læs mere

Regnskabsinstruks. for. provstiudvalgskasser

Regnskabsinstruks. for. provstiudvalgskasser Regnskabsinstruks for provstiudvalgskasser 1 2 1. Indledning Regnskabsinstruksen er baseret på det regel- og vejledningsgrundlag for de lokale kirkelige kasser, der findes på Folkekirkens Digitale Arbejdsplads

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a.

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2013 CVR: 34648964 www.hovevand.dk 2013_HVAMBA_Regnskab_og_kladde_V3112013d.xls Virksomhedsoplysninger: Hove

Læs mere

REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve

REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret 49 2670 Greve INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

NÆSTVED SPORTSRIDEKLUBS VENNER ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2015

NÆSTVED SPORTSRIDEKLUBS VENNER ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2015 NÆSTVED SPORTSRIDEKLUBS VENNER ÅRSRAPPORT 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling Den 11. marts 2016 Dirigent Side 1 Indhold Side Bestyrelsens

Læs mere

cvr. 28 18 79 12 Regnskab for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2011

cvr. 28 18 79 12 Regnskab for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2011 cvr. 28 18 79 12 Regnskab for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2011 Erhverv Lystrup * www.erhvervlystrup.dk * 8520 Lystrup Anvendt regnskabspraksis. Generelt Den anvendte regnskabspraksis er uændret

Læs mere

Trinord Årsrapport 2014

Trinord Årsrapport 2014 Trinord Årsrapport 2014 Trinord INDHOLDSFORTEGNELSE Side Foreningsoplysninger 1 Bestyrelsens påtegning 2 Den kritiske revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelsen

Læs mere

TURISTFORENINGEN FOR VINDERUP OG OMEGN

TURISTFORENINGEN FOR VINDERUP OG OMEGN TURISTFORENINGEN FOR VINDERUP OG OMEGN Stationsvej 2 DK_7830 Vinderup Tlf. 97 44 22 85 Fax 97 44 17 49 Giro 565-1387 Internet: www.visitholstebro.dk www.vinderupegnen.dk.dk E-mail: vinderup@visitholstebro.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park Albertslund Kommune. Årsrapport 2010/11

Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park Albertslund Kommune. Årsrapport 2010/11 Grundejerforeningen Røde Vejrmølle Park Albertslund Kommune Årsrapport 2010/11 Resultatopgørelse for regnskabsåret 1. april 2010-31. marts 2011 Spec. Vedtaget budget 2010/11 Budgetforslag 2011/12 Indtægter:

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten

Antenneforeningen Trekanten Antenneforeningen Trekanten Årsrapport 214 Himmelev Bygade 7 Postbox 116 4 Roskilde CVR-nr. 33 78 5 24 T: 4636 6 F: 4636 77 E: rir@rir.dk www.rir.dk Uafhængigt medlem af RevisorGruppen Danmark og BKR International

Læs mere

Kruså Vandværk Kruså

Kruså Vandværk Kruså Kruså Vandværk 6340 Kruså Regnskab for tiden 1/1 2015 til 31/12 2015 Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsregnskabet for Kruså Vandværk. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven

Læs mere

KIRKE HYLLINGE ANTENNELAUG 4070 KIRKE HYLLINGE ÅRSREGNSKAB 2016

KIRKE HYLLINGE ANTENNELAUG 4070 KIRKE HYLLINGE ÅRSREGNSKAB 2016 KIRKE HYLLINGE ANTENNELAUG 4070 KIRKE HYLLINGE (CVR nr. 17 97 68 77) ÅRSREGNSKAB 2016 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den / 2017 Dirigent 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Onsdag den 27/03-2019 kl. 19:00 Hældagerskolens Samlingssal I henhold til laugets vedtægter 5.2: Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt, senest i marts måned og indkaldes

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Antenneforeningen Borup

Antenneforeningen Borup Revisionsfirmaet Jørgen Larsen Registrerede revisorer MEDLEM AF DANSKE REVISORER Antenneforeningen Borup CVR-nr. 21 77 56 73 Årsrapport for 2016 Jørgen Larsen, registreret revisor, Egegårdsvej 39C, 1.

Læs mere

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Årsregnskab 2000 Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsens årsberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP. Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2017

GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP. Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2017 GRUNDEJERFORENINGEN 1 DO BÅSTRUP CVRnr. 34 49 99 18 Dannevang / Kirkeleddet 3480 Fredensborg ÅRSREGNSKAB 2016-2017 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2017 ---------------------------------------------------

Læs mere

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2015/16

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2015/16 CENTERKLUBBERNE BIRKERØD CVR.nr. 32 82 29 75 ÅRSRAPPORT 2015/16 INDHOLD Side Foreningsoplysninger 2 Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Årsregnskab 1. juli 2015 30. juni

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2013 (5. regnskabsår) for. multiatleterne

Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2013 (5. regnskabsår) for. multiatleterne Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2013 (5. regnskabsår) for multiatleterne Resultatopgørelse for 2013 Indtægter: Regnskab Budget Kontingent holdbetalinger 1 142.480 45.000 Varesalg (netto)

Læs mere

NORDSKOVREVISION ApS

NORDSKOVREVISION ApS NORDSKOVREVISION ApS Kyndeløse Sydmark 4070 Kirke Hyllinge CVR-nr: 33 11 42 22 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2018 (7. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2019 Dirigent Nordskov

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Årsrapport 2012 Resultatopgørelse for 01.01.2012-31.12.2012 Balance pr. 31.12.2012 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.12-31.12.12

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov. Årsregnskab 2013/14

Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov. Årsregnskab 2013/14 Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov Indhold Bestyrelsens erklæring 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 4 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 6 Ernst & Young P/S - Værkmestergade

Læs mere

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse Henningsens Alle 8 DK - 2900 Hellerup CVR.nr. 36 44 53 86 Tel. +45 60 80 60 90 Foreningen Andelsgaarde Sofievej 33 2900 Hellerup CVR 39432943 Rapportering til selskabets øverste ledelse 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Indholdsfortegnelse: Kassererens opgaver og ansvar Kassererens arbejdsredskaber Regnskabssystem Mellemregningskonto på landskontoret

Læs mere

Andelsboligforeningen FREMTIDEN SERIE 1. Arbejdsbeskrivelse

Andelsboligforeningen FREMTIDEN SERIE 1. Arbejdsbeskrivelse Andelsboligforeningen Fremtiden Serie 1 Jerichausgade 24 & 26 / Lundbyesgade 13 8000 Århus C Arbejdsbeskrivelse Den samlede bestyrelse er foreningens daglige ledelse. Bestyrelsens opgaver er at effekturere

Læs mere

Årsregnskab. Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger 2 Ledelsespåtegningen 3 Revisionspåtegning 4 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 7 Balance 9

Årsregnskab. Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger 2 Ledelsespåtegningen 3 Revisionspåtegning 4 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 7 Balance 9 Årsregnskab for perioden 1. januar 2017-31. december 2017 Indhold Side Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger 2 Ledelsespåtegningen 3 Revisionspåtegning 4 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 7 Balance

Læs mere

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Ejerforeningen SeaWest Delområde A Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel Årsrapport for 1. januar - 31.

Læs mere

ENVISOR regnskab - revision - rådgivning ÅRSREGNSKAB VENNEFORENINGEN DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

ENVISOR regnskab - revision - rådgivning ÅRSREGNSKAB VENNEFORENINGEN DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER ÅRSREGNSKAB 2017 VENNEFORENINGEN DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER INDHOLDSFORTEGNELSE Oplysninger om foreningen 2 Ledelsespåtegning 3 Revisorpåtegning 4 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2017 Anvendt

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016 Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2014 og budget for 2016 Et Brunnberg i smult vande Kære Brunnbergere, Til generalforsamlingen i Juni 2015 er det regnskabet for fastighetägerforening

Læs mere

Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2014

Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2014 Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2014 (17. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2013

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2013 Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2013 (16. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

Løkken Antennelaug Å R S R A P P O R T Der afholdes ordinær generalforsamling på Action House i Løkken

Løkken Antennelaug Å R S R A P P O R T Der afholdes ordinær generalforsamling på Action House i Løkken Løkken Antennelaug Å R S R A P P O R T 2 0 1 6 Der afholdes ordinær generalforsamling på Action House i Løkken Torsdag, den 2. november 2017 kl. 19.00 1 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato aflagt

Læs mere

Roskilde Grundejerforening

Roskilde Grundejerforening Roskilde Grundejerforening Årsrapport 2010 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning... 2 Revisionspåtegning... 3-4 Ledelsesberetning Ledelsesberetning og anvendt regnskabspraksis... 5 Årsregnskab

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 ÅRSREGNSKAB 2013 Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 BERETNING: I 2013 har Taulov Vandværk haft et ikke tilfredsstillende resultat på den primære drift med et underskud på knap 100.000 kroner før renter.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ 1. 1 Foreningens navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Egemosegårdsvej, stiftet den 31. oktober 1982. Hjemsted: Matr. nr. 3-im (fællesarealet)

Læs mere

Antenneforeningen Borup

Antenneforeningen Borup Revisionsfirmaet Jørgen Larsen M Registrerede revisorer»» a E D D L AN S KE REVISORER Antenneforeningen Borup CVR-nr. 21 77 56 73 Årsrapport for 2015 Jørgen Larsen, registreret revisor, Egegårdsvej 39C,

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2016/2017 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Michael Hammershøj

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 31 83 98 74) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den

Læs mere

Business Club Aarhus

Business Club Aarhus Business Club Aarhus CVR-nr. 34 53 59 65 Årsrapport for 2018 Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling. Aarhus, den 8/5 2019 dirigent Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens påtegning 2 Den

Læs mere

Sociale Entreprenører i Danmark Præstager Aarhus N CVR: Årsrapport. 1. januar december 2015

Sociale Entreprenører i Danmark Præstager Aarhus N CVR: Årsrapport. 1. januar december 2015 Side 1 af 11 Sociale Entreprenører i Danmark Præstager 126 8200 Aarhus N CVR: 34147981 Årsrapport 1. januar 2015 31. december 2015 Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning... 3 Revisors erklæring

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2015/2016 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Bymosevej 20 8210 Århus V Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Sønderjyllands Dyreværnsforening CVR-nr. 32251897 ÅRSRAPPORT FOR 2013

Sønderjyllands Dyreværnsforening CVR-nr. 32251897 ÅRSRAPPORT FOR 2013 Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk Sønderjyllands Dyreværnsforening CVR-nr.

Læs mere

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK 1 ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK Perioden 1/1 til 31/12-2015 2 ÅRSRAPPORT 2015 Stamoplysninger Soderup Vandværk Rosenvænget 2 4340 Tølløse Bestyrelse Formand Michael Wacker-Larsen Næstformand Hanne Palle

Læs mere