Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling"

Transkript

1 Maleren William Scharff selvportræt (30.okt sept. 1959) var en af de ledende kræfter i kubismens gennembrud herhjemme og udviklede sig senere til at blive en moderne klassiker i dansk kunst. Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling juli og juli. Alle dage kl Flytter fra Tisvilde skole til William Scharff s gamle gård: Hårlandsgården Udstillingen dækker i år 3 temaer: A. William Scharff og hans indflydelse på Tisvildemalerne (hans inspirator, elever og kolleger) B. Musikere i Tisvilde & Vejby C. Salgsudstilling for lokale, nulevende kunstnere (maleri, skulptur, kunsthåndværk mv.) Åbnings festlighed lørdag den 3. juli kl. 11 Forfriskninger i parken. Dejlig, levende jazz musik. Åbning af udstillingen ved Gribskov Kommunes kulturudvalgsformand. Entré kr. 30,- medlemmer fri entré.

2 Vejby-Tibirke Selskabet Formand: Christian Friis Tlf: Kasserer og Webmaster: Hans K. Jacobsen Tlf: Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare kendskabet til Vejby- Tibirke-egnens særpræg. Dette sker primært ved at indsamle kunst og litteratur skabt af kunstnere bosiddende i områet, eller som på anden måde geografisk og historisk er knyttet til egnen. Selskabet skal tillige søge at medvirke til etableringen af et kunstmuseum til udstilling af de nævnte kunstarter. Selskabet står åbent for alle interesserede, der tilmelder sig som medlemmer. Du kan tilmelde dig ved at klikke på 'Tilmelding' øverst på hjemmesiden: Selskabet udsender hvert forår en årbog med artikler og illustrationer om egnens historie og kultur. 260 artikler i årbøger fra tidligere år kan læses på hjemmesiden. Årbogen sendes gratis til alle medlemmer. Kilde:

3 Links på Internettet om lokalsamfundet Holløse Frugthave på Google Streetview: skriv f.eks.: Frugthaven 1, 3210 Vejby klik på og træk den gule mand til punktet på kortet, hvor du vil starte. Historisk kort fra Kort- og Matrikelstyrelsen: Skov og Naturstyrelsen, vandretursfolder for Tisvilde Hegn: Tisvilde Lokalråd: hvor Tisvilde Nyt kan læses Vejby Lokalråd: Vejby Portalen: Holbo Herreds Kulturhistoriske Centre: Østergade ved boghandelen ca Lokalnyheder: Tisvildeleje strand 1959 Hovedgaden 51, Tisvilde Nyt kulturhus

4 Forårsvandringen 2010: Slå rabatten og klip hækken! Som led i vores målsætning om at bevare og forbedre Frugthaven som rekreativt område har Bestyrelsen også i år gennemført en "forårsvandring". Det skete søndag den 25.april 2010 med deltagelse af Vejudvalget og andre fra bestyrelsen. På vandringen blev bl.a. følgende efterset: Rabatten, herunder rødder og hække Vejhjørner Jævnlig kørsel og parkering med større vogne Vejfladens og vejskiltenes stand Skelpositioner (overensstemmelse med matrikelkort) Opmagasinering af køretøjer, herunder campingvogne Bjørneklo Vandringen observerede kun enkelte forhold, som kræver en opfølgning. Det drejer sig om mindre udbedringer ved sti og på veje. Det generelle indtryk er, at megen forskønnelse kan opnås ved at regelmæssigt at følge det enkle råd: Slå rabatten og klip hækken! Forårsvandringen er en årlig tilbagevendende begivenhed. Medlemmer, der gennemfører større byggearbejder eller i anden anledning modtager leverancer med store køretøjer, bedes sørge for, at der ikke sker skader på rabatten. Hvis uheldet er ude, bør grundejeren straks anmode skadevolder om reetablere rabatten. Hjemmesiden Bestyrelsen besluttede i 2007 at oprette en hjemmeside for foreningen på Internettet. Du kan se den på adressen: Giv dit besyv med om hvordan den skal udvikles. Hvilke informationer vil du gerne have adgang til via hjemmesiden, og hvordan kan den bedst opstilles? Send din adresse til aw@man.dtu.dk, hvis du vil modtage en fra Foreningen, når der er nyt på hjemmesiden.

5 Uddrag af Deklarationen for Holløse Frugthave af 28. juni 1962 I. Parcel ejerne er forpligtede til at respektere Holløse Frugthave Grundejerforenings vedtægter, således som disse til enhver tid måtte være lovligt vedtaget, og hvori kan optages bestemmelser om parcellernes bebyggelse, udnyttelse, beplantning m.v. alt med henblik på at udvikle og beskytte udstykningsområdet som et smukt sommerhus- og villakvarter. III. Parcellerne er bestemt for åben og lav bebyggelse, og ethvert byggeri skal tilfredsstille bestemmelserne i bygningsreglement, sundhedsvedtægt og øvrige kommunale vedtægter. På parcellerne må alene opføres sommerhuse og enfamiliehuse i smuk stil og af et tiltalende udseende. Der må ikke på nogen parcel indrettes virksomheder af nogen art, der ved røg, støj, ilde lugt kan genere naboerne. Ej heller må oplagres noget, der frembyder ubehageligt skue eller er til ulempe for naboerne. IX. Ved tilrettelægningen af indkørselsforholdene til parcellerne må sikres plads for parkering af mindst 2 biler på parcellen. X. I overfredningsnævnets førnævnte skrivelse af er bestemt, at eksisterende hegn langs ejendommens grænse skal bevares i en sådan tilstand, at bebyggelse stedse forbliver skjult. Nye parcelskel inde i plantagen skal ligeledes hegnes med levende vækster enten som hæk eller som bælte af trævækster eller sirbuske. I øvrigt gælder, at de enkelte parcelejere på hele udstykningen ved bebyggelse og haveanlæg skal bevare en væsentlig del af frugttræerne og supplere med andre trævækster, således at områdets karakter som lukket plantage stedse bevares. I øvrigt påhviler der parcel ejerne hegnspligt efter lovgivningens almindelige regler.

6 Baunehøj Vandværk A.m.b.A. Adresse: Baunehøj Vandværk, Frederiksværkvej 59, Skærød, 3200 Helsinge Åbningstider: Mandag til torsdag: , fredag: tlf fax Ved driftsforstyrrelser og akut ledningsbrud uden for normal arbejdstid kontakt tlf Kontrol med forbruget... får du ved at aflæse vandmåleren regelmæssigt, f.eks. 1 gang om ugen på et bestemt klokkeslæt. Du noterer målerstanden og antal m³ brugt vand og finder ud af, hvad dit normale vandforbrug er. En familie med et par børn kan regne med et forbrug på 2,5 til 3,5 m³ vand om ugen, eller omkring 0,4 m³ i snit pr. dag. På årsbasis svarer det til mellem 2,5 x 52 = 130 m³ og 3,5 x 52 = 182 m³. Ved regelmæssig aflæsning af vandmåleren finder du hurtigt ud af, om du bør overveje eventuelle nyanskaffelser for at nedsætte vandforbruget. Det kan mærkes, hvis du pludselig får en ekstra opkrævning for vand, statsafgift og kloakbidrag. Især nu hvor priser og afgifter er stigende. En udgift til vand på ca. 400 kr. om måneden, inkl. statsafgift og kloakbidrag, er ganske normalt for en familie. Spar på vandet Der findes også brugere med et lavere forbrug. Måske opholder de sig mindre i hjemmet, eller måske har de en økonomisk vaskemaskine, der højst bruger 60 til 70 liter vand pr. vask. Du kan også spare vand, hvis du har et WC med stort og lille skyl, og et kort brusebad er mere økonomisk end et karbad. Tætte vandhaner, der er nemme at åbne og lukke er også en fordel. Den løbende WC-cisterne kan sagtens sende liter vand i kloakken - i døgnet! Det er mere end 1 person bruger på en hel uge. En dryppende vandhane kan nemt poste 50 liter vand ned i afløbet i døgnet. Brug spand og børste til bilvasken. Med slange ryger der nemt 200 liter. Med spand og børste kan du nøjes med 20. Kom vand i en balje, når I skræller kartoflerne, frem for at lade vandhanen løbe. Vandet fra kartoffelkogningen kan bruges til at skylle af med før opvasken. Vand blomsterbedet med kande og vand kun nyplantningerne. Gør det om aftenen så vandet ikke fordamper i solvarmen. At spare vand gavner miljøet såvel som pengepungen. Vær opmærksom på utætte vandledninger Hvis du aflæser din vandmåler regelmæssigt, kan du undgå at betale for vandspild, som kan skyldes brud på vandledningen mellem stophanen og huset. Netop derfor udsender vi denne information. Husk at kontakte vandværket, hvis dit vandforbrug er for højt. Hvis du konstaterer en utæthed, skal du også tilkalde en VVS er. Så kan vandspildet begrænses mest muligt. Du kan konstatere brud på vandrør, hvis du lukker for alle vandhaner i huset og kigger på vandmåleren. Hvis stjernehjulet står stille, er der intet forbrug eller spild.

7 Godt naboskab Foreningens bestyrelse lægger vægt på at bevare Holløse Frugthave som et rekreativt område af høj kvalitet. Vi har nedenfor samlet en række henstillinger til medlemmerne, som der gennem årene har været enighed om at håndhæve. Vi håber, at de kan medvirke til at fremme et godt naboskab i Frugthaven. Ideen stammer fra Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegn, som i 2002 vedtog retningslinjer for Godt Naboskab. Hunde skal føres i snor på Frugthavens veje, efterladenskaber fjernes, og løse hunde på egen grund skal holdes bag lukket indhegning Græsslåning og anvendelse af motordrevne redskaber i perioden 1.maj til 30.september finder kun sted inden kl. 19 på hverdage og inden kl. 12 på søn- og helligdage Beplantning langs veje skal beskæres jf. gældende regler, som årligt annonceret af kommunen i lokalpressen Græsrabatten langs vejene bør jævnligt slås, og holdes fri for rødder for ikke at skade vejen Afbrænding af haveaffald kan kun foretages på steder og i perioder, hvor det er tilladt af brandmyndighederne og kun i overskyet vejr eller regnvejr. I øvrigt henvises til Genbrugsstationen i Skærød Radio og musik benyttes, så det ikke er til gene for andre. Afholdelse af større fester udendørs bør meddeles omkringboende god tid i forvejen, og festen bør afsluttes senest kl. 02. Parkering af egen bil sker inde på grunden (gæsteparkering kan ske i rabatten) Forekomst af rotter skal straks anmeldes til Gribskov kommune, som sørger for bekæmpelse Planer for om- og tilbygning på grunden fremsendes til Foreningen i god tid inden påbegyndelse med henblik på at sikre overensstemmelse med deklarationen for området. Genopretning af skader i rabatten ved leverancer med større lastbiler påhviler den grundejer, som har afgivet ordren om leverance. I øvrigt bør der vises hensyn over for naboer, og tvivlsspørgsmål må søges løst ved samtale og i mindelighed. Hidtil har Frugthaven været forskånet for trafikuheld. Men bilister bør huske at køre med lav fart, især når der drejes om hjørner, og forældrene bør træne de efterhånden mange legende og cyklende børn som vi er meget glade for til at være fuldt opmærksomme på trafikken på vejene. Bestyrelsen Formand: Arne Wangel, Jægersborgvej 68, 1.tv., 2800 Kgs. Lyngby, , aw@ipl.dtu.dk Kasserer.: Erik Lund-Hansen, Bistrup Park 31, 3460 Birkerød, , erlh@post.tele.dk

8 Somme- Information fra Holløse Frugthaves Grundejerforening ren 2010 Generalforsamling Generalforsamlingen finder sted søndag den 27.juni kl på Fællesarealet. Jeg håber, at rigtig mange medlemmer har lyst til at deltage i debatten om hvordan vi bedst muligt bevarer og udvikler Frugthaven som et rekreativt område af høj kvalitet. Foreningen byder på en øl eller vand til de fremmødte. Husk at deltagelse i Generalforsamlingen forudsætter, at kontingentet for 2010 er betalt. Betal gerne umiddelbart efter, at I har modtaget opkrævningen. Det letter kassererens arbejde, og I slipper for evt. rykkergebyrer. Jeg vil byde de nye grundejere hjertelig velkommen i Foreningens kreds. Jeg håber, at I vil få stor glæde af jeres nye sommerhus i Frugthaven og vil deltage aktivt i Foreningens arbejde. Fortsat god sommer! Arne Wangel, Fmd., Kirsebærvænget 8 Genopretningen af de revnede vejoverskæringer og vejenes tilstand i øvrigt tages op på Generalforsamlingen

Vejby-Tibirke Selskabet

Vejby-Tibirke Selskabet Vejby-Tibirke Selskabet Formand: Christian Friis Tlf: 4870 8408 Kasserer og Webmaster: Hans K. Jacobsen Tlf: 4879 5505 Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare kendskabet til Vejby-

Læs mere

Hunde skal føres i snor på Frugthavens veje, efterladenskaber fjernes, og løse hunde på egen grund skal holdes bag lukket indhegning

Hunde skal føres i snor på Frugthavens veje, efterladenskaber fjernes, og løse hunde på egen grund skal holdes bag lukket indhegning Godt naboskab Foreningens bestyrelse lægger vægt på at bevare Holløse Frugthave som et rekreativt område af høj kvalitet. Vi har nedenfor samlet en række henstillinger til medlemmerne, som der gennem årene

Læs mere

Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling

Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling Victor Haagen-Müller Maler (1894-1959) Dansk maler. Landskaber, portrætter, figurbilleder og store dekorative udsmykninger, bl.a. til Sorø Akademi, Centralsygehuset i Hillerød og Godhavn. Victor Haagen-Müller

Læs mere

Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare Vejby-Tibirke-egnens særpræg. Dette sker primært ved at indsamle kunst og litteratur

Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare Vejby-Tibirke-egnens særpræg. Dette sker primært ved at indsamle kunst og litteratur Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare Vejby-Tibirke-egnens særpræg. Dette sker primært ved at indsamle kunst og litteratur skabt af kunstnere bosiddende i området, eller som på

Læs mere

Links på Internettet om lokalsamfundet

Links på Internettet om lokalsamfundet Links på Internettet om lokalsamfundet Holløse Frugthave på Google Streetview: http://maps.google.dk/ skriv f.eks.: Frugthaven 1, 3210 Vejby klik på og træk den gule mand til punktet på kortet, hvor du

Læs mere

Vejby-Tibirke Selskabet

Vejby-Tibirke Selskabet Vejby-Tibirke Selskabet Formand: Christian Friis Tlf: 4870 8408 Kasserer og Webmaster: Hans K. Jacobsen Tlf: 4879 5505 Vejby-Tibirke Selskabet har til formål at virke for at bevare kendskabet til Vejby-

Læs mere

Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling

Vejby Tibirke Selskabets store årlige sommerudstilling Ejler Bille 6.3.1910-1.5.2004, dansk maler, grafiker, billedhugger og digter. Som en af pionererne inden for den abstrakte kunst i Danmark var Ejler Bille en af 1900-t.s betydeligste danske billedkunstnere.

Læs mere

Anlægsomkostningen kan synes høj, men på længere sigt er der meget at vinde, hvis du opsamler regnvand til toiletskyl og vaskemaskine.

Anlægsomkostningen kan synes høj, men på længere sigt er der meget at vinde, hvis du opsamler regnvand til toiletskyl og vaskemaskine. Regnvand er penge Anlægsomkostningen kan synes høj, men på længere sigt er der meget at vinde, hvis du opsamler regnvand til toiletskyl og vaskemaskine. Af Karin Elrød, journalist Tanken om en fremtid

Læs mere

Forårsvandring. Loppemarked på fællesarealet?

Forårsvandring. Loppemarked på fællesarealet? Forårsvandring Som led i vores målsætning om at bevare og forbedre Frugthaven som rekreativt område har Bestyrelsen besluttet at gennemføre en "forårsvandring". Det skete Grundlovsdag, lørdag den 5.juni

Læs mere

»Sådan får De bedre vand-vaner«

»Sådan får De bedre vand-vaner« »Sådan får De bedre vand-vaner«danske Vandværkers Forening Det forventer vi af drikkevandet: Det er billigt Det er ikke sundhedsfarligt at drikke Det smager godt Det er klart Det er køligt Det lugter ikke

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

Om Aarhus Vand. Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand.

Om Aarhus Vand. Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand. Velkommen som kunde Om Aarhus Vand Aarhus Vand henter grundvand op fra jorden, behandler det på vandværker og sender det ud til dig som rent drikkevand. Vi håndterer også dit spildevand gennem kloaksystemet

Læs mere

Velkommen til Sommerhusforeningen

Velkommen til Sommerhusforeningen Velkommen til Sommerhusforeningen Bestyrelsen i Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand vil gerne byde jer hjertelig velkommen i vores sommerhusområde. Vi håber I må blive glade for at være

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Grundeejerforeningen Fruekilden

Grundeejerforeningen Fruekilden Grundeejerforeningen 10-04-2014 Til Grundeejerforeningen s medlemmer. Emne: Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Ref.: Vedtægter for Grundejerforeningen. Grundejerforeningen indkalder herved til

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Gode råd om vandmålere

Gode råd om vandmålere Gode råd om vandmålere Vandmåler Lemvig Vand & Spildevand A/S ejer vandmåleren, og sørger for at den bliver udskiftet efter en fastsat ordning. Bliver vandmåleren udsat for hærværk eller frostsprængning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Det bedste vand kommer fra hanen

Det bedste vand kommer fra hanen Det bedste vand kommer fra hanen Hvor kommer vandet fra? Vand er i konstant bevægelse. Den måde, det bevæger sig på, hedder vandets kredsløb. Når det regner eller sner, kommer der vand på jorden. Vandet

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN 20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESAREALER... 2 GRILL... 2 GRØNNE

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017 Det har været et fantastisk dejligt år for Pedersdal Grundejerforening. Og bestyrelsen har hygget sig med en masse spændende ting. Vi har i bestyrelsen bare det sidste år arbejdet ca. 1200 timer frivilligt

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Det koster vandet. Gør dit hus klar til regnvejr. Hold øje med kloakken. Nordvand klimasikrer. Pas på vandspild

Det koster vandet. Gør dit hus klar til regnvejr. Hold øje med kloakken. Nordvand klimasikrer. Pas på vandspild Til samtlige husstande i Gentofte Kommune Vi klarer vandet Det koster vandet Gør dit hus klar til regnvejr Hold øje med kloakken Nordvand klimasikrer Pas på vandspild rent drikkevand rent badevand rent

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Færgebakkerne. Orø VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Færgebakkerne Orø 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup

Håndbog. for. Grundejerforeningen Søndertoften. Søndertoften. Grundejerforeningen. Søndertoften Taastrup Søndertoften Søndertoften -2630 Taastrup Grundejerforeningen Håndbog for Grundejerforeningen Søndertoften Det er bestyrelsens håb, at vi med denne reviderede udgave af Håndbogen kan medvirke til, at vi

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010

Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN. Temaaften den 30. september 2010 Overtrædelse af Deklarationen Grundejerforeningen RØNNEHOLTPARKEN Temaaften den 30. september 2010 Dagsorden Introduktion til og baggrund for afholdelse af Temaaften Udvalgte brud på Deklarationen til

Læs mere

Lynvejledning Vandforsyning

Lynvejledning Vandforsyning Lynvejledning Vandforsyning Gælder for vandværkerne i nykøbing falster, Nysted, sakskøbing og stubbekøbing Guldborgsund Forsyning Denne brochure giver et hurtigt overblik over en række af de regler og

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje,

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Velkommen til Hvem er vi Parkerede biler på vores smalle veje. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Der opstår ofte farlige situationer pga. parkerede biler, Aht. Ambulancer, brand, snerydning,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Links på Internettet om lokalsamfundet

Links på Internettet om lokalsamfundet Links på Internettet om lokalsamfundet Holløse Frugthave på Google Streetview: http://maps.google.dk/ skriv f.eks.: Frugthaven 1, 3210 Vejby klik på og træk den gule mand til punktet på kortet, hvor du

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

VAND-VIDEN I Kongshvileparken

VAND-VIDEN I Kongshvileparken Spar VAND-VIDEN I Kongshvileparken SPARE-FORSLAG TIL REDUKTION AF KONGSHVILEPARKENS VANDFORBRUG. Grøn afdeling Spar på vandet Vi bruger meget vand i dagligdagen - når vi går i bad, børster tænder og går

Læs mere

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET 2 l SPAR VAND SPAR PENGE l l SPAR VAND SPAR PENGE l 3 DET ER NEMT AT SPARE PÅ VANDET VI HAR TIDLIGERE VÆRET VANT TIL, AT DER VAR VAND NOK, OG AT VAND ER NÆSTEN

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 j 1 Overordnet tidsplan Tidspunkt Antal minutter Emne 09.30-10.00 30 Brunch 10.00 10.05 5 Velkomst 10.05 10. 50 45 Beretning

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER Bestyrelsen byder Dem velkommen i Grundejerforeningen Fuglevangen og vedlægger foreningens

Læs mere

Velkommen til Fasanvænget

Velkommen til Fasanvænget Velkommen til Fasanvænget Bebyggelsen Fasanvænget er ikke blot et sted, hvor du køber hus. Fasanvænget er også et sted, hvor fællesskab med naboer kan udvikles og dermed give en forøget boligværdi og livskvalitet.

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

HUSORDEN for Ejerforeningen Sorøparken 1-8. Husorden 2012

HUSORDEN for Ejerforeningen Sorøparken 1-8. Husorden 2012 Sorø, april 2012 Forord Husorden 2012 Nærværende husorden vedtaget på den ordinære generalsamling den 12. april 2012. De generelle regler benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i eningens

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre.

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2013 12. marts 2o13 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Vi er igen i år Vandvittig

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Peter Bonne Eriksen Dalsø Park 38 3500 Værløse Tlf.: 44 48 62 13 Mail: peterbonneeriksen@hotmail.com

Læs mere

SPAR PÅ VANDET. Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn?

SPAR PÅ VANDET. Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn? Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn? Vandforbruget er en væsentlig miljøpåvirkning og økonomisk udgift ved campingdrift. Den væsentligste belastning er forbruget i sanitetsbygningerne fra toilet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Vedtægter juni 2005

GRUNDEJERFORENINGEN BOESLUM PLANTAGE Vedtægter juni 2005 Vedtægter for grundejerforeningen Boeslum Plantage. 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Boeslum Plantage. Dens hjemsted er Boeslum, 8400 Ebeltoft. 2. Formål. Foreningen formål er at varetage

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Nærumhave Generalforsamling. d. 9. marts 2016 Kl Nærumhave Generalforsamling 2016.

Grundejerforeningen Nærumhave Generalforsamling. d. 9. marts 2016 Kl Nærumhave Generalforsamling 2016. Grundejerforeningen -------Generalforsamling d. 9. marts 2016 Kl. 19.30 Grundejerforeningen Amba. 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse til godkendelse

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere