mens Akt: Skab nr. advokater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "mens Akt: Skab nr. advokater"

Transkript

1 Akt: skabinr. (Udfyldes af tinglysningskdete'ret) Reg.afg. kr mens Akt: Skab nr. advokater Ejerlav: Matr.nr.: Vejle bygrunde 290 A m.fl. CVR-nr.: Anmelder: Clemens Advokater A/S Sct. Clemens Stræde Århus C Tlf /-Hk) DEKLARATION vedrørende brugsret til fællesareal og etablering af overdækning Undertegnede ejere af ejerlejligheder af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde (i det følgende kaldet brugsretsgiver) bestemmer herved med bindende virkning for os og senere ejere og brugere af ejendommene/ejerlejlighederne, at de til enhver tid værende ejere af følgende ejendomme (i det følgende kaldet brugsretshaverne): Matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde Matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde Matr.nr. 460, Vejle bygrunde samt ejerlejligheder heraf tillægges nedenstående brugsrettigheder: 1. Brugsretsarealet Brugsretten omfatter Kulturtorvet beliggende på matr. nr. 292 P, Vejle bygrunde foran ejerlejlighed nr. 1, Kulturhuset, herefter kaldet brugsretsarealet. Brugsretsarealet er fællesareal for Ejerforeningen "Bygningen, Vejle". Brugsretsarealets beliggenhed fremgår af vedlagte planrids udarbejdet af Landinspektørfirmaet LE 34, Århus A/S, bilag Anvendelse Brugsretshaverne har ret til at benytte brugsretsarealet som indgang og (gennemgangs)passage for Mary 's kunder HS / dbl

2 Brugsretsarealet bliver en central plads i butikscentret Mary 's, og pladsen skal samtidig benyttes til en række kulturelle formål. Brugsretshaverne tillægges herved en ret til at anvende brugsretsarealet til ovennævnte formål, herunder i form af mindre koncerter, opvisninger, markeder, dans mm. Brugsretshaverne skal respektere de rimelige ønsker om benyttelse af brugsretsarealet, som brugsretsgiverne måtte have, herunder i form af kulturelle arrangementer, dog således at Marys kunder fortsat kan benytte brugsretsarealet som indgang og (gennemgangs)passage. Ved brugsretshavernes anvendelse af brugsretsarealet skal brugsretshaverne samtidig tage nødvendigt hensyn til brugsretsgivernes - herunder særligt Kulturhuset/lejlighed nr. 1 - arrangementer i form af koncerter, forestillinger mv. i egne bygninger. Brugsretshaverne har ansvaret for, at brugsretshavernes anvendelse ikke omfattes af særlige offentlige forskrifter, og har pligt til at indhente og opretholde alle tilladelser, der kræves med hensyn til brugsretsarealets indretning og drift, herunder forskrifter vedrørende miljø- og brandforhold. % adw)ftater 3. Overdækning Brugsretshaverne er berettiget til at etablere en glasoverdækning over brugsretsarealet. Overdækningens konstruktion følger nærmere af "skitsemappe - Kulturhuset Bygningen af den 17. august 2006" udarbejdet af arkitektfirmaet Arkitema K/S, Århus C. Bilaget skal ikke indgå i det tinglyste dokument. Brugsretshaverne forestår indhentelse af det fornødne plangrundlag samt de fornødne myndighedsgodkendelser. Arbejderne igangsættes efter et varsel på minimum 14 dage til brugsretsgiver med en skematisk angivelse af det planlagte tidsmæssige forløb. Brugsretsgiver skal løbende holdes orienteret om arbejdernes gennemførelse. Arbejdet med overdækningen skal tilrettelægges og gennemføres således, at det medfører mindst mulig gene for brugsretsgivers daglige drift. Der skal således etableres midlertidig afskærmning i nødvendigt omfang og ske retablering af overflader, gulve, lofter og vægge, i det omfang disse berøres af byggearbejderne i forbindelse med overdækning. Retableringsforpligtelsen er underlagt den forudsætning, at bygningsdelene skal bevares, jf. pkt Side 2,

3 Akt: skab nr. (Udfyldes af tinglyst ingskcii tc4f) Ovennævnte, i nærværende punkt anførte, foranstaltes og bekostes af brugsretshaverne. Ved ophør af aftalen ifølge nærværende deklaration, hvad enten denne skyldes opsigelse efter udløbet af den i pkt. 9 nævnte uopsigelighedsperiode eller ophævelse/opsigelse som følge af misligholdelse eller som følge af opsigelse fra brugsretshavernes side, er brugsretshaverne forpligtet til at afholde omkostningerne ved fjernelse af overdækningen, herunder de dermed forbundne retableringsomkostninger mv., med mindre brugsretsgiverne måtte vælge at beholde overdækningen. advokater 4. Indretning af brugsretsarealet Brugsretshaverne er berettiget til at indrette brugsretsarealet, så indretningen følger brugsretshavernes øvrige indretning af Mary 's for derved at skabe en helhed af Mary 's forskellige gader og pladser. Brugsretsgiver og brugsretshaverne er enige om indretningen, og de nærmere detaljer følger af "skitsemappe - Kulturhuset Bygningen af den 17. august 2006" samt "Tillægstekst af 1. december 2006" udarbejdet af arkitektfirmaet Arkitema K/S, Århus C. Bilagene skal ikke indgå i det tinglyste dokument. Ovennævnte, i nærværende punkt anførte, foranstaltes og bekostes af brugsretshaverne. 5. Drift af arealet Brugsretshaverne er forpligtet til at varetage den daglige drift af brugsretsarealet og afholde omkostningerne herved. Brugsretshaverne skal sikre, at brugsretsgiver - herunder særligt ejerlejlighed nr. 1/Kulturhuset - har adgang til brugsrets- arealet uden for Mary 's åbningstid i det omfang, det måtte være nødvendigt. 6. Vedligeholdelse, renholdelse og renovering Brugsretshaverne er forpligtet til at forestå den daglige vedligeholdelse og rengøring af brugsretsarealet, herunder af selve overdækningen. Nærværende forpligtelser påhviler således alene brugsretshaverne. Det er afgørende betydning for brugsretsgiverne, at brugsretsarealet til enhver tid fremstår som vel vedligeholdt og rengjort. I tilfælde af misligholdelse af forpligtelsen til vedligeholdelse og rengøring er brugsretsgiver berettiget til at lade vedligeholdelsen og rengøring udføre for brugsretshavernes regning, ligesom brugsretsgiveren er berettiget til - efter at have fremsendt Side 3.

4 skriftligt påkrav vedrørende vedligeholdelsen og rengøringen til brugsretshaverne - at betragte en fortsat manglende vedligeholdelse og rengøring som en væsentlig misligholdelse af nærværencle aftale, jf. pkt. 10. Brugsretshaverne er tillige forpligtet til at gennemføre og bekoste de nødvendige renoveringsarbejder. advokater 7. Brandforhold Brugsretsarealet bliver med overdækning et inderum, hvilket medfører en ændring af brandforholdene for brugsretsgivers ejendom. Brugsretshaverne har ansvaret for at indhente og opretholde alle tilladelser samt etablere de nødvendige tekniske installationer mv., der kræves med hensyn til sikring af brandforhold. Ovennævnte, i nærværende punkt anførte, foranstaltes, bekostes, vedligeholdes og renoveres af brugsretshaverne. I tilfælde af misligholdelse af forpligtelsen til vedligeholdelse og renovering ifølge nærværende punkt gælder pkt Brugsretshaverne skal til enhver tid sikre, at ovennævnte brand-/sikkerhedsinstallationer mv. ikke hindrer, at brugsretsgiverne har den fornødne adgang til egne lokaler samt brugsretsarealet. 8. Ansvar Brugsretshaverne gennemfører og bekoster samtlige de etableringsarbejder, der fremgår af nærværende deklarations pkt. 3, 4 og 7. Brugsretshaverne er på objektivt grundlag ansvarlig for de skader, brugsretshaverne eller de af disse engagerede håndværkere og rådgivere måtte påføre brugsretsgivers ejendom, matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde. Brugsretsgiver bærer hverken ansvar eller risiko for brugsretshavernes konkrete anvendelse af brugsretsarealet. 9. Opsigelse og ophør Opsigelse fra brugsretsgivers side skal - bortset fra misligholdelsestilfælde - ske med 1 års skriftligt varsel til den 1. i måneden. Brugsretskontrakten er dog uopsigelig for brugsretsgiver i 99 år, således at denne tidligst kan bringes til ophør den 1. oktober Side 4.

5 Akt: skab ne: (Udfyldes af tinglysningsktoiet) Opsigelse fra brugsretshavernes side kan ske med 1 års skriftligt varsel til den 1. i måneden. 10. Misligholdelse e irfn e n5 advokater I tilfælde af væsentlig misligholdelse af nærværende deklaration er både brugsretshaverne og brugsretsgiver berettiget til at bringe deklarationen til ophør. Som væsentlig misligholdelse anses - men ikke udelukkende - brugsretshavernes tilsidesættelse af brugsretsgivernes adgang/brug af brugsretsarealet, jf. pkt. 2, samt brugsretshavernes manglende vedligeholdelse, rengøring og renovering af brugsretsarealet samt overdækning, jf. pkt. 6. Ved brugsretshavernes misligholdelse er brugsretshaverne forpligtet til at afholde omkostningerne ved fjernelse af overdækningen, herunder de dermed forbundne retableringsomkostninger mv., med mindre brugsretsgiver måtte vælge at beholde overdækningen. I tilfælde af ophævelse som følge af væsentlig misligholdelse er brugsretsgiver forpligtet til, inden ophævelsen afgives, skriftligt at varsle brugsretshaverne om misligholdelsen, og om at fortsat misligholdelse vil medføre opsigelse af deklarationen. Brugsretsgiveren er forpligtet til i denne varslingsskrivelse at give brugsretshaverne et så langt varsel - og minimum 3 måneder - at brugsretshaverne har mulighed for at bringe forholdet i orden. Brugsretshaverne hæfter solidarisk for de pligter nærværende deklaration pålægger brugsretshaverne. 11. Voldgift Ethvert spørgsmål om forståelsen af nærværende kontrakt, dens indhold, omfang, ophør eller opfyldelse skal - såfremt mindelig ordning ikke kan opnås - afgøres endeligt ved voldgift i overensstemmelse med reglerne i lov nr. 553 af 24. juni 2005 om voldgift. Voldgiftsretten skal bestå af i alt 3 medlemmer og skal fungere efter følgende regler: Den part, der ønsker voldgift, skal skriftligt ved anbefalet brev meddele den anden part, at han ønsker voldgift, hvilke spørgsmål der ønskes forelagt voldgiftsretten, de søgsmålsgrunde han vil påberåbe sig, samt hvem han har valgt som sin voldgiftsmand. Den anden part skal inden 3 uger efter denne meddelelses modtagelse ved anbefalet brev meddele den første part, hvem vedkommende har udpeget som sin voldgiftsmand samt angive Side 5.

6 sin påstand og sine indsigelser, Oversiddes fristen, udpeges denne voldgiftsmand af præsidenten for Vestre Landsret. Voldgiftsmændene vælger selv en opmand, der skal være jurist og formand for voldgiftsretten. Kan voldgiftsmændene ikke inden 14 dage enes om valg af opmanden, udpeges denne ligeledes af præsidenten for Vestre Landsret. r2 e n 5. a d Voka 4; e tr Voldgiftsrettens kendelse er endelig og bindende for begge parte r. Voldgiftsretten er berettiget til i kendelse at afgøre, hvem der skal betale voldgiftsrettens omkostninger, herunder honorar til rettens medlemmer. Parterne forpligter sig til at deponere et af voldgiftsmændene fastsat beløb til dækning af voldgiftsrettens omkostninger. Sagens behandling for voldgiftsretten og voldgiftskendelsen skal ikke være offentlig tilgængelig. 12. Påtaleret Påtaleberettigede er de til enhver tid værende ejere af matr. nr. 292 P, Vejle bygrunde og matr.nr. 290 A, 458 A og 491 A samt alle Vejle bygrunde, herunder ejere af ejerlejligheder under de nævnte matrikelnumre. 13. Pant og tinglysning Nærværende deklaration begæres tinglyst servitutstiftende med prioritet forud for al pantegæld på ejendommene matr.nr. 292 P, heründer ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3, matr.nr. 290 A, matr.nr. 458 A log 491 A samt matr.nr. 460, herunder ejerlejlighed nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 - alle Vejle bygrunde - idet der med hensyn til pantehæftelser, byrder og servitutter henvises til ejendolmmenes og ejerlejlighedernes blade i tingbogen. Endvidere begæres deklarationen tinglyst pantstiftende på matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde med 1. prioritets panteret forud for al anden pantegæld for et beløb på kr ,00 til sikkerhed for, hvad enhver af parterne måtte blive den anden skyldig. Med hensyn til byrder og servitutter henvises til ejendommens blad i tingbogen. 14. Bilag Til denne deklaration hører følgende bilag: 1. Deklarationsrids udarbejdet af Landinspektørfirmaet LE 34 Århus A/S, dateret 3. januar Side 6.

7 Akt: skab,rir.'t (Udfyldes af tinglysningst4et) Dato: // no- %j brugsretsgiver og ejer af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3: il Dato: // Som brugsretshavere og ejer af matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde, samt matr.nr. 460, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9: e ni e n advokat:er. Vejle Kommune f. Marys ApS rgmester Nieis Ägese Kommunaldige ør Jan age Rasmussen Til vitterlighed om underskriftens underskrivers myndighed for så bygrunde: ægthed, dateringens rigtighed samt vidt angår matr.nr. 290 A, Vejle Navn: Stilling: Bopæl: krn Therneefi Kontofflevietent Bygvtenget 37; PQM 6040 Egtved Navn: Stilling: Bopæl: D irelst Michae ristensen I medfør af 42, stk. 1, i lov om planlægning (lov nr. 763 af 11/9 2002) meddeler Vejle Byråd herved samtykke til, at foranstående servitut tinglyses. Tilvejebringelse af en lokalplan iht. ovennævnte lovs 13, stk. 2, er ikke påkrævet. Teknisk Udvalg, den tky,f4, Side 7.

8 5 Or" ;-; os& 0962:9Z c 1 >, I 8 2

9 a a. 0 Akt: skab.nf7 f: (Udfyldes af tinglysning t ret) --mug" eg.afg. kr. 0,00 Akt: Skab nr. aemens advokater erlav: atr.nr.: Vejle bygrunde 290 A m.fl. CVR-nr.: Anmelder: Clemens Advokater A/S Sct. Clemens Stræde Århus C Tlf (longe til Deklaration vedrørende brugsret til fællesareal og etablering f overdækning, dateret 29. marts 2007 underskrevet af Vejle Kommue den 28. juni 2007 og af Marys ApS den 11. maj 2007, til tinglysning å matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3, matr.nr. 90 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde samt atr.nr. 460, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1-9 tilknytning til ovenstående deklaration præciseres følgende: d Pkt. 13 Pant og tinglysning estemmelsen ændres til følgende ordlyd: ærværende deklaration begæres tinglyst servitutstiftende med prioritet orud for al pantegæld på ejendommene matr.nr. 292 P, herunder ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3, matr.nr. 290 A, matr.nr. 458 A og 491 A samt atr.nr. 460, herunder ejerlejlighed nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 alle ejle bygrunde idet der med hensyn til byrder og servitutter henvises il ejendommenes og ejerlejlighedernes blade i tingbogen. ndvidere begæres deklarationen tinglyst pantstiftende på matr.nr, 290, Vejle bygrunde for et beløb på kr ,00 til sikkerhed for, hvad -nhver af parterne måtte blive den anden skyldig. Med hensyn til byrder.g servitutter, udover nedennævnte, henvises til ejendommens blad i ingbogen. en pantstiftende tinglysning respekterer følgende: Deklaration om pligt til evt. etablering *:af alternativ flugtvej, som vil blive tinglyst pantstiftende for kr ,00. Deklaration om pligt til evt. etablering af alternativ flugtvej, som vil blive tinglyst pantstiftende for kr ,00. Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om pligt til evt. etablering af alternativ flugtvej HS / HN

10 Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om pligt til at etablere parkeringspladser. Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om forsyningsledninger over Kulturtorvet. advokater Herudover præciseres i relation til deklarationen som helhed, at Marys ApS i mellemtiden har erhvervet ejerlejlighed nr. 2 af 3 af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde, hvorfor nærværende tillæg tiltrædes ligeledes som ejer af disse ejerlejligheder. I øvrigt ratihaberes deklarationens indhold i alle ord og bestemmelser. Vejle, den Som brugsretsgiver og som ejer af ejerlejlighed nr. 1 af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde: f. Vejle Komm ne kit - 26o' LE i f SKoV k)6- P e--:ok:,92-se\-1 Århus, den 7//6.,te,11 Som brugsretshaver og ejer af matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 460, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 og matr.nr. 292 P, ejerlejlighed nr. 2 og 3 Til vitterlighed om underskriftens ægthed, dateringens rigtighed samt underskriverens myndighed: Navn: a444/uf Navn: Stilling: HANN Stilling:. Bopæl: Sekretær Bopæl: Helgesgade Viby J, Sekretær EigArrismindeparken Hørning Side 2.

11 Akt: skab4.7 (Udfyldes af tinglysningskontetet) eg.afg. kr. 0,00 Akt: Skab nr. C:Jerne ILS advokater jerlav: atr.nr.: Vejle bygrunde 290 A m.fl. CVR-nr.: Anmelder: Clemens Advokater A/S Sct. Clemens Stræde Århus C Tlf llonge til Deklaration vedrørende brugsret til fællesareal og etablering f overdækning, dateret 29. marts 2007 underskrevet af Vejle Kommue den 28. juni 2007 og af Marys ApS den 11. maj 2007, til tinglysning å matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3, matr.nr. 90 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde samt matr.nr. 460, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1-9 I tilknytning til ovenstående deklaration præciseres følgende: Ad Pkt Pant og tinglysning Bestemmelsen ændres til følgende ordlyd: Nærværende deklaration begæres tinglyst servitutstiftende med prioritet forud for al pantegæld på ejendommene matr.nr. 292 P, herunder ejerlejlighed nr. 1, 2 og 3, matr.nr. 290 A, matr.nr. 458 A og 491 A samt matr.nr. 460, herunder ejerlejlighed nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 - alle Vejle bygrunde - idet der med hensyn til byrder og servitutter henvises til ejendommenes og ejerlejlighedernes blade i tingbogen. Endvidere begæres deklarationen tinglyst pantstiftende på matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde for et beløb på kr ,00 til sikkerhed for, hvad enhver af parterne måtte blive den anden skyldig. Med hensyn til byrder og servitutter, udover nedennævnte, henvises til ejendommens blad i tingbogen. Den pantstiftende tinglysning respekterer følgende: Deklaration om pligt til evt. etablering af alternativ flugtvej, som vil blive tinglyst pantstiftende for kr ,00. Deklaration om pligt til evt. etablering af alternativ flugtvej, som vil blive tinglyst pantstiftende for kr ,00. Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om pligt til evt. etablering af alternativ flugtvej HS / HN

12 Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om pligt til at etablere parkeringspladser. Servitutstiftende tinglysning af Deklaration om forsyningsledninger over Kulturtorvet. r advokater Herudover præciseres i relation til deklarationen som helhed, at Marys ApS i mellemtiden har erhvervet ejerlejlighed nr. 2 af 3 af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde, hvorfor nærværende tillæg tiltrædes ligeledes som ejer af disse ejerlejligheder. I øvrigt ratihaberes deklarationens indhold i alle ord og bestemmelser. Vejle, den Som brugsretsgiver og som ejer af ejerlejlighed nr. 1 af matr.nr. 292 P, Vejle bygrunde: f. Vejle Komm ne.)t4, ' 1-Ei F SKo FLT - Miki 6- ir) e-tk-92-sc-3\1 Århus, den /%'/(', 061' Som brugsretshaver og ejer af matr.nr. 290 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 458 A og 491 A, Vejle bygrunde, matr.nr. 460, Vejle bygrunde, ejerlejlighed nr. 1, 2., 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 og matr.nr. 292 P, ejerlejlighed nr. 2 og 3 f. Marys A 5 Jan Aage R smussen Til vitterlighed om underskriftens ægthed, dateringens rigtighed samt underskriverens myndighed: Navn: Stilling: Bopæl: (1444/ke HANN MARK Sekretær Helgesgade Viby J, Navn: Stilling: Bopæl: Sekretær Elgårdsmindeparken Herning Side 2.

13 *** * *** * * * * * *** * * * Retten i Vejle * *** *** Tinglysningsafdelingen Påtegning på Byrde lyst pantstiftende. Dkk Vedrørende matr.nr. 290 A, Vejle Bygrunde Ejendomsejer: Ejendomsselskabet Vejle Midtpunkt ApS Lyst første gang den: under nr Senest ændret den : under nr Storkunde opkrævning - Dkk Akt.nr.: Side: 52_B_669 Anm: Pantebrev Nykredit realkredit A/S, Dkk Pantebrev Nykredit Realkredit, Dkk Ejerpantebrev med medd Fionia Bank A/S, Vejle, Dkk Ejerpantebrev med medd Fionia Bank A/S, Vejle, Dkk Ejerpantebrev med medd Fionia Bank A/S, Dkk Byrde lyst pantstiftende brugsret, Dkk Byrde lyst pantstiftende alternativ flugtvej, Dkk Byrde lyst pantstiftende alternativ flugtvej, Dkk Retten i Vejle den Kirsten Nielsen Tlf

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger J.nr. 59379 LA/ls VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger 1 Navn Foreningens navn er: Ejerforeningen Løjt Centerbygninger. 2 Hjemsted og værneting Foreningens hjemsted er Aabenraa kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk"

Vedtægt for Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk" I anledning af at ejendommen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk, beliggende Bakken 26, 3050 Humlebæk er opdelt i 2 ejerlejligheder, fastsættes

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Registreringsafgift la. 1.400,-. DEKLARATION

Registreringsafgift la. 1.400,-. DEKLARATION Registreringsafgift la. 1.400,-. ;)2. ::I?.. '20(;~ ','(.:; J,. ~i i~ig, 0(1 K Matr.nr.: 5 A m.fl. Ejerlav : Hune By, Hune Anmelder: Advokatfirmaet Egholm Ryesgade 9 Postboks 654 8100 Arhus C TIt.: 86

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Flade Engvej 7 Landsejerlav: Flade, Frederikshavn Jorder Matrikelnummer: 0014a EJER: Frederikshavn kommune Rådhus Alle 100 CVR: 29189498 PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution

Læs mere

Tinglysningsafgift: kr.

Tinglysningsafgift: kr. OD Tinglysningsafgift: kr. v Matr.nr. 4bø, 8a, 8d, 8e og 10ep, og alle ejendomme, der udstykkes af lokalplan HL10. Beliggende: 2600 Glostrup del af matr. nr. 8ai, 10a, og 19g alle Hvessinge By, Glostrup

Læs mere

SAMEJEDEKLARATION /9/9-3/6. 600 2129 AD/sn. Matr.nr. 145 b Helsingør Bygrunde. Beliggende: Kongensgade 12 A 3000 Helsingør

SAMEJEDEKLARATION /9/9-3/6. 600 2129 AD/sn. Matr.nr. 145 b Helsingør Bygrunde. Beliggende: Kongensgade 12 A 3000 Helsingør /9/9-3/6 c E 600 2129 AD/sn Matr.nr. 145 b Helsingør Bygrunde Beliggende: Kongensgade 12 A 3000 Helsingør Anmelder: Advokat Anders Drachmann Stengade 57 3000 Helsingør SAMEJEDEKLARATION Undertegnede ASX

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 31.10.2014-1005788711 TINGLYSNINGSDATO: 15.04.2015 13:57:25 EJENDOM: Adresse: Løngangstræde 19 Nummer: 1 Adresse: Løngangstræde 21C Nummer: 3 Adresse:

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

Hesteskoen 1. Postboks29.2880 Bagsværd,tlf:444425oo.fax:44443888

Hesteskoen 1. Postboks29.2880 Bagsværd,tlf:444425oo.fax:44443888 A d v o k a t a k t i e s e I s k a b Hesteskoen 1. Postboks29.2880 Bagsværd,tlf:444425oo.fax:44443888 8.2( 3 f inglysningsafgift Tinglysning af servitutretteu. jfi. Iov onr atgill og registrering af e.ier-

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 19.11.2014-1005842313 : Vedtægter Senest påtegnet: 19.11.2014 08:52:12 Ejendom: Adresse: Øster Allé 22, ST. Nummer: 1 Adresse: Øster Allé 22 Hovedejendom

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 14.06.2013-1004618212 : Senest påtegnet: 14.06.2013 11:13:47 Ejendom: Åbenrå 31, 4. TV. Nummer: 1 Åbenrå 31, 4. TH. Nummer: 2 Åbenrå 31, 3. TV. Nummer: 3 Åbenrå 31,

Læs mere

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune.

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune. VEDTÆGTER FOR PARKERINGSLAUGET PROMENADEN FOR PARKERINGSLAUGET [*] F Bilag 1: 1. NAVN Bilag 1: 1.1 Parkeringslaugets navn er Parkeringslauget Promenaden (i det følgende kaldet Lauget ). 2. FORMÅL OG HJEMSTED

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM Ejd. nr.: 507-999-99 Matr.nr.: 999 Christianshavns Kvarter, Kbh. Ejerl.nr.: 99 Advokat (H) Torben H. Andersen Nørre Voldgade 88 Beliggenhed: 1358 København K.. 1429 København K AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

Læs mere

HÆFTELSE EJENDOM: Nummer: 1. Matrikelnummer: Nummer: 2. Matrikelnummer: Nummer: 3. Matrikelnummer: Nummer: 4. Matrikelnummer: 0048

HÆFTELSE EJENDOM: Nummer: 1. Matrikelnummer: Nummer: 2. Matrikelnummer: Nummer: 3. Matrikelnummer: Nummer: 4. Matrikelnummer: 0048 HÆFTELSE Nummer: 1 Nummer: 2 Nummer: 3 Nummer: 4 Nummer: 5 Nummer: 6 Nummer: 7 Nummer: 8 Nummer: 9 Nummer: 10 04.07.2014 08:12:18 Side 1 af 19 KREDITOR: Søndre Strandvej 82 3000 Helsingør CVR: 35950575

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Landinspektør firmaet Bonefeld & Bystrup A/S Strandpromenaden 6 8700 Horsens Tlf. 76 28 60 60 / Fax 76 28 60 61 post@landplan.dk - CVR.nr: 21 30 61 85 Matr.nr. 20-u Them By, Them Anmelder: Landinspektørfirmaet

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 04.07.2017-1008815248 Senest påtegnet: 04.07.2017 13:39:54 Ejendom: Adresse: Niels Finsens Alle 31 2860 Søborg Landsejerlav: Buddinge Matrikelnummer:

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 24.06.2014-1005433413 TINGLYSNINGSDATO: 24.06.2014 13:59:06 EJENDOM: Adresse: Adresse: Resdal Bakke 11A 0001p Resdal Bakke 11B 0001ae SERVITUT: MYNDIGHED:

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16, KL. Nummer:

Læs mere

ZLRO Elrovej 1 8900 Randers Tlf, 8710 1520 - Fax 8710 1521

ZLRO Elrovej 1 8900 Randers Tlf, 8710 1520 - Fax 8710 1521 Fast afgift: kr. Procentafgift: kr. I alt: kr. Akt: skab nr. / (Udfyldes af tinglysningskontoret) Ø:j L't 2 E 'Ejerlav: Matr. nr.: Ejerlejlighedsnr.: Gade og husnr.: a 5 a,,5 93,9r Roma lt Sy, Kristrup

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C Matr.nr. 770 c. Odense bygrunde VEDTÆGTER for Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C der omfatter ejerlejlighederne 1-52. Foreningens navn: 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense

Læs mere

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN Advokaterne Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN D 2t Stempel- og tinglysningsafgift kr. 750,00 Matr. nr: 6 h, 11,17 a,

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Frisholmparken Them. Matrikelnummer: Adresse: Frisholmparken Them. Adresse: Frisholmparken Them

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Frisholmparken Them. Matrikelnummer: Adresse: Frisholmparken Them. Adresse: Frisholmparken Them SERVITUT Adresse: Frisholmparken 3 0009i Adresse: Frisholmparken 5 0009k Adresse: Frisholmparken 7 0009l Adresse: Frisholmparken 9 0009m Adresse: Frisholmparken 11 0009n Adresse: Frisholmparken 13 0009o

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 : Vedtægter Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16,

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 10.01.2014-1005072484 TINGLYSNINGSDATO: 10.01.2014 13:06:27 EJENDOM: Adresse: Cementvej 2 0012a 0012f 0038hq 0012ai 0012bt Adresse: Cementvej 4 0011bv

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT Tingbogen AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 20.05.2016-1007301872 TINGLYSNINGSDATO: 20.05.2016 07:51:00 EJENDOM: Adresse: Sømandshvilevej 35 0005hx Adresse: Sømandshvilevej 33 0005hy

Læs mere

a. Ejendomsskat b. Bidrag til Ejerforeningen Kaj Plads 24 c. Vedligeholdelse d. Administration e. Revision f. Diverse, møder m.m.

a. Ejendomsskat b. Bidrag til Ejerforeningen Kaj Plads 24 c. Vedligeholdelse d. Administration e. Revision f. Diverse, møder m.m. NTELsEN r$rrhomsen )w\q8 Matr.nr. 192 Eksercerpladsen, København Anmelder: Ejerlejlighederne t-59 Advokat Allan Thomsen Beliggende: Islands Brygge 34 A-D Østbanegade 55 2300 København S 2100 KøbenhavnØ

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede:

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 26.05.2011-1002619597 Servitut: Lejekontrakt Senest påtegnet: 19.01.2017 15:58:29 Ejendom: Adresse: Brendstrupgårdsvej 23 8200 Aarhus N Landsejerlav:

Læs mere

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration Rev. 17. Maj 1978 3.1 Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T Følgende er et eksempel på en aftale om sameje af en grund på hvilken senere ønskes opført en bolig. Eksemplet er ikke udtømmende og bør tilpasses den konkrete situation med professionel bistand. S A M

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 09.02.2011-1002275921 Servitut: Senest påtegnet: 01.09.2014 14:07:29 Ejendom: Nørregade 21 Matrikelnummer: 0036a Nørregade 35 Ejendomstype: Hovedejendom

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE

FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE FUNDATS for Den selvejende institution FONDEN TIL BEVARELSE AF JECKELS HOTEL Fondens stiftelse, navn og hjemsted 1 Fondens navn er FONDEN TIL BEVARELSE AF JECKELS

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Vedtægter for Grundejerforeningen Kløverengen Foreningens navn er Grundejerforeningen Kløverengen af Viby by, Syv. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune. 1 2 3 Foreningens medlemmer er ejendommene matr.

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug)

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Matr.nr. :... Anmelder:... Ejerlav :... Tlf.... Kommune : Esbjerg Sagnr.... Afgift kr.... D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Underskrevne ejer / ejere af den / de på vedhæftede kortbilag

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 14.03.2013-1004370187 TINGLYSNINGSDATO: 14.03.2013 14:48:46 EJENDOM: Adresse: Klintebjergvej 87 0009æ 0010d 0009a 0009z 0027f 0009m 0029c 0005u 0009c

Læs mere

Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser og forestå vedligeholdelse af fællesarealer og fælles installationer.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser og forestå vedligeholdelse af fællesarealer og fælles installationer. Tillæg og ændring af vedtægter for ejerforeningen Hotel og Feriepark Gedser, vedtaget på generalforsamling den 29. april 2006 vedrørende ejerlejligheder nr. 1-59 af matr. nr. 21 l Gedesby by, Gedesby.

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 21.10.2015-1006803978 Servitut: Senest påtegnet: 21.10.2015 09:36:04 Ejendom: Adresse: Nørregade 21 Matrikelnummer: 0036a Adresse: Nørregade 35 Ejendomstype:

Læs mere

SERVITUT EJENDOM: Matrikelnummer: EJER: Tønder kommune. 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16

SERVITUT EJENDOM: Matrikelnummer: EJER: Tønder kommune. 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16 SERVITUT 0030af 0030ag 0030ah 0030ai 0030ak 0030al 0030am 2480m 2480n 2480o 2480p 2480q 2480r 2480s 2480t 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16 29.08.2014 07:43:20 Side 2 af 16 PÅTALEBERETTIGET: 29.08.2014

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 02.03.2018-1009615963 Dokument type: Senest påtegnet: 02.03.2018 12:47:51 Ejendom: Adresse: Engkrogen 18 Buddinge 0016fh Adresse: Septembervej 23 Mørkhøj

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Ejerforeningen matr.nr. 53 c Hillerød Bygrunde. Stk. 2. Foreningen er hjemmehørende i Hillerød kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 09.03.2012-1003408036 TINGLYSNINGSDATO: 09.03.2012 10:42:01 EJENDOM: Adresse: Dalgårdsvej 2 0172 0083 0042 1153 0032 0032 Adresse: Vestagervej 4B 1229

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: Nybrogade 24 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Nybrogade 24A, KL. Nummer: 1 Nybrogade 24, ST. Nummer: 2 Nybrogade 24, 1. Nummer: 3 Nybrogade 24,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

J.nr. 65167 cp/ts. Tff.nr. 14 43 43 63

J.nr. 65167 cp/ts. Tff.nr. 14 43 43 63 Advokaterne Kongevej 64 Tff.nr. 14 43 43 63 J.nr. 65167 cp/ts Undertegnede ejer af ejendommen matr. nr. 3c Broager, Broager pålægger herved ejendommen og de fra ejendommen udstykkede parceller følgende

Læs mere

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger )

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) J.nr. 6171-25 JG/tjk Dok 000055 Mellem Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) og Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet Køber

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 14.05.2013-1004536468 TINGLYSNINGSDATO: 14.05.2013 11:39:49 EJENDOM: Adresse: Ragnhildgade 1 5457a Adresse: Emblasgade 3 5457b Adresse: Rovsingsgade

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 20.01.2011-1002250337 : Senest påtegnet: 02.09.2014 11:56:34 Ejendom: Adresse: Nørregade 21 0036a Adresse: Nørregade 31 0036b Adresse: Nørregade 35

Læs mere

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården Matr.nr. 2492 Vanløse, København. Anmelder: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18, Ejerl.nr. 1-30 1220 København K. Tlf: 33 15 84 45 Beliggende: Vanløse Alle 66-70/ Kilholmvej 29 A-B.

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 04.12.2012-1004117603 TINGLYSNINGSDATO: 04.12.2012 08:44:30 EJENDOM: Adresse: Katkærvej 1 0320b 0320bb Adresse: Skovmærkevej 3 0320c Adresse: Katkærvej

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk Strandvejen 153 ',for så vidt angår matr.nr. 25 q) 2900 Hellerup. Tlf. 39 61 13 31 ENDELIGT SKØDE

Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk Strandvejen 153 ',for så vidt angår matr.nr. 25 q) 2900 Hellerup. Tlf. 39 61 13 31 ENDELIGT SKØDE . IOLHOFF & USSING V 1. Reg.afgift kr. 100,00 Retsafgift kr. 1.400,00 I alt kr. 1.500,00 M'atr. nr.: 14 n og 25 q Ramløse by, Ramløse Beliggende: Anmelder: Skovsvinget 2 Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING Brammersgade 2, 3. TH. Brammersgade 2, 3. TV. Brammersgade 2A, 3. Brammersgade 2 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder PÅTALEBERETTIGET: Ejerforeningen Brammersgade

Læs mere

H A L D G U T T E N B E R G

H A L D G U T T E N B E R G Matr.nr.: XXXX Christianshavns Kvarter, København Ejerl.nr.: XX Beliggenhed: XXXX XXXX København K A F T A L E O M L E J E A F L O F T S R U M Underskrevne: Ejerforeningen Aladdin Burmeristersgade 3 1429

Læs mere

HEF N ET A/s Over Bækken 6, Boks 664, 9100 Aalborg Tlf Fax DEKLARATION KA BELANLÆ G TRANSFORMERSTATIONER

HEF N ET A/s Over Bækken 6, Boks 664, 9100 Aalborg Tlf Fax DEKLARATION KA BELANLÆ G TRANSFORMERSTATIONER Stempel kr. Akt: Skab nr. &go (Udfyldes af dommerkontoret) Matr.nr. ll og 4b Lere By, Svenstrup 5t og a Drastrup By, Frejlev GENPART 12114 3. 2.1.23 TA 1 1.4 e D K I I1 Anmelder: HEF N ET A/s ver Bækken

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

Tinglysningsafgift: Østergade kr Odense C Tlf J.nr S E R V I T U T

Tinglysningsafgift: Østergade kr Odense C Tlf J.nr S E R V I T U T Ejerlav: Matr.nr.: Kommune: Odense Bygrunde 2025a, 2025b, 2025e Odense Anmelder: LIFA A/S Tinglysningsafgift: Østergade 61 1660 kr. 5000 Odense C Tlf. 63136800 J.nr. 20165174 S E R V I T U T om tilbagekøbsret,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERS HAVE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERS HAVE Matr.nr.: Del nr. af matr.nr. 9 qv, 9 ae, 9 aq, 9 cb, 9 d, 9 ol Skævinge By, Skævinge. Beliggende: Kaj Sommers Vej 3320 Skævinge Anmelder: Advokat Heidi Ø. Skovgaard Østbanegade 55 2100 København Ø Tlf.nr.

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Servitut. Ejendom: Adresse: Sikavej Ans By. Matrikelnummer: Adresse: Sikavej Ans By. Adresse: Sikavej Ans By

Servitut. Ejendom: Adresse: Sikavej Ans By. Matrikelnummer: Adresse: Sikavej Ans By. Adresse: Sikavej Ans By Adresse: Sikavej 1 0009ik Adresse: Sikavej 2 0009il Adresse: Sikavej 3 0009im Adresse: Sikavej 4 0009in Adresse: Sikavej 5 0009io Adresse: Sikavej 6 0009ip Adresse: Sikavej 7 0009iq Adresse: Sikavej 8

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Blomstervej 15 8381 Tilst Landsejerlav: Tilst By, Tilst Matrikelnummer: 0004he EJER: EJENDOMSSELSKABET ÅRHUS ERHVERVSPARK ApS Fynsvej 9 5500 Middelfart CVR: 27959334 PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

Servitut. Ejendom: 8600 Silkeborg. Matrikelnummer: Ejer: Silkeborg Kommune Søvej Silkeborg Cvr-nr.:

Servitut. Ejendom: 8600 Silkeborg. Matrikelnummer: Ejer: Silkeborg Kommune Søvej Silkeborg Cvr-nr.: Servitut Ejendom Adresse Balle Bygade 36B 0003as 0004d 0003eb 0003eo 0010i 0010h 0010g 0010l Ejer Cvr-nr. 29189641 Påtaleberettiget Cvr-nr. 29189641 Anmoder Cvr-nr. 20683880 LANDINSPEKTØRFIRMAET LE34 A/S

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 05.11.2014-1005879439 : Senest påtegnet: n Tekniske anlæg: Afløb: ledninger og tekniske anlæg tekst: Deklaration om kloakledning Deklaration om kloakledning

Læs mere

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk Kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den 5.

Læs mere

Pantebrevet har en løbetid på 26 år med udløbstermin d

Pantebrevet har en løbetid på 26 år med udløbstermin d Ejerlav Matr.nr. Nr. Alslev by, Nr. Alslev 22 FT Gade og Skovvej 21 hus nr. 4840 Nørre Alslev Afgift 5.900 kr. Akt: Skab nr. Sælgerpantebrev [ ] Anmelder: ni:kredit Klampenborgvej 205 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

I.anledning af at Københavns, kommune ved skøde af. ved Bory.pp,Alle, erklærer herved for nuværende og fremtidige ejere af

I.anledning af at Københavns, kommune ved skøde af. ved Bory.pp,Alle, erklærer herved for nuværende og fremtidige ejere af 'r. nr., ejerlav, sogn: i København kvarter) ler (i de sønderjydske landselej,,bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav, sogn. Gade og, hus nr.: 820 'Utterslev Stempel: kr. øre Akt: Skab C nr. 87 (udfyldes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej.

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Marinavej og foreningens hjemsted er Broager kommune. 2. Formål: Foreningen har til formål: o at varetage medlemmernes

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 18.12.2014-1005939516 Adresse: Stormgade 10 Adresse: Stormgade 12 SERVITUT: MYNDIGHED: KØBENHAVNS KOMMUNE Borups Allé 177 2400 København NV CVR: 64942212

Læs mere

Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning

Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning Ordningen gælder i Furesø Kommune for de ejendomme, der er tilsluttet Værløse Kloakforsyning. Baggrund

Læs mere

Servitut. Ejendom: Matrikelnummer: Matrikelnummer: Ejer: Landbrugsstyrelsen Nyropsgade København V Cvr-nr.:

Servitut. Ejendom: Matrikelnummer: Matrikelnummer: Ejer: Landbrugsstyrelsen Nyropsgade København V Cvr-nr.: Servitut Ejendom: 0117c 0001d 0093 0035 0031b 0016d 0016e 0117f 0006e 0103a 0029c 0015o Ejer: Landbrugsstyrelsen Nyropsgade 30 1602 København V Cvr-nr.: 20814616 Sagsreference: 01.05.08-P19-48-17 Påtaleberettiget:

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL J.nr. 039704-0011 PEC/MBL Vedtægter for Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001 holst-law.com Vedtægter Grundejerforening

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

DEKLARATION. vedrørende byggeret og antal sengepladser. J.nr KB/bj. Anmelder: Gade og hus nr.: Ramtenvej Nimtofte.

DEKLARATION. vedrørende byggeret og antal sengepladser. J.nr KB/bj. Anmelder: Gade og hus nr.: Ramtenvej Nimtofte. (Udfyldes af tingtysn[ngskontoret) O Ejerlav: Mogenstrup by, Nimtofte Matr.nr. 1 p m.fl. Anmelder: CVR nr. 1 5 88 87 84 Advokataktieseiskabet Kirk Larsen & Ascanius Torvet 21 6700 Esbjerg Tlf. 70 22 66

Læs mere

==================================================================================================

================================================================================================== ================================================================================================== EJERPANTEBREV ==================================================================================================

Læs mere