Ny Østergade. Standardrapport

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ny Østergade. Standardrapport"

Transkript

1 Ny Østergade Standardrapport

2 1. Angiv dit postnummer Svar

3 Procent Antal Under 20 år 0% år 5% år 15% år 25% år 15% år 20% 4 70 år eller derover 20% 4 Respondenter 20

4 Procent Antal Mand 57,1% 12 Kvinde 42,9% 9 Andet 0% 0 Respondenter 21

5 Procent Antal Ja 52,4% 11 Nej 42,9% 9 Ved ikke 4,8% 1 Respondenter 21

6 Uddyb gerne: Byg parkeringskælder og lav grønt område Byggeriet skal arkitektonisk opfylde nogle krav og passe til området. Den har stået tom i mere end 60 år. Jeg er arkitekt og lavede min afgangsopgave på grunden. Der kommer til at mangle parkeringspladser i området. De mangler i forvejen. Ny Østergade er der hvor håndværkerne parkerer. Det kommer an på, hvilket byggeri, der er tale om. Jeg foretrækker et grønt anlæg gerne anlagt som en have med bænke som en legeplads. En underjordisk parkering beregnet til beboere evt. erhvervsdrivende ved overskydende plads. DET LARMER!!!! Har ligget som død grund i mere end 60 år. Lav en grønt område. Men et lavere byggeri med pavallioner og trægrupper med bænke. Mulighed for indkig i vores lejlighed. Parkeringspladsens udformning og husenes 'tomme' gavle virker kedelige og skræmmende. De efterlyser et byggeri. Pladsen står i dag tom, ubrugt og kedelig. Trænger til bygning på jorden. Vi har ikke behov for larm og flere beværtninger. Der kommer til at mangle mange parkeringspladser - til gene for beboerne.

7 Procent Antal Ja 38,1% 8 Nej 57,1% 12 Ved ikke 4,8% 1 Respondenter 21

8 Uddyb gerne: 5 etager kan være udmærket, men det afhænger meget af husets øvrige udforming. Den samlede højde virker højere. Den åbne følelse i vil forsvinde. Denne åbenhed er unik i kvarteret. Der bør være maks tre etager, så det passer ind i det charmerende byliv. Det er for højt. Og vil suge alt lys ud af gaden. Det rigtige er at byggeriet passer ind i karréen. Det skal flygte med et lavere byggeri. Det skal være lavt pga. vind og støj. Det skal, under ingen omstændigheder, bygges højere end nabobygningerne. Dog er træer på toppen ikke ok. Gerne en etage lavere. Måske lidt højt. NEJ, DET LARMER - og det er i øvrigt totalt ambitiøst. Passer ikke med de nærliggende ejendomme. Passer til nabobygningerne. Svarer til området.

9 Procent Antal Ja 42,9% 9 Nej 57,1% 12 Ved ikke 0% 0 Respondenter 21

10 Uddyb gerne: Absolut ikke. 1. Det danske klima taget i betragtning. 2. Indbyder til larm og anden støj om aftenen - altså diverse parties. Bliver det offentligt tilgængeligt? DE LARMER Dejligt for beboere og naboer at se på grønt. Det vil medføre endu mere støj i et alle vanvittig overbelastet område. En fare for at tag-etagen bliver brugt til fester, som vil være til gene for beboerne. fordi en tagterrasse af den størrelse, vil indbyde til fester. Og det har vi rigeligt af i forvejen i nabolaget. Hellere skrå tage. Det skaber harmoni med stedet ånd. Kæmpe støjgene. Men ikke med de øl-dåser, der er på toppen. Må kun anvendes privat. skaber godt fællesskab mellem beboerne. Skaber uro og er ikke pænt. Tiltrækker fugle. Tagterrasser, hvis der med tag-etage forstås det, med grønt er altid en god idé

11 Procent Antal Helt enig 76,2% 16 Enig 4,8% 1 Ved ikke 14,3% 3 Uenig 0% 0 Helt uenig 4,8% 1 Respondenter 21

12 Uddyb gerne: Det vil medføre endu mere støj i et alle vanvittig overbelastet område. Er nabo. Der er støj nok i forvejen. Hvad forstås i dette tilfælde ved 'kommercielt'? Hvis der er adgang for alle, og tagetagen ejes af en restaurant, finder jeg det OK. INGEN SKAL ANVENDE DEN! Må være helt centralt.

13 Procent Antal Helt enig 52,4% 11 Enig 19% 4 Ved ikke 4,8% 1 Uenig 4,8% 1 Helt uenig 19% 4 Respondenter 21

14 Uddyb gerne: Bygningen på hjørnet af Ny Østergade og Grønnegade er et skrækeksempel på arkitektur, der skæmmer hele området. Så helt enig i, at byggeriet skal være tro mod omgivelserne. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Det behøves ikke dersom vi bliver anderledes end dengang. Finder at det viste forslag er meget kedeligt. High end butikker er ok. Ikke stål og glas. Jeg foreslår stråtag Røde tegl. Men gerne pudset facade. Vi er jo ikke tilbage i tallet, men i Byggeriet skal afspejle nutiden og ikke fortiden.

15 Procent Antal Helt enig 66,7% 14 Enig 0% 0 Ved ikke 4,8% 1 Uenig 9,5% 2 Helt uenig 19% 4 Respondenter 21

16 Uddyb gerne: Butikker kan alt for ofte konverteres til byliv- og nattelivsindustri. Butikkerne bør henvende sig i alle og ikke bare de lokale. Ved alle forstår jeg borgere og turister, danske som udenlandske. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Der skal være liv i gaden. Drop de lokale. Det jyderne, der hedder pengene alligevel - kan vi få et byggemarked? Ingen servering Kan også være andet. Må gerne skabe liv. Støjgener er allerede betydelige. Så simpelt - der er rigeligt med butikker i forvejen, og parkering umulig. Vil forringe de lokales muligheder for ledig parkeringsplads. Men er villig til alt, så længe der vil blive nedskrevet regler om, at der ALDRIG må oprettes barer eller diskoteker! Ønsker ikke butikker, som senere bliver til beværtninger med 5-bevillinger. Vi har larm nok.

17 Procent Antal Helt enig 66,7% 14 Enig 4,8% 1 Ved ikke 19% 4 Uenig 4,8% 1 Helt uenig 4,8% 1 Respondenter 21

18 Uddyb gerne: Absolut. Ønsker ikke flere barer / klubber på Strøget. Bowlinghal tak! Der er nok i forvejen. Der er rigeligt med mulighed for nattelivsindustri og bylivsindustri i forvejen. Det er også til gene for beboerne i de gader. Der er rigeligt med støjende værtshuse i kvarteret. Der må gerne være liv. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Ejendommen ligger et sted i indre by, hvor barer, spillesteder osv er helt almindelige. Dermed behøver det jo ikke at være støjende. Lyt til naboen Montmartre. Her er stille efter midnat. God ide. Men nok ikke realistisk. Vi har nok.

19 Procent Antal Helt enig 19% 4 Enig 23,8% 5 Ved ikke 23,8% 5 Uenig 19% 4 Helt uenig 14,3% 3 Respondenter 21

20 Uddyb gerne: 110 % som minimum Altså, hvis grunden skal bebygges. Men ærligt talt, så tror jeg ikke på, at der vil være 25 % til almene boliger. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Det må gerne være luksuslejligheder. København har brug for det. Er det normalt? Vidste ikke der fandtes sådanne bygninger i byen. Gerne en højere procentsats Jeg tror ikke, det er prismæssigt muligt at udføre almene boliger her. Det må økonomer besvare. Læs et problem. Skab ikke flere.

21 Procent Antal Helt enig 23,8% 5 Enig 9,5% 2 Ved ikke 9,5% 2 Uenig 19% 4 Helt uenig 38,1% 8 Respondenter 21

22 Uddyb gerne: Der bør være plads til beboerne. Der mangler i forvejen virkelig mange parkeringspladser. Der mangler parkering i området. Der mangler parkeringsmuligheder. Der skal være mulighed for parkering gerne under jorden for beboere i lokalområdet. Og også parkering for deres cykler. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Der skal være parkeringspladser til beboerne, gæster til beboerne og erhvervene- Det er ustædeligt ikke ar lave p-pladser. Det er til stor gene, at skulle køre rundt efter p-plads eller skal "købe en plads" i p-husene. Godt hvis der er parkering. F.eks. i kælder. Lav p-pladser i kælderen. Offentlig trafik er altid at foretrække. Parkeringspladserne skal under jorden, og gerne i flere etager. Det vil klæde bydelen og tilføje erhvervslivet et boost. Især, når parkeringskælderen i Adelgade bliver kraftigt reduceret.

23 Procent Antal Helt enig 65% 13 Enig 5% 1 Ved ikke 5% 1 Uenig 15% 3 Helt uenig 10% 2 Respondenter 20

24 Uddyb gerne: Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Ikke flere barer/ klubber / spillestøj. Moderne arkitektur kan også foretrækkes og understrege gammelt og nyt. Se den tidligere besvarelse. Arkitekten skal naturligvis lade sig inspirere at den eksisterende arkitektur, men ikke kopiere den. Vi er i 2017, og det skal den nye bebyggelse udstråle. Små lave individuelle bygninger i forskellige farver. Virker meget bedre også på turister. Se Nyhavn og Amsterdam. Vi er inden for voldene. Byg i stedets ånd - ikke i deres.

25 14. Er der forhold i området, som man bør tage højde for, når der skal bygges på parkeringspladsen? Svar * Arkitekturen skal udstråle 2017 * Plant træer ud mod gaden. Det mangler der i dette kvarter * Det foreslåede skitseprojekt forekommer 'kedeligt og almindeligt'. Det bør naturligvis ændres til en arkitektonisk perle. 1. Tæt bebygget område i forvejen. 2. Vil hellere have en park eller en legeplads. 3. I stedet for tagterrasse, så lav et lavt gitter for vinduerne og sørg for altankasser. Arkitekturen skal bidrage til området. Bebyggelsesgraden holdes lav. At byggeriet bliver lavt - altså ikke som foreslået. At hovedprioriteten bliver at fremme beboelse. Dvs ikke hotel, byliv og natteliv. Der skal slettes ikke bygges noget. Lav et grønt område. Der skal være p-pladser i konstruktionen eller i kælder. Der skal ikke være indblik for beboerne på den anden side. Ingen mulighed for beværtninger. Heller ikke på sigt og det er ikke "nok" at skrive det ind i lokalplanen, som man senere kan lave om. Det skal helst være et lavt byggeri. Der skal være grønt ved jorden. Flere p-pladser. Tak. Få huset til at se ud som flere mindre huse i forskellige farver. Man bør lave et parkeringshus. Alternativt en park. Man kunne have parkering inde i bygningen (kælder eller som underetage). Støj Trafikken! Støj! Men kan vi kompenseres, som metrobyggeri-naboerne, så går det an

26 Inviterede Ikke tilgængelige Respondenter Svarfrekvens ,3%

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade.

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgeskemaundersøgelse Ny Østergade Gennemført 12.-18- september 2017 Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgsmål 1-3. Baggrundsfakta: Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om byggeri på Elværksgrunden

Spørgeskemaundersøgelse om byggeri på Elværksgrunden Spørgeskemaundersøgelse om byggeri på Elværksgrunden Om undersøgelsen 33 personer har svaret på spørgeskemaet, som har været tilgængeligt på Indre By Lokaludvalgs hjemmeside og ved et debatvognsarrangement

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde. Standardrapport

Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde. Standardrapport Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde Standardrapport 1. Angiv dit postnummer Spørgeskema om Lavendelstræde Svar Mand 63,3% Kvinde 36,7% Andet 0% Respondenter 30 Under 20 0% 20-29 16,7% 30-39 13,3%

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Borgerpanelundersøgelse Forholdene i Indre By Gennemført 24-27. februar 2017 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Sammenfatning: Indre By som helhed Prioriteringer med hensyn

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde. Standardrapport

Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde. Standardrapport Spørgeskemaundersøgelse om Lavendelstræde Standardrapport 1. Angiv dit postnummer Spørgeskema om Lavendelstræde Svar 1051 1123 1154 1171 1174 1201 1203 1204 1204 1204 1205 1208 1253 1256 1300 1304 1307

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen.

42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen. Øster Farimagsgade skole spørgeskemaer den 11. maj: Konklusion 42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen. 60

Læs mere

Skema over indsigelser Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. Ansøger har valgt at kommentere indsigelserne

Skema over indsigelser Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. Ansøger har valgt at kommentere indsigelserne Skema over indsigelser Nr. Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. Ansøger har valgt at kommentere indsigelserne under ét: 1 Skyggepåvirkning / skyggegener Vores lyse lejligheder

Læs mere

Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus

Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus Notat 3. januar 2018 Sagsbeh.:AT J.nr.: 01.00.05-P00-21-17 By Byggeri og Ejendomme Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus Input 1 Michael Kahr Jørgensen MJ har læst om projekt

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4 FREDERIKSBERG KOMMUNE HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPSAMLING AF DIALOGMØDE D.

Læs mere

caroline hus i carlsberg byen

caroline hus i carlsberg byen caroline hus i carlsberg byen Caroline Hus ligger centralt i Carlsberg Byen, med Bryggernes Plads på den østlige side og Ottilia Plads på den nordvestlige side. Placeringen sikrer et frit udsyn mod den

Læs mere

Referat af informationsaften om Holmens Kanal

Referat af informationsaften om Holmens Kanal Referat af informationsaften om Holmens Kanal Tirsdag den 19. september kl. 18.45-21.00 i Kuppelsalen, Danske Bank Program for aftenen: Velkomst ved Bent Lohmann, formand for Indre By Lokaludvalg og Kristian

Læs mere

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net

Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net ALLAN NELSSON Gasværksvej 10A, 5.th. DK-1556 København V (+45) 33 24 23 08 Mobil 20 49 25 23 mail@nelsson.net Naturklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV København, den 8. november 2010 Klage over

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade. SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade. SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 399 For boliger og sognehus ved Østergade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 1 til kommuneplan 2017 1 INDHOLD Samlet indstilling Resumé af høringssvar og forslag samt forvaltningens

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Antal besvarelser i alt: 1964. Borgerpanelundersøgelsen har været

Læs mere

Bilag 3 - Redegørelse på baggrund af BR beslutning

Bilag 3 - Redegørelse på baggrund af BR beslutning KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Bilag 3 - Redegørelse på baggrund af BR beslutning Borgerrepræsentationen vedtog i møde den 11. april 2013 pkt. 29, at TMF og

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse maj 2018

Borgerpanelundersøgelse maj 2018 Bilag 4: Udeservering og byliv - tendenser og holdninger By- og Kulturforvaltningen har via spørgeskemaundersøgelser spurgt byens borgere, berørte beboere og erhvervsliv i bymidten om, hvordan de oplever

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Se afgrænsningen her:

Se afgrænsningen her: Borgerpanelets input til høringssvar for forslaget om: Tidsbegrænset parkering omkring Fuglekvarteret og Lygten Teknik - og Miljøudvalget har vurderet et behov for at indføre zoner med tidsbegrænset parkering

Læs mere

Fra: Til: Med venlig hilsen Måløv

Fra: Til: Med venlig hilsen Måløv Fra: Til: By, Erhverv og Miljø - Byplan (byplan) [byplan@balk.dk] Sendt dato: 17-04-2017 12:59 Modtaget Dato: 17-04-2017 12:59 Vedrørende: Høringssvar Vedr. Korsvejgård i Måløv. Som genbo til Korsvejgård

Læs mere

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 5 - Notat om henvendelser Endelig vedtagelse af lokalplan Grøndalsvængets Skole, Bispebjerg Forslag til lokalplan Grøndalsvængets

Læs mere

Kongevejen 21. Oplæg til forhøring. Dato: 08.09.2014. Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk

Kongevejen 21. Oplæg til forhøring. Dato: 08.09.2014. Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk Kongevejen 21 Oplæg til forhøring Dato: 08.09.2014 Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANOMRÅDET - MATR.NR. 7O, 7X OG 7GO S. 3 LOKALPLANOMRÅDET OG NÆROMRÅDET

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 7 Forslag til besvarelse af synspunkter og idéer indkommet i forudgående offentlig høring om ny bebyggelse på hjørnet af Ryhavevej og Klokkerbakken i Hasle TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling

Læs mere

Infills når byerne trænger til en fyldning

Infills når byerne trænger til en fyldning Infills når byerne trænger til en fyldning Huller i byen I Man kan sammenligne en række bygninger med et tandsæt. Når et hus bliver sygt, bliver det trukket ud af rækken, og et nyt hus opføres et såkaldt

Læs mere

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg Plan og Gis Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 12/35955 Dok.løbenr.: 144338/14 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 73767277 E-mail: klh@aabenraa.dk Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden.

Læs mere

NOTAT fra mødet hos bygningsmyndighederne IX distrikt.

NOTAT fra mødet hos bygningsmyndighederne IX distrikt. Byens Netværk Budapest tur 2004 notat fra møde med kommunen. Side 1 af 6 NOTAT fra mødet hos bygningsmyndighederne IX distrikt. Den 2. september 2004 Besøget blev opdelt i et besøg på det lokale rådhus

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Jacobsen hus i carlsberg byen

Jacobsen hus i carlsberg byen Jacobsen hus i carlsberg byen I det nordvestlige hjørne af Carlsberg Byen ud mod de grønne arealer i Søndermarken findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Ørkenfortet

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Ørkenfortet Borgerpanelundersøgelse Ørkenfortet Gennemført 16.-19. april 2018 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Ørkenfortet 1-3. Baggrundsfakta: Borgerpanelundersøgelsen har været udsendt elektronisk til

Læs mere

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Husum, 2700 Brønshøj bestyrelsen@birkevang.dk www.birkevang.dk 16/05-2019 Kære Københavns Kommune, Vi sender

Læs mere

Side: 1 af 5 Dato: Rathsacksvej 8 Sag nr.: 259

Side: 1 af 5 Dato: Rathsacksvej 8 Sag nr.: 259 Side: 1 af 5 Emne Respons ved bemærkninger til nabohøring vedr. Rathsacksvej 8 Dato 03.10.2018 uge 40 Sted Frederiksberg C Udarbejdet af Ene Cordt Andersen Andersen & Sigurdsson Arkitekter ECA Fordeling

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 370 for Tøndergade-karreen og byfornyelsesbeslutning for karreen - endelig vedtagelse

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 370 for Tøndergade-karreen og byfornyelsesbeslutning for karreen - endelig vedtagelse Bilag 3 Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 370 for Tøndergade-karreen og byfornyelsesbeslutning for karreen - endelig vedtagelse Notat om høringsproces og modtagne indsigelser Forslagene har været offentliggjort

Læs mere

Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4

Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4 Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4 16.9 Parkeringshus (delebiler, elbiler?) langs Skanderborgvej fra Marselis Boulevard 16.5 Kontor og erhverv langs Skanderborgvej fra Marselis Boulevard til

Læs mere

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Center for Teknik og Miljø Februar 2014 SUOS Indkomne bemærkninger CTMs bemærkninger 1. Vejdirektoratet

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Formel 1

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Formel 1 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om Formel 1 Konklusioner 61 % synes ikke, at Københavns Kommune skal godkende en plan om Formel 1-løb i København med en bane gennem Christianshavn fra Christmas

Læs mere

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt.

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt. København 22. december 2016 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Vedr. revideret lokalplan for Amagerbanen Syd. Vi har følgende kommentarer til det reviderede lokalplansforslag

Læs mere

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt Borgermøde den 20. januar 2014 om Fremtidens Sølund Input fra grupperne Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt (Denne gruppe valgte ikke at udarbejde en prioriteringspils-planche) Kan Læssøegade

Læs mere

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige

Høringsnotat. Bemærkningerne vurderes mindre væsentlige Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning for indretning af hotel, Bankvej 1, Skagen Ansøgning har 28/5 været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Bankvej 2, Havnevagtsvej 30, Kassevej 3, Østre Strandvej

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

Resultater af spørgeskemaundersøgelse om bydelsplanlægning

Resultater af spørgeskemaundersøgelse om bydelsplanlægning Resultater af spørgeskemaundersøgelse om bydelsplanlægning Spørgeskemabesvarelserne er indsamlet i forbindelse med 6 kaffemøder forskellige steder i bydelen (Skt. Jakobs Plads, Svanemøllen st., Ryesgade/Østerbrogade,

Læs mere

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer Teknisk Forvaltning, den 07.12.2015 Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer 1 07.11.2015 Janni Grønbæk

Læs mere

Kira Maria Svankjær, chefkonsulent. Stormøde for lokale håndværkere 11. oktober 2016

Kira Maria Svankjær, chefkonsulent. Stormøde for lokale håndværkere 11. oktober 2016 Kira Maria Svankjær, chefkonsulent Stormøde for lokale håndværkere 11. oktober 2016 Jyllinge nyt halområde og boligudbygning Strategi bliver til virkelighed - i byudviklingen! Fortætning og byomdannelse

Læs mere

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 17. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in

Læs mere

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget.

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget. Faaborg-Midtfyn kommune Plan og Kultur Nørregade 4 5600 Faaborg. Att: Christian Tønnesen. Dette referat og notat består af 5 sider. Hej Christian. Tak for behageligt møde den 23/8-2013. Jeg sender dig

Læs mere

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget.

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 15. juni 2018 Bilag 5 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 24 henvendelser, jf. bilag 4. På baggrund af

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

Referat fra borgermøde om lokalplan for Ny Islands Brygge Skole 18. april 2018

Referat fra borgermøde om lokalplan for Ny Islands Brygge Skole 18. april 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling REFERAT Referat fra borgermøde om lokalplan for Ny Islands Brygge Skole 18. april 2018 Dato: Den 12. marts 2018 Tid: 19:00-21:00 Sted: Teknik-

Læs mere

Inden kommunen træffer afgørelse i sagen, har du som nabo mulighed for at komme med bemærkninger til projektet.

Inden kommunen træffer afgørelse i sagen, har du som nabo mulighed for at komme med bemærkninger til projektet. Dato: 8. februar 2019 Naboorientering om dispensationer på Næstvedvej 42, 4100 Ringsted (Brohuset) Dette brev er en supplerende naboorientering grundet en fejl i vores udsendelsessystem ved første naboorientering.

Læs mere

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att. Kirsten Søie Indsendt via http://www.blivhoert.kk.dk/node/12734/svar Med henvisning til det modtagne materiale

Læs mere

21-04-2015. Bilag 3. Sagsnr. 2015-0090662. Dokumentnr. 2015-0090662-2. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

21-04-2015. Bilag 3. Sagsnr. 2015-0090662. Dokumentnr. 2015-0090662-2. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Bilag 3 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 19 henvendelser, jf. bilag 2 Henvendelser modtaget i

Læs mere

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1 RANDPARK-AMAGER - æt på byen med havet som nabo Indhold - 1 BYGGE IL LIV trandpark-amager er et gennemtænkt byggeri med smukke arkitektoniske linier, gedigne og velovervejede materialer, og som tager afsæt

Læs mere

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Behandling af indkomne bemærkninger Lokalplan 102-L04 (Svanelundskvarteret) Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 102-L04

Læs mere

FORNY DIN FORSTAD ROLLEBESKRIVELSER HØJE-TAASTRUP

FORNY DIN FORSTAD ROLLEBESKRIVELSER HØJE-TAASTRUP 1947 2007 2017 FORNY DIN FORSTAD R HØJE-TAASTRUP ADVISORY BOARD Er et uvildigt ekspertpanel bestående af forskere, der forsker og formidler byplanlægning og dens historie. Forskerne er interesseret i,

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå

Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå Notat Vedrørende: Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå Sagsnavn: Ansøgning om etablering af bodega på Søvej 1C, 8870 Langå Sagsnummer: 01.02.03-P16-4-13

Læs mere

Uddrag af kommuneplan 2009-2020. Genereret på www.silkeborgkommune.dk

Uddrag af kommuneplan 2009-2020. Genereret på www.silkeborgkommune.dk Uddrag af kommuneplan 2009-2020 Genereret på www.silkeborgkommune.dk Byen og landskabet Mål Silkeborg Kommune vil: Synliggøre Silkeborgs unikke placering i landskabet og bymidtens nærhed til Silkeborg

Læs mere

3. Arkitektens fremlæggelse af projektet v. Kim Utzon

3. Arkitektens fremlæggelse af projektet v. Kim Utzon KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 6 Referat af borgermøde den 17. maj 2017 Borgermøde den 17. maj 2017 på Wake Up Hotel i Borgergade Til stede var 25 personer:

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol

Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol Beliggende i den gamle bydel mellem kanalen og voldene - og tæt på Holmen og Operaen. Se film fra ejendommen Prinsessegade 77, 1422

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Udviklingsplan inklusiv trafikken på domkirkepladsen. Af Thomas Nielsen, Ribe

Udviklingsplan inklusiv trafikken på domkirkepladsen. Af Thomas Nielsen, Ribe Udviklingsplan inklusiv trafikken på domkirkepladsen Af Thomas Nielsen, Ribe Tá det alvorligt! Fakta: 2017 var det største turistår til dato = flere billister og flere mennesker Lokale beboere er trætte

Læs mere

Resultat af spørgeskemaundersøgelse om det nye Frihedsmuseum

Resultat af spørgeskemaundersøgelse om det nye Frihedsmuseum Resultat af spørgeskemaundersøgelse om det nye Frihedsmuseum Om undersøgelsen 51 personer har besvaret spørgeskemaet, der er udformet af Indre By Lokaludvalg. Besvarelserne er blevet indsamlet i forbindelse

Læs mere

Ejendomsbeskrivelse Turesensgade 6, 1368 København K

Ejendomsbeskrivelse Turesensgade 6, 1368 København K Ejendomsbeskrivelse Turesensgade 6, 1368 København K Arkitektonisk flot ejendom i Nansensgadekvarteret i Indre by Meget attraktivt beliggende boligudlejningsejendom på Turesensgade, med flot pudset facade,

Læs mere

04. FEB UDVIKLINGSPROJEKT - MASTERPLAN GIMBELGRUNDEN SDR. HAVNEGADE, KOLDING

04. FEB UDVIKLINGSPROJEKT - MASTERPLAN GIMBELGRUNDEN SDR. HAVNEGADE, KOLDING 04. FEB. 2016 UDVIKLINGSPROJEKT - MASTERPLAN GIMBELGRUNDEN SDR. HAVNEGADE, KOLDING IBA SDU GIMBELGRUNDEN RAMMER FOR LIVET/MANGFOLDIGHED Gimbelgrunden et nyt udviklingsområde i Kolding midtby, vis a vis

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra informationsmødets workshop

Behandling af de væsentlige emner fra informationsmødets workshop Sekretariatet for By, Kultur og Miljø Sagsnr. 275302 Brevid. 2419668 Ref. EHP Dir. tlf. 46 31 35 40 esbenhp@roskilde.dk 5. oktober 2016 NOTAT: Vandring og informationsmøde om udvikling af området omkring

Læs mere

Nedenfor gennemgås de enkelte henvendelser tilknyttet forvaltningens bemærkninger: Ad 1. af fra Helen Majew, Snorresgade 7

Nedenfor gennemgås de enkelte henvendelser tilknyttet forvaltningens bemærkninger: Ad 1.  af fra Helen Majew, Snorresgade 7 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Bilag 3 Sagsnr. 2013-0181310 Henvendelser i forbindelse med naboorientering om dispensation til midlertidig anvendelse til kulturhus

Læs mere

Der er modtaget 15 henvendelser jf. bilag 3 Henvendelser modtaget i høringsperioden.

Der er modtaget 15 henvendelser jf. bilag 3 Henvendelser modtaget i høringsperioden. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Bilag 5 04-12-2017 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 15 henvendelser jf. bilag 3 Henvendelser modtaget i

Læs mere

Helhedsvurdering, jf. BR10 kap. 2.3

Helhedsvurdering, jf. BR10 kap. 2.3 Byggesagsnr.: 20154860 Helhedsvurdering, jf. BR10 kap. 2.3 Adresse: Bebyggelsens art og omfang: Tilbygning til etageboligbebyggelse Første ansøgning: 15-10-2015 Fyldestgørende ansøgning: 02-09-2015 Partshøring:

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Dialogmøde om Solrød Strandvej mellem Egevej og Jagtvej

Dialogmøde om Solrød Strandvej mellem Egevej og Jagtvej TEKNIK OG MILJØ Emne Referat fra dialogmøde om Solrød Strandvej mellem Egevej og Jagtvej Mødedato 27. februar 2018 Tidspunkt 16-18 Mødested Rådhuset, kantinen Deltagere Repræsentanter fra Teknik og Miljø

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Indstilling. Høegh-Guldbergs Gade 33 ny beboelsesejendom. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål

Indstilling. Høegh-Guldbergs Gade 33 ny beboelsesejendom. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. oktober 2012 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume E + N Arkitektur A/S har søgt om principiel tilladelse til at opføre en

Læs mere

Velkomst ved ordstyrer Lise Pedersen, enhedschef for Byplan Nord, Københavns Kommune

Velkomst ved ordstyrer Lise Pedersen, enhedschef for Byplan Nord, Københavns Kommune Bilag 9 Referat af borgermøde Referat af borgermøde den 8. oktober 2018 Kvarteret ved Bella Center II kl. 19-21 Mødedeltagere: Der var fremmødt 17 borgere. Derudover deltog bygherre og rådgivere, en repræsentant

Læs mere

BORGERPANELET VORES ODENSE

BORGERPANELET VORES ODENSE BORGERPANELET VORES ODENSE 2. kvartal: Bylivsundersøgelse Samlede resultater Juli 2018 KORT OM UNDERSØGELSEN OG PANELET Der gennemføres årligt tre undersøgelser i Odense Kommunes borgerpanel Vores Odense.

Læs mere

Hej Tomas, Hermed svar vedr. det alternative forslag til ByensHus. Har du spørgsmål eller kommenterer, så hører jeg gerne fra dig. God jul.

Hej Tomas, Hermed svar vedr. det alternative forslag til ByensHus. Har du spørgsmål eller kommenterer, så hører jeg gerne fra dig. God jul. From: Sent: 11 Dec 2017 19:13:31 +0100 To: tomasjensen46@hotmail.com Cc: Rasmus Scharling Toft;Alette Lena Skov-Hansen; Subject: Svar vedr. alternativt ByensHus Attachments: MDR_svar_alternativt_ByensHus_DEC17.pdf

Læs mere

KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE

KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE FAMILIEBOLIGER MED PLADS TIL BÅDE ARBEJDE, FAMILIELIV OG FÆLLESSKAB Som beboer i de Kreative Familieboliger får man en unik mulighed

Læs mere

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Multihuset Kultur, Miljø & Vækst Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att. Anne Mette Lassen Hvidovre den 14 juli 2016 Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Vi har modtaget

Læs mere

Bygherres præsentation af projektet

Bygherres præsentation af projektet Startredegørelse for nye boliger på Skolegade 5 07. November 2018 Startredegørelsen beskiver i korte træk det konkrete projekt, baggrunden for at udarbejde en ny lokalplan for området, de væsentlige problemstillinger

Læs mere

New Yorker-inspirerede kontorlejemål i Carlsberg Byen

New Yorker-inspirerede kontorlejemål i Carlsberg Byen New Yorker-inspirerede kontorlejemål i Carlsberg Byen Lejemål fra 130 m² til 2.878 m² Ny Carlsberg Vej 103C m.fl., 1799 København V SAG 17643 EJENDOMMEN KONTORLEJEMÅL I FLERE STØRRELSER I FLOT NYOPFØRT

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen Informationsmateriale til ekstraordinære afdelingsmøder november 2015 1 NAVNE OG BEGREBER MØDEDATOER HP4: HelhedsPlan del 4 også navnet på hele projektet med

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32.

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32. NOTAT - Indkomne bemærkninger til ansøgning om dispensation til opførelse af bolig, dalgade 34 Teknik & Miljø 9. januar 2019 Sags-ID: 18/6147 Sagsbehandler: Helle Aarre Notatet indeholder et resumé af

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer og efter en høring om ændring af Kommuneplanen. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 27. oktober 2014 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan

Læs mere

BYOMDANNELSE VED KOCKSVEJ OG LUNDEBJERGVEJ

BYOMDANNELSE VED KOCKSVEJ OG LUNDEBJERGVEJ BYOMDANNELSE VED KOCKSVEJ OG LUNDEBJERGVEJ Materiale til lokalplan Til Frederikssund Kommune Udvikler: Michael Irgens, Direktør Zolac Danmark Ulrikkenborg Allé 51 2800 Lyngby +45 28116471 mi@zolac.dk www.zolac.dk

Læs mere

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014

Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Noter fra borgermøde den 30. oktober 2014 Cafe nr. 1: Fjerritslevs udvikling Slagterigrunden : Området bør anvendes til grønt område. Et alternativ kunne være ungdomsboliger der bygges uden at fjerne alle

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Teknik- og Kommune Miljøforvaltningen, Københavns Kommune November Oktober 2017 November 2017 TMF

Læs mere

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD 28-07-2016 BYKERNE- UNDERSØGELSEN Bykerneundersøgelsen tager udgangspunkt i de fire pejlemærker for visionen for Hillerøds bykernen, som skal være levende, tilgængelig,

Læs mere

S t o r e K r o Ombygning og nybygning

S t o r e K r o Ombygning og nybygning Dato: 2011-06-10 1 Store Kro Kroens historie Kong Frederik d. 4 opførte Store Kro i 1719-1722 som overnatingssted for slottets gæster. Kroen blev indviet ca. et halvt år efter Fredensborg Slot og hofbygmester

Læs mere

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7.

Indstilling. Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 7. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 7. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Kirkegårdsvej 2-6. Århus C opførelse af 4-etages boligbebyggelse med parkeringskælder

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende)

Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende) Resultater af spørgeskema om Events i Indre By/Christianshavn (erhvervsdrivende) Konklusioner Om undersøgelsen og respondenterne Antal besvarelser i alt: 39 Besvarelserne er blevet indsamlet ved at gå

Læs mere