Vedtægter for BUPL Fyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for BUPL Fyn"

Transkript

1 Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer, som enten arbejder eller studerer i en af de i 2 omtalte kommuner. Samt for medlemmer der er arbejdssøgende med bopæl i en af de nævnte kommuner. 4 Fagforeningens opgaver er blandt andet: 1. At forhandle indgåede lokalaftaler med lokale arbejdsgivere om medlemmernes løn og ansættelsesvilkår og arbejdsforhold i øvrigt, herunder personalenormeringer, sikkerheds- og miljøforhold på de enkelte arbejdspladser samt forhold om arbejdets udførelse og institutionernes drift. Derudover at indgå lokale aftaler og lokale kollektive overenskomster om løn- og ansættelsesvilkår. 2. At rådgive medlemmerne og varetage forhandlinger af konkrete sager om medlemmernes ansættelsesforhold, bortset fra spørgsmål, som efter beslutning i BUPL s hovedbestyrelse er henlagt til forbundet. 3. At sikre, at enhver arbejdsplads er dækket af tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter efter de til enhver tid gældende regler. 4. At varetage uddannelse af tillidsrepræsentanter på arbejdspladsniveau. 5. At skabe lokale rammer for det pædagogiske fags udvikling. 6. At informere medlemmerne om lokale aftaler og holde diverse møder og netværksaktiviteter. 7. At understøtte den lokale lederforening 8. At udbygge samarbejdet med andre lokale faglige organisationer 9. At understøtte den lokale pensionistsektion 5 Fagforeningens bestyrelse. Fagforeningen ledes af en bestyrelse på 9-15 medlemmer valgt på en generalforsamling samt evt. medlemmer udpeget af studiesektionens bestyrelser. Fagforeningsbestyrelsen leder fagforeningens virksomhed i overensstemmelse med disse vedtægter og BUPL`s love samt generalforsamlingens, hovedbestyrelsens og kongressens beslutninger. Stk. 2. Fagforeningsbestyrelsen sammensættes af formand, næstformand, kasserer, faglige sekretærer, hovedbestyrelsesmedlem(mer), suppleanter for HB medlemmer samt øvrige bestyrelsesmedlemmer. Stk 3. Såfremt formanden, næstformand, kassereren eller faglige sekretærer fratræder, udpeger fagforeningsbestyrelsen blandt sine medlemmer en efterfølger, der fungerer indtil næste generalforsamling med valg på dagsorden. Stk. 4. Af og blandt den lokale lederforenings bestyrelsesmedlemmer vælges en repræsentant til den lokale fagforeningsbestyrelse. Repræsentanten indgår på lige mod med øvrige bestyrelsesmedlemmer. Såfremt den valgte beklæder en post i den centrale lederforenings

2 bestyrelse og således er kongresdelegeret for lederforeningen, kan repræsentanten dog ikke indgå i fagforeningsbestyrelsens kongresdelegation. Stk. 5. Studiesektionens bestyrelse på University College Lillebaelt (UCL) kan udpege en repræsentant, der indtræder i fagforeningsbestyrelsen. Stk. 6. Fagforeningsbestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, som skal indeholde en bestemmelse om, at 1/3 af bestyrelsesmedlemmerne kan kræve bestyrelsen indkaldt. Stk. 7. Bestyrelsen ansætter lønnet personale. Stk. 8. Fagforeningsbestyrelsen er forpligtet til i videst muligt omfang at inddrage fælles- og institutionstillidsrepræsentanterne i BUPL`s virke, herunder i de forhandlinger fagforeningen fører vedrørende lokale forhold. Stk. 9. Fagforeningsbestyrelsen er forpligtet til at informere fagforeningens medlemmer ved møder, samt ved skriftlig information via pjecer, nyhedsbreve, hjemmeside mm. Stk 10. Fagforeningsbestyrelsen er forpligtet til at beskrive, hvorledes det enkelte medlem sikres indflydelse på beslutninger om lokale forhold. 6 Ordinær generalforsamling. Fagforeningen afholder ordinær generalforsamling hvert år i perioden 15. september til 15. oktober. Generalforsamlingen er øverste myndighed i alle anliggender, der alene vedrører fagforeningens forhold. Adgang til generalforsamlingen har kun medlemmer tilknyttet BUPL Fyn. Bestyrelsen kan invitere gæster til at overvære generalforsamlingen. Stk. 2. Fagforeningsbestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling med angivelse af tid, sted og dagsorden gennem landsforbundets blad samt på BUPL Fyns hjemmeside. Stk. 3. Varslet til ordinær generalforsamling er mindst 3 uger ved indkaldelse gennem landsforbundets blad. Endelig dagsorden, bestyrelsens beretning og øvrigt materiale til behandling på generalforsamlingen offentliggøres på fagforeningens hjemmeside senest 5 dage før generalforsamlingen. Stk. 4. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes til bestyrelsen senest 8 dage før en generalforsamling. For lovforslag gælder 11, stk. 9 i BUPL's love.

3 Stk. 5. Den ordinære generalforsamlings dagsorden skal indeholde mindst følgende punkter: 1. Formalia a. valg af dirigent og referent b konstatering af lovlig indvarsling og godkendelse af dagsorden og forretningsorden. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Behandling af arbejdsprogram 5. Behandling af indkomne forslag. 6. Behandling af forslag til budget, herunder fastlæggelse af fagforeningens normeringsplan. 7. Valg af: a. Formand b. Næstformand c. Kasserer d. Faglige sekretærer e. Hovedbestyrelsesmedlemmer f. To suppleanter for hovedbestyrelsesmedlemmer Vælges skiftevis for 2 år af gangen. På det første bestyrelsesmøde efter GF udpeger bestyrelsen 1. og 2. suppleant. g. Øvrige bestyrelsesmedlemmer ud over de under 7 a, b, c, d, e og f, valgte h. Suppleanter til bestyrelsen Bestyrelsessuppleanterne vælges for ét år ad gangen, medmindre de i valgperioden besætter en post, som de er suppleant til. I så fald afgår de på det tidspunkt, den pågældende er på valg. i. Kongresdelegerede blandt de valgte bestyrelsesmedlemmer subsidiært suppleanter til bestyrelsen og suppleanter til bestyrelsen, excl. hovedbestyrelsesmedlemmer. j. 3 suppleanter for de kongresdelegerede valgt blandt bestyrelsesmedlemmer og - suppleanter subsidiært tilstedeværende medlemmer k. Kritisk revisor. l. Suppleant for kritisk revisor. Stk 6. Det forudsættes at formand, næstformand, kasserer og evt. faglige sekretærer er fuldtidsansatte lønnede tillidsfolk. Stk. 7. Alle bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen og afgår skiftevis med halvdelen hvert år, således at det i tvivlstilfælde afgøres ved lodtrækning, hvem der skal afgå. Stk. 8. Alle bestyrelsessuppleanter vælges for 1 år ad gangen, med mindre de i valgperioden besætter en post, som de er suppleant til. I så fald afgår de på det tidspunkt, den pågældende er på valg.

4 Stk. 9. Senest 10 dage efter generalforsamlingen sender fagforeningen referat som er godkendt af dirigenten til forbundet. Stk. 10. Fagforeningen skal samtidig sørge for at resultaterne af valg efter stk. 1 samt eventuelle øvrige kongresdelegerede registreres i BUPL s fælles medlemssystem senest 3 dage efter generalforsamlingen. Stk. 11. Såfremt generalforsamlingen udtrykker mistillid til bestyrelsen, skal denne træde tilbage, og landsforbundets forretningsudvalg forestår indkaldelse af en ekstraordinær generalforsamling i fagforeningen. 7 Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling afholdes, hvis fagforeningens bestyrelse kommer ned under 5 medlemmer, hvis fagforeningens bestyrelse eller BUPL s hovedbestyrelse finder det påkrævet, eller hvis 1/10 af medlemmerne fremsætter skriftlig begæring over for fagforeningens bestyrelse om det, med angivelse af dagsorden. Såfremt fagforeningen afholder ekstraordinær generalforsamling, skal dette meddeles hovedbestyrelsen samtidig med indkaldelsen og generalforsamlingen skal afholdes senest 4 uger efter, at begæring herom er fremsat. Stk. 2. Ekstraordinær generalforsamling skal indkaldes skriftligt med mindst 5 hverdages varsel med angivelse af tid, sted og dagsorden ved meddelelse direkte overfor de tillidsvalgte og de ledige og via BUPL Fyns hjemmeside eller anden skriftlig information, til øvrige medlemmer. 8 Fagforeningens økonomi Fagforeningen udgør en selvstændig økonomisk enhed. Bestyrelsen er under ansvar overfor generalforsamlingen berettiget til at foretage enhver retlig og økonomisk disposition på fagforeningens vegne. Fagforeningen tegnes retligt og økonomisk i fællesskab af formanden, kassereren samt yderligere et bestyrelsesmedlem valgt af bestyrelsen. Fagforeningen kan ikke retligt træffe retlige og økonomiske dispositioner, der på nogen måde kan forpligte landsforbundet. Stk. 2. Kassereren udarbejder et årligt regnskab, der følger kalenderåret. Senest 1. april i det følgende år forelægger kassereren regnskabet for den på generalforsamlingen valgte kritiske revisor samt sikrer, at det fremsendes til den af BUPL udpegede statsautoriserede revisor. 9 Ændring af fagforeningens vedtægt. Vedtægten kan kun ændres på en generalforsamling med 2/3 af de afgivne stemmer, (jvf. BUPL's love 18, stk. 2).

5 Stk. 2. Vedtægten kan aldrig indeholde bestemmelser, der er i strid med BUPL`s love. Uoverensstemmelser herom afgøres af BUPL`s hovedbestyrelse under ansvar over for kongressen. Vedtaget ekstraordinær generalforsamling juni stk. 4 Konsekvensrettet jf. BUPL s love 46 stk 4, der er rettet i forlængelse af kongresbeslutningen fra Link til dokument:

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018.

BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018. BUPL Bornholms bestyrelses ændringsforslag til vedtægter for BUPL Bornholm, til BUPL Bornholms Generalforsamling 27. september 2018. Nuværende: Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

ÆNDRINGSFORSLAG TIL BUPL S LOVE BUDGET KONGRES 2016

ÆNDRINGSFORSLAG TIL BUPL S LOVE BUDGET KONGRES 2016 ÆNDRINGSFORSLAG TIL BUPL S LOVE BUDGET KONGRES 2016 ÆNDRINGSFORSLAG KONGRES 2016 Indhold Et mere fælles BUPL...3 1: Landsledelsen og øvrige ændringer i den politiske ledelse...4 29. Hovedbestyrelsens sammensætning...4

Læs mere

Fredag den 4. oktober 2019 kl i Stakladen

Fredag den 4. oktober 2019 kl i Stakladen Generalforsamling Fredag den 4. oktober 2019 kl. 18.00 i Stakladen Al information og materiale findes på bupl.dk/aarhus Indhold s. 2: Forslag til forretningsorden s. 3: Forslag til dagsorden s. 4: Forslag

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Mariager Fjord Havekreds

Mariager Fjord Havekreds V E D T Æ G T E R F O R Mariager Fjord Havekreds i Himmerland og Djursland Afdeling i Haveselskabet 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Mariager Fjord Havekreds i Haveselskabet, og omfatter området Mariager

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS I ØSTJYLLAND I H A V E S E L S K A B E T Udkast 27.01.2009 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: SILKEBORG HAVEKREDS i ØSTJYLLAND i Haveselskabet, og omfatter området

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND

VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND VEDTÆGTER FOR NYREFORENINGEN SYDØSTJYLLAND NAVN 1 Kredsens navn er: Nyreforeningen Sydøstjylland. Dens hjemsted er formandens adresse. Nyreforeningen Sydøstjylland

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R Faaborg Midtfyns Havekreds I S V E N D B O R G A F D E L I N G I H A V E S E L S K A B E T 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Faaborg Midtfyns Havekreds i Svendborg Afdeling i Haveselskabet,

Læs mere

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER

TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER Tandlægernes Tryghedsordningers forslag til vedtægtsændringer: TANDLÆGERNES TRYGHEDSORDNINGER Nuværende vedtægter Forslag til vedtægter Motivering: Der foretages konsekvensrettelser som følge af at der

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

MØNSTERLOVE for afdelinger under Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund. Kapitel I Navn og hjemsted

MØNSTERLOVE for afdelinger under Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund. Kapitel I Navn og hjemsted MØNSTERLOVE for afdelinger under Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund Kapitel I Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er 1 Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i kommune. Stk. 3 Særbestemmelser skal i alle

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B - 1 - 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet, Nordjylland

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 1 Navn Navnet er Skolelederforeningen, (Kommunenavn) afdeling. Medlemsberettiget er enhver, som

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Pensionskassen for Børne- og Ungdomspædagoger

VEDTÆGTER. for. Pensionskassen for Børne- og Ungdomspædagoger VEDTÆGTER for Pensionskassen for Børne- og Ungdomspædagoger 6. april 2016 Side 2 af 6 1 Pensionskassens formål Pensionskassens formål er at drive pensionskasse- og livsforsikringsvirksomhed. Livsforsikringsvirksomheden

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke

Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Revideret efter generalforsamlingen 2007, 2010, 2013 og 2015. 1 Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Navn og formål 1, stk. 1. Foreningens navn er " Foreningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Forslag Gældende vedtægter (uddrag)

Forslag Gældende vedtægter (uddrag) Forslag Gældende vedtægter (uddrag) Forslag til ændring Begrundelse 1. 1 Navn, stiftelse og hjemsted 1 Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Praktisk Økologi. Det internationale

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland

Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland Nyreforeningen - Sønderjylland Vedtægter 1 Vedtægter - for Nyreforeningen Sønderjylland Navn: 1: Kredsens navn er Nyreforeningen Sønderjylland. Hjemsted er

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned.

Stk. 1. Kredsens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert tredje år inden udgangen af oktober måned. VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR KREDS VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen V E D T Æ G T E R for Foreningen Liv i Landsbyen - et socialøkonomisk projekt ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen Liv i Landsbyen

Læs mere

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Forslaget er stillet af bestyrelsen. Begrundelse: Landsforeningen Skole og Forældre har ændret deres

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter Sporvejsfunktionærernes Brancheforening Vedtægter 1. Foreningens navn er: Sporvejsfunktionærernes Brancheafdeling Klubben for chaufførerne der er organiseret i FOA Aarhus Ved Busselskabet Aarhus Sporveje

Læs mere

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen,

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen, Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er Vedtægter for Frie Funktionærer Indhold Navn og hjemsted, 1... 2 Formål, 2... 2 Medlemmer, 3... 2 Medlemsrettigheder og pligter, 4-7... 3 Regionsvedtægt, 8-9... 3

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING 1 Foreningens navn er Hobro Handelsstandsforening. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune, og dens adresse er formandens. 2 Foreningens formål er: a) at

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Indholdsfortegnelse 1. Almindelige bestemmelser 2. DFU s organer 3. Delegeretmøde 4. Bestyrelsen 5. Udvalg 6. Forholdet til andre organisationer 7. Hædersbeviser

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

Cyklistforbundets vedtægter

Cyklistforbundets vedtægter Notat 18. december 2015 Cyklistforbundets vedtægter Navn og formål 1. Forbundets navn er Cyklistforbundet. 1. Forbundets binavn er Dansk Cyklist Forbund. 2. Cyklistforbundets formål er: 1. At skabe større

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere