Filstedvejens skole værdier, forventninger og ordensregler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Filstedvejens skole værdier, forventninger og ordensregler"

Transkript

1 Filstedvejens skole værdier, forventninger og ordensregler Læsevejledning: Marts Skolens værdigrundlag 2. Skolens forventninger 3. Skolens ordensregler og tiltag 1. Skolens værdigrundlag at værdsætte livet at interessere sig for livets mangfoldige aspekter, sociale, kulturelle såvel som fysiske at værdsætte arbejdet med livet som grundlag for etablering og udvikling af personlig identitet at være aktiv deltager i et samfund i forandring Læringsmiljøet skal give mulighed for udfoldelse af fantasi, nysgerrighed og humor i en proces, hvor børnenes selvværd, selvtillid og respekt udvikles mest muligt inden for rammer baseret på tryghed, udfordring, personligt ansvar og demokratisk fællesskab. Det sikres ved, at skolen er inkluderende, og at den udvikler sig i takt med samfundets udvikling. Her spiller skole hjem samarbejdet en vigtig rolle. Fritidsdelen har ligeledes et ansvar, for at børnene oplever en kontinuitet og helhed i overensstemmelse med de nævnte værdier, således at DUS fremstår som en integreret del af skoletilbuddet.

2 De ansatte på Filstedvejens Skole skal have mulighed for at udvikle sig fagligt og socialt. Det skal ske i et stimulerende miljø, som baseres på stabilitet, trivsel, fleksibilitet og dynamik. Skolen som lære og værested skal sikres gennem på den ene side gode og tidssvarende fysiske rammer og på den anden side åbenhed overfor det omgivende lokalsamfund. 2. Filstedvejens skoles forventninger Vi ønsker alle elever og forældre velkomne på Filstedvejens Skole, og vi glæder os til samarbejdet. For at sikre hvert barns faglige udbytte, sociale udvikling og trivsel anser vi det for meget væsentligt at lave forventningsafklaring, hvilket dette dokument er et udtryk for. Forventningerne heri er fremkommet i samarbejde mellem skolebestyrelsen, forældrerådsrepræsentanterne, elevrådet, skoleledelsen samt lærer/ pædagoggruppen på skolen. 2.1 Hvad kan du som elev/ forældre forvente af Filstedvejens Skole? * At være i et respektfuldt og tolerant læringsmiljø med høj grad af trivsel, som medvirker til at forberede eleverne til fremtiden. * At møde professionelle og velforberedte lærere og pædagoger, som kommer til tiden og er engagerede og imødekommende. * At der undervises med læringsmål som grundlag og organiseres ud fra elevernes. forudsætninger. Der undervisningsdifferentieres, og alle elever har individuelle mål for læring og social udvikling. Der er høje forventninger, og der stilles krav til alle elever. * At skolen arbejder for, at hvert barn udvikler sit selvværd og sin motivation. * At der er plads til forskellighed. * At der anvendes evaluering, herunder elevsamtaler, til at forbedre og planlægge undervisning. * At skolen fremmer sund levevis ved at medvirke til sunde vaner, når det gælder mad, drikke, bevægelse mm. * At der tales pænt. Skolen griber ind, hvis børn eller voksne ikke taler pænt.

3 * At der arbejdes året rundt på at styrke fællesskabet i klasserne, grupperne, årgangene, hvor det sociale miljø skal være et grundlag for alle elevers trivsel. * At skolen altid reagerer, hvis elever opleves at være i mistrivsel. Skolen ser efter tegn herpå, hvilket også kan være højt fravær. * At skolen altid sigter efter en åben, anerkendende, ærlig og respektfuld to vejs kommunikation med forældrene. De ansatte lytter til forældrenes spørgsmål, bekymringer og ideer. Intra tjekkes dagligt og forældre kontaktes, hvis de beder om det indenfor to arbejdsdage. Vi taler MED hinanden og ikke OM hinanden. * At der benyttes moderne teknologi i størst mulig omfang, og digital dannelse ses som meget væsentlig. Skolens læseplan for IT følges. * At der er rent på skolen, og at den fremtræder imødekommende, kreativ og inspirerede i sine lokaler og omgivelser. Skolen arbejder for at gøre det enkelte barn mest muligt ansvarlig herfor. * At lærere og pædagoger samarbejder med interne og eksterne samarbejdspartner. 2.2 Filstedvejens Skoles forventninger til forældrene * Du tror på at skolen er en god skole, og du bakker op om den. * Du sikrer, at dit barn møder undervisningsparat dvs. veludhvilet, mæt, i passende tøj, rask og ren, medbringer madpakke eller købekort, møder til tiden, medbringer taske, penalhus, IT og andet nødvendigt udstyr. * Dit barn møder velforberedt, nysgerrig, motiveret for læring, lyttende og hjælpsom. Du stiller krav til, at dit barn gør sig umage med sin skolegang. * Du sikrer, at dit barn er velopdragen og respektfuld i sin omgang med andre børn, skolens ansatte samt bygninger og inventar. Du er opmærksom på dit barns sprog, og lærer det at tale pænt. Du respekterer skolens ordensregler og accepterer om nødvendigt skolens konsekvenser ved misligholdelse af ordensreglerne. * Du omtaler andre elever, forældre og skolens personale på en positiv og respektfuld måde. Du lærer dit barn tolerance for andre kulturer, racer og religion

4 * Du holder dig velorienteret om skolen fx. tjekker Intra mindst 3 gange om ugen, deltager aktivt i møder, samtaler og arrangementer. Du følger dagligt op på skoledagen og viser interesse for eget barns skolegang. Du tager medansvar for det sociale liv og viser forståelse for andre børn i klassefællesskabet. * Du orienterer skolen om ændringer i dit barns liv og henvender dig til læreren, hvis noget undrer dig. Du respekterer skolens beslutninger, og ved uenighed retter du henvendelse direkte til læreren. Vi taler MED hinanden og ikke OM hinanden. * Ved sygdom kontakter du skolen, via kontaktbogen på forældreintra, men undgår fravær så vidt muligt. * Du medvirker til, at alle skolens elever kommer sikkert til og fra skole ved at vise meget hensyn i trafikken ved skolen. Du respekterer de anvisninger skolebestyrelsen har angivet i folderen Sikker trafik. 2.3 Filstedvejens Skoles forventninger til eleverne Sammen skal vi lave den bedste skole!!! Vi vil gerne lære dig mest muligt og medvirke til, at du har det godt socialt og er glad for at gå i skole. Du kan selv medvirke til en god skolegang, og vi forventer af dig, at du selv medvirker ved, at: * Du synes,. skolen er en god skole og taler pænt om den. * Du tror på, at de voksne vil hjælpe dig, og du gør det, de beder dig om. * Du møder til tiden hver dag, veludhvilet, mæt, med madpakke eller købekort, rask, har god hygiejne og i passende tøj. du medbringer taske, penalhus, IT og andet udstyr, der er nødvendigt til din skolegang. * Du møder forberedt, nysgerrig og klar til at lære. * Du har mindst muligt fravær. * Du viser respekt over for andre elever samt alle voksne på skolen. Du er klar til undervisning, når timen begynder, og du forstyrrer ikke i timerne. * Du accepterer og respekterer skolens IT etik. * Du respekterer skolens ordensregler og accepterer om nødvendigt skolens konsekvenser ved misligholdelse af ordensreglerne. * Du taler pænt til alle andre mennesker.

5 * Du giver plads til andre elever kan tale og tænke frit. Vi skal alle være her! * Du passer godt på skolens lokaler, materialer og alle dens ting, og du rydder op efter dig selv og hjælper med at holde orden på hele skolen. * Du indgår aktivt i at sætte personlige mål og arbejder hårdt på at opnå dem. 3. Filstedvejens skoles ordensreglerne og tiltag Alle voksne på skolen samt forældre har som udgangspunkt et fælles ansvar for at ordensreglerne bliver overholdt. Dog har det pædagogiske personale et øget ansvar, særligt i forhold til videregivelse af information og tiltag. Det er således den person fra det pædagogiske personale som oplever brud på ordensreglerne der 1 skriver i historisk, har denne ikke adgang, skrives der til klasse/kontaktlærer Alle elever følger skolens ordensregler. Dog vil vi som skole lave særlige vurderinger og tiltag ift. elever med individuelle handleplaner, diagnoser eller særlige vilkår. 3.1 Generelt Løb, brug af løbehjul, rulleskøjter mv. må kun benyttes indenfor i, voksenstyrede aktiviteter. Knallertkørsel på skolens område er i overensstemmelse med trafikloven Det er forbudt at ryge på skolens område. Dette kan også Dette kan også orienteres. Der tages løbehjul/ rulleskøjter mv. inddrages til endt skoledag. Der tages endnu engang kontakt til hjemme. Har dette ikke nogen effekt, vil skoleledelsen 1 historik: Et arbejdsredskab, som det pædagogiske personale benytter til at dele information mellem relevante parter, desuden skaber historik et overblik over hvilke aftaler, tiltag og møder der er har været.

6 blive aktuelt på baggrund af rygter. blive aktuelt på baggrund af rygter Det er ikke tilladt at forlade skolen i løbet af skoledagen, hvis ikke der er tale om en voksenstyret aktivitet. Skriver i hjemmet med det samme. Der tages kontakt til hjemmet med det samme. Der tages kontakt til hjemmet med det samme. blive inddraget og et møde på skolen bliver etableret. Der tages endnu engang kontakt til Tiltag: opholdelse på afgrænsede områder. Har dette ikke nogen effekt, vil skoleledelsen blive inddraget og et møde på skolen kan etableres Det er ikke tilladt at udeblive fra undervisningen, medmindre andet er aftalt. Skriver i Klasse /kontaktlærer historik Klasse /kontaktlærer lærer orienteres. Skriver i Der tages endnu engang kontakt til Har dette ikke nogen virkning, inddrages KC Hvis det vurderes, at en elev er til fare for sig selv eller andre, eller ødelægger eller beskadiger ting af en væsentlig værdi, kan der anvendes magt i Skriver i KC orienteres. Magtanvendelsesskema udfyldes og kopi sendes til hjemmet og skoleforvaltningen. Klasse /kontaktlærer orienteres. Skriver i historik KC orienteres. Magtanvendelsesskema udfyldes og kopi sendes til Klasse /kontaktlærer KC orienteres. Magtanvendelsesskema udfyldes og kopi sendes til Ledelsen og KC inddrages. Der koordineres med eksterne samarbejdspartnere (PPR, F/B, SSP mv.) Særlige pædagogiske tiltag iværksættes.

7 nødvendigt omfang. (fastholdelse/magtanvendelse) hjemmet og skoleforvaltningen. hjemmet og skoleforvaltningen. Skriver i 3.1. Tag hensyn til hinanden. Respekterer hinandens grænser Sneboldkamp foregår på sportspladsen. Alrum 1 må derudover også kaste med snebolde og lege sneboldkamp ved fuglegyngen. Det er forbudt at give vaskere eller sparke sne i hovedet på andre. voldsomhed vurderes det om klasselærer og KC skal orienteres. Desuden vurderes det om der skrives i historik samt om der tages kontakt til voldsomhed vurderes det om klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres. Desuden vurderes det om der skrives i historik samt om der tages kontakt til voldsomhed vurderes det om klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres. Desuden vurderes det om der skrives i historik samt om der tages kontakt til orienteres. Der tages Tiltag: opholdelse på afgrænsede områder. Har dette ikke nogen virkning, kan KC eller skoleledelsen blive inddraget. Afhængigt af voldsomheden kan yderligere sanktioner etableres, eks. SSP. Skriver i historik 3.2 It og digitale medier Det er ikke tilladt at surfe, skrive eller uploade billeder med pornografisk indhold, nedladende materiale om køn, race, seksualitet og religion, materiale om trusler, om vold eller terrorisme eller lovstridig materiale. Det er ikke tilladt at udstille andre personer på en krænkende eller kompromitterende måde, hvilket gælder elever såvel som om der skal laves om der skal laves om der skal laves KC eller skoleledelsen bliver inddraget. Afhængigt af krænkelse vil yderligere sanktioner blive etableret samt

8 voksne. Billede og video optagelser af denne karakter er uacceptabelt. enhed) samt mulighed for enhed) samt mulighed for enhed) samt mulighed for Det er ikke tilladt at udlevere sine adgangskoder til andre elever, hvormed det heller ikke er tilladt at aflæse andres koder, hverken elevers eller ansattes, samt udgive sig for at være en anden Mobiltelefoner må ikke være i brug undervisningen, og på lejrskole, med mindre det er i forbindelse med voksenstyet aktiviteter eller særlige aftaler. Mobilerne skal være på lydløs i undervisningen. om der skal tages kontakt til hjemmet, samt laves enhed). Mulighed for om der skal tages kontakt til hjemmet, samt laves enhed). Mulighed for om der skal tages kontakt til hjemmet, samt laves enhed). Mulighed for KC eller skoleledelsen bliver inddraget og afhængigt af krænkelse vil yderligere sanktioner blive etableret samt Klasse / kontaktlærer skal Inddragelse af mobil til endt skoledag. 3.3 Forulempelser af andre mennesker Det er ikke tilladt at forulempe andre verbalt eller udvise gestikulerende adfærd i forhold til religion, køn, etnicitet, seksualitet, provokationer og trusler. krænkelse vurderes det om klasselærer skal orienteres, om der skrives krænkelse vurderes det om klasselærer skal orienteres, om der skrives krænkelse vurderes det om klasselærer skal orienteres, om der skrives Der tages KC eller skoleledelsen bliver inddraget og

9 i historik og om der tages i historik og om der tages i historik og om der tages Det er ikke tilladt at forulempe andre fysisk i form af spark, slag, skub, kaste med ting, kvælertag og anden voldelig adfærd Mobning er ikke tilladt : "En person bliver mobbet, når han eller hun gentagne gange og over en vis tid bliver udsat for negative handlinger fra en eller flere personer. Desuden kan bevidst udelukkelse af en person fra fællesskabet ses som mobning" voldsomhed vurderes det om klasselærer skal orienteres, om der skrives i historik og om der tages KC inddrages og der iværksættes en pædagogisk indsats. Skriver i Der tages Klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres og der tages Skriver i KC inddrages og der iværksættes en pædagogisk indsats. Skriver i Der tages Klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres og der tages Skriver i KC inddrages og der iværksættes en pædagogisk indsats. Skriver i Der tages afhængigt af krænkelse vil yderligere sanktioner blive etableret samt orienteres. Der tages KC og skoleledelsen bliver inddraget. Afhængigt af krænkelse vil yderligere sanktioner blive etableret samt Skriver i Skoleledelsen, KC og hele forældregruppen inddrages og der iværksættes yderligere pædagogiske indsatser. F/B, PPR og SSP kan inddrages. Skriver i 3.4 Medbringelse ulovlige genstande Medbringelse af farlige og ulovlige ting, som f.eks. knive eller andre skarpe genstande, som kan bruges til Ud fra genstandens karakter vurderes det, om klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres. Skriver i Der tages Ud fra genstandens karakter vurderes det, om klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres. Skriver i Der tages voldsomhed vurderes det, om klasse /kontaktlærer og KC skal orienteres. Skriver i Der orienteres. Der tages Skoleledelsen og KC bliver inddraget. Afhængigt af

10 at skade andre. Leg med fyrværkeri, kemikalier o.lign er ikke tilladt. kontakt til hjemmet, og genstanden inddrages. kontakt til hjemmet, og genstanden inddrages. tages kontakt til hjemmet, og genstanden inddrages Det er forbudt at medbringe og indtage alkohol og euforiserende stoffer på skolen. Dette gælder også under lejrskoler, studieture og andre ture hvor skolen har ansvaret for eleverne. Inddragelse samt orientering af. Skriver i Der tages Skoleledelsen og KC bliver inddraget og afhængigt af overtrædelsens karakter vil yderligere sanktioner blive etableret samt Inddragelse samt orientering af. Skriver i Der tages Skoleledelsen og KC bliver inddraget og afhængigt af overtrædelsen vil yderligere sanktioner blive etableret samt overtrædelsens karakter vil yderligere sanktioner blive etableret samt Inddragelse samt orientering af klasse/kontaktlærer. Skriver i skoleledelse, KC Afhængigt af overtrædelsen vil yderligere sanktioner blive etableret. 3.5 Hærværk Man må ikke forsætligt beskadige, skolens bygninger, inventar eller ejendom Erstatningspligt Afhængigt af skadens omfang vurderes det, om KC skal orienteres. I særligt grove tilfælde bliver skoleledelsen og SSP inddraget. Der tages Skriver i Man bliver pålagt at betale erstatning ved tilfælde af hærværk eller grov forsætlighed. Bøger, undervisnings materiale Afhængigt af skadens omfang vurderes det, om KC skal orienteres. I særligt grove tilfælde bliver skoleledelsen og SSP inddraget. Der tages Man bliver pålagt at betale erstatning ved tilfælde af hærværk eller grov forsætlighed. Bøger, undervisningsmateriale og andet (fx Afhængigt af skadens omfang vurderes det, om KC skal orienteres. I særligt grove tilfælde bliver skoleledelsen og SSP inddraget. Der tages Man bliver pålagt at betale erstatning ved tilfælde af hærværk eller grov forsætlighed. Bøger, undervisningsmateriale og andet (fx Skoleledelse, KC og SSP inddrages. Afhængigt af skadens omfang vil yderligere sanktioner blive etableret. Det samme som første overtrædelse.

11 og andet (fx ipad) udlånt af skolen erstattes ved bortkomst eller ødelæggelse. Skriver i ipad) udlånt af skolen, er skolens ejendele og erstattes ved bortkomst eller ødelæggelse. Skriver i ipad) udlånt af skolen, er skolens ejendele og erstattes ved bortkomst eller ødelæggelse. Skriver i Uddybelse af tiltag og sanktioner: Inddragelse af ting: De pædagogiske personale kan inddrage genstande fra eleverne i løbet af skoledagen. 1) Løbehjul, mobiltelefoner, ipads og lignende bliver afleveret på kontoret og kan afhentes efter endt skoledag af elever eller forældre. 2) Ulovlige genstande, fyrværkeri, alkohol og lignende bliver afleveret på kontoret, kan kun udleveres til forældre. Udelukkelse af faglige og sociale fællesskaber: Skolen kan i perioder udelukke elever fra faglige og sociale fællesskaber i løbet af skoledagen.

Værdiregelsæt på Holmebækskolen

Værdiregelsæt på Holmebækskolen Værdiregelsæt på Holmebækskolen Formål med værdiregelsæt Formelt set stilles der krav om, at alle folkeskoler skal udarbejde et værdiregelsæt jf. Bekendtgørelse om fremme af god orden i folkeskolen. Ifølge

Læs mere

Antimobbestrategi for Åmoseskolen Et godt værested er et godt lærested

Antimobbestrategi for Åmoseskolen Et godt værested er et godt lærested Antimobbestrategi for Åmoseskolen Et godt værested er et godt lærested En fælles skolekultur med fælles grundlæggende værdier skal sikre, at eleven oplever: Formål: - At alle elever trives i skolens sociale

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf HUMLEBÆK SKOLE Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige

Læs mere

Ordensregler på Mølholm Skole.

Ordensregler på Mølholm Skole. Ordensregler på Mølholm Skole. Uddrag af visioner for Mølholm Skole. På Mølholm Skole vil vi trivsel for alle. På Mølholm Skole skal tryghed, humor og de fysiske rammer medvirke til, at alle føler tilknytning.

Læs mere

Samværsregler på Amager Fælled skole

Samværsregler på Amager Fælled skole Samværsregler på Amager Fælled skole Skolens samværsregler er udarbejdet af elever og personaler og fremlagt for Skolebestyrelsen. De vil årligt bliver gennemgået og revideret, hvis det viser sig nødvendigt.

Læs mere

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier Sunds-Ilskov Skoles kerneværdier Faglighed På Sunds-Ilskov Skole gør vi os umage med, at fagligheden er til stede i alle aspekter af skolens virke. Faglighed forstået som den faglighed eleverne møder i

Læs mere

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse August 2011 Vissenbjerg Skoles værdigrundlag Vissenbjerg Skole ønsker at være en god og tryg skole - en skole

Læs mere

Værdiregelsæt for Kalbyrisskolen

Værdiregelsæt for Kalbyrisskolen Værdiregelsæt for INDHOLD 1. Skolens profil 2. Skolens værdier 3. De gensidige forventninger 4. Skolens principper 5. Trivsel og antimobbestrategi 6. Ordensreglerne 7. Sanktionerne 8. De praktiske forhold

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

Samværsregler på Amager Fælled skole

Samværsregler på Amager Fælled skole Samværsregler på Amager Fælled skole Skolens samværsregler er udarbejdet af elever og personaler og fremlagt for Skolebestyrelsen. De vil årligt blive gennemgået og revideret, hvis det viser sig nødvendigt.

Læs mere

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet Midtskolen Skolebestyrelsen Princip nr. 5 Dato for vedtagelse: 06.08.2017 Princip vedrørende: Ordensregler Formål: Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn

Læs mere

Værdiregelsæt for Sønderbroskolen

Værdiregelsæt for Sønderbroskolen Værdiregelsæt for Sønderbroskolen Sønderbroskolens værdiregelsæt har til formål at beskrive hvilke fælles værdier og grundlag, som vi ønsker, skal være en del af vores daglige virke. Værdiregelsættet og

Læs mere

TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI

TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI Vores sted TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI Formål Antimobbestrategien har til formål at understøtte vores daglige trivselsarbejde med at skabe inkluderende fællesskaber, hvor alle elever kan trives

Læs mere

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik)

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Klostermarksskolens værdigrundlag Hjerne og hjerte Vi vil være en god og dynamisk skole for elever og personale

Læs mere

Nærum Skoles overordnede samværsregler

Nærum Skoles overordnede samværsregler Handleplan for elever, der overtræder skolens, forstyrrer undervisningen, udviser voldelig eller aggressiv adfærd over for andre elever eller skolens ansatte. På Nærum Skole ønsker vi, at både elever,

Læs mere

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland FGU Midt- og Østsjællands ordens- og samværsregler skal fremme et godt undervisningsmiljø for både elever og medarbejdere. Der er tale om regler, som

Læs mere

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Faglighed og fællesskab Velkommen til Hellebækskolen Det er med stor glæde, at vi byder jer forældre og elever velkommen på

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige skolegang.

Læs mere

Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi

Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi Hvad er vores vision? Hvor skal værdiregelsættet lede os hen? Vi ønsker en skole hvor alle trives, og hvor alle er trygge ved at være. Vi tager ansvar for hinanden,

Læs mere

Antimobbestrategi for Glyngøre skole

Antimobbestrategi for Glyngøre skole Antimobbestrategi for Glyngøre skole Baggrund: Formål: Målsætning: På Glyngøre skole har vi fokus på trivsel og ønsker fortsat at fremme denne. Det betyder for os, at alle børn skal trives og opholde sig

Læs mere

Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018

Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018 Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018 Vi vil med vores antimobbepolitik sikre elevernes trivsel i deres skolegang på Rosenkilde Skole. Den skal hjælpe os med at skabe læringsmiljøer, der sikrer,

Læs mere

Udvikling. Bakkeskolens værdisæt

Udvikling. Bakkeskolens værdisæt Bakkeskolens værdisæt Bakkeskolens opgave er ifølge folkeskolelovens 1 og 3 bl.a. at støtte børnene i deres alsidige, personlige udvikling, samt forberede dem til medbestemmelse, medansvar, rettigheder

Læs mere

Trivselspolitik for Slangerup Skole. 1. Skolen. 2. Klassen. 3. Skole-hjem-samarbejde. Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole

Trivselspolitik for Slangerup Skole. 1. Skolen. 2. Klassen. 3. Skole-hjem-samarbejde. Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole Trivselspolitik for Slangerup Skole På Slangerup skole er trivsel en del af grundlaget for at sikre alle elever den bedst mulige læring. 1. Skolen Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole Man kan sige,

Læs mere

Frederiksberg Skole HVAD ER MOBNING?

Frederiksberg Skole HVAD ER MOBNING? Frederiksberg Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn

Læs mere

Karensmindeskolens. Trivselspolitik

Karensmindeskolens. Trivselspolitik Karensmindeskolens Trivselspolitik 1 Indledning I Karensmindeskolens målsætning har vi bl.a. fokus på empati, ansvarlighed, selvværd og livsglæde. Trivselspolitikken skal ses i forhold til disse værdier,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING... Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING... 3 HVAD GØR VI FOR AT FOREBYGGE MOBNING... 3 LÆRERNES

Læs mere

Værdiregelsæt for Brovst Skole

Værdiregelsæt for Brovst Skole Værdiregelsæt for Brovst Skole Indhold Værdiregelsæt for Brovst Skole... 1 Antimobbeplan... 4 Ordensregler... 7 Mobilpolitik... 7 Skolebestyrelsens forventninger til læringsparate elever... 8 Sorgplan

Læs mere

Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi

Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi Vision Parkvejens Skole skal være et sted hvor det er godt at lære og godt at være. ne skal blive dygtige, handlekraftige, livsduelige og motiverede for livslang læring.

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Velkommen side 2. Skolens værdigrundlag og vision side 2. Samværs- og ordensregler side 4

Velkommen side 2. Skolens værdigrundlag og vision side 2. Samværs- og ordensregler side 4 Holmegaardskolen Princip A Indhold Velkommen side 2 Skolens værdigrundlag og vision side 2 Samværs- og ordensregler side 4 Anvendelse af foranstaltninger Mobiltelefoner, legetøj Generelle forventninger

Læs mere

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Indhold 1. Hærvejsskolens værdier... 1 2. Værdierne i praksis... 2 3. Ordensregler... 4 4. Hvad gør vi for at leve op til vores værdier... 4 5. Hvad gør vi ved brud på det

Læs mere

Værdiregelsæt og antimobbestrategi for

Værdiregelsæt og antimobbestrategi for Værdiregelsæt og antimobbestrategi for Vildbjerg Skole Værdiregelsæt Skolens værdier - Det forstår vi ved værdien, sådan tager vi ansvar, og det skal værdien fremme: Første værdi Vi passer på hinanden

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI MÅLET MED VORES TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole ønsker at fremme arbejdet med trivsel. Derfor har den lovpligtige antimobbestrategi ændret

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse.

Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse. VÆRDIREGELSÆT FOR GASVÆRKSVEJENS SKOLE OG KKFO GASVÆRKSTEDET Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse. Værdiregelsættet skal bidrage til

Læs mere

VÆRDIREGELSÆT SYDSKOLENS VÆRDIER

VÆRDIREGELSÆT SYDSKOLENS VÆRDIER VÆRDIREGELSÆT SYDSKOLENS VÆRDIER Sydskolen har barnet i centrum og skal være et godt sted at være. Vi arbejder aktivt med både elevernes læring og trivsel Sydskolens hverdag er præget af tillid, gensidig

Læs mere

ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019

ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019 1 ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019 Dette dokument indeholder tre elementer, der tilsammen beskriver s antimobbestrategi og arbejde med at sikre et godt læringsmiljø med fokus på

Læs mere

Trivselspolitik, Østskolen

Trivselspolitik, Østskolen Vedtaget i skolebestyrelsen 12-01-2015 Formål: Vi på Østskolen ønsker med denne trivselspolitik at fremme arbejdet med trivsel på skolen, og dette skrift er tænkt som en platform for trivselsindsatsen,

Læs mere

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever LERBJERGSKOLEN Skolebestyrelsen Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever Maj 2010 Indledning Skolebestyrelsens vision er, at Lerbjergskolen er attraktiv for lokalområdet, dvs. at Lerbjergskolen

Læs mere

Beders Skoles værdier og værdigrundlag

Beders Skoles værdier og værdigrundlag Beders Skoles værdier og værdigrundlag Udvikling, læring, trivsel, engagement og forpligtende fællesskaber Vi skaber rammer så børn og unge kan udvikle sig med henblik på at være fagligt og socialt kompetente,

Læs mere

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole Antimobbestrategi Ganløse Skole og Slagslunde Skole 1 Formål 3 Begreber 4 Forebyggende 5 Indgribende 7 Når mobning er en realitet handleplan 8 2 Formål Vi accepterer ikke mobning på vores skole. Vi vil

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen Mål og indholdsbeskrivelse Grejsdal skoles SFO SFO en er en integreret del af skolen 1. SFO, Grejsdal Skoles pædagogiske grundlag en vedvarende proces! Som grundlag for dette arbejde har vi formuleret

Læs mere

Trivselserklæring, Hylleholt skole

Trivselserklæring, Hylleholt skole Formål: Vi på Hylleholt Skole ønsker med denne trivselserklæring at fremme arbejdet med trivsel på skolen, og dette skrift er tænkt som en platform for trivselsindsatsen, hvor det tydeliggøres, dels hvad

Læs mere

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi gældende forældre Tåsingeskolens værdigrundlag Tåsingeskolen udvikler dygtige og glade børn i gode fællesskaber med - Liv i øjnene - Højt til himlen -

Læs mere

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Et godt sted at være Et godt sted at lære for alle Skolen arbejder til stadighed på, at styrke hvert barns selvtillid, samarbejdsevne og mellemmenneskelige forståelse.

Læs mere

Anti-mobbestrategi for Risingskolen

Anti-mobbestrategi for Risingskolen Anti-mobbestrategi for Risingskolen Skolens kerneopgave Alle elever skal opleve personlig optimisme, og udvikle sig i fællesskaber Kerneværdier - skolens værdigrundlag som tager sit udgangspunkt i skolens

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis.

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. 29. november 2016 Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores hverdag...

Læs mere

Velkommen til Hurup Skoles overbygning

Velkommen til Hurup Skoles overbygning Velkommen til Hurup Skoles overbygning 02-04-2014 Læring Fællesskab Trivsel Hurup Skole er karakteriseret ved gode læringsmiljøer, høj kvalitet og faglighed samt et tæt samarbejde mellem alle involverede

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Revideret d. 14. marts 2017 Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores

Læs mere

Nordvestskolens værdigrundlag

Nordvestskolens værdigrundlag Nordvestskolens værdigrundlag Forord: Skolens værdigrundlag er Nordvestskolens fundament. Nordvestskolen vil grundlæggende gøre eleverne livsduelige ved at være en udviklingsorienteret skole, der lægger

Læs mere

MUNKEBO SKOLES VÆRDIGRUNDLAG

MUNKEBO SKOLES VÆRDIGRUNDLAG VÆRDIGRUNDLAG 1 MUNKEBO SKOLES VÆRDIGRUNDLAG Vi vokser og udvikler os sammen! Folkeskolen er for alle et fællesskab med plads til forskellighed og mangfoldighed. På Munkebo Skole ønsker vi, at du kan se

Læs mere

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal)

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Forventningsfolder Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Kirkebjerg Skoles forventningsfolder, som du her sidder med, er udarbejdet efter oplæg fra Skolebestyrelsen

Læs mere

Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet

Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet Fællesskab, rummelighed, gensidig respekt, tillid og tryghed er væsentlige elementer i Ordblindeinstituttets værdigrundlag. På Ordblindeinstituttet accepterer

Læs mere

Værdigrundlag Ishøj Skole

Værdigrundlag Ishøj Skole Værdigrundlag Ishøj Skole Ishøj Skole er skolen for alle, præget af åbenhed, gensidig tillid og respekt for hinanden. Vi ønsker, at alle til stadighed skal være i en proces, der er kendetegnet ved videns-

Læs mere

Værdier for adfærd på Hellerup skole

Værdier for adfærd på Hellerup skole Værdier for adfærd på Hellerup skole Vedtaget af: Skolebestyrelsen Dato: 16.5.2011, justeret 01.09.2011 Udarbejdet af: ledelsen, pæd. råd Side: 1/8 Generelt: Dette værdiregelsæt er gældende for hele skolen.

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

FAVRSKOV. Principper

FAVRSKOV. Principper FAVRSKOV Principper 01-06-2014 Indhold Faglig fordybelse/lektiecafé... 3 Understøttende undervisning (UU)... 4 Holddannelse.... 5 Elevers brug af mobiltelefon og tablets på Lilleåskolen.... 6 Trivselspolitik

Læs mere

En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde.

En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. En god skole er en skole, hvor den enkelte elev er: Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. FAGLIG INKLUSION SOCIAL INKLUSION FYSISK INKLUSION En god skole

Læs mere

Antimobbepolitik på Nørre Fælled skole

Antimobbepolitik på Nørre Fælled skole Antimobbepolitik på Nørre Fælled skole Nørre Fælled skole skal være et rart sted at være for alle børn og voksne. Ingen på skolen må udsættes for mobning! Ved mobning forstår vi gentagne handlinger, hvor

Læs mere

Hurup Skoles. Trivselsplan

Hurup Skoles. Trivselsplan Hurup Skoles Trivselsplan Dato 12-03-2014 Trivselsplan for Hurup Skole og SFO: Alle både forældre, ansatte og elever har et medansvar for trivslen på skolen. Vi arbejder for, at eleverne lærer at respektere

Læs mere

Antimobbestrategi. Gældende fra den 1. januar 2017

Antimobbestrategi. Gældende fra den 1. januar 2017 Antimobbestrategi Gældende fra den 1. januar 2017 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi vil: Have tolerante børn Skabe trygge forpligtende fællesskaber Have at ethvert barn oplever at være

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010

Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010 Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010 Lov nr. 534: Præcisering af ansvarsforholdene i folkeskolen. Engesvang skoles værdiregelsæt indeholder følgende: 1) Indledning, opbygning, indhold 2) Skolens værdigrundlag,

Læs mere

Forventningsbrev for Vanløse Privatskole

Forventningsbrev for Vanløse Privatskole Forventningsbrev for Vanløse Privatskole Skolens grundholdninger Vanløse Privatskole er en mindre, lokal skole med et overskueligt skolemiljø. Skolens og skolefritidsordningens pædagogiske virksomhed bygger

Læs mere

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi gældende elever Tåsingeskolens værdigrundlag Tåsingeskolen udvikler dygtige og glade børn i gode fællesskaber med - Liv i øjnene - Højt til himlen - Mod

Læs mere

Trivselspolitik i Skoledistrikt Syd Indhold

Trivselspolitik i Skoledistrikt Syd Indhold Trivselspolitik i Skoledistrikt Syd Indhold Trivselspolitik i Skoledistrikt Syd... 1 Forord... 2 Vores målsætning... 2 Vores succeskriterier er:... 2 I praksis betyder det, at:... 3 Hvad forstår vi ved

Læs mere

BAKKESKOLEN. Mission Vision Værdier. Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden

BAKKESKOLEN. Mission Vision Værdier. Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden BAKKESKOLEN Mission Vision Værdier Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden Bakkeskolen, Skolevej 2, 8362 Hørning, Skanderborg Kommune www.bakkesko.dk Forord Bakkeskolen

Læs mere

Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan

Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan Indhold Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan... 1 Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan... 2 Formål... 2 Definition af mobning... 2 Negative handlinger... 2 Forebyggende

Læs mere

TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK

TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK HELSINGØR KOMMUNE VI ARBEJDER AKTIVT PÅ, AT TIKØB SKOLE ER EN SKOLE HVOR ALLE TRIVES VI ARBEJDER AKTIVT FOR EN MOBBEFRI SKOLE. ALLE BØRN HAR RET TIL GOD TRIVSEL TIKØB SKOLES MOBBEPOLITK

Læs mere

Antimobbestrategi for Seden Skole. Gældende fra den Skoleåret 2017/18

Antimobbestrategi for Seden Skole. Gældende fra den Skoleåret 2017/18 Antimobbestrategi for Seden Skole Gældende fra den Skoleåret 2017/18 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi på Seden Skole? Formålet med antimobbestrategien er at: alle børn er glade for at gå

Læs mere

Hyllehøjskolens codex /2017

Hyllehøjskolens codex /2017 Hyllehøjskolens codex 1 2016/2017 - en plan for hvordan vi arbejder frem mod det bedst mulige lærings - og arbejdsmiljø Formål med handleplanen Skolebestyrelsen, forældrerådene, ledelsen og medarbejderne

Læs mere

Antimobbestrategi Sdr. Vang Skole

Antimobbestrategi Sdr. Vang Skole Antimobbestrategi Sdr. Vang Skole Definition af mobning: Der er tale om mobning, når en elev gentagne gange over en vis tid bliver udsat for negative handlinger (fx slag, spark, hån, trusler, grimasser,

Læs mere

Trivselspolitik for Vejlebro

Trivselspolitik for Vejlebro Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2. Ordensregler 3. Handleplan mod mobning 4. Elever der forstyrrer undervisningen 5. Mulighed for særlige tiltag 1. Formål Trivselspolitik for Vejlebro Med trivselspolitikken

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i udskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til udskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel.

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. Søndre Skole På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller

Læs mere

Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest

Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest Studie- og ordensregler på erhvervsuddannelserne EUC Nordvest Mødepligt og studieaktivitet Der er mødepligt til al undervisning, og der registreres tilstedeværelse/fravær i hver enkelt lektion. I følgende

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Studie- og ordensregler UCH

Studie- og ordensregler UCH Studie- og ordensregler UCH UCH s studie- og ordensregler er gældende for alle elever på UCH. De enkelte afdelinger har suppleret dette regelsæt med nogle afdelingsspecifikke regler, og du må derfor også

Læs mere

Det gode samarbejde mellem skole og hjem

Det gode samarbejde mellem skole og hjem Det gode samarbejde mellem skole og hjem Princip vedtaget i Østerhåbskolens bestyrelse august 2017 2 Velkommen til et forpligtende fællesskab Et godt samarbejde mellem skole og hjem er en vigtig forudsætning

Læs mere

Skolebestyrelsens principbeslutning

Skolebestyrelsens principbeslutning HER ER VI GODE VED HINANDEN Her er vi gode ved hinanden er Gjern Skoles trivselspolitik/antimobbestrategi. Formålet med strategien er løbende at have fokus på den enkelte elevs trivsel i fællesskabet,

Læs mere

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Et godt sted at være Et godt sted at lære for alle Skolen arbejder til stadighed på, at styrke hvert barns selvtillid, samarbejdsevne og mellemmenneskelige forståelse.

Læs mere

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik Revideret maj 2018 VÆRDIREGELSÆT OG MOBBEPOLITIK Indhold Værdiregelsæt... 2 Skolens værdiregelsæt for den gode tone og fremtoning.... 3 Mobbepolitik...

Læs mere

Definition af mobning & digital mobning

Definition af mobning & digital mobning Mobbehandleplan Store Heddinge skole Store Heddinge Skole bygger på et fundament af frihed under ansvar og gensidig respekt mellem elever, lærere og forældre. Mobning accepteres ikke på skolen. Det forventes

Læs mere

Værdiregelsæt og ordensregler 2017

Værdiregelsæt og ordensregler 2017 Værdiregelsæt og ordensregler 2017 Skolen på Islands Brygge Skolens Grundværdier Fællesskab, mestring og glæde, respekt og tillid Vores fællesskaber bygger på forpligtende samvær, hvor vi har medansvar

Læs mere

Christiansfeld Skole

Christiansfeld Skole Christiansfeld Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Antimobbestrategi for Hjallerup Skole

Antimobbestrategi for Hjallerup Skole Antimobbestrategi for Hjallerup Skole Gældende fra den September 2012 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi vil skabe og vedligeholde et miljø, hvor eleverne kan udvikle sig, og som er præget

Læs mere

TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole

TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole FAGLIGHED TRIVSEL LOKAL SAMMEN- HÆNGSKRAFT 1. Formål Med mottoet Vores skole - Vores ansvar arbejder vi med respekt og ansvar for hinanden, og det er den sunde fornuft,

Læs mere

Pædagogisk målsætning på Dia Privatskole

Pædagogisk målsætning på Dia Privatskole ORDENSREGLER 2018 På DIA Privatskole er det vores vision at skabe en skole, hvor alle trives fagligt og socialt og oplever personlig udvikling i et ligeværdigt, respektfuldt og anerkendende miljø, der

Læs mere

Værdiregelsæt for Ikast Nordre Skole

Værdiregelsæt for Ikast Nordre Skole Værdiregelsæt for Ikast Nordre Skole VÆRDIREGELSÆTTET BES TÅR AF: Vores vision og mål Vores værdier og deres betydning Levendegørelse af værdier Regelsæt og prioriteringer Samarbejde og rettigheder Trivsels-

Læs mere

Skolen ved Bülowsvej. skole, klub og SFO

Skolen ved Bülowsvej. skole, klub og SFO Skolen ved Bülowsvej Handleplan for trivsel og mod mobning skole, klub og SFO 1 At fremme trivsel For at fremme trivsel kræves en fælles indsats. Det er de voksne, i samarbejde med børnene, der er ansvarlige

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Gældende fra: 01.10.2017 Revideres: Formål: Vi ønsker, at alle børn trives og oplever et trygt læringsmiljø på skolen. Derfor ønsker vi, at alle på og omkring

Læs mere

Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV

Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV Principper/retningslinier vedrørende skolens forholdsregler i forbindelse med fysiske/psykiske overgreb/trusler om overgreb mod elever og medarbejdere på Langeskov Skole

Læs mere

Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde.

Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. Målet er, at den enkelte elev skal befinde sig lige midt i de 3 cirklers fællesmængde. FAGLIG INKLUSION SOCIAL INKLUSION FYSISK INKLUSION 2 En god skole er derfor en fællesopgave, der løses i et tæt og

Læs mere

Gasværksvejens Skole og KKFO Gasværkstedet Trivselspolitik og handleplan i tilfælde af mobning.

Gasværksvejens Skole og KKFO Gasværkstedet Trivselspolitik og handleplan i tilfælde af mobning. Gasværksvejens Skole og KKFO Gasværkstedet Trivselspolitik og handleplan i tilfælde af mobning. Trivselspolitik og handleplan ved mobning er blevet til i samarbejde mellem ledelse, medarbejdere, skolebestyrelse,

Læs mere

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup Maj 2013 Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup er: Børnehaven Regnbuen, Fjelsted Harndrup Skole (0.-6. klasse) og SFO Valhalla med fælles ledelse

Læs mere

Bækkegårdsskolen. Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden?

Bækkegårdsskolen. Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden? Bækkegårdsskolen Den 18.12.2007 Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden? Bækkegårdsskolen Bækkegårds Plads 2 3650 Ølstykke Vi ønsker alle, at vores børn får en positiv og udviklende

Læs mere

Skæring Skoles trivsel for alle - med fokus på handlinger mod mobning

Skæring Skoles trivsel for alle - med fokus på handlinger mod mobning Skæring Skoles trivsel for alle - med fokus på handlinger mod mobning 14. juni 2011 Skæring skoles nye vision: Skæring Skole er Vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder

Læs mere

Bilag 4 Børn og unge i trivsel

Bilag 4 Børn og unge i trivsel Bilag 4 Børn og unge i trivsel Det tætte samarbejde vil give både elever, forældre, lærere og pædagoger en oplevelse af, at indskolingen fungerer som en helhed. Det vil signalere et fælles værdigrundlag,

Læs mere