Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub!"

Transkript

1

2 Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton Danmarks BadminFUNskole, og hvordan den kan blive virkelighed i din klub med hjælp fra Badminton Danmark. I forhold til tidligere år har BadminFUNskolen gennemgået en revision i år Der er derfor ændret på ansøgningsproceduren. Revisionen har baggrund i følgende visioner: 1. At et langt større udvalg af danske badmintonklubber over en årrække er vært for en rekrutteringsgivende BadminFUNskole. 2. At klubberne bliver mere bevidste om, hvilke egenskaber og kompetencer, som er nødvendige, hvis man vil fastholde børn og unge i badminton, selv om de ikke ønsker at deltage på eliteniveau. 3. At BadminFUNskolerne bliver et instrument til at få badminton ud af de vante rammer, så nye målgrupper, der sjældent ses som aktive i klubberne, kan rekrutteres. Relanceringen skal således sikre, at BadminFUNskolernes primære fokus bliver mod de børn og unge, som aldrig har haft en badmintonketsjer i hånden, men som via oplevelser, gode trænere samt anderledes badmintonrelaterede aktiviteter kan blive motiveret til at blive aktive medlemmer i klubberne. Klubberne kan på baggrund af relanceringen søge BadminFUNskoler en gang hvert halve år. Se mere herom senere i teksten. Tidligere års erfaringer har vist, at en BadminFUNskole er lig med medlemsfremgang! Hvad er en BadminFUNskole? En BadminFUNskole er en introduktion til badmintonspillet for børn og unge, der enten er nybegyndere eller ganske let øvede. Udgangspunktet er, at børnene skal

3 have det sjovt og lege sig til de første færdigheder med ketsjer og fjerbold. Skolen strækker sig over mindst tre dage - og kan placeres på det tidspunkt, der passer bedst ind i klubbens kalender. Det er klubben, der er arrangør og derfor selv bestemmer, hvornår BadminFUNskolen skal afvikles, men Badminton Danmark stiller en række ting til rådighed for klubben. Hvad får klubben til afholdelse af en BadminFUNskole: Plakater og brochurer til at reklamere for BadminFUNskolen. Undervisningsvejledning med ideer til indhold, struktur og konkret program. T-shirts med BadminFUNskolens logo til alle deltagere og instruktører. Tilskud til dækning af udgifter. Læs mere om tilskudsmuligheder senere. Børnenes deltagergebyr (max 200 kr. pr. spiller). Vejledning og inspiration af kredsens udviklingskonsulent efter behov. Hvad skal klubben yde: Forestå tilrettelæggelse og afvikling af BadminFUNskolen i samarbejde med den ledende instruktør. Stille en leder til rådighed, der kan tage sig af de praktiske ting omkring BadminFUNskolen. Stille med træner og hjælpetræner dog findes der særtilfælde, se senere. Servere sportsdrik og frugt 2 gange om dagen. Klubben skal bruge materiale fra Badminton Danmark i deres markedsføring af BadminFUNskolen. Plakater skal anvendes, og infofoldere eller invitation på BadminFUNskole brevpapir skal anvendes. Varighed BadminFUNskolen afholdes som udgangspunkt over 3 dag a minimum 6 timer. Ønsker klubben en skole over flere dage, er det helt i orden. I de tilfælde, hvor målgruppen er inaktive børn, kan det være en fordel at indlægge mange pauser og rolige aktiviteter, fordi tre dage med fysisk aktivitet og bevægelse kan være hæmmende for at rekruttere børn og unge, der ikke normalt er fysisk aktive.

4 Formål Det er Badminton Danmarks mål at projektet Badminton Danmarks BadminFUNskole vil: 1. Skabe kontakt til børn og unge for at motivere dem til at spille badminton og dermed sikre dem som medlemmer af en klub under Badminton Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF). 2. Motivere de danske badmintonklubber til at arbejde mere målrettet med uddannelsen af trænere, der kan virke som inspiratorer for inaktive børn og unge. 3. Skabe nye badmintontilbud til børn og unge, der kan relancere badminton som en attraktiv idrætsgren. Målgruppen / deltagerne Den generelle målgruppe er børn og unge, der endnu ikke er medlem af en badmintonklub. Dog er det således, at BadminFUNskoler med nedenstående målgrupper vil blive prioriteret, og som beskrevet i støttekriteriet også få tildelt ekstra 2000 kr. Følgende målgrupper vil blive prioriteret med ekstra økonomiske støtte: BadminFUNskoler kun for piger. BadminFUNskoler for inaktive og overvægtige børn. BadminFUNskoler for årige. BadminFUNskoler som camps med open calls i områder, hvor der ikke er badmintonklubber. Støttekriterier Støtten til BadminFUNskolen gives efter følgende kriterier: 1. Klubber der dokumenterer, at de selv stiller uddannede trænere til rådighed får 6000 kr. i støtte. Klubbens egne trænere skal være uddannet med mindst talenttrænerkursus 1+2 eller ungdomstrænerkursus De klubber der ikke har en træner, som kan forestå BadminFUNskolen får 2500 kr. For overhovedet at få støtten er klubben forpligtiget til at tilmelde mindst en træner til Badminton Danmarks talenttrænerkursus 1+2 eller ungdomstrænerkursus 1+2 i samme år.

5 3. Der vil være 200 kr. i timen til trænerlønninger for de klubber, der ikke har en træner, som er uddannet mindst talenttrænerkursus 1+2 eller ungdomstrænerkursus Badminton Danmark giver ekstra 2000 kr. i støtte til BadminFUNskoler for følgende målgrupper: BadminFUNskoler kun for piger. BadminFUNskoler for inaktive eller overvægtige børn. BadminFUNskoler til årige. BadminFUNskoler som camps med open calls i områder, hvor der ikke er badmintonklubber. De sidste 2000 kr. bliver dog først udløst, hvis klubben i ansøgningen konkret redegør for, hvordan BadminFUNskolen vil blive målrettet de enkelte målgrupper. Deltagergebyr Klubben opfordres til at sætte deltagergebyret så lavt som overhovedet muligt, så det ikke virker afskrækkende på de interesserede. Der må maximalt opkræves 200 kr. pr deltager Klubben beholder selv deltagergebyret, der kan bruges til at dække udgifterne til bl.a. frugt og sportsdrik, mindre præmier, alternative aktiviteter og evt. godtgørelse til leder/træner. Oprettes BadminFUNskolen med bespisning og/eller overnatning, der medfører udgifter for klubben, er det tilladt at opkræve de direkte udgifter hertil. En BadminFUNskole skal ikke give overskud til klubben, men tilskuddet skal gøre det muligt for alle børn, uanset økonomi, at deltage. Hvornår kan der ansøges Det er muligt at ansøge en BadminFUNskole to gange om året: Pulje 1: senest d. 1. maj for BadminFUNskoler i perioden 1. juli til 31. december. Pulje 2: senest 1. november for BadminFUNskoler i perioden 1. januar til 30. juni. Den samlede pulje for BadminFUNskoler er delt i to således, at der er 60% til rådighed til pulje 1 og 40 % til rådighed til pulje 2.

6 Hvem kan ansøge? Alle klubber der er medlem af Badminton Danmark kan ansøge, men der gives fortrinsret til klubber, der afholder BadminFUNskoler for første gang, samt klubber der kan dokumentere, at de ved tidligere BadminFUNskoler har været i stand til at få flere medlemmer. Derudover vil klubber, som ønsker BadminFUNskoler i ferieperioderne blive prioriteret, da det er i disse perioder, det er lettest at få fat på målgrupperne. Klubber der vil arrangere BadminFUNskoler om sommeren vil også blive prioriteret, fordi det er Badminton Danmarks ønske, at badminton dyrkes hele året af børn og unge. Det er vigtigt, at BadminFUNskoler, som afholdes om sommeren indeholder andre aktiviteter end badminton, så deltagerne får mulighed for at være aktive udendørs. Vi mangler en træner med minimum talenttrænerkursus 2 eller ungdomstrænerkursus 2! Klubber der selv kan stille trænere til rådighed vil blive prioriteret, men Badminton Danmark tilbyde træneruddannelser på T1 og T2 til de alle klubber, der ønsker en BadminFUNskole, men som ikke er i besiddelse af de nødvendige kompetencer på trænerområdet. Hvis en klub ønsker støtte, men ikke selv kan stille trænere til rådighed, vil der som en del af den økonomiske støtte til BadminFUNskolen blive sat pladser til rådighed på forbundets eller kredsens træneruddannelse. Den arrangerende klub skal fortsat: Forestå tilrettelæggelse og afvikling af BadminFUNskolen i samarbejde med den ledende instruktør. Stille en leder til rådighed, der kan tage sig af de praktiske ting omkring BadminFUNskolen. Stille med hjælpetræner læs mere senere. Servere sportsdrik og frugt 2 gange om dagen. Markedsføring af jeres BadminFUNskole Der kommer som regel ikke noget ud af blot at ophænge en plakat og lægge en stak brochurer i en forretning, på en skole, på biblioteket eller lignende steder. Den personlige kontakt til "hvervesteder" er særdeles vigtig. "En kendt person" til denne opgave, vil være en fordel.

7 Klubben skal bestille det antal plakater og evt. de foldere, de vil bruge til markedsføring. Bredde- og Udviklingudvalget har fremstillet en tilmeldingsblanket der kan udleveres til børnene (tilsendes klubben samtidig med de øvrige papirer). Det anbefales dog, at man kun benytter den som model, da den er meget generel. Det optimale er, at klubben selv udarbejder en invitation som I evt. kan lægge ind i folderen. Brug af plakat, brevpapir og evt. foldere sikre at Badminton Danmark, DIF og vores sponsorer bliver nævnt i den enkelte klubs materiale. En god pressekontakt er "guld værd", og vi er af den opfattelse, at et produkt som Badminton Danmarks BadminFUNskoler der henvender sig til bredden vil have den lokale presses bevågenhed. Men pressen kommer som regel ikke af sig selv. Journalister skal "håndfodres" med oplysninger (i god tid før, under og efter arrangementet). Såvel niveauet (bredden), programmets indhold, instruktørernes uddannelse som det lave deltagergebyr bør fremhæves. Der bør senest 3 uger før BadminFUNskolen afholdes afleveres pressemeddelelser til dagblade, ugeblade, lokalradioer og evt. lokalt TV. Pressemeddelelsen bør afleveres personligt, og gerne af "en kendt person". Umiddelbart før tilmeldingsfristen udløber, bør der (telefonisk) følges op på pressemeddelelsen for evt. at få nævnt, at "der stadig er ledige pladser". I ugen før BadminFUNskolen bør der igen tages kontakt til pressen, for at aftale tid for et besøg på BadminFUNskolen. Afregning af tilskud Umiddelbart efter BadminFUNskolens afslutning indsendes følgende: program for skolen, deltagerliste, invitation samt evalueringsskemaet. På baggrund af evalueringsskemaet udbetales støtten til BadminFUNskolen. Løn og evt. kørselsgodtgørelse til instruktøren/instruktører afregnes af klubben. Yderligere oplysninger Er der behov for yderligere oplysninger, er klubben meget velkommen til at rette henvendelse til Badminton Danmark, en af udviklingskonsulenterne eller Bredde- og Udviklingsudvalget.

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave

Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave Udviklingspuljen 2015 Revideret udgave 29.12.14 Smid ikke dette brev væk brevet kan måske betyde flere penge til aktiviteter i klubben i 2015! DFF s Breddeudvalg og B&U-udvalg har igen penge på højkant

Læs mere

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler.

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler. Begrundelse for ansøgning Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Fagchefen indstiller Foreningens CVR-nr. SPORT Ringe Svømmeklub holder også Aqua campved Faaborg Havnebad - en super mulighed for kommunens

Læs mere

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 08.08. - ONSDAG 10.08. I DEN SIDSTE UGE AF DIN SOMMERFERIE SOMMERCAMP 2016 Vi gentager succesen fra de sidste mange år med samarbejde med lokale klubber, hvor vi tilbyder

Læs mere

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif.

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif. Spørgsmål rettes til Atletik Orientering Rulleskøjte Triathlon DIF Judy Jacobsen Telefon: 4326 2312 Email: judy@dansk-atletik.dk Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com Ole Knudsen

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn Fredag 8. marts - lørdag 9. marts 2019 i Voel Hallerne ved Silkeborg Tilmelding på www.dgi.dk/201906654207 2 Er

Læs mere

MiniTon. Introduktion til nyt materiale

MiniTon. Introduktion til nyt materiale MiniTon Introduktion til nyt materiale Målgruppe Miniton er træning for børn i alderen 5-9 år med deltagelse af en forældre alternativ søskende, bedsteforældre. Alderen er blot vejledende og overordnet

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Sponsor koncept 2014/2015

Sponsor koncept 2014/2015 Sponsor koncept 2014/2015 E n k l u b f o r a l l e V a r d e B a d m i n t o n K l u b Side 1 Varde Badminton Klub (VBK) Varde Badminton Klub havde i 2011 50 års jubilæum, og har igennem de mange år dannet

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere.

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. DGI Badminton Badmintonskoler Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. dgi.dk/badmintonskoler 18802_Badmintonskole_8-siders_A4haefte 180515.indd

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Badmintonklubben i den lille sjællandske provinsby mistede først ¾-delen af alle sine ungdomsspillere efter den nye folkeskolelov. Men et gennemtænkt koncept præsenteret

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

Drejebog om Jump4fun. Side 2 Introduktion til Jump4fun. Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun. Side 4 Krav og forventninger til foreningen

Drejebog om Jump4fun. Side 2 Introduktion til Jump4fun. Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun. Side 4 Krav og forventninger til foreningen Drejebog om Jump4fun Side 2 Introduktion til Jump4fun Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun Side 4 Krav og forventninger til foreningen Side 5 Økonomi for foreninger Side 6 Forventninger til samarbejdspartnere

Læs mere

INDSPIL NR. 46. Februar 2015

INDSPIL NR. 46. Februar 2015 INITIATIVPRIS Frem til 15. februar 2015 modtages indstillinger til INITIATIVPRISEN, som Kalundborg Y s Men s Club uddeler hvert år. Prisen går til en person, en organisation eller en forening, som med

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG VOKSENFJER - KOM GODT I GANG Med de her fire trin hjælper vi dig godt i gang 1) Kom godt i gang i klublokalet 2) Markedsfør jeres træningstilbud 3) Tag godt imod nye voksenmedlemmer 4) Kom godt i gang

Læs mere

BadmintonCamps. Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere. Camp for B, C og D-spillere

BadmintonCamps. Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere. Camp for B, C og D-spillere N O T N I M D BA 6 2 E G U I S P M A C re -spille D pillere g s o 7,C 1 B U & for r U11 Camp fo, M og A-spillere re Camp fo BadmintonCamps Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere Camp

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE PIGERAKETTEN SOM REKRUTTERINGSPLATFORM TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Når nye piger skal introduceres til fodbold, kan Pigeraketten

Læs mere

Et typisk konferenceforløb...

Et typisk konferenceforløb... 1/2-1 ÅR FØR DER BYDES BYDE PÅ ARRANGEMENT 2-6 ÅR FØR NÅR AALBORG ER VALGT SOM VÆRTSBY 1 1/2 ÅR FØR KONFERENCEN 1 ÅR FØR KONFERENCEN 1/2 ÅR FØR KONFERENCEN UGERNE OP TIL KONFERENCEN SELVE KONFERENCEN EFTER

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet firmagolf for ikke golfere, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i målgrupperne, Den frie 1ér og målgruppen Forældre,

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG VOKSENFJER - KOM GODT I GANG Med de her fire trin hjælper vi dig godt i gang 1) Kom godt i gang i klublokalet 2) Markedsfør jeres træningstilbud 3) Tag godt imod nye voksenmedlemmer 4) Kom godt i gang

Læs mere

bliv rustet til en god dag

bliv rustet til en god dag Til ko n ta k tper son en praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag en del af noget større praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag Denne vejledning er til dig som kontaktperson på Pigeraketten, så du

Læs mere

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog -------------------------------------------------- Inspiration til planlægning af gymnastikskoler & -lejre i DGI Vestjylland Leg Sjov Aktivitet Udfordringer - Venskab

Læs mere

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser En forening får gennem skolesamarbejdet mulighed for at give børn og unge anderledes succesoplevelser. Foreningen introducerer amerikansk fodbold

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Dansk Skole Skak FAQ : frequently asked questions

Dansk Skole Skak FAQ : frequently asked questions LÆSEVEJLEDNING I denne FAQ finder du de oftest stillede spørgsmål med tilhørende svar. På bagsiden af brochurerne; Opstart af Skoleskak hvorfor, hvordan og hvorledes? og Børn spiller skak! finder du telefonnumre

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

DHF s TALENTTRÆNER- UDDANNELSE

DHF s TALENTTRÆNER- UDDANNELSE DHF s TALENTTRÆNER- UDDANNELSE Uddannelsesforløb 2019-2020 Invitation til Talenttræneruddannelsen 2019-20 Der er stort fokus på talentudvikling. I alle sammenhænge taler man om at finde talenterne og at

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH - få VoksenFjer i din klub Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Træningen er målrettet voksne nybegyndere og let øvede MASSER AF SMASH, SMIL OG SJOV I

Læs mere

TIL KONTAKTPERSONEN PRAKTISK GUIDE BLIV RUSTET TIL EN GOD DAG EN DEL AF NOGET STØRRE

TIL KONTAKTPERSONEN PRAKTISK GUIDE BLIV RUSTET TIL EN GOD DAG EN DEL AF NOGET STØRRE TIL KONTAKTPERSONEN PRAKTISK GUIDE BLIV RUSTET TIL EN GOD DAG EN DEL AF NOGET STØRRE PRAKTISK GUIDE BLIV RUSTET TIL EN GOD DAG PRAKTISKE OPGAVER FØR AFVIKLING Denne vejledning er til dig som kontaktperson

Læs mere

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede interessen

Læs mere

Velkommen! Odder Bordtennis

Velkommen! Odder Bordtennis Velkommen! Odder Bordtennis Forældremøde 25/09-2013 Klubben Bestyrelsen Træning Klubdragt og sponsorer Stævne fra A til Z Klub kalender Bordtennis i korte træk Opsummering Klubben Grundlag Egen økonomi

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Gang i Stengården. Idrætsdag for hele familien lørdag den 8. september kl på Stengård Skole

Gang i Stengården. Idrætsdag for hele familien lørdag den 8. september kl på Stengård Skole Gang i Stengården Idrætsdag for hele familien lørdag den 8. september kl. 10-14.30 på Stengård Skole Arrangeret af Forældregruppen på Stengård Skole og Sundhedsafdelingen i Gladsaxe Kommune Baggrund Der

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2015 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Danske Idrætsforeninger (DIF)

Danske Idrætsforeninger (DIF) Danske Idrætsforeninger (DIF) - Hvorfor, hvordan, hvornår Visionen Vi har en vision om at gøre Danmark til det bedste land i verden at dyrke idræt i. Vi skal være en nation, hvor idrætten indgår som en

Læs mere

DHF s TALENTTRÆNERUDDANNELSE

DHF s TALENTTRÆNERUDDANNELSE Der er stort fokus på talentudvikling. I alle sammenhænge taler man om at finde talenterne og at sikre dem en optimal udvikling, så de kan få forløst potentialet. Dette gælder også i håndboldverdenen.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Danske Mesterskaber 2010 U11, U13, U15, U17, U19 M A B C

Danske Mesterskaber 2010 U11, U13, U15, U17, U19 M A B C 23. - 25. april i Vejen Invitation til individuelle Danske Mesterskaber for Ungdomsspillere 2010 Tilmeldinger Tilmelding (indtastning) skal foregå på www.klubportalen.dk senest d. 18. marts 2010. Deltagelse

Læs mere

MiniTon. Opstartsguide

MiniTon. Opstartsguide MiniTon Opstartsguide 2 KOM GODT I GANG MED MINITON Badminton på den sjove måde for hele familien MiniTon er en sjov, aktiv og anderledes introduktion til badminton for børn i alderen 5-9 år (vejledende)

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Vejledning til Ranglistestævne for Finnjoller

Vejledning til Ranglistestævne for Finnjoller Vejledning til Ranglistestævne for Finnjoller (Fuld version) Udgivet af Danish Finn Association (DFA), december 2015 Version 4 Formål...3 Generel information...3 Rammerne for ranglistestævner...4 Stævne

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større PIGERAKETTEN som REKRUTTERINGsplatform Når nye piger skal introduceret til fodbold, kan Pigeraketten give synlighed om fodbold

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større REKRUTTERING AF PIGER GENNEM PIGERAKETTEN TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Quick guiden er lavet til dig som kontaktperson, så du

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift

VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift INSPIRATION TIL UDVIKLING BEST PRACTICE INDEN FOR KLUBUDVIKLING OG -DRIFT I denne folder kan du læse et sammenkog af de bedste erfaringer,

Læs mere

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. Få FleksiFjer i din klub

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. Få FleksiFjer i din klub SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB Få FleksiFjer i din klub FJER, FÆLLESSKAB OG FLEKSIBILITET FOR VOKSNE 3 Forestil dig alt det gode, sjove og udfordrende ved badminton, bare uden alle

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

BADMINTONSPORTENS TRÆNERUDDANNELSER

BADMINTONSPORTENS TRÆNERUDDANNELSER STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ TRÆNERFORUM ANDRE INSPIRATIONSKURSER Badminton Danmark Badmintonsportens træneruddannelser - på to minutter, en orientering om den fælles træneruddannelse BADMINTONSPORTENS

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen Indhold Baggrund... 2 Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen... 2 Generelle prioriteringer... 3 Når du skal søge tilskud... 3 Din ansøgningen skal indeholde... 4 Hvem kan søge om tilskud?...

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Forening i forandring?

Forening i forandring? Evt trompettekst over overskriften Forening i forandring? DETTE ER EN KORT RUBRIK I Pixi-udgave TO LINJER af Forening i forandring? - en undersøgelse af idrætsforeninger i Danmark Dette er en underrubrik

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET 01. JULI - 05. JULI VELKOMMEN OM ÅRETS CAMP Svendborg Basketball Club fejrer 60-års jubilæum, og inviterer for 14. år i træk, til Svendborg Shooting Camp! Hvis du har et ønske

Læs mere

Trænermanual for DS talentarbejde.

Trænermanual for DS talentarbejde. Trænermanual for DS talentarbejde. Hvordan skal træning fungere i træningscentre og på træningslejre? Tillæg til Talentkoncept 2011 og Talentcenter koncept 2011 (Bemærk at Kraftcentre også er Talentcentre)

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Konference. Gåture som sundhedsfremmende og forebyggende aktivitet hos ældre. Dato Tidspunkt. Sted

Konference. Gåture som sundhedsfremmende og forebyggende aktivitet hos ældre. Dato Tidspunkt. Sted Konference Bilag 2b Gåture som sundhedsfremmende og forebyggende aktivitet hos ældre aktivitet i X Kommune Et samarbejde mellem amt, kommune og frivillige Dato Tidspunkt Sted Logo Logo Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august 2016 Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den 19.-20.-21. august Landsholds-All-Star og landsholdstræner Katrine Søndergaard Pedersen til præmie-overrækkelsen 2015 Talentstævnet har

Læs mere

Ansøgningsfrist i denne 2. ansøgningsrunde er d. 14. november 2018 Hvad sker der, når I sendt jeres ansøgning?

Ansøgningsfrist i denne 2. ansøgningsrunde er d. 14. november 2018 Hvad sker der, når I sendt jeres ansøgning? På de næste sider kan du se nogle eksemplerne på hvad et spydspidsklub projekt kan handle om. Er der nogle af eksemplerne, som I synes kunne være sjove, spændende og givende i jeres klub, så er man velkommen

Læs mere

Midt i mulighederne. FORENINGSLEDER- AKADEMI Marts - juni 2015

Midt i mulighederne. FORENINGSLEDER- AKADEMI Marts - juni 2015 Midt i mulighederne FORENINGSLEDER- AKADEMI Marts - juni 2015 FORENINGSLEDER- AKADEMI Marts - juni 2015 FORMÅL OG FORVENTET UDBYTTE Lederakademiet skal bidrage til at fastholde eller rekruttere nye ledere

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Aktivitetskatalog 2011/2012

Aktivitetskatalog 2011/2012 Aktivitetskatalog 2011/2012 Indhold: 1. Klubdag en fællesskabs oplevelse for din klub 2. Billetter til kampe, plakater, nyhedsmails 3. Forkampe + indløb på stadion 4. Bolddrenge / piger 5. Besøg af trænere,

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere