a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener Plejecenterleder Inge Lise Clement Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Inge Lise Clement

3 Inge Lises side. Torstorp Plejecenter er gået ind i en ny tidsalder, og ny teknologi har holdt sit indtog. Alle boliger er blevet udstyret med en robotstøvsuger. Medarbejderne er i gang med undervisning i, hvordan de skal bruge dem, og hvad de kræver af løbende vedligeholdelse. Mange af jer har jo gennem et langt liv oplevet, hvordan flere og flere elektriske apparater er kommet ind i husholdningen. Det har taget tid at vænne sig til brugen af nye apparater. Sådan er det selvfølgelig også med robotstøvsugere. Vi har valgt en løsning, hvor vi sammen med den enkelte beboer vil finde ud af, hvornår det er mest hensigtsmæssigt at sætte støvsugeren i gang. Vi skal også finde et hensigtsmæssigt sted at placere den, når den ikke er i brug. Det skal helst være et sted, hvor den ikke står i vejen, og det skal være et sted, hvor den kan få noget strøm på batteriet. Men alt det må vi løse hen ad vejen. Jeg håber I vil tage godt imod de nye vidundere, og at I hurtigt vil komme til at opfatte dem som en ganske naturlig del af hverdagen. Jeg kan jo huske tilbage til den tid, hvor mange boliger ikke havde køleskab, men havde et køligt spisekammer. Min mor var så heldig, at hun havde en kold kælder, så det tog en del år at overbevise hende om, at et køleskab var en fornuftig investering. Vaskemaskiner var heller ikke almindelige i min barndom. Først brugte vi en gruekedel til kogevasken og et vaskebræt for at gnubbe tøjet rent. Senere fik vi vaskemaskine, der kunne klare gnubbearbejdet, men ikke andet. Først langt senere fik vi de fuldautomatiske vaskemaskiner, som vi ikke ville drømme om at undvære i dag. Underligt at tænke på, hvordan tingene ændrer sig, og hvor hurtigt vi tager de teknologiske fremskridt for givet. Med oktober har vi rigtig taget fat på efteråret. Som I kan læse inde i bladet, kan I både se frem til Høstfest, som Logen Pacome laver for os, og til en dejlig løvfaldstur med bus ud at se skoven, på det tidspunkt af året, hvor den efter min mening er allerflottest. Inge Lise Clement Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2012, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Torvet 17 B, 1. th., 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Hermann (Knud Erik Lysen), repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Telefon: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -11, 2630 Taastrup Rigmor Sørensen, repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Hindbærhegnet 6, 2630 Taastrup Telefon: Winnie Grynnerup, repræsentant for pårørende Fredensvej 26, 2630 Taastrup Telefon: ; Suppleanter: Svend Ørnby, repræsentant for pårørende Lindevangshusene 26, st.th., 2630 Taastrup Telefon: Repræsentant for Seniorrådet: Søren D. Sørensen Budstikken 92, 2630 Taastrup. Tlf Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Inge Lise Clement Opdateret den:

5 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 40 Mandag 1/10 Tirsdag 2/10 Onsdag 3/10 Torsdag 4/10 Fredag 5/10 Petaunge Indendørs kom og hver med Stolegymnastik Gudstjeneste Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning af Aggi Jensen Balance træning Med faldskærms dug og bolde Neglepleje 126.st Dekorerer kort Vi laver kort til julemarked Sang i bo enhed 128 st. Vi synger dejlige salmer og hygger med kaffe og kage Selvkørende banko Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 41 Mandag 8/10 Tirsdag 9/10 Onsdag 10/10 Torsdag 11/10 Fredag 12/10 Ballonkast Vi gætter bynavne og danske øer Højtlæsning Stolegymnastik Silke tørklæder Vi laver silke tørklæder til salg til julemarked. Produktionsskolen Kommer og laver neglepleje i cafeen. Pris 10 kr Høstfest V. Logen Pacome Kom og vær med til den traditionelle høstfest, med et dejligt måltid forloren skildpadde. Kaffe/kage, samt god underholdning Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Mini banko For kørselshold og beboere. Opsøgende aktivitet Tøj reparationer Filmklub Fest. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 42 Mandag 15/10 Tirsdag 16/10 Onsdag 17/10 Torsdag 18/10 Fredag 19/10 Ringspil Kom og dyst med hinanden Opsøgende aktivitet Stolegymnastik Nintendo wii kom og spil mod hinanden Hjernevrider Have arbejde i aktivitetens have Vi vander blomster og kummer, piller visne blomster. Kom og giv en hånd med Gymnastikhold I træningssalen. (selvkørende gruppe) Fælles morgenmad I aktiviteten kom og hver med. Gå tur Vi går tur i nærområdet Oplæsning Af Søren Ryges bøger Film klub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 43 Mandag 22/10 Tirsdag 23/10 Onsdag 24/10 Torsdag 25/10 Fredag 26/10 Fysisk aktivitet Kom og styrk musklerne Højtlæsning Stolegymnastik Tøj salg Bir mode Bord curling Ballon kast Med navne leg Børge Fælles spisning i cafeen. Quiz kom og gæt med, vi servere kaffe og kage Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Film Der vises film for kørsels hold og beboere Bowling Ris pose kast Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 44 Mandag 29/10 Tirsdag 30/10 Onsdag 31/10 Torsdag 1/11 Fredag 2/11 Dåse kast indendørs Stolegymnastik Ris pose kast Kom og dyst Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Ordleg Taskesalg Bjørn Tasker Løvfalds tur For beboere Fælles sang i aktiviteten Oplæsning fra dagens avis 124, stuen Bowling Bus tur omkring Stevns klint og Vallø, en dejlig sightseeing, i den smukke gul/ brune natur. Filmklub Selvkørende Banko Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10

11 Torsdag d Kl Det vil glæde os at se, så mange som muligt, til en hyggelig banko eftermiddag I cafeen.

12 Referat Torstorp Plejecenter 21. september 2012 Referat Bruger- og pårørenderåd, Torstorp Plejecenter Mødedato: Mandag den 17. september 2012 kl i mødelokalet på 1. sal Deltagere: Ordstyrer: Referent: Afbud: Leif Andersson, Winnie Grynnerup, Jørgen Jakobsen, Birgit Lassen, Rigmor Sørensen, Søren D. Sørensen, Inge Lise Clement Leif Andersson Inge Lise Clement Hermann (Knud Erik Lysen), Birthe Frederiksen, Svend Ørnby 1. Godkendelse af referat fra 20. august 2012 Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 3. Orientering fra formanden Der er borgermøde om demens den 18. september. Leif holder indlæg om at være pårørende til borger med demenssygdom. Støtteforeningen har p.t. en kassebeholdning på kr. Heraf er kr. bevilget til en bus til brug for en løvfaldstur. 4. Orientering fra ledelsen Velkommen i vores nye mødelokale. Der er blevet rift om lokalet. Træningsenheden har nogle hold til undervisning, hvor de bruger dette lokale. Lokalet skal selvfølgelig ikke stå tomt, men vi har også behov for at have mulighed for spontant at kunne afvikle et møde. Ny centerchef for sundheds- og omsorgscentret pr. 1. oktober bliver Ulla Callesen, der kommer fra Frederiksberg Kommune. Vi får nu langt om længe de robotstøvsugere som det i forbindelse med budget 2012 blev besluttet, der skulle bruges i alle plejeboliger. Vi modtager robotterne i løbet af denne uge. Herefter skal medarbejderne instrueres i, hvordan de skal bruge dem. Fremover vil støvsugning i boligerne foregå ved anvendelse af robotter. Vi er i gang med at få haverne til at se lidt bedre ud. Foreløbig er der gang i oprydning og udtynding. Nu hvor haven er 12 år gammel, er der planter, der trænger til udskiftning. Det er vigtigt for os at tænke i, at haven kræver mindst mulig vedligeholdelse. Der er kun budgetteret med 1 ejendomsfunktionær pr. plejecenter. Vi prøver at udnytte de perioder, hvor vi har en ekstra medarbejder i løntilskudsjob, til at give udenomsarealerne en ekstra omgang. Vi har fået færdiggjort arbejdet med at sløre udgangsdørene fra den skærmede enhed. Vi har sat fototapet op, og malet karmene i en matchende farve, så det i hvert fald på afstand mere ligner et indrammet billede, end det ligner en dør. Det er dejligt at opleve at alle deltagere i festerne gerne vil støtte vores lotteri. Det er en god og rimeligt enkel måde at skaffe penge til støtteforeningen. Til fødselsdagsfesten havde vi rigtig mange gevinster. Alle gevinsterne var skænket af leverandører til køkkenet.

13 5. Orientering fra seniorrådet Seniorrådet mener, at ældreområdet er sluppet nådigt igennem budgetforhandlingerne, især set i lyset af situationen i foråret. Seniorrådet forholder sig kritisk over for forringelser på transporten til træning og over for kølemad på plejecentrene. 6. Budget 2013 Høring Bruger- og pårørenderådet vælger at afgive høringssvar vedr. prioriteringsbidrag nr. 9-23: Udbud og ændring af nuværende kvalitetsstandard for madservice på plejecentrene. Forslaget ses som en klar forringelse af servicen for borgere i plejebolig. Maden er højdepunktet i hverdagen for de ældre. Fællesskabet omkring måltiderne er vigtigt. Med en ekstern leverandør vil der kun blive leveret det, der er forudbestilt, så al impulsivitet i forbindelse med pårørendebesøg vil forsvinde. Borgere i plejebolig kan ikke selv gå på indkøb og supplere med andre varer, ligesom de ikke har mulighed for indkøbsordning. Det vil betyde, at de ikke har nogen muligheder, hvis de pludselig har det dårligt og ikke kan spise det, der er bestilt til dem. Plejeboligerne er ikke udstyret med et egentligt køkken. Det er derfor ikke muligt for pårørende at hjælpe borgeren med at tilberede et måltid mad. Ældrekommissionen anbefaler køkkener på alle plejecentre. Vesthimmerlands Kommune har fundet ud af, at de sparer penge på at gå tilbage til køkkener på alle plejecentre. Flere steder går væk fra kølemad, fordi de ældre taber sig. 7. Drøftelse af kommende aktiviteter Den årlige høstfest, der afholdes af Logen Pacome finder sted den 10. oktober. Løvfaldsturen er planlagt til 31. oktober. Vi vil afholde julemarked lørdag den 1. december, så det er lige op mod 1. søndag i advent. Vi har en del halvfærdige juleting i kælderen. Birgit vil hente tingene frem og sammen med andre frivillige kigge på, hvad det kan bruges til. Det ny Salonorkester vil underholde til et julearrangement den 18. december. Ved sidste bankospil deltog meget få beboere. Gruppen overvejer om flere vil deltage, hvis tidspunktet ændres. Inge Lise undersøger om den manglende deltagelse skyldes flere sammenfaldende faktorer. 8. Emner, der ønskes drøftet på næste møde Temadrøftelse om frivillighed. Inge Lise laver oplæg. 9. Eventuelt Stole i caféen trænger til rensning. Det vil ske snarest. Forespørgsel om hvordan Adam Vask fungerer, når borgere mangler tøj. Inge Lise oplyser, at der efter klager fra andre plejecentre har været fokus på problemet, men at det reelt drejede sig om ganske få tilfælde. Det har ikke været oplevet som et problem på Torstorp.

14 Høstfest V. Logen Pacome Onsdag d. 10. oktober Kl I cafeen Onsdag d. 10. oktober, er det igen blevet tid til den årlige høstfest, der holdes af Logen Pacome. Vi starter i cafeen kl med kaffe og kage. Logen har også sørget for underholdning, og vil i traditionens tro, servere forloren skildpadde m. æg og flutes, samt lidt drikkelse som vil være øl og sodavand. Snyd ikke dig selv for denne dejlige oplevelse, som Logen bereder os ganske gratis. Tilmelding i aktiviteten senest mandag d. 1. oktober

15 Fællesspisning Onsdag d. 24. oktober Kl I cafeen Onsdag d. 24. oktober vil blive cafeen pyntet i efterårets farver, og vi vil servere: Irsk stuvning m. rugbrød, rødbeder Æbleskiver m. syltetøj og sukker Snyd ikke dig selv for denne dejlige oplevelse. Tilmelding i køkken/cafe senest samme dag inden kl

16 Løvfalds tur For beboerne Onsdag d. 31. oktober Bruger- og pårørende rådet har sponsoreret nogle penge til os, så vi kan komme på sightseeing i den smukke gul/ brune natur. Kl kører de 2 små busser, en dejlig rute omkring Vallø og Stevns klint. På turen vil der blive serveret kaffe/the og chokolade barer som kan nydes i busserne. Der er plads til i alt 20 siddende, og 8-10 kørestole, Så først til mølle princippet Pris pr. deltager 50kr. Tilmelding senest d i aktiviteten.

17 Filmklubben Oktober Filmklub i Aktiviteten hver fredag kl Kom og gense de gode gamle Dirch Passer film. Hilsen Aktiviteten Fredag den Fredag den Fredag den Fredag den Støv paa hjernen Det støver stadig På en igen Amalie Charles tante Hilsen Aktiviteten

18 Torsdag den 20. september holdt vi på opfordring mini banko for vores kørselsborgere samt beboere. Mini banko skal ikke ses som en konkurrent til det store fællesbanko som vores frivillige trofaste holder hver 1.torsdag i måneden, men som hverdagsaktivitet for vores kørselsborgere, som ikke har glæde af det selvkørende banko og beboere. På denne dag spillede vi 2 hele spil og et slutspil. Der var rigtig god tilslutning og højt humør mens numrene blev råbt op, og de fine gevinster skiftede ejermand. Slutspillets gevinst var en flaske god rødvin, som en af kørselsborgerne stolt kunne smugle hjem i bussen. En dejlig formiddag, som vi har besluttet at gentage med ca. 6 uger imellem. Hilsen Aktiviteten.

19 Torstorps 12 års fødselsdag. Torsdag den 6. september vajede flaget højt på Torstorp plejecenter. Det var nemlig her på denne dejlige sensommerdag vi havde valgt at fejre husets 12 års fødselsdag. I lang tid havde der været div. forberedelser. Der var foldet flotte servietter, lavet kreative bordkort, bestilt blomster, musik. Festudvalget havde sammen med køkkenet kreeret en skøn 3 retters menu, der var lavet bordplan, samlet og pakket en masse flotte sponsorgaver m.m. Endelig kom dagen. Festudvalget kom og hjalp med at dække flotte fødselsdagsborde i rød/hvide farver, alle flagene kom på plads i havens bede, og snart sad der ca. 8o festklædte og forventningsfulde borgere klar. Ebbe Jensen stod for musikken, og spillede mange dejlige melodier. Efter velkomsttale og velkomstsang kom forretten på bordet. En skøn lakse-mousse omviklet med fersk røget laks, hertil flutes, smør og dressing. Det smagte himmelsk.

20 Der blev solgt 6oo lodder (til Amerikansk lotteri) imellem retterne. Det var dejligt at mærke deltagernes velvilje til at støtte dette, da de 3.000kr som kom ind vil gå til hjælp til udflugt for beboerne. Nu blev det tid til hovedretten: Oksemørbrad med bønner/bacon, helstegte tomater, små smørstegte kartofler og dejlig bearnaisesovs. Uhm, atter et pletskud, og der blev oven i købet budt rundt x flere. Indimellem sang vi fællessange, deriblandt selvfølgelig Torstorps egen fødselsdagssang som vi skrev for ca. 8 år siden. der var også 2 af vores beboere: Jørgen og Ole der hver for sig holdt nogle gode taler. Så var tiden kommet til at udløse den store spænding, hvem skulle mon vinde alle de mange og meget flotte sponsorgaver. Hele 2 rullevogne var bugnende fyldte med gaver, oveni købet i 2 etager, så rigtig mange var heldige og kom ikke helt tomhændede hjem.

21 Der blev også tid til at få rystet kalorierne lidt på plads på dansegulvet, hvor der blev danset både i tosomhed og lange kædedanse, samt kørestolsdans. Dagen blev sluttet af med dejlig dessert, lime fromage m. granatæble kerner. Det var yderst forfriskende. Der blev lige plads i maverne til kaffe/the og lækker chokolade samt hjemmebagte kransekagekonfekt. Så er der bare tilbage at synge: Sikken en fest vi har haft i dag, åhh, ja åhh, ja åhh!tak til alle der bidrog og deltog. Hilsen Aktiviteten.

22 Uventet besøg. I TV reklamen er det altid Gevalia kaffe man byder uventede gæster, her på Torstorp var det i dette tilfælde saftevand der blev budt på, da en flok søde små vuggestuebørn fra Oasen pludselig kom på besøg. Det var et meget kærkomment besøg for vores beboere, som denne dag havde petanque på programmet. Oven i købet var vi så heldige at vejret var med os, så vi kunne spille på den udendørs bane. Det var et skønt syn at se de små søde børn siddende rundt om banen som tilskuere, det opmuntrede i den grad vores friske borgere som gav den gas på banen. Det er altid succes når børn og ældre bringes sammen, derfor går vi også nogen gange ned på legepladserne ved daginstitutionerne.måske skulle vi udbygge samarbejdet med nogle planlagte besøg til vinter? Du er velkommen til at tilkendegive din mening til os i Aktiviteten. Hilsen Aktiviteten.

23 Torstorp plejecenter Middagsplan for oktober Hovedret Biret Man. 1. Krebinetter m/ stuvet ærter/gulerødder Hybensuppe m/ skum Tirs. 2. Hjerter i flødesovs Henkogt frugt m/vaniljeskum Ons. 3. Kogt oksekød m/ peberrodssovs Oksekødsuppe Tors. 4. Dampet fisk m/ hollandaisesovs Hindbærgrød Fre. 5. Gule ærter m/ flæsk og pølse Pandekager m/ syltetøj Lør. 6. Millionbøf m/ spaghetti ell. kartoffelmos Fløderand m/ saftsovs Søn. 7. Ribbensteg m/ rødkål, skysovs Ananasfromage m/ skum Man. 8. Kødboller m/ stuvet selleri Champignonsuppe Tirs.. 9. Stegt kylling m/ skysovs Blommegrød Ons. 10. Fiskefrikadeller m/ remouladesovs Chokoladebudding m/ skum Tors. 11. Brunkål m/ røget bacon Frisk frugt Fre. 12. Stegt kalvelever m/ løgsovs Risengrød Lør. 13. Pølser m/ varm kartoffelsalat Forloren spejlæg Søn. 14. Kalvesteg m/ skysovs Valnøddefromage Man. 15. Skipperlabskovs m/ rødbeder Solbærsuppe m/ skum Tirs. 16. Kogt torsk m/ sennepssovs Alliancegrød Ons. 17. Frikadeller m/ stuvet hvidkål Krenoline Tors. 18. Stegt flæsk m/ persillesovs Kærnemælksfromage m/ hindbærsovs Fre. 19. Biksemad m/ spejlæg Minestronesuppe Lør. 20. Kinesisk risret m/ løse ris Regnbueis m/ vafler Søn. 21. Rullesteg m/ svesker-skysovs Æblekage Man. 22. Stegt fisk m/ persillesovs Mannagrød Tirs. 23. Braiserede svinekæber m/ grov Stikkelsbærgrød rodfrugtmos Ons. 24. Irsk stuvning m/ persilledrys Æbleskiver m/ syltetøj Tors. 25. Hakkebøf m/ bløde løg-bearnaisesovs Tunmousse Fre. 26. Brændende kærlighed Hyldebærsuppe m/ æbler Lør. 27. Bøf stroganoff m/ mos Pærer Belle Helene Søn. 28. Husarsteg m/ champignonsovs Orangefromage Man. 29. Forloren hare m/ vildtsovs Syltede frugter m/ råcreme Tirs. 30. Dampet fisk m/ limesovs Sveskegrød Ons. 31. Kogt høne m/ aspargessovs Hønsekødsuppe Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

24 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :00 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr.

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET NOVEMBER 2015 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK

LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET NOVEMBER 2015 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET NOVEMBER 2015 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Halloween Den sidste hilsen Husmøde Humørsiden

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Allerførst godt nytår til alle; - beboere, pårørende og medarbejdere i Engparken. Tak for samarbejdet i året, der er gået, og jeg glæder mig til

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune August 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7 Juli 2012 Årgang 12, nr. 7 photo by Lisbet Tollstorff Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Oktober 2018 Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Oktober 2018 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November

Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November Plan 44 Periode: Mandag d. 31. Oktober til Søndag d. 06. November Afleveres senest uge 40 1 Grilkøller med flødekartofler, broccoli Jordbærfromage 2 Husarsteg med fyld, skysovs,kartofler, bagte rodfrugter

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Fuglebakken oktober 2016

Fuglebakken oktober 2016 Fuglebakken oktober 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Oktober Søndag

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Menukort Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 MANDAG Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Hjemmelavede frikadeller af svinekød serveres med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og hvide kartofler Nudelwok med kylling og

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN Flere gange om ugen kommer de frivillige og blandt andet synger og spiller sammen med os på Engparken. Det nyder alle i høj grad. Udover det har Engparkens venner

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Udskiftning af vinduer ud mod åen. Vinduerne på Engparken trænger til at blive udskiftet og der startes med vinduerne i fællesarealet ned mod

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere