Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7"

Transkript

1 Greve Seniorråd Mandag den kl i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

2 Side 1 GS 277: Godkendelse af dagsorden Dagsorden til dagens møde blev godkendt. GS 278: Godkendelse af referat fra seniorrådsmødet den 5. september 2016 blev godkendt. GS 279: Opfølgning på behandlede sager i Seniorrådet Konstitueret centerchef i Center for Sundhed & Pleje, Martin Nordentoft Rasmussen, orienterede om de sager med relevans for Seniorrådet, der blev behandlet på Social- og Sundhedsudvalgets møde den 7. september 2016, samt på byrådsmødet den 26. september. GS 280: Meddelelser Meddelelser fra formanden Formand Niels Kjøller orienterede om mødet mellem repræsentanter fra Greve Seniorråd og LO Faglige Seniorer, som fandt sted den 14. september Endvidere fortalte Niels Kjøller, at der i øjeblikket er mange henvendelser fra borgere, som beklager sig over, at har opsagt flextur-ordningen. Indtrykket er, at ordningens ophør for mange ældres vedkommende vil hæmme mobiliteten i forhold til aktiviteter af både sundhedsmæssig og rekreativ art. Se i øvrigt seniorrådets udtalelse om flextur under GS 284. Orientering fra kontaktpersonerne til de politiske udvalg Ingen indlæg under punktet. Orientering fra kontaktpersonerne til plejecentrene Kirsten Andersen orienterede fra sit møde med leder på Nældebjerg Plejecenter, Marianne Mouritzen. Mødet havde handlet om Nældebjerg som kompetencecenter i forhold til demens, samt om personaleomsætningen på centret i øjeblikket. Administrationen orienterede i øvrigt om situationen på Nældebjerg (se under GS 281, punktet orientering fra administrationen). Meddelelser fra Danske Ældreråd Sekretæren videresender program og seminarbeskrivelserne for den ældrepolitiske konference i Vingstedcentret den 9. november De deltagende fra seniorrådet er: Flemming, Palle og Kirsten.

3 Side 2 Deltagerne melder til sekretæren inden den 19. oktober, hvilke seminarer de ønsker at følge. Meddelelser fra Regionsældrerådet Ingen indlæg under punktet. Center for Sundhed & Pleje orienterer Konstitueret Centerchef, Martin Nordentoft Rasmussen, orienterede om budgetforliget for budget Martin Rasmussen gennemgik forligsteksten og de tilhørende tabeller. Seniorrådet bemærkede, at budgettet for 2017 ikke beskærer ældreområdet, som det ellers har været tilfældet de seneste mange år. Seniorrådet tager dette som et udtryk for, at området nu ikke kan klare flere besparelser. Seniorrådet er dog bekymret for de ikke udmøntede besparelser, der ligger på Økonomi- og Planudvalgets område, under produktivitetsforbedringer. I forhold til beslutningen om udbud af tøjvask og linnedleje, har seniorrådet følgende bemærkning: Det vil være en konsekvens af beslutningen, at borgerne gennem forhøjet takst på vask af tøj, samt på udgift til leje af linned, vil medvirke til at finansiere besparelsen ved udbuddet. Seniorrådet er i mod denne metode og beklager i øvrigt, at det ikke fremgår, hvad borgerne konkret kommer til at betale fremover. Invitation til smagspanel for madservice med udbringning Seniorrådet blev tilbudt at deltage i et smagspanel, som får til opgave løbende at vurdere kvaliteten af den mad, der tilbydes de visiterede ældre i eget hjem. Palle Jacobsen og Elo Knudsen deltager i panelet. Meddelelser fra de enkelte seniorrådsmedlemmer Rådsmedlem Elo Knudsen havde modtaget en melding om rengøringsstandarden i omklædningsrummet til varmtvandsbassinet på Langagergård Plejecenter. Det er s rengøringsleverandør, som har ansvaret for rengøringen på denne del af plejecentret. Administrationen undersøger sagen hos Center for Teknik & Miljø. Palle Jacobsen orienterede om de møder der afholdes i den kommende tid i Greve Kommune, under overskriften Når livet bliver svært.

4 Side 3 Knud Bloksgaard orienterede om et kommende møde med hjemmeplejeleverandøren Aleris. GS 281: Social- og Sundhedsudvalgets dagsorden SSU 1: Temamøde om Greve Rusmiddelcenter SSU 2: Orientering om borgersag (O) SSU 3: Orientering om borgersag (O) SSU 4: Frivillighedsprisen 2016 SSU 5: Anmodning om rykning af skadesløsbrev SSU 6: Ansøgning om værdighedsmidler i 2017 til de svageste ældre Seniorrådet fastholder, at formålet med værdighedsmidlerne skal være at finansiere aktiviteter og indsatser, der ligger udenfor det man kan kalde kommunes kernemæssige ydelser indenfor pleje og hjælp. Formålet bør således ikke være at finansiere udgifter, der allerede burde være dækket af det generelle driftsbudget. Et rigtigt godt eksempel på et godt formål, har været de husalfer, som på plejecentrene har været ansat til at hjælpe borgerne i forhold til opgaver, som der ellers ikke altid er tid til. Seniorrådet opfordrer derfor Social- og Sundhedsudvalget til fortsat at prioritere indsatser, som understøtter det værdige liv for ældre på plejecentrene, så som husalferne. Endvidere bør værdighedsmidlerne ikke dække omkostninger, der burde dækkes gennem det generelle driftsbudget. SSU 7: Kompetencecenter for demens på Nældebjerg Plejecenter Sagen blev taget til efterretning. SSU 8: Godkendelse af kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg Seniorrådet fandt kvalitetsstandarden værende godt dækkende for et relevant tilbud til de ældre i. Seniorrådet efterlyste dog, at standarden bedre beskriver den opfølgende indsats der i praksis laves over for borgere, som vurderes at have svært ved at opfylde de målsætninger de selv har sat.

5 Side 4 SSU 9: Godkendelse af kvalitetsstandard for kontaktperson til døvblinde efter Lov om Social Service 98 Greve Seniorråd tilslutter sig Handicaprådets udtalelse i sagen. SSU 10: Opdatering af liste over personkreds for værgemål SSU 11: Ejendomsstrategi: Prioriteret udnyttelse af s ejendomme Status på implementering Seniorrådet har af flere omgange, og senest den 5. september 2016, udtalt bekymring for de ældre borgere, der i dag benytter varmtvandsbassinet på Tjørnelyskolen. Seniorrådet ønsker en orientering om problemstillingen. Administrationen sørger for dette. Sagen blev derudover taget til efterretning. SSU 12: Ansøgningstidspunkt for 18 puljemidler SSU 13: Forlængelse af sundhedspolitikken gældende for Sagen blev taget til efterretning. SSU 14: Drøftelse af nye principper for administrationens betjening af Byrådet SSU 15: Social- og Sundhedsudvalgets mødeplan 2017 Sagen blev taget til efterretning. Når Social- og Sundhedsudvalgets mødeplan ligger fast, udarbejdes seniorrådets mødekalender. Rådets planlægning koordineres med udvalgskalenderen, ud fra princippet om at rådet mødes to dage før udvalget. SSU 16: Orientering fra administrationen Seniorrådet udtalte sig om tre af seks punkter under orientering fra administrationen. 3. Orientering omkring situationen på Nældebjerg Plejecenter. Seniorrådet har noteret sig at, plejecentret i øjeblikket er udfordret på det personalemæssige område. Dette bekymrer seniorrådet. Seniorrådet håber at de iværksatte tiltag kommer problemerne til livs, og ønsker i øvrigt at blive løbende orienteret om situationen.

6 Side 5 4. Orientering om personalesituationen i Center for Sundhed og Pleje Seniorrådet opfordrer til, at der afsættes passende personaleressourcer, så sagsbehandlingstiderne respekteres. 6. Aktiviteter på Møllehøj Plejecenter i weekenden Seniorrådet bakker op om, at der gøres en indsats for at frivillige kan bidrage med et højnet aktivitetsniveau på plejecentret i weekenden. SSU 17: Meddelelser fra formanden/gensidig orientering - SSU 18: Social- og Sundhedsudvalget - Kalender 2016 Kalenderen blev taget til efterretning. GS 282: Tidsbestilling i Borgerservice Chefkonsulent i Center for Byråd & Borgerservice, Monica Christiansen, orienterede om planerne for borgernes nye mulighed i forhold til tidsbestilling i Borgerservice. Formålet med tidsbestillingen er at reducere ventetiden i Borgerservice, samt at forberede både borger og sagsbehandler i forhold til mødets indhold. Tidsbestilling giver endvidere Borgerservice bedre muligheder for at betjene borgere med akut opståede spørgsmål. Det forventes, at borgerne fra februar 2017 kan bestille tid i Borgerservice. Der er planlagt en større kommunikationsproces til alle borgere i vedrørende muligheden for tidsbestilling. Seniorrådet var generelt tilfredse med den nye mulighed. Seniorrådet havde dog enkelte afklarende spørgsmål vedrørende borgere, som grundet befordring kommer for tidligt til en aftale, samt et forslag til Greve Kommune om at oprette en særlig kørselsordning til og fra Borgerservice til borgere med særlige behov for dette. GS 283: Kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg Forebyggelseskonsulent, Helene Binau, orienterede om den nye kvalitetsstandard for forebyggende hjemmebesøg. Kvalitetsstandarden fremsættes for Social- og Sundhedsudvalget den 5. oktober 2016 med henblik på godkendelse. Seniorrådet fandt kvalitetsstandarden værende godt dækkende for et relevant tilbud til de ældre i.

7 Side 6 Seniorrådet efterlyste dog, at standarden bedre beskriver den opfølgende indsats der i praksis laves over for borgere, som vurderes at have svært ved at opfylde de målsætninger de selv har sat. GS 284: Opsigelse af Flextur i Seniorrådet mener, at opsigelsen af Flextur i er en uhensigtsmæssig politisk prioritering, og ønsker derfor at gentage udtalelsen, som blev fremsat i forbindelse med budgethøringen. Seniorrådet fremsatte i høringssvaret vedrørende forhandlingsoplægget til budget følgende: Greve Seniorråd beklager, at flextrafikken i ændres, således at Flextur-ordningen bortfalder med udgangen af september Da Greve Kommune tiltrådte Flextur, var det blandt andet med begrundelse i reduktionen af den kollektive trafik, herunder bortfaldet af servicebussen. Flextur har været et godt alternativ til offentlig transport for mange borgere i. Dette gælder også den gruppe af ældre, som har nydt godt af fleksibiliteten i ordningen, herunder det frie antal ture en mulighed, der ikke er i andre ordninger i Greve Kommune. Greve Seniorråd opfordrer til at lempe på de kommunalt bestemte kriterier for Flexhandicap (handicapordningen), så de ældre der kommer i klemme, når Flextur forsvinder, får et alternativ. Også selvom antallet af ture i Flexhandicap er begrænset, og ordningen derfor vil være en forringelse for mange ældre. GS 285: Seniorrådets budget og regnskab Punktet udsættes til rådsmødet den 7. november GS 286: Valg til seniorrådet i 2017 Punktet behandles på rådsmødet den 7. november 2016 GS 287: Evt. Ingen indlæg under punktet.

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 07.11.16 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 08.09.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 14.08.17 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Fredag den 10.03.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 07.04.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Tirsdag den 31.05.16 kl. 9-13 Rehabiliteringscentret Hedebo Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.06.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 07.01.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Tirsdag den 02.06.15 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller (formand) Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Langagergård Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 09.10.17 kl. 9-12 Langagergård Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Langagergård Plejecenter Ældrerådet Mandag den 28.01.13 kl. 9-12 på Langagergård Plejecenter Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 06.05.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Ældrerådet Tirsdag den 01.04.14 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Rehabiliteringscentret Hedebo Greve Seniorråd Mandag den 28.1.19 kl. 9 12 Rehabiliteringscentret Hedebo Inge-Merethe Jensen (formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 28.5.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Palle Jacobsen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent)

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret, mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 04.03.13 kl. 9-12 på Strandcentret, mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Afbud: Aage Tolberg Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 05.05.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2. Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Greve Seniorråd Mandag den 8.10.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune Greve Seniorråd Mandag den 25.3.19 kl. 9 12 i mødelokale 3 Inge-Merethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Afbud: Freddy Aldenborg Elo Knudsen Centerchef

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Torsdag den kl i mødelokale 4. sal. Greve Kommune Greve Seniorråd Torsdag den 2.5.19 kl. 9 12 i mødelokale 4. sal IngeMerethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Elo Knudsen Myndighedschef

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen (forlod mødet kl. 10) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 30.4.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent) Afbud: Flemming Vahlgreen Inge-Merethe

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Ældrerådet Mandag den 12.04.10 kl. 9-12 i mødelokale 3 Bente Vejlesby, formand Elo Knudsen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Vordingborg Kommune Seniorrådet

Vordingborg Kommune Seniorrådet Vordingborg Kommune Seniorrådet Dato 19. januar 2018 Tidspunkt 9:00 12:00 Mødelokale 1 Sted Storegade 56, Stege Fraværende Bemærk Dagsorden udsendes 10 dage før ordinært møde. Borgmester Mikael Smed deltager

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2013 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J.

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11, Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 12.11.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 12.11.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2012 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Ældrerådets sammensætning fra 19. juni 2018 2 2 Udkast - Værdighedspolitik 2018-2021

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 10, Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Dok:/ Side 1 af 3. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 7, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning:

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG DEN 7. JANUAR 2013 kl. 9,00. Lilletrommen, 2. sal, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG DEN 7. JANUAR 2013 kl. 9,00. Lilletrommen, 2. sal, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N R E F E R A T Møde 1-2013 Fredensborg Seniorråd MANDAG DEN 7. JANUAR 2013 kl. 9,00 Lilletrommen, 2. sal, Fredensborg Rådhus Afbud: Jørgen Nørregaard Gæster: Morten Knudsen kl. 09.00 D A G S O R D E N 0)

Læs mere

til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA)

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin.

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Møde Nr. 20 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Sted Grønnegadecentret Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Referent Birgit

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12:30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 52 sprotokol fra sidste møde 3 53 Godkendelse

Læs mere

Referat af møde nr. 1, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 1, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 12.01.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 12.01.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 25. april 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

Plan for opfølgning på politikker i 2016

Plan for opfølgning på politikker i 2016 Socialudvalget Plan for opfølgning på politikker i 2016 Sundhedspolitikken Integrationspolitkken Socialpolitikken Strategier: Frivilligt Socialt Arbejde Ældreområdet Handicapområdet Socialpsykiatrien Misbrugsområdet

Læs mere

Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus

Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus Referat Ældrerådet Ordinært møde Mødetidspunkt: 08-01-2018 09:00 Mødeafholdelse: Mødelokale 0.27, Frederikshavn Rådhus NB. Tilstede: Hanne Andersen, formand Chris Sørensen, næstformand Alice Eriksen Anne-Marie

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere