Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m"

Transkript

1 Tripelsæt GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

2 Trailed Bugseret tripel tripelsæt set GXT GXT SM with SM a working med en width arbejdsbredde of 11.6 m. på 11,6 m. Store arbejdsbredder øger effektiviten Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder. Store arbejdsbredder kræver derfor tripelsæt, der alt efter forholdene er i stand til at præstere en produktivitet på hektar i timen. En investering i et tripelsæt er derfor en investering i billigere arbejdstimer. Liftophængt eller bugseret tripelsæt Tripelsættene fra JF-STOLL fås både som liftophængte og bugserede alt efter hvor store arbejdsbredder der ønskes. For at Ingen kompromis med arbejdskvaliteten Tripelsættene fra JF-STOLL går ikke på kompromis med arbejdskvaliteten. Tripelsættene er udstyret med den lave glatte JF-STOLL knivbjælke, og med en række features, f.eks. pendulophænget, der sikrer skånsom foderbehandling og hurtig genvækst. Optimeret terræntilpasning Alle tripelsættene er pendulophængte og det betyder, at det i forvejen lave marktryk kunne tilbyde markedet et tripelsæt med mere end 9 m arbejdsbredde har JF- STOLL valgt at gå nye veje. JF-STOLL har konstrueret det bugserede tripelsæt GXT. Ved hjælp af en unik transportvogn fås en maskine med både store arbejdsbredder, lille venderadius, god vægtfordeling og god manøvredygtighed! bliver fordelt ensartet i hele maskinbredden, hvilket skåner græsrødderne. Man får en optimal terræntilpassning og undgår desuden store sidekræfter på traktoren. Liftophængt tripelsæt GX 9005 med en arbejdsbredde på 8,6 m.

3 9 m tripelsæt GX GD 3205 F Arbejdsbredde: 8,6 meter Type: Liftophængt Crimper: Nej Frontmaskine: GD 3205 F GX 9005 SM + GD 3205 FM Arbejdsbredde: 8,6 meter Type: Liftophængt Crimper: Ja Frontmaskine: GD 3205 FM Arbejdsbredder på tripelsæt 12 m tripelsæt GXT GD 3205 F Arbejdsbredde: 11,6 meter Type: Bugseret Crimper: Nej Frontmaskine: GD 3205 F GXT SM + GD 3205 FM Arbejdsbredde: 11,6 meter Type: Bugseret Crimper: Ja Frontmaskine: GD 3205 FM 15 m tripelsæt GXT SM + GD 3205 FM Arbejdsbredde: 14,5 meter Type: Bugseret Crimper: Ja Frontmaskine: GD 3205 FM

4 Med GX 9005 SM og GD 3205 FM opnås en arbejdsbredde på 8,6 m. GX 9005 er en liftophængt maskine, der sammen med en frontslåmaskine har en arbejdsbredde på 8,60 m og en kapacitet på op mod 15 ha/t. Maskinen, der består af 2 pendulophængte skæreenheder med hver 8 skiver, har et lavt kraftforbrug og kan anvendes med en traktor fra 103 kw/140 HK. Traktorens egen hydraulik kan bruges til betjening af maskinen. Trepunktsophænget er kompakt, og stabilt og fremstillet af finkornsstål, der betyder færre kg at løfte. GX 9005 fås både med eller uden crimper. Liftophængt tripelsæt giver øget kapacitet Ingen gensnitning ved slåning af kiler Ønsker man kun at arbejde med en skæreenhed er dette muligt ved hjælp af traktorens hydraulik. Dermed undgås gensnitning af allerede skårlagt materiale. Lavt marktryk Pendulophænget og de to kraftige aflastningsfjedre giver et meget lavt marktryk med hurtig genvækst som gevinst. Kontrafjederen placeret mellem løftarmen og løftekonsollet holder skæreenheden i ro ved løft og vending på forageren. Lille transportbredde I transportstilling har GX 9005 en bredde på kun 3 meter og en højde på 4 meter. Stensikring og trepunktsophæng Hver skærerenhed har en kraftig stenudløser med 2 fjedre, der ved påkørsel af jordfaste genstande giver skærerenheden mulighed for at svinge 100 cm bagud. Stabil og sikker støttefod GX 9005 er udstyret med en solid støttefod, der gør det stabilt og sikkert at parkere maskinen i transportstilling. Maskinen fylder derfor minimalt ved parkering.

5 Med GXT SM og GD 3205 FM opnås en arbejdsbredde på 11,6 m. Bugseret tripelsæt til de største arbejdsbredder JF-STOLL har konstrueret verdens første bugserede tripelsæt, maskinen GXT. Dette giver mulighed for helt nye standarder for arbejdsbredder, nemlig helt op til 14,5 m. GXT-sættet giver derfor mulighed for at effektivisere og optimere driften yderligere. Med sættet er man alt efter forholdene i stand til at slå 20 ha i timen. Løsningen har også den fordel at man uden for græssæsonen kan bruge traktoren til andre gøremål, hvilke gør investeringen attraktiv i forhold til de store selvkørende enheder. Transportvognen Det væsentligste kendetegn for GXT er den patenterede transportvogn, der er udstyret med tvangsstyring af hjulene. Dette gør at GXT er let at manøvrere med i marken, på forager, i markhjørner og ved øvrig transport. At GXT er bugseret indebærer lavere aksellast, idet vægten af maskinen er fordelt på flere aksler. Skæreenhederne Skæreenhederne er pendulophængte og udstyret med den glatte lave JF-STOLL knivbjælke. Arbejdskvaliteten er derfor i orden selv ved høj hastighed. GXT fås både med og uden crimper. Ingen gensnitning ved slåning af kiler GXT er udstyret med elstyret hydraulik, der gør det muligt kun at arbejde med en skæreenhed. Dermed undgår man gensnitning af allerede skårlagt materiale ved kiler o.lign. I transportstilling er GXT kompakt med en transportbredde på kun 3 m og en lav transporthøjde, der sikrer et godt overblik. Stubhøjderegulering Indstillingen af stubhøjden sker trinløst centralt på hver skæreenhed. Fjedrene ved stubhøjdereguleringen bruges til Top Safe-funktionen, der hæver knivbjælken, så den skånes ved påkørsel af sten o.lign.

6 Transportvognen giver gode manøvreringsevner Lille venderadius på forager GXT har en relativ lille venderadius, da maskinen som standard er udstyret med tvangsstyring. Det er f.eks. kun nødvendigt at lave en forager på 2 x maskinens arbejdsbredde, for at GXT har plads til vending på forager. Lille transportbredde og god oversigt GXT har en transportbredde på kun 3 m og den tvangsstyrede transportvogn gør maskinen meget manøvredygtig. Transport gennem smalle passager og mellem marker er derfor intet problem. Maskinens lave højde giver også et godt overblik fra traktoren under transport. Ingen sidetræk i kuperet terræn Arbejder man i kuperet terræn, kan GXT udstyres med en hydraulisk cylinder (ekstraudstyr), der kan sideforskyde maskinen. Maskinen kan sideforskydes helt op til 40 cm, og man undgår derfor kiler ved sidetræk på skråninger.

7 Beskyttelse af knivbjælken Ophænget af knivbjælken er konstrueret sådan at maskinen beskyttes ved påkørsel af sten o.lign. En fjeder trækker i skæreenheden, hvis man påkører en ujævnhed, og knivbjælken glider dermed lettere over forhindringen. Maskinen skånes dermed for hårde stød. Udligning for ujævnheder Trækket er forsynet med en sikring, der udligner de bevægelser, der opstår når f.eks. traktoren kører over et hjulspor eller anden ujævnhed. Det sikrer en stabil kørsel både under transport og i arbejde. Sikring ved påkørsel Ved påkørsel af en større forhindring er GXT udstyret med en overtryksventil på cylindren, der får skæreenheden til at svinge bagud. Det sikrer maskinens levetid ved påkørsel af sten, træstubbe eller lignede. Hurtig omstilling fra transport til maksimal arbejdsbredde Det er muligt at omstille GXT fra transport til maksimal arbejdsbredde på et halvt minut. Omstillingen sker hydraulisk, med traktorens egen hydraulik, uden brug af komplicerede styringspulte. Omstilling sker uden at det er nødvendigt at forlade traktoren. Omstillingen fra transport til maksimal arbejdsbredde sker på et halvt minut. GXT i fuld arbejdsbredde

8 Frontslåmaskinen GD 3205 F/FM indgår i tripelsættet. Den frontmonterede slåmaskine Frontslåmaskinen GD 3205 F/FM er udstyret med samme glatte, lave JF- STOLL knivbjælke, som de øvrige maskiner der indgår i tripelsættene. Top Contour sikrer optimal terrænfølgning Frontslåmaskinen er ophængt i et konturtræk, kaldet Top Contour, der sikrer optimal terrænfølgning. Top Contour tilpasser skærevinklen til terrænet, så man også i kuperet terræn opnår en pæn stub. Når terrænet hælder nedefter, forøges knivvinklen af trapez-geometrien som dermed følger terrænet. Frontkonturtrækket er forsynet med meget kraftige fjedre, som reducerer marktrykket til et lavt niveau. Ophænget skåner maskinen Det specielt konstruerede ophæng, Top Contour, gør at frontslåmaskinen rent faktisk bliver "trukket" og ikke skubbet af traktoren. Dette skåner maskinen, da den har mulighed for at "svinge bagud" og "opad" og dermed afværge voldsomme sammenstød, hvis den møder sten eller lignende. Desuden er ophænget udformet, så der opnås en stor frihøjde under vending på forager og under transport. Ophænget giver GD-F/FM mulighed for at "svinge bagud" og "opad" og dermed afværge voldsomme sammestød. Top Contour giver knivbjælken en skærevinkel, der følger terrænet. Når terrænet hælder nedefter, forøges knivvinklen af trapez-geometrien som dermed følger terrænet. Frontslåmaskine med crimper Frontslåmaskinen GD 3205 FM er udstyret med en PE-crimper. PE-crimperen behandler afgrøden og danner lette skår hvilket forkorter tørretiden. Crimpergraden er justerbar. Maskinen er udstyret med skærme, der lægger afgrøden i et skår mellem traktorhjulene. Man undgår derfor kørsel i afgrøden. Frontslåmaskine uden crimper Frontslåmaskinen GD 3205 F er uden crimper. Denne maskine er udstyret med en transportsnegl. Transportsneglen, der er remtrukket, gør det muligt at lægge et bredt skår mellem traktorens hjul. Vindingerne på transportsneglen bringer afgrøden hen til transportflapperne, der herefter lægger et skår mellem traktorens hjul. Man undgår derved kørsel i afgrøden.

9 Knivbjælken der giver den perfekte stub 3 Knivbjælkens hældning på 3 giver mulighed for en kort og pæn stub. Knivbjælken giver lav og pæn stub Maskinerne er udstyret med en knivbjælke der sætter nye standarder, når det gælder stubhøjde. Med den lave knivbjælke er det muligt at sætte en lav jævn stub ned til 40 mm uden striber. Såfremt der ønskes ekstra høj stub, kan knivbjælken udstyres med ekstra høje slæbesko. Quick'n Safe giver hurtigt skift af knive Med Quick'n Safe skiver er knivskiftet hurtigt og nemt. Blot et enkelt tryk nedefter, med det medleverede specialværktøj, og kniven er fri og kan udskiftes. Lynhurtigt knivskifte PR A B Beskyttelse af knivbjælken Knivbjælken er godt beskyttet mod stenslag og ujævnheder i marken. Slæbeskoen fungerer som integreret stenbeskytter (A), og bjælken er desuden beskyttet af et 4 mm tykt "Top Cover" (B). Ekstrem glat knivbjælke Stenbeskytter og slæbesko er integreret. Derfor er knivbjælken ekstrem lav og glat. Quick'n Safe knive med lang levetid De vredne Quick'n Safe knive er vendbare og giver en pæn stub. Knivene er robust konstrueret så de får en lang levetid. Top Service Skivebjælkens Top Service gør det muligt at tjekke og skifte tandhjul og leje ved en enkel skive - uden specialværktøj. En indfræset brudlinje i skiveakslen sørger for at påkørsel eller blokering af skiven ikke giver følgeskader. Jævnt flow De yderste skiver er forsynet med en cylindrisk transportrotor, som sørger for en ren kant til uslået græs. Ekstra høje slæbesko Ekstra høje slæbesko giver mulighed for højere stub.

10 Effektiv græsbehandling der reducerer tørretiden Lang levetid PE-Crimperne er af "Y"-fingertypen. De er fremstillet af polyethylen, har stor slidstyrke og dermed lang levetid. Hvis en crimperfinger uheldigvis tabes i afgrøden, gør den hverken skade i den efterfølgende snitter eller i komaver. GX/GXT-maskinerne med crimper er udstyret med JF-STOLL s effektive PEfinger-crimper. Den sikrer en mere intensiv behandling af materialet og dermed en hurtigere tørring, samtidig bevares afgrødens foderværdi. Bedre flow JF-STOLL's crimpere dækker 75-90% af arbejdsbredden, hvilket betyder mulighed for stor fremkørselshastighed og dermed stor kapacitet. I de fleste tilfælde vil højere hastighed både indebære bedre flow og skårdannelse. Dette vil igen betyde bedre flow i den efterfølgende finsnitter eller presser, færre stop og dermed større kapacitet. Let vedligeholdelse Crimperen drives med remtræk, hvilket betyder minimal vedligeholdelse. Remtrækket virker også chokabsorberende, skåner transmissionen og sikrer minimalt effekttab. PE-crimper Indstilling af crimpningsgraden på PE-crimperen sker uden brug af værktøj. 100 Vandindhold i % Ikke-crimpet græs Crimpet græs Tørretid i timer Undersøgelser, foretaget af det Svenske Lantbruksuniversitet, viser, at JF-STOLLcrimpere reducerer tørretiden med ca. 40%. Diagrammet viser tørrehastigheden for crimpet og ikke-crimpet græs. Triplesættet kan udstyres med JF-STOLL s stærke og effektive PE-fingercrimper.

11 Top Dry er ideel til effektiv bredspredning. Bredspredning med Top Dry Top Dry er altid aktiveret på GXT SM og GXT SM med crimper. Top Dry er navnet på JF-STOLL's enkle, men effektive system for bredspredning. Når Top Dry aktiveres, bredspredes græsset til 80% af arbejdsbredden, samtidig med at crimpningen øges. JF-STOLL har undersøgt skårbreddens indflydelse på tørrehastigheden og påvist, at et bredt men tyndt skår giver den mest effektive tørring. Diagrammet viser udviklingen i 3 forskellige skårbredder: 2,8 meter, 1,8 meter og 1,2 meter. Forsøgsmaterialet har ved start et tørstofindhold på 15% og vejer 7 kg pr. meter skår. De normale 30% tørstof til fremstilling af ensilage er opnået på 1 døgn i det brede, men tynde skår. Først efter 3 døgn er samme tørhedsgrad opnået i det meget smalle og tykke skår Skårvægt 4.0 i kg Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 15% tørstofindhold 30% tørstofindhold Top Dry er ikke aktiveret på GX 9005 SM 1,2 m 1,8 m 2,8 m Top Dry er aktiveret på GX 9005 SM Aktivering af Top Dry Top Dry aktiveres med et praktisk håndtag og uden brug af værktøj. Håndtaget nedklapper en skærm bag crimperen. Græsset er dermed i kontakt med crimperen i længere tid samtidig med at det bredspredes, og dermed tørrer ekstra hurtigt. På GXT udstyret med crimper kan Top Dry ikke slås fra. På GX 9005 SM aktiveres Top Dry ved hjælp af et praktisk håndtag - uden brug af værktøj.

12 Tekniske data GD 3205 F GD 3205 FM GX 9005 GX 9005 SM Montering Frontmonteret Frontmonteret Liftmonteret Liftmonteret Arbejdsbredde 3,15 m 3,15 m 8,6 m* ) 8,6 m* ) Transportbredde 3,00 m 3,00 m 3,00 m 3,00 m Crimpertype - PE-fingre - PE-fingre Skårbredde 1,20-1,50 m 1,40-2,60 m 2 x 2,60 m 2 x 1,40-1,60 m Top Dry (bredspredning) - 2,60 m - 2 x 2,50 m Skivetype Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal skiver/knive 8/16 8/16 16/32 16/32 Traktor, min 70 kw/95 HK 70 kw/95 HK 103 kw/140 HK*** ) 129 kw/175 HK*** ) Kraftudtag 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-21 splines 1 3 /8-21 splines PTO 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Liftkategori A-ramme A-ramme III III Olieudtag 1 EV 1 EV 2 EV 2 EV Lysudstyr - - Standard Standard Vægt (u. frontmaskine) 1000 kg 1000 kg 1720 kg 2140 kg * ) Arbejdsbredden forudsætter en kombination med GD 3205 F eller GD 3205 SM Top Dry. ** ) Transportbredde på 3,3 m. *** ) Minimum traktorstørrelse er inklusiv frontslåmaskine. Nogle produkter kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for aktuelt standard- og ekstraudstyr. Ret til konstruktions- og specifikationsændringer forbeholdes. Der tages forbehold for trykfejl. GXT GXT SM GXT SM Montering Bugseret Bugseret Bugseret Arbejdsbredde 11,6 m* ) 11,6 m* ) 14,5 m* ) Transportbredde 3,00 m 3,00 m 3,00 m Crimpertype - PE-fingre PE-fingre Skårbredde 4 x 2,00 m - - Top Dry (bredspredning) - 4 x 1,80 m 4 x 2,50 m Skivetype Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal skiver/knive 24/48 24/48 32/64 Traktor, min 147 kw/200 HK*** ) 184 kw/250 HK*** ) 220 kw/300 HK*** ) Kraftudtag 1 3 /4-20 splines 1 3 /4-20 splines 1 3 /4-20 splines PTO 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Liftkategori III III III Olieudtag 1 EV/1 DV 1 EV/1 DV 1 EV/1 DV Hjul 12.5/ / /80-18 Alternative hjul** ) 500/50-17FL 500/50-17FL 500/50-17FL Luftbremse Ekstra Ekstra Ekstra Lysudstyr Standard Standard Standard Vægt (u. frontmaskine) 4920 kg 5400 kg 6400 kg Forhandler JF-Fabriken J. Freudendahl A/S Linde Allé 7 Postbox 180 DK-6400 Sønderborg Denmark Tlf Fax PBDK-435X Printed in Denmark

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M. Perfekt afklipning let håndtering

Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M. Perfekt afklipning let håndtering Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M Perfekt afklipning let håndtering Vi skaber værdi for din bedrift helt fra starten! En investering i en Kverneland Taarup maskine er en investering

Læs mere

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead Clean cut Clean cut Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere Moving agriculture ahead Kongskilde er innovation Optimering af maskinlinjen fra mark til mule: Kongskilde udvikler innovative og

Læs mere

Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090. Perfekt høstekvalitet

Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090. Perfekt høstekvalitet Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090 Perfekt høstekvalitet Kverneland Taarup - Innovative løsninger, der imødekommer ethvert krav Et komplet sortiment Med de nye modeller på slåmaskiner

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne Clean cut Græsmaskiner og fuldfodervogne JF har altid været innovative Siden mekaniseringen af landbruget har JF bidraget med innovative og effektive løsninger til landbruget. JF blev grundlagt 1951 af

Læs mere

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage Grovfoderproduktion maskiner skal der til Maskinkonsulent Kim Brodersen Bygnings & Maskinkontoret i Mobil : 30 56 00 25 Tirsdag Den. 23 maj 2006 Læn jer bare tilbage 1 Grundlæggende forudsætninger Jævne

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

FC 250 - FC 302 - FC 352

FC 250 - FC 302 - FC 352 Bugserede skårlæggere FC 250 - FC 302 - FC 352 www.kuhn.com be strong, be KUHN Det oplagte valg: En KUHN skårlægger! Som en af de førende producenter af skivehøstere og skårlæggere lægger KUHN vægt på

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT. Perfekt høstekvalitet

Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT. Perfekt høstekvalitet Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT Perfekt høstekvalitet Oplev ægte effektivitet og høstekvalitet Et komplet sortiment Med de nye modeller på slåmaskiner og skårlæggere tilbyder

Læs mere

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 novacat NOVADIsc PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 NOVACAT X8 COLLECTOR Gode egenskaber og enestående lave omkostninger PÖTTINGER's slåmaskiner er både produktive og økonomiske. Det høje

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere 8000 serien Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere designet for effektiv og skånsom foderhåndtering Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden.

Læs mere

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning GXT 13005 P Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere i et JF-STOLL produkt, og ønsker Dem tillykke

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner.

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner. har de optimale løsninger for den professionelle bruger Knækstyret handytransporter - runder alle hjørner Varenumre: 880008+885502+885605 Vare nr: 880008+885502+885605 Vare nr: 885608 (stålskiftelad) Hydrostatisk

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Produktprogram Mark. Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper

Produktprogram Mark. Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper Produktprogram Mark Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper Visionen Kvalitet og fleksibilitet er Fransgårds fundament Med udgangspunkt i dygtige medarbejdere, et moderne produktionsapparat,

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

FC LIFT-CONTROL serien

FC LIFT-CONTROL serien Liftophængte skårlæggere FC LIFT-CONTROL serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 243 GII 243 R GII 283 GII 283 R GII 313 MÅLET ER KLART FODER I TOPKVALITET! LIFT-CONTROL Alle professionelle landmænd

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien

GMD 102 F serien GMD 1020 F serien Frontmonterede skivehøstere GMD 102 F serien GMD 1020 F serien www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola GMD 102 F 1020 F COMPACT LØSNINGER TIL DEN BEDSTE FODERKVALITET HVORDAN FÅR DU

Læs mere

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Siloking Kverneland DUO sætter nye stand Mindre slitage - SILONOX monteret på de mest udsatte steder, giver ekstrem lang levetid Mere komfort

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK Det rigtige valg HDK 1300-2400 HDK med opsamler og sidebørste HDK børster helt til kanten Hydraulisk drevet sidebørste med en diameter på 700 mm, pendel ophængt. Fås med kunststof

Læs mere

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com Traktorer Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT www.onjtractors.com Traktorer ONJ traktoren er meget fleksibel og er optimal for alle der har et behov for den store traktors anvendelse og muligheder, men ikke

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2013 Indholdsfortegnelse: Frontliftsystemer model LH Prisliste nr. 2013-1 Transmissioner model TH Prisliste nr. 2013-2 Fejemaskine model FM / 5 Prisliste nr. 2013-3 Fejemaskine model FM

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove

CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove CVL/DVL/CXL/DXL Halvbugserede vendeplove & vognplove Halvbugserede vendeplove Store plove til store opgaver CVL-serien kan leveres i modeller fra 4 til 6 furer og DVLserien i modeller fra 5 til 8 furer.

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere

EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere EasyCut F/R Trepunktsophængte skårlæggere www.krone.de EasyCut Mere end en skårlægger Hurtigskifteknive SafeCut individuel beskyttelse af hver skæreskive SmartCut: Skårlægning uden striber og optimal knivoverlapning

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve Bugseret stubharve Justerbar arbejdsdybde - Cultus er opbygget med hydraulisk dybderegulering ned til 25cm dybde. Stor fleksibilitet - Cultus kan udrustes med flere forskellige spidser, så der kan laves

Læs mere

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Tandsåmaskiner MEGANT www.kuhn.com be strong, be KUHN MEGANT KRAFTFULDE TÆNDER FOR ET HURTIGT SÅARBEJDE UDNYT TIDEN BEDST MULIGT! Effektivitet er en vigtig faktor ved såningen i det moderne landbrug. Tiden

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Rapide Siwa Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket være

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF120215-0138

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Agrometer. 2 års garanti! * Mobile vandingsmaskiner KSE MSE XLE. Agrometer a/s

Agrometer. 2 års garanti! * Mobile vandingsmaskiner KSE MSE XLE. Agrometer a/s Agroeter Mobile vandingsaskiner 2 års garanti! * KSE MSE XLE Agroeter a/s Maskiner du kan regne ed Agroeter obil er en serie af vandingsaskiner, der dækker ethvert af dine vandingsbehov. Agroeter obil

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S NYE MODELLER Standardudstyr Kompakt type udskiftelig slidskær af Hardox stål Støtteben Afrundet dozerblad Arbejdsbredde 3 mtr. Til front- eller bagmontering

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi Know-how og erfaring fra Grégoire Besson gør SP serien pålidelig og tilpasningsdygtig.

Læs mere

UNICO - liftophængte plove

UNICO - liftophængte plove UNICO - liftophængte plove Prisliste februar 2017 Plovens bedste udstyr: Majs forplov Halm forplov Halm skræller MP4WD standard underplov Skrueformet skandinavisk underplov Pløjedybde fra 15 til 30 Arbejdsbredde

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

GMD 10 serier GMD 100 serier

GMD 10 serier GMD 100 serier Liftophængte skivehøstere GMD 10 serier GMD 100 serier www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GMD 16 20 24 28 GMD 240 280 310 350 NÆSTE GENERATION AF KUHN SLÅMASKINER: DRAG FORDEL AF OMFATTENDE ERFARINGER!

Læs mere