Formandsberetning 2004/2005

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning 2004/2005"

Transkript

1 Formandsberetning 2004/2005 I år afholdes den 58. generalforsamling i Vesterled Grundejerforening.Velkommen til alle medlemmer og til vores æresmedlem Erik Svendsen. Vi har i bestyrelsen i de senere år talt meget om, hvad vi skulle gøre, for at få flere parceller repræsenteret ved generalforsamlingerne. Det har været en lille trofast skare, der altid er mødt op, og dem vil vi gerne sige tak til. Vi har så i år besluttet at prøve dette koncept nemlig at holde generalforsamlingen på et nyt og spændende sted i lokalområdet, kan man vel kalde det, selvom det er Værløse Kommune. Vi har jo, som nogen husker, afholdt en af Vesterleds fødselsdagsfester her for efterhånden mange år siden. Vi har også besluttet at give et tilskud til arrangementet, da generalforsamlingen sammen med Fastelavns- og Sankt Hans-arrangementet er vores vigtigste sociale begivenheder i foreningen, hvor vi alle kan have interesse i at deltage og få en lokalsnak. Vi har været meget spændte på, hvor dyrt det bliver worst case økonomisk set, kommer der måske 60 personer, har vi talt om. Vi er 59! Vi er meget glade for fremmødet så har bestyrelsesarbejdet været det værd. Vi håber I har samme indstilling. I det forløbne år har der været afholdt 3 ordinære bestyrelsesmøder. Bestyrelsen har deltaget i møde med kommunen, ligesom der har været stor aktivitet for bestyrelsesrepræsentanterne i Søgruppen i form af korrespondance med Amt og såvel Herlev som Værløse kommuner omkring forureningen af vores sø. Nyt fra Kommunen Ved den årlige Borgmestergryde (så sent som for en uge siden) blev følgende emner af interesse for vores område diskuteret: - Ny vejbelægning på cykelstien forbi Papyrotex. Vi har foreslået en tjæret grussti. Man ser på det. - Trafikafviklingen i krydset Klausdalsbrovej/Skinderskovvej er meget besværlig, når man kommer fra det nordlige Herlev, idet ligeud kørende trafik bliver fanget af venstre- og højredrejende trafik. Ligeledes er der en meget kort periode med grønt lys. Vi har foreslået en længere periode med grønt lys. Svaret var, at Klausdalsbrovej er en amtsvej, men at man vil tage det op, når amterne nedlægges. - Findes der en tidsfrist for færdiggørelse af påbegyndt byggeri? Nej, det gør der ikke. - Hvorfor har der været så lidt offentlighed omkring salget af Bakkegården? Hvad skal der ske med gården og jorderne? Gården er solgt som enhver anden privat handel. Den er solgt med den allerede kendte klausul Vedr. jordarealerne. - I hvilken udstrækning vil Herlev Kommune hjælpe med genopretning af natur, der f.eks. som Vesterled Sø er forurenet? Forureningen af søen vil jeg vende tilbage til under det aktuelle punkt i beretningen.

2 Kommunen vil gerne gå aktivt ind i en sag herunder med økonomisk tilskud, hvis det er relevant. Man opfordrede de andre foreninger at tage evt. miljø/- og naturmæssige problemer op. - Link til grundejerforeningernes hjemmeside? Da der p.t. kun er 1 forening, der har en hjemmeside, er det ikke aktuelt. Kommunen opfordrede de øvrige foreninger til at få lanceret en sådan - Det henstilles at kommunens besparelse ved ændringen i haveaffalds-ordningen indgår i den pulje, der kan opretholde vor nuværende have- og storskraldsordning, som er god. Man har ingen aktuelle planer om at ændre på den nuværende ordning. I øvrigt har det sidste tiltag været en besparelse for borgerne og ikke for kommunen, idet renovationsafgiften ellers var blevet sat op. Jeg vender tilbage hertil under punktet. Rundkørslen Sortemosevej/Hækmosen Var sidste efterår blevet til en hævet fartdæmpende flade samt en ændring af vigepligten, således at Hækmosen fik ubetinget vigepligt. Baggrunden for denne løsning fremfor en rundkørsel bundede naturligvis i økonomien. I Herlev Bladet for nylig kunne man så læse, at der nu i anden halvdel af 2005 kommer en rundkørsel! Det betyder så, at der bliver almindelige vigepligtsregler for rundkørsler. Forlængelsen af Sortemosevej over i Krebsdammen sker først efter år 2008, idet Vejdirektoratet har bedt om, at der ikke bliver arbejdet på ringvejene så længe vejarbejdet på Motorring 3 pågår, idet ringvejene er ekstra belastede i denne periode. Lokalplan 52 Omfatter skråningen bag Shell-tanken, hvor planen var at opføre 10 senioregnede boliger. Bag byggeplanerne stod AKB-afdelingen Hækmosen 1. Man havde igennem et stykke tid i Teknisk Forvaltning anvendt en medarbejder til udelukkende at udarbejde lokalplaner for dels boligerne ved Ring 4 og dels boligerne ved vandværksgrunden på Tornerosevej. Ved et beboermøde i Hækmosen 1 mødte kun 25% af beboerne op. Afstemningsresultatet for projektet blev 17 stemmer for og 17 imod. Projektet faldt således, på linie med den lokalplan, der skulle bane vej for boligerne. Ændring af haveaffaldsordningen Kommunen udleverer som bekendt ikke længere 26 poser som hidtil (for nogle år siden var det 52 poser). Vi skal nu selv købe poserne i supermarkederne. Det har der, som I sikkert har set, været en del skriveri om I Herlev Bladet. Begrundelsen er, at mange borgere ikke ønsker at modtage sækkene, idet de komposterer haveaffaldet eller opsamler det op i plastbeholdere. Vi har så bare at håbe på, at afhentningen fortsætter, så vi ikke, som i mange andre kommuner, selv skal køre det hele væk. I nogle kommuner holder man i lange køer, da alle skal aflevere samme sted, og så er det, at nogle sjæle bliver fristet til at dumpe affaldet i naturen. Hvis man vil være med til at præge, hvad der sker på området, findes der et spørgeskema på Herlev Kommunes hjemmeside, som man kan udfylde gerne anonymt fristen for at deltage udløber i nær fremtid.

3 Agenda 21 Der har i januar i år været afholdt et møde i Medborgerhuset vedr. vandbesparelse. Man har udarbejdet en pjece om ideer til vandbesparelse. Hvis man er interesseret, kan man rekvirere brochurer. Forleden var der et indslag i P 4 om låne-høns. En Herlev-borger fortalte om goderne ved at have høns, som man vidste kunne leveres tilbage, når man ikke gad muge ud mere. Lånehøns er netop et af projekterne i Agenda 21 måske man for en sikkerheds skyld skulle foretage en nabohøring først. Regionplan 2005 Forslag til Regionplan 2005 Vision for Hovedstadsregionen en stærk og bæredygtig region. Forslaget fordobler regionens (fra Rungsted til Karlslunde) rekreative arealer, skaber plads til ca nye boliger og giver mulighed for at omdanne udtjente industriområder til moderne by- og erhvervsmiljøer. Infrastrukturen styrkes især på tværs af regionen, hvor trafikken vokser kraftigst. Allerede i 1947 slog arkitekterne Steen Eiler Rasmussen og Peter Bredsdorff de streger, der sætter rammerne for vores region i dag: Fingerplanen. Fingerplanen betyder, at der gives plads til flere boliger og nye virksomheder, uden at det sker på bekostning af de grønne områder. Fingerplanen er enestående i europæisk perspektiv. Trafikken løber langs fingrene og på tværs i ringe, mens de grønne områder ligger i kilerne mellem fingrene og i de grønne ringe, der går på tværs af fingrene. Fingerplanen forhindrer bolig- og erhvervsbyggeri, hvor der skal være grønne områder. Det overordnede mål har hele tiden været, at vi skal bo med højst 1 km til S-tog og 1 km til grønne områder. Nyt i denne Regionsplan: - med en helt ny grøn ring og udvidelse af de grønne kiler næsten fordobles regionens rekreative areal. For vores lokalområde betyder det, at Hjortespringkilen forlænges mellem Værløse og Måløv med de centrale arealer på Værløse flyveplads. Når forsvaret forlader flyvepladsen, frigøres et potentiale for arealkrævende friluftsanlæg, der ikke er plads til andre steder i regionen. På Farum Kasernes jorder, er der således f.eks. planlagt en golfbane. - der står ikke i planen noget om nye arealudlæg til byformål for Herlev Kommunes vedkommende, men en mere generel betragtning, der går på en byomdannelse og byfortætning inden for de eksisterende byområder og ved at forlænge nogle af byfingrene, hvor der er mulighed for banebetjening f.eks.: - byomdannelser langs Ring 3 i større ældre erhversområder med ny letbane fra Glostrup til Lyngby. I forvaltningen har man også luftet en eventuel boligudbygning langs Klausdalsbrovej. Regionplanen er meget omfattende, og vil man vide mere, bliver der i referatet tilføjet tlf. nr. hvor eksemplarer kan rekvireres samt web-adresse, hvorfra man kan downloade det, der har interesse for en.

4 Yderzonearealer Når vi taler om indragelse af yderzone-arealer kan nævnes, at vi har fået en henvendelse fra grundejerforeningen Ålebrogård i Ballerup Kommune vedr. Ballerup Kommunes forslag til opførelse af et kollegium og et rækkehusbyggeri i Sømosen. Henvendelsen kom i slutningen af sommerferien, og ingen i bestyrelsen havde mulighed for med kort varsel at deltage i et møde herom. Der er indgivet indsigelse, der går på, at Ballerup Kommune tilsidesætter sin egen kommuneplan samt hensigten i planloven om bevarelse af de grønne kiler. Herlev Kommune ønsker, som omtalt ved sidste generalforsamling, at inddrage landzoneområdet omkring Skinderskovvej. Vesterled har sammen med Naturfredningsforeningen og en masse grundejerforeninger, herunder Bagsværd Grundejerforening, som dækker et meget stort område, anmodet HUR, om at fastholde det bærende princip om at friholde de grønne kiler for bebyggelse herunder Hjortespringkilen. Man har i skrivelsen også bemærket, at Herlev Kommune arealmæssigt er den næstmindste kommune i Københavns Amt og har en befolkningstæthed, der er dobbelt så stort som amtets gennemsnit. En evt. inddragelse af landzonejord til byzone er jo netop baggrunden for, at Herlev Kommune har forlangt tilbagekøbsret af Bakkegårdens jorder. Nesa Ved udgangen af 2009 vil Nesa have kabellagt hele lavspændingsnettet. Det drejer sig om 3000 km luftledning i 41 kommuner, der skal erstattes af jordkabler. Arbejdet foregår i et område på 2200 kvadrakilometer, og strækningen svarer til København-Venedig tur-retur. Man starter de steder, som har vist sig mest truede ved de voldsomme storme, vi har haft. I 2005 er Nesa i gang i 12 kommuner herunder i Herlev syd for Klausdalsbrovej. På Nesas hjemmeside kan man gå ind og undersøge, hvornår turen kommer til ens vej, men får også besked om gravearbejdet i god tid, lover Nesa. Et andet interessant projekt er, at Nesa samtidig med nedgravningen af lavspændingsnettet, lægger rør i jorden til fiberbaseret kommunikationsnet. Nesa har gennem mere end 2 år arbejdet med at etablere den nødvendige viden og teknologi for at kunne tilbyde kunderne adgang til et fiberbaseret kommunikationsnet af meget høj kvalitet og uden kapacitetsbegrænsninger. Der er tale om infrastruktur med IP-teknologi, som vil give kunderne adgang til telefoni, internet og TV over et og samme net. Nesa skal ikke levere indholdet til fibernettet. Det er en afgørende forskel i forhold til andre kommunikationsnet. Det er altså et åbent net, der er uafhængig af operatørerne. Med Nesa fibernet vil kunderne individuelt kunne kombinere de serviceydelser fra forskellige leverandører, de måtte ønske. Der foregår i øjeblikket nogle pilotforsøg i 4 kommuner, bl.a. i Herlev, som skal danne basis for den efterfølgende udbredelse. Nesas projekt er naturligvis lidt af en konkurrent til TDC. Det har da også fået dem op af stolen. TDC tilbyder nu, at de kan levere TV over telefonnettet. D.v.s. at såvel internet, telefoni og TV kan fås i et og samme netstik en såkaldt triple-play løsning. TDC s nuværende kabel-tv kunder får dette tilbudt samt nye kunder i 18 udvalgte kommuner, hvor elselskaberne lige nu tilfældigvis er i

5 gang med at tilbyde lignende ydelser. Så overskriften i Berlingske Tidende for få dage siden : TDC åbner ny offensiv mod elselskaberne er ikke helt ved siden af. Der er den hage ved TDC s løsning, at man kun kan tage eet program ad gangen, således at man, hvis man har flere TV-apparater, er tvunget til at se det samme det kan der nok komme nogle diskussioner ud af i hjemmene. Herudover er Viasat ikke med i pakken. Det betyder at en stribe af de mest populære TV-kanaler ikke bliver tilgængelige. Vi må jo også konkludere i bestyrelsen, at TDC åbenbart ikke tidligere har følt deres monopol truet. Vi har som bekendt flere gange kontaktet dem vedr. kabel-tv senest efter ønske ved sidste generalforsamling. Erik Andersen har i dette forår rykket TDC adskillige gange bare for at få en dialog herom men uden resultat. Man har simpelthen ikke reageret på vores forespørgsel. Lige nu skal man på baggrund af de nye tiltag nok slå koldt vand i blodet, før man foretager sig noget. Vesterled på nettet Her kan man se indkaldelse til generalforsamling og andre arrangementer, referater, love, velkomstskrivelse og billedmateriale. Inden længe vil der med Damsgaards hjælp blive indlagt historiske billeder. Indkaldelse til og referat fra generalforsamlinger samt indbydelser til fastelavn og Skt. Hans vil fortsat også blive udsendt på papir. Web-masteren, Svend Aage opfordrer stadig til, at et medlem med nogen baggrund vil hjælpe ham. Vores hjemmeside er jo en ny aktivitet, som vi kan være stolte af. Der er selvfølgelig udgifter til domænenavn og web-hotel, men ellers foregår alt øvrigt ved en frivillig arbejdsindsats, som webmasteren skal have meget ros for. Svend Aage præsenterede som bekendt hjemmesiden ved sidste generalforsamling. Nogle af de artikler og bilag, som jeg i min beretning har refereret til, vil blive lagt på nettet sammen med referatet fra generalforsamlingen. Fællesarealet og Vesterled Søgruppe I Vesterled Søgruppe, har der ikke været holdt noget formelt møde siden sidste generalforsamling. Derimod har Christian haft en del arbejde i forbindelse med fiskeundersøgelsen i søen og diverse korrespondance med Amt og Kommune. I september 2004 lå så notatet vedrørende fiskebetanden i Vesterled Sø færdigt. Undersøgelsen blev udført af Fiskeøkologisk Laboratorium med tilskud fra Værløse og Herlev kommuner. I store træk kan bl.a. læses, at der løseligt anslået er 800 kg fisk i søen. Der er en tæt bestand af fredfisk (skaller, brasener, karusser og suder). Fiskene er generelt tynde, da der er for stor en bestand i forhold til fødegrundlaget og for få rovfisk. Fiskebestanden æder antageligt en stor del af søens dyreplankton, hvilket er medvirkende til det ringe vandmiljø og risiko for ukontrolleret algevækst. Hvis tilførslen af organisk materiale nedbringes, vil en gennemgribende regulering af fiskebestanden kunne forbedre vandmiljøet markant. Søens nuværende tilstand er typisk for en sø i en uklar fase med mange fredfisk og ingen undervandsvegetation. Den ringe undervandsvegetation er sandsynligvis også årsag til, at vi ikke kan holde på svanefamilierne. Konklusionen fra amtets Natur- og Miljøafdeling er, at vi ikke kan få støtte fra naturgenopretningsmidlerne, idet man ikke mener, at en oprensning forbedrer tilstanden i søen,

6 fordi tilførslen af næringsstoffer fortsat vil være for stor fra de tilledende vandløb. En oprensning vil derfor have karakter af et miljø-projekt, hvortil der ikke gives naturgenopretningsstøtte. Tilførslen af organisk materiale skal nedbringes væsentligt, før en oprensning evt. kan blive støttet af de pågældende midler. Kommunerne har naturligvis også fået et eksemplar af rapporten, og Christian har efterstående skrevet til Herlev Kommune, som har foreslået et møde, hvor også Værløse Kommune og Amtet deltager med henblik på videre tiltag hvis der bliver nogen! Christian har i hvert fald med sin faglige indsigt gjort et godt stykke arbejde. På fællesarealet har dele af bestyrelsen m.hjælpere igen været i gang med vores super motorsav og skåret visne grene bort. De har ligeledes fisket en af bommene op fra søen. Bommen er nu låst af. Der er stadig grene, der er væltet i søen og som kan risikere at slå rod på søbunden, så de skal også væk. Der bliver parkdag tirsdag d. 31. maj fra kl , hvor motorsavsholdet sørger for fældning/beskæring og vi andre skal have stukket kanterne af på stien, så der igen kan gå 2 mennesker og holde i hånd. Vi ser så efterstående, om der bliver for lidt grus på stien. Der er lagt en liste frem, som I, der kan, bedes skrive sig op med navn og telefonnummer. Vi håber, at der er mange, der melder sig, når nu fremmødet er så stort i dag. Kanterne på stien bliver en ressourcekrævende opgave. Alle, der deltager, bedes tage en spade med. Vi må se i øjnene, at indkøb af en ny og større græsslåmaskine står for døren, ligesom der skal gøres noget ved skuret. Vi skal også have fundet vores officielle Plejeplan frem i forhold til noget ny beplantning. I årenes løb har vi nemlig udelukkende fjernet gammel, udtjent beplantning. Vi har diskuteret i bestyrelsen, at vi stille og fredeligt hen ad vejen får sat noget nyt, gerne i solitær form i græsset, så der ikke er bede, der skal holdes, men blot græs, der skal slås og buske/træer, der af og til skal beskæres af os selv. Så burde det være til at overse. Bestyrelsen minder om reglerne for færdsel på fællesarealet. Det er altså ikke så nemt at pille fremmede cyklister og knallertkørere af køretøjet, når nogle af vores egne medlemmer ikke selv overholder reglerne. Og så igen et hjertesuk, efter henvendelse fra et par medlemmer: Brug ikke larmende maskiner om aftenen samt søndag eftermiddag. Fastelavn og Skt. Hans Endnu et flot fastelavnsarrangement med et flot fremmøde, selvom det var noget koldt Tak for indsatsen til Fastelavnsudvalget. Også tak til vores Bålmester og vores Parkforstander. Husk nabohjælpen. Hold øjne og ører åbne. Der har været brug for det nogle gange, også i vores område. Det skal nævnes, at en lille gruppe fra Egeløvparken har hærget hegn og postkasser i en periode. Man fik fat i dem og der er blevet indgivet politianmeldelse. Tak til medlemmerne, og til bestyrelsen for året, der er gået. Tak for jeres opmærksomhed. Anni Harder

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 64. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 65. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Formandsberetning 2010

Formandsberetning 2010 Formandsberetning 2010 Velkommen til alle I år afholdes den 63. generalforsamling g i Vesterled Grundejerforening. Der har været 2 dødsfald blandt foreningens æresmedlem Erik Svendsen og tidl. Formand

Læs mere

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning 2015 Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 67. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Notat vedrørende fiskebestanden i Vesterled Sø

Notat vedrørende fiskebestanden i Vesterled Sø Notat vedrørende fiskebestanden i Vesterled Sø September 2004 Notat udarbejdet af Fiskeøkologisk Laboratorium august 2004 Konsulent : Helle Jerl Jensen Baggrund Vesterled Sø er en ca. 2 ha stor sø beliggende

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2007

Bestyrelsens Beretning 2007 Grundejerforeningen MOSEDE BYPARK Bestyrelsens Beretning 2007 I henhold til foreningens vedtægter skal bestyrelsen på generalforsamlingen afgive beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. I

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Lena Rosenlund, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Stefan Krebs Jensen, Per René Schmidt, Claus Skyum og Frederik Agergaard 01. november 2016

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted.

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Robert Teddy Jensen Kornbakken 14, Esbønderup 3230 Græsted Esbønderup den 16. marts 2015. Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Hermed fremsendes

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

2. bestyrelsesmøde januar 2017

2. bestyrelsesmøde januar 2017 2. bestyrelsesmøde 2016-2017 30. januar 2017 Til stede Svend Erik Hansen (SEH), Lars Ramhøj (), Per Q. Ovesen (), Knud Nørgaard (), Dorte Olsson () Afbud Sted Teknisk Forvaltning, Pandrup og efterfølgende

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Status uge Til Søbygenserne. Kort orientering fra bestyrelsen i grundejerforeningen Søbyen

Status uge Til Søbygenserne. Kort orientering fra bestyrelsen i grundejerforeningen Søbyen Status uge 10-2018 Orientering om vinterarbejde + geninfo om parkering. Kort orientering fra bestyrelsen i grundejerforeningen Søbyen Til Søbygenserne. Vinterarbejde i Rørskoven Et opslag på Facebook og

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling

Velkommen til generalforsamling Velkommen til generalforsamling Bestyrelsen Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder. Møde med Borgmesteren i oktober sammen med alle øvrige grundejerforeninger i Herlev. Mange møder i søgruppen Christian

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Sidste generalforsamling o Vinsmagning og oste-pølsebord Sidste generalforsamling blev lidt af et tilløbsstykke. Dette kunne selvfølgelig skyldes de spændende emner, der var på

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103.

Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103. Referat Generalforsamling i grundejerforeningen Vesterled Den 24. maj 2012 Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103. 1. Foredrag ved politiassistent. Bent Nicolajsen. Div.

Læs mere

I år afholdes den 60. generalforsamling i Vesterled Grundejerforening. Velkommen til alle og til vores æresmedlem Erik Svendsen.

I år afholdes den 60. generalforsamling i Vesterled Grundejerforening. Velkommen til alle og til vores æresmedlem Erik Svendsen. Formandsberetning 2006/2007 I år afholdes den 60. generalforsamling i Vesterled Grundejerforening. Velkommen til alle og til vores æresmedlem Erik Svendsen. Vores hverdag er jo i den grad præget af store

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Egegaarden

Grundejerforeningen Egegaarden Grundejerforeningen Egegaarden Referat af bestyrelses møde Tirsdag den 27. August 2013, kl.20 Færøvej 45, Hos Thomas Tang Til stede er Ib, Marc Dalgas, Nina Bruun, Christian Astrup og Afbud, Charlotte

Læs mere

Beboerinformation Måløv Park marts 2011

Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Beboerinformation Måløv Park marts 2011 Indhold: Vinterparkering Parkeringsudvalg Postkasser Brug af grill, udendørs pejs eller bålfad Nye carporte Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Vinterparkering

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 1. Valg af dirigent På forsamlingen valgtes: Referent: Jacob Vind Dirigent: Jesper Dannisøe Generalforsamlingen blev

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Side 1 af 10 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 8 marts 2015 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Søvangsparken Sted:

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl. 19.30 i Jonstruphus 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen blev valgt 2. Formandens beretning Nye medlemmer Nogle

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014.

Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014. Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014. Generalforsamlingen blev holdt i kantinen på Brøndbyvester Skole, Tornehøj 3, Brøndbyvester. Dagsorden:

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje...

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje... Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning omfatter de i årets løb behandlede væsentlige forhold vedrørende foreningen og dens medlemmer, samt andre forhold, der måtte have medlemmernes interesse Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Kommende 3 områder Af lokalplanens afsnit om Ubebyggede arealer fremgår: Citat:

Kommende 3 områder Af lokalplanens afsnit om Ubebyggede arealer fremgår: Citat: Evaluering af generalforsamlingens reaktion den 23.05.09 på bestyrelsens ændringsforslag til ordensreglement i henhold til dagsordenens pkt. 5 - samt bestyrelsens videre tiltag i forbindelse med håndhævelsen

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning

Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning Havedage Fællesbede Vort kvarter Snerydning Parkering / Hastighed Plejeplan for Præstesøen Søgården Kabel TV Afsluttende

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Fra bestyrelsens side vil jeg gerne byde alle rigtig hjertelig velkommen her til vores årlige generalforsamling. Dette er jo

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af bestyrelsesmøde 18/05-2016 Dagsorden: Referent: Poul 1. Økonomien/kassekladde. Kontingentopkrævning for 2016 m.m. 2. Lokalplanforslag og mødet med Vibe Weng fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen

Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen Referat af Generalforsamling 2010 Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen Referat Tid: Tirsdag den 20. april 2010, kl. 19:30 Sted: I stuehuset på Brydegården Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark.

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark. FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 hverdage 8 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk Fensmark Antenneforenings

Læs mere

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 RØRPOSTEN Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 Kære beboere i GF Rørløkken Gartnerdag Som annonceret i forrige Rørpost og på vores hjemmeside, så er det snart tid til

Læs mere