INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS Side 1 TPK HS20

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS20 17-08-2015 Side 1 TPK HS20"

Transkript

1 Side 1 TPK HS20

2 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING INSTALLATIONSMULIGHEDER FORBEREDELSE AF KEDLEN FORBEREDELSE AF KEDLEN TIL KOMPAKT LØSNINGEN Specielle forbredelser af kedlen ved balanceret aftræk FORBEREDELSE AF KEDLEN VED LUKSUS MAGASIN LØSNINGEN FORBEREDELSE AF MAGASINET FORBEREDELSE AF KOMPAKT MAGASINET FORBEREDELSE AF LUKSUS MAGASINET PLACERING AF KEDLEN OG MAGASINET SAMMENKOBLING AF KEDLEN OG KOMPAKT MAGASINET TILPASNING OG SAMLING AF FØDESYSTEMET SAMLING AF FØDESYSTEMET TIL KOMPAKT LØSNINGEN SAMLING AF FØDESYSTEMET TIL LUKSUS MAGASIN LØSNINGEN SAMMENKOBLING AF FØDESYSTEMET OG BRÆNDEREN PLACERING AF FØDESYSTEMET, SAKSEHÆNGSLET OG BRÆNDEREN I KOMPAKT LØSNINGEN MONTERING AF FØDESYSTEMET OG BRÆNDEREN I LUKSUS MAGASIN OPSTILLINGEN OPKOBLING AF ELFORBINDELSER OPKOBLING AF ELFORBINDELSER I KOMPAKT OPSTILLINGEN OPKOBLING AF ELFORBINDELSE I LUKSUS MAGASIN LØSNINGEN TILKOBLING AF SKORSTEN/AFTRÆK TILKOBLING TIL SKORSTEN/AFTRÆK VED KOMPAKT LØSNINGEN Tilkobling til balanceret aftræk ved Kompakt løsningen Tilkobling til stålskorsten ved Kompakt løsningen TILKOBLING TIL SKORSTEN/AFTRÆK VED LUKSUS MAGASIN LØSNINGEN Tilkobling til balanceret aftræk ved Luksus magasin løsningen Tilkobling til stålskorsten ved Luksus magasin løsningen TEKNISKE DATA OVERSIGT DIMENSIONER IDRIFTSÆTTELSE DRIFTS SETUP INDSTILLING AF KEDELYDELSER INDSTILLING AF BLÆSERHASTIGHEDER NOTERING AF INDSTILLINGER VED IDRIFTSÆTTELSE Indholdet i denne manual kan blive ændret uden forvarsel fra leverandørens side.

3 Side 3 1. Levering Leveringen af TPK HS20 omfatter følgende dele: TPK MK2 (kedlen) o Kedlen er udstyret med færdigmonteret styring med alle kabler; kabler til fødemotoren og til brænderen skal føres ud af kedlen på forskellig vis, afhængigt af den valgte magasinløsning. o Kedlen leveres som standard med automatisk rensesystem for varmeveksleren (færdigmonteret og driftklart) HS20 (træpillebrænderen) o Træpillebrænderen er fuldt færdigmonteret og er klar til sammenkobling med kedlens styring via multi stik. o Brænderen findes i 2 versioner: enten til normal skorsten/aftræksløsning (standard) eller til balanceret aftræk (BA version) Fødesystemet o Fødesystemets motor er udstyret med en stikforbindelse inklusiv modpartsstik dette skal monteres på fødemotorkablet fra kedlens styring. Saksehængslet o Saksehængslet leveres monteringsklart inklusive skruer for fastspænding af PB20; saksehængslet kan valgfrit monteres i højre eller venstre side af kedlen.

4 Side 4 2. Installationsmuligheder Ud over TPK HS20 kan leveringen omfatte en af de følgende magasinløsninger: Kompakt magasinet o Med Kompakt magasin løsningen opnås en helt kompakt installation, hvor brænderen er skjult inde i magasinet Se afsnit: 3.1: Forberedelse af kedlen til Kompakt løsningen 4.1: Forberedelse af Kompakt magasinet 5.1: Sammenkobling af kedlen og Kompakt magasinet 6.1: Tilpasning og samling af fødesystemet til Kompakt løsningen 7.1: Montering af fødesystemet og brænderen i Kompakt opstillingen 8.1: Opkobling af elforbindelser i Kompakt opstillingen 9.1: Tilkobling af skorsten/aftræk ved Kompakt opstillingen Luksus magasinet o Med luksusmagasinet opnås en mere fri installation, hvor dette måtte være formålstjenligt. Se afsnit: 3.2: Forberedelse af kedlen til Luksus magasin løsningen 4.2: Forberedelse af Luksus magasinet 6.2: Samling af fødesystemet til Luksus magasin løsningen 7.2: Montering af fødesystemet og brænderen i Luksus magasin opstillingen 8.2: Opkobling af elforbindelse i Luksus magasin opstillingen 9.2: Tilkobling til skorsten/aftræk ved Luksus magasin opstillngen Endelig kan der vælges helt andre magasiner for installation med disse, må der plukkes i denne manual for vejledning.

5 Side 5 3. Forberedelse af kedlen 3.1 Forberedelse af kedlen til Kompakt løsningen D > 50 mm A > 100 mm C > 300 mm B > 500 mm Det anbefales at holde visse afstande omkring kedel og magasin for at sikre adgang til vedligehold af systemet. Hvis fx afstanden C gøres mindre, vil adgangen til bagsiden af kedlen, hvor skorsten, frem og retur til anlæg er tilsluttet, blive besværliggjort. Det vil eventuelt blive nødvendigt at demontere magasinet, for at skaffe adgang til vedligehold af komponenter bag kedlen. Afstandene A og D kan pricipielt være 0, idet adgang for rensning af magasinet opnås gennem bunden af magasinet (adgang gennem kabinetsdøren).

6 Side 6 Afhængigt af hvordan kedel og Kompakt magasin skal stå i forhold til hinanden, er der forskellige forberedelser, som skal gennemføres på kedlen. Magasin til venstre for kedel (leveringstilstand): De med saks markedere udslag skal fjernes. (1) Den medleverede gummikantlister sættes hele vejen langs kanten af sidepladen. (2) Med et passende værktøj skubbes isoleringen væk bag de firkantede huller i bundrammen dette er en vigtig detalje, når magasin og kedel efterfølgende skal spændes sammen.

7 Side 7 Magasin til højre for kedlen: De 2 kabinetsdøre foran på kedlen skal hængsles i den modsatte side. Løsn de 6 skruer, som holder dørene fast til hængslerne. Skru hængslerne fri af kedlen og genmonter i modsatte side. Flyt de 2 magneter fra den ene side af døren til den anden. Skru dørene fast til hængslerne igen. De med saks markedere udslag skal fjernes. (1) Den medleverede gummikantlister sættes hele vejen langs kanten af sidepladen. (2) Med et passende værktøj skubbes isoleringen væk bag de firkantede huller i bundrammen dette er en vigtig detalje, når magasin og kedel efterfølgende skal spændes sammen.

8 Side Specielle forbredelser af kedlen ved balanceret aftræk Magsain til venstre for kedlen (leveringstilstand): Magasin til højre for kedlen: De med saks markedere udslag skal fjernes i højre eller venstre side i afhængighed af placeringen af magasinet i forhold til kedlen. De opstående huller er føringsvej for indsugningsrøret fra det balancerede aftræk. Sæt de medleverede kantbånd på kanterne af disse huller.

9 Side Forberedelse af kedlen ved Luksus magasin løsningen D > 50 mm C > 500 mm A > 50 mm B > 500 mm Det anbefales at holde visse afstande omkring kedel og magasin for at sikre adgang til vedligehold af systemet. Hvis fx afstanden C gøres mindre, vil adgangen til bagsiden af kedlen, hvor skorsten, frem og retur til anlæg er tilsluttet, blive besværliggjort. Med saksehængslet sikres en enkel og let adgang til brænderen i forbindelse med service og vedligehold, men vær sikker på, at der er tilstrækkelig plads til at trække brænderen fri af kedlen og efterfølgende at kunne dreje den frit i begge retninger. Afstandene A og D kan pricipielt være 50, men adgangen til at rense magasinet begrænses herved alene til at kunne foregå enten ovenfra med støvsuger, eller gennem renseklap under studsen til fødesystemet altså bag ved kedlen, neden under aftræk osv.

10 Side 10 Magasinet til højre for kedlen: Saksehængslet leveres inklusiv 4 skruer for montage på kedelflangen. Saksehængslet monteres med på kedlens flange i venstre side. Montér med hængslet frem mod kedlens front.

11 Side 11 Magasinet til venstre for kedlen: Saksehængslet leveres inklusiv 4 skruer for montage på kedelflangen. Saksehængslet monteres med på kedlens flange i venstre side. Montér med hængslet frem mod kedlens front.

12 Side Forberedelse af magasinet 4.1 Forberedelse af Kompakt magasinet Afhængigt af hvordan kedel og Kompakt magasin skal stå i forhold til hinanden, er der forskellige forberedelser, som skal gennemføres på magasinet. Magasin til venstre for kedel (leveringstilstand): De med saks markedere udslag skal fjernes.

13 Side 13 Magasin til højre for kedlen: For at have magasinet placeret på højre side af kedlen, skal der byttes rundt på sidepladerne på Kompakt magasinet, og frontdøren skal hængsles i modsatte side. Følg nedenstående anvisninger: A B C D E A: Ved levering montage venstre for kedel B: Afmontér frontdøren, magneter og hængsler; afmontér de 2 sideplader. C: Ombyt de 2 sideplader, og flyt hængslerne til modsatte side D: Monter sidepladerne, hængslerne, frontlågen og magneterne. E: Magsinet samlet for montage til højre for kedlen.

14 Side 14 De med saks markedere udslag skal fjernes.

15 Side Forberedelse af Luksus magasinet Magasin til højre for kedlen: Studsen til fødesystemet placeres i venstre side af magasinet, og blindpladen monteres i højre side.

16 Side 16 Magasin til venstre for kedlen: Studsen til fødesystemet placeres i højre side af magasinet, og blindpladen monteres i venstre side.

17 Side Placering af kedlen og magasinet 5.1 Sammenkobling af kedlen og Kompakt magasinet Når kedlen og magasinet er blevet forberedt for sammenkoblingen, kan den endelige placering af de 2 enheder foretages. Husk at tage hensyn til placeringen af skorsten/aftræk især ved nyinstallering af skorsten/aftræk. Især skal opmærksomheden rettes mod respektafstande til brandbart. Inden placeringen påbegyndes, er det vigtigt, at få monteret nivelleringsskruerne. Alle nivelleringsskruer skal monteres nedefra. Efterfølgende kan nivelleringsskruerne på kedlen kun justeres udefra, mens nivelleringsskruerne på Kompakt magasinet både kan justeres indefra og udefra. For at montere nivelleringsskruerne skal både magasin og kedel vippes over bundrammens kanter. Det anbefales at være 2 personer ved montage af nivelleringsskruerne på kedlen. Placer kedlen i dens endelige position Juster nivelleringsskruerne så kedlen er i vater.

18 Side 18 Magasin til venstre for kedel (leveringstilstand): Den medleverede sorte plastic bøjning føres med den glatte ende ind gennem hullet i fronten af kedlen, og drejes ud gnnem hullet i siden, så det ender inde i magasinet dette er føringsvejen for alle kabler mellem styring, brænder og fødesystem. Skruerne med trapez-møtrikker og skærmskiver stikkes gennem de firkantede huller i bundrammen på magasinet og videre ind gennem de tilsvarende firkantede huller i kedlens bundramme. Trapez-møtrikken vil fatte indgreb med det firkantede hul i kedlens bundramme så snart skruen drejes. (Husk at have trykket isoleringen væk fra hullet). Stram kun let til i første omgang. Beslaget øverst mellem magasin og kedel monteres. Stilleskruerne under magasinet justeres således at alle hjørner bærer ligeligt. Efterspænd om fornødent skruerne med trapez-møtrikkerne.

19 Side 19 Magasin til højre for kedlen: Den medleverede sorte plastic bøjning føres med den glatte ende ind gennem hullet i fronten af kedlen, og drejes ud gnnem hullet i siden, så det ender inde i magasinet dette er føringsvejen for alle kabler mellem styring, brænder og fødesystem. Skruerne med trapez-møtrikker og skærmskiver stikkes gennem de firkantede huller i bundrammen på magasinet og videre ind gennem de tilsvarende firkantede huller i kedlens bundramme. Trapez-møtrikken vil fatte indgreb med det firkantede hul i kedlens bundramme så snart skruen drejes. (Husk at have trykket isoleringen væk fra hullet). Stram kun let til i første omgang. Beslaget øverst mellem magasin og kedel monteres. Stilleskruerne under magasinet justeres således at alle hjørner bærer ligeligt. Efterspænd om fornødent skruerne med trapez-møtrikkerne.

20 Side Tilpasning og samling af fødesystemet Fødesystemet består af et T-stykke monteret med gearmotor (leveres sammen med kedlen), og et føderør med snegl (leveres sammen med magasinet. 6.1 Samling af fødesystemet til Kompakt løsningen Ved Kompakt løsningen leveres et rør på 800 mm og en snegl på 875 mm. 6.2 Samling af fødesystemet til Luksus magasin løsningen. Ved Luksus magasin løsningen leveres et rør på 1600 mm og en snegl på 1675 mm. Plastikrøret trykkes op i T-stykket indtil stopskruen. Klemringen spændes sammen, således at plastikrøreret ikke kan drejes. Indløbshullet i plastikrøret skal ved montage i magasinet pege opad justér i forbindelse med placering i magasinet.

21 Side Sammenkobling af fødesystemet og brænderen 7.1 Placering af fødesystemet, saksehængslet og brænderen i Kompakt løsningen Start med at montere saksehængslet (monteringsskruer medleveret). VIGTIGT: Hængselsiden skal vende ud mod døråbningen. Montér fødesystemet gennem ophængsbeslaget (ringformet beslag monteret i undersiden af magasinets indvendige skråplade). Fastspænd røret i ophængsbslaget, således at indløbsåbningen peger opad. Løsn hurtigspænderne på saksehængslet, og sving dette rundt således at brænderflangen peger udad. Afmontér kappen fra brænderen. De 4 stk. M6 skruer skrues fri, brænderens brænderrør føres gennem flangen, og fastspænd den med de 4 skruer. Sving saksehængslet på plads og fastgøt med hurtigspænderne. Montér kappen på brænderen. Sæt plastikslangen på faldrøret på brænderen. Justér fødesystemets T-stykke, således at slangen kan føres ind over udløbstuden på T-stykket. Forløbet mellem udløbstud og faldrør skal være så lige som muligt.

22 Side Montering af fødesystemet og brænderen i Luksus magasin opstillingen Magasinet til højre for kedlen: Fødesystemets plastikrør og snegl monteres i studsen monteret på magasinets venstre side. Vær opmærksom på at sikre, at indløbshullet i sneglen peger opad. Rotér fødesystemets udløb i samlingen mellem T-stykke og platicrør. Afmontér brænderen kappe. Saksehængslet leveres inklusiv 4 skruer for montage af brænderen på saksehægslet. Montér Ø60 mm spiralslangen mellem fødesystemets udløb og faldrøret på brænderen. Slangen afkortes efter behov. Det er vigtigt, at forbindelsen mellem udløb og indløb er så lige som muligt.

23 Side 23 Magasinet til venstre for kedlen: Fødesystemets plastikrør og snegl monteres i studsen monteret på magasinets højre side. Vær opmærksom på at sikre, at indløbshullet i sneglen peger opad. Rotér fødesystemets udløb i samlingen mellem T-stykke og platicrør. Afmontér brænderen kappe. Saksehængslet leveres inklusiv 4 skruer for montage af brænderen på saksehægslet. Slangen afkortes efter behov. Det er vigtigt, at forbindelsen mellem udløb og indløb er så lige som muligt.

24 Side Opkobling af elforbindelser Elforbindelsesskema:

25 Side 25 Forklaring af forkortelser: AU Auger Fødesystem motor BC Boiler Cleaning Røgrørsrensning BP Boiler pump Kedelpumpe BT Burner temperature Tilbagebrandssikring (termostat) CAP Capacitor Kondensator CV Compressor valve Trykluftsventil DH Domestic hot water VV pumpe FA Fan Blæser IG Igniter Tændelement MS1 Mixer sensor 1 Temperatur blandekreds 1 MS2 Mixer sensor 2 Temperatur blandekreds 2 OS - Lyssensor PM1 Pump mixer 1 Pumpe blandekreds 1 PM2 Pump mixer 2 Pumpe blandekreds 2 PS Pressure switch Trykswitch SL - VV temperatur SM1 System mixer 1 Blandeventil kreds 1 SM2 System mixer 2 Blandeventil kreds 2 STB Sicherheitstemperaturbegränser Overkogstermostat TB Temperature boiler Kedeltemperatur TBH Temperature buffer high Tempertur lagertank top TBL Temperature buffer low Temperatur lagertank bund TBM Temperature buffer middle Temperatur lagertank midt TF Temperature flue gas Røggastemperatur WS Whether sensor Udetemperatursensor For opkobling og tilpasning af ekstraudstyr henvises til de individuelle manualer for disse.

26 Side 26 Kedlen er ved levering udstyret med et net-forsyningskabel, et kabel til opkobling af kedelpumpen (BP), et kabel til fødemotoren (AU) og multikablet til brænderen. Net-kablet og kedelpumpekablet er trukket ud gennem kabelaflastninger bag på kedlen. Kablet til fødemotoren og kablet til brænderen er oprullet inde bag den øverste frontdør. Kablerne til fødemotoren og til brænderen føres ud af kedlen på forskellig måde, afhængigt af hvilken magasinløsning, der er valgt. Ved anvendelse af Luksusmagasinet (eller tilsvarende løsning) skal kablerne til fødemotoren og til brænderen føres bagud gennem kabelaflastninger (ligesom net-kablet og pumpekablet) (se afsnit 8.2). Ved anvendelse af Kompakt magasinet føres kablerne til fødemotoren og til brænderen gennem sort Ø80 plastikrør monteret i kedlens front (se afsnit 5.1 og 8.1). OBS: uanset magasinløsning, er det ikke nødvendigt at afmontere brænderstikket fra kablet. Alle kabler fra styringen til eksterne enheder og/eller følere skal føres gennem metalkanalen i toppen af kedlens venstre side angivet med grøn streg i overstående figur. Afmontér kedlens topplade for adgang. Alle kabler skal føres gennem kabelaflastninger der er i alt 12 til rådighed på kedlens bagside. Ligeledes føres brænderkablet og fødemotorkablet denne vej ved alle andre magasin-løsninger end Kompakt magasinet.

27 Side Opkobling af elforbindelser i Kompakt opstillingen Ved Kompakt magasin løsningen føres brænderkablet (med stik monteret) gennem den allerede monterede plastik bøjning (se afsnit 5.1) fra kedlens styring og ud i rummet bag frontdøren på Kompakt magasinet. Denne føringsvej anvendes ligeledes, hvis det automatiske brænderrensestystem installeres. Hermed skal der føres 230 VAC forsyning til den medleverede stikdåse for forsyning til kompressoren, samt 230VAC kablet til trykluftsventilen.

28 Side Opkobling af elforbindelse i Luksus magasin løsningen Ved opstilling sammen med Luksus magasinet, skal forbindelserne til henholdsvis brænder og fødemotor gå gennem kabelkanalen øverst i kedlen. Der er to kabelgennemgange forberedt til disse 2 kabler, der kan føres bagud uden at afmontere stik. På kablerne sidder i forvejen kabelaflastninger. Kablerne trækkes ned gennem slidserne fra toppen af kabinettes bagplade: Kabelaflastningern placers i hullerne og spændes fast. Forbindelser til ekstraudstyr som brænderrens (strøm til kompressor og magnetventil), skal tilsvarende føres denne vej.

29 Side Tilkobling af skorsten/aftræk Røggastemperaturen fra TPK HS20 ligger for en renholdt kedel i området C. Alle starter af brænderen foregår ved en kort periode på 3 5 minutter ved laveste indstillede ydelse, hvorved der ikke tilføres skorstenen/aftrækket særligt store energimængder i opstartsfasen. Røggastempertaureområdet for TPK HS20 vil i det hele taget give kondensdannelse i skorstenen/aftrækket, hvorfor alene skorstene/aftræk beregnet til at håndtere kondens er egnede. Det er også vigtigt, at skorstenen/aftrækket ikke er termisk tung, altså kræver stor energitilførsel, før en tilstrækkelig temperaturforøgelse opnås. Uden denne temperaturforøgelse, vil skorstenen ikke hjælpe systemet i gang, men derimod modvirke en gnidningsfri opstart. Ved skorstene/aftræk, som ikke er balancerede, vil det også være nødvendigt at installere en trækstabilisator. Denne modvirker for stor opdrift i skorstenen/aftrækket, når systemet er blevet varmet godt op. Her et par eksempler på korrekte skorstens/aftræksinstallationer til venstre en isoleret stålskorsten med trækstabilisator og et isoleret vandret stykke mellem kedel og lodret del. Til højre ses et balanceret aftræk, der er kendetegnet ved, at bestå af to rør inden i hinanden: det indre rør fører røggassen ud, og det ydre rør leder frikluftforsyningen til brænderen.

30 Side Tilkobling til skorsten/aftræk ved Kompakt løsningen Tilkobling til balanceret aftræk ved Kompakt løsningen Maksimal højde af aftræk ved balanceret system: 5 meter Magasin til venstre for kedlen (leveringstilstand): Start med at finde den korrekte placering af det lodrette løb for det balancerede aftræk (husk at der skal være en minimumsafstand mellem aftrækkets overflade of brandbare materialer på minimum 100 mm). Kedeltilslutningen skal føres helt ind over kedlens røgafgangsrør, således at kedeltilslutningen ligger an mod kedlens kabinetbagplade. Forbrændingsluften føres i de sorte Ø80 plastikrør og fittings. Der skal anvendes: 2 stk. 87 bøjninger 1 stk. (tilpasset) lige stykke. 1 stk. flexslange m. to spændebånd Føringsvejen er gennem hjørnet af kedlen gennem de 2 huller, som er blevet åbnet til formålet (se afsnit 3.1.1). Det lige stykke rør afkortes, således at tilstrækkelig længde når ind i magasinet (flexslange med spændebånd skal kunne monteres). Flexslangen monteres mellem 87 bøjningen på brænderens indsugningsstuds og det tilpassede lige stykke rør.

31 Side 31 Magasin til højre for kedlen: 45 bøjning Start med at finde den korrekte placering af det lodrette løb for det balancerede aftræk (husk at der skal være en minimumsafstand mellem aftrækkets overflade of brandbare materialer på minimum 100 mm). Kedeltilslutningen skal føres helt ind over kedlens røgafgangsrør, således at kedeltilslutningen ligger an mod kedlens kabinetbagplade. Forbrændingsluften føres i de sorte Ø80 plastikrør og fittings. Der skal anvendes: 2 stk. 87 bøjninger 1 stk. 45 bøjning 1 stk. (tilpasset) lige stykke. 1 stk. flexslange m. 2 spændebånd Føringsvejen er gennem hjørnet af kedlen gennem de 2 huller, som er blevet åbnet til formålet (se afsnit 3.1.1). Det lige stykke rør afkortes, således at tilstrækkelig længde når ind i magasinet (flexslange med spændebånd skal kunne monteres). Flexslangen monteres mellem 87 bøjningen på brænderens indsugningsstuds og det tilpassede lige stykke rør.

32 Side Tilkobling til stålskorsten ved Kompakt løsningen A: Trækstabilisator er nødvendig. Her vist i optimal placering. Skal være indstillet til 10 Pa (0,1 mbar). Bør have en lysning på Ø150 mm. B: Isoleret (CE-mærket) rør er nødvendig. Her er der kun plads til 25 mm isolering (af hensyn til rørføring fra fremløb). Respektafstand til brændbart skal være maksimum 100 mm. Ved Kompakt magasin løsningen er det afstanden til magasinet, der er vigtig.

33 Side Tilkobling til skorsten/aftræk ved Luksus magasin løsningen Tilkobling til balanceret aftræk ved Luksus magasin løsningen Maksimal højde af aftræk ved balanceret system: 5 meter 87 bøjning Tegningen her over viser opstilling med magasinet placeret til højre for kedlen. Ved placering af magasinet til venstre for kedlen spejlvendes forbrændingsluftstilslutningen mellem aftræk og brænder. Da røgtuden på kedlen ikke sidder i midterlinjen af kedlen, skal der foretages forskellige tilpasninger af de lige stykker rør afhængigt af placeringen af magasinet.

34 Side Tilkobling til stålskorsten ved Luksus magasin løsningen A: Trækstabilisator er nødvendig. Her vist i optimal placering. Skal være indstillet til 10 Pa (0,1 mbar). Bør have en lysning på Ø150 mm. B: Isoleret (CE-mærket) rør er nødvendig. Her er der kun plads til 25 mm isolering (af hensyn til rørføring fra fremløb). Respektafstand til brændbart skal være maksimum 100 mm. Ved installation med Luksus magasinet gælder dette både afstand til magasinet og til fødesystemets plastikrør.

35 Side Tekniske data 10.1 Oversigt TPK HS20 (1) Fremløb " 1 (2) Retur " 1 Spændingsforsyning Volt 230 (3) Røgrørsrensning - Automatic (4) Aftapningsstuds " 1/2 (5) diameter røgrør (udvendig) mm 129 (6) Røgsuger diameter mm 108 Røgtemperatur følerlomme mm 7 Studs for føler til " 1/2 sikkerhedstermostatventilen Nominel ydelse (output) kw 21,8 Minimal ydelse (output) kw 5,8 Maks. arbejdstryk bar 3,0 Kedel testtryk (produktion) bar 4.5 Kedel testtryk (EN 303-5:2012) bar 6,0 Maks. driftstemperatur C 100 Vægt - tom kg 275 Vandvolumen l 75 Støvemission nominel ydelse mg/m 3 21,6 10 % O2 CO emission nominel ydelse 10 % O2 mg/m 3 52,1 OGC emission nominel ydelse 10 % O2 mg/m 3 0,1 Nominel røggastemperatur C 140 Minimal røggastemperatur C 85 Nødvendigt træk i skorsten/aftræk mm WC 1-1,5 Pa Røggasmassestrøm g/s 11 Tryktab gennem kedel T 20 C mmwc 10 Tryktab gennem kedel T 10 C mmwc 25 Electrisk forbrug nominel ydelse W 30 Electrisk forbrug minimal ydelse W 8 Electric forbrug standby W 3 Virkningsgrad nominel ydelse % 92,2 Virkningsgrad minimal ydelse % 90,4 Kedelklasse iht. EN Klasse 5 Se dimensionstegninger på næste side.

36 Side Dimensioner TPK HS20 her vist i Kompakt version: (5) (1) (2) (4) (3) HS20:

37 Side Idriftsættelse Idriftsættelsen består af disse 3 trin: 1. Drifts setup 2. Indstilling af kedelydelser 3. Justering af blæserhastigheder 11.1 Drifts setup Først skal fødesystemet fyldes med træpiller. Tag faldrøret op af brænderstudsen, og placer udløbet i en passende beholder. Gå ind i Brugermenu, Test udgange. Her vælges Fødemotor, som sættes ON (blæseren starter samtidig, da fødemotoren ikke kan køre uden at blæseren også gør det). Lade fødemotoren køre indtil pilerne begynder at falde i beholderen lad motoren køre yderligere nogle minutter, for at sikre en god fyldning af systemet. Dernæst skal fødesystemets effektivitet bestemmes. Tøm beholderen, og placer den igen under udløbet. Gå ind i Brugermenu, Drifts setup, Fødesystem effektivitet. Vælg Udmåling, og vælg START. Fødemotoren kører nu i den indstillede Måletid (fabriksindstilling: 6 minutter). Når motoren igen stopper, vejes den udmålte mængde træpiller fx på en køkkenvægt. Gå ind i Brugermenu, Drifts setup, Vejet mængde. Drej på dreje-tryk knappen for at indstille den vejede mængde, og tryk derefter på dreje-tryk knappen for at gemme. Sidst skal pillelagerets størrelse angives. Gå ind i Brugermenu, Drifts setup, Pillemagasin. Vælg Kapacitet. Her angives hvor mange kg træpiller magasinet indeholder, når det er fyldt. Vælg herefter Alarmniveau. Her angives hvor mange % af den fulde mængde, der er tilbage i magasinet, når advarsel for lavt brændselsniveau angives i displayet.

38 Side Indstilling af kedelydelser Ved levering af TPK HS20 er minimum og maksimum ydelserne indstillet til henholdsvis 6 og 20 kw. Hvis kedlen installeres med balanceret aftræk, skal maksimum ydelsen justeres ned til maksimalt 17 kw. Minimum ydelsen kan indstilles til værdier mellem 6 og 12 kw. Maksimum ydelsen kan indstilles mellem 12 og 22 kw. Hvis ydelserne ønskes justeres, gøres det sådan: Gå ind i Brugermenu, vælg Installatørmenu. For at få adgang til at ændre parameterværdier i Installatørmenuen skal der tastes PIN-kode: Hvis der tastes PIN-kode: 0000, vil man kunne gennemse parametre i Installatørmenuen, men ikke foretage ændringer. Vælg Kedel indstillinger. Vælg Minimum ydelse og foretag indstilling. Vælg Maksimum ydelse og foretag indstilling. Herefter foretager styringen selv beregninger af driftsforhold baseret på fødesystemets effektivitet og brændværdien for brændslet (Brugermenu, Drifts setup, Brændværdi) Indstilling af blæserhastigheder Justering af blæserhastighederne er altid individuel for den aktuelle installation, idet de nødvendige blæserhastigheder både er afhængige af de instillede ydelsesværdier og af de aktuelle skorstens- /aftræksforhold. Start brænderen: Tryk dreje-tryk knappen (C) og vælg JA (drej på knappen). Tryk igen på knappen og systemet starter op. Indstilling af blæserehastigheder skal foretages ved samtidig måling af ilt-procenten i røggasserne. Anvend hertil egnet udstyr. Gå ind i Installatørmenu, Blæserhastigheder: Vælg Hastighed høj ydelse, for at indstille blæserhastigheden ved den valgte maksimum ydelse. Vælg Hastighed lav ydelse, for at indstille blæserhastigheden ved den valgte minimum ydelse.

39 Side Notering af indstillinger ved idriftsættelse Indstillinger ved idriftssættelse: Parameter Værdi Kommentarer Vejet mængde [gram] Kapacitet (magasin) [kg] Alarm niveau (magasin) [%] Minimum ydelse [kw] Maximum ydelse [kw] Hastighed høj ydelse (blæser) [%] Hastighed lav ydelse (blæser) [%] Eventuelt yderligere parametre: Parameter Værdi Kommentarer

40 Side Rev. 01/170815

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS Side 1 TPK HS20

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS Side 1 TPK HS20 Side 1 TPK HS20 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATIONSMULIGHEDER... 4 3. FORBEREDELSE AF KEDLEN... 5 3.1 FORBEREDELSE AF KEDLEN TIL KOMPAKT LØSNINGEN... 5 3.1.1 Specielle forbredelser

Læs mere

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS Side 1 TPK HS35

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK HS Side 1 TPK HS35 Side 1 TPK HS35 Side 2 Indhold 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATIONER... 4 3. INSTALLATION AF KEDLEN... 5 3.1 INSTALLATION AF KEDLEN MED KOMPAKT MAGASIN... 5 3.2 FORBEREDELSE AF KEDLEN VED LUKSUS MAGASIN LØSNINGEN...

Læs mere

INSTALLATIONS- MANUAL - LAMBDA. TPK HS20 LAMBDA Side 1. Iltstyring TPK HS20

INSTALLATIONS- MANUAL - LAMBDA. TPK HS20 LAMBDA Side 1. Iltstyring TPK HS20 Side 1 Iltstyring TPK HS20 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 MONTAGE AF ILTSONDE... 4 2.2 MONTAGE AF ILTMODULET (ECOLAMBDA)... 4 3. OPKOBLING AF ELFORBINDELSER... 5 4.

Læs mere

ANLÆGSMANUAL. TPK HS20 17-08-2015 Side 1 TPK HS20

ANLÆGSMANUAL. TPK HS20 17-08-2015 Side 1 TPK HS20 Side 1 TPK HS20 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. GENERELLE INFORMATIONER... 3 2. TRADITIONEL DIREKTE INSTALLATION... 4 3. DIREKTE INSTALLATION MED BLANDEKREDSE... 6 4. INSTALLATION AF INDIREKTE KREDS MED

Læs mere

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK24 MK2 Scandpell Side 1. TPK24 MK2 Scandpell

INSTALLATIONS- MANUAL. TPK24 MK2 Scandpell Side 1. TPK24 MK2 Scandpell Side 1 TPK24 MK2 Scandpell Side 2 Content 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATIONER... 4 3. INSTALLATION OG FORBEREDELSE AF KEDLEN... 5 3.1 INSTALLATION AF KEDLEN MED KOMPAKT MAGASIN.... 5 3.2 INSTALLATION AF

Læs mere

TPK24 MK2 Scandpell Røgsuger bag pa kedlen

TPK24 MK2 Scandpell Røgsuger bag pa kedlen Side 1 TPK24 MK2 Scandpell Røgsuger bag pa kedlen Side 2 Content 1. LEVERING... 3 1.1 RØGSUGER MED STOR KAPACITET... 3 1.2 RØGSUGER STANDARD (KUBE)... 4 2. INSTALLATION... 6 2.1 INSTALLATION RØGSUGER MED

Læs mere

ANLÆGSMANUAL. TPK HS Side 1

ANLÆGSMANUAL. TPK HS Side 1 Side 1 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. GENERELLE INFORMATIONER... 3 2. TRADITIONEL DIREKTE INSTALLATION (VV BEHOLDER LANGT FRA KEDEL)... 4 3. TRADITIONEL DIREKTE INSTALLATION (VV BEHOLDER TÆT PÅ KEDEL)...

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG Side 1 TPK HS20/TPK HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 AFMONTERING AF NEDERSTE DØR OG NEDERSTE ASKELÅGE... 4 2.2 PÅSÆTNING AF DE 2 SORTE SIDEPANELER... 4 2.3 MONTAGE

Læs mere

RØGSUGER Top af skorsten TPK HS20/HS35

RØGSUGER Top af skorsten TPK HS20/HS35 Side 1 RØGSUGER Top af skorsten TPK HS20/HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 3 2.1 MONTERING AF RØGSUGER... 4 2.2 TRÆKSTABILISATOR... 4 3. OPKOBLING AF ELFORBINDELSER...

Læs mere

Compact C+ kedel med P23 Brænder

Compact C+ kedel med P23 Brænder Quick guide Compact C+ kedel med P23 Brænder 1.3 Opstilling Start med at pakke det hele ud og opstille kedel og pilletank på et jævnt og stabilt underlag. Tilslut skorsten til kedlen. Tilslut fremløb og

Læs mere

Bonus 30 STD MK2 Solo Innova 30 STD MK2 Solo Innova 50 STD MK2

Bonus 30 STD MK2 Solo Innova 30 STD MK2 Solo Innova 50 STD MK2 Side 1 Bonus 30 STD MK2 Solo Innova 30 STD MK2 Solo Innova 50 STD MK2 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATIONSMULIGHEDER... 4 2.1 STØRRELSE AF LAGERTANKE... 4 3. FORBEREDELSE AF KEDLEN...

Læs mere

ANLÆGSMANUAL. TPK24 MK2 Scandpell Side 1. TPK24 MK2 Scandpell

ANLÆGSMANUAL. TPK24 MK2 Scandpell Side 1. TPK24 MK2 Scandpell Side 1 TPK24 MK2 Scandpell Side 2 Content 1. GENEREL INFORMATION... 3 2. TRADITIONELT DIREKTE INSTALLATION (VV BEHOLDER LANGT FRA KEDLEN)... 4 3. TRADITIONELT DIREKTE INSTALLATION (VV BEHOLDER TÆT PÅ KEDLEN)...

Læs mere

EKSTERN PAFYLDNING TPK HS20/HS35

EKSTERN PAFYLDNING TPK HS20/HS35 Side 1 EKSTERN PAFYLDNING TPK HS20/HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 MONTAGE AF DEN KAPACITIVE SENSOR... 4 2.2 MONTAGE AF MODULET (ECOMAX B = MODUL B)... 4 3. OPKOBLING

Læs mere

BRUGERMANUAL. TPK HS20 20-08-2015 Side 1 TPK HS20

BRUGERMANUAL. TPK HS20 20-08-2015 Side 1 TPK HS20 Side 1 TPK HS20 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. OVERENSSTEMMELSEERKLÆRING... 4 2. PRØVNINGSATTEST... 5 3. FÅ ET OVERBLIK OVER KEDLEN OG BRÆNDEREN... 6 3.1 BESKRIVELSE AF TPK HS20... 6 3.2 BESKRIVELSE AF

Læs mere

Compact C+ kedel med P23 Brænder

Compact C+ kedel med P23 Brænder Quick guide Compact C+ kedel med P23 Brænder 13 Opstilling Start med at pakke det hele ud og opstille kedel og pilletank på et jævnt og stabilt underlag Tilslut skorsten til kedlen Tilslut fremløb og retur

Læs mere

Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2

Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2 Side 1 Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATIONSMULIGHEDER... 4 2.1 STØRRELSE AF LAGERTANKE... 4 3. FORBEREDELSE AF KEDLEN...

Læs mere

- med Scandpell pillebrænder. Drifts- og vedligeholdelsesmanual

- med Scandpell pillebrænder. Drifts- og vedligeholdelsesmanual - med Scandpell pillebrænder Drifts- og vedligeholdelsesmanual 1 Kære kunde. Tillykke med dit nye BAXI produkt. Nærværende manual er én manual ud af et sæt på to. Sættet består af: Installationsmanual

Læs mere

Tænd for styringen og sørg for at den er i tilstand STOP, hvis ikke, så hold PIL NED inde i 10 sekunder til brænderen stopper.

Tænd for styringen og sørg for at den er i tilstand STOP, hvis ikke, så hold PIL NED inde i 10 sekunder til brænderen stopper. Opstart og justering af forbrænding på NBE pillebrænder Woody v4.99. Grundforudsætninger: Der er monteret en velfungerende trækstabilisator i skorstenen eller på røgrøret Trækstabilisatoren er indstillet

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL 3 M FØDESYSTEM. 3 M FØDESYSTEM Side 1. 3 meter FØDESYSTEM

INSTALLATIONSMANUAL 3 M FØDESYSTEM. 3 M FØDESYSTEM Side 1. 3 meter FØDESYSTEM Side 1 3 meter FØDESYSTEM Side 2 Indholdsfortegnelse 1. INSTALLATION MED MAFA 300 ELLER MAFA 730... 3 2 INSTALLATION MED ANDET MAGASIN/ANDEN SILO... 5 Indholdet i denne manual kan blive ændret uden forvarsel

Læs mere

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op.

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Ekosupply transportsystem, flytter automatisk dine træpiller fra din eksterne beholder og til dit forbrugsmagasin.

Læs mere

Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2

Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2 Side 1 Bonus 30 LC Solo Innova 30 LC MK2 Solo Innova 50 LC MK2 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. GENERELLE INFORMATIONER... 3 2. SÅDAN FUNGERER LAGERTANKSYSTEMET... 4 3. SYSTEM 1: TO PARALLELKOBLEDE LAGERTANKE

Læs mere

CENTRALVARMEKEDLER. Landbrugsvej 6 5260 Odense S Tlf.: 66 14 34 00 Fax: 66 14 59 28 www.recent.dk recent@recent.dk

CENTRALVARMEKEDLER. Landbrugsvej 6 5260 Odense S Tlf.: 66 14 34 00 Fax: 66 14 59 28 www.recent.dk recent@recent.dk CENTRALVARMEKEDLER Landbrugsvej 6 52 Odense S Tlf.: 66 14 34 00 Fax: 66 14 59 28 www.recent.dk recent@recent.dk BESKRIVELSE - SIMPLEX(/B) Kedelserien består af en model til varmeproduktion (SIMPLEX) og

Læs mere

5" 6" 7" 8" 10" 130 mm 150 mm 180 mm 200 mm 250 mm

5 6 7 8 10 130 mm 150 mm 180 mm 200 mm 250 mm 5" 6" 7" 8" 10" 130 mm 150 mm 180 mm 200 mm 250 mm DS/EN 1856 2:2009 juli 2014 Typisk anvendelse Til fastbrændsels- og oliefyrede kedler med røggastemperaturer større end 120 og mindre end 400 C. Som forbindelsesrør

Læs mere

Stokergården.dk. Tlf: Sæt pris med DB 16 H/V kedel kr.

Stokergården.dk. Tlf: Sæt pris med DB 16 H/V kedel kr. Stokergården.dk Tlf: 4076 5626 Sæt pris med DB 16 H/V kedel 29800 kr. 0-17 kw. Nem at installere kører på 220 volt. 100% modulerende ilt styring. Kan fyre med piller / korn / mini flis. Programmerbar tænding

Læs mere

PANNEX BIO 18. Trinløs modulerende. VVS-Grossisten ApS - Industrivej 61 DK 7080 Børkop Tlf.: +45 7241 4141 Fax.: +45 7241 4199 www.vvs-grossisten.

PANNEX BIO 18. Trinløs modulerende. VVS-Grossisten ApS - Industrivej 61 DK 7080 Børkop Tlf.: +45 7241 4141 Fax.: +45 7241 4199 www.vvs-grossisten. PANNEX BIO 18 Trinløs modulerende VVS-Grossisten ApS - Industrivej 61 DK 7080 Børkop Tlf.: +45 7241 4141 Fax.: +45 7241 4199 www.vvs-grossisten.dk Tak fordi De valgte PANNEX BIO 18 pillebrænder fra VVS

Læs mere

Tekniske instruktioner

Tekniske instruktioner T H E R M I Q U E Tekniske instruktioner Kedelmontage for lavtemperaturkedel Milton A/S Kornmarksvej 8 10 2605 Brøndby Tlf.: 46 97 00 00 Fax: 46 97 00 01 K:\framen\instrukt\Die\Gt400\kedel\kedel.fm-f1-151107-ols/lbk

Læs mere

KC Stokerstyring. PCT 300 Uden ilt

KC Stokerstyring. PCT 300 Uden ilt KC Stokerstyring PCT 300 Uden ilt - Valgbar brændselstype ( Træpiller, Blandet, Flis ). - Opstartsprogram. - Driftsprogram i 3 trin. - Pauseprogram - Forsyningsspænding 3 400V / 50Hz eller 1 230V / 50Hz.

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller RENGØRINGSMANUAL BO modeller SARA ERIKA ALESSIA I den følgende manual vil der hovedsagelig kun være illustrationer af SARA, da ERIKA og ALESSIA ikke adskiller sig væsentligt i opbygning af ovn korpus.

Læs mere

SANDBLÆSEKABINE SBC420

SANDBLÆSEKABINE SBC420 SANDBLÆSEKABINE SBC420 BETJENINGSVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Udv. dimensioner: L: 132 x B: 88 x H: 170cm Rist dimensioner: L: 122 x B: 60cm Vægt: 1 5 0 k g. L u f t f o r b r u g : 3 5 0-5 2 0 l t r. /

Læs mere

TM3006 Brugermanual. Tilstand: Drift o. O2 8.0% Opsætning. Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822

TM3006 Brugermanual. Tilstand: Drift o. O2 8.0% Opsætning. Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822 Techno-Matic A/S Granlidevej 22, Hornum DK-9600 Aars Denmark Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822 tm@techno-matic.dk www.techno-matic.dk Tilstand: Drift o >Temperatur 65.0 C O2 8.0% Opsætning START STOP

Læs mere

CTC WIRBEX ULTRA 20-75 STØBEJERNSKEDLER

CTC WIRBEX ULTRA 20-75 STØBEJERNSKEDLER Part no 580394002/2 Dk. 2006-05-29 CTC WIRBEX ULTRA 20-75 STØBEJERNSKEDLER Teknisk instruktion Installation, drift og vedligeholdelse 161 103 06 06-01 161 503 06 06-06 1 Tekniske data... 5,6 1.1 Generelt

Læs mere

Stokergården.dk. Tlf: Dansk fremstillet stokerfyr. Kvalitet og design Blandt de bedste

Stokergården.dk. Tlf: Dansk fremstillet stokerfyr. Kvalitet og design Blandt de bedste Stokergården.dk Tlf: 4076 5626 Dansk fremstillet stokerfyr Kvalitet og design Blandt de bedste Fås i følgende str. DB 400 LE - DB 700 LE - DB 1150 LE Alle kan leveres med omrører og programmerbar tænding.

Læs mere

Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes?

Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes? Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes? 1. Aduro Hybrid 230-volt strømstik Aduro Hybrid ovne leveres fra fabrikken med 2 kabler til strømforsyning: + F and BE 2. Gearmotor ledninger til kort snegl

Læs mere

KONDENSERENDE GASKEDEL. Milton HighLine. HighLine 14/24/24 Combi MONTERINGSVEJLEDNING AFTRÆK

KONDENSERENDE GASKEDEL. Milton HighLine. HighLine 14/24/24 Combi MONTERINGSVEJLEDNING AFTRÆK KONDENSERENDE GASKEDEL Milton HighLine HighLine 14/24/24 Combi MONTERINGSVEJLEDNING AFTRÆK INDHOLD side Montering...3 Røggasaftræk...4 Balanceret aftræk...4 Balanceret aftræk, Centroflex...5 Følgende symboler

Læs mere

1. Leveringsomfang... 3 2. Produktoverblik... 4. 2.1 Træ pille brænderens hoveddele...4 2.2 Vigtige dele - brænder...5. 3. Installation...

1. Leveringsomfang... 3 2. Produktoverblik... 4. 2.1 Træ pille brænderens hoveddele...4 2.2 Vigtige dele - brænder...5. 3. Installation... 1 Indhold 1. Leveringsomfang... 3 2. Produktoverblik... 4 2.1 Træ pille brænderens hoveddele...4 2.2 Vigtige dele - brænder...5 3. Installation... 6 3.1 Installation af brænderen...6 3.2 Installation med

Læs mere

Brugervejledning DB stokerfyr

Brugervejledning DB stokerfyr Brugervejledning DB stokerfyr Stokergården Rævehøjvej 1 6933 Kibæk Tlf. 97192017 / 40765626 MONTERING AF STOKER PÅ KEDEL Der er to ledninger som skal forbindes mellem kedel og stoker, pt 1000 vand og overkog.

Læs mere

CS120i CS150i CS250i

CS120i CS150i CS250i INSTALLATIONSVEJLEDNING CS120i CS150i CS250i Udgave 2.3 af maj 2011 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes Samling af anlæg... side 2 Tilslutning til varmekreds... side 3 Tilslutning

Læs mere

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033 O2 STYRING Fra version 7 og version 10.033 Indholds fortegnelse: Side 3 Advarsel om brug af produktet. Installation af lambda sonde. Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 El diagram. Beskrivelse af

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL ELENA ELENA STEEL ELENA AIR PLUS

RENGØRINGSMANUAL ELENA ELENA STEEL ELENA AIR PLUS RENGØRINGSMANUAL ELENA ELENA STEEL ELENA AIR PLUS I den følgende manual vil der hovedsagelig kun være illustrationer af ELENA, da ELENA Steel og ELENA Air plus ikke adskiller sig væsentligt i opbygning

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 3000

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 3000 Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 3000 Rev. 2. november 2009 Side 1 af 22 1.0.0 Indhold 1.0.0 Indhold.... 2 2.0.0 Illustrationer... 2 3.0.0 General information... 3 3.1.0 Forord... 3 3.2.0

Læs mere

M20i-CS M40i-CS M80i-CS

M20i-CS M40i-CS M80i-CS INSTALLATIONSVEJLEDNING M20i-CS M40i-CS M80i-CS Udgave 2.0 af maj 2011 Samling af fyr... side 1 Tilslutning til varmekreds... side 2 Tilslutning af transportsnegl... side 3 Tilslutning af sprinkler...

Læs mere

KONTROLPANEL ECO CLIMAX MULTI 22 DIGITAL. Display

KONTROLPANEL ECO CLIMAX MULTI 22 DIGITAL. Display Version A 4.01 Kopiering af denne manual er ikke tilladt KONTROLPANEL ECO CLIMAX MULTI 22 DIGITAL Snegl ON Kedel Temp Blæser Pumpe Display DRIFT Røg temp AUGER - COCLEA VENTOLA - FAN MAINT - MANTEN. POMPA

Læs mere

Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel. Ydelse. 12 kw kw

Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel. Ydelse. 12 kw kw MØD FAMILIEN ALCON Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel Alcon PICO er en unik stokerkedel, i et smart og tidsløst design, til dig der har brug for en lille og kompakt kedel. Kedlen er født med

Læs mere

Model BABY. WWW.VVS-Eksperten.dk

Model BABY. WWW.VVS-Eksperten.dk PANNEX PILLE BRÆNDEOVN Model BABY WWW.VVS-Eksperten.dk Indholdsfortegnelse: Sikkerheds normer... 2 Tekniske detaljer for model Baby Pille brændeovn... 2 Træpille type... 3 Opstart med pille brændeovn...

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL SOFIA

RENGØRINGSMANUAL SOFIA RENGØRINGSMANUAL SOFIA Samling og montering af kakler Sofia pille ovn uden kakler Komplet kakkel sæt Sofia Skru de 2 skruer af som holder låget til magasinet og løft dette af. Pas på data kablet Efter

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.04 april 2013 Side 1 af 18 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0 GENEREL

Læs mere

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET ISOLERET RØR-PANEL DS 452 ISOLERET TESTET AF DANSK TEKNOLOGISK INSTITUT April 2005 Monteringsvejledning SfB (51)x VIGTIGT! 1. Anvend kun originale Gabotherm-dele af hensyn til Kierulff a/s produktgaranti.

Læs mere

Brugervenlig betjening

Brugervenlig betjening Træpiller er nemt Påfyldning af piller skal kun foretages 2 3 gange om ugen for en familie på fire med et almindeligt forbrug af varmt vand. Ønsker du kun at fylde træpiller på en enkelt gang om ugen,

Læs mere

Fremtidens stokeranlæg

Fremtidens stokeranlæg Fremtidens stokeranlæg Med Woody sætter Nordic Bio Energy nye standarder for træpillefyr. Her fik man idéen at skabe et produkt af højeste kvalitet i en prisklasse, hvor alle kan være med og resultatet

Læs mere

Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere.

Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere. Ilt-styring / O 2 -styring på NBE brændere. Denne vejledning tager udgangspunkt i den generelle funktion af ilt-styring på NBE brændere og baseres på betjening via StokerCloud. På den enkelte styring kan

Læs mere

FASTBRÆNDSELSKEDEL 500 kw - 5 MW

FASTBRÆNDSELSKEDEL 500 kw - 5 MW FASTBRÆNDSELSKEDEL 500 kw - 5 MW INDUSTRIVARMES FASTBRÆNDSELSKEDEL Kedlen er en cylindrisk, højeffektiv, 3-træks røgrørs varmtvandskedel. Kedlen er beregnet til fyring med flis, træpiller og andre fastbrændselstyper.

Læs mere

ME20i - ME40i - ME80i

ME20i - ME40i - ME80i INSTALLATIONSVEJLEDNING ME20i - ME40i - ME80i Udgave 1.3 af Maj 2011 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes! Samling af fyr... side 2 Tilslutning til varmekreds... side 3 Tilslutning

Læs mere

Monteringsvejledning. Kaskade-rørforbindelse Logano plus GB312 (Dobbeltkedel) Tilbehør. Til montøren

Monteringsvejledning. Kaskade-rørforbindelse Logano plus GB312 (Dobbeltkedel) Tilbehør. Til montøren Monteringsvejledning Tilbehør Kaskade-rørforbindelse Logano plus GB32 (Dobbeltkedel) Til montøren Skal læses omhyggeligt igennem før montering og service. 6 720 68 306-03/2008 DK Indholdsfortegnelse Opstilling..................................................

Læs mere

Monteringsvejledning. Kaskade-røgkasse Logano plus GB312 (Dobbeltkedel) Til installatøren. Bedes læst omhyggeligt før montering.

Monteringsvejledning. Kaskade-røgkasse Logano plus GB312 (Dobbeltkedel) Til installatøren. Bedes læst omhyggeligt før montering. Monteringsvejledning Kaskade-røgkasse Logano plus GB (Dobbeltkedel) Til installatøren Bedes læst omhyggeligt før montering. 7 77 00 08-08/006 DK Indholdsfortegnelse Opstilling.....................................................

Læs mere

Samlevejledning til byg-selv drone

Samlevejledning til byg-selv drone Samlevejledning til byg-selv drone Dette er samlevejledningen. Hvert skridt indledes med en beskrivelse af de nødvendige komponenter, efterfulgt af en generel beskrivelse og et billede. Indhold SDU s byg-selv-drone

Læs mere

Installationsvejledning KRAPPAN 300

Installationsvejledning KRAPPAN 300 Installationsvejledning KRAPPAN 300 Installationsvejledning DANSK Indhold Beregn antal samt placering af sugekontakter... 4 Installering af rørsystemet.. 5 - Montering af Y- og T-stykker... 5 - Typiske

Læs mere

MANUAL FOR DTC 9002 Styringen :

MANUAL FOR DTC 9002 Styringen : MANUAL FOR DTC 9002 Styringen : Styringen er udviklet til styring af træpille brænder med automatisk eltænding. For at kunne regulere ydelsen på fyret til det aktuelle behov måler styringen temperaturen

Læs mere

Instalationsanvisning

Instalationsanvisning Instalationsanvisning DK UWT1682 1 Fabrikanten arbejder hele tiden på at videreudvikle alle typer og modeller. Vi beder derfor om forståelse for, at vi forbeholder os retten til ændringer af form, udstyr

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Solpaneler til svømmebassin og spa.

Solpaneler til svømmebassin og spa. Solpaneler til svømmebassin og spa. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. Welldana A/S Udgave 1,0 01-2008. Dansk. Teknisk data. Materiale. Farve. Tilslutning. Størrelser. Vandgennemstrømning.

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

Turbovex TX 250A Turbovex A/S

Turbovex TX 250A Turbovex A/S Turbovex TX 250A Side 1 af 17 1.0.0 Indhold 1.0.0 INDHOLD... 1 1.0.0 INDHOLD... 2 2.0.0 ILLUSTRATIONER... 2 3.0.0 GENEREL INFORMATION... 3 3.1.0 FORORD... 3 3.2.0 ANVENDELSESOMRÅDER... 3 3.3.0 FORKERT

Læs mere

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø

Dampgenerator Selvbyg. - - - Dansk Bademiljø Brug af dampgenerator Når alt er installeret og opsat, er man kommet der til hvor man skal til at betjene dampgeneratoren. 1) Start: Start generatoren med ON/OFF knappen på siden af generatoren. 2) Alternativ

Læs mere

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås Montage- og brugsvejledning for fjernbetjening Læs vejledningen grundigt og gem den Læs vejledningen grundigt igennem, før du tager fjernbetjeningen i brug. Opbevar vejledningen til senere brug og giv

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.15 Februar 2010 Side 1 af 23 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0

Læs mere

Teknisk vejledning Buffertank

Teknisk vejledning Buffertank Teknisk vejledning Buffertank 3600 773 Buffertank 2. udgave 11.2003 1. INDLEDNING... 2 1.1. Installation og service... 2 1.2. Sikkerhedsforskrifter... 2 2. KORREKT BRUG AF... 2 2.1. Styrekasse... 2 2.2.

Læs mere

CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse

CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse Part no 580325007/2 Dk. Jan -06 Fra serie nr. 7065-0211-41 CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse 161 103 07 06-01 161 503 03 06-01 01. Generelt...5 02. Teknisk beskrivelse

Læs mere

Kære kunde. Tillykke med dit nye Ekopower EkoHeat pillefyr. Læs denne vejledning grundigt igennem inden installationen påbegyndes.

Kære kunde. Tillykke med dit nye Ekopower EkoHeat pillefyr. Læs denne vejledning grundigt igennem inden installationen påbegyndes. Kære kunde Tillykke med dit nye Ekopower EkoHeat pillefyr. Læs denne vejledning grundigt igennem inden installationen påbegyndes. Afsnit 1. Montering af fyret Afsnit 2. Første opstart Afsnit 3. Styringen

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING. M20i - M40i - M80i. Udgave 1.5 af Maj 2011. Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes!

INSTALLATIONSVEJLEDNING. M20i - M40i - M80i. Udgave 1.5 af Maj 2011. Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes! INSTALLATIONSVEJLEDNING M20i - M40i - M80i Udgave 1.5 af Maj 2011 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes! Samling af fyr... side 1 Tilslutning til varmekreds... side 2 Tilslutning af

Læs mere

BIOMAX 16-30. Manual for BIOMAX 16 BIOMAX 30. Trinløs modulerende. Forhandler: www.vvs-eksperten.dk & www.vvs-grossisten.dk

BIOMAX 16-30. Manual for BIOMAX 16 BIOMAX 30. Trinløs modulerende. Forhandler: www.vvs-eksperten.dk & www.vvs-grossisten.dk BIOMAX 16-30 Trinløs modulerende Manual for BIOMAX 16 BIOMAX 30 Forhandler: www.vvs-eksperten.dk & www.vvs-grossisten.dk BIOMAX 16-30 Index: INDLEDNING side 3 Installation og montage KOM GODT IGANG side

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

ED 100 ED 250. Dobbelt-dørs løsning: Intern kabling VARIO - 3-delt dækkappe ESR - Dør synkronisering. Montagevejledning

ED 100 ED 250. Dobbelt-dørs løsning: Intern kabling VARIO - 3-delt dækkappe ESR - Dør synkronisering. Montagevejledning ED 100 ED 250 Dobbelt-dørs løsning: Intern kabling Montagevejledning Denne montagevejledning skal bruges i kombination med Montagevejledningen ED 100-250 Tilpasning af montageplade og dækkappe mellem dør-automatik.

Læs mere

Aduro Stålskorsten. Monteringsanvisning. www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk

Aduro Stålskorsten. Monteringsanvisning. www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk Aduro Stålskorsten Monteringsanvisning www.aduro.dk / www.skorstensberegning.dk Indhold 1. Produktinformation Side 2 2. Klassificering Side 2 3. Lovkrav Side 2 4. Anmeldelse af skorsten Side 3 5. Hvor

Læs mere

Brugsanvisning. for. Oliebrænder DOMESTIC D-3 / D-4 VVS-EKSPERTEN A/S, BLÆSBJERGVEJ 54, 8722 HEDENSTED TLF. 75890303 FAX. 75890709

Brugsanvisning. for. Oliebrænder DOMESTIC D-3 / D-4 VVS-EKSPERTEN A/S, BLÆSBJERGVEJ 54, 8722 HEDENSTED TLF. 75890303 FAX. 75890709 Brugsanvisning for Oliebrænder DOMESTIC D-3 / D-4 VVS-EKSPERTEN A/S, BLÆSBJERGVEJ 54, 8722 HEDENSTED TLF. 75890303 FAX. 75890709 WWW.VVS-EKSPERTEN.DK - 1 - Bemærk! I Danmark er brænderen fra fabrikken

Læs mere

Montagevejledning Sekundær kondenserende røggasveksler. for LogoCondens LC LogoCondens LC

Montagevejledning Sekundær kondenserende røggasveksler. for LogoCondens LC LogoCondens LC Montagevejledning Sekundær kondenserende røggasveksler for LogoCondens LC 54-131 LogoCondens LC 164-196 Indholdsfortegnelse 1. Om vejledningen......3 1.1 Indhold...... 3 1.2 Symboler...... 3 1.3 Hvem henvender

Læs mere

Træpillefyr. Fremtidens miljøvenlige opvarmning

Træpillefyr. Fremtidens miljøvenlige opvarmning Træpillefyr Høj effektivitet Brugervenligt styringsdisplay Selvrensende røgkanaler Automatisk askeudkast 4 modeller: 9, 15, 25 & 42 kw Fremtidens miljøvenlige opvarmning Hvorfor vælge et Ekoheat pillefyr?

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER Milton TopLine 80/100

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER Milton TopLine 80/100 Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GASKEDLER Milton TopLine 80/100 4 stk. Milton TopLine 100 monteret på Ejby Skole. Ny generation af kompakte I særklasse til opvarmning af industri-

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL FRANCESCA `07

RENGØRINGSMANUAL FRANCESCA `07 RENGØRINGSMANUAL FRANCESCA `07 Klargøring af pilleovn med side afgang Fjern de små sammenhæftninger som vist på illustrationen til venstre Afmonter venstre side panel som vist i afsnit 4.2. og fjern det

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

Vejledning for Installation CPI 12

Vejledning for Installation CPI 12 Vejledning for Installation CPI 12 Udgave 2.3 af Maj 2011 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes Bemærk placering i fyrrum mht. pladskrav! Placering i fyrrummet...side 2 Tilslutning

Læs mere

Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende

Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende NORDIC BIO ENERGY LTD Pellets Systems. Montering af Kedlen. A: 1040 mm B: 700 mm C: 526 mm D: 730 mm E: 356 mm F: 224 mm G: 858 mm H: 941 mm 1: Fremløb køle kreds

Læs mere

6 720 643 475-01.1I. Kombivandvarmer 200 LW-300 LW. Vejledning. 6720803953 2012/09 da

6 720 643 475-01.1I. Kombivandvarmer 200 LW-300 LW. Vejledning. 6720803953 2012/09 da 0-0.I Kombivandvarmer 00 LW-00 LW Vejledning 009 0/09 da Indhold Information... Tilhørende dele... Tjekliste ved installation... Installation/indstilling af cirkulationspumpe... Pumpekapacitet Kombivandvarmeren

Læs mere

Aduro 5-1. Indbygningsvejledning. www.aduro.dk / www.aduro.no

Aduro 5-1. Indbygningsvejledning. www.aduro.dk / www.aduro.no Aduro 5-1 Indbygningsvejledning www.aduro.dk / www.aduro.no Installation af pejseindsatsen Du må gerne selv installere din pejseindsats det kan dog anbefales at tage din skorstensfejer med på råd. Du kan

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

CS120i CS150i CS250i

CS120i CS150i CS250i DK INSTALLATIONSVEJLEDNING CS120i CS150i CS250i Udgave 2.4 af august 2013 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes Fyrrum og placering af anlæg... side 2 Samling af anlæg... side 3 Tilslutning

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere

Produktark for SA 16xx - Alcon G16 Stoker - 16 kw. Alcon Stoker G16 - Her vist med 400 ltr. silomagasin. 60 mg/m3 5,2 mg/m3 16,8 mg/m3

Produktark for SA 16xx - Alcon G16 Stoker - 16 kw. Alcon Stoker G16 - Her vist med 400 ltr. silomagasin. 60 mg/m3 5,2 mg/m3 16,8 mg/m3 Alcon Stoker G16: Isenkram til fornuftige priser * Dansk produceret. * Den velkendte Alcon 5-16 kedel indgår i stokeren. * Røgafgang bagud. * Brugervenlig styring med indbygget iltsonde. * Silomagasin

Læs mere

Masser af kvalitet for pengene med Scotte Plus pillefyr

Masser af kvalitet for pengene med Scotte Plus pillefyr Masser af kvalitet for pengene med Scotte Plus pillefyr Et skift til træpiller sparer mange penge Med en kedel til træpiller kan en gennemsnitlig dansk husholdning spare op til 50-60% på varmeregningen

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

DSE4200 Installationsvejledning

DSE4200 Installationsvejledning Dokument Nr.: D3702-018 Version: 02.01.00 13. august 2015 DSE Test Solutions Indhold 1. GENERELT... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Omfang... 3 2. INSTALLATIONSVEJLEDNING TRIN FOR TRIN... 3 2.1 Oversigt over tilhørende

Læs mere

Træpillefyr M. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. www.biovarme.dk Træpillefyr M www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr udviklet

Læs mere

Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende 16 Kw

Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende 16 Kw Scotte Stoker Sæt 5 trins modulerende 16 Kw NORDIC BIO ENERGY LTD Pellets Systems. Montering af Kedlen. A: 1040 mm B: 700 mm C: 526 mm D: 730 mm E: 356 mm F: 224 mm G: 858 mm H: 941 mm 1: Fremløb køle

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

Etablering af et WS bioclean 75 PE i beton

Etablering af et WS bioclean 75 PE i beton Frit ind- og afløb WS bioclean tm er konstrueret således, at det ikke kræver udløbspumpe. Dette under forudsætning af, at der altid er frit afløb fra minirenseanlægget. Hvis ikke dette kan lade sig gøre,

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Til installatøren Monteringsvejledning Kaskaderamme Milton TopLine 80/100 Skal læses omhyggeligt før montering Kaskaderamme Milton TopLine 80/100 9 7 1 A2 5 A1 B2 8 B1 6 C2 2 10 3 C1 C1 4 A2 C2 B2 B1 A1

Læs mere