Glade børn lærer bedst

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glade børn lærer bedst"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde onsdag d. 4/ Rødding Friskole kl max Glade børn lærer bedst Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Poul, Jens. Fraværende: Sandwich og Kaffe: Jens Ansvarlig Dagsorden med referat Velkommen til den nye bestyrelse - præsentationsrunde: - Hvem er du? - Hvad synes du er vigtigt for at ha verdens bedste skole og børnehave? - Hvad kunne du tænke dig at have fokus på eller bidrage med i den kommende bestyrelsesperiode? Brobygning fra den tidligere til den nuværende bestyrelse: - Hvad er der arbejdet med i den tidligere bestyrelse? - Hvilke tanker fremadrettet havde den tidligere bestyrelse? - Er der nogen, der mangler information eller lign.? - Er der nogen, der kunne have lyst til at deltage på ét af friskoleforeningens introduktionskurser for bestyrelser? Se: - Hvad forventer vi af os selv og hinanden i den kommende bestyrelsesperiode? Præsentation: Henrik: vil godt fortsætte på kassererposten, men vil også gerne give posten videre. Ikke bare tænke bygninger men indhold. Er det tid til et elevråd med den størrelse vi har? Stinne: Vi har allerede en rigtig god skole, børnene er tilfredse. snakke om elevråd og indhold i skolen. Tager med på introkursus om at være i bestyrelsen. 24. maj på Simmersted Friskole 17-20

2 Pernille: valgt af lærerrådet til at være lærerrepræsentant for dette skoleår. Ikke medlem af bestyrelsen. Har fokus på at dette er stedet hvor det bliver vores skole. Koordinering af forældre-ejerskab og daglig praksis. Poul: Ønsker om fokus på at elever tør stå frem med meninger og ytre sig og deltage. Den almen-menneskelige dannelse. Fokus på IT, sikkerhed (Et sikkert program : Office 365 med adgang med Uni-login.) Ditte: Se på indholdet i vores skole. Forandringer i størrelse kræver at vi kigger på hvilke strukturer der skal ændres for at passe endnu. Vi skal have ændret i vedtægter, da der er kommet ny lov om tilsynsførende. Der er stadig bygninger, der trænger til at renoveres/ombygges, men nu er det tid at se på det inde i bygningerne. Hvordan får vi et bredt forankret ejerskab i forældreflokken, så vi er med alle sammen. Hvad skal der til for at få det løftet? der sidder i bestyrelsen sidder på pladser andre også gerne ville have bestridt. Det forpligter, så man har pligt til at orientere sig og hjælpe med kommunikationen, hvis forældre henvender sig. Få det fulgt til dørs til skolen, kontoret, lærerværelse. Bestyrelsen er et godt forældre-bindeled til resten af forældreflokken. Tager med til intromøde 24.5 Pia: Vigtigt at få formidlet værdierne videre til alle de nye. Holde fast i de gode måder at være på. Det skal have plads. Lars: Det børnene kan sammen her, som vi så i musical, viser at det er det vigtige at børnene kan trives gennem hele deres skoletid og vi skal passe på det som er værdier igennem hele skoletiden. Vil gerne være med i bygge-processer fremad. Vi skal ikke lave det hele om men fortsætte den gode retning, der er igang i bestyrelsen. Tager med til intromøde 24.5 Maja: Det er spændende at være med i bestyrelsen. Den gode udfordring er at få forældrene inddraget godt i at lave skole. Gerne et par arrangementer hver vinter, hvor vi 1. taler (selv) om vores værdier og 2. får et foredrag som også er åbent for lokalområdet. Nu hvor vi er en skole som kører godt skal vi også være et aktiv for lokalområdet og byde ind med det vi mener og gør. Snak om hvad gode økonomi er til for. Hvad bruger vi den godt til. Jens: er ikke medlem af bestyrelsen, men sidder med. Det er her vi sørger for at skolens tandhjul griber rigtigt ind i hinanden, så hele skolens maskine kører. Vigtigt at bestyrelsen er klare på hvilke områder der er ledelsens og hvilke der er de store linier, som bestyrelsen trækker op.

3 Skolens vækst har været stor, men den flade ledelsesstruktur gør at vi har et meget stort fokus på at have alle de gode værdier med os selvom vi vokser. Pia sender forretningsorden og vedtægter til alle nye Læses til næste møde. (gerne med link til friskoleloven) bestyrelsesmedlemmer. Tak! :-) underskriver tavshedserklæring, for på møderne kommer emner op, som ikke skal længere end bestyrelsesbordet. Skolen har tegnet en bestyrelses-ansvars-forsikring. Vigtigt at mails /dagsordner ikke ligger fremme, hvor børnene ser det hjemme. Hvis vi vil vide vores aller yderst rammer, så er det Friskoleloven, der gælder for os. Se også Friskoleforeningens hjemmeside. Konstituering Vi skal have valgt formand, næstformand og kasserer Ditte Sjørslev er valgt som formand. Maja Lomholdt er valgt som næstformand. Henrik Svendsen er valgt som kasserer. Jens Siden sidst - Hvad er der sket i Rødding Friskole og Børnehave siden sidste bestyrelsesmøde (ret meget!)? - Generalforsamling, ny bestyrelse - Nyt personale: Stor trivsel på lærerværelset. Trods mange aften/weekend-arrangementer og ferien faldt på et tørt sted. Vi har ansat Vinni og Anne Margrethe barselsvikarer på fuld tid og Line: ½ tid. Per er startet i praktik 4 uger for at se om han kan være i flex-job som pedel 16 timer/uge. Peter fortsætter. - Musical ugen endnu engang en stor succes. Stor følelse af friskolefællesskab og at alle kan byde ind til det store skolefællesskab. Det er dejligt at mærke at vores grundsten i at lave musical kan lykkes også med 150 nye elever. - Storegruppens start. Kommet rigtig godt fra start. Der er startet 11 nye børn spredt over børnehave og storegruppe. De andre børn tager så godt imod! Status på ombygnings- og renoveringsprocessen - Hvordan har processen fungeret?

4 Vi blev færdige til tiden. Der er lige en hage med kloak-systemet, der lå under en mødding-beton-plads vi ikke kender. Men alt er nu tilsluttet. håndværkere har arbejdet så godt og forstående for at vi skulle være færdige til tiden. Fin proces -trods de overraskelser der dukkede op undervejs. Børnehaven ønsker først at få lavet køkken når der er sommer udenfor og ikke så mange nye børn og ting lige nu. - Status for tidsplan og økonomi: Budgettet for Storegrupperum, lærerværelse og billedkunst holder fint. Tingvej 12 blev lidt dyrere end vi regnede med. En meget stor post er lys og el i Tingvej 12. Vi skal leve op til - og kunne dokumentere at vi lever op til det nye bygningsreglement. Vi har en stor udfordring i forhold til kloakledningen fra Hønsehuset og ud mod vejen. Der er trærødder i, som spærrer. Rørene skal lægges om. Samtidig skal vi også have lavet 2 brønde ved vejen ved P-pladsen om. Det kræver en indsats meget snart. Kommer til at koste ,- kr. Nu skal vi spare godt op igen, før vi sætter gang i nye ombygningsprojekter. Vores likviditet skal lige have tid til at bygge sig op igen. Erfaring: Det er en økonomisk måde at bygge på, men næste gang er der brug for en håndfuld forældre, der kan hjælpe med at styre byggeriet og hjælpe med snakken med håndværkere. Det kræver meget tid og viden, så Jens kan ikke nå det hele selv. Det har været en stor hjælp, at Henrik har været med. De 3 opdelte arbejdsdage har været en rigtig god hjælp. Men det er vigtigt at der blandes i forældreflokken, så man møder nogen fra de andre årgange. Så højst en deling i 2, for at der er opgaver til alle. Ditte Årshjul for Rødding Friskole og Børnehave - Hvad skal bestyrelsen være opmærksom på i løbet af året? kigger på den uddelte oversigt, så vi kan fylde flere ting på næste gang. Henrik og Jens ser på regnskabs-opgaver, der skal ind. Poul taler med Charlotte om børnehavens årspunkter. Punkter der skal med på årshjul skal sendes til Ditte i god tid før næste møde.

5 :) Nyt fra børnehave og SFO Hvem vil være kontaktperson mellem bestyrelse og børnehave? Børnehavens vedtægterne siger, at der skal være en repræsentant for bestyrelsen til børnehavens kontakt. Som står for den løbende dialog, så vi hænger godt sammen. Poul vælges som bindeled og står for det faste punkt med nyt fra børnehave og sfo på bestyrelsesmødet. Der er fuldt hus i børnehaven og der er ikke plads til nye før april Det er vægtet højt at årgangene er ca. lige store. Der er 104 tilmeldt aftenens fællesspisning. Der er tildelt 18 timer til børn med særlig støtte. Derfor har vi fået Maren ind. Med så mange børn i sfo er der tilført flere voksen-timer (Heidi og Maren) i sfo og storegruppe-regi. Heidis hjælpetimer i skolen overgår til sfo. Begge vores syriske medarbejdere har fået forlænget deres praktik til 5. juni. Ditte I tilfælde af lockout. Vi er ikke udtaget til strejke men varslet til lockout. - Hvad skal vi være særligt opmærksomme på? - Hvordan bidrager bestyrelsen bedst til håndteringen af en vanskelig situation? Vil nogen være med i planlægning af kommunikation og håndtering af en sådan situation. Vigtigt at bestyrelsen er meget med i kommunikationen, i forhold til børn, forældre og kontakt til ansatte. Ledelsen har beredskabsplanen klar, men det er godt at signalere at bestyrelsen står bag og er med i processen. Ditte går ind i det arbejde, og mødes med Jens efter London-lejrskolen. Jens indkalder. Kommende mødedatoer: Husk kalenderen. Pia på kontoret melder os samlet til deltagelse på Simmersted Friskoles bestyrelses-intro-møde 24. maj. Pia, Stinne, Ditte, Henrik, Lars vil gerne deltage. Poul og Maja giver kontoret besked i denne uge om de deltager. Lærerne laver ikke pædagogisk dag med forældreovertagelse i år, da vi er så mange. Derfor laves eftermiddagsmøder med planlægning bestyrelsesmøde (send mail til Ditte med punkter til dagsorden senest 1. maj)

6 6.6 Fællesmøde mellem bestyrelse og personalegruppe - efterfulgt af 1 time kun for bestyrelse. Eventuelt Hver dagsorden starter med kommentarer til og godkendelse af referat. Pia sender referat ud efter hvert møde. Debat-pilot-kursus udbydes af friskoleforeningen og højskoleforening om Frirums-debat. Maja deler info med bestyrelsen.

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Referent: Pernille Glade børn lærer bedst Trivsel Samtale Skolen for livet Ansvarlighed Samarbejdsevne Initiativ Faglighed Fællesskab

Referent: Pernille Glade børn lærer bedst Trivsel Samtale Skolen for livet Ansvarlighed Samarbejdsevne Initiativ Faglighed Fællesskab Bestyrelsesmøde d. 10/10 2016 Mødested: Rødding Friskole Mødetidspunkt: 19.00 22.00 Deltagere: Maja, Tina, Ditte, Pehr, Henrik, Jens, Pernille (Kristen dukkede ikke op) Kaffe og andet godt: Ditte Referent:

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Referat fra d Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole

Referat fra d Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole Referat fra d. 27.02.2019 Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole Dato: 27.02.2019 Deltagere: Afbud: Andreas Simon, bestyrelse, Manuela, Ebba og Louise Godkendes Beslutning Drøftelse aftale Referat: 1. Dagsorden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter 1: Elevrådets Navn Rådets navn er Elevrådet på Roskilde Katedralskole - forkortet Elevrådet. 2: Elevrådets Formål Elevrådets formål er, at repræsentere Roskilde

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Holbæk lille Skole. Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl Referat. Tid og ansvarlig

Bestyrelsesmøde. Holbæk lille Skole. Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl Referat. Tid og ansvarlig 1 Holbæk lille Skole Bestyrelsesmøde Sted: Stenhusvej 22A, multirummet Mandag den 18/11 kl. 19.00 Husk venligst evt. afbud til Calle Nørvig calle@hls.dk Skolebestyrelsens medlemmer Forældre: Christine

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave

Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave Dagsordren Fællesbestyrelsesmøde Fårup Skole og Børnehave Dato: 15. januar 2018 kl. 18.30 20.30 Deltagere: Forældrerep. Anita, Claus, Heidi, Janne, Lars, Rosa

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften

Kløverbladet. Februar 2010 Årgang 12, Nummer 3. 10/2 Skoleforældremøde. 12/2 Fastelavnsfest. 15/2-19/2 Vinterferie. 23/2 Klubaften Kløverbladet 10/2 Skoleforældremøde 12/2 Fastelavnsfest 15/2-19/2 Vinterferie 23/2 Klubaften 24/2 Intromøde for kommende 0. kl. og deres forældre 12/3 Skolens fødselsdag teaterforestilling 3. 7. kl. 17/3

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Lidt om en forretningsorden

Lidt om en forretningsorden Lidt om en forretningsorden Tanken bag en forretningsorden er, at der skal være et sæt etablerede og anerkendte spilleregler for arbejdet i bestyrelsen. Spillereglerne kan blandt andet sige noget om: -

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 25-09-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mads, Kristian, Jack, Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl. 19.00 22.00 Afbud: Christian Schou 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Nyt fra elevrådet - afgørelse vedrørende skolefest 3. Nyt fra formand og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Deltagere: Joachim, Anne, John, Mette, Ulrik, Jesper, Lea og Suzette (ref.) Afbud: Christian, Lise og Tine Ikke mødt: Anne Emne Aftalt Ansvarlig Godkendelse af

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole

Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole Bilag til 'Vedtægter for Vinderød Privatskole' Indhold 1. Bestyrelsen... 2 a. Konstituering... 2 b. Årets møder... 2 c. Mødedeltagelse...

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN DAGSORDEN Bestyrelsesmøde i Darum Børneby Mandag d. 24. august 2015 19-22 Møde indkaldt af KN Deltagere: Karen Alexandersen, Lene Bækdal, Tine Nielsen, Tina Schønnemann, Heidi Bjerre Mørch, Jeanette Lundgaard,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld

Referat. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld Referat Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld Skole) Mødedato Mødested Møde start/slut 5/12 2017 Personalerummet 17:30/20:00 Sjølund-Hejls Skole

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge. Referat af skolebestyrelsens møde onsdag den 7. juni 2017 kl. 16:00 18:30

Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge. Referat af skolebestyrelsens møde onsdag den 7. juni 2017 kl. 16:00 18:30 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde onsdag den 7. juni 2017 kl. 16:00 18:30 Tilstede: Lene Høyer Tina Baungaard - afbud Anne Stubsgaard Jon Paludan

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse

REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse REFERAT Emne: BU Engum Fællesbestyrelse Mødedato 26. oktober 20016 Deltagere Mødested/lokale Sognelokalet Mødet påbegyndt kl. 17.00 Skolebestyrelsen, Elevrådsformand og næstformand Fraværende Stine, Jacob,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse. Forældredeltagere: Peter Beiter Brasholt, Louise Heilberg, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Anni Baun,

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde d. 30/11 2016 Mødested: Rødding Friskole Mødetidspunkt: 19.00 22.00 Deltagere: Maja, Ditte, Pernille (senere), Pehr (forsinket), Kristen, Henrik, Jens Kaffe og andet godt: Kristen Referent:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

ÅDALSKOLEN. SKOLEBESTYRELSEN Referat. MANDAG DEN 16. AUGUST 2010 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET i DALGASAFDELINGEN

ÅDALSKOLEN. SKOLEBESTYRELSEN Referat. MANDAG DEN 16. AUGUST 2010 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET i DALGASAFDELINGEN ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat MANDAG DEN 16. AUGUST 2010 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET i DALGASAFDELINGEN DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE 1. Forslag til forretningsorden 2. Konstituering:

Læs mere

Skolen. Referat 27. september Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer! Bestyrelsesmøde. Mødedato Tirsdag den 26. september 2017 kl.

Skolen. Referat 27. september Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer! Bestyrelsesmøde. Mødedato Tirsdag den 26. september 2017 kl. Referat 27. september 2017 Udvalg Bestyrelsesmøde Mødedato Tirsdag den 26. september 2017 kl. 19 21 Mødelokale Skolen Åbne sager Pkt. 1055-1062 Lukkede sager Fraværende Valg af ordstyrer Referat Husk at

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE RØNBJERG/DALGASSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Fælles møde Referat af mødet ONSDAG DEN 9. APRIL 2008 PÅ LÆRERVÆRELSET Jeg vil foreslå at vi todeler mødet. Et for den nye bestyrelse og i forlængelse heraf et fællesmøde.

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde for Dagtilbud Katrinedal d. 10/4 18 kl Mødested: Distriktskontoret Tuse Byvej 16 A Tuse

Dagsorden bestyrelsesmøde for Dagtilbud Katrinedal d. 10/4 18 kl Mødested: Distriktskontoret Tuse Byvej 16 A Tuse Dagsorden bestyrelsesmøde for Dagtilbud Katrinedal d. 10/4 18 kl. 17.15 19.15 Mødested: Distriktskontoret Tuse Byvej 16 A Tuse Deltagere: Tanya, Ferida, Christina, Tobias, Lisbeth, Kira, Margith, Jesper,

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Uddannelsesplan. for pædagogstuderende i praktik. Nørreskovskolens SFO/Klub Skolegade 9 6430 Nordborg

Uddannelsesplan. for pædagogstuderende i praktik. Nørreskovskolens SFO/Klub Skolegade 9 6430 Nordborg Uddannelsesplan for pædagogstuderende i praktik Nørreskovskolens SFO/Klub Skolegade 9 6430 Nordborg Velkommen! Hermed byder vi dig velkommen som pædagogstuderende i Nørreskovskolens SFO. Skolegade 9 6430

Læs mere

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018 Dette er beretningen fra børnehaveklasselederudvalget i FSL 2018. Så er vi her igen og igen i år med max deltagerantal på 76 - det er fantastisk at mærke jeres opbakning til årskurserne. Der går ikke meget

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i udskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til udskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 11.04 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 27-09-2016 Kl.: 18.30-21.30 Fraværende: Sussie Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1.

Læs mere

Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove Fraværende:

Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove Fraværende: Referat til Skole/SFO-udvalget ved Darum Børne-ungecenter Mandag den 2.juni 2008 kl. 19.00 på lærerværelset. Tilstede:Helle E, Helle S, Rikke, Lars Jeppe, Helle K, Allan, Henrik, Kirsten, Thomas, Tove

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl. 19.00-21.15 I Vildrosen Afbud: Cathe Punktets Tema art Punkter til evt. 1. I Nyt fra formanden Orientering om, hvad der er af nyt

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde

Dagsorden bestyrelsesmøde ! Dagsorden bestyrelsesmøde Dato og tidspunkt: 5. april 2017 kl. 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Referent: Afbud: Peter og Ester 1 18.30-18.35 2 18.35-18.40 3 18.40-19.30 Godkendelse af referat Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 15.03.2018 Tilstede fra bestyrelse: Anne, Lars, Carina, Pernille, Lene, Tommy, Thomas, Mia, Troels og Nis. Fraværende fra bestyrelsen: Lone. Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017.

Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017. Bestyrelsens beretning 2015/16 Stige Friskole. Generalforsamling 7. april 2016 Anne: Som formand for bestyrelsen vil jeg starte fremlæggelsen af bestyrelsens beretning for 2016/2017. Bestyrelsen består

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL. 19.00-21:30 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 22-03 2018. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. Til min. debat info beslut. 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B Godkendt med tilføjelse af punkt Ole N under nyt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 31. maj, 2017, 17.00 til 19.00 Mødested: Fysiklokalet Bemærkninger: Håndmadder til mødet Fraværende/afbud: Nina, Britt, Kirsten, Jens Bak Christensen eleverne.

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere