Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 8. marts 2017 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 8. marts 2017 kl"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 8. marts 2017 kl Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 26 personer. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross Sørensen, som blev valgt. Dirigenten konstaterede, at den ordinære generalforsamling var indkaldt og varslet i overensstemmelse med foreningens vedtægter, og at generalforsamlingen dermed var beslutningsdygtig. 2. Beretning ved formanden Bestyrelsen har i det forløbne år igen deltaget i diverse møder og messer, med relation til at drive en antenneforening. Der er dog lagt vægt på møderne der er afholdt med YouSee angående de ændringer, som brugerafstemningen viste. Der var kun 252 der afgav deres stemme, hvilket er en kraftig tilbagegang i forhold til I det samme møde blev der også forhandlet om priser på programmerne, samt priser på de 3 pakker vi har og tilbyder i Som noget nyt tilbyder foreningen nu internet u/tv pakke, men det kræver, at man stadig er medlem af antenneforeningen, og samtidig betaler kontingent til os, prisen på dette tilbud kommer under punkt 7, kontingentet for Der var lidt over 100 medlemmer, som ønskede at skifte pakke i det nye år. Det fordeler sig med 36 ned i grundpakken, 35 ned i mellempakken, 8 ville op i fuldpakken, og 14 ville op i mellempakken, samt 8 der ønskede internet u /Tv. pakke, desuden valgte 17 at melde sig ud. Vi har nu 1490 af vore medlemmer som har internet fra YouSee, hvilket er en stigning på 64 i forhold til 2015, det gør samtidig en stigning i det beløb vi har fået fra YouSee på kr ,- For at levere internet i vores net. Vi er nu nået dertil, hvor YouSee har sagt stop for tilkøb af ekstra kanaler, fra SBS/Discovery / ViaSat. Gældende fra d Hvorimod alle programmer fra TV 2 stadigvæk kan tilkøbes. Men vi har stadig medlemmer, som har købt ekstra kanaler, vi ved bare ikke hvilke de har købt, og vi har heller ikke fået oplyst at vore medlemmer har fået opsagt deres tilkøbte kanaler, men vi må se hvad der sker i nærmeste fremtid. Hvis vi fremover skal tilbyde vore medlemmer, at tilkøbe alle andre programmer kræves det, at vi skal lægge Tv 3 - Kanal 5 og Dk4 ned i grundpakken, som så vil stige med ca. kr.825,- herefter vil vores grundpakke koste ca. kr. 2000,- om året.

2 Hvis vi i stedet vælger grundpakken fra YouSee, vil vi fremover ikke have indflydelse på, hvilke programmer der skal ligge i denne pakke, da det vil være YouSee som bestemmer sammensætningen, og også prisen. Men der vil så være mulighed for at tilkøbe alle andre programmer. Vi vil stadig selv bestemme programmerne i de andre pakker. Jeg vil så komme ind på hvad der skete Nytårs aften da signalet forsvandt. Selv nåede jeg at se på tv et at YouSee havde store problemer, hvorefter signalet forsvandt, og et sandt helvede brød ud. Der var rigtig mange som forstod, hvad der var sket, men der var også en del der var rigtige uforskammede og fortalte i store vendinger, at vi bare havde at få det ordnet, for det kunne ikke være rigtigt at man skulle undvære Tv. en Nytårsaften, og hvis vi ikke gjorde det, ville de melde sig ud, for vi var ikke vores stilling værdig, som bestyrelse for antenneforeningen. Men samtidig skete der også andre ting, det var at vi ikke var i stand til at sende SMS beskeder ud til vore medlemmer, da der var blevet ændret på nogle koder ved det selskab vi bruger, de havde ikke givet os besked om denne ændring, også her vil jeg igen henstille til, at man tilmelder sig denne service, som normalt virker upåklageligt, via vores hjemmeside, som er ringefa.dk Alene jeg havde ca. 40 opringninger, den sidste kl. 23,30 så stikket blev trukket, da vi gik i seng. Men hvad der egentligt skete den aften, har vi ikke fået endelig belyst fra YouSee, da politiet endnu ikke har afsluttet deres undersøgelser, og når de er det, får vi nok ikke hele sandheden at vide. Jeg vil også nævne at vi i bestyrelsen også får ros for det arbejde vi gør for foreningen, så alt er ikke negativt der er også plusser at hente. Så vil jeg igen komme tilbage til et ømt punkt, man siger jeg ikke er til at få fat på, når man ringer til mig. Jeg har jo ikke fast kontortid, og i 9 ud af 10 telefonopkald lægger man ikke besked på min telefonsvarer, man lægger bare røret igen, hvis der bliver lagt en besked, ringer jeg altid op, når jeg igen kommer til telefonen. Hvordan ser så fremtiden ud for fællesantennen, i øjeblikket er der ved at blive klargjort på den nye Støberigrund med 46 lejligheder, så begynder man at byggemodne på den gamle golfbane, og der er også planer på Rynkebyvej, men hvor mange grunde der bliver ved vi ikke på nuværende tidspunkt. Så har vi været i dialog med YouSee, som helst ser at vi opgraderer vores anlæg til en hastighed på en Gigabit også kaldet docsis 3,1 som standard, da de er godt i gang med alle deres egne anlæg, men bestyrelsen stiller sig tvivlende om det er nu eller senere, vi skal tage stilling til denne opgradering, da vi selv Pt. er i stand til at levere en hastighed på 300/60 Mbit. YouSee vil gerne betale en del af omkostningerne hvis vi så vil binde os for mindst 5-7 år alt efter hvor meget de skal betale for opgraderingen, vi taler om et beløb i størrelses orden 5 til 6½ mil.kr.

3 Til sidst og ikke mindst har der i årets løb været medlemmer som ønskede, at vi går ind og ændrer på forskellige ting som er nævnt i min beretning, men som fik at vide, de skulle stille det som et forslag, så det kunne blive forelagt på generalforsamlingen, da den jo er øverste myndighed til at tage stilling om det skal gennemføres, men der er ikke indkommet nogen forslag. Jeg vil hermed slutte min beretning. Spørgsmål fra salen: Hvor mange medlemmer er der i foreningen? Svar fra Mogens E.: 1480 internetkunder, 2400 TV-kunder. Spørgsmål fra salen: Der har været stor diskussion om radiokanalerne, mister vi dem? Og er bestyrelsen tilfredse med samarbejdet med YouSee? Svar fra Carsten L.: YouSee er gode til markedsføring, men har været lidt for gode i denne situation og meldt ud, at det lukker (FM), men RFA henter radiosignalerne ned, og vi mister ikke FM-signalet. Mogens E.: Til anden del af spørgsmålet kan der siges, at YouSee har gennemgået mange forandringer det sidste års tid i koncernen, men i det store og hele er vi tilfredse med samarbejdet. Spørgeren fortalte yderligere, at han havde været tilmeldt SMS-service fra YouSee, men afmeldt den igen, fordi der kom mange (forvirrede) meldinger, som ikke vedkom medlemmerne i RFA. Mogens E. opfordrede dog spørgeren til at tilmelde sig igen, fordi bl.a. ved nedbrud får man en hurtig melding. Spørgsmål fra salen: Det nævnes, at TV2-kanalerne kan tilkøbes, men ikke DK4, hvorfor ikke? Svar fra Mogens E./Carsten L.: Det er fordi TV2 ligger i vores grundpakke, så kan alle andre TV2-kanaler tilkøbes, men vær imidlertid opmærksom på, at der er visse kanaler, man ikke kan få enkeltvis. Af tekniske årsager, kan man ikke få kanaler, som ligger i YouSee s Regionalgrundpakke. Det er f.eks. kanaler som TV3, Kanal 5 og DK4. Derudover kan man ikke tilkøbe kanaler enkeltvis fra Viasat og Discovery Network Danmark, da vi ikke vil leve op til krav om, at vi så skal have hhv. TV3 (Viasat) og Kanal 5 (Discovery Network Danmark) i vores Grundpakke. Spørgsmål fra salen: Streaming af programmer bliver mere og mere almindeligt, hvordan ser RFA på den udvikling/foreningens fremtid? Svar fra Mogens E.: Vi anser vores internet for stabilt, TV-programafvikling ligeså, og antallet af medlemmer er status qua, så derfor ser jeg fortsat en fremtid for foreningen. Beretningen blev herefter godkendt.

4 3. Regnskabet ved kassereren Regnskabet for 2016 blev gennemgået af Carsten Lindholm. Spørgsmål fra salen: Investeringer i fremtiden? Svar fra Carsten L.: Vi skal være (vel)polstrerede, så vi i fremtiden kan investere i det fornødne isenkram (YouSee ønsker allerede nu, at vi investerer i Giganet, og det vil koste nogle millioner kr.). Uddybning af svaret fra Mogens E.: Lovgivningen siger, at bygherren ikke er pligtig til at lægge fællesantenne ind ved nybyggeri. Vi vil gerne investere i nye områder, så vi er på forkant. Spørgsmål fra salen: Kan regnskabet ikke blive lagt på hjemmesiden inden generalforsamlingen? Svar fra Mogens E.: Af konkurrencemæssige hensyn ønsker vi ikke at lægge det der, men man er altid velkommen til at kontakte mig for at få det udleveret inden generalforsamlingen. Spørgsmål fra salen: Hvordan er konkurrencen med andre selskaber her i området? Svar fra Mogens E.: Vi er altid presset af andre udbydere, i selve Ringe by er de andre selskaber ikke så aktive, men i yderkanterne der foregår der udbygning af diverse fibernet. Carsten L.: Som fast leverandør er RFA stabil og prismæssigt er vi også ok. Mogens E.: Vi har en serviceaftale med Dansk Kabel TV, vi har haft kontrakt med dem siden 1986, og de skifter de forskellige ting, når der konstateres fejl og noget går i stykker. Regnskabet for 2016 blev herefter godkendt. 4. Forelæggelse af næste års budget Budget 2017 blev forelagt af Carsten Lindholm. Spørgsmål fra salen: Er det et forsigtigt budget for 2017? Svar fra Carsten L.: Ja, det er lidt konservativt meldt ud, men vi vil gerne have, at det holder. Budget 2017 blev vedtaget. 5. Indkomne forslag Forslag fra Torben Schou Henriksen, Dalager 174: (Oplæst af Mogens E.): Bestyrelsen bedes undersøge muligheden for at tilkøbe enkelt-programmer efter "ala-carte" princippet hos YouSee. Det er blevet indført hos DSA (Dyrup/Sanderum Antenneforening) i marts Se evt. DSA's hjemmeside Det må vi i RFA også kunne få tilbudt.

5 Svar fra Mogens E.: Som tidligere nævnt er tilkøb af TV2-kanaler ikke noget problem, fordi vi har hovedkanalen i vores grundpakke, men tilkøb af kanaler fra SBS/Discovery og Viasat er problemet, da vi ikke har deres hovedkanaler i grundpakken. Forslaget blev drøftet på tværs af salen, og forslagsstilleren var tilfreds med de svar han fik. 6. Vedtagelse af honorar til formand og kasserer Bestyrelsen stiller forslag om følgende: (Oplæst af Mogens E.) Formandens og kassererens løn stiger med 1 krone pr. medlem til i alt kr. 25,- pr. medlem for dem begge. Forslaget blev vedtaget, stigningen er indregnet i budgettet for Vedtagelse af næste års kontingent Internet uden TV 600,00 kr. Grundpakke 1.300,00 kr. Mellempakke 3.975,00 kr. Fuldpakke 5.875,00 kr. Spørgsmål fra salen: Er stigningen i priserne udelukkende fra YouSee? Svar fra Mogens E./Carsten L.: Ja, det er udbyderne af programmerne + forøgede Copydan-afgifter, der giver den ekstra stigning. Priserne for 2017 blev vedtaget. 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt suppleanter På valg: Næstformand Jan Jørgensen Kasserer Lonnie Nielsen Bestyrelsesmedlem Asmund Nielsen Suppleant Erling Nielsen Da der ikke var yderligere fra salen som ønskede at stille op, var det genvalg til alle. 9. Valg af registreret/statsautoriseret revisor. Samt 2 kritiske revisorer valgt af og blandt medlemmerne På valg: Korsgaard Revision A/S v/anders Korsgaard Da der ikke kom andre forslag til revisionsfirma, var det genvalg.

6 Valg af kritiske revisorer: John Madsen og Jørgen Jensen begge ønskede ikke genvalg Nyvalgte kritiske revisorer blev: Lone Larsen og Ole Græns Spørgsmål fra salen: Hvad laver en kritisk revisor? Og er det overhovedet nødvendigt med kritiske revisorer, når vi har et revisionsfirma? Svar fra Mogens E.: De gennemgår regnskabet sammen med revisionsfirmaet, foreningens formand og kasserer, og de kan se alle de bilag m.v. som de ønsker. Carsten L.: Det er sundt med foreningsvalgte kritiske revisorer. Jeg føler mig tryg ved, at de også har gennemgået regnskabet. 10. Eventuelt Der kom ros fra salen til bestyrelsen, det er urimeligt med al den kritik I har fået i forbindelse med det store nedbrud nytårsaften, mange tilkendegav, at de var tilfredse med bestyrelsens daglige arbejde. Nogle tekniske spørgsmål blev fremlagt, de blev afklaret mellem spørger og foreningens tekniske kloge hoveder. Spørgsmål fra salen: Hvorfor er der kun 6 medlemmer i bestyrelsen? Svar fra Mogens E.: I vedtægterne står der, at der kan være op til 7 medlemmer, men i disse år kører vi med 6 personer, og ved evt. stemmelighed tæller formandens stemme dobbelt. Herefter var den ordinære generalforsamling slut. Dirigent Niels Ross Sørensen takkede for god ro og orden. Mogens Enger afsluttede det hele ved at takke medlemmerne for den tillid de viser os i bestyrelsen, og tak for deres fremmøde til generalforsamlingen. Niels blev ligeledes takket for indsatsen som dirigent. Referent: Karsten Richardt Ringe den 8. marts 2017

7 Underskrifter: Dirigent Niels Ross Sørensen Formand Mogens Enger Afbud Næstformand Jan Jørgensen Kasserer Lonnie Nielsen Sekretær Carsten Lindholm Asmund Nielsen Karsten Richardt Erling Nielsen Afbud Jack Kyhe På et møde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig. Bemandingen af posterne formand, næstformand, kasserer og sekretær forblev uændret.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Resultat 2015 Plus Fra mp. Fra fp. Fra gp. Minus I alt Grundpakken 59 43 16 11 48. Mellempakken 68 58 10 12 56

Resultat 2015 Plus Fra mp. Fra fp. Fra gp. Minus I alt Grundpakken 59 43 16 11 48. Mellempakken 68 58 10 12 56 Referat fra generalforsamling 24. marts 2015 i Midtfyns Fritidscenter Afbud fra bestyrelsen: Jan Jørgensen Offentlig godkendt revisor Anders Korsgaard deltog. I generalforsamlingen deltog 35 (2014: 25

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej.

Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej. Referat af ordinær generalforsamling den 21. februar 2017 afholdt i Kulturhuset på Flodvej. 1. Valg af dirigent Formand Mikael Møhl Schrøder bød velkommen og bestyrelsen foreslog Leif Hansen som dirigent.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro.

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Der var fremmødt 58 stemmeberettigede medlemmer. Velkomst ved formand Flemming Madsen. 1: Valg

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 29/2 2012 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 61 fremmødte medlemmer inklusive 4 bestyrelsesmedlemmer. Torben Sørensen var fraværende grundet sygdom Frank Hermansen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 09. marts 2010 i Midtfyns Fritidscenter.

Referat fra ordinær generalforsamling 09. marts 2010 i Midtfyns Fritidscenter. Referat fra ordinær generalforsamling 09. marts 2010 i Midtfyns Fritidscenter. Fra bestyrelsen mødte: Mogens E / Jan J / Asmund N / Carsten L / Klaus V Suppl.: Karsten Richardt / Erling N Afbud: Else F

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2009) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Velkommen. onsdag d. 29. maj

Velkommen. onsdag d. 29. maj Velkommen til Generalforsamlingen 2019 onsdag d. 29. maj 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år og planer for det kommende år til godkendelse 3. Aflæggelse af regnskabs

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

REFERAT. NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag, den 22. februar 2017

REFERAT. NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag, den 22. februar 2017 REFERAT NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag, den 22. februar 2017 1. Valg af dirigent Formand Carsten Bjørsum bød velkommen til den årlige generalforsamling. Der skulle vælges en dirigent

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 22-02-2012 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2011) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Samtlige bestyrelsesmedlemmer deltog. Offentlig godkendt revisor, Erling Korsgaard, deltog. Dagsorden iflg. vedtægterne.

Samtlige bestyrelsesmedlemmer deltog. Offentlig godkendt revisor, Erling Korsgaard, deltog. Dagsorden iflg. vedtægterne. Referat fra generalforsamling 04. marts 2014 i Midtfyns Fritidscenter Samtlige bestyrelsesmedlemmer deltog. Offentlig godkendt revisor, Erling Korsgaard, deltog I generalforsamlingen deltog 25 (2013: 32)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling.

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsens beretning for 2017: Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen: Ved sidste års generalforsamling blev Bo Gringer Nielsen, daværende næstformand

Læs mere

Svendborg Vest Antenneforening

Svendborg Vest Antenneforening Svendborg Vest Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 24.03.2014 afholdt i SG-huset. Formanden Kim Hybel bød velkommen til de 22 fremmødte medlemmer (excl bestyrelsen) og Tom Andersen fra Stofa.

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 5/3 2014 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 120 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV og Henrik Hansen, YouSee deltog som

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen.

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen. Der var fremmødt 72 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 9 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 01. marts 2011 i Midtfyns Fritidscenter.

Referat fra generalforsamlingen 01. marts 2011 i Midtfyns Fritidscenter. Referat fra generalforsamlingen 01. marts 2011 i Midtfyns Fritidscenter. Samtlige bestyrelsesmedlemmer deltog. Revisor Erling Korsgaard deltog. I generalforsamlingen deltog 31 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 16/

Referat af generalforsamling 16/ Referat af generalforsamling 16/05-2017 Referent Nikolaj Haugsted 1. Formanden siger velkommen 2. Valg af dirigent og referent Som referent: Nikolaj Haugsted Som dirigent: Ole Stillund 3. Forelæggelse

Læs mere

Gørding Antenneforening

Gørding Antenneforening Informationsmøde Gørding Idræts- og Kulturcenter Onsdag 26. november 2014 Dagsorden: Velkommen Præsentation m. priser Pause m øl, vand brød. Spørgsmål Stofa En trussel eller nye muligheder? Vi skal som

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den 19-02-2015 kl. 19:30 på Tørringhus Dagsorden: t. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag den 21. februar 2018.

NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag den 21. februar 2018. NAL MedieNet's ordinære generalforsamling onsdag den 21. februar 2018. Formand Carsten Bjørsum bød velkommen til den årlige generalforsamling. Der skulle vælges en dirigent og bestyrelsen foreslog Iben

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 25/3 2015 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 65 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var 1 fuldmagt.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling tirsdag den 4. marts 2014 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carl Andersen valgt. 2. Beretning.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden.

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden. Referat af den ordinær generalforsamling i Veddelev Antennelaug Torsdag d. 23 mafts 2OL7 kl. 19.30 ivsb klubhus på havnen. 13 deltagere incl. bestyrelsen Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017 Odder Antenneforening, Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 1 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017 Året 2017 har været et arbejdsår for vores forening. Det er det selvfølgelig hvert år, men særligt i

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere