Hørning Blegind Adslev Veng Mesing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hørning Blegind Adslev Veng Mesing"

Transkript

1 Hørning Blegind Adslev Veng Mesing

2 August Samværsgruppe onsdag den 1. august kl Samvær for mennesker der har mistet. Ring evt. til Karen Inger Rasmussen for at høre nærmere, tlf Præsteindsættelse søndag den 12. august kl Sognepræst Katja Stritzinger indsættes i Hørning-Blegind- Adslev præsteembede. Indsættelsen sker og efterfølgende reception, hvor alle er velkomne. Strik til nødhjælp onsdag den 15. august kl Der strikkes bl.a. tøj og tæpper, som sendes videre til nødhjælp rundt i hele verden. Ring evt. til Lisbeth Larsen for at høre nærmere, tlf Gud og pasta onsdag den 15. august kl Kort gudstjeneste målrettet børn i børnehavealderen. Efterfølgende fællesspisning i sognegården. Pris 20 kr. for voksne og gratis for børn. Tilmelding senest 13. august, tlf eller hoerning.sognskanderborg@km.dk Hørning sogns årlige menighedsmøde onsdag den 22. august kl Hørning menighedsråd vil bl.a. redegøre for sidste års regnskab og det kommende års budget, berette om det forløbne år og orientere om det kommende år.

3 Hørning by night koncert fredag den 24. august kl Opførelse af Schuberts liedcyklus Winterreise. Musikken opføres af pianist Lene Buch Rasmussen og sanger Niels Bo Emgren. Ved koncerten vil menighedsrådet være vært ved servering af forfriskninger. Koncerten er støttet af Kulturpuljen i Skanderborg kommune. Gratis entre. Friluftsgudstjeneste søndag den 26. august kl i Adslev skovkirke Jesper Andersen, trompet, medvirker. Sommerfest med Steen Skovsgaard torsdag den 30. august kl og sognegård Tidligere biskop Steen Skovsgaard står for gudstjenesten og efterfølgende foredrag i sognegården med titlen Fra biskop til phd.studerende I sit foredrag vil han berette om nogle af sine oplevelser som biskop og fortælle hvad der har bevæget ham til sit phd-studium om islam og dommedag.

4 September Galilæis kikkert tirsdag den 4. september kl i Veng Sognehus Galileo Galilæi - Hør beretningen om denne mærkelige, stædige mand, der gav anledning til et paradigmeskifte. Hvad var det, Galilæi så i sin kikkert? Hvorfor var det så farligt? Fortælling v. Peter Værum, fortæller, organist og præst. Samværsgruppe onsdag den 5. september kl Samvær for mennesker der har mistet. Kirkens venner onsdag den 5. september kl Kirkens venner mødes med nyansat sognepræst Katja Stritzinger for at lære hinanden at kende og forventningsafstemme om fremtidigt samarbejde. Alle interesserede, der ønsker at være med i frivilligt arbejde omkring kirkerne er velkomne. Filmaften torsdag den 6. september kl i Veng Sognehus Studiekredsen indbyder alle til film og samtale. Deltagerne får løbende mail om film og datoer. Tilmelding til studiekredsen til sognepræst Lise Palstrøm. Gudstjeneste og fernisering med Ejvind Nielsen søndag den 9. september kl og sognegård Tidligere sognepræst ved Ravnsbjergkirken Ejvind Nielsen prædiker ved gudstjenesten. Umiddelbart derefter er der sandwich og fernisering i sognegården med hans malerier og skulpturer. Friluftsgudstjeneste søndag den 9. september kl i Nr. Vissing Det er syvende gang familien Nør Østbjerg tager imod i gården Kirkegårds have, hvor der i middelalderen lå en kirke. Kaffe efter gudstjenesten. Husk tøj efter vejret og evt. din egen stol. Humor i tilværelsen" torsdag den 13. september kl Foredrag ved den humørfyldte og sprudlende foredragsholder Ejvind Nielsen om humor og livsglæde som fundament og gennemslagskraft i tilværelsen. Overvejelser over livet, og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Pris 30 kr.

5 Strik til nødhjælp onsdag den 19. september kl Der strikkes bl.a. tøj og tæpper, som sendes videre til nødhjælp rundt i hele verden. Gud og pasta onsdag den 19. september kl Kort gudstjeneste målrettet børn i børnehavealderen. Efterfølgende spisning. Pris 20 kr. for voksne og gratis for børn. Tilmelding senest 17. september, tlf eller hoerning.sognskanderborg@km.dk Min yndlingssalme - Kulturaften fredag den 21. september kl I forbindelse med kulturaften i Skanderborg kommune, inviterer Hørning kirke til salmesang. Jacob Køhn Andersen binder sangtimen sammen. Kulturaften fredag den 21. september kl i Mesing kirke og forsamlingshus I år om lokale håndværk, brug af pc til slægtsforskning og om den gamle skole ved lærerinden, Karen Inger Rasmussen. Spejderne står for bål og bålpandekager, leg og spil; forsamlingshuset byder på Chilli con carne og kirken på Børnehjørne og aftensang. Se folder om Kulturaften Høstgudstjenester søndag den 23. september Hørning kirke kl : Efterfølgende høstfrokost i sognegården, pris 30 kr. for frokost. Ingen tilmelding. Blegind kirke kl : Efterfølgende servering af hjemmelavet æblekage i våbenhuset. Kirken pyntes smukt. Veng kirke kl : Efterfølgende kirkefrokost i Sognehuset, hvor vi også fejrer to af sognets jubilarer, organist Pia Bech Pedersen og kirkesanger Gert Bonde Nielsen. Koncert med Martin Hornstrup Trio torsdag den 27. september kl i Adslev kirke Sangeren og pianisten Martin Hornstrup har et indgående kendskab til nye salmer og deres evne til at tolke kristendommens kerneværdier ind i vores samtid. Denne aften skal vi både lytte til og synge med på en række nye salmer. Basist Hans Buhl og trommeslager Martin Nørgaard medvirker. Høstgudstjenester søndag den 30. september Adslev kirke kl : Efterfølgende servering. Mesing kirke kl : Efterfølgende Mesing-tapas.

6 Oktober Præstepar i Schweiz tirsdag den 2. oktober kl i Veng Sognehus Sogneeftermiddag om dansk kirke i udlandet, om at være født i Veng og meget andet. Kresten Drejergaard, tidligere biskop over Fyns Stift, drog med sin hustru, Merete, til Schweiz for at være præstepar i den danske kirke dér. Det er omdrejningspunktet for sogneeftermiddagen, hvor han kommer tilbage til sit fødesogn. Samværsgruppe onsdag den 3. oktober kl Samvær for mennesker der har mistet. Filmaften onsdag den 3. oktober kl i Veng Sognehus Studiekredsen indbyder alle til film og samtale. Deltagerne får løbende mail om film og datoer. Tilmelding til studiekredsen til sognepræst Lise Palstrøm. Koncert søndag den 7. oktober kl i Veng kirke Medvirkende er Den Østjyske Bassethorntrio, som består af Jeanette Riberholt, Bjarne Vestfalen og Søren Trolle Bagger. Endvidere medvirker Veng Koret, dirigent Anja Rossau. Bassethorntrioer har eksisteret siden Mozarts tid, for hvem bassethornet og klarinetten var yndlingsinstrumenter. På programmet er bl.a. Mozart,Beethoven og Louis Francois Duprat. Fællesarrangement mandag den 8. oktober kl Historien om John Mogensen fortolket af Keld Kortermann Sterlø. Keld Kortermann Sterlø fører os ind i John Mogensens alt for korte liv med diverse op- og nedture krydret med mange af de kendte og mindre kendte sange i sin personlige fortolkning. Kirkehøjskole - Livsglæde torsdag den 11. oktober kl Formiddagens program er ved Tine Mynster om liv og kunst efterfulgt af Treklang med Søttrup, Mynster og Bibelen. Om eftermiddagen er der sangtime Om lidt er kaffen klar v/jonas og afslutning på dagen er foredrag med Anders Laugesen Smag på livet om livssmag og livsglæde. 150 kr. Betales på selve dagen. Tilmelding: hoerning.sognskanderborg@km.dk/tlf

7 Gud og gullasch torsdag den 11. oktober kl i Blegind kirke Gudstjeneste i Blegind kirke hvor Hørning kirkes kor medvirker. Efterfølgende fællesspisning, lege og konkurrencer i Blegind forsamlingshus. Pris 30 kr. for voksne og gratis for børn. Tilmelding til kirkekontoret senest 9. oktober, tlf eller hoerning.sognskanderborg@km.dk Strik til nødhjælp onsdag den 17. oktober kl Der strikkes bl.a. tøj og tæpper, som sendes videre til nødhjælp rundt i hele verden. For at høre nærmere ring tlf Gud og pasta onsdag den 17. oktober kl Gudstjenesten er målrettet børn i børnehavealderen, men alle er selvfølgelig velkommen. Efterfølgende spisning. Tilmelding senest 9. oktober hoerning.sognskanderborg@km.dk eller tlf kr. for voksne og gratis for børn. Gud og gule ærter torsdag den 25. oktober kl Gudstjeneste for præstehaven, besøgstjenesten, samværsgrupper og andre interesserede. Efter gudstjenesten serveres gule ærter. Frivillige vil være behjælpelige med transport. Pris 30 kr. Gud og gourmet torsdag den 25. oktober kl i Adslev kirke Familiegudstjeneste i Adslev kirke og efterfølgende fællesspisning i Adslev kirkehus. Pris 25 kr. for voksne og gratis for børn. Tilmelding til kirkekontoret senest 22. oktober, tlf eller hoerning.sognskanderborg@km.dk Syng Dansk i kirken! torsdag den 25. oktober kl i Veng Kirke vil lokale kor (bl.a. skolekorene) synge for til fyraftenssang som optakt til Spil Dansk/Syng Dansk-ugen. Kom og syng med - og se nærmere i Ugeblad og på kirkens FB. BUSK søndag den 28. oktober Hørning kirke kl / Mesing kirke kl BUSK står for Børn, Unge, Sogn og Kirke og fortæller noget om, at børn og unge i sogn og kirke skal kunne mærke, at kirken også er deres. FDFerne fra Hørning medvirker ved gudstjenesten og Veng-spejderne medvirker i Mesing kirke. Efter gudstjenesten i Hørning vil FDF stå for kirkefrokost i sognegården, hvor alle er velkomne. I Mesing kirke serveres der efter gudstjenesten kaffe og kage i våbenhuset.

8 November Familiegudstjeneste torsdag den 1. november kl klasse fra Højboskolen medvirker ved gudstjenesten. Fredagskirke - Alle Helgen fredag den 2. november kl og sognegård Alternativ gudstjeneste. Alle er velkomne til en anderledes stund med blandt andet eftertænksomhed, effekter, aktiviteter, lystænding, skuespil, anderledes musik og velkendt musik. Efter gudstjenesten vil der være popcorn og hygge i sognegården. Fernisering søndag den 4. november kl Birgitte Bærentzen Pihl udstiller malerier. Udstillingen kan ses i sognegården november og december, dagligt kl Allehelgensgudstjenester søndag den 4. november Blegind kirke kl Hørning kirke kl Adslev kirke kl Veng kirke kl Det er en tradition på denne dag, at vi erindrer dem, vi har mistet. Navne på de afdøde i året, der er gået, vil blive læst op i kirken. Som indledning til gudstjenesten, kan man fra kl lytte til afdæmpet orgelmusik, spillet af organist Stig Torndyb. Sogneeftermiddag tirsdag den 6. november kl i Veng Sognehus Rovmordere, tyveknægte og forbryderbander i 1800-tallet Billedforedrag v. historiker og journalist Henning Frandsen om datidens fattigforsorg, straffesystem og de sociale forhold, herunder det herskende syn på fattigdom, forbrydelse og straf fra et Danmark på vrangen. Samværsgruppe onsdag den 7. november kl Samvær for mennesker der har mistet.

9 Filmaften onsdag den 7. november kl i Veng Sognehus Studiekredsen indbyder alle til film og samtale. Deltagerne får løbende mail om film og datoer. Tilmelding til studiekredsen til sognepræst Lise Palstrøm. Egtvedpigens dans onsdag den 7. november kl Foredrag, eventyr og dans ved Anni Brøgger. Se en drøm blive levende. Hvem var Egtvedpigen egentlig? Var hendes snoreskørt et rituelt danseskørt og ikke som hidtil antaget et hverdagsskørt? Har vi i dansk bronzealder haft en ceremoniel sol- og frugtbarhedsdyrkelse? Foredraget er dels baseret på kendt viden om Egtvedpigen og bronzealderen, dels på en underlig drøm, som på forunderligste vis er blevet til virkelighed, og som har ført til nytænkning om Egtvedpigen. Foredraget slutter med at Egtvedpigen iført en nøjagtig kopi af tøjet, danser sin rituelle sol- og frugtbarhedsdans, sådan som hun måske har gjort det for 3000 år siden. Pris 30 kr. Gud og spaghetti/dåbsjubilæum torsdag den 8. november kl i Veng kirke Med fejring af 5-års dåbsjubilæum Familiegudstjeneste torsdag den 8. november kl klasse fra Højboskolen medvirker ved gudstjenesten. Familiegudstjeneste torsdag den 15. november kl klasse fra Højboskolen medvirker ved gudstjenesten. Strik til nødhjælp Susanna Elin Jensen onsdag den 21. november kl Der strikkes bl.a. tøj og tæpper, som sendes videre til nødhjælp rundt i hele verden.

10 Gud og pasta onsdag den 21. november kl Gudstjenesten er målrettet børn i børnehavealderen, men alle er selvfølgelig velkommen. Efterfølgende spisning. Tilmelding senest 19. november hoerning.sognskanderborg@km.dk eller tlf kr. for voksne og gratis for børn. Sangcafé med kirkens kor torsdag den 22. november kl på Præstehaven Kormusik og fællessang med Hørning kirkes kor. Sangcafé finder sted umiddelbart efter Præstehavegudstjenesten kl i forbindelse med kaffen. Musikgudstjeneste søndag den 25. november kl Sidste søndag i kirkeåret. Ved gudstjenesten medvirker kirkens kor. Koncert med Aarhus Strygerensemble søndag den 25. november kl Aarhus Strygerensemble har eksisteret siden 1992 og består af strygere, velspillende amatører og professionelle. Ensemblets hovedinteresse ligger i den skat af musik, som er skrevet for strygeorkester fra barokmusik til nutidig musik. Ensemblet samarbejder jævnligt med kor om opførelse af større værker og har indtil nu spillet bl.a. Mozarts Requiem, Händels Messias, Brahms Ein deutsches Requiem og Bachs Juleoratorium. Dirigent Søren Kinch Hansen er uddannet ved konservatorierne i Esbjerg, Århus og Stockholm. Han er ansat på Det Jyske Musikkonservatorium som docent i kor- og ensembleledelse. Han har stået i spidsen for flere opsætninger på Den Jyske Opera, har dirigeret landsdelsorkestrene og lavet koncerter og optagelser med DR Vokalensemblet. Søren Kinch Hansen dirigerer ofte Århus Sinfonietta og er fast dirigent for Århus Universitetskor, Vokalensemblet Gaia og Aarhus Strygerensemble. Koncerten er støttet af Kulturpuljen i Skanderborg Kommune. Fri entre. Koncert med søndag den 25. november kl i Mesing kirke Julekoncerten i år er med lokale kræfter: Heidi Gargulak Andersen fra Mesing og bror Günther Paulsen fra Låsby Til julekoncerten vil der være en masse kendte sange, som får et rytmisk twist med en guitar og et klassisk præg med Heidi s sangstemme. Vi skal synge danske julesalmer, christmas carols og nyere sange, som publikum inviteres til at synge med på. Kirkens organist medvirker også ved koncerten. Efterfølgende gløgg og æbleskiver i forsamlingshuset.

11 December Familiegudstjeneste søndag den 2. december kl i Adslev kirke Familiegudstjeneste. Efterfølgende samvær i kirkehuset for børn og voksne. Familiegudstjeneste søndag den 2. december kl i Blegind kirke Anderledes gudstjeneste med kirketeateret. Samværsgruppe onsdag den 5. december kl Samvær for mennesker der har mistet. Ring evt. til Karen Inger Rasmussen for at høre nærmere, tlf Adventsfest torsdag den 6. december kl En hyggelig aften med fællessang, underholdning og bankospil. Overskuddet fra aftenen går til den lokale menighedspleje og Danmissions børneprojekt Fremtidsbørn. Koncert torsdag den 6. december kl i Veng kirke Medvirkende er: Søren Schelling, barytonsanger, Joost Schelling, harpenist, Veng Skolekor, dirigent Petsi Friis Tvørfoss, Veng Koret, dirigent Anja Rossau. Søren og Joost Schelling har begge et omfattende koncertvirke, og Søren Schelling holder derudover en række koncertforedrag og operaforællinger. Programmet er bl.a Britten: A Ceremony of Carols og Julens sange. Fredagskirke - 7 læsninger op mod jul fredag den 7. december kl og sognegård Alternativ gudstjeneste. Alle er velkomne til en anderledes stund med blandt andet eftertænksomhed, effekter, aktiviteter, lystænding, skuespil, anderledes musik og velkendt musik. Efter gudstjenesten vil der være popcorn og hygge i sognegården.

12 Lucia og krybbespil onsdag den 13. december kl i Veng kirke Konfirmanderne bærer lys gennem kirken på Luciadag og minikonfirmanderne opfører årets krybbespil ved fyraftensgudstjenesten. Efterfølgende serveres suppe i Sognehuset. Julesang på torvet lørdag den 15. december kl på torvet i Hørning Kirkens kor synger julesange. Luciagudstjeneste søndag den 16. december kl Kirkens kor medvirker ved gudstjenesten med Luciaoptog. Juledag tirsdag den 25. december kl i Veng kirke Ved gudstjenesten medvirker trompetist Kim Hansen. Juledag tirsdag den 25. december kl Ved gudstjenesten medvirker cellist Anna-Karina Knudsen. Julefest fredag den 28. december kl og sognegård Efter gudstjeneste er der julefest i sognegården. Julehistorie, fællessang, dans om juletræ, godter og gløgg. Kirkens kor optræder. Se kirkernes hjemmesider med oplysninger om gudstjenestetider, yderligere omtale af arrangementer, informationer om kirkerne, præster, øvrigt personale mm:

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Aktivitetsprogram. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Efterår 2015. Blegind. Hørning. Veng. Mesing Adslev

Aktivitetsprogram. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Efterår 2015. Blegind. Hørning. Veng. Mesing Adslev Blegind Hørning Veng Mesing Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram Efterår 2015 August Kirkestafet Hørning kirke onsdag den 12. august kl. 19.00 Se og hør om Hørning kirke.

Læs mere

Samværsgruppe. Strik til nødhjælp

Samværsgruppe. Strik til nødhjælp 2017 Samværsgruppe Samværsgruppe for mennesker, der har mistet Alle er velkomne til at komme og møde ligestillede. Gruppen mødes 1. onsdag i hver måned til et par hyggelige timer i Hørning sognegård kl.

Læs mere

Hørning Blegind Adslev Veng Mesing

Hørning Blegind Adslev Veng Mesing Hørning Blegind Adslev Veng Mesing Januar Nytårsdag - gudstjeneste tirsdag den 1. januar kl. 16.00 Efter gudstjenesten serveres kransekage og champagne. Samværsgruppe onsdag den 2. januar kl. 14.00-16.00

Læs mere

August Samværsgruppe onsdag den 3. august kl. 14.00-16.00 i Hørning sognegård Kirkestafet - Veng kirke onsdag den 3. august kl. 19.

August Samværsgruppe onsdag den 3. august kl. 14.00-16.00 i Hørning sognegård Kirkestafet - Veng kirke onsdag den 3. august kl. 19. 2016 August Samværsgruppe onsdag den 3. august kl. 14.00-16.00 Samvær for mennesker der har mistet. Ring evt. til Jens Vægter for at høre nærmere, tlf. 30 33 38 06. Kirkestafet - Veng kirke onsdag den

Læs mere

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk December Januar Februar 2018/2019 Klummen Af Jacob Køhn Andersen Provst for Skanderborg Provsti Håb forude. Så

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Hvor? Hvornår? Program (standard) Pris

Hvor? Hvornår? Program (standard) Pris Mad med mening 2017 Hvor? Christianshus Hvornår? 1. torsdag i måneden, kl. 17.30-20.00 (med mindre andet er nævnt i programmet) Program (standard) Kl. 17.30: Fællessange, aftensmad, kaffe Ca. kl. 18.30:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Aktivitetsprogram. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Forår 2015. Blegind. Hørning. Veng. Mesing Adslev

Aktivitetsprogram. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Forår 2015. Blegind. Hørning. Veng. Mesing Adslev Blegind Hørning Veng Mesing Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram Forår 2015 Samværsgruppe Samværsgruppen er for mennesker, der har mistet Alle er velkomne til at komme

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk September Oktober November 2017 Klummen Kirketid Af Jacob Køhn Andersen Efteråret er en travl tid. Efter en lang

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk December Januar Februar 2017/2018 Klummen Forfald Af Majbrit Daugaard Årets forfald minder os om menneskets forfald.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk september oktober november 2014 Klummen Efterår Jacob Køhn Andersen Sommeren går på hæld og ferietiden er forbi.

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories September 2013 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories Hvem finder jeg hvor? Sognepræst Lyngevej

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 4 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk december januar februar 2015/2016 Klummen Hjerternes fest Jette Marie Bundgaard-Nielsen Det med at give og modtage

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE 2015 26.-27. sep. VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE EN DEL AF NOGET STØRRE Det er for os, der holder af fællesskab på kryds og tværs. Program lørdag 9.30-10.00 Morgenkaffe m. check in. 10.00-10.30 Morgensang

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Kirke & Sogn 70. årgang Skårup SognS kirkeblad august 2013 - december 2013 1

Kirke & Sogn 70. årgang Skårup SognS kirkeblad august 2013 - december 2013 1 Kirke & Sogn 70. årgang Skårup Sogns Kirkeblad august 2013 - december 2013 1 Ja tak Jeg ønsker fremover at få Skårup kirkes nyhedsbrev sendt med posten: Navn: Adresse: eller Jeg ønsker at få Skårup kirkes

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Allehelgens søndag November-december 2012 Sebastian Dorset Kirkehøjskolen Skt. Nikolausvesper ved mette ladefoged Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

oktober november december

oktober november december Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2017 oktober november december Indhold: Ny præst 2 Lutherkoncert 2 Hvad forsker de i? 3 Har du lyst til at synge i kor? 3 Kalender 4-5 Alle Helgen 6 Eftermiddagsgudstjenester

Læs mere

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk

nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk nr. 3 kirkebladet hørning blegind adslev hoerningkirke.dk adslevkirke.dk blegindkirke. dk September Oktober November 2016 Klummen Pokemon No Go! Af Jacob Køhn Andersen Vi er på vej ind i efteråret. Ferietiden

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen Program 2018 Indhold Sangeftermiddag v/ Anton Lyhne...3 Foredrag v/ Agnete Odgaard...3 Generalforsamling...4 Besøg hos Midt- og Vestjyllands Politi...4 Tur til Nordsjælland...5 Udflugt til Trekantsområdet...5

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Grundtvigs Kirke. Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser. juni juli august 2015

Grundtvigs Kirke. Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser. juni juli august 2015 Grundtvigs Kirke juni juli august 2015 Grundtvigs Kirke 75 ÅR Føl, mærk og smag naturen! Besøg Det Grønne Hjørne ved sommerfesten Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Sognefestival Gauerslund

Sognefestival Gauerslund En festival om HÅB Ordet HÅB ser vi ofte i forbindelse med Tro og Kærlighed, men vi har i årets sognefestival valgt særligt at fokusere på HÅB. Det vil vi fra menighedsrådets side gerne sætte fokus på

Læs mere