Jens Munk har været konstitueret formand siden september 2008 og bestyrelsen foreslår at han vælges som formand af Grundejerforeningen Kildesø.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jens Munk har været konstitueret formand siden september 2008 og bestyrelsen foreslår at han vælges som formand af Grundejerforeningen Kildesø."

Transkript

1 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN "KILDESØ" MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 26. februar 2009 kl på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab underskrevet af bestyrelsen og revisorer. 4. Rettidigt indkomne forslag. 5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent, jf Valg af formand, bestyrelsen foreslår at Jens Munk indtræder som formand. 7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant:jan Leo Nielsen og Annika Skøtt Rasmussen er villige til genvalg. Hvis Jens Munk vælges til formand, skal der ekstraordinært vælges et bestyrelsesmedlem. 8. Valg af 2 revisorer. 9. Valg af revisor suppleant 10. Eventuelt Fremmødte: 17 husstande. Ad 1 Valg af dirigent. Kuno Bøg foreslås af bestyrelsen, og han vælges énstemmigt af generalforsamlingen. Kuno indleder med at konstaterer, af formaliteter vedrørende varsling og indkaldelse til generalforsamlingen er overholdt og erklærer herefter generalforsamlingen for lovlig. Ad 2 Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Formandspost Jens lagde ud med at byde velkommen og forklarede, at grundejerforeningen formand Lars Christoffersen er stoppet grundet flytning fra området. Fortalte om Lars arbejde i bestyrelsen. Lars har været meget engageret i bestyrelsesarbejdet på alle måder. Han har afsluttet sin post med en grundejerforening der har en sund økonomi. Under Lars tid som formand er der indført snerydning og saltning af vores veje i Kildesø for et simpelt beløb pr. grundejer. Vores store grønne områder har de sidste år fyldt meget i bestyrelsesarbejdet for Lars. Der er lavet en plan der vedrører beskæring for vores skønne område, så vi forsat kan være stolte af at bo i Kildesø. Jens Munk har været konstitueret formand siden september 2008 og bestyrelsen foreslår at han vælges som formand af Grundejerforeningen Kildesø. Frodes Have/Kildesø Sagen mod Omega Gruppen er efter flere år nu endelig afsluttet. Vi har accepteret et forlig på et erstatningsbeløb på kr ,00 kr. inkl. moms. Vi skal selv betale for at området bliver ryddet og genoprettet, så det fremover kan se pænt ud.

2 De har samtidig overskredet lokalplan 98. Det bevirker at de støjvolde, der er lavet mod Ring syd ikke er korrekte i forhold til de tegninger, der er lavet på området. Kommunen har givet dem dispensation herfor og godkendt de støjvolde der er. Ligeledes manglede der et stengærde mod Kildesø II på grund af niveau forskel. Det har de rettet op på, så det er lavet nu. Skellinien mod Kildesø II, hvor de har fjernet beplantning vil blive beplantet igen med buske. Kildesø I Der er i sommeren 2008 lavet nye grusstier rundt om søen med slotsgrus som har en meget god kvalitet til kr ,00. Grønne områder Jens viste en del billeder af det beskæringsarbejdet, der er lavet i det forløbne år. Syrenerne på bagsiden af Bragesvej i den ende mod Ring syd udkørslen er nu blevet kraftigt beskåret, så nu er de ikke længere til gene for beboerne der. Affaldsdag Grundejerforeningen deltog i det årlige arrangement med affaldsindsamling. Det løb af stablen den 13. april Der var aktive beboere og der blev samlet 200 kilo affald, så vores område så derefter igen pænt ud. Vi er fortsat aktive til dette arrangementstiltag og i år vil datoen være søndag den 19. april Så kom og deltag hele familien og tag din nabo med. Der udsendes en invitation. Snerydning Snerydningen kører fint. Der er denne vinter, mest blevet saltet. Der er denne vinter blevet brugt en del penge af sidste vinters opsparede beløb. Hjemmeside Hjemmesiden mangler lidt opdatering, som vil blive gjort snarest muligt. Antenneproblemer Jan har haft møde med YouSee den 30. september 2008, hvor der blandt andet blev aftalt at vi har en fast kontaktperson. Han er desværre stoppet i mellem tiden og vi har ikke fået nogen i stedet. Der er et stikledningsproblem i Kildesø II med defekte stikledninger på grund af dårlig kvalitet, som med tiden vil give os flere problemer. Ad 3 Regnskab Bestyrelsens kasserer Lene gennemgik regnskabet for 2008, samt budget for Budget for 2008 er overholdt således, at vi har brugt lidt færre penge end beregnet.

3 Vi har haft en merindtægt på kr. fra erstatningssagen mod Omega Gruppen. Forskellen mellem de og de vedrører et beløb a conto kr ,00 til advokatomkostninger + refundering af kr ,00 når gartnerregninger indsendes til modpartens forsikringsselskab. De kr. er hensat til der er en endelig afklaring på sagen og aftale om, hvordan beløbet skal bruges til genopretning. På grønne områder har vi haft de budgetterede omkostninger til ekstraordinær beskæring og vedligeholdelse af parken. Det tyder på, at vi er landet på det nødvendige omkostningsniveau, for at vort område kan fremstå pænt og vedligeholdt. Der er ligeledes lavet nye grusstier rundt om Kildesø II til kr ,00. Fra snefonden er der brugt ekstra penge i år til saltning. Ad 4 Indkomne forslag Der har ved denne generalforsamling ikke været nogen foreslag til grundejerforeningen. Ad 5 Budget og fastlæggelse af kontigent Det foreslås at vi betaler 100 kr. mere i 2009 til opsparingskontoen i snefonden. Det skal nævnes at beløbet til snefonden sidste år blev sat ned efter en forholdsvis mild vinter. Ellers er der ikke nogen forventede prisstigninger udover lidt på forsikringer. Jens formand: Gartnergruppen Smølferne har uopfordret henvendt sig og vil give et tilbud på de grønne områder. Vi har pt. ingen planer om gartnerskifte, men foreningen bør naturligvis løbende holde sig orienteret om prisudviklingen på markedet. Anne, Krakasvej 2: Har erfaring fra tidligere at de gør et godt stykke arbejde. Søren, Gefionsvej 4: Nævner at et skift til en billigere gartner også kan være for dyrt, hvis de ikke kan leve op til at vedligeholde området efter vores ønsker. Jan, bestyrelsen: Der er tidligere blevet vedligeholdt og beskåret for lidt i vores grønne område. Det er den pris vi betaler nu, så Kildesø fortsat kan se pæn og indbydende ud. Dirigenten sendte herefter budget for 2009 til afstemning. Det blev enstemmigt vedtaget. Kontingent for 2009 bliver på kr ,00. Ad 6 Valg af formand Bestyrelsen har foreslået at Jens Munk indtræder som formand. Salen spørges om der er nogen der er interesseret i stedet for Jens. Efter lidt stilhed bliver det énstemmigt vedtaget at Jens vælges som formand.

4 Ad 7 Valg af bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant Jan, Jættevej 5 og Annika, Hjaltesvej 16 er villige til genvalg. Christine, Bragesvej 1 stiller op og stemmes ind som medlem. Søren, Bragesvej 5 stiller op igen til valg som suppleant og vælges herefter ind i bestyrelsen. Ad 8 Valg af revisorer Tage Svendsen og Birgit Saxild stiller til genvalg. Begge kandidater bliver énstemmigt valgt. Ad 9 Valg af revisorsuppleant Kenneth Christensen, Heimdalsvej 1 stiller op og bliver énstemmigt valgt. Den samlede bestyrelse med revisorer og suppleanter ser herefter således ud: Formand, Jens Munk, Gefionsvej 9, på valg i 2011 Kasserer, Lene Grønborg, Bragesvej 17, på valg i 2010 Bestyrelsesmedlem, Jan Leo Nilsen, Jættevej 5, på valg i 2011 Bestyrelsesmedlem, Christine Langkjær Jønstrup, Bragesvej 1, på valg i 2010 Bestyrelsesmedlem, Annika Rasmussen, Hjaltesvej 16, på valg i 2011 Bestyrelsessuppleant, Søren Frost Stammerjohan, Bragesvej 5, på valg i 2010 Revisor, Birgit Saxild, Gefionsvej 12, på valg i 2010 Revisor, Tage Svendsen, Krakasvej 6, på valg i 2010 Revisorsuppleant, Kenneth Christensen, Heimdalsvej 1, på valg i 2010 Ad 10 Eventuelt Bente og Poul, Idunsvej 3: Der er rigtig mange tjørne groet ind i deres egen hæk fra de store træer der er langs Frode Fredegods Vej. Tom, Runevej 13: Spørger til om det egentlig hører til Kildesø. Jens undersøger om de hører til Kildesø og kigger på det sammen med gartneren.

5 John, Runevej 7: Efterlyser en frekvens over radiokanaler. Jan, bestyrelsen: Tager kontakt til YouSee og finder ud af det. Det nævnes ligeledes, at der tidligere har været omdelt en brochure om dette emne. Viggo, Gefionsvej 14: Spørger til analoge og digitale TV-signal, kanaler, frekvenser m.m. Jan, bestyrelsen: Uddyber herefter Samsung boks og YouSee. Talte om de problemer kildesø II har med deres antennestikledninger. Kenneth, Heimdalsvej 1: Har lige lagt det ind selv. Har fået TDC (telefon), trio boks, 27 stationer til kr. 399,00. Ekstra pakke kan tilkøbes. Søren, Gefionsvej 4: Spørg til hvor meget forsikringen dækker. Det nævnes herefter at antennenettet er vores eget. Jan, bestyrelsen: Hvis der er nogen der har input til antennesignalets fremtid, inde for den digitale verden vil jeg opfordre alle, der har interesse eller erfaring med antenneforhold om at kontakte mig. Der ligger en del udfordringer omkring dette emne i år også. Vi talte derefter om forskellige digitale løsninger. Alle der har gode ideer og ønsker om vores grønne område bedes kontakte en i bestyrelsen. Salen: Kunne man ikke tegne en forsikring mod udgifter til vejreparation m.m. Ølstykke Referent Annika Rasmussen Dirigent Kuno Bøg

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Fremmødte: 16 personligt fremmødte fordelt på 14 husstande, og 8 husstande repræsenteret ved fuldmagt. I alt 22 stemmeberettigede husstande.

Fremmødte: 16 personligt fremmødte fordelt på 14 husstande, og 8 husstande repræsenteret ved fuldmagt. I alt 22 stemmeberettigede husstande. GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN "KILDESØ" MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 27. februar 2008 kl. 19.00-21.15 på Bækkegårdsskolen, Ølstykke. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Side 1 af 7 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT

Side 1 af 7 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Side 1 af 7 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 22. marts 2012 kl. 19-22 på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke Side 1 af 9 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2011, kl. 19-22 på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN "KILDESØ" MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling d. 15. marts 2005 kl på Bækkegårdsskolen, Bækkegårds Plads 2, 3650 Ølstykke

GRUNDEJERFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling d. 15. marts 2005 kl på Bækkegårdsskolen, Bækkegårds Plads 2, 3650 Ølstykke GRUNDEJERFORENINGEN "KILDESØ" MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling d. 15. marts 2005 kl. 18.45 på Bækkegårdsskolen, Bækkegårds Plads 2, 3650 Ølstykke Dagsorden : 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Almind Fælles Antenneforening.

Almind Fælles Antenneforening. Almind Fælles Antenneforening. Referat af ordinær generalforsamling 26. Februar20l4 )agsorden: l. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Valg af dirigent - ordstyrer Fremlæggelse af beretning om foreningens virke i det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN "KILDESØ"

GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN "KILDESØ" Side 1 af 7 Bestyrelsens beretning for året 2014 Bestyrelsen har afholdt i alt 4 ordinære bestyrelsesmøder (et blev aflyst), og vi har valgt at fremhæve følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker

Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker 1 Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker Foreningens navn er Grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker af 1970 1 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under retten i Randers, der er

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Svendborg Vest Antenneforening

Svendborg Vest Antenneforening Svendborg Vest Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 24.03.2014 afholdt i SG-huset. Formanden Kim Hybel bød velkommen til de 22 fremmødte medlemmer (excl bestyrelsen) og Tom Andersen fra Stofa.

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl. 19.30 i Jonstruphus 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen blev valgt 2. Formandens beretning Nye medlemmer Nogle

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 21. april 2010 Regnskab 2009/2010 Budget 2010/2011 Bestyrelsen 2010/2011 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforeningen Mosen

Grundejerforeningen Mosen Grundejerforeningen Mosen Fremmødte husstande: 4, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 22, 27, 29, 37, 41, 45 Referat af generalforsamling 23. feb. 2016 i h.t. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent. Peter (nr.

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Parcelforeningen Dalsø Park

Parcelforeningen Dalsø Park Parcelforeningen Dalsø Park Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 18. maj 2017 kl. 19:30 I mødelokale 3 på 1. sal i Satellitten, ved biblioteket, Bymidten 46, 3500 Værløse. Tilstede Nr.: 6,

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

- Der er 533 parceller i GF2 (lejer, andelsboliger og parcel huse). Stor andel er lejere.

- Der er 533 parceller i GF2 (lejer, andelsboliger og parcel huse). Stor andel er lejere. G ru ndejerforen i ngen GF2 Ordinær generalforsamling onsdag d. 26. april 2A17 kl. 19.00. Hvenekildeløkken 300. 5240 Odense NØ. Referat. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Visti fra AB Fjordagerparken.

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov Onsdag den 16. november 2005 kl. 19.30 I Mødelokalet, Ellevang Kirke Afholdtes den ordinære generalforsamling for Der var i alt fremmødt 14 delegerede, som tilsammen repræsenterede 12 af de i alt 21 foreninger

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere