Generelt Disse leveringsbetingelser gælder for levering af OK Naturgas fra OK a.m.b.a. (CVR nr , herefter kaldet OK) til Kunden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt Disse leveringsbetingelser gælder for levering af OK Naturgas fra OK a.m.b.a. (CVR nr. 3917 0418, herefter kaldet OK) til Kunden."

Transkript

1 Naturgas fra OK El betingelser kommer i forlængelse af Naturgas betingelserne 1. Produktspecifikke betingelser Generelt Disse leveringsbetingelser gælder for levering af OK Naturgas fra OK a.m.b.a. (CVR nr , herefter kaldet OK) til Kunden. Ved bestilling af naturgas hos OK giver Kunden OK ret til at kontakte Kundens Distributionsselskab for at foretage et leverandørskift ligesom OK forbeholder sig retten til at indhente Kundens EAN-nr. fra Distributionsselskabet hvis OK ikke allerede har dette. Aftalens periode og opsigelse Aftalens leverancestart fremgår af din aftale. Indgår du din aftale via online bestilling accepterer du disse betingelser i forbindelse med bestilling. Ved indgåelse af aftale på baggrund af brev, fremsendt eller andet fysisk medie er leverancestarten betinget af at vi modtager din accept indenfor 3 hverdage efter modtagelse af aftalen. Modtages din accept senere rykkes leverancestarten med tilsvarende periode. Fra din accept af aftalen og 14 dage frem har du fortrydelsesret på din bestilling. Fortryder du bestillingen, skal du straks kontakte OK på tlf For OK Naturgas Fastpris er prisen fast i aftaleperioden. Både pris og aftaleperiode er anført i aftaledokumentet. Ved udløb af fastprisaftalen tilbydes Kunden mulighed for at indgå en ny aftale om OK Naturgas Fastpris. Indgår Kunden ikke en aftale om ny fastprisaftale overflyttes leverancen til OK Naturgas Variabelpris. For OK Naturgas Variabelpris varierer prisen måned for måned på baggrund af de gennemsnitlige spotpriser på Gaspoint Nordic for den forgangne måned. Kunden orienteres ikke om månedlige prisændringer, men kan finde priserne på OK s hjemmeside eller ved at kontakte OK på tlf For OK Naturgas variabelpris kan aftalen konverteres til OK Naturgas Fastpris med 1 måneds varsel. Aftalen løber frem til anden aftale indgås med OK eller anden leverandør. Ønsker du at skifte til en anden leverandør, skal OK have en måneds opsigelsesvarsel ved at kontakte OK på tlf Efter bindingsperiodens udløb pålægger OK ingen gebyr ved opsigelse.

2 Bindingsperiode I henhold til forbrugeraftaleloven 25 kan aftalen om OK Naturgas Variabelpris ikke opsiges de første 5 måneder fra indgåelse. Derefter kan aftalen til enhver tid opsiges med 1 måneds varsel. Brydes aftaleforholdet i bindingsperiodes opkræves et gebyr på kr Levering og forbrug Leverancen omfatter naturgas efter behov, og i henhold til individuel måler, inklusiv lager og transmission men er eksklusiv distribution, skatter og afgifter, der fortsat vil afregnes via Kundens distributionsselskab. Naturgassens kvalitet OK s leverance af naturgas sker i henhold til de til enhver tid gældende specifikationer i Gasreglementet. Fakturering Afregning sker som aconto hver 3. måned på baggrund af det forbrug, som vi får oplyst af distributionsselskabet. Ved OK Naturgas Variabelpris: Den kvartalsvise acontoafregning sker med udgangspunkt i den månedspris, der er gældende i den måned, som beløbet opkræves i. Når årsopgørelsen kommer, tages der højde for de forskellige månedspriser, der har været, således at naturgas-prisen for det samlede forbrug tager højde for de svingende naturgas-priser. Ved OK Naturgas Fastpris Den kvartalsvise acontoafregning sker med udgangspunkt i den aftalte fastpris, der er gældende i den måned, som beløbet opkræves i. Når årsopgørelsen kommer, tages der højde for evt. forskellige aftalte fastpriser, der har været, således at naturgas-prisen for det samlede forbrug tager højde for de forskellige pris-aftaler. En gang årligt modtager du en opgørelse, som bliver faktureret sammen med den næste acontoafregning. OK beregner ikke oprettelsesgebyr eller løbende købsrenter ved rettidig betaling. Ved for sen betaling beregnes renter i henhold til Nationalbankens udlånsrente + 7 %, jf. rentelovens bestemmelser. Ved for sen betaling udsendes rykkerbrev. Der beregnes et rykkergebyr på p.t. 100 kr. pr. rykker. Ved overgivelser til inkasso beregnes endvidere et administrationsgebyr på p.t. 100 kr. Tilskrevne renter indberettes til SKAT jf. skattekontrolloven. Manglende betaling giver OK ret til med passende varsel at opsige leveringen og overdrage den til forsyningspligtsleverance.

3 To regninger På det frie naturgas-marked bliver dine udgifter opdelt på to separate regninger. Den ene modtager du fra din naturgas-leverandør for dit forbrug af naturgas (OK i henhold til nærværende aftale). Den anden regning kommer fra dit lokale distributionsselskab og dækker brugen af naturgas-nettet, afgifter. Leveringsbestemmelser og ansvar Ved bestilling af naturgas hos OK giver du OK ret til at foretage et leverandørskift, ligesom OK forbeholder sig retten til at indhente dit aftagenummer og øvrige oplysninger om din naturgasinstallation som er tilgængelige fra dit distributionsselskab, hvis vi ikke har det i forvejen. Det er distributionsselskabet, der har ansvaret for naturgas-målingens korrekthed, og det er distributionsselskabet, du skal kontakte, hvis der er noget i vejen med måleren. Ved fejlmålinger forbeholder OK sig retten til at efterregulere regninger. OK er ikke ansvarlig for dit direkte tab som følge af drifts- eller naturgassvigt og lignende, herunder men ikke alene erstatningsansvar, driftstab eller lignende. Lukker distributionsselskabet for benyttelse af naturgasnettet, kan OK ikke stilles til ansvar for, at aftalen ikke kan fortsætte. Flytning Hvis Kunden flytter, skal Kunden kontakte OK. I forbindelse med fraflytning skal kunden oplyse OK om ny adresse til brug for slutafregning samt aflæsning af naturgasmåler. OK skal have besked senest 3 hverdage før flytning. Kunden hæfter for naturgasforbruget m.m., indtil korrekt aflæsning er foretaget og OK har modtaget meddelelse herom. Specielt for CO2-neutrale naturgasprodukter OK tilbyder tilkøb af CO2-neutralitet på enten OK Naturgas Variabelpris eller OK Naturgas Fastpris. OK forpligter sig til at opkøbe og destruere CO2-kvoter tilsvarende dit naturgasforbrug. OK anvender dit årlige opgjorte naturgasforbrug samt Energistyrelsens nøgletal for CO2- udledning pr m3. Behandling af personoplysninger Til brug for administration af leveringsforholdet, herunder relevant markedsføring indsamler, behandler og opbevarer OK oplysninger om Kunden og Kundens forbrug.

4 Kunden kan til enhver tid meddele OK, at Kunden ikke ønsker at modtage henvendelser fra OK om tilbud og eventuelle besparelser. OK kan videregive oplysningerne til andre, hvis det er nødvendigt for at varetage leverancen af naturgas. Kreditvurdering OK foretager en kreditvurdering af alle nye kundeforhold, og har abonnement med kreditoplysningsbureauer, hvorfra OK automatisk modtager oplysninger om kunder der registreres ved kreditoplysningsbureauet, eller hvor der sker ændringer i kundens registreringer. Navne og adresseoplysninger kontrolleres op imod CPR- og CVR- registrene. OK forbeholder sig ret til at afvise en bestilling eller kræve betaling forud for levering, hvis en kunde eller anden person i husstanden står registreret i RKI. Klageadgang Såfremt kunden ikke er tilfreds med OK vedr. salg og levering af Naturgas, bedes kunden rette henvendelse til OK. Er kunden derefter fortsat ikke tilfreds kan kunden rette henvendelse til Ankenævnet på energiområde, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Ændringer af betingelser OK har ret til at ændre disse betingelser. Ændringer vil blive meddelt på OK s hjemmeside, via fakturameddelelser eller lignende. Gældende betingelser kan altid findes på: Klager Klager og krav i forbindelse med OK s evt. manglende overholdelse af aftalen behandles i OK s Kundeservice. Hvis Kunden ikke er tilfreds med OK s afgørelse, kan Kunden klage skriftligt til Energitilsynet, Nyropsgade 30, 1780 København V. Energitilsynets sekretariat tager stilling til, om klagen hører under Energitilsynet eller Ankenævnet på Energiområdet ( klage skal indsendes inden rimelig tid efter OK s afgørelse. Ikrafttrædelse og ændringer OK har ret til at ændre disse betingelser. Ændringer vil blive meddelt på OKs hjemmeside, via fakturameddelelser eller lignende. Gældende betingelser kan altid findes på:

5 Kundeservice Enhver henvendelse til OK skal ske til: OK a.m.b.a. Åhave Parkvej Brug af personoplysninger Sådan behandler OK dine personoplysninger Hos OK lægger vi stor vægt på, at du trygt kan bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området. Personoplysninger hvad registreres I forbindelse med bestilling af varer og ydelser på hjemmesiden registrerer OK dit navn, adresse, telefonnummer, og CPR-nr. OK har abonnement hos CPR-registret, og modtager automatisk oplysninger via CPR-registret omkring ændringer i dine bopælsforhold. Ved betaling via Betalingsservice (BS) registreres tillige bankregistreringsnummer og bankkontonummer. Endvidere registreres oplysninger som relaterer sig til din olietank og dit oliefyr. Ved henvendelse til OK kan du, jf. persondataloven, få adgang til de data, OK har registreret om kundeforholdet med dig. Ligeledes kan du bede om at få dine personlige data ændret eller slettet fra vores arkiver. Sletning kan dog kun finde sted, hvis der ikke eksisterer en økonomisk fordring mellem dig og OK. Hvad bruger vi oplysningerne til Generelt bruger vi de oplysninger du giver os, til at målrette vores service til dig og levere og fakturere de varer og ydelser, du har bestilt via hjemmesiden. Det vil kun være OK s medarbejdere, som har adgang til dine oplysninger. OK videregiver ikke vil dine oplysninger til tredje mand, medmindre OK er forpligtet til det efter lovgivningen, eller OK har indgået en aftale med tredjemand om levering af varer og ydelser til kunder. I disse tilfælde kræver OK, at denne også overholder denne politik. Markedsføring via Når du har afgivet din bestilling vil du modtage en bekræftelse via . OK bruger ikke oplysningerne til at sende uopfordrede s. Du vil alene blive kontaktet af OK via prisvarsel, nyhedsbreve og salgsmails, såfremt du selv har bedt om det, fx via en af OK s bestillingsformularer eller via siden for tilmelding af -tjenester.

6 Du kan altid afmelde modtagelsen af -tjenester på OK s hjemmeside. Links I det omfang, der fra OK s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er OK ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider. Øvrige oplysninger For at måle trafik m.m. registreres din IP-adresser, og der benyttes cookies til at indsamle oplysninger af teknisk karakter. Oplysningerne indsamles af hensyn til statistik og fortsat forbedring af hjemmesiden. 3. Sikkerhed, når du handler med OK på nettet OK lægger stor vægt på, at du trygt og sikkert kan bruge vores hjemmeside. Vi behandler derfor de oplysninger, du giver os, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området. Når du anvender OK s bestillingsformularer eller har logget ind på din personlige Min OK, har vi sikret, at ingen andre kan se dine data. Ved hjælp af den sikre forbindelse SSL (Secure Socket Layer) krypteres de data, der udveksles mellem din pc og OK. Dette sikre, at ingen andre kan læse de data, som sendes. Endvidere har OK et certifikat udstedt af Verisign, som sikrer dig, at det er OK, du kommunikerer med. Afhængig af din browseropsætning vil der ved adgangen til en SSL-forbindelse på din skærm blive vist et lille billede, som fortæller, at du er på vej til eller fra en sikker forbindelse. Du kan se, at det er en sikker SSL-forbindelse, ved at der øverst eller nederst i skærmbilledet vises en hængelås. Ved at klikke på hængelåsen får du adgang til at se OK s SSL-certifikat. Hvis det ikke er som står som udsteder, er det ikke OK, du har kontakt med. Den computer vi bruger til hjemmesiden, er også sikret efter vores høje krav til datasikkerhed. Oplysninger om vores kunder og deres konti ligger ikke på web-serveren, men er beskyttet i OK s interne systemer. Adgangskoden til Min OK er personlig og må ikke videregives til andre. Hvis du får mistanke om, at andre har fået kendskab til din adgangskode, kan du ændre den online. I det omfang, der fra OK s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er OK ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider.

7 OK El Variabelpris med 6 måneder til 0 kr betingelser Aftalens periode og opsigelse Aftalens leverancestart fremgår af din aftale, men er betinget af, at vi modtager din accept indenfor 3 hverdage efter modtagelse af aftalen. Modtages din accept senere, rykkes leverancestarten med en tilsvarende periode. Aftalen omfatter OK El Variabelpris og kan først konverteres til OK El Fastpris efter bindingsperiodens udløb og da med 1 måneds varsel. Fra din accept af aftalen og 14 dage frem har du fortrydelsesret på din bestilling. Fortryderdu bestillingen, skal du straks kontakte OK på tlf Aftalen er indgået som led i et samlet produkt omfattende levering af naturgas og el til kunden på samme adresse, hvor du ved køb af naturgas på almindelige vilkår får 6 måneders fri el til 0 kr. Ophører aftalen om levering af naturgas, bortfalder den fri el jfr. nedenfor, og de fulde 6 måneders el faktureres til pålydende værdi. Prisen varierer hver måned på baggrund af de gennemsnitlige spotpriser på Nordpool for den forgangne måned, med mindre en fastprisaftale er indgået. Du orienteres ikke om månedlige prisændringer, men kan finde priserne på OK s hjemmeside eller ved at kontakte OK på tlf Aftalen løber frem til anden aftale indgås med OK eller anden leverandør. Ønsker du at skifte til en anden leverandør, skal OK have besked med en måneds varsel på tlf Efter bindingsperiodens udløb pålægger OK intet gebyr ved opsigelse Bindingsperiode I henhold til forbrugeraftalelovens 25 kan aftalen om OK El Variabelpris ikke opsiges de første 5 måneder fra indgåelse. Derefter kan aftalen opsiges med 1 måneds varsel. Brydes aftaleforholdet i bindingsperioden, opkræves værdien af den leverede frie el (maksimalt 6 måneder) efter den pris, der var gældende i perioden for OK El Variabelpris, samt et gebyr på kr Beregning af den betalingsfrie el og førtidigt ophør Som anført indgås aftalen som led i en samlet leveringsaftale af naturgas og el til dig. OK betaler de første 6 måneders elforbrug. Opgørelse af værdien af den frie el sker på baggrund af en periodisering af det samlede årsforbrug ved førstkommende årsaflæsning. Når det faktiske årsforbrug kendes, periodiseres forbruget på de enkelte forbrugsmåneder på baggrund af netselskabets standardiserede periodisering. Såfremt OK fra netselskabet modtager aflæsninger med andre/kortere interval dækkende for perioden med den frie el, anvendes disse ved opgørelsen. Det periodiserede forbrug, som netselskabet herefter oplyser, danner grundlag for den endelig beregning af den frie el. Den endelige værdi af den betalingsfrie måned kan derfor godt afvige, dels fra din individuelle måling for den pågældende måned, og dels fra det fradrag, der fremgår af din 1. acontoregning, hvor værdien er opgjort på baggrund af dit forventede forbrug. Endelig regulering i enten din eller

8 OK s favør sker ved årsaflæsningen. For at få dit elforbrug de første 6 måneder til 0 kr. er det et krav, at du ved aftaleindgåelsen ikke har været OK El kunde de seneste 12 måneder og, at du opretholder en aktiv levering af naturgas og el til samme adresse. Ophører enten naturgasaftalen eller denne aftale i en bindingsperiode (som følge af din opsigelse eller misligholdelse), opkræves værdien af den leverede frie el (maksimalt 6 måneder) efter den pris, der var gældende i perioden for leveringen fra OK for OK El Variabelpris, samt et gebyr på kr. 400 (gebyret er 800 kr. hvis både naturgasaftalen og denne aftale ophører). Flytning Hvis du flytter, skal du kontakte OK senest 3 hverdage inden fraflytningsdato på tlf OK hjælper med korrekt fraflytning og flytter din leverance af el fra OK med over til din nye adresse, såfremt du flytter ind på en adresse, hvor du overtager ansvaret for el-leverancen. OK meddeleler dit netselskab om din flytning. De sender et aflæsningskort til dig, som du skal returnere udfyldt til netselskabet. OK modtager dit forbrug fra netselskabet, og udarbejder herefter en flytteafregning til dig, og senest 6 uger efter flyttedato såfremt netselskabet formidler dit forbrug rettidigt. Fakturering Afregning sker som aconto hver 3. måned på baggrund af det forbrug, som vi får oplyst af netselskabet. Den kvartalsvise acontoafregning sker med udgangspunkt i den månedspris, der er gældende i den måned, som beløbet opkræves i. Når årsopgørelsen kommer, tages der højde for de forskellige månedspriser, der har været, således at el-prisen for aflæsningen tager højde for de svingende el-priser. En gang årligt modtager du en opgørelse, som bliver den faktureret sammen med den næste acontoafregning. OK beregner ikke oprettelsesgebyr eller løbende købsrenter ved rettidig betaling. Ved for sen betaling beregnes renter i henhold til Nationalbankens udlånsrente + 7 %, jf. rentelovens bestemmelser. Ved for sen betaling udsendes rykkerbrev. Der beregnes et rykkergebyr på p.t. 100 kr. pr. rykker. Ved overgivelser til inkasso beregnes endvidere et administrationsgebyr på p.t. 100 kr. Tilskrevne renter indberettes til SKAT jf skattekontrolloven. Manglende betaling giver OK ret til med passende varsel at opsige leveringen og overdrage den til forsyningspligtsleverance. To regninger På det frie el-marked bliver dine udgifter opdelt på to separate regninger. Den ene modtager du fra din el-leverandør for dit forbrug af el. Den anden regning kommer fra dit lokale netselskab og dækker brugen af el-nettet, afgifter og betaling til forskning af miljøvenlig el. Med henblik på at fremme konkurrencen på elmarkedet, trådte der pr. 16. juni 2014 en ny lov i kraft, der vil gøre det nemmere for forbrugerne at orientere sig på markedet og skabe overblik over betalingen for elektricitet. Det skal sikres ved, at forbrugerne fremover kun skal modtage én samlet regning for deres forbrug af el. I henhold til den nye lovgivningen skal OK derfor pr. 1. oktober 2015 varetage den fulde kundekontakt, og OK er efter dette tidspunkt forpligtet til at opkræve net- og systemydelser, afgifter mv. fra dig som kunde. Som følge af lovændringen aftales det forudsat at nærværende

9 aftale er i kraft efter den 1. oktober 2015 at du som kunde fra den 1. oktober 2015 foretager betaling af net- og systemydelser, afgifter mv. direkte til OK. OK er berettiget til at opkræve et administrationstillæg for denne ydelse. OK forpligter sig til at orientere dig om de endelige konsekvenser af lovændringen minimum 3 måneder inden disse ændringer træder i kraft. Du kan påklage priser og vilkår som følger af denne bestemmelse til Energitilsynet. Leveringsbestemmelser og ansvar Ved bestilling af el hos OK giver du OK ret til at foretage et leverandørskift, ligesom OK forbeholder sig retten til at indhente dit aftagenummer og øvrige oplysninger om din elinstallation som er tilgængelige fra dit netselskab via Energinet.dks datahub, hvis vi ikke har det i forvejen. Det er netselskabet, der har ansvaret for el-målingens korrekthed, og det er netselskabet, du skal kontakte, hvis der er noget i vejen med måleren. Ved fejlmålinger forbeholder OK sig retten til at efterregulere regninger. OK er ikke ansvarlig for dit direkte tab som følge af drifts- eller strømsvigt og lignende, herunder men ikke alene erstatningsansvar, driftstab eller lignende. Lukker netselskabet for benyttelse af el-nettet, kan OK ikke stilles til ansvar for, at aftalen ikke kan fortsætte. Behandling af personoplysninger OK registrerer dit navn, adresse, telefonnummer, og CPR-nr. OK har abonnement hos CPRregistret, og modtager automatisk oplysninger via CPR-registret omkring ændringer i dine bopælsforhold. Til brug for administration af leveringsforholdet, herunder relevant markedsføring indsamler, behandler og opbevarer OK oplysninger om Kunden og Kundens forbrug. Kunden kan til enhver tid meddele OK, at Kunden ikke ønsker at modtage henvendelser fra OK om tilbud og eventuelle besparelser. OK kan videregive oplysningerne til andre, hvis det er nødvendigt for at varetage leverancen af el. Kreditvurdering OK foretager en kreditvurdering af alle nye kundeforhold, og har abonnement med kreditoplysningsbureauer, hvorfra OK automatisk modtager oplysninger om kunder der registreres ved kreditoplysningsbureauet, eller hvor der sker ændringer i kundens registreringer. Navne og adresseoplysninger kontrolleres op imod CPR- registret. OK forbeholder sig ret til at afvise en bestilling eller kræve betaling forud for levering, hvis en kunde eller anden person i husstanden står registreret i RKI. Klageadgang Såfremt kunden ikke er tilfreds med OK vedr. salg og levering af el, bedes kunden rette henvendelse til OK. Er kunden derefter fortsat ikke tilfreds kan kunden rette henvendelse til Ankenævnet på energiområde, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

10 Ændringer af betingelser OK har ret til at ændre disse betingelser. Ændringer vil blive meddelt på OKs hjemmeside, via fakturameddelelser eller lignende. Gældende betingelser kan altid findes på: NB: Er dit årlige el-forbrug større end kwh, bedes du kontakte OK s salgsafdeling på tlf Viby, November 2014

OK Ung Betingelser og vilkår

OK Ung Betingelser og vilkår OK Ung Betingelser og vilkår 1. Information og generelle oplysninger 1.1. Nærværende vilkår og betingelser er gældende for aftalen mellem dig og OK a.m.b.a., CVR-nr.: 39170418, Åhave Parkvej 11, 8260 Viby

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem CPR-nr.: og CVR nr. 33

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm 1 Aftale om leverance af produktet ideel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog Modstrøm Danmark

Læs mere

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38)

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Kære [dit navn] Tillykke med din nye elaftale, El.dk. Nedenfor ser du de væsentligste vilkår samt leveringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for OK Benzinkort

Betingelser for OK Benzinkort Betingelser for OK Benzinkort Indhold 1. Parterne og anvendelsesområde... 2 2. Forholdet til andre betingelser og politikker... 2 3. Ændringer af betingelser... 2 4. OK Benzinkortets anvendelsesmuligheder...

Læs mere

Handelsbetingelser for levering af naturgas fra DCC Energi A/S

Handelsbetingelser for levering af naturgas fra DCC Energi A/S Handelsbetingelser for levering af naturgas fra DCC Energi A/S Handelsbetingelserne er gældende pr. 10. januar 2014. Disse betingelser er gældende for levering af naturgas fra DCC Energi A/S, herefter

Læs mere

Almindelige betingelser for Vestforsyning Sinus: EL salg til private GENERELLE BETINGELSER

Almindelige betingelser for Vestforsyning Sinus: EL salg til private GENERELLE BETINGELSER salg til private 1. Generelt 1.1. Betingelserne i denne aftale gælder for salg til private, der indgår aftale med Vestforsyning :Sinus EL, dvs. når der hovedsageligt handles udenfor erhverv. 1.2. Betingelserne

Læs mere

Bilag 3 N Forbrugerbeskyttelsesbekendtgørelsen

Bilag 3 N Forbrugerbeskyttelsesbekendtgørelsen 15. januar 2013 J.nr. 2201/1182-0006 Ref. BAK Bilag 3 N Forbrugerbeskyttelsesbekendtgørelsen HØRINGSUDGAVE Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om naturgasforsyning 1) I medfør af 7 a

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugeraftaler om levering af naturgas 1)

Bekendtgørelse om forbrugeraftaler om levering af naturgas 1) (Gældende) Udskriftsdato: 5. januar 2015 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2008/2015-0020 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Vindstød A/S generelle leveringsbetingelser

Vindstød A/S generelle leveringsbetingelser Vindstød A/S generelle leveringsbetingelser Gældende for private husstande. 1. Om Vindstød A/S Vindstød A/S er ejet af: - Vindenergi Danmark a.m.b.a., som er et andelsselskab, der er ejet af de danske

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om naturgasforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om naturgasforsyning 1) BEK nr 311 af 20/03/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 28. december 2016 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygmingsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugeraftaler om levering af elektricitet 1)

Bekendtgørelse om forbrugeraftaler om levering af elektricitet 1) BEK nr 1353 af 12/12/2014 (Historisk) Udskriftsdato: 2. februar 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2008/2015-0020

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tina Thorborg Sørupvej 40 A, Sørup 3480 Fredensborg Side 1 af 5 DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16

Læs mere

SALG AF NATURGAS DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGAS

SALG AF NATURGAS DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGAS SALG AF NATURGAS DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGAS 1. maj 2015 1. Generelle bestemmelser Disse leveringsbetingelser gælder for levering af naturgas fra DONG Energy Salg & Service

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser Blue Energy

Salgs- og Leveringsbetingelser Blue Energy Ver. 8 11/07/2014 Salgs- og Leveringsbetingelser Blue Energy Disse leveringsbetingelser gælder for alle el-leverancer fra Blue Energy A/S som er til ikke-erhvervsmæssig anvendelse for kunden, medmindre

Læs mere

Opgørelse og acontoregning

Opgørelse og acontoregning Opgørelse og acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 5 Maria Hecksher Avenue de Grande Bretagne 47 MC-98000 Monaco Dato 6. april 2018 Her er din opgørelse og acontoregning. Opgørelsen dækker perioden

Læs mere

SEF Energi A/S Fåborgvej 44 DK-5700 Svendborg Cvr nr. 25 11 92 07 Tlf. 62 20 11 20 salg@sef.dk sef.dk

SEF Energi A/S Fåborgvej 44 DK-5700 Svendborg Cvr nr. 25 11 92 07 Tlf. 62 20 11 20 salg@sef.dk sef.dk Disse Leveringsbestemmelser er gældende i forholdet mellem Kunden og Elleverandøren fra og med den 1. april 2016 1. Generelle bestemmelser SEF Energi A/S (CVR-nr.25 11 92 07) er et datterselskab i Sydfyns

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 5 Thomas Hammershaimb Mosbech Snaregade 6, 3 tv Dato 5. januar 2018 Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning. Opgørelsen dækker perioden den

Læs mere

Handelsbetingelser - Privatkunder

Handelsbetingelser - Privatkunder Handelsbetingelser - Privatkunder Nærværende handelsbetingelser gælder for leverance af el fra energileverandøren MyPower ApS (CVR nr. 36 46 04 07) til kunder, hvor el-forbruget overvejende er bestemt

Læs mere

Handelsbetingelser - Erhvervskunder

Handelsbetingelser - Erhvervskunder Handelsbetingelser - Erhvervskunder Nærværende handelsbetingelser gælder for leverance af el fra energileverandøren MyPower ApS (CVR nr. 36 46 04 07) til erhvervskunder med et årligt forbrug på under 150.000

Læs mere

AFTALE OM SALG AF ELEKTRICITET

AFTALE OM SALG AF ELEKTRICITET AFTALE OM SALG AF ELEKTRICITET AFTALE OM FJERNSALG AFTALE INDGÅET UDEN FOR FAST FORRETNINGSSTED 1. Aftalens Parter Mellem [hjemmeside: xyz.dk] (herefter kaldet Elleverandøren) og (herefter kaldet Kunden)

Læs mere

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 652,15 kr. 207 kwh. Hvornår skal du senest betale? 9.

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 652,15 kr. 207 kwh. Hvornår skal du senest betale? 9. Acontoregning Jens Stürup karen Emilie Knauer Gernersgade 42 1319 København K Side 1 af 6 DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag

Læs mere

Nets. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

Nets. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 7 Andreas Schou Andersen DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20 21 44

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 10 Preben Engell DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20 21 44 14 Kære

Læs mere

Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Kim Risager Ulrik Stensgaard Side 1 af 8 DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 7 Emil Sivebæk Nielsen DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20 21 44 14

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 9 Ellen Elisabeth Grieg Andersen Dato 6. marts 2018 Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning. Opgørelsen dækker perioden den 1. marts 2017

Læs mere

I perioden fra 11. juni 2002 og frem til februar 2003 har indklagede fremsendt a conto regninger og opgørelser for elforbruget.

I perioden fra 11. juni 2002 og frem til februar 2003 har indklagede fremsendt a conto regninger og opgørelser for elforbruget. 2 4/1920-0101-0002 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 7. juni 2002 6. juni 2003. Påklaget beløb: 45.853,16 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: 26. juni 2003. Energiselskabet

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/ /MEL

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/ /MEL ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0071 /MEL Klager: Indklaget energiselskab: Klageemne: NN 7900 Nykøbing M Thy-Mors Energi A/S Elsøvej 107 7900 Nykøbing M CVR 2631 4119 Kundeforhold Indsigelse mod betaling

Læs mere

Salg af naturgas. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas. Ørsted 1. Gældende fra den 25. maj 2018

Salg af naturgas. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas. Ørsted 1. Gældende fra den 25. maj 2018 Salg af naturgas Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas Gældende fra den 25. maj 2018 Ørsted 1 1. Generelle bestemmelser Disse leveringsbetingelser gælder for levering af naturgas fra

Læs mere

leveringsbetingelser FOR SALG AF EL PRIVAT

leveringsbetingelser FOR SALG AF EL PRIVAT leveringsbetingelser leveringsbetingelser FOR SALG AF EL PRIVAT DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Generelle bestemmelser Disse leveringsbetingelser gælder for alle elleverancer fra DONG Energy

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 10 Joen Rude Falsner Lille Strandstræde 20 A, 4. DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 7 Stefan Mark Christensen Store Strandstræde 11, 2 TV DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 7 Morten Vinther Møller Frederiksberg Alle 14, 4. TV DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem Benytter du dig af fortrydelsesretten

Læs mere

Køb FynskSupportEl - så støtter vi din klub

Køb FynskSupportEl - så støtter vi din klub Køb FynskSupportEl - så støtter vi din klub FynskSupportEl gør en forskel. Du kan støtte en fynsk klub eller forening gennem dit køb af el hos Energi Fyn. Støt din klub og lad os betale FynskSupportEl

Læs mere

2300 København S. Modstrøm Danmark A/S CVR Islands Brygge 43, 1. sal København S

2300 København S. Modstrøm Danmark A/S CVR Islands Brygge 43, 1. sal København S AFGØRELSE Sag: SPA- Forbruger: Sagsbehandler: /BBR 2300 København S Energiselskab: Klageemne: Modstrøm Danmark A/S CVR 3388 4788 Islands Brygge 43, 1. sal. 2300 København S Regningsklage Klage over store

Læs mere

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer.

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer. Vilkår for YouSee Rate Juni 2016 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Rate. YouSee Rate er afdragsordninger, der tilbydes ved køb af visse mobilterminaler hos YouSee. Der er således tale

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Salg af naturgas. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas

Salg af naturgas. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas Salg af naturgas Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgas 1. februar 2019 1. Generelle bestemmelser Disse leveringsbetingelser gælder for levering af naturgas fra Ørsted Salg & Service

Læs mere

ENERGI I FORANDRING VELKOMMEN TIL DONG ENERGY ELDISTRIBUTION

ENERGI I FORANDRING VELKOMMEN TIL DONG ENERGY ELDISTRIBUTION ENERGI I FORANDRING VELKOMMEN TIL DONG ENERGY ELDISTRIBUTION Få svar på dine spørgsmål Side 4-5 Gode spareråd I denne folder kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, vores kunder oftest stiller os.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR SWITCH.DK A/S SALG AF EL TIL FORBRUGERE OG ERHVERVSDRIVENDE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR SWITCH.DK A/S SALG AF EL TIL FORBRUGERE OG ERHVERVSDRIVENDE Switch.dk A/S Cvr. nr. 3080 7804 Henvendelse til Ørbækvej 260, 5220 Odense SØ, Kundeservice tel 6311 5800, kundeservice@switch.dk www.switch.dk SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR SWITCH.DK A/S SALG AF

Læs mere

Aftale om Basis El Fastpris med omtanke

Aftale om Basis El Fastpris med omtanke Navn Navnesen [din adresse] Aftale om Basis El Fastpris med omtanke Tillykke med din nye elaftale, Basis El Fastpris med omtanke. Nedenfor ser du de væsentligste vilkår. Resten af vilkårene kan du læse

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 9 Lali Khotenashvili Holsteinsgade 64, 2. tv. Dato 14. november 2017 Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning. Opgørelsen dækker perioden

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Tagensvej 87, København N. Aftaleindgåelse - Samtykke til telefonisk henvendelse - Flytning - Fritagelse for betaling

Tagensvej 87, København N. Aftaleindgåelse - Samtykke til telefonisk henvendelse - Flytning - Fritagelse for betaling AFGØRELSE Sag: SPA- Forbruger: Marc Bank Havnealle 23, 2 8700 Horsens Sagsbehandler: /KSV Energiselskab: Gul Strøm CVR 3603 9485 Tagensvej 87, 1. 2200 København N Sekretariat: KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

Læs mere

LEVERINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER VED KØB AF NATURGAS

LEVERINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER VED KØB AF NATURGAS LEVERINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER VED KØB AF NATURGAS EWII ENERGI A/S (Gældende fra 1. oktober 2016) Side 1 INDLEDNING Leveringsvilkårene opdateres løbende, og de til enhver tid gældende vilkår kan findes

Læs mere

FynskSupport. Energi Fyns sponsorordning støtter din klub og forening

FynskSupport. Energi Fyns sponsorordning støtter din klub og forening el FynskSupport Energi Fyns sponsorordning støtter din klub og forening + ga s Du kan støtte en klub eller forening gennem dit køb af el og gas hos Energi Fyn. Støt din klub og lad os betale FynskSupport

Læs mere

Modstrøm Danmark CVR Islands Brygge 43, 1. sal 2300 København S

Modstrøm Danmark CVR Islands Brygge 43, 1. sal 2300 København S AFGØRELSE Sag: SPA- Sagsbehandler: Forbruger: /SKA 2750 Ballerup Energiselskab: Modstrøm Danmark CVR 3388 4788 Islands Brygge 43, 1. sal 2300 København S Sekretariat: KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE

ANKENÆVNETS AFGØRELSE ANKENÆVNETS AFGØRELSE Sag: SPA- Sagsbehandler: /JHE Forbruger: 4900 Nakskov Energiselskab: SEAS-NVE Net CVR 2811 3285 & SEAS-NVE Strømmen CVR 2421 3528 & SEAS-NVE Holding CVR 2578 4413 v/seas-nve Strømmen

Læs mere

SAGSFREMSTILLING KLAGENS INDHOLD OG FORLØB. Perioden, der klages over: 1. november september Påklaget beløb: 2.745,73 kr.

SAGSFREMSTILLING KLAGENS INDHOLD OG FORLØB. Perioden, der klages over: 1. november september Påklaget beløb: 2.745,73 kr. 2 4/1920-0101-0247 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 1. november 2005 30. september 2006. Påklaget beløb: 2.745,73 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: 11. december 2006.

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0247 /HNJ

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0247 /HNJ ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0247 /HNJ Klager: Indklaget energiselskab: NN 8000 Århus C Forsyning A/S CVR 2742 5100 & NRGi Net A/S CVR 2126 2498 v / Energi Danmark - NRGi Dusager 22 8200 Århus N Nyropsgade

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE

ANKENÆVNETS AFGØRELSE ANKENÆVNETS AFGØRELSE Sag: SPA-12/05685 Sagsbehandler: /MRO Forbruger: 9210 Aalborg SØ Indklaget elhandelsselskab: Netselskab: Energileverandør: 1) Energiselskabet Natur-Energi CVR 3091 3728 Svanevej 12

Læs mere

Restancevejledning 2016

Restancevejledning 2016 Restancevejledning 2016 Restanceprocedure & Leveringspligt [1] Indhold I. Forbrugeraftaler om levering af elektricitet II. III. IV. Nærmere regler om sikkerhedsstillelse, forrentning og tilbagebetaling

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låntagers navn Låntagers adresse Låntagers personnummer Låntagers e-mailadresse Låntagers mobilnummer Låneaftale Lånenummer: L- 10010000 Dansk Net A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Ovennævnte

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

KOPI. Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 1.816,04 kr. 741 kwh. Hvornår skal du senest betale?

KOPI. Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 1.816,04 kr. 741 kwh. Hvornår skal du senest betale? Acontoregning Side 1 af 6 Simon Gundersen Sværtegade 7, 2. 1118 København K DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låneaftale Lånenummer: L-10091234 DanskNet A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Låntagers navn Anders Andersen Låntagers adresse Andersensvej 123, 1234 Andersby Låntagers personnummer 123456-1234

Læs mere

RESTANCEVEJLEDNING 2016 EWII ENERGI A/S RESTANCEPROCEDURE & LEVERINGSPLIGT. (Gældende fra 1. april 2016)

RESTANCEVEJLEDNING 2016 EWII ENERGI A/S RESTANCEPROCEDURE & LEVERINGSPLIGT. (Gældende fra 1. april 2016) RESTANCEVEJLEDNING 2016 RESTANCEPROCEDURE & LEVERINGSPLIGT EWII ENERGI A/S (Gældende fra 1. april 2016) Side 2 INDHOLD 1. FORBRUGERAFTALER OM LEVERING AF ELEKTRICITET 2. NÆRMERE REGLER OM SIKKERHEDSSTILLELSE,

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Juni 2017 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: ss@danskaktieraadgivning.dk eller ur@danskaktieraadgivning.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: soren@sehested.dk eller ur.raahede@gmail.com Tlf: 2811 2727

Læs mere

Bekendtgørelse om elhandelsvirksomhedernes opgaver og forpligtelser i forbindelse med levering af elektricitet til elkunder 1)

Bekendtgørelse om elhandelsvirksomhedernes opgaver og forpligtelser i forbindelse med levering af elektricitet til elkunder 1) BEK nr 1233 af 06/11/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 11. januar 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2015-1458

Læs mere

SALG AF EL DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF EL PRIVAT

SALG AF EL DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF EL PRIVAT SALG AF EL DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG AF EL PRIVAT 16. april 2015 1. Generelle bestemmelser Disse leveringsbetingelser gælder for alle elleverancer fra DONG Energy Salg & Service A/S,

Læs mere

Nets. Vi er rigtig glade for at kunne sende din årsopgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

Nets. Vi er rigtig glade for at kunne sende din årsopgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 5 Kasper Christensen Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20 21 44 14 Kære Kasper

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt. HANDELSBETINGELSER Handelsbetingelser for webshoppen: Victory Europe Ltd. ). Priser Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign. Dette omhandler de vilkår der følger på victory-europe.com.

Læs mere

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 785,51 kr. 209 kwh. Hvornår skal du senest betale? 7.

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 785,51 kr. 209 kwh. Hvornår skal du senest betale? 7. Acontoregning Jens Stürup karen Emilie Knauer Gernersgade 42 Side 1 af 5 DONG Energy Sales & Distribution A/S Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr.

Læs mere

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune.

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune. Aarhus 12.06.2017 Dansk Supermarked A/S Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser 1. Betaling Betaling af dine dagligvarer kan ske på tre måder. Du kan vælge at betale med

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

Ansøgning om OIL! Firmakort

Ansøgning om OIL! Firmakort Ansøgning om OIL! Firmakort Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer. 2. Tilmelding til LeverandørService Betaling af fakturaer

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

KOPI. Årsopgørelse og 1. acontoregning. Hvor meget el har du brugt? 5.170,02 kr. Hvad skal du betale senere? Hvad skal du betale nu? 2.123,00 kr.

KOPI. Årsopgørelse og 1. acontoregning. Hvor meget el har du brugt? 5.170,02 kr. Hvad skal du betale senere? Hvad skal du betale nu? 2.123,00 kr. Årsopgørelse og 1. acontoregning Side 1 af 8 Steen Borg Pilestræde 21 1112 København K Kære Steen Borg Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning på adressen Kronprinsessegade 10, 4. tv, 1306 København

Læs mere

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009.

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. ComX Networks A/S IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. IPTV abonnementsbetingelser, ComX Networks A/S, privatkunder. 1. juli 2009 side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE 16. april 2015 Produktbeskrivelse for Fjernvarmeservice Serviceaftalens omfang Serviceaftalen gælder for installationer

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE

ANKENÆVNETS AFGØRELSE ANKENÆVNETS AFGØRELSE Sag: SPA-15/06981 Sagsbehandler: /EMBMA Forbruger: 5220 Odense SØ Energiselskab: Gul Strøm CVR 3502 4409 Tagensvej 85 2200 København N Sekretariat: KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

Læs mere

3.253,63 kr ,41 kr. 348,78 kr kwh kwh

3.253,63 kr ,41 kr. 348,78 kr kwh kwh OVERBLIK OVER DIN ÅRSOPGØRELSE Hannah Louise Liljegren Silkegade 15, 1. mf Kære Hannah Louise Liljegren Din årsopgørelse går fra den 27. august 2015 til den 29. februar 2016 og viser, hvor meget el du

Læs mere

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke til at Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig meddelelser Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig tilbud på anfordring, samt emails, nyhedsbreve,

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Blue Energy Havnegade 31, st København K CVR:

Blue Energy Havnegade 31, st København K CVR: AFGØRELSE Sag: SPA- Forbruger: Sagsbehandler: /JHE 5750 Ringe Energiselskab: Blue Energy Havnegade 31, st. 1058 København K CVR: 3460 8784 Sekretariat: KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Carl Jacobsens

Læs mere

Årsopgørelse for el samt første acontoregning

Årsopgørelse for el samt første acontoregning Uffe Kousgaard Trægården 9, 2 TH 4000 Roskilde Årsopgørelse for el samt første acontoregning Opgørelsen omfatter dit forbrug fra den 22. juni 2011 til den 20. juni 2012 og første acontoregning dækker dit

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE

ANKENÆVNETS AFGØRELSE ANKENÆVNETS AFGØRELSE /SEN Klager: Indklaget energiselskab: NN 7620 Lemvig Lemvig Varmeværk A.m.b.A. CVR 3689 2412 & Lemvig Kraftvarme A/S CVR 1510 2004 Industrivej 10 7620 Lemvig Nyropsgade 30 1780 København

Læs mere

Erhvervsaftale om levering af elektricitet Modstrøm

Erhvervsaftale om levering af elektricitet Modstrøm faktuel uden prisloft Erhvervsaftale om levering af elektricitet Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet faktuel uden prisloft 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Årsopgørelse for el samt første acontoregning

Årsopgørelse for el samt første acontoregning Uffe Kousgaard Trægården 9, 2. th 4000 Roskilde Årsopgørelse for el samt første acontoregning Opgørelsen omfatter dit forbrug fra den 21. juni 2012 til den 24. juni 2013 og første acontoregning dækker

Læs mere

Ørsted Salg & Service A/S CVR Kraftværksvej 53, Skærbæk 7000 Fredericia. FORMAND Poul Gorm Nielsen

Ørsted Salg & Service A/S CVR Kraftværksvej 53, Skærbæk 7000 Fredericia. FORMAND Poul Gorm Nielsen AFGØRELSE Sag: SPA- Sagsbehandler: Forbruger: /SUSJ 2600 Glostrup Energiselskab: Klageemne: Ørsted Salg & Service A/S CVR 2721 0538 Kraftværksvej 53, Skærbæk 7000 Fredericia Regningsklage Aflæsning af

Læs mere

Informationsmateriale til boligadvokater

Informationsmateriale til boligadvokater Informationsmateriale til boligadvokater Dette informationsmateriale henvender sig til dig, der har kontakt med boligkøbere og udlejere. Materialet gennemgår de konkrete konsekvenser, som de kommende ændringer

Læs mere

Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger

Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger Informationsmateriale til boligudlejningsforeninger Dette informationsmateriale henvender sig til dig, der har kontakt med boligudlejere. Materialet gennemgår de konkrete konsekvenser, de kommende ændringer

Læs mere