Sommer årgang nr. 184 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommer 2010 51. årgang nr. 184 SANKT VINCENTGRUPPERNE"

Transkript

1 Sommer årgang nr. 184 SANKT VINCENTGRUPPERNE

2 Nyt fra bestyrelsen Så nærmer sommeren sig igen. Vi kan i denne pjece bringe nyt fra Michael Barton i Sudan og Nguyen-Dinh-Ngoc i Vietnam. Begge de modtagne nyhedsbreve afspejler den entusiasme og offervilje, der kendetegner de præster, der arbejder under yderst vanskelige vilkår. Nguyen-Dinh-Ngoc har for at udføre sit kald blandt andet lært sig stammefolkenes sprog. Det samme har Peter Tantholdt Hansen gjort for bedre at kunne hjælpe de fattige indianere i Andesbjergene i Peru. Revisor Benny Schmidt-Rasmussen er nu i fuld gang med at revidere regnskabet for 2009, som forventes afsluttet denne måned. Endnu engang tak til revisoren. En arv, som vi omtalte i sidste pjece, er ved at være klar til udbetaling., Endelig udbetaling forventes ske i nær fremtid. Vi er glade for igen har fået kontakt til søstrene i Haiti efter jordskælvet i januar. Sr. Alta Emile har bekræftet modtagelse af 3 af vore checks i Den sidste var grundet jordskælvet ikke modtaget og blev tilbagekaldt herfra. Vi kan nu foretage en bankoverførsel af det manglende beløb fra Der er hårdt brug for pengene efter skaderne, der opstod som følge af jordskælvet. Sankt Vincent Grupperne var igen i år repræsenteret på valfarterne på Åsebakken og Øm. Vi Poul Skallerup, glædede os over at formand for Skt. møde og tale med Vincentgrupperne. både nuværende og nye bidragsydere. Til sidst en påmindelse om, at fradragsreglerne for et par år siden blev lavet om, således at indberetning af bidrag til Sankt Vincent Grupperne skal indberettes af os. Det betyder, at vi skal have oplyst cpr. numre på vore bidragsydere. Vi opfordrer derfor alle, der endnu ikke har oplyst deres cpr-nummer til,at kontakte os. Alle vore bidragsydere ønskes en god sommer. Bestyrelsen Sankt Vincent gruppernes formål: At støtte udvalgte missionsstationer og nødhjælpsprogrammer i udviklingslandene. Formand Poul Skallerup Sortemosen Allerød Tlf poul@vincentgrupperne.dk Kasserer Henrik Loldrup Svenstrupvej 3 A 2970 Hørsholm Tlf henrik@vincentgrupperne.dk Girokonto: Netbank Reg. nr.3347 Konto nr Mærkater à Kr. 5,- pr. ark bestilles hos kassereren. Indbetalte beløb trækker SKAT automatisk på årsopgørelsen, hvis du har indsendt oplysning med CPR nummer, og kun da får man fradrag. 10 års kontrakter oprettes. Henvendelse til kassereren.

3 Ungarn Støtte til især sigøjnere i Ungarn 30 km fra Budapest driver en lille gruppe søstre et projekt, som hjælper et stort antal fattige, især sigøjnere. De er en foragtet og ildeset befolkningsgruppe, der lever på et eksistensminimum. Projektet omfatter i dag et dagcenter, hvor de børn får mad og andre fornødenheder samt kateketisk undervisning. Envidere driver søstrene en skole for unge, der derudover lærer lettere håndværk. Skt. Vincentgrupperne har støttet præmonstratensersøstrene med først og fremmest mad og skolematerialer siden Som noget nyt i dagcentret har vi organiseret to musikgrupper med hver sin lærer, fortæller priorinde Katharina Hilsen fra Recife i Brasilien Kære trofaste venner i Sankt Vincent Grupperne, Jeg ved, at det ikke var en tilfældighed, men at det var bestemt sådan, at jeres brev med jeres meget generøse donation var dateret samme dato, som min præstevielse for nu 50 år siden. Vi er dybt taknemmelige. Vi beder for jer, og beder om, at I også beder for os. Vores projekt vil være klar om nogle måneder. Gud velsigne og beskytte jer alle. Father Ed Figueroa Agnes Juhász O, Præm. Ligeledes ha vi organiseret en dansegruppe, hvor en sigøjner-lærer underviser børnene. Dagcentrets program er baseret på tre daglige måltider til de 75 børn. Udgifterne hertil beløber sig til godt 8 kr. pr. dag pr. barn. I alt drejer det sig om , hvoraf staten betaler 25 % svarende til ca kr. Resten må skaffes via donationer. Det årlige forbrug af skolematerialer herunder bøger beløber sig til kr. Familierne har ligeledes behov for økonomisk støtte, så hver uge får 100 familier mad for i alt til kr. En del af dette beløb støttes af en anden hjælpeorganisation. Søstrene køber endvidere medicin til de allermest fattige, og vi må tilmed herudover en gang imellem betale deres regninger, fortæller priorinden, der håber på velvillighed fra danske katolikker.

4 Brudepris på 12 køer "Nu skal der ske noget. Vi kan godt hjælpe denne menighed med ekstremt fattige mennesker i det sydlige Sudan", fortalte Bo Vangslev Johansson fra Roskilde for nylig til Skt. Vincentgrupperne. Han har med sin hustru dannet en lokal Skt. Vincentstøttegruppe i Roskilde. Nu har Vincentgrupperne hørt fra den amerikanske pater Michael Barton, der har været missionær i det urolige Sudan i 24 år. I brevet, der er gengivet på hans hjemmeside redegør for det sidste halve års aktiviteter. P. Michael besøgte bl.a. to af hans tidligere sogne i Juba - også beliggende i det sydlige Sudan. I et af sognene var landsbyen ødelagt af de sudanesiske nordlige tropper. Den store kirke havde soldaterne benyttet som våbenlager. Da P. Michael kørte tilbage til landsbyen Nyamlell, hvor han virker som sognepræst, sad hans bil fast i mudder i flere dage, før den kom fri. Efterfølgende blev det en travl tid med mange messer, barnedåb, konfirmationer, besøg på en workshop, der fungerer godt. I slutningen af marts kom mobiltelefonen til Nyamlell, og sognepræsten glæder sig til i nær fremtid at få en. Hjælpeorganisationen Cordaid ar forladt Nyamlell, så nu kan ikke benytte af deres internetforbindelse, men må vente på en ny hjælpeorganisation rykker ind. For nylig viede p. Michael et par, som ønskede vielsen i kirken, før de begyndte deres ægteskabelige liv sammen. Forud havde gommen betalt 12 køer om brudepris. Projektet som Vincentgrupperne støtter samler penge ind til skoleelever, som ikke har råd til uniformer og skolebøger.

5 Gave til de fattige Vincentgrupperne har flyttet girokortet ind på side 5 og 6, fordi det giver mulighed for, at trykkeriet kan adressere pjecen på bagsiden. Det giver os en besparelse, som kommer de fattige til gode. Så hvorfor ikke betænke Sankt Vincentgrupperne med et gaveløb, der hjæper fattige familier i dagligdagen og giver dem håb for en bedre fremtid. Det indbetalte beløb går ubeskåret til de fattige. KVITTERING GIROINDBETALING Beløbsmodtagers kontonummer og betegnelse Beløbsmodtagers kontonummer og betegnelse Sankt Vincentgrupperne c/o Henrik Loldrup Svenstrupvej 3 A 2970 Hørsholm Sankt Vincentgrupperne c/o Henrik Loldrup Svenstrupvej 3 A 2970 Hørsholm Underskrift ved overførsel fra egen konto Post Danmarks kvittering Gebyr for indbetaling betales kontant Betalingsdato eller Betales nu Kroner Øre Checks og lignende accepteres under forbehold af at Danske Bank modtager betalingen. Ved kontant betaling på posthus med terminal er det udelukkende posthusets kvitteringstryk der er bevis for hvilket beløb der er indbetalt. Dag Måned År Sæt X 4030S (11.99) BG Tak for Deres støtte! Overførsel fra kontonummer 8 7 Indbetaler Kroner Øre Til maskinel aflæsning Undgå venligst at skrive i nedenstående felt +01< <

6 Tak for dit bidrag! Bidrag til Sankt Vincentgrupperne er fradragberettiget i hehold til Ligningslovens 8a. I 2009 kan du fratrække indbetalt beløb på kr. dog minus de første 500 kr. SKAT betinger sig som noget nyt, at De oplyser deres cpr- eller cvr-nummer til Sankt Vincentgrupperne, som herefter skal indberette til SKAT. Blanket kan hentes på: Sankt Vincentgrupperne Sådan kan du støtte Sankt Vincentgrupperne Hvordan kan jeg støtte Sankt Vincentgrupperne? Indbetaling på girokort (girokonto ) Indbetaling på foreningskonto: Indbetaling kan foretages via netbank, og der kan evt. etableres en fast (f.eks. månedlig) overførsel. Hvem får bidraget? Man kan give uspecificeret støtte. Sankt Vincentgrupperne vil fordele støtten ligeligt til igangværende bidragsmodtagere. Man kan også øremærke sin støtte til en bestemt bidragsmodtager. Er der skattefradrag? Der er skattefradrag for beløb op til kr om året. Skattefradrag derudover kan opnås ved at tegne 10-års kontrakt.

7 Præsten som forkynder evangeliet for stammefolk i Vietnam I bjerglandsområdet omkring Dong-Dai, hvor der bor nogle forskellige minoritetsgrupper bl.a. Tring, Raglais og Êdê er der indtil nu ca som har konverteret til katolicismen. En af de præster, som har ydet den største indsats i missionærarbejdet her, er en franciskaner, p. Joseph Cupertino Nguyen-Dinh-Ngoc. Han blev født i 1946 i byen Hue (central Vietnam), blev præsteviet i 1974 og har været sognepræst i Dong-Dai fra Han har siden udført sit kald helhjertet og hårdt arbejdende. Han kører rundt i området på sin brugte motorcykel for at mødes med forskellige stammefolk, der bor så langt som 35 km væk. Han har lært at tale deres sprog og er blevet så dygtig til det, at han senere sammen med nogle franske missionærer har skrevet de første ordbøger på Fransk - Raglais og Vietnamesisk - Raglais. Udover det har han også været med til at oversætte bibel og salmer til Raglais. P. Joseph har deltaget i alle disse stammefolks kulturelle traditioner og deres hverdags aktiviteter. Folk kommer i hans sognekirke fra nær og fjern, fra 10 km til over 30 km afstand og på alle mulige personlige transportmidler: Cykel, motorcykel eller til fods for at deltage i søndagsmessen. Nogle af dem kommer endda aftenen før. Med al den nødvendige hjælp og omsorg fra deres sognepræst, har disse stammefolk med tiden fået forbedret deres levevilkår. De er blevet mere udviklede både i deres materielle og spirituelle liv. Mange af dem har nu fået en høj uddannelse, og der findes stort set ingen kriminalitet iblandt dem. (Uddrag fra vietnamesisk magasin "Katolik og Landfolk" sept. 2009) Anonyme bidrag til Vincentgrupperne Skt. Vincentgrupperne har i 2009 (og i årene forud) modtaget mange individuelle økonomiske bidrag fra givere, som vi ikke ved hvem er. De mange anonyme bidrag til Vincentgrupperne beløb sig i alt til ca. kr i Fra og med 2008 har det været gældende for den enkelte bidragsyder, at SKAT skal modtage indberetning fra en godkendt organisation med information om det samlede beløb, der er indbetalt i løbet af et kalenderår. I modsat fald accepterer SKAT ikke et indbetalt beløb som godkendt og fradragsberettiget på selvangivelsen. Det er en forudsætning, at Vincentgrupperne har information om den enkelte bidragsyders cpr.nr., hvis pågældende skal kunne opnå fradrag.. Vi opfordrer derfor ALLE til at oplyse navn, adresse og CPR.nummer i forbindelse med den enkeltes indbetaling til Sankt Vincengrupperne. CPR-nummer skal senest meddeles til os ved et års udgang. Bestyrelsen

8 Afsender: Sankt Vincentgrupperne // v. Stig Gelslev // Vejgårdsvænget 25 // 3520 Farum Projekt for handicappede i Sydafrika Den katolske hjælpeorganisation Ikhwezi Lokusa i Sydafrika har igennem en række år modtaget støtte til deres handicapcenter. I 2009 har Skt. Vincentgrupperne formidlet støtte til indkøb af computere og reparation af computere, produkter til deres pottemagerværksted, til deres læderværksted m.v. Sr. Gabriel Riddle udtrykker stor taknemmelig for den fortsatte støtte, som er ydet fra Danmark. I brevet fortæller hun, at centeret i 2010 vil uddanne deres værkstedsledere til at blive bedre til a undervise i det forretningsmæssige, så deres læderarbejder og syede genstande kan blive solgt. Læderværkstedet f. eks. uddanner 12 personer med enten psykiske eller fysiske handicaps. De lærer at forarbejde læder og lærer ligeledes det basale i at drive forretning. Efter otte måneder evalueres studenterne på Sisulu tekniske universitet, hvorefter de kan modtage deres certifikat. Netop certifikatet øger deres muligheder for at få arbejde betragteligt. Lærerne er veluddannede og højt kvalificeret med mange års erfaring, fortæller Sr. Gabriel, der håber på støtte til at videreuddanne dem. Udover sko laves desuden forskellige lædergenstande såsom sandaler, punge, hatte, bælter, takser og nøgleholdere. Centret drives af Søstrene Af Det Dyrebare blod". Se også:

Forår årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Forår årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE Forår 2011 52. årgang nr. 187 SANKT VINCENTGRUPPERNE Nyt fra bestyrelsen Fastetiden indbyder os til at følge håbets og kærlighedens veje. Den indbyder os også til at gøre en ekstraordinær indsats for de

Læs mere

Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE Sommer 2009 50. årgang nr. 180 SANKT VINCENTGRUPPERNE Kære bidragsyder, Ny fra bestyrelsen Tak til alle, der deltog i vores jubilæumsreception på Nordvanggård og for de gaver vi modtog. Det blev en festlig

Læs mere

Forår 2013 53. årgang nr. 195

Forår 2013 53. årgang nr. 195 Forår 2013 53. årgang nr. 195 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE Efterår 2010 51. årgang nr. 185 SANKT VINCENTGRUPPERNE Nyt fra bestyrelsen Sankt Vincentgruppernes hjælpearbejde er inspireret af Sankt Vincent de Paul. Netop i år falder vore tanker på ham, fordi det

Læs mere

Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE Vinter 2009 50. årgang nr. 182 SANKT VINCENTGRUPPERNE Så nærmer vi os atter jul og årets afslutning. Det har været et begivenhedsrigt år, som har budt på 50 års jubilæum, nye bestyrelsesmedlemmer og en

Læs mere

Sommer 2013 53. årgang nr. 196

Sommer 2013 53. årgang nr. 196 Sommer 2013 53. årgang nr. 196 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Sommer 2011 52. årgang nr. 188

Sommer 2011 52. årgang nr. 188 Sommer 2011 52. årgang nr. 188 Nyt fra bestyrelsen Sommeren er over os og det første halve år er gået! Så er det tid for os at se på, hvad vi har nået. I første halvår 2011 er der i alt med renter og bidrag

Læs mere

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Vi kan i dette nummer præsentere regnskabet for 2009 som, takket være jeres bidrag, blev et rigtig fint år for Sankt Vincent Grupperne. Der blev i alt

Læs mere

Vinter 2012 52. årgang nr. 194

Vinter 2012 52. årgang nr. 194 Vinter 2012 52. årgang nr. 194 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Efterår 2013 53. årgang nr. 197

Efterår 2013 53. årgang nr. 197 Efterår 2013 53. årgang nr. 197 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

SANKT VINCENT GRUPPERNE

SANKT VINCENT GRUPPERNE SANKT VINCENT GRUPPERNE Katolsk organisation Sankt Vincent Grupperne (SVG) er en katolsk humanitær hjælpeorganisation, som har eksisteret i 53 år. Biskop Czewlaw Kozon skrev i anledning af 50 årsjubilæet

Læs mere

Forår årgang nr. 191

Forår årgang nr. 191 Forår 2012 52. årgang nr. 191 Nyt fra bestyrelsen Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål:

Læs mere

FORÅR årgang nr. 179 SANKT VINCENTGRUPPERNE. 50 år

FORÅR årgang nr. 179 SANKT VINCENTGRUPPERNE. 50 år FORÅR 2009 50. årgang nr. 179 SANKT VINCENTGRUPPERNE 50 år Kære læser, Sankt Vincentgrupperne blev grundlagt i April 1959 af Else og Uffe Loldrup sammen med daværende sognepræst i Birkerød/Hørsholm, p.

Læs mere

Vinter 2013 53. årgang nr. 198

Vinter 2013 53. årgang nr. 198 Vinter 2013 53. årgang nr. 198 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Sommer årgang nr. 192

Sommer årgang nr. 192 Sommer 2012 52. årgang nr. 192 Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Vinter årgang nr. 190

Vinter årgang nr. 190 Vinter 2011 52. årgang nr. 190 Nyt fra bestyrelsen Redaktør: Knud Kluge Oplag 900 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål:

Læs mere

Efterår 2012 52. årgang nr. 193

Efterår 2012 52. årgang nr. 193 Efterår 2012 52. årgang nr. 193 Redaktør: Knud Kluge Oplag 1000 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte udvalgte

Læs mere

Du gør en forskel. Støt lungesagen.

Du gør en forskel. Støt lungesagen. Du gør en forskel Støt lungesagen www.lunge.dk Bliv støttemedlem eller send dit bidrag Lungesygdomme er i kraftig vækst og det at være ramt af en lungesygdom er ødelæggende for livskvaliteten. I Danmark

Læs mere

Vi arbejder for at skabe bedre livsvilkår for spastikere. Spastikerforeningen - en forening i bevægelse

Vi arbejder for at skabe bedre livsvilkår for spastikere. Spastikerforeningen - en forening i bevægelse Vi arbejder for at skabe bedre livsvilkår for spastikere Spastikerforeningen - en forening i bevægelse Vi sætter vores fingeraftryk Spastikerforeningen er en huma nitær medlems organisation, som arbejder

Læs mere

KOPI. Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 1.816,04 kr. 741 kwh. Hvornår skal du senest betale?

KOPI. Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 1.816,04 kr. 741 kwh. Hvornår skal du senest betale? Acontoregning Side 1 af 6 Simon Gundersen Sværtegade 7, 2. 1118 København K DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427

NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427 NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427 2 PINDSVINEVENNEN Nr. 1 marts 2010 INDHOLD *************** Ordinær generalforsamling...4 Årsmøde i Ebeltoft...5

Læs mere

Efterår årgang nr. 217

Efterår årgang nr. 217 Efterår 2018 57. årgang nr. 217 Nyt fra bestyrelsen Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 65 2016 2017 Til opslag Herlev Skolebio 2015/16 Herlev Skolebio Sæson 65 12. nov. 10. dec. 14. jan. 11. feb. 11. mar. Hold 1 0. kl. 3. kl. Klokken 10 Chaplins plejebarn 54 min. Far

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 64 2015-2016 Til opslag Herlev Skolebio 2015/16 Herlev Skolebio Sæson 64 14. nov. 5. dec. 9. jan. 6. feb. 5. mar. Hold 1 0. kl. 3. kl. Klokken 10 Big Hero 6 108 min. Familien Jul

Læs mere

Forår årgang nr. 215

Forår årgang nr. 215 Forår 2018 57. årgang nr. 215 Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til fordel

Læs mere

B/C. Beskrivelse Forsend.dato Antal Enhed á-pris % Beløb DKK. MT Transaction 3 stk 0,16 25 0,48. MT Transaction 12 stk 0,16 25 1,92

B/C. Beskrivelse Forsend.dato Antal Enhed á-pris % Beløb DKK. MT Transaction 3 stk 0,16 25 0,48. MT Transaction 12 stk 0,16 25 1,92 000 Returadresse: TDC, Sletvej 30, 0-84, Forfaldsdato: 2.0.202 Kundenummer: 57482 CVR-nr.: DK263670 Betalingsbet. : Inv. month + 2 Ved for sen betaling opkræves et gebyr på 00 Side af 5 MT Transaction

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 10 Preben Engell DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr. 20 21 44 14 Kære

Læs mere

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 785,51 kr. 209 kwh. Hvornår skal du senest betale? 7.

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 785,51 kr. 209 kwh. Hvornår skal du senest betale? 7. Acontoregning Jens Stürup karen Emilie Knauer Gernersgade 42 Side 1 af 5 DONG Energy Sales & Distribution A/S Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt Cvr-nr.

Læs mere

Vinter årgang nr. 218

Vinter årgang nr. 218 Vinter 2018 57. årgang nr. 218 Oplag 800 Nyt fra bestyrelsen Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

KOPI. Årsopgørelse og 1. acontoregning. Hvor meget el har du brugt? 5.170,02 kr. Hvad skal du betale senere? Hvad skal du betale nu? 2.123,00 kr.

KOPI. Årsopgørelse og 1. acontoregning. Hvor meget el har du brugt? 5.170,02 kr. Hvad skal du betale senere? Hvad skal du betale nu? 2.123,00 kr. Årsopgørelse og 1. acontoregning Side 1 af 8 Steen Borg Pilestræde 21 1112 København K Kære Steen Borg Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning på adressen Kronprinsessegade 10, 4. tv, 1306 København

Læs mere

Efterår årgang nr. 209

Efterår årgang nr. 209 Efterår 2016 55. årgang nr. 209 Oplag 1100 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til

Læs mere

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder.

KOPI. Vi er rigtig glade for at kunne sende din opgørelse i en ny udformning. Den har vi udviklet på baggrund af input fra jer kunder. Side 1 af 10 Joen Rude Falsner Lille Strandstræde 20 A, 4. DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag kl. 8-15 www.dongenergy.dk/kontakt

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 9 Lali Khotenashvili Holsteinsgade 64, 2. tv. Dato 14. november 2017 Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning. Opgørelsen dækker perioden

Læs mere

12.035,69 kr ,93 kr. 623,76 kr kwh kwh

12.035,69 kr ,93 kr. 623,76 kr kwh kwh OVERBLIK OVER DIN ÅRSOPGØRELSE Kyra og Peiter De Heer Håbets Allé 62 Kære Kyra og Peiter De Heer Din årsopgørelse går fra den 13. oktober 2014 til den 8. oktober 2015 og viser, hvor meget el du har brugt

Læs mere

Årsopgørelse og 1. acontoregning

Årsopgørelse og 1. acontoregning Årsopgørelse og 1. acontoregning Tidligere DONG Energy 1 af 9 Ellen Elisabeth Grieg Andersen Dato 6. marts 2018 Her er din årsopgørelse og 1. acontoregning. Opgørelsen dækker perioden den 1. marts 2017

Læs mere

På de næste sider kan du se, hvordan vi har beregnet din opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT

På de næste sider kan du se, hvordan vi har beregnet din opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT Nicolaj Bork Christiansen Ærenprisvej 21 2820 Gentofte Årsopgørelse for el samt første acontoregning Opgørelsen omfatter dit forbrug fra den 1. oktober 2014 til den 27. september 2015 og første acontoregning

Læs mere

4.579,28 kr ,90 kr. 210,38 kr kwh kwh

4.579,28 kr ,90 kr. 210,38 kr kwh kwh OVERBLIK OVER DIN ÅRSOPGØRELSE Nadim Ahmed Toftegårds Allé 41, 3. th Kære Nadim Ahmed Din årsopgørelse går fra den 6. december 2014 til den 15. december 2015 og viser, hvor meget el du har brugt i perioden,

Læs mere

Forår årgang nr. 219

Forår årgang nr. 219 Forår 2019 58. årgang nr. 219 Oplag 800 Nyt fra bestyrelsen Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært

Læs mere

4.765,12 kr ,25 kr ,13 kr kwh kwh

4.765,12 kr ,25 kr ,13 kr kwh kwh OVERBLIK OVER DIN ÅRSOPGØRELSE Anders Carstensen Klosterstræde 20, 4. tv Kære Anders Carstensen Din årsopgørelse går fra den 10. oktober 2014 til den 10. oktober 2015 og viser, hvor meget el du har brugt

Læs mere

Vinter årgang nr. 214

Vinter årgang nr. 214 Vinter 2017 56. årgang nr. 214 Oplag 800 Pjecen udgives fire gange om året og sendes gratis til alle der ønsker at modtage den. Sankt Vincent Gruppernes formål: At støtte humanitært hjælpearbejde til fordel

Læs mere

KOPI. Årsopgørelse for el samt første acontoregning INDBETALINGSKORT. HERVARD BENT EMIL SELBY HERVARD Bøgebakken 6, L Spjellerup 4640 Fakse

KOPI. Årsopgørelse for el samt første acontoregning INDBETALINGSKORT. HERVARD BENT EMIL SELBY HERVARD Bøgebakken 6, L Spjellerup 4640 Fakse HERVARD BENT EMIL SELBY HERVARD Bøgebakken 6, L Spjellerup 4640 Fakse Årsopgørelse for el samt første acontoregning Opgørelsen omfatter jeres forbrug fra den 26. september 2014 til den 29. september 2015

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN HEDENSTED INDGÅET 10 NOV. 2016 fl#3 ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mailadresse: Foreningens CVR-nummer: (Er nødvendigt for udbetaling) Ansøgningsår:

Læs mere

Betaler I ikke til tiden, kan I blive opkrævet rykkergebyrer, og I risikerer, at abonnementet bliver spærret.

Betaler I ikke til tiden, kan I blive opkrævet rykkergebyrer, og I risikerer, at abonnementet bliver spærret. SIDE Faktura Betalingsdato 0.2.205 HiG Denmark ApS 2 Hjælp til jeres faktura speriode 6.0.205-5..205 Total ekskl. moms Moms Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice d. 0.2.205 Momsspecifikation

Læs mere

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 652,15 kr. 207 kwh. Hvornår skal du senest betale? 9.

Acontoregning. Hvad skal du betale nu? Hvor meget el forventer vi, du bruger i perioden? 652,15 kr. 207 kwh. Hvornår skal du senest betale? 9. Acontoregning Jens Stürup karen Emilie Knauer Gernersgade 42 1319 København K Side 1 af 6 DONG Energy Sales & Distribution A/S Teknikerbyen 25 2830 Virum Telefon 72 10 20 30 Mandag-torsdag kl. 8-16 Fredag

Læs mere

lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f

lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f lfybeh-mfhsekb vtuj,hj,bc cfpjufljt,f Årgang 15. nr. 2, juni 2014 Der samles affald i Georgien. 1 Georgiske børn skriver til Sydkystens Privatskole i Solrød. Siden sidst, har vi haft årsmøde der forløb

Læs mere

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger GUIDE Skattefrie gaver til foreninger Udskrevet: 2017 Indhold Skattefrie gaver til foreninger...................................................... 3 2 Guide Skattefrie gaver til foreninger Dette er en

Læs mere

625050, Hvide børster, side 1, cyan, magenta, gul, sort 1/TH , Hane, side, cyan, magenta, gul, sort, 1/CS. til klinikken

625050, Hvide børster, side 1, cyan, magenta, gul, sort 1/TH , Hane, side, cyan, magenta, gul, sort, 1/CS. til klinikken 625050, Hvide børster, side 1, cyan, magenta, gul, sort 1/TH 625037, Hane, side, cyan, magenta, gul, sort, 1/CS til klinikken Velkommen til Formulas katalog over tryksager til klinikken, hvor vi har fornøjelsen

Læs mere

Pavia Henrik Kristian Salomon Korniliussen Joelsen Kaj Munks Vej 29,1 th 8260 Viby J. Vi skal bede om bemærkninger

Pavia Henrik Kristian Salomon Korniliussen Joelsen Kaj Munks Vej 29,1 th 8260 Viby J. Vi skal bede om bemærkninger Pavia Henrik Kristian Salomon Korniliussen Joelsen Kaj Munks Vej 29,1 th 8260 Viby J Vi skal bede om bemærkninger Klagen har været forelagt /S. Vi vedlægger kopi af indklagedes svar af 24. juli 2017. Vi

Læs mere

en til dig ni til mig Hvorfor har Gud brug for 10% fra mig?

en til dig ni til mig Hvorfor har Gud brug for 10% fra mig? en til dig ni til mig Hvorfor har Gud brug for 10% fra mig? HVAD er tiende? Tiende er et begreb, der bliver omtalt første gang med Abraham (1 Mos 14,20) og siden af israelitterne. Det er noget, der foregår

Læs mere

Optagelse i hjemmeserviceordningen ANSØGNINGSSKEMA

Optagelse i hjemmeserviceordningen ANSØGNINGSSKEMA ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN CVR/SE-NR.: Optagelse i hjemmeserviceordningen ANSØGNINGSSKEMA Bemærk: Ansøgningsskema med fakturabestilling udfyldes og sendes til den kommune som virksomheden har adresse

Læs mere

DanAid. DanAdopt. Danish Society for International Child Care

DanAid. DanAdopt. Danish Society for International Child Care DanAid DanAdopt Danish Society for International Child Care 29. oktober 2014 Dan-Aid er DanAdopts hjælpeafdeling, hvis opgave bl.a. er at indsamle penge til humanitære formål i de lande, hvor DanAdopt

Læs mere

AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN. Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning. Side1

AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN. Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning. Side1 Side1 AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning Side2 Du er altid velkommen i City Kirken, uanset om du støtter kirken økonomisk eller ej. Der betales

Læs mere

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret.

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret. SIDE 1 Regning 1 Betalingsdato 02.06.2015 Hi3G Denmark ApS 2 Hjælp til din regning Forbrugsperiode 11.04.2015-10.05.2015 Total inkl. moms 873,01 Moms 103,85 Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 Mission Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 palma h j e m m e o g u d e For 50 år siden så vi sådan ud! Det var en stor glædesdag, da vi her var begyndt på Bibelskolen i Oslo for senere at rejse ud i

Læs mere

Kirkens vel. dit valg. Sådan bidrager du med kirkeskat

Kirkens vel. dit valg. Sådan bidrager du med kirkeskat Kirkens vel dit valg Sådan bidrager du med kirkeskat SKAL DER VÆRE EN KATOLSK KIRKE I DANMARK? Til dette spørgsmål vil alle katolikker vel svare Selvfølgelig!. Lige så selvfølgeligt burde det være at betale

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

-men du afgør hvordan!

-men du afgør hvordan! -men du afgør hvordan! SKAL DER VÆRE EN KATOLSK KIRKE I DANMARK? Til dette spørgsmål vil alle katolikker vel svare Selvfølgelig!. Stadig flere finder det lige så selvfølgeligt at bidrage til Kirkens opretholdelse,

Læs mere

Guide til gaver BASAL INFORMATION OM REGLER FOR GAVER TIL INDRE MISSION

Guide til gaver BASAL INFORMATION OM REGLER FOR GAVER TIL INDRE MISSION Guide til gaver BASAL INFORMATION OM REGLER FOR GAVER TIL INDRE MISSION Kære IM-bestyrelse Tak for jeres engagement i bestyrelsesarbejdet. Og mange tak for det arbejde, I gør, med at sætte fokus på indsamling

Læs mere

Sct. Knuds Kirke, Fredericia

Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sct. Knuds Kirke, Fredericia Sogneblad november 2014 Kære menighed, Hvis I har læst artiklen Menighedssammenlægninger i øjenhøjde i sidste nummer af Katolsk Orientering (nr. 13) eller har hørt beretningen

Læs mere

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret. INDBETALINGSKORT

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret. INDBETALINGSKORT Regning Betalingsdato 02.11.2015 Hi3G Denmark ApS Forbrugsperiode 11.09.2015-15.10.2015 Total inkl. moms 930,65 Moms 115,38 Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice d. 02.11.2015 Momsspecifikation

Læs mere

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger

GUIDE. Skattefrie gaver til foreninger GUIDE Skattefrie gaver til foreninger Udskrevet: 2019 Indhold Skattefrie gaver til foreninger...................................................... 3 2 Guide Skattefrie gaver til foreninger Denne rådgivningsguide

Læs mere

Nyhedsblad Nr. 54 Januar 2011. Stor uddeling i Estland Side 4. Slut med fugtige værelser Side 5. Krisen påvirkede ikke. Nødhjælp bringer håb.

Nyhedsblad Nr. 54 Januar 2011. Stor uddeling i Estland Side 4. Slut med fugtige værelser Side 5. Krisen påvirkede ikke. Nødhjælp bringer håb. Nyhedsblad Nr. 54 Januar 2011 Stor uddeling i Estland Side 4 Slut med fugtige værelser Side 5 Krisen påvirkede ikke nødhjælpen Side 3 Nødhjælp bringer håb Side 6 Mennesker i NØD har brug for din hånd Vi

Læs mere

Estland: Tak for nødhjælpen

Estland: Tak for nødhjælpen Nyhedsblad Nr. 56 August 2011 Estland: Tak for nødhjælpen Side 6 Rumænien: Hjælp i rette tid Side 4 Krise: Giv håb til de håbløse Side 3 Litauen: Ungdommen rejser! Side 5 Mennesker i NØD har brug for din

Læs mere

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE Formand: Birthe Risgaard Mortensen Saralystparken 14, 1 tv 8270 Højbjerg Tlf. 86 15 88 08 Næstformand: Jonni de Linde Engdalsvej 105 8220 Brabrand Tlf. 86 15 35 21 Kasserer:

Læs mere

- men du afgør hvordan! Slut dig til dem, der vil støtte op om Kirken men husk også at Kirken altid vil være der for dig, uanset hvad du vælger.

- men du afgør hvordan! Slut dig til dem, der vil støtte op om Kirken men husk også at Kirken altid vil være der for dig, uanset hvad du vælger. - men du afgør hvordan! Slut dig til dem, der vil støtte op om Kirken men husk også at Kirken altid vil være der for dig, uanset hvad du vælger. SKAL DER VÆRE EN KATOLSK KIRKE I DANMARK? Til dette spørgsmål

Læs mere

På de næste sider kan I se, hvordan vi har beregnet jeres opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT

På de næste sider kan I se, hvordan vi har beregnet jeres opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT Henning Weise Løvspringsvej 1 A, 2. TV 2920 Charlottenlund Årsopgørelse for distribution af el og afgifter samt første acontoregning Opgørelsen omfatter distribution af el og afgifter fra den 11. november

Læs mere

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Nyhedsblad nr. 70 Februar 2015 Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Uddeling i Estland SIDE 4 Tak for friskbagt brød SIDE 6 Hjælp til hjemløse unge SIDE 7 Giv din gave via MOBILEPAY Tlf. 40 27 09 90 Sdr. Bork

Læs mere

Stadig behov for nødhjælp SIDE 3

Stadig behov for nødhjælp SIDE 3 Nyhedsblad nr. 60 August 2012 Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Aktiv nødhjælp til selvhjælp Stadig behov for nødhjælp SIDE 3 Stor uddeling i Estland SIDE 5 Mennesker i NØD har brug for din hjælpende hånd!

Læs mere

Vederlag til tillidsrepræsentanter. Introduktion til arbejdsgivere og tillidsrepræsentanter om indberetning af bidrag og udbetaling af vederlag.

Vederlag til tillidsrepræsentanter. Introduktion til arbejdsgivere og tillidsrepræsentanter om indberetning af bidrag og udbetaling af vederlag. Vederlag til tillidsrepræsentanter Introduktion til arbejdsgivere og tillidsrepræsentanter om indberetning af bidrag og udbetaling af vederlag. IP-Folder10.indd 1 9/6/07 8:40:08 PM Kort fortalt Tillidsrepræsentanter

Læs mere

Marts 2010. Dienesmindes Venner Fur Landevej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013. Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Marts 2010. Dienesmindes Venner Fur Landevej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Fur Landevej 41, 7800 Skive Søndag den 28. marts 2010 kl. 14.00 Dagsorden: Marts 2010 Valg af dirigent.

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

GUIDE. Skat og moms for frivillige og

GUIDE. Skat og moms for frivillige og GUIDE Skat og moms for frivillige og foreninger Udskrevet: 2016 Indhold Skat og moms for frivillige og foreninger............................................. 3 Foreninger og moms..............................................................

Læs mere

Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse

Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse Vejledning i kasserapport i Excel Afdelingsbestyrelse Når I åbner Excel filen får I denne dialog boks op og I skal vælge at åben filen med makroer, så de hjælpeværktøjer vi har lagt ind kommer til at virke.

Læs mere

Qasigiannguit. Elevens fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr.

Qasigiannguit. Elevens fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr. s fulde navn: Adresse: Sted: Postnummer: By: Cpr-nummer: Udskrives fra: skole, Efter klassi År: Navn: Cpr-nr.: Adresse: Post nr.: By: Telefon privat: Mobiltelefon: Telefon arbejde: E-mail: Moder / Værge

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Er en ny dag på vej over Roskilde?

Er en ny dag på vej over Roskilde? Er en ny dag på vej over Roskilde? Lørdag den 25. oktober er der igen arbejdsdag i og ved kirken. Vi starter kl. 9 med kaffe og brød. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage. Henrik holder ferie

Læs mere

MISSION. Vækkelse på Afrikas Horn s10. Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3. Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6

MISSION. Vækkelse på Afrikas Horn s10. Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3. Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6 MISSION April-juni 2018. Årgang 21 Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3 Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6 Vækkelse på Afrikas Horn s10...overalt, hvor strømmen kommer, bliver der

Læs mere

Få styr på dine penge

Få styr på dine penge DINE PENGE 1 Få styr på dine penge Alle har brug for en bankkonto. De fleste banker tilbyder en ungdomskonto. Du kan prøve at søge på ungdomskonto på nettet for at se mere. Når du har en bankkonto, kan

Læs mere

få ekstra plus på kontoen i din alderdom PlusPension giver dig opsparing for alle pengene

få ekstra plus på kontoen i din alderdom PlusPension giver dig opsparing for alle pengene få ekstra plus på kontoen i din alderdom PlusPension giver dig opsparing for alle pengene en stor del af dit liv skal leves efter du er gået på pension En stor del af dit liv skal leves, efter at du er

Læs mere

Regnskabsoversigt 2014 med budget for 2015

Regnskabsoversigt 2014 med budget for 2015 Regnskabsoversigt 2014 med budget for 2015 Ovenstående oversigt, som viser de almindelige driftsomkostninger, viser i de midterste kolonner regnskabet 2014. Differencen viser forskellen mellem budget 2014

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SERBISK ORTODOKSE KIRKE I KONGERIGET DANMARK

VEDTÆGTER FOR DEN SERBISK ORTODOKSE KIRKE I KONGERIGET DANMARK VEDTÆGTER FOR DEN SERBISK ORTODOKSE KIRKE I KONGERIGET DANMARK 1 Kirkens navn er Den Serbisk Ortodokse Kirke i Kongeriget Danmark (på serbisk Srpska Pravoslavna Crkva u Kraljevini Danskoj Parohija Svetog

Læs mere

Kasserer rapport august 2017 Bank + kontant bevægelser Oversigt over forbrug/budget

Kasserer rapport august 2017 Bank + kontant bevægelser Oversigt over forbrug/budget Kasserer rapport august 2017 Bank + kontant bevægelser Oversigt over forbrug/budget Bankkonto: Danske Bank, reg nr 1551 konto nr 10391318 mobil pay nr: 29103 (nyt) Opdatering omkring mobilpay til områdekonti:

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

I alt til betaling INDBETALINGSKORT. Kan betales i pengeinstitut og på posthuse. FI konto nr Viborg

I alt til betaling INDBETALINGSKORT. Kan betales i pengeinstitut og på posthuse. FI konto nr Viborg Ioan Lucian Danciu Fakturanr....: 8443997 Fakturadato...: 01 11 2016 Kundenr....: 77167 Forfaldsdato...: 15 11 2016 Side...: 1 Kontraktnr.: El Energi Viborg Forsyning A/S, CVR 25604849 Vand Energi Viborg

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp

Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Nyhedsblad nr. 69 November 2014 Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Hallen er fyldt med gaver SIDE 4 Årets juletransport SIDE 5 Ny dreng på børnehjemmet SIDE 7 Giv din gave via MOBILEPAY Tlf. 40 27 09 90 Sdr.

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration.

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration. Feriepenge i eindkomst Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. Moderniseringsstyrelsen har derfor udarbejdet denne vejledning som hjælp til behandling af sager om feriepenge.

Læs mere

Gaver til velgørende foreninger

Gaver til velgørende foreninger Gaver_ omslag.qxp 12-12-2007 12:22 Side 2 Gaver til velgørende foreninger Denne pjece handler om reglerne for fradrag for gaver til velgørende foreninger. Gaver til velgørende foreninger DECEMBER 2007

Læs mere

Børnehjem for babyer

Børnehjem for babyer Nyhedsblad nr. 58 Februar 2012 Godcares.dk Sdr. Bork Nødhjælp Nødhjælp der når frem til de rette hænder FAMILIER SULTER OG FRYSER IHJEL SIDE 4 Hjælp! Vi mangler tøj! Børnehjem for babyer SIDE 6 SIDE 3

Læs mere

En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien

En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien En dag med socialrådgiveren Elsa på arbejde i Addis, Etiopien Jeg, Rikke Stauning Klestrup sagskoordinator og socialrådgiver i DanAdopt, havde under mit sidste besøg I Etiopien i marts 2014, mulighed for

Læs mere

rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale

rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale værd at vide om rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og udlejning af beboerlokale Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk september 2012 rådighedsbeløb, aktivitetsmidler og

Læs mere

17. Søndag efter trinitatis 2013, Hurup. Høstgudstjeneste Lukas 14, 1-11

17. Søndag efter trinitatis 2013, Hurup. Høstgudstjeneste Lukas 14, 1-11 17. Søndag efter trinitatis 2013, Hurup. Høstgudstjeneste Lukas 14, 1-11 Herre, lær os at takke dig for alt det, som lykkes for os, og lade taknemmeligheden komme andre mennesker til gavn. AMEN Kornhøsten

Læs mere