Uanmeldt tilsyn Bihuset Afdelingen Jagtvej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uanmeldt tilsyn Bihuset Afdelingen Jagtvej"

Transkript

1 J.nr. 09/2310 Uanmeldt tilsyn Bihuset Afdelingen Jagtvej Jagtvej 80, 5000 Odense Uanmeldt tilsyn foretaget den 21. oktober 2009 kl Tilsynsførende: Tilsynet er gennemført af planlægger Marianne Kilden og socialfaglig konsulent Christine Dalsgaard, begge ansat i Handicap- og socialpsykiatriafdelingen, Det Sociale Område, Region Syddanmark. 1. Tilsynets generelle indtryk af tilbuddet. Specialbørnehaven Jagtvej er et dagtilbud for børn i alderen 0-6 år med autisme. Jagtvej er normeret til 20 børn, men har plads til 22 børn. Huset er en ældre villa. De fysiske rammer fremtræder generelt pænt og ordentligt. Tilsynet oplever, at der er god aktivitet rundt omkring i børnehaven på tilsynsdagen, og vi bliver mødt med en konstruktiv, åben og imødekommende dialog både af medarbejdere, afdelingsleder og leder. Der observeres høj grad af nærvær og kontakt til børnene fra personalets side. Tilsynet fik indtryk af, at Specialbørnehaven Jagtvej udbyder mange forskellige aktiviteter i dagtilbuddet, der tager højde for individuelle behov. Det er tilsynets generelle indtryk, at den nye ledelse på Jagtvej arbejder konstruktivt med anbefalingerne fra sidste tilsyn. Tilsynet vurderer desuden, at Specialbørnehaven Jagtvej er i gang med en række initiativer, der retter sig imod kvalitetssikring og -udvikling. 2. Evt. anbefalinger til kvalitetssikring og udvikling. Tilsynet har følgende anbefaling: At der efter brandmyndighedens vejledning holdes en forsvarlig brandøvelse uden børnenes direkte medvirken.

2 3. Evt. bemærkninger til rapporten fra forstander og driftschef, som ikke er indarbejdet. Fra forstanderen: Ingen. Fra driftschefen: Ingen. 4. Fremsendelsesbemærkning til driftschefen. Rapporten fremsendes under henvisning til ovenstående anbefaling. I bedes træffe aftale med tilbuddets leder om anbefalingen. Den 4. december 2009, JFB. 5. Tilsynsbesøgets forløb Fokuspunkter: De tilsynsførende havde på forhånd aftalt, at der på tilsynsdagen ville være følgende fokusområder: Tjek af dagens rutiner; hvor mange medarbejdere er mødt på arbejde, er der nogen fraværende, er der indkaldt vikarer? Forældresamarbejdet Sygefravær generelt Hvorledes foregik tilsynsbesøget: Der blev på tilsynsdagen foretaget tilsyn på hele Specialbørnehaven Jagtvej, med undtagelse af legepladsen. Ved ankomst blev tilsynet taget godt imod af sekretæren, som kunne oplyse, at den daglige leder samt leder var på fælles kursus med en række medarbejdere fra Specialbørnehaven Jagtvej, Bihuset samt AutismeCenter Holmehøj, finansieret af Udviklingspuljen. Lederen blev ringet op og informeret om tilsynsbesøget. Det blev aftalt, at han ville komme snarest muligt. Sekretæren viste rundt. Under rundvisning ankom daglig leder og leder og deltog i rundvisningen. Under rundvisningen havde vi en længere samtale med sekretæren og en af pædagogerne om bl.a. sygefravær og forældresamarbejde. Vi fik vist to af børnenes kontaktbøger. Vi talte kort med enkelte pædagoger i de andre stuer om de igangværende aktiviteter. Efter rundvisning talte tilsynet med leder og daglig leder i et af mødelokalerne. Samtalen koncentrerede sig om de særlige fokuspunkter for tilsynet samt om opfølgningen på anbefalingerne fra det seneste anmeldte tilsynsbesøg. 6. Tilbuddets aktuelle situation. Pr. 1. september 2009 er Specialbørnehaven Jagtvej organisatorisk placeret under Bihuset og dennes leder. Den daglige leder er fortsat placeret på Jagtvej. Brugergruppen:

3 Aktuelt er der indskrevet 18 børn i alderen 2-7 år. 1 barn er på vej til at blive indskrevet som det 19. barn i institutionen. Det oplyses, at der ikke er venteliste til Specialbørnehaven Jagtvej. Aktuelt er der ingen børn, der skal have udleveret medicin i børnehaven. På tilsynsdagen var et barn fraværende i børnehaven. Personalesituationen: Grundnormeringen er én medarbejder til 2 børn. På tilsynsdagen blev det observeret, at der var personale på alle 4 stuer i overensstemmelse med grundnormeringen. På enkelte stuer var der en overrepræsentation af personale, således at der var 1 personale til 1 barn. Hvilket angiveligt skyldes, at det var sidst på dagen, og flere børn allerede var blevet afhentet. Personalet er sammensat tværfagligt af pædagoger, ergo- og fysioterapeuter, pedel, administrativ medarbejdere, rengøringsmedarbejdere, afdelingsleder og leder. På tilsynsdagen talte tilsynet med flere af medarbejderne på tværs af faggrænserne, og det er tilsynets vurdering, at der er godt samarbejde og grundlæggende et godt kendskab til børnegruppen og den kerneydelse, der gives. De fysiske rammer: De fysiske rammer blev besigtigede på alle tre etager; på stueplan forefindes de 4 stuer, hvor børnene har deres primære tilhørsforhold, samt 2 toiletter og køkken. På 1. salen er der mødelokaler, kontorer samt fysio- og ergoterapi. I kælderen er der indrettet snoozelrum, et lille legerum samt et stort motionsrum. Et andet rum, i forlængelse af motionsrummet, er under renovering med henblik på også at kunne rumme forskellige former for fysisk aktivitet. Derudover rummer kælderen et toilet, værksted for pedellen, samt lokale til brug for møde eller supervision for personalet. Generelt fremtræder de forskellige rum, kontorer, mødelokaler og toiletter rene og i ordentlige forhold. I forhold til villaens alder, fremstår såvel ydre som indvendige rammer pæne og velholdte. 7. Særlige fokuspunkter Tjek af dagens rutiner Der er en sygemelding på dagen for tilsynsbesøget. Der er ikke indkaldt vikar. Der er tre vikarer på arbejde i stedet for tre pædagoger, der deltager i kursus på dagen. Der er ikke indkaldt vikarer i stedet for de to ergoterapeuter, der underviser på kurset, da disse ikke indgår i stuernes vagtplan. Ressourcefordelingen på tilsynstidspunktet var forsvarlig og fuldt ud dækkende i forhold til at sikre det enkelte barns trivsel. Alle børnene var beskæftigede og havde tilstrækkelige personaleressourcer tilstede. Forældresamarbejdet Det var på forhånd blevet besluttet, at tilsynet ville have særlig fokus på forældresamarbejdet, på baggrund af anbefalinger givet ved anmeldt tilsyn den 21. april Ledelsen fortæller, at der i forbindelse med tiltrædelse af den nye forstander for Specialbørnehaven Jagtvej blev afholdt et vellykket møde med forældrebestyrelsen.

4 Driftschefen på området deltog i mødet. Det er ledelsens indtryk, at forældrene under og efter dette møde udelukkende har haft en positiv indstilling til, at man i fællesskab kan se fremad i den nye organisering af Specialbørnehaven Jagtvej som en afdeling under tilbuddet Bihuset. Ledelsen oplever opbakning fra forældrebestyrelsen. Det er tilsynets indtryk, at ledelsen har igangsat en række initiativer, der skal styrke forældresamarbejdet. De adspurgte medarbejdere fortæller, at de med hjælp fra psykolog og høre-talefaglig konsulent har udviklet brugen af kontaktbøgerne. Tilsynet kunne ved selvsyn konstatere, at der var foretaget relevante beskrivelser af børnenes adfærd og trivsel på dagen for tilsynet. Der var mange billeder i kontaktbøgerne, der illustrerer og er med til at dokumentere børnenes aktiviteter og udvikling. Opstartsmøderne med forældrene er fremrykket, ligesom der bliver udarbejdet et månedsnyt til forældrene, hvor hver stue beskriver, hvilke nye tiltag man p.t. arbejder med i forhold til børnene. Ledelsen beskriver i hvert månedsnyt, hvad der rører sig i børnehaven som helhed samt i organisationen. Tilsynet vurderer, at disse initiativer er med til at sikre en åbenhed over for forældrene, som styrker dialogen med forældrene. Ledelsen kan konstatere, at der ikke har været udtrykt samme behov for information fra forældrenes side som før sommerferien. Sygefravær generelt Ledelsen oplyser, at der p.t. er to langtidssygemeldinger i børnehaven. Fokus på sygefravær generelt kommer af de to seneste rapporter fra anmeldt tilsyn, hvoraf fremgår, at sygefraværet i børnehaven i en længere periode har været højt. Vi har ved dette uanmeldte tilsyn spurgt enkelte medarbejdere samt ledelsen om deres opfattelse af sygefraværet generelt. Der ligger ikke statistik til grund for tilsynets vurdering. Det er tilsynets indtryk, at de adspurgte medarbejdere oplever en del sygefravær fortsat. De oplever, at fraværet skyldes sygdom, som ikke kan undgås på en arbejdsplads som børnehaven. Medarbejderne bemærker, at det er positivt, at der afholdes omsorgssamtale i forbindelse med langtidssygemelding. Det er tilsynets vurdering, at ledelsen har mange gode overvejelser omkring de faktorer, der spiller ind i forhold til sygefravær, samt idéer til, hvordan der kan handles i forhold til sygefravær. Den nyligt tiltrådte leder giver udtryk for, at en nedbringelse af sygefravær er en proces, der tager tid og som forudsætter, at han har et godt kendskab og en god relation til medarbejderne. Status i opfølgning af tilsynets tidligere anbefalinger Anbefalinger fra anmeldt tilsyn 21.april 2009: 1. At udbygge dialog mellem forældre og medarbejdere ved at Optimere brugen af kontaktbogen i forhold til at dokumentere aktiviteter, der vedrører barnets udvikling. Afholde to årlige statusmøder mellem forældre og kontaktperson.

5 Status: Jf. afsnit oven for om forældresamarbejdet: Der er fulgt op på anbefalingen ved dialog med forældrebestyrelsen, ved optimering af kontaktbøgerne samt ved en øget formidlingsindsats over for forældrene generelt. 2. At man hurtigst muligt etablerer et projekt i børnehaven omkring det gode forældresamarbejde, som bygger på mere intensiv inddragelse af forældrene. Status: Ledelsen arbejder målrettet med det gode forældresamarbejde og har fokus på en større grad af åbenhed over for forældrene, således at disse løbende holdes informeret om den aktuelle pædagogiske tilgang, ændringer i personalesituationen mm. 3. At registrere vold barn mod barn. Status: Ledelsen har tiltro til, at medarbejderne er handlekraftige og løsningsorienterede i tilfælde af vold barn mod barn. En registrering skønnes derfor ikke nødvendig. 4. At ledelsen sikrer, at der registreres for vold mod personale samt at den psykiske arbejdsbelastning bliver fulgt op. Status: Der er sket en forbedring i den psykiske arbejdsbelastning i og med, at en særlig indsats over for et enkelt barn er afsluttet. Ledelsen er opmærksom på registrering af vold mod personale 5. At ansvaret for den stressede arbejdssituation føres tilbage til ledelsen ved brug af ekstern konsulentbistand. Status: Jf. afsnit om sygefravær oven for: Ledelsen har taget ansvar og styring i forhold til arbejdssituationen. Der er fortsat et samarbejde i gang med et eksternt konsulentfirma, som ledelsen udtrykker stor tilfredshed med. 6. At udarbejde beredskabsplan samt afholde brandøvelse og brandsyn inden den Status: Der har fundet brandsyn sted inden den Resultatet af brandsynet var, at en kopimaskine er blevet flyttet. Brandsynet anbefalede ligeledes at afholde brandøvelse. Ledelsen oplyser til tilsynet, at der vil blive fulgt op på anbefalingen ved at SR, pedel samt daglig leder deltager i brandøvelses-kursus. Ledelsen vurderer, at det er uhensigtsmæssigt at gennemføre brandøvelse p.g.a. børnenes autismeproblematik. Der er udarbejdet beredskabsplaner i Specialbørnehaven Jagtvej. Der er ved at blive udarbejdet en procedure for beredskab til nye medarbejdere. 8. Bruger/pårørendetilfredhed Tilsynet havde ikke mulighed for at spørge børnene om deres tilfredshed grundet deres kognitive funktionsniveau. Overordnet set, var det tilsynets oplevelse at børnene trivedes. Ingen pårørende var til stede ved tilsynet, da det kun er et enkelt barn, der bliver afhentet af forældrene. Alle, vi talte med om forældresamarbejdet, berettede, at de pårørende udtrykker tilfredshed med Specialbørnehaven Jagtvej. 9. Andet Det er stadig oplevelsen i børnehaven, at det er vanskeligt at fastholde vikarer, og at det belaster det faste personale at skulle oplære nye vikarer. Det er desuden problematisk, at det pga den

6 usikre prognose for søgningen til børnehaven har været vanskeligt at fastansætte vikarer. Ledelsen ser frem til, at en mere stabil fremtidsudsigt vil forbedre vikarsituationen. For at dæmme op for disse problemer, ønsker ledelsen på sigt at etablere et vikarkorps på tværs af afdelingerne under Bihuset. Fordelene ved et tværgående vikarkorps er ifølge ledelsen at aflaste de enkelte afdelinger i oplæringsperioden, sikre fastholdelse af vikarer ved at kunne tilbyde dem arbejde i flere afdelinger, samt at gøre det muligt at samle vikarerne til fælles opsamlingsdage med introduktion i tilbudets procedurer mm. Lederen gør opmærksom på, at der er faglige overvejelser om den nuværende oplæring af nye medarbejdere med henvisning til en egentlig følordning, der er i forbindelse med ansættelse af vikarer, studerende og nye medarbejdere, og om denne ordning evt. skal gøres permanent. Derudover er der en del overvejelser vedrørende hvilke udviklingsmuligheder, der er nu, hvor organisationen er blevet potentiel større, med de 2 afdelinger under Bihuset. Det kan være udviklingsmuligheder i forhold til uddannelse, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, der gør sig gældende.

Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart

Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart Det sociale område Handicap- og socialpsykiatriafdelingen 15. august 2008 08/7288 Side 1 / 5 Uanmeldt tilsyn foretaget den 12.8.2008. Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Fredericiaskolen

Uanmeldt tilsyn Fredericiaskolen Den 15.04.2008 j.nr. 08/6768 Uanmeldt tilsyn 2008 Fredericiaskolen Uanmeldt tilsyn foretaget den 14. april 2008. Tilsynsførende: Jette V. Pedersen og Marianne S. Nikolajsen, Afdelingen for Handicap og

Læs mere

Uanmeldt tilsyn tirsdag d. 2. december 2008 Trindvold

Uanmeldt tilsyn tirsdag d. 2. december 2008 Trindvold Det sociale område Afdelingen for social- og specialundervisning Kontaktperson: Martin Rasmussen Martin.Rasmussen@regionsyddanmark.dk social@regionsyddanmark.dk Direkte tlf. 76631282 16. januar 2009 08/10199

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009 Røde kors, Dagcenter og inderhuset Sjællandsvej 3-7, 6000 Kolding.

Uanmeldt tilsyn 2009 Røde kors, Dagcenter og inderhuset Sjællandsvej 3-7, 6000 Kolding. Det sociale område Handicap- og socialpsykiatriafdelingen 16. februar 2009 09/2464 Side 1 / 5 Uanmeldt tilsyn 2009 Røde kors, Dagcenter og inderhuset Sjællandsvej 3-7, 6000 Kolding. Uanmeldt tilsyn foretaget

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense Område: Det Sociale Område Udarbejdet af Bettina Sørensen Afdeling: Handicap og Socialpsykiatri Dato: 14. januar 2008 Journal nr.: 08/2272 Uanmeldt tilsyn 2008 Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2008 Møllebakken Møllebakkevej 6, Sdr. Højrup, 5750 Ringe

Uanmeldt tilsyn 2008 Møllebakken Møllebakkevej 6, Sdr. Højrup, 5750 Ringe Det sociale område Handicap- og socialpsykiatriafdelingen Kontaktperson: Kirsten Brøndsted Kirsten B. Broendsted@regionsyddanmark.dk Journal nr. 08/19205 og 08/6324 Side 1 / 5 Uanmeldt tilsyn 2008 Møllebakken

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009 Bognæs Den 26. marts 2009

Uanmeldt tilsyn 2009 Bognæs Den 26. marts 2009 Område: Det sociale område Udarbejdet af: Anne Sofie Krogh Knudsen Afdeling: Sekretariatet for det sociale område E-mail: Anne.Sofie.Krogh.Knudsen@regionsyddanmark.dk Journal nr.: Telefon: 76631053 Dato:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2008 Kingstrup bo- og beskæftigelsestilbud Fredehjemsvej 2, 5591 Gelsted.

Uanmeldt tilsyn 2008 Kingstrup bo- og beskæftigelsestilbud Fredehjemsvej 2, 5591 Gelsted. Det sociale område Handicap- og socialpsykiatriafdelingen D. 17. november 2008 08/6992 Side 1 / 5 Uanmeldt tilsyn 2008 Kingstrup bo- og beskæftigelsestilbud Fredehjemsvej 2, 5591 Gelsted. Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Jupitervej

Uanmeldt tilsyn Jupitervej j.nr. 08/9455 Uanmeldt tilsyn 2008 Uanmeldt tilsyn foretaget den 8.5.2008 Jupitervej Tilsynsførende: Mitra Vatandoust, faglig konsulent og Kirsten Frost Lorenzen, Acmedarbejder, begge ansat i afdelingen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN

Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN Region Syddanmark Socialområdet, j.nr. 09/2719 Den 14. december 2009 Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN Uanmeldt tilsyn foretaget den 1. december 2009. Tilsynsførende: Hege Margrethe Ekberg, ac-konsulent,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Egely Den åbne afdeling Pugholmgård. J.nr. 08/7221. Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl til 13.

Uanmeldt tilsyn Egely Den åbne afdeling Pugholmgård. J.nr. 08/7221. Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl til 13. J.nr. 08/7221 23. april 2008 Uanmeldt tilsyn 2008 Egely Den åbne afdeling Pugholmgård Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl. 11.00 til 13.00 Tilsynsførende: Jette V. Pedersen og Anja Stokholm

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009

Uanmeldt tilsyn 2009 Region Syddanmark Socialområdet Skovsbovej Botilbud Skovsbovej 111, 5700 Svendborg Uanmeldt tilsyn 2009 Uanmeldt tilsyn foretaget den 30. april 2009 Tilsynsførende: Socialfaglige konsulenter Gitte Jakobsen

Læs mere

Rapport for uanmeldt, begrænset tilsyn med

Rapport for uanmeldt, begrænset tilsyn med Rapport for uanmeldt, begrænset tilsyn med Institutionens navn Kingstrup, Fredehjemsvej 2, 5591 Geldsted. Sammenfattende vurdering Hvad fungerer godt? Af handleplanerne fremgår, at der er en klar tydeliggørelse

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken. Pomonahuset, Vejle

Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken. Pomonahuset, Vejle Område: Det sociale område Konsulent og Rådgivning Journal nr.: Dato: 5. juni 2012 Udarbejdet af: Gitte Jakobsen E-mail: gitte.jakobsen@regionsyddanmark.dk Telefon: 2920 1434 Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken.

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Gjeddesgaard

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Gjeddesgaard w Tilsynsrapport For Opholdsstedet Gjeddesgaard Uanmeldt tilsyn den 28. september 2011 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012. Autismecenter Holmehøj Holmehøjvej 2A, 5750 Ringe

Uanmeldt tilsyn 2012. Autismecenter Holmehøj Holmehøjvej 2A, 5750 Ringe Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18892 Dato: 17. januar 2013 Udarbejdet af: Hans Peter Lund/Pauline Lunding E-mail: Hans.Peter.Lund@regionsyddanmark.dk Telefon:

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009. Skovsbovej

Uanmeldt tilsyn 2009. Skovsbovej Region Syddanmark Den 2. november 2009. Socialområdet, j.nr. 09/13100 Uanmeldt tilsyn 2009 Skovsbovej Uanmeldt tilsyn foretaget den 28. oktober 2009 Tilsynsførende: Faglig konsulent, Mette Zierau Kudsk

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO Tilsynsrapport For Opholdsstedet TAO Uanmeldt tilsyn den 1.maj 2013 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik Volmer

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten Dato for uanmeldt tilsyn: 29.10.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 15.11.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: David Aagaard Institutionens navn:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2008 Teglgårdshuset, Teglgårdsparken 44, Middelfart

Uanmeldt tilsyn 2008 Teglgårdshuset, Teglgårdsparken 44, Middelfart Område: Det sociale område Udarbejdet af: Kirsten Frost Lorenzen Afdeling: Sekretariatet for det sociale område E-mail: Kirsten.Frost.Lorenzen@regionsyddanmark.dk Journal nr.: Telefon: 76631052 Dato: 3.

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE TILSYNSRAPPORT LUCERNEVEJENS BØRNEHAVE Anmeldt socialfagligt tilsyn August 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn i Lucernevejens

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LILLESKOLEN FOR VOKSNE

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LILLESKOLEN FOR VOKSNE TILSYNSRAPPORT LILLESKOLEN FOR VOKSNE Anmeldt socialfagligt tilsyn August 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn på Lilleskolen

Læs mere

Tilsyn 2009. Anmeldt tilsyn foretaget den 21.04.2009 i tidsrummet fra kl. 8:30-15:00.

Tilsyn 2009. Anmeldt tilsyn foretaget den 21.04.2009 i tidsrummet fra kl. 8:30-15:00. J.nr.09/2310 Sagsbehandler: Marianne Kilden Dato: 28.04.2009 Tilsyn 2009 Tilbuddets navn: Specialbørnehaven Jagtvej Adresse: Jagtvej 80, 5000 Odense Anmeldt tilsyn foretaget den 21.04.2009 i tidsrummet

Læs mere

Tilpasset anmeldt tilsyn 2012 Lilleskov

Tilpasset anmeldt tilsyn 2012 Lilleskov Område: Psykiatri og socialstaben Afdeling: Psykiatri og socialstaben Journal nr.: 10/18900 Dato: 31. oktober 2012 Udarbejdet af: Hege Margrethe Grunnet E-mail: Hege.Margrethe.Grunnet@regionsyddanmark.dk

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO Tilsynsrapport For Opholdsstedet TAO Uanmeldt tilsyn den 15.september 2012 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011

Uanmeldt tilsyn 2011 Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18905 Dato: 10. oktober 2011 Udarbejdet af: Jan Bolvinkel E-mail: Jan.Bolvinkel@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631059 Uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 26. juni 2013

Uanmeldt tilsyn den 26. juni 2013 Område: Det sociale område Afdeling: Driftsafdelingen Journal nr.: Dato: 26. juni 2013 Udarbejdet af: Else Pedersen E-mail: else.pedersen @regionsyddanmark.dk Telefon: 7663 1072/2920 1072 Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Kingstrup

Uanmeldt tilsyn Kingstrup 10. juli 2009 J.nr. 09/3709 Uanmeldt tilsyn Kingstrup Bo- og beskæftigelsestilbud Fredehjemsvej 2, 5591 Gelsted Uanmeldt tilsyn foretaget den 25. juni 2009 kl. 10.00-12.00 Tilsynsførende: Tilsynet er gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Aldersintegreret inst Markvænget Normeret børnetal

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Skole- og behandlingshjemmet Spanager, Københavns Kommune. Fredag den 11. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Skole- og behandlingshjemmet Spanager, Københavns Kommune. Fredag den 11. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Skole- og behandlingshjemmet Spanager, Københavns Kommune Fredag den 11. december 2009 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012 Bihuset, Aflastningen. Bjerregaardsvej i Odense

Uanmeldt tilsyn 2012 Bihuset, Aflastningen. Bjerregaardsvej i Odense Område: Det sociale område Konsulent og Rådgivning Journal nr.: Dato: 11. juni 2012 Udarbejdet af: Gitte Jakobsen E-mail: gitte.jakobsen@regionsyddanmark.dk Telefon: 2920 1434 Uanmeldt tilsyn 2012 Bihuset,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012

Uanmeldt tilsyn 2012 Område: Det sociale område Afdeling: Psykiatri- og Socialstaben Journal nr.: Dato. 26. juni 2012 Udarbejdet af: Pauline Lunding E-mail: Pauline.Lunding@regionsyddanmark.dk Telefon: 29201063 Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Vores Børnehave Adresse: Hovedgade 51, Snogebæk, 3730 Nexø Telefon: 56 93 23 24 Leder: Lotte Madsen Tilsynsdato: 11. november 2012

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE SPECIALBØRNEHAVEN LUCERNEVEJ

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE SPECIALBØRNEHAVEN LUCERNEVEJ TILSYNSRAPPORT SPECIALBØRNEHAVEN LUCERNEVEJ Anmeldt socialfagligt tilsyn September 2018 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn i Specialbørnehaven

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune

Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76 Københavns Kommune Onsdag den 24. oktober 2012 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2013

Uanmeldt tilsyn 2013 Område: Det sociale område Afdeling: Psykiatri og socialstaben Journal nr.: 10/18871 Dato: 25. februar 2013 Udarbejdet af: Christine Dalsgaard E-mail: Christine.Dalsgaard@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631133

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2008 Holtegården

Uanmeldt tilsyn 2008 Holtegården Uanmeldt tilsyn 2008 Holtegården Uanmeldt tilsyn foretaget den 29. oktober 2008 Tilsynsførende: Mitra Vatandoust og Gitte Jakobsen, socialfaglige konsulenter Holtegården er et socialpsykiatrisk tilbud

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Fonden Soloprojekt.dk Opholdsted henhold til

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Naturbørnehaven Lillegryn, Adresse: Østermarievej 4 B, Ibsker 3740 Svaneke Telefon: 56 49 71 69 Leder: Ida Gro Hansen Tilsynsdato:

Læs mere

x Ja.28 juli 2014 besøg. D. 5.9 kl. 13.00 15.00 Nej

x Ja.28 juli 2014 besøg. D. 5.9 kl. 13.00 15.00 Nej Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Valhalla Baldersvej 6 9640 Farsø DBA Normeret

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Børnehusene, Middelfart. Adresse: Billeshavevej 49, 5500 Middelfart. Dato: 14.november 2012

Uanmeldt tilsyn. Børnehusene, Middelfart. Adresse: Billeshavevej 49, 5500 Middelfart. Dato: 14.november 2012 Område: Det social Område Afdeling: Driftssekretariatet Journal nr.: 10/18871 Udarbejdet af: Martin Rasmussen E-mail: martin.rasmussen@regionsyddanmark.dk Telefon: 7663 1282/2920 1282 Uanmeldt tilsyn Børnehusene,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Stendyssehaven, Svendborg Kommune. Onsdag den 10.september 2008 fra kl. 14.00

Uanmeldt tilsyn på Stendyssehaven, Svendborg Kommune. Onsdag den 10.september 2008 fra kl. 14.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Stendyssehaven, Svendborg Kommune Onsdag den 10.september 2008 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune, sammen med en repræsentant her fra, aflagt

Læs mere

Tilsynsrapport Bocenter Harridslev Randers Kommune 2009 Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Bocenter Harridslev Randers Kommune 2009 Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Bocenter Harridslev Randers Kommune 2009 Uanmeldt tilsyn Indholdsfortegnelse 1. FORMÅL MED TILSYNET... 2 2. METODE... 2 Tilsynets varsling... 3 3. GENEREL ANBEFALING... 3 4. BOCENTER HARRIDSLEV...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012

Uanmeldt tilsyn 2012 Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18892 Dato 8.februar 2012 Udarbejdet af: Lena Nørregaard E-mail: lena.noerregaard@regionsyddanmark.dk Telefon: 29201041 Uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012

Uanmeldt tilsyn 2012 Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18873 Dato: 22.Februar 2012 Udarbejdet af: Lena Nørregaard E-mail: Lena.noerregaard@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631041 Uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2013

Uanmeldt tilsyn 2013 Område: Det Sociale Område Afdeling: Driftssekretariatet Journal nr.: 10/18870 Dato: 09.07 2013 Udarbejdet af: Martin Rasmussen E-mail: martin.rasmussen2@rsyd.dk Telefon: 7663 1282 / 2920 1282 Uanmeldt

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder):

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: 25.06.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 27.06.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Anders Johnsen Institutionens navn:

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Specialskolen Bramsnæsvig. Uanmeldt tilsyn den 5. september 2011. Gennemført af

Tilsynsrapport. For. Specialskolen Bramsnæsvig. Uanmeldt tilsyn den 5. september 2011. Gennemført af Henrik Volmer 26. Mar '10, 09.59 Tilføjet: Billede Tilsynsrapport For Specialskolen Bramsnæsvig Uanmeldt tilsyn den 5. september 2011 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Børnehuset Aalestrup Normeret børnetal 60 og

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda 10. september 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Fonden Bethesda Tilbudstype og form

Læs mere

Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende.

Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende. Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende. Det dialogbaserede tilsynsbesøg sker med udgangspunkt i følgende lovgivning:

Læs mere

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer

Nogenlunde. Vi har i 2011 haft det antal børn vi skal have, og har et Herunder: børnetal og personaletimer BASISKVALITET Har i udarbejdet læreplan for 2011? Har i fremsendt evaluering heraf? Kendskab til ændringer i dagtilbudsloven? Ja Ja, Nogenlunde Har hele personalegruppen kendskab til børn- og Nogenlunde

Læs mere

Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn i Poppelbo i efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Marthagården Adresse Peter Bangs vej 10-12 Leder Ingrid Fuglseth Jensen Status (kommunal, selvejende, privat) Selvejende Normerede pladser 0-3 år 42 Normerede

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Liden Stina Adresse: Soldalen, Maegårdsvej 4, Olsker, 3770 Allinge Telefon: 56 96 91 91 Leder: Isa Maegaard Dam Tilsynsdato: 5.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012. Center for Høretab Merkurvænget 2, 7000 Fredericia

Uanmeldt tilsyn 2012. Center for Høretab Merkurvænget 2, 7000 Fredericia Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18876 Dato: 10. januar 2013 Udarbejdet af: Hans Peter Lund E-mail: Hans.Peter.Lund@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631040 Uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Teglgårdshuset

Uanmeldt tilsyn Teglgårdshuset Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18912 Dato: 11. februar 2013 Udarbejdet af: Hans Peter Lund/Pauline Lunding E-mail: Hans.Peter.Lund@regionsyddanmark.dk Telefon:

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Rønne Børneasyl, Adresse: Damgade 5 3700 Rønne Telefon: 56 95 18 82 Leder: Alexandra Jespersen Tilsynsdato: 3. oktober 2012 Tidligere

Læs mere

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune Uanmeldt tilsyn i Dagbeskæftigelsen Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 9.00 og Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 11.00 Indledning

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Adresse Rathsacksvej 12

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Adresse Rathsacksvej 12 Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Vuggestuen Villa Kulla Adresse Rathsacksvej 12 Leder Julie Flarup Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 39 Normerede pladser

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Stendyssehaven. Tirsdag den 8. april 2008 kl.13.00

Anmeldt tilsyn på Stendyssehaven. Tirsdag den 8. april 2008 kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Stendyssehaven Tirsdag den 8. april 2008 kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg på Stendyssehaven.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 16. december på Kastaniegården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 16. december på Kastaniegården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 6. december på Kastaniegården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin lejlighed 2. beboer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn

Uanmeldt tilsyn Region Syddanmark Område: Det Sociale område Udarbejdet af Susanne Døssing Afdeling: Handicap og Socialpsykiatri Dato: 11. februar 2008 Uanmeldt tilsyn 1.2.2008 Flydedokken Vester Voldgade 19, Fredericia

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012

Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012 Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012 Deltagere fra institutionen: leder Anja Rantzau medarbejderrepræsentant Anita og Kristina Fra daginstitutionskontoret deltog: Pædagogisk konsulent

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017

Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret, hvor

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Kærvang og Skovvang den 9. marts 2012. April 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Bøgelunden 17. november 2008 1 A. Faktiske oplysninger, vurdering, anbefalinger m.v. Tilbuddet Bøgelunden Sophie Magdalenesvej 9 3460 Birkerød Leder:

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Opholdsstedets navn: Egedal Dato for tilsynet: 6. december 2012 Opholdsstedet repræsenteret ved: Ledende miljøterapeut Gurli Laustsen Tilsynet gennemført af: Tilsynskonsulent

Læs mere

Tilsynsrapport Hornum Børnehave

Tilsynsrapport Hornum Børnehave 2017 Tilsynsrapport Hornum Børnehave Lib og mul Vesthimmerland Kommune 01-01-2017 Formålet med tilsynsbesøget..er at udføre en lovfæstet kontrol med institutionerne om, hvorvidt de opfylder de lovpligtige

Læs mere

Anmeldt tilsyn i Hus 53, Svendborg Kommune. Mandag den 19. september 2011 fra kl. 13.00

Anmeldt tilsyn i Hus 53, Svendborg Kommune. Mandag den 19. september 2011 fra kl. 13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn i Hus 53, Svendborg Kommune Mandag den 19. september 2011 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg i Hus 53. Formålet med tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget Tilsynsrapport For Opholdsstedet Dueslaget Uanmeldt tilsyn den 1. marts 2013 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Frederikshøj, Københavns Kommune. Onsdag den 29. maj 2013 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Frederikshøj, Københavns Kommune. Onsdag den 29. maj 2013 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Frederikshøj, Københavns Kommune Onsdag den 29. maj 2013 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt et tilsynsbesøg på Frederikshøj. Formålet

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Bofællesskabet Gl. Holtegade 24. januar 2008 1 TILSYNSRAPPORT. Tilbuddet. Bofællesskabet Gl. Holtegade Gl. Holtegade 9 2840 Holte Centerleder: Ditte Andersen Pladser:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012

Uanmeldt tilsyn 2012 Område: Det sociale område Afdeling: Konsulent og rådgivning Journal nr.: 10/18885 Dato: 14.maj 2012 Udarbejdet af: Martin Rasmussen E-mail: martin.rasmussen@regionsyddanmark.dk Telefon: 2920 1282 Uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2009 på Egebjerghus; Sydbo

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2009 på Egebjerghus; Sydbo Område: Det sociale område Afdeling: Afdelingen for social- og specialundervisning Journal nr.: Dato: 26. oktober 2009 Udarbejdet af: Lena Nørregaard E-mail: Lena.Noerregaard@regionsyddanmark.dk Telefon:

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Dato for tilsyn: 27.oktober 2010 Institutionens navn: Nordstjernen Tilsyn foretaget af: Ulrik Moll Deltagere ved tilsynet: TR Diana Levisen,

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011 Institutionens navn: Ørnesten Dato for tilsyn:21.11.11 Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud Frederikssund kommune 2011 Deltagere ved tilsynet: Camilla pæd. Mette bestyrelsesformand og Thyra Hoier

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50. Tirsdag den 3. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50. Tirsdag den 3. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50 Tirsdag den 3. august 2010 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt

Læs mere

Adresse Rathsacksvej 12 Camilla Breum Jeppesen. Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 44 Normerede pladser 3-6 år -

Adresse Rathsacksvej 12 Camilla Breum Jeppesen. Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 44 Normerede pladser 3-6 år - Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Villa Kulla Adresse Rathsacksvej 12 Leder Camilla Breum Jeppesen. Status (selvejende/kommunal/privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 44 Normerede pladser

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Social og Sundhed. Samlet redegørelse for anmeldte tilsyn på plejehjem 2009

Social og Sundhed. Samlet redegørelse for anmeldte tilsyn på plejehjem 2009 Social og Sundhed Samlet redegørelse for anmeldte tilsyn på plejehjem 2009 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Baggrund for anmeldt tilsyn...2 Læsevejledning...3 Konklusion af anmeldte tilsyn 2009...4

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Børnehaven Præstegårdsvej Præstegårdsvej 13 9600

Læs mere

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen.

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen. Uanmeldt tilsyn d. 23. juni 2009 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Synes der er gode pladsforhold, og at der er den

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune Tirsdag den 7. december 2010 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Nordlys. Formålet med tilsynet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 3. august 2009 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 3. august 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Mandag den 3. august 2009 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Tilsynets

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 20på Sct. Thøgersgaard I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Boligerne er velindrettede. Glade

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den Eskebjerg.

Uanmeldt tilsyn den Eskebjerg. Område: Det sociale område Udarbejdet af: Hege Margrethe Ekberg og Else Pedersen Afdeling: Social- og specialafdelingen E-mail: Else.pedersen@regionsyddanmark.dk Journal nr.: Telefon: 76631072 Dato: 25.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 20 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Dejlige lejligheder, velindrettede. bemærkning

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Trye Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger Tilsynet

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet

Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Årsrapport for tilsyn 2012 / børne- og ungeområdet Opholdsstedet Lille Egholt Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn: Fonden Det Lille Opholdssted Egholt, Herredsvejen 7, 6064 Jordrup Tlf.: 75 55 81

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

RETNINGSLINJER for godkendelse af private børnepassere i Struer Kommune

RETNINGSLINJER for godkendelse af private børnepassere i Struer Kommune RETNINGSLINJER for godkendelse af private børnepassere i Struer Kommune Godkendt af Børne- og Uddannelsesudvalget i Struer Kommune den 2. december 2013 STRUER KOMMUNE POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 10. februar 2009 på Holtegården.

Uanmeldt tilsyn den 10. februar 2009 på Holtegården. Område: Det sociale område Udarbejdet af: Lena Nørregaard og Else Pedersen Afdeling: Social- og specialafdelingen E-mail: Else.pedersen@regionsyddanmark.dk Journal nr.: Telefon: 76631072 Dato: 10. februar

Læs mere