Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni 2013."

Transkript

1 Årsmøde 2013 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde lørdag den 8. juni De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Økonomi DF H organisering DHF og Prof udvalget Kommunikation Kommercielle tiltag og egne arrangementer Håndboldspillerforeningen Internationale relationer Sportslige resultater Indledning Sæsonen 2012/13 har om nogen sæson været sæsonen med de mange forandringer både sportsligt herhjemme, men også i forhold til vores egen organisation Divisionsforeningen. AG København var med langt ind i sommerferien. Turneringen var tilrettelagt, men så blev stikket trukket, og Jesper Nielsens optræden i den danske håndboldverden var slut. På en række områder var der fornyelse i det han og de gjorde, men det holdt som sagt ikke vand. En anden af de mere kontroversielle personer Jens Boesen og KIF, Kolding gjorde sig dog klar til at tage over og det lykkedes og hermed genopstod for første gang en klub konstellation mellem Kolding og København hjemmebane og spillere begge steder fra. Et modigt projekt som med Jens Boesen og Peter Bredsdorff Larsen er kommet godt fra start sammen med en hær af ikoner på spillersiden. Det økonomiske område, som der er arbejdet med i flere år, kom også videre i forløbet, og på det organisatoriske tog vi i forbindelse med årsmødet i 2012 afsked med Arne Josefsen, som på det tidspunkt havde virket for klubhåndbolden herhjemme i 14 år. Bestyrelsen var på dette tidspunkt i gang med en søgeproces, og pr. 1. september kunne vi byde Dan Hammer indenfor i direktørstolen.

2 Vore landshold har også i den forgangne sæson virket som gode dynamoer for håndbolden. Damerne overraskende positivt med deres resultater i december, og herrerne blev hele vejen fulgt af meget store seertal i Spanien, hvor finalebraget dog udeblev. Men sikken en fokus og opmærksomhed Dansk Håndbold fik i januar 2013 i Spanien. Økonomien Spørgsmålene omkring økonomi i Håndbolden er et fast emne på dagsordenen herhjemme. Vi er fortsat i en økonomisk krise med de mange udfordringer, der følger med. Der skal hele tiden tilpasses og justeres, ligesom nye tiltag skal afprøves. Der har været arbejdet længe med flere modeller for økonomisk kontrol af klubberne, og de selskaber, der hører med. Vi er nu nået i mål med tiltag, der skal sikre en større fokus på egenkapitalen i forhold til lønsummen, hvori der fremadrettet også skal indregnes lønnen for cheftræneren. Det er en trappemodel, som starter med skærpede krav i 2014, og det vil føre til, at håndbolden om tre år har sportsmarkedets strengeste krav til forholdet mellem ansvarlig kapital og lønsum. Prof udvalgets beslutning om skærpede krav indebærer et relativt ukompliceret regelsæt, der ikke medfører ekstra administration og dertil hørende omkostninger for klubberne. Det er klubbernes og selskabernes ansvar, vi arbejder på at styrke, så de forpligtelser, der indgås, også overholdes, og hvor vi sikrer ens konkurrencevilkår uden for banen. DF H organisering I vores egen organisering, Divisionsforeningen Håndbold, har det været et år med markante forandringer. I 2011 overtog vi i forbindelse med forhandlinger om tv rettigheder flere kommercielle rettigheder fra Dansk Håndbold Forbund. Bestyrelsen fokuserede på disse muligheder, og vi besluttede, at der skulle ansættes en direktør med primært kommercielle kompetencer. Vi var ved sidste års årsmøde i gang med denne proces, og vi fik ansættelsen af Dan Hammer på plads lige i starten af sommerferien med tiltrædelse 1. september. Dan Hammer fik de første 100 dage til at se på muligheder og udfordringerne, således at vi fra starten af 2013 har haft fokus på implementering. Det har medført en række tilpasninger. Vi har afviklet Håndbold.dk og de betydelige faste omkostninger, der var forbundet med projektet. I stedet vil vi i løbet af det kommende halve år

3 satse mere målrettet på at få placeret gode historier om dansk klubhånd i offentligheden gennem en forbedring af foreningens hjemmeside og mere aktiv brug af sociale medier samt traditionelt PR arbejde. Såvel vores video udvekslingssystem som Jilsén statistiksystem vil udgøre centrale løftestænger i dette arbejde. Dan Hammer er kommet rigtig godt i gang, og vi har fået tilført en styrke og kompetence, som helt klart vil medføre en udvikling på det kommercielle område. I første omgang tog Dan fat på TV aftalen, som efterfølgende er faldet på plads helt frem til 2020, og som givet vil betyde, at mulighederne for at indgå ligaaftaler for damer og herreligaerne vil være større. Der arbejdes intensivt med at få mere faste rammer for afviklingen af Super Cup, damernes pokalfinale og herrernes Final4. Hidtil har det i stort omfang være de involverede klubber, der har trukket læsset, mens vi fremover vil forsøge at stå for en større andel af arbejdet i Divisionsforening regi. Vi er dog stadig bundet i 2 år af den leje aftale med NRGI arena, som DHF havde indgået, inden vi overtog den kommercielle ret. Det er et hængeparti, vi bestemt ikke er glade for, men som vi har en intention om at overholde. I samme åndedrag vil jeg henlede opmærksomheden på, at pokalturneringen fremover afvikles med seedning og med en mere sportslig korrekt øst/vestfordeling af pladserne i de landsdækkende runder. Desværre må jeg tilføje, at vi er skuffede over DHF s Turneringsudvalgs bagstræberiske holdning i spørgsmålet om seedning i de regionale runder, og vi vil arbejde på højtryk for at få ændret beslutningen. Muligheden for at lave en landspokalturnering alene for 1. division og ligaer eksisterer også. DHF og Udvalget for Professionel Håndbold Per Bertelsen har nu stået i spidsen for DHF i godt 1 år. Det er et år, hvor der har været arbejdet meget med at få den nye struktur med 2 næstformænd til at bundfælde sig, men hvor det også har været en udfordring til at få udvalgene til at fungere under næstformændene og ikke med direkte reference til DHF bestyrelsen. Det forbliver en udfordring at få tingene til at fungere. At have en vis magt betyder fortsat nogle gange mere for disse udvalg, end at have forståelsen for, hvad der er til mest gavn for dansk håndbold. Der er virkelig arbejdet meget i DHF s udviklingsafdeling med tiltag for at ændre den uheldige medlemsudvikling. Det er en stor opgave, hvor det handler om at skaffe fælles fodslaw om, hvad og hvordan, der skal sættes ind. Også her kan forskellige opfattelse af magt være en hæmsko for udviklingen. En udvikling der er tvingende nødvendig, ikke mindst set i forhold til tidsånden, hvor foreningstanken og frihed for det enkelte individ skal tilpasse sig hinanden.

4 Både i bestyrelsesarbejdet og i Prof udvalget har vi oplevet Per Bertelsen i rollen som formidleren af det gode samarbejde, der forstår, at vi kommer længst sammen. Strukturen i Prof udvalget, hvor der sidder 4 personer fra DHF og 4 fra DF H, indebærer, at der skal være enighed, for at vi kan komme videre, og det giver god mening. I årets løb har vi nedlagt kontraktudvalget, således at spørgsmål angående DHF s standardkontrakt og lignende hører under Prof udvalget. Ansvarsfordelingen i DHF s prof sektion bliver mere og mere tilpasset det nødvendige. Og på en måde, der sikrer, at vi ikke har uklare rollefordelinger mellem diverse udvalg og de, som har ansvaret, før administrationen tager over. Vi skal til stadighed styrke forudsætningerne for at en velfungerende administration, der kan tage sig af dagligdagen og de løbende forretninger. Det går helt klart i den rigtige retning. Kommunikation Under dette punkt har vi tidligere haft fokus rettet imod Håndbold.dk. Sidste år havde vi her i beretningen fokus på, at der skulle tilføres noget værdi i forhold til den økonomi og de kræfter, der blev ofret. Vurderingen fra Dans og bestyrelsen side er, at det ikke tilfører tilstrækkelig værdi, hvorfor vi er ophørt. Som nævnt vil vi nu styrke indsatsen på vores egen hjemmeside, og den direkte kommunikation med klubber og samarbejdspartnere. Vi vil også sætte fokus på udviklingen af den gode historie til fælles glæde for klubhåndbolden for damer og herrer. Sidste år introducerede vi et samarbejde med Kanal Sport omkring visningen af kampe fra 1. division herrer på faste sendetider. Det har for disse klubber været en succes. Desværre hersker der en vis usikkerhed om Kanal Sports fremtid, men hvis dette spørgsmål bliver løst, vil samarbejdet i den kommende sæson blive udvidet med kampe fra 1. division damer. Kommercielle tiltag og egne arrangementer. Vi har nu i 2 år gennemført Super Cup, pokalfinale for damer og Final4 for herrer i eget regi.

5 Det har været et tiltrængt pust til disse turneringer, og det har også givet et betydeligt økonomisk udbytte i forhold til, hvad der før blev til overs til klubberne, da det blev gennemført i DHF regi med overskudsfordeling til klubberne. Vi har også set, at der stadig er muligheder for at forbedre disse afviklinger med DF H i en mere tydelig førerrolle og med en gennemførelse efter en på forhånd vedtaget plan. Der er også fra starten af 2013 blevet arbejdet med forhandlinger med potentielle liga sponsorer. Et arbejde, der har fået et bedre afsæt med indgåelsen af den nye TV aftale, der sikrer os 7 års massiv eksponering på landsdækkende tv. Det giver baggrund for et langsigtet samarbejde med en potentiel partner, som vil få tilført betydelig værdi. Salgsarbejdet er stødt på et par praktiske udfordringer undervejs, men jeg er overbevist om, at vi i fællesskabets interesse kan få ryddet disse af vejen. Håndboldspillerforeningen. I forbindelse med årsmødet 2012 havde vi et punkt på dagsordenen omkring en stiftelse af en arbejdsgiverforening under Dansk Erhvervs paraply. Der blev arbejdet videre med dette punkt efterfølgende, uden at der dog var tilstrækkelig tilslutning til denne ide blandt klubberne. Dan har i stedet været i dialog med Michael Sahl Hansen fra HSF, og vi fremsatte tidligere på året et set med vore øjne realistisk bud på, hvordan og hvor omfattende et sådan samarbejdsforløb kunne være. Vi er et meget lille arbejdstager/arbejdsgiverområde, og vores foreninger er i høj grad drevet af frivillighed på lederplan, hvorfor vi skal træde varsomt i forhold til de komplicerede samarbejdsformer, der hersker på det store arbejdsmarked. Netop størrelsen af problemområdet har hele tiden været en væsentlig årsag til, at der måske ikke er sket mere. Vi vedkender os ansvarlighed i forhold til ansatte, og det mener vi fortsat kan ske ved at være i en dialog omkring videreudviklingen af DHF s standardkontrakt. En model, hvor der kunne være en løbende dialog på 2 3 faste møder årligt, og derefter en samlet præsentation og debat i Prof udvalget var vores bud på en løsning, men om det bliver af den vej vi kommer videre står åbent p.t. I første omgang har Spillerforeningen meldt fra til denne model.

6 Internationale relationer Der har også i beretningsåret været arbejdet med det udfordrende omfang af europæiske turneringer, internationale mesterskaber og terminer. Vi valgte efter årsmødet at lade Arne Josefsen fortsætte dette arbejde, indtil Dan var klar til også at tage over her. På det sidste møde i European Professionel Handball Board, hvor Arne repræsenterede EPHLA, sammenslutningen af professionelle ligaer, blev der meget kraftigt givet udtryk for, hvordan Danmark så på udviklingen på ikke mindst terminsområdet, hvor internationale kampe æder stadig flere datoer og dermed vanskeliggør fastholdelsen af en attraktiv national turnering. Der blev varslet et tydeligere opgør med nogle af disse eksproportionsagtige tilstande, der hersker visse steder i EHF og IHF. Der er muligvis blevet lyttet til dette signal, og Dan har efterfølgende har været til møder på såvel nordisk som europæisk plan. Sportslige resultater Det danske mesterskab har igen i år været toppen af spænding og drama med overraskende deltagere især på damesiden, men også i herresemifinalerne, hvor Mors/Thy overraskede alt og alle, og hvor Bette Balkan for alvor kom på håndboldlandkortet. Damernes mesterskab gik til FCM Håndbold, som over 2 kampe besejrede årets store overraskelse fra Team Tvis Holstebro. I en fyldt Ikast Brande Arena kunne FCM hylde sine spillere med meget flot opbakning fra lokalområdet og 2 kommuner, der står last og brast med ligaholdet. Holdet havde forinden sikret sig titlen som pokalvinder ved at besejre KIF Vejen så FCM Håndbold hentede en sjælden double med et hold bygget op om primært danske profiler. En imponerende præstation. Viborg tog sig af bronzemedaljerne på bekostning af Randers. Nyoprykker til dameligaen er et spændende bekendtskab med Nykøbing Falster, mens Slagelse desværre måtte trække sig fra ligaen pga. af dårlig økonomi. I EHF Cuppen overraskede Team Tvis Holstebro også ved at vende et 4 måls nederlag på hjemmebane til en samlet sejr. Den turneringsstruktur, som i perioder er diskuteret meget, står overfor forandringer fra den kommende sæson, hvor hensynet til sikkerhed kommer på banen. Det bliver krydret med et

7 meget spændende slutspil, hvor nr. 1 og 2 i grundturneringen venter på sine 2 modstandere i semfinalen. I midten af rækken får 3 hold fri, når grundturneringen er ovre, og dermed sikrer sig fortsat deltagelse i ligaen, medens nr. 12 rykker direkte ud. Nr. 10 og 11 spiller mod nr. 3 og 2 i 1. division om en plads i den efterfølgende sæsons liga. På herresiden stod finalen mellem det nydannede mandskab fra KIF Kolding København, og blot 2 år gamle Aalborg Håndbold. Sidstnævnte lagde flot fra start og i en fyldt is arena bragte holdet sig på afgørende kurs med en 8 måls sejr, som ikke kunne vendes ved det efterfølgende opgør i Brøndby også med fuldt hus. Aalborg Håndbold sikrede dermed den 2. DM titel til Aalborg. I opgøret om bronzen tog Skjern stikket hjem med 2 sejre over Mors/Thy. Til den kommende sæson vender GOG tilbage til ligaen efter en overbevisende indsats i 1. division. Final4 blev afviklet i Århus, og her var der virkelig spænding i alle 3 kampe. Århus Håndbold, som havde slået Skanderborg i semifinalen, sluttede med at slå Skjern i finalen. Skjern havde i deres semifinale slået Aalborg. Team Tvis Holstebro sikrede sig ved Final4 turneringen i Nantes en bronzemedalje efter et rigtig flot comeback. Til alle klubber, der deltog i ligaer og divisioner i det forgangne år, skal der lyde en stor tak for endnu en forrygende sæson i Håndboldland. Og næste sæson bliver endnu bedre Formand Jens Christensen

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. Årsmøde 2015 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lange aftaler Dynamoer for håndbolden

Læs mere

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014. Årsmøde 2014 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 24. maj 2014. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lang TV aftale Landshold som

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi.

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi. Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4415 hold lig med 65,5 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. halvår 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/17 Aalborg den 26.august 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2004: - Resultatet før skat (EBT) for 2. kvartal 2004 er et

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2004 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2004/14 Aalborg den 18. maj 2004 for. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2004: - Resultatet før skat (EBT) i perioden for 1. januar 31. marts 2004 blev et underskud

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND. Udvikling og forandring. eller fortsat tilbagegang?

DANSK HÅNDBOLD FORBUND. Udvikling og forandring. eller fortsat tilbagegang? DANSK HÅNDBOLD FORBUND Udvikling og forandring. eller fortsat tilbagegang? Lørdag den 24. september 2016 DAGSORDEN 1. Facts om Dansk Svømmeunion 2. Lidt forhistorie. 3. Organisationsændringer 00-16 4.

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet.

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet. Brøndby den 10. september 2012 Journal nr. 2014-12 -FS Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 1 2012-2013 Onsdag d. 22. august 2012, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2014 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share

Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share Klubhåndbold 2015-2016 Dato Dag Tid Hjemmehold Udehold Turnering Køn Kanal Seere genn. 1. halvl. 2. halvl. Share 1 28 05 2016 Lørdag 18.00 KIF Kolding København GOG Håndbold HHL h TV2Sport 65.500 55.000

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002

FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Københavns Fondsbørs Nicolaj Plads 6 1067 København K Brøndby 8. august 2002 FONDSBØRSMEDELELSE NR. 17/2002 Halvårsrapport 2002 Hovedkonklusionerne for første halvår af 2002: Økonomi: Sportsligt: - Indtægterne

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Halvårsmeddelelse for KIF Håndbold Elite A/S

Halvårsmeddelelse for KIF Håndbold Elite A/S First North meddelelse nr. 2 28. februar 2011 Halvårsmeddelelse for KIF Håndbold Elite A/S KIF Håndbold Elite A/S ureviderede perioderegnskab for andet halvår (1/7-31/12-2010) viser en omsætning på 11.356

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse 1 Projektets titel Copenhagen Beach Park - Ryparken 2 Projektets baggrund Copenhagen Beach Park er et projekt som foreningen Denmark Beach Soccer har taget initiativet

Læs mere

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 Dansk Håndbold Forbund (DHF) er af International Handball Federation (IHF) blevet tildelt værtskabet for VM i herrehåndbold i 2019. Mesterskabets

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016. Brøndby d. 12. december 2016 Referat af møde nr. 1 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Tirsdag d. 29. november 2016, kl. 09.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense

Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Beretning ved KDF s generalforsamling 10. februar 2013, Odense Velkomst Jeg vil på bestyrelsens vegne byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Vi har igen i år valgt at afholde et temamøde

Læs mere

TMS Ringsted NYHEDSBREV

TMS Ringsted NYHEDSBREV Nr. 16 Formanden har ordet December 2015 Så er vi halvvejs i turneringen, og det er tid til at kigge på vores målsætninger, som vi har meldt ud inden sæsonstart. Herrerne skulle ende i top 3 Tjek! vi spiller

Læs mere

Det er ledelsens forventning, at regnskabsåret 2012/2013 vil udvise et positivt resultat.

Det er ledelsens forventning, at regnskabsåret 2012/2013 vil udvise et positivt resultat. Fondsbørsmeddelelse nr. 9 28. september 2012 Årsresultat for 2011/12 i KIF Håndbold Elite A/S. KIF Håndbold Elite A/S reviderede årsrapport for året 2011/12 viser en omsætning på 15,6 mio. kr. Årets resultat

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

SAMMEN VINDER VI I HORSENS

SAMMEN VINDER VI I HORSENS SAMMEN VINDER VI I HORSENS 2 3 HORSENS TILBAGE I LIGAEN Kun få kampe inden sæsonen slutter tyder alt på, at HHElite nu rykker op i HTH Ligaen. Det betyder bedre modstandere og forventet bedre eksponering

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EM i KVINDEhåndbold 2010 - Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EHF Euro 2010 I Dansk Håndbold Forbund (DHF) er vi stolte af i samarbejde med Norsk Håndbold Forbund

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN KVINDEDIVISIONSFORENINGEN 1) Udgangspunkt i Projektkoordinatorens statusrapporter (31.12.2007, 31.12.2008, 31.12.2009, 31.12.2010) Projektkoordinatorens stillingsbeskrivelse: Sikre en ambitiøs klubudvikling

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Alle besvarelser behandles anonymt.

Alle besvarelser behandles anonymt. UNDERSØGELSE AF UDVIKLINGEN I DANSK HÅNDBOLDØKONOMI Dette spørgeskema er udsendt til Håndboldklubberne i de danske ligaer. Spørgeskemaet bedes besvaret af formanden, direktøren eller forretningsføreren

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere