Helsingør Stengades Apotek

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Helsingør Stengades Apotek"

Transkript

1 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den Helsingør Stengades Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Akkrediteringsstatus: Akkrediteret med bemærkninger Begrundelse for akkrediteringsstatus: Der er to patientsikkerhedskritiske indikatorer på trin 1, der er vurderet i betydelig grad opfyldt efter opfølgning. Apoteket tildeles derfor akkrediteret med bemærkninger. Ekstern survey Surveyteamets sammenfattende konklusion efter ekstern survey: På Helsingør Stengades Apotek udvises en fælles holdning l gensidig udveksling af god praksis, hvilket apoteket skal anerkendes for.helsingør Stengades Apotek har etableret en kvalitetskultur, hvor der systematisk og regelmæssigt evalueres på apotekets processer og opgaver efterfulgt af kvalitetsudviklingsarbejde. Apotekets væsentligste udfordring er mangler i instruktioner og retningsgivende dokumenter. Akkrediteringsnævnets begrundelse Der er fundet mangler i et antal patientsikkerhedskritiske indikatorer på trin 1 eller 2, der er vurderet i nogen grad opfyldt eller ikke opfyldt. Disse mangler udgør en væsentlig risiko for patientsikkerheden. Der tildeles derfor betinget akkreditering, indtil der kan ske en fornyet vurdering ved fokuseret resurvey inden for 3 måneder efter Akkrediteringsnævnets afgørelse. Dog skal dokumentation for trin 1 i de tre patientkritiske standarder indsendes indenfor 1 måned. Fokuseret resurvey Surveyteamets sammenfattende konklusion efter opfølgningssurvey: Efter indsendelse af dokumentation for de patientsikkerhedskritiske indikatorer på trin 1 vurderer jeg, at der fortsat er to indikatorer på trin 1, som ikke er helt opfyldt. Fokuseret resurvey Surveyteamets sammenfattende konklusion efter opfølgningssurvey: Surveyteamet vurderer, at alle gennemgået indikatorer ved fokuseret resurvey er helt opfyldte.

2 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Apoteket har beskrevet, hvordan ledelsen vil sikre, at virksomhedsgrundlaget danner grundlag for det daglige arbejde Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

3 1.1.2 Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Planlægning og drift (3/5) Ventetid (4/5)

4 1.1.4 Ventetid (4/5) Apotekets indretning, faciliteter, rengøring, tilgængelighed og sikkerhed (5/5) Apoteket har udarbejdet retningslinjer, der beskriver, hvordan apoteket offentliggør servicemål i forretningslokalet og eventuelt andre relevante steder. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: I betydelig grad Arbejdsgangen er implementeret konsistent, men der er fundet enkeltstående afvigelser i opfyldt form af, at efterlevelse af 2 af 5 servicemål ikke er med på det offentliggjorte dokument. Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Kvalitetsstyring (1/5)

5 1.2.1 Kvalitetsstyring (1/5) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Risikostyring (2/5)

6 1.2.3 Risikostyring (2/5) Behandling af produktreklamationer (3/5) Registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser (4/5)

7 1.2.7 Registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser (4/5) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Behandling af servicetilkendegivelser (5/5) Dokumentstyring (1/2)

8 1.3.1 Dokumentstyring (1/2) I betydelig grad Der er mangler i indholdet. Manglerne består i, at der ikke er beskrevet arbejdsgang og opfyldt godkendelse for revision af apotekets dokumenter. Manglerne vedrører detaljer, som kun anvendes i særlige situationer. I betydelig grad Arbejdsgangen er implementeret konsistent, men der er fundet enkeltstående afvigelser jf. opfyldt indikator Datasikkerhed og -fortrolighed (2/2) Ansættelse og introduktion af nyt personale (1/3)

9 1.4.1 Ansættelse og introduktion af nyt personale (1/3) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Kompetenceudvikling (2/3)

10 1.4.2 Kompetenceudvikling (2/3) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Uddannelsesapotekets opgaver og ansvar (3/3) Forholdsregler ved akut opståede situationer (1/1)

11 1.5.1 Forholdsregler ved akut opståede situationer (1/1) Ikke relevant Apoteket har ikke en akut opstået, truende eller farlig situation at evaluere på. Ikke relevant Jf. indikator Håndtering af udstyr på dosispakkeapotek (1/1) Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek Recepthåndtering (1/11) # Apoteket har beskrevet arbejdsgange og kompetenceforhold i forbindelse med receptekspedition kontrol af, at recepten er affattet korrekt, farmakologisk kontrol, herunder kontrol af styrke, dosering og indikation, interaktion og kontraindikationer. Ligeledes hvordan det dokumenteres. Studerendes og elevers kompetencer i forbindelse med recepthåndtering er også beskrevet. Ikke relevant Apoteket har ikke filial.

12 2.1.1 Recepthåndtering (1/11) # Apoteket har beskrevet, hvordan der fastsættes mål for det højeste accepterede antal fejludleveringer. Apoteket ekspederer recepter i overensstemmelse med instruktionerne. Apoteket registrerer alle receptinterventioner. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket foretager en vurdering af, om der skal rettes henvendelse til implicerede receptudstedere på baggrund af evalueringen af mønstre i receptinterventionerne Ekspedition af lægemidler ved systemnedbrud (2/11)

13 2.1.2 Ekspedition af lægemidler ved systemnedbrud (2/11) Apotekernes vagttjeneste (3/11) Håndtering af dosispakket medicin (4/11)# I betydelig grad opfyldt Der er mangler i indholdet. Manglerne består i, at apoteket ikke har beskrevet kompetenceforhold (dot a). Apoteket har beskrevet, hvordan der fastsættes servicemål for det højest accepterede antal fejl opstået i forbindelse med udarbejdelse og ajourføring af doseringskort. Apoteket håndterer dosispakket medicin i overensstemmelse med instruktionerne. Selvom apoteket fortsat mangler at beskrive kompetenceforhold i deres instruks, fortæller den person, som er ansvarlig for dosisekspeditioner, at det kun er faglært personale, som har kompetence til håndtering af dosisekspedition.

14 2.1.4 Håndtering af dosispakket medicin (4/11) # Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 13 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 14 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Forsendelse (5/11)

15 2.1.5 Forsendelse (5/11) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Rådgivning om lægemidler og om egenomsorg til enkeltpersoner (6/11) # Apoteket har beskrevet deres information om indberetninger af bivirkninger, samt deres information om eventuelle billigere og substituerbare lægemidler, herunder om prisforskelle. I betydelig grad Der er mangler i indholdet. Manglerne består i, at apoteket ikke har beskrevet, hvordan opfyldt apoteket har fastsat servicemål for rådgivning (dot a). Apoteket beskriver deres registrering af enhver tilkendegivelse i forbindelse med manglende, utilstrækkelig eller forkert rådgivning. Apoteket har beskrevet, hvornår salg af håndkøbslægemidler til særlige kundegrupper skal afslås, hvor myndighederne har fastlagt begrænset udlevering. Hvornår apoteket indberetter fejlbrug eller misbrug af håndkøbslægemidler til myndighederne, samt hvornår og hvordan apoteket vejleder kunder om mulighed for at indberette lægemiddelbivirkninger. Apoteket rådgiver om lægemidler og om egenomsorg til enkeltpersoner i overensstemmelse med retningslinjerne. Apoteket registrerer apotekets rådgivning. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket bidrager til sikker anvendelse af lægemidler i overensstemmelse med retningslinjerne.

16 2.1.6 Rådgivning om lægemidler og om egenomsorg til enkeltpersoner (6/11) # Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 13 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse (7/11) Der foreligger retningsgivende dokument for apotekets aktiviteter indenfor sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse. Apoteket har i 2014 deltaget i flere lokale aktiviteter, herunder kulturnat og samarbejde med lokale patientforeninger. Ikke relevant Apoteket anvender ikke måleudstyr. Ikke relevant Apoteket anvender ikke måleudstyr Varehåndtering (8/11)

17 2.1.8 Varehåndtering (8/11) Apotekets retningsgivende dokument beskriver nu, egenkontrol af fødevarer og håndtering af tilbagekaldelser af fødevarer. Apoteket håndterer fødevarer i overensstemmelse med det retningsgivende dokument. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 13 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket har evalueret på kvalitetsforbedrende titag - indkøb af elektroniske termologgere Lager af lægemidler og frihandelsvarer (9/11) Apotekets retningsgivende dokument beskriver nu, hvordan frihandelsvarer udvælges.

18 2.1.9 Lager af lægemidler og frihandelsvarer (9/11) Der er overensstemmelse mellem det offentliggjorte servicemål og beskrivelsen i apotekets retningsgivende dokument. I betydelig grad opfyldt Der måles på de typer af lægemidler, der fremgår af det retningsgivende dokument dvs. receptordinerede lægemidler og apoteksforbeholdte lægemidler. Den ansvarlige forklarer, hvordan sortimentet af frihandelsvarer udvælges med udgangspunkt i sektorkrav til frihandelsvarer. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Overvågning af euforiserende lægemidler (10/11) I betydelig grad opfyldt Der er mangler i indholdet. Manglerne består i, at receptbilag ikke indgår i stikprøvekontrollen. I betydelig grad opfyldt Jf. indikator 1. I betydelig grad opfyldt Stikprøve viste, at der i 2013 og 2014 ikke er lavet narkoregnskab hver måned i sommerferieperioden. Apoteket udfører nu stikprøvekontrol og gemmer samtlige receptbilag (edifact printes, hvis de mangler).

19 Overvågning af euforiserende lægemidler (10/11) Produktion af dosispakket medicin i ruller (11/11) Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket er ikke et dosispakkeapotek. Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket er ikke et dosispakkeapotek Skriftligt og elektronisk informationsmateriale (1/1)

20 2.2.2 Skriftligt og elektronisk informationsmateriale (1/1) Leverandørsamarbejde (1/3) Aftale om ansvarsfordeling og drift af håndkøbsudsalg (2/3) Apoteket har ikke håndkøbsudsalg. Apoteket har ikke håndkøbsudsalg.

21 2.3.2 Aftale om ansvarsfordeling og drift af håndkøbsudsalg (2/3) Apoteket har ikke håndkøbsudsalg. Apoteket har ikke håndkøbsudsalg. Apoteket har ikke håndkøbsudsalg. Apoteket har ikke håndkøbsudsalg Aftale om ansvarsfordeling og drift af medicinudleveringssted (3/3) Apoteket har ikke medicinudleveringssteder. Apoteket har ikke medicinudleveringssteder. Apoteket har ikke medicinudleveringssteder. Apoteket har ikke medicinudleveringssteder. Apoteket har ikke medicinudleveringssteder. Apoteket har ikke medicinudleveringssteder Tjek på inhalation (1/2) I betydelig grad opfyldt Der er mangler i indholdet. Manglerne består i, at apoteket ikke har udarbejdet kompetenceoversigt i forhold til forskellige inhalationsdevices.

22 3.1.5 Tjek på inhalation (1/2) I betydelig grad opfyldt Arbejdsgangen er implementeret konsistent, men der er fundet enkeltstående afvigelser i form af manglende kompetenceoversigt Levering af sundhedsydelser (2/2) Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Apoteket har ikke sundhedsydelser. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket har ikke sundhedsydelser. Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket har ikke sundhedsydelser.

23 3.1.8 Levering af sundhedsydelser (2/2) Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket har ikke sundhedsydelser. Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Apoteket har ikke sundhedsydelser.

Marstal Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Marstal Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 08-04-2015 Marstal Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 12-11-2014 Gyldig til: 06-01-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Faaborg Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Faaborg Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 20-05-2015 Faaborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 03-02-2015 Gyldig til: 30-03-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Hvidovre Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Hvidovre Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Hvidovre Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 21-10-2014 Gyldig til: 15-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Ringsted Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Ringsted Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Ringsted Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 05-11-2014 Gyldig til 30-12-2017 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aalborghus Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Aalborghus Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 17-12-2014 Aalborghus Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 30-09-2014 Gyldig til: 24-11-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

22. maj 2013 København Sct. Stefans Apotek. Procentvis opfyldelse Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

22. maj 2013 København Sct. Stefans Apotek. Procentvis opfyldelse Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 22-05-2013 København Sct. Stefans Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 09-04-2013 Akkrediteringsstatus: Betinget akkreditering

Læs mere

Tommerup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Tommerup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 16-12-2013 Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 01-10-2013 Gyldig til: 25-11-2016 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Hillerød Krone Apotek

Hillerød Krone Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 01-10-2014 Hillerød Krone Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 23-04-2014 Gyldig til: 17-06-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

København Øresunds Apotek

København Øresunds Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 15-04-2015 København Øresunds Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 25-11-2014 Gyldig til: 19-01-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Løve Apotek

Svendborg Løve Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Svendborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 20-04-2016 Gyldig til: 15-06-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek. Andel af indikatorer som er som er helt opfyldt eller i betydelig grad opfyld

Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek. Andel af indikatorer som er som er helt opfyldt eller i betydelig grad opfyld Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 16-12-2013 Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 12-11-2013 Akkrediteringsstatus

Læs mere

Vejle Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017

Vejle Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Vejle Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 01-10-2013 Gyldig til: 25-11-2016 Akkrediteringsstatus: Midlertidig akkreditering 100,00% 100,00% 100,00% 100,00% Begrundelse

Læs mere

Hammel Frijsenborg Apotek

Hammel Frijsenborg Apotek Hammel Frijsenborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 28-10-2016 Gyldig til: 23-12-2019 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

København Apoteket Rosen Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

København Apoteket Rosen Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning København Apoteket Rosen Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 01-10-2014 Gyldig til 25-11-2017 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Toftlund Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Toftlund Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Toftlund Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 25-10-2016 Gyldig til: 20-12-2019 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus Alle indikatorer

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 08-11-2016 Gyldig til: 03-01-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 1. maj 2013 Offentlig surveyrapport Stege Apotek Ekstern survey Gyldig fra 19-03-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

Svendborg Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Svendborg Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Svendborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 2 Gyldig fra 20-04-2016 Gyldig til 15-06-2019 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aarhus Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: Gyldig til:

Aarhus Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Aarhus Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 02-02-2016 Gyldig til: 29-03-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Dronninglund Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Dronninglund Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Dronninglund Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 15-11-2016 Gyldig til 10-01-2020 Akkrediteringsstatus Akkreditering pågår Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer

Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 28-01-2014 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Gyldig til 24-03-2017 Opfyldelse af de

Læs mere

Hillerød Frederiksborg Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Hillerød Frederiksborg Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Hillerød Frederiksborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 22-01-2015 Gyldig til 18-03-2018 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

København Valby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

København Valby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) København Valby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 17-11-2016 Gyldig til 12-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Frederikshavn Svane Apotek

Frederikshavn Svane Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Frederikshavn Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 05-11-2014 Gyldig til: 30-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5)

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 08-11-2016 Gyldig til 03-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering

Læs mere

Ribe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d.

Ribe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 02-12-2013 Ribe Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 05-11-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Procentvis opfyldelse 100,00%

Læs mere

Silkeborg Svane Apotek

Silkeborg Svane Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 07-08-2015 Silkeborg Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 17-03-2015 Gyldig til: 11-05-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

København Øresunds Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

København Øresunds Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning København Øresunds Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 25-11-2014 Akkrediteringsstatus Betinget akkreditering Gyldig til 19-01-2018 Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Apoteket Ørnen Odense

Apoteket Ørnen Odense Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 16-12-2015 Apoteket Ørnen Odense Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 26-08-2015 Gyldig til: 20-10-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Aarhus Åbyhøj Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Aarhus Åbyhøj Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Aarhus Åbyhøj Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 01-02-2017 Gyldig til 28-03-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 21-09-2016 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Gyldig til 16-11-2019 Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Skibby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Gyldig til

Skibby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Gyldig til Skibby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 16-11-2016 Gyldig til 11-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Ringe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Ringe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 29-05-2013 Ringe Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 16-04-2013 Akkrediteringsstatus: Betinget akkreditering Procentvis opfyldelse

Læs mere

Aarhus Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Aarhus Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Aarhus Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 2 Gyldig fra 02-02-2016 Gyldig til 29-03-2019 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Århus Marselisborg Apotek

Århus Marselisborg Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 26-06-2013 Århus Marselisborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 31-01-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Aarhus Stjerne Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Aarhus Stjerne Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Aarhus Stjerne Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 25-01-2017 Gyldig til 21-03-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aarhus Viby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra

Aarhus Viby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Aarhus Viby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 21-11-2016 Gyldig til 16-01-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 18. april 2013 Offentlig surveyrapport Holstebro Løveapotek Ekstern survey Gyldig fra 21-03-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for

Læs mere

København Steno Apotek

København Steno Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 09-01-2015 København Steno Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 26-08-2014 Gyldig til: 20-10-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 21-12-2012 jp-nævn Jesper Poulsen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 02-07-2012 ag-nævn Anna Guttesen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Horsens Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker

Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker Side 1 af 8 Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker 1. version af DDKM for apoteker 2. version af DDKM for apoteker 1.1.1 Virksomhedsgrundlag 1.1.2

Læs mere

Horsens Søndergades Apotek

Horsens Søndergades Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 01-10-2013 Horsens Søndergades Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 30-04-2013 Gyldig til: 24-06-2016 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 21-12-2011 ag-nævn Anna Guttesen To standarder er ikke opfyldt - 2.1.1 og 2.1.9. Akkrediteret med bemærkninger Opfølgning: kravene til opfølgning fremgår af den

Læs mere

Horsens Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019

Horsens Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Horsens Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 30-10-2012 jp-nævn Jesper Poulsen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-08-2012 jp-nævn Jesper Poulsen har alvorlige mangler i opfyldelsen af DDKM. Følgende standarder er ikke opfyldt: 1.2.1, 1.2.2, 1.2.3, 1.2.4, 1.2.7, 1.4.2, 1.6.1,

Læs mere

Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3

Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3 Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3 Hvornår Standard Standardnr. Når det er relevant Ansættelse og introduktion af nyt personale Uddannelsesapotekets opgaver og ansvar Forholdsregler ved akut opståede

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 06-03-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Der er fem ikke opfyldte akkrediteringsstandarder. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår af den enkelte

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 30-10-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 2.1.8 Varehåndtering er ikke opfyldt. Akkrediteret Standarder der er ikke

Læs mere

Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra 2. version til 3. version

Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra 2. version til 3. version Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra til Dette rettelsesblad viser hvilke ændringer, der er foretaget fra 4 udgave til 1 udgave. Titel og Standardnummer Titler og nummerering af standarderne er ændret.

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 1. maj 2013 Offentlig surveyrapport Glostrup Apotek Ekstern survey Gyldig fra 03-04-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 27-03-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 11-11-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 2.2.2 Skriftligt og elektronisk informationsmateriale er ikke opfyldt. Akkrediteret

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 05-10-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-06-2012 ag-nævn Anna Guttesen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder og indikatorer er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 27-03-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 25-11-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 15-02-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Apoteket opfylder alle akkrediteringsstandarderne. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02

Læs mere

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Standardsæt for Apoteker Standardversion: 3 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 17-01-2019 Gyldig til: 13-03-2022 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 02-05-2019 Gyldig til 26-06-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 20-06-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 1.5.1 er ikke opfyldt. Akkrediteret Standarder der er ikke opfyldte APO.1.05.01

Læs mere

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013. Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013. Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 19-07-2013 Horsens Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 08-05-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder, på nær én, er helt opfyldt. Akkrediteret Standarder der er delvist opfyldte APO.1.02.01 (1) Kvalitetsstyring

Læs mere

Hillerød Frederiksborg Apotek

Hillerød Frederiksborg Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 09-07-2015 Hillerød Frederiksborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 22-01-2015 Gyldig til: 18-03-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 20-06-2012 jp-nævn Jesper Poulsen har arbejdet målrettet med Den Danske Kvalitetsmodel, men opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 19-01-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Følgende standarder er ikke opfyldt: 1.2.1, 1.2.3, 2.1.9, 3.1.7 Akkrediteret med bemærkninger Følgende standarder er delvist opfyldt:

Læs mere

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 17-01-2019 Gyldig til 13-03-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling

Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 16-01-2019 Gyldig til 12-03-2022 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 18-01-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Følgende standarder er kke opfyldt: 1.3.1, 1.6.1, 2.1.9, 2.2.1, 2.3.1 Akkrediteret med bemærkninger Følgende standard er delvist

Læs mere

Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 20-06-2019 Gyldig til 14-08-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Én standard er "delvist" opfyldt og tre standarder er "ikke" opfyldt. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 31-08-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-05-2012 ag-nævn Anna Guttesen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C

Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C Standardsæt for Apoteker Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-09-2018 Gyldig til: 29-10-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 13-09-2018 Gyldig til: 07-11-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Haderslev Løve Apotek

Haderslev Løve Apotek Haderslev Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 01-05-2017 Gyldig til: 25-06-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved

Læs mere

Esbjerg Neptun Apotek

Esbjerg Neptun Apotek Esbjerg Neptun Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 16-05-2017 Gyldig til: 10-07-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved

Læs mere

Indikator 2 Der foreligger retningslinjer, der beskriver, hvordan ledelsen vil sikre, at

Indikator 2 Der foreligger retningslinjer, der beskriver, hvordan ledelsen vil sikre, at Lemvig Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 07-03-2017 Gyldig til 01-05-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Standardsæt for Apoteker Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-09-2018 Gyldig til: 29-10-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Greve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: Gyldig til:

Greve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: Gyldig til: Greve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 09-05-2017 Gyldig til: 03-07-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

Kalundborg Svane Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til

Kalundborg Svane Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til Kalundborg Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 12-10-2017 Gyldig til 06-12-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen To standarder er "ikke" opfyldt. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår af den enkelte standard. Fælles er dog,

Læs mere

Bolbro Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Bolbro Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Bolbro Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 28-02-2017 Gyldig til: 24-04-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

Haderslev Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig fra

Haderslev Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig fra Haderslev Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 01-05-2017 Gyldig til 25-06-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 09-12-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Otterup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Otterup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 22-02-2017 Gyldig til: 18-04-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 13-09-2018 Gyldig til 07-11-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse

Læs mere

Humlebæk Apotek, Humlebæk Center 23, 3050 Humlebæk Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

Humlebæk Apotek, Humlebæk Center 23, 3050 Humlebæk Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Humlebæk Apotek, Humlebæk Center 23, 3050 Humlebæk Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 26-09-2018 Gyldig til 20-11-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse

Læs mere

Helsingør Axeltorvs Apotek, Groskenstræde 2A, 3000 Helsingør Virksomhedsgrundlag (1/5)

Helsingør Axeltorvs Apotek, Groskenstræde 2A, 3000 Helsingør Virksomhedsgrundlag (1/5) Helsingør Axeltorvs Apotek, Groskenstræde 2A, 3000 Helsingør Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 28-02-2018 Gyldig til 24-04-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering

Læs mere

Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup

Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-01-2018 Gyldig til: 28-02-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for

Læs mere

Bolbro Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig til Gyldig fra

Bolbro Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig til Gyldig fra Bolbro Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 28-02-2017 Gyldig til 24-04-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave

Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 22-02-2017 Gyldig til 18-04-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 28-08-2018 Gyldig til 22-10-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse

Læs mere

Middelfart Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til

Middelfart Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til Middelfart Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 21-03-2017 Gyldig til 15-05-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Virksomhedsgrundlag (1/5)

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Virksomhedsgrundlag (1/5) Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 04-09-2018 Gyldig til 29-10-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering

Læs mere

Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 16-04-2018 Gyldig til 10-06-2021 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de

Læs mere