Moduloversigt Dynamicweb CMS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Moduloversigt Dynamicweb CMS"

Transkript

1 Aktivitets- 75,- pr. md , ,- kalender Samler din virksomheds aktiviteter, events og reservationer Dynamicweb Aktivitetskalender kan holde styr på alle typer af aktiviteter og reservationer samt viderebringe hvor, hvornår og med hvem. På den måde har besøgende altid mulighed for at holde sig opdateret, også uden at de får tilsendt utallige e- mails og påmindelser. Afstemning 50,- pr. md , ,- Opret online spørgeskemaer til hurtige opinionsundersøgelser Afstemning giver mulighed for at oprette online spørgeskemaer til hurtige opinionsundersøgelser. Spørgeskemaer oprettes let, og de giver en højere grad af samspil med dine besøgende. Audit ,- P Bevar overblikket over opdateringer af websitet Audit giver daglige brugere af systemet mulighed for at danne sig et overblik over opdateringer af løsningen. Dette letter administrationen af din webløsning betydeligt, da det bliver lettere at gennemskue ændringer af websiden. Konkret betyder det, at Audit tilføjer to nye funktioner til Dynamicweb Brugere, Udvidet. Den ene funktion gør det muligt at se, hvem der har lavet hvilke ændringer hvor og hvornår i administrationsdelen. Den anden funktion medfører, at det på selve løsningen er muligt at vise, hvilke sider der senest er opdateret, hvilket er med til at give besøgende et hurtigt og klart overblik over udviklingen af webløsningen. Brugerdefinerede P P P URL er Søgemaskine- og læsevenlige URL er Brugerdefinerede URL er giver dig mulighed for at selv at definere udformningen af URL erne (adresserne) til siderne på dit Dynamicwebwebsite. Du kan vælge mellem forskellige typer af læsevenlige URL er. Den valgte URL-type vil blive brugt i alle navigationselementerne på dit website og vises i browserens adresselinje.

2 Brugere 75,- pr. md ,- P Tildel rettigheder og ansvarsområder til specifikke brugere og brugergrupper Brugere giver en nem og overskuelig håndtering af dine brugere i administrationsdelen af Dynamicweb. Du kan tildele bestemte rettigheder og ansvarsområder til specifikke brugere, og du kan oprette brugergrupper. Dette giver mulighed for at styre opdateringer og vedligeholdelse af webløsningen. Brugere, ,- P Udvidet Tildel rettigheder til specifikke mapper i Filarkiv Brugere, Udvidet, giver mulighed for at opnå endnu større styring af brugere på din webside. Udover funktionaliteterne i Brugere, får du endnu større grad af brugerstyring, idet du kan tildele brugerrettigheder til specifikke mapper i Filarkivet. Dette giver dig mulighed for at publicere filer, der kun kan ses af bestemte brugergrupper. Datalister 50,- pr. md , ,- Skab forbindelse til databaser, skab specifikke visninger af data og publicer visningerne på dit website Dynamicweb Datalister introducerer en ny måde at arbejde med data på i Dynamicweb - i ét interface uden skift mellem moduler! Med nogle ganske få klik kan du oprette forbindelser til data kilder så som SQL og Access databaser, og opstille specificerede visninger af de data du har hentet. Du kan filtrere en masse data fra og kun vise f.eks navne og telefonnumre, hvis du gerne vil vise en telefonliste på dit website. Med standardmodulet har du mulighed for at oprette 2 lister. Datalister, , ,- Udvidet Opsæt et ubegrænset antal lister, der viser udtræk af data fra dine forbindelser Med den udvidede version af Dynamicweb Datalister får du alle funktionerne fra standardversionen. Desuden kan du oprette et ubegrænset antal lister på din webløsning.

3 Developer , ,- Implementer individuel funktionaliteter og moduler Developer giver mulighed for at åbne op for standardsystemet Dynamicweb, hvilket betyder, at der kan kodes funktionaliteter og moduler, der retter sig mod din virksomheds individuelle behov. Det er derfor muligt at udvikle brancherettede moduler og funktioner, hvilket betyder, at du med Developer får en hidtil uset grad af tilpasningsfrihed på din webløsning. Direkte P P P Stier Tilføj virtuelle URL er eller stier, som peger til specifikke sider til websitet Denne nye funktionalitet er baseret på håndteringen af 404 requests til Dynamicweb-baseret websider. Hvis URL en ikke kan findes som en fysisk fil eller en Dynamicweb side, vil forespørgslen blive håndteret af Dynamicweb s interne 404, som søger efter et match eller behandler destinationen med en responskode. Extranet/ 75,- pr. md , ,- Intranet Opret lukkede afsnit på din webside, som kun specifikke brugere kan benytte Ekstranet/Intranet giver mulighed for at oprette lukkede sektioner på din webside, som kun specifikke brugere kan benytte. Dette giver en høj grad af merværdi for samarbejdspartnere, og du kan let knytte tættere relationer mellem dig og omverdenen. Extranet/ 100,- pr. md , ,- Intranet, Udvidet Følg med i hvem, der foretager sig hvad, og lad brugere vedligeholde egne oplysninger Ekstranet/Intranet, Udvidet, giver mulighed for, at den enkelte bruger kan vedligeholde oplysninger om sig selv. Der er indbygget log-funktion, så du altid kan se, hvem der har foretaget sig hvad på websiden.

4 Faktabokse P P P Lav forklaringer til vanskelige termer på websiden Faktaboks giver mulighed for at lave detaljerede forklaringer til vanskelige termer. Dette gør det lettere for brugeren af din webside at gennemskue fx fagudtryk. FAQ , ,- Giv svar på de mest almindelige spørgsmål FAQ giver mulighed for at publicere svar på de mest almindelige spørgsmål. Dette betyder, at du slipper for overbelastede telefoner og mailstorm. Filarkiv P P P Gem, opdel og strukturer dokumenter, billeder og andre filer Filarkiv giver mulighed for at gemme og strukturere dine dokumenter og andre typer af filer. Strukturen minder om stifinder i Windows, og er derfor let og intuitivt at anvende. Filarkivet indeholder desuden en indbygget papirkurv og log-funktion. Filarkivet strukturerer billeder, dokumenter og andre filer, samt søge efter bestemte filer ud fra eksempelvis filnavnet. Der kan søges i såvel hoved- som undermapper. Filarkivet giver også mulighed for, at modulet Link Management kan tilkobles din webløsning, hvilket betyder, at du kan validere alle links, og dermed slipper for manuelt at checke, om de enkelte links fungerer på din løsning. Filarkivet kan med fordel kobles til alle webløsninger. Filpublicering 50,- pr. md , ,- Gør fildeling fleksibel og sikker Filpublicering giver mulighed for let at dele og håndtere alle typer filer ved hjælp af webløsningen. En række funktioner sikrer, at kontrollen med filerne altid bliver bevaret og at kun udvalgte brugere har rettigheder til at ændre dem.

5 Forhandler- 75,- pr. md , ,- søgning Implementer et kort på websitet over forhandlere/ butikker Forhandlersøgning giver mulighed for at implementere et kort på websitet over forhandlere/butikker. Dette implementeres ved hjælp af intuitive og brugervenlige indtastningsbilleder i administrationsdelen. Forhandlersøgning sætter dermed brugerne i stand til at finde frem til lige præcis den forhandler, de leder efter. Formularer 50,- pr. md , ,- Lav formularer, som brugere kan udfylde Formularer giver mulighed for at lave formularer, som brugere kan udfylde. Opsætningen af en formular er hurtig og intuitiv. Når du først har lavet formularen én gang, kan den genbruges et ubegrænset antal gange. Formularer, 75,- pr. md , ,- Udvidet Opsaml informationer og hent brugernes oplysninger automatisk fra Extranet Formularer, Udvidet giver mulighed for at opsamle informationer i en database. Desuden henter Formularer, Udvidet automatisk afsenderoplysninger fra Extranet-modulet i forbindelse med afsendelse af formularen. Forum 75,- pr. md , ,- Lav fora, hvor brugere kan udveksle information Dynamicweb Forum giver dig mulighed for at oprette, redigere og vedligeholde et ubegrænset antal fora på dit website. Dette betyder, at dine besøgende kan debattere og udveksle historier, erfaringer m.v. gennem dit website. Resultatet af dette vil være flere besøgende, mere værdi på dit website og muligheden for at indgå i dialog med dine besøgende fra et centralt sted.

6 Galleri 50,- pr. md , ,- Præsenter dine billeder på webløsningen ved hjælp af en thumbnailoversigt Galleri giver dig mulighed for at præsentere billeder på webløsningen ved hjælp af en thumbnailoversigt, der viser indholdet af en given mappe. Galleri er således med til at reducere den tid, der bruges på at distribuere og dele billeder, men det kan også være med til at lette brugen af billeder i forbindelse med fx online kataloger. Import/ 50,- pr. md , ,- Eksport Gør det mere fleksibelt at importere og eksportere data Import/eksport giver mulighed for at gøre arbejdet med import af varer, priser og meget mere fra fx økonomisystemer mere fleksibelt, ligesom det er med til at reducere risikoen for fejlbehæftede oplysninger, idet data kun skal vedligeholdes et sted. På samme måde kan e-handelsløsningen håndtere eksport af ordrer, så varebeholdningen altid er up-to-date. Import/ 100,- pr. md , ,- Eksport, Udvidet Opsæt avancerede import/eksport-flows Med Import/Eksport Udvidet får du adgang til et brugervenligt interface. Her konfigurerer du dine egne, avancerede import eller eksportforløb, hvor du kan bl.a. kan transformere data via XSLT. Eksporter fx en hel sidestruktur til XML, eller vælg sider til eksport inden for et bestemt tidsinterval. Indholds- 50,- pr. md , ,- abonnement Giv dine brugere mulighed for at holde sig opdaterede omkring alt hvad der sker på dit website Indholdsabonnement giver brugerne af dit website mulighed for at abonnere på nyheder omkring opdaterede sider og nyheder på dit website. De brugere, som har valgt at abonnere på denne tjeneste, vil modtage en med links til nøjagtig de steder, hvor du har foretaget ændringer og rettelser. Listerne kan genereres halvautomatisk, hvilket betyder, at nyhederne kan skræddersys til de enkelte modtagergrupper med et minimum af brugerinvolvering.

7 ipaper , ,- Konvertér dine PDF-filer til ét interaktivt og inspirende online katalog ipaper gør det let at publicere en enkelt brochure, katalog og meget andet på en ny og inspirende måde. Med ipaper er det slut med at kigge på flade PDF-filer, og besøgende/brugere får adgang til en intuitiv navigation i selv omfangsrige dokumenter. ipaper, , ,- Udvidet Opret og vedligehold flere interaktive og inspirende online kataloger ipaper, Udvidet muliggør publicering af flere brochurer, kataloger og meget andet på en ny og inspirende måde. Foruden den intuitive navigation giver ipaper, Udvidet brugere/besøgende adgang til ældre materialer ved hjælp af arkiv-funktionen. I den udvidede udgave af ipaper kan du desuden let gennem sprogversionering rette dine kataloger mod internationale markeder. Kodeord P P P Indfør enkel adgangskontrol til dele af websiden Kodeord giver mulighed for at afgrænse oplysninger til forskellige målgrupper. Dette gøres ved, at du tildeler en adgangskode til specifikke sider. Kodeord gælder også for underliggende sider. Link , ,- Management Valider links på din webløsning Link management giver dig mulighed for at validere links på din webløsning. Dette betyder, at du kan undgå, at dine brugere klikker på et forældet link, du kan nemmere overskue opdateringer af din webløsning, det bliver lettere at oprette og vedligeholde referencer på websiderne med videre. Medie- 100,- pr. md , ,- database Kategoriser billeder, lyde og andre medieformer Mediedatabasen giver mulighed for at håndtere selv meget store billedmængder på nettet. Med Mediedatabase får du dermed en optimal mulighed for at holde styr på dine billeder på nettet. Du kan også kategorisere dine billeder, videoklip, lyde, dokumenter m.v., så de er lettere at finde senere.

8 Microsoft , ,- CRM Integration Direkte integration mellem CRM og Dynamicweb Med Dynamicweb Microsoft CRM Integration kan du publicere og redigere data fra Microsoft CRM direkte i din Dynamicweb-løsning, live via webservice connection. F.eks. kan de data, der bliver indtastet i en formular på dit website, sendes direkte til CRM. Du kan også importere kontakter fra CRM direkte til brugerstyringen i Dynamicweb. Ved køb af Microsoft CRM Integration medfølger Datalister, Udvidet. MW Flash , ,- Engine Lav selv nye versioner af dine bannerannoncer og andre flashelementer MW Flash Engine er et redigeringsværktøj, som giver dig mulighed for at redigere flashfiler direkte fra filarkivet i Dynamicweb helt uden kendskab til Flash, og dermed skære de dyre mellemled væk. Alt hvad du skal gøre, er at rette teksten i tekstboksen ud for previewet eller tilføje et nyt billede. Se modulark for driftsomkostninger. MW Media , ,- Viewer Giv mulighed for forskellige visninger og individuelle brugeroplevelser Med MW Media Viewer kan du vælge en række forskellige visningsmetoder, der gør sitet levende for brugerne, f.eks. bladre-pdf eller listevisninger. Brugerne af dit website kan således selv ud fra dine indstillinger vælge, hvordan de foretrækker dine varer præsenteret. Kræver MW Mediedatabase. Se modulark for driftsomkostninger. Ved køb af MW Media Viewer medfølger MW ecom plugin. MW , ,- Mediedatabase Indsæt billeder på dit website ud fra princippet om kun én original og få bedre søge- og redigeringsmuligheder Nu kan du lagre alle dine mediefiler - også TIF og PSD - ét centralt sted og anvende dem ubegrænset på dit website ud fra princippet om kun én original. Det betyder i praksis, at du kan indsætte det samme billede med forskelligt udseende flere steder på dit website, uden at ændre i originalbilledet. Se modulark for driftsomkostninger.

9 Notificering , ,- Tildel opgaver til andre administratorer og redaktører Notificering giver mulighed for at udrydde problemet hvem gør hvad?. Som administrator af din webside, kan du tildele opgaver til andre administratorer, redaktører m.v. Du kan også se en oversigt over status på de tildelte opgaver. Dette letter administrationen af din webside betragteligt, især hvis flere medarbejdere arbejder med websiden. Nyheder 50,- pr. md , ,- Udgiv nyheder på websitet Nyheder giver mulighed for at publicere nyheder på dit website. De utallige indstillingsmuligheder giver dig mulighed for at præsentere dine nyheder i forskellige layouts, og du kan altid sikre, at dine nyheder er up-to-date på din webside. Med Dynamicweb Nyheder kan dine besøgede også selv oprette nyheder, og hvis Ekstranet modulet er tilknyttet kan man som administrator få notificering på når en bruger opretter en nyhed i frontend. Nyhedsbrev 50,- pr. md , ,- Udsend nyhedsbreve til dine interessenter Nyhedsbrev giver mulighed for at udsende elektroniske nyhedsbreve til dine interessenter. Du kan dermed få direkte, online, one-2-one kommunikation mellem dig og dine kunder. Du har mulighed for at oprette flere modtagerlister. Nyhedsbrev, 100,- pr. md , ,- Udvidet Udsend avancerede, skræddersyede nyhedsbreve til dine interessenter Udvidet Nyhedsbrev giver mulighed for at skræddersy dine budskaber, så de er målrettet 100% til målgruppen. Du kan oprette et ubegrænset antal modtagerlister og et let overskueligt arkiv giver et klart overblik over udsendte nyhedsbreve. Med den seneste version af Nyhedsbrev, Udvidet er der også mulighed for at validere modtagere, så du kan kontrollere at dine modtagere rent faktisk modtager nyhedsbrevene. Den seneste version giver dig mulighed for at opsætte en regel, der gør, at nyheder oprettet i eksempelvis et bestemt interval bliver udsendt i et nyhedsbrev.

10 PDA/ - - P Smartphone Support Tilpas websiden til mobile enheder PDA/Smartphone Support giver brugeren mulighed for at tilpasse webløsningen til den eller de mobile enheder, man ønsker at anvende, eksempelvis håndholdte computere. Det er altså ikke nødvendigt at opdatere oplysninger og informationer flere steder - de bliver automatisk skaleret til forskellige mobile enheder. Konkret betyder det, at der i stylesheet indføres en valgmulighed, der hedder PDA Stylesheet. Når dette stylesheet vælges til en side eller et sproglag, kan siderne vises på mobile enheder. For medarbejdere på farten giver det hidtil usete muligheder for at tilgå webløsningen og finde informationer på webløsningen. Personalisering - - P Opret genveje til de mest brugte sider Personalisering giver mulighed for at oprette genveje til de sider, du besøger mest på din webside. Fra en given side er det muligt at tilføje sider og generere en liste over favoritsider på en webløsning. Personalisering indgår i Dynamicweb Portal, og modulet kan ikke købes til andre udgaver af Dynamicweb. Publicerings- P P P periode Angiv ind- og udløbsdato på sider og afsnit Publiceringsperiode giver mulighed for at indsætte ind- og udløbsdato på såvel sider som afsnit. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt informationerne på din webside er up-todate. Rotation P P P Indsæt sider til rotation på din webside Rotation giver mulighed for at indsætte et ubegrænset antal sider til rotation på din webside. Siden vil fremstå mere levende, og besøgende vil opleve det som om, at websiden bliver opdateret oftere.

11 RSS P P P Importer og eksporter RSS-feeds Dynamicweb RSS giver dig mulighed for at importere og eksportere RSS-feeds. Du kan automatisk publicere indholdet fra både interne og eksterne RSS-feeds direkte på dit website - og dermed gøre dit website mere levende og interessant for dine besøgende. Med Dynamicweb RSS får dine besøgende desuden mulighed for at tilmelde sig RSS-feeds fra dit website (eksempelvis fra modulet Nyheder) gennem en automatisk eksport-funktion. SEO 75,- pr. md , ,- (Søgemaskineoptimering) Opnå effektiv søgemaskineoptimering SEO optimerer websitet i forhold til søgemaskiner, uden at man som webansvarlig har ekspertviden inden for området. En trin-for-trin guide sikrer at de enkelte dele af websitet opnår bedre og mere trafikskabende placeringer på søgemaskiner. Ved køb af dette modul medfølger Dynamicweb SEO Express SEO Express 50,- pr. md , ,- Den hurtige og brugervenlige vej til at optimere dit website på sideniveau En wizard-baseret guide i SEO Express-modulet giver dig mulighed for at optimere dine sider, så du opnår bedre søgemaskineindeksering. Med blot et enkelt klik på Optimize Express-knappen vil der blive vist en liste med relevante ord, som vil kunne optimere den valgte side. På den måde bliver det let for dig at finde de søgeord, som dine besøgende bruger på nettets søgemaskiner. Sharepoint , ,- Connector Publicér dokumenter og nyheder direkte fra din Intranet-løsning til din Internet-løsning Dynamicweb Sharepoint Connector gør det muligt at publicere nyheder, dokumenter m.m. fra en Microsoft Office Sharepoint Server 2007 til en hjemmeside, der vedligeholdes i Dynamicweb CMS.

12 Sitemap 50,- pr. md , ,- Indsæt en sitemap over websitet Sitemap giver mulighed for at indsætte en vejviser på din website, så dine brugere lettere kan finde det, de leder efter. Sitemap holder selv styr på oprettede og slettede sider - så det er altid up-todate. Modulet understøtter XML og XSLT, hvilket giver dig mulighed for at præsentere sitemappet præcis efter dit behov. SMS , ,- Udnyt SMS-mediet på alle leder og kanter i dine markedsføring Kom i dialog med dine kunder og skab opmærksomhed om dine produkter på en helt ny måde med SMS. Afhold konkurrencer, afstemninger, udsend nyheder og tilbud eller brug det til materiale- og brochurebestilling kun fantasien sætter grænser. Se modulark for driftspriser Sprogpakke , ,- Administrer websiden på forskellige sprog Sprogpakke giver mulighed for at håndtere, hvilket sprog Dynamicweb-administrationen vises i. Sproget vælges ved login. Statistik P P P Peg-og-klik-oplysninger om besøg på websiden Med Dynamicweb Statistik får du markedets mest brugervenlige statistikmodul, som via en række avancerede opsætningsmuligheder giver dig det totale overblik over besøgendes adfærd på din webside, blandt andet gennem muligheden for at foretage click-stream-analyser. Du kan efterfølgende eksportere de statistiske rapporter som PDF eller MS Excel-filer direkte fra modulet.

13 Statistik, 50,- pr. md ,- P Udvidet Adgang til avancerede statistikfunktioner Statistik, Udvidet giver mulighed for at opnå viden om de besøgendes adfærd på din webside. Du får alle funktionerne fra Statistik, og derudover får du mulighed for at eksportere rådata til eksempelvis andre statistikprogrammer. Du kan også få vist de filer, der downloades oftest fra din webløsning, og du kan se, hvilke søgemaskiner der har refereret flest besøgende m.v. Endelig er der mulighed for at publicere lister over de mest populære elementer på dit website. Survey , ,- Foretag spørgeskemaundersøgelser og afhold konkurrencer, tests, quizzer m.v. Dynamicweb Survey giver dig mulighed for at oprette og foretage spørgeskemaundersøgelser direkte på dit website - og du kan efterfølgende, gennem integration med Dynamicweb Database-publicering, eksportere data via CSV-filer til bearbejdning i MS Excel eller i forskellige statistikprogrammer. Det hele foregår gennem en simpel brugergrænseflade, hvor spørgsmål kan tilknyttes checkbokse, dropdown-bokse, tekstbokse, glideskalaer m.v. Der er med andre ord fuldstændig frihed til at definere spørgsmålene og spørgsmålskategorierne, præcis som man ønsker. Søg, 50,- pr. md , ,- Vægtet Søg efter specifikke ord på din webside og få vist en vægtet liste over resultater Søg giver en bruger mulighed for at søge efter specifikke ord og få vist en vægtet liste over resultater. Dermed bliver det meget lettere for brugerne at finde præcis, hvad de leder efter. Søg, , ,- Udvidet Tilføj søgeord og metatags på sideniveau Den udvidet version af Søg giver mulighed for at tilføje søgeord og metatags på sideniveau. De vil altid optræde højest i søgeresultatet. Ved hjælp af Index Server er det desuden muligt at søge efter indhold i alle filer. Med det udvidede modul kan man desuden søge i fx Word- og PDF-dokumenter.

14 Tilgængelighed - - P Gør websiden mere tilgængelig for individuelle brugere Tilgængelighed giver mulighed for at styre visningen af sider over for individuelle brugere. Eksempelvis vil nogle brugere have behov for en visuel stærk grænseflade, mens andre har behov for hurtig adgang til information. Ved et enkelt klik på et ikon, kan brugere eksempelvis få læst indholdet på en webside op. Med Tilgængelighed kan du i stedet fokusere på dit arbejde med at vedligeholde og opdatere informationerne på din webløsning. Versions ,- P styring Opret versioner af websider Versionsstyring giver mulighed for at oprette versioner af websider. Du kan dermed bedre holde styr på, hvilken version af websiden, der er offentliggjort. Du kan se og indsætte tidligere versioner af websiden, hvilket er med til at afhjælpe risikoen for fejlinformation og sletning af indhold. Websites 75,- pr. md , ,- Tilpas websiden til forskellige sprogversioner Websites giver mulighed for at oprette forskellige sprogversioner af dit website - for ikke alle kunder taler det samme sprog. Du kan fx vælge at kopiere al indhold fra en version til en andet, hvorefter du let og bekvemt kan oversætte de enkelte afsnit - uden at tænke på, om strukturen nu er den samme mellem sprogversioner. Workflow ,- P Styr opdatering af websiden med brugerroller og arbejdsgange Priserne er gældende fra 27. januar 2011 og indtil ny prisliste foreligger. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er angivet i danske kroner excl. moms. Workflow giver mulighed for at tildele forskellige roller til brugere. Du kan også opstille regler til styring af arbejdsgange og forretningsgange. Dermed kan du styre hvem, der må hvad, hvilket sikrer konsistens og ensartethed på din webside.

Secoya CMS CMS. Grundpakke incl. standard programmering af hjemmesiden. Let s work smarter

Secoya CMS CMS. Grundpakke incl. standard programmering af hjemmesiden. Let s work smarter Let sworksmarter Secoya CMS CMS Nedenstående priser er angivet ekskl. moms i danske kroner. Grundpakke 16.900.- incl. standard programmering af hjemmesiden Indholdsredigering Menuredigering Filarkiv Publicering

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

Content Management System. Content Management System

Content Management System. Content Management System CMS Content Management System Content Management System ADventure/SequelSite: det mest optimale til etablering, vedligeholdelse og fornyelse af professionelle web-sites Slut med eksperter og dyre opdateringer,

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce Betalings- 50,- pr. md. 3.000,- 3.000,- 3.000,- gateway Kun Quickpay Betal ordrer online Betalingsgateway giver kunder mulighed for at betale ordrer online med danske og udenlandske betalingskort. Endvidere

Læs mere

SEEEMS.CMS - funktioner og priser

SEEEMS.CMS - funktioner og priser SEEEMS.CMS - funktioner og priser Opstartspris inklusive licens og tilpasset standarddesign 6.300,- 11.300,- 11.300,- Hosting og løbende systemopdateringer 149,- pr. md. 349,- pr. md. 209,- pr. md. Generelt

Læs mere

ODEUM ASP prisliste. De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år.

ODEUM ASP prisliste. De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år. ODEUM ASP prisliste De listede moduler er de moduler der er tilgængelige under ODEUM ASP licensen. Prisen er 40% af modulets listepris pr. år. PRODUKT PRIS ODEUM Basis Forfatter modul til opbygning af

Læs mere

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet

Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Bilag C - Beskrivelse af nuværende funktionalitet Dette dokument beskriver den funktionalitet i vores nuværende CMS, som vi synes fungerer godt, og som vi fortsat gerne vil kunne gøre brug af. Det betyder

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer Brochurer, kataloger, blade mm. online ipaper giver brugeren mulighed for - på hjemmesiden - at bladre i dine kataloger, tryksager og brochurer på samme

Læs mere

Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System

Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System De sidste par år er internettet gået fra at være endnu en marketingaktivitet for de fleste organisationer til at blive et strategisk og forretningskritisk

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Definitioner... 2 Generelt... 3 Oprettelse af en skabelon... 4 Sidetypeskabeloner... 5 Globale displaymoduler...

Læs mere

Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend

Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend Iserasuaat.gl Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend Indhold Om kategorier en central del af Iserasuaat... 2 Frontend redigering... 3 Fanen Generelt... 4 Linke til

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Patient Database - Manual

Patient Database - Manual Patient Database - Manual Side 1 af 36 Adgang til systemet... 4 Glemt brugernavn og kode... 4 Opret projekt (kun System Administrator)... 6 Klik på NYT PROJEKT -knappen øverst til venstre.... 6 Udfyld

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Andreas Johannsen Communications Manager & Co-founder andreas@synkron.dk www.synkron.dk Om Synkron Synkron har lavet CMS siden '97 Markedsledende

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Computopic SMS Gateways

Computopic SMS Gateways .dk Computopic SMS Gateways Computopic tilbyder SMS Gateways til organisationer, virksomheder, foreninger og institutioner der ønsker at optimere den interne eller eksterne kommunikation via SMS. Hver

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do

Generel information. Brugere. Hjemmesidens lay-out. HIF Hjemmeside How to do Generel information Dette dokument er en brugsanvisning for hjemmesidens back-end brugere, med information om hvordan man logger ind og hvordan man arbejder med hjemmesiden/hjemmesidens funktioner samt

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort.

Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Webshop.io Standard funktioner Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS) er mange, i skemaet nedenfor kan du se funktioner beskrevet kort. Produkter og dokumenter Menu-dokumenter

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Mini brugermanual CMD 5.1

Mini brugermanual CMD 5.1 Mini brugermanual CMD 5.1 Kom i gang For at tilgå CMD skal du åbne en web browser og indtaste URL en på dit CMD website i adressefeltet, hvorefter dialogboksen til log in vises. 1. Indtast dit brugernavn

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3

Redaktørmanual TYPO3 Redaktørmanual TYPO3 Version: 1.1 Tilpasset TYPO3: 4.2 Sidst opdateret: 15/10-2008 Copyright: IdeFA Gruppen Indholdsfortegnelse 1. Forord... 2 1.1. Quick info... 2 1.2 Om TYPO3 CMS... 2 2. TYPO3 CMS Opbygning...

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Dit budskab i centrum

Dit budskab i centrum Dit budskab i centrum Websites hurtigt og nemt Wizi er et standard Content Management System udviklet "in-house" af Vizion Factory NewMedia. Vi har implementeret skræddersyede CMS løsninger for vores kunder

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21

Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21 Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21 Der findes yderligere hjælp på www.typo3support.com Copyright Vision Team ApS 1 www.visionteam.dk Content Page 1 Log ind på intranettet...

Læs mere

Manual til LOF s hjemmeside November 2018

Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Indholdsfortegnelse 1. Login i Umbraco... 4 1.1 Glemt adgangskode... 4 2. Ordbog... 5 2.1 Ordbog Hjemmeside... 5 2.2 Ordbog Umbraco... 6 3. Forhåndsvisning...

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Kompatible browsere... 3 2 Log ind i Umbraco... 3 3 Content-delen... 4 3.1 Indholdstræet... 4 3.2 Ændring af indhold... 5 3.3 Tilføjelse af en side/sektion... 6 3.4. At arbejde

Læs mere

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop.

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Funktionsliste webshop Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Vil du gerne se funktionerne an, er du mere end velkommen til at bestille en demo

Læs mere

ULTIMIZE PRISLISTE TLF. 75 82 89 11. CMS Version U1 U2 U3. Pris 4.500,- 8.900,- 16.900,-

ULTIMIZE PRISLISTE TLF. 75 82 89 11. CMS Version U1 U2 U3. Pris 4.500,- 8.900,- 16.900,- ULTIMIZE PRISLISTE TLF. 75 82 89 11 CMS Version U1 U2 U3 Pris 4.500,- 8.900,- 16.900,- Ubegrænsede antal sider 5 sider Mulighed for flere layouts - Fri menu niveauer og menupunkter - Infopanel Løbende

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur Redaktørmanual Kentaur Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - TYPO3 Brugerfladen 3 Log ind 3 Backend 4 Frontend 5 Hvor skal jeg klikke? 5 Gem, gem og vis, gem og luk 6 Kapitel 2 - Sider & menuer 7 Sammenhæng

Læs mere

Integration med Microsoft SharePoint

Integration med Microsoft SharePoint Integration med Microsoft SharePoint Kom godt i gang med opsætning af integrationen Integration med SharePoint Kom godt fra start I TimeLog Project er der mulighed for at integrere til Microsoft SharePoint,

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

Tips & Tricks IntraNote Portal Server

Tips & Tricks IntraNote Portal Server The Magic Duo Møller & Mortensen Tips & Tricks IntraNote Portal Server #idag14 Giv jeres videndeling handle kraft TIPS & TRICKS KATALOGET I-DAG 2014 GOODIES & OLDIES (Husker du?) SMARTESTE FUNKTIONER (

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg Startvejledning Du kan gøre mere, uanset hvor du er, med sikker adgang, deling og fillagring. Log på med dit Office 365-abonnement, og vælg SharePoint fra appstarteren. Søg Find Websteder, Personer eller

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2.

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. 1 SUMOshop Backend v3 Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. Backend v3 er primært en visuel opdatering i et mere rent og moderne design. Hertil er der en række helt

Læs mere

Afsnitstyper Susanne V. Andersen

Afsnitstyper Susanne V. Andersen Webbyggeren som videndelingsværktøj Afsnitstyper Susanne V. Andersen Webbyggeren som videndelingsværktøj 2005 Programdatateket 1. oplag, november 2005 ISBN 87-984429-5-3 Forfatter: Susanne V. Andersen

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

ODEUM Professionel prisliste

ODEUM Professionel prisliste ODEUM Professionel prisliste PRODUKT PRIS ODEUM Basis Forfatter modul til opbygning af indholdselementer og sider Arkitekt modul til opbygning af sidestruktur og foldere Sideskabeloner til forfatter modul

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Kom i gang vejledning til modelflyveklubber.dk

Kom i gang vejledning til modelflyveklubber.dk Kom i gang vejledning til modelflyveklubber.dk Version 1.2 30. september 2012 http://www.modelflyveklubber.dk/data/vejledning-klubweb.pdf Kom i gang vejledning til modelflyveklubber.dk, version 1.2 1/15

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Funktionsliste til Flexintra

Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til flexintra systemet. Nedenfor er kort beskrevet funktionalitet i flexintras websystem. Det er en kort beskrivelse af hver funktionalitet, og vi er klar over

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Sorring.dk guide. Du kan finde mere information om WebsiteBaker her:

Sorring.dk guide. Du kan finde mere information om WebsiteBaker her: Sorring.dk guide 13. juli 2011 Her er en beskrivelse af administration af sorring.dk, for de enkelte redaktører. Websitet er bygget op på et system, der hedder Websitebaker. WebsiteBaker giver dig nem

Læs mere

Studienet. Vejledning til det nye Studienet

Studienet. Vejledning til det nye Studienet Studienet Vejledning til det nye Studienet Denne vejledning henvender sig til medarbejdere og studerende og forklarer de vigtigste funktioner på Studienet VIA IT 20-05-2013 Studienet Vejledning til det

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Brugergrænsefladedokumentation 1. maj 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indledning...3 Brugergrænseflade for OpenTele-server...3 Administrationsfunktionalitet...3

Læs mere

Skolebestyrelsen i SkoleIntra

Skolebestyrelsen i SkoleIntra Skolebestyrelsen i SkoleIntra Hvordan er det nu lige...?? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Skolebestyrelsen og SkoleIntra...4 Det administrative arbejde...4 Opret et skolebestyrelsesmedlem...4

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til

har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Software Fra design af hjemmesider: har jeg hentet nedenstående anmeldelse af et godt program til Wordpress er intet mindre end et genialt program til hjemmesider. For det første er det gratis, og for

Læs mere

xweb brugervejledning

xweb brugervejledning Systemcenter Randers A/S xweb brugervejledning 2.1 rev. 1 Udarbejdet af CNNO og BEHO 03-08-2012 Indhold Oprettelse og vedligeholdelse af varer... 3 xweb menuen i C5... 3 Dagligt... 3 Kartotek... 3 Periodisk...

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual. PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Express Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. ÆNDRING AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 4 2. OPRETTELSE AF OUTLOOK EXPRESS KONTO... 6 2.1

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1 Sitecore Foundry 4 Kom godt i gang 26. maj 2014 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3 Overordnet om FEEDBACK Fleksibel, internetbaseret software 100% internetbaseret system Ingen lokale installationer af software eller udgifter til hardware Adgang

Læs mere

Workflow & Grafisk produktion

Workflow & Grafisk produktion Workflow & Produkt Markedsføringen af BBQ Wing it er vigtigt for at blive en succes. Derfor er det ikke nok, at magasinet bliver trykt, men at det også bliver tilgængeligt online. I dag læser mange danskere

Læs mere

Nyt i SkoleKom 8.3. Oktober 2007. UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89

Nyt i SkoleKom 8.3. Oktober 2007. UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 Nyt i SkoleKom 8.3 Oktober 2007 UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 Indhold Nyt udseende... 2 Skrivebordet... 2 Skalerbare ikoner... 3 Mere tekst i listevisning... 3 Værktøjslinjen...

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

For dig som skal levere programmer til bideo.dk

For dig som skal levere programmer til bideo.dk For dig som skal levere programmer til bideo.dk Oktober 2011 - Version 5 INDLEDNING... 2 ANVENDELSE AF B2B.BIDEO.DK... 2 Den offentlige og den beskyttede webside... 2 Processen... 2 Før du bruger systemet

Læs mere