student og faglært på én gang!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "student og faglært på én gang!"

Transkript

1 EUX ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN eux kok eux receptionist eux smørrebrød/cater eux ernæringsassistent eux bager/konditor eux tjener student og faglært på én gang!

2 FÅ EKSTRA MANGE KORT PÅ HÅNDEN MED EN EUX En ambitiøs uddannelse der åbner mange døre for dig Job med det samme eller læse videre? Vi er glade for at kunne tilbyde muligheden for at tage en erhvervsfaglig studentereksamen (eux) på Hotel- og Restaurantskolen. Det er en god uddannelse for dig, der gerne vil have den fagfaglige og praksisnære ballast som enten receptionist, tjener, kok, gastronom med speciale i smørrebrød og catering, ernæringsassistent eller bager/konditor og samtidig holde dine muligheder åbne for senere at kunne videreuddanne dig inden for fx det fødevaremæssige eller sundhedsmæssige område. Teori og praksis forenet i én uddannelse Uddannelsen er en hybrid mellem en erhvervsuddannelse og gymnasiet, men er samtidig helt sin egen, og det er vores ambition, at du kommer til at mærke dette både i praksisfagene og i gymnasiefagene, så du oplever det særlige, som sker, når man gør teorien praksisnær og praksis teoriorienteret. Du vil derfor opleve lærere med vidt forskellige baggrunde, der arbejder sammen i et fælleskab omkring dig og din uddannelse, og skaber sammenhæng mellem timerne i køkkenet, restauranten eller receptionen, i teorilokalerne og i laboratoriet. Student OG faglært: En uddannelse der vil noget mere En eux er en uddannelse som kræver, at du følger undervisningen med engagement og stor arbejdsomhed, fordi den spreder sig over både erhvervsuddannelses- og gymnasiefag. Men vi sørger naturligvis for at opstille de rammer og den sparring, som gør, at du når i mål med både studenterhue og svendebrev. Vi glæder os til at se dig!

3 DERFOR SKAL DU TAGE EN EUX-UDDANNELSE En eux er meget mere end et godt håndværk. Det er en verden, der åbner sig for dig med masser af valgmuligheder og fordele: En varieret og spændende hverdag Når du er på skole veksler undervisningen mellem teoretiske og praktiske fag. Din hverdag er altså en blanding af almindelig klasseundervisning og prøve din viden og evner af i praksis. Derudover får du også erfaring fra erhvervslivet, da din uddannelse veksler mellem skoleophold og virksomhedspraktik. Du får både teorien og fagligheden med Du får en del teoretiske fag på gymnasialt A-, B- og C-niveau, som giver adgang til en lang række uddannelser senere hen, men samtidig får du også en praktisk erfaring fra erhvervslivet. Du får således en større forståelse for at kunne kombinere teori og praksis. Tjen dine egne penge Du får løn under det meste af din uddannelse fremfor SU. Du får derfor hurtigere råd til fx egen bolig, bil osv. Masser af fremtidsmuligheder Når du er udlært, kan du både gå direkte ud og få et job eller du kan vælge at læse videre. Du har også rigtig gode kort på hånden, hvis du ønsker at blive iværksætter med din egen virksomhed. Du kan skabe dig en international karriere De internationale muligheder kunne næsten ikke være bedre. Du kan vælge at tage din praktik i udlandet eller tage afsted, når du er udlært..

4 VEJEN GENNEM DIN EUX-UDDANNELSE Hvor passer du ind, når du skal starte på din uddannelse? Grundforløb 1 og 2 Længden på eux-uddannelsens grundforløb afhænger af, om du kommer direkte fra folkeskolen (9. eller 10. klasse) eller om det er mere end et år siden, du afsluttede folkeskolens afgangsprøve. Kommer du direkte fra folkeskolen, skal du begynde på Grundforløb 1 og derefter tage Grundforløb 2. Begge dele varer 20 uger. Er det mere end et år siden, du afsluttede 9. eller 10. klasse, starter du direkte på Grundforløb 2 og nøjes med 20 ugers grundforløb i alt. Dog skal du være opmærksom på, at det i så fald også kræves, at du har bestået dansk, samfundsfag og engelsk på C-niveau før du starter. Før du starter på Grundforløb 2 skal du tage stilling til, hvilken studieretning du ønsker. Vi har fem studieretninger på Grundforløb 2: Gastronom (kok samt smørrebrød og catering) Tjener Receptionist Ernæringsassistent Bager / konditor Der er optag i august til Grundforløb 1 og i januar til Grundforløb 2. For at komme videre på Hovedforløbet, skal du have bestået Grundforløb 2. Du skal også have fundet en praktikplads. Skolen kan hjælpe dig med jobsøgningen og tilbyder også skolepraktik i praktikcenteret for nogle af vores uddannelser, indtil du finder en praktikplads i branchen. Hovedforløbet På hovedforløbet færdiggør du din uddannelse til: Eux kok Eux smørrebrød og catering Eux tjener Eux receptionist Eux ernæringsassistent På hovedforløbet veksler du mellem praktik og skole- forløb. Uddannelsen minder derfor om erhvervsuddannelsens opbygning, men på skolen tager du eksamen i gymnasiale fag, så du får adgang til mere. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tage hovedforløbet som bager / konditor her på skolen.

5 DU KOMMER DIREKTE FRA FOLKESKOLEN Vælg studieretning ** 9. / 10. KL. GRUND- GRUND- FORLØB 1 FORLØB 2 (20 UGER) (20 UGER) Praktikaftale/praktikcenter *** HOVED- FORLØB (2 ÅR, 11 MDR. 3 ÅR, 9 MDR.) DU KOMMER IKKE DIREKTE FRA FOLKESKOLEN Vælg studieretning ** OVER 1 ÅR SIDEN DU GIK UD AF 9. / 10. KL.* GRUND- FORLØB 2 (20 UGER) Praktikaftale/praktikcenter *** HOVED- FORLØB (2 ÅR, 11 MDR. 3 ÅR, 9 MDR.) * Du skal have bestået dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau inden du kan starte. ** Vælg mellem gastronom, tjener, receptionist ernæringsassistent og bager / konditor. Se på hrs.dk hvornår studieretningerne starter. *** Du skal finde en praktikplads inden du kan starte på hovedforløbet. Alternativt kan du tilmelde dig vores praktikcenter (gælder for følgende eux uddannelser: kok, smørrebrød og catering, ernæringsassistent.

6 EUX-STUDENT: TIL DIG DER DRØMMER OM MERE Her er en uddannelse, der tilgodeser mange fremtidsdrømme En klar fordel som eux-student! Med en erhvervsfaglig studentereksamen (eux) står du særligt stærkt, fordi du med denne uddannelse både får et godt håndværk og gode kort på hånden, hvis du vil læse videre. Drømmer du fx om at blive diætist? Så har du her en klar fordel sammenlignet med andre ungdomsuddannelser udover dine studiekompetencer ved du også, hvordan maden skal laves, hvordan du får den til at smage godt og tage sig appetitlig ud. Du får altså en masse praktiske erfaringer fra erhvervslivet allerede under din uddannelse, som kan komme dig til gode fremover. Gå på opdagelse på Uddannelsesguiden På ug.dk kan du se, om du med en eux kan gå direkte ind og læse videre på din drømmeuddannelse. Her kan du fx se, at du kan komme direkte ind og læse til sygeplejerske eller politibetjent, og at du kan starte på uddannelsen som professionsbachelor i ernæring og sundhed med henblik på at blive klinisk diætist. Med en eux kan du også læse til fx læge, hvis du har de rette niveauer i de gymnasiale fag også dette kan du se mere om på Uddannelsesguiden.

7 EUX-STUDENT: BOGLIG OG FAGLÆRT PÅ ÉN GANG Uddannelsens opbygning kort fortalt Hvilke fag har du på skolen? Udover alle de forskellige erhvervsfaglige fag, som varierer alt afhængig af, hvilken EUX-uddannelse du vælger og som i sidste ende giver dig dit svendebrev får du også en del teoretiske fag på gymnasialt A-, B- og C-niveau, som giver adgang til en lang række uddannelser senere hen. De fag der arbejdes ekstra med, er nøje udvalgt for at give dig de bedst mulige vilkår for optag på en relevant videregående uddannelse inden for fx fødevarer, kost, ernæring, sundhed, medicin, ledelse samt hotel, restaurant og turisme. C-niveau-fagene på Grundforløb 1 er: Dansk C Engelsk C Samfundsfag C C-niveau-fagene på Grundforløb 2 er: Matematik C Fysik C Kemi C Hovedforløbene løfter niveau i alle fag (på nær samfundsfag) til: Dansk A Engelsk B Matematik B Fysik B Kemi B Teknikfag B (nyt fag på hovedforløbet) Valgfag i form af et fag på C-niveau og et løft af niveau i et andet fag: Kok, smørrebrød / cater, tjener og receptionist: Matematik på A-niveau Engelsk på A-niveau Erhvervsøkonomi på C-niveau Organisation på C-niveau Ernæringsassistent: Matematik på A-niveau Teknologi på B-niveau Teknologi på C-niveau På de erhvervsfaglige fag har du desuden mulighed for at vælge talentspor.

8 EUX KOK Bliv klog på tilberedning, råvarer og kemien bag samtidig med du tager en studentereksamen Er du vild med at lave mad og arbejde kreativt i køkkenet? Overvejer du en karriere inden for gastronomi, men vil gerne holde endnu flere døre åbne i forhold til at læse videre på en kort, mellemlang eller lang videregående uddannelse? Måske drømmer du om at starte egen virksomhed eller at blive leder inden for hotel- og restaurationsbranchen, men vil gerne have både den praktiske og teoretiske ballast med dig? Eller vil du gerne kombinere kokkefaget med de naturvidenskabelige fag, så du kan skabe en karriere inden for sundhedsområdet? Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som kok efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: Fødevareingeniør Diætist Fysioterapeut Ernærings-, fødevare eller procesteknolog Sygeplejerske Læge Tandlæge Biolog Fødevareudvikling Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med fødevarer at gøre. UDDANNELSEN TIL EUX KOK Varighed: 4 år og 9 måneder inkl. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 GRUNDFORLØB HOVEDFORLØB: 3 ÅR OG 9 MÅNEDER (skoleophold 66,6 uger) Grundforløb 1 skole i 20 uger Grundforløb 2 skole i 20 uger Praktik 1 Skole 1 Praktik 2 Skole 2 Praktik 3 Skole 3 Praktik 4 Skole 4 SU-berettiget forløb Løn-berettiget forløb

9 EUX SMØRREBRØD / CATER Bliv klog på kost, sundhed og ernæring samtidig med du tager en studentereksamen Synes du, at det er spændende at arbejde med råvarernes sammensætning, konsistens og farver, smag, præsentation m.m.? Vil du gerne arbejde med kolde og lune anretninger, det klassiske danske frokostkøkken, moderne gastronomi, smørrebrød eller catering? Drømmer du om at drive din egen cateringvirksomhed, blive leder af et kantinekøkken, åbne din egen smørrebrødsrestaurant eller arbejde med produktudvikling af fødevarer? Human ernæring Fødevareudvikling Sygeplejerske Læge Tandlæge Diætist Biolog Fysioterapeut Ernærings-, fødevare eller procesteknolog Fødevareingeniør Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som gastronom med specialet smørrebrød og catering efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med fødevarer at gøre. UDDANNELSEN TIL EUX GASTRONOM, SPECIALE I SMØRREBRØD OG CATERING Varighed: 4 år og 2 måneder inkl. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 GRUNDFORLØB HOVEDFORLØB: 3 ÅR OG 2 MÅNEDER (skoleophold 63,6 uger) Grundforløb 1 skole i 20 uger Grundforløb 2 skole i 20 uger Praktik 1 Skole 1 Praktik 2 Skole 2 Praktik 3 Skole 3 Praktik 4 Skole 4 SU-berettiget forløb Løn-berettiget forløb

10 EUX RECEPTIONIST Bliv klog på service, sprog, salg og kommunikation samtidig med du tager en studentereksamen Brænder du for service, gæstebetjening, sprog, salg og kommunikation? Synes du, at det kunne være spændende at arbejde inden for turisme og hotel, konferencer og events måske med en international vinkel? Eller kunne du bare godt tænke dig at dygtiggøre dig inden for et servicefag, hvor du får en masse med i baggagen, som du vil kunne bruge i rigtig mange jobs og uddannelser fremadrettet? Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som receptionist efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: Serviceøkonom International Hospitality Management Front Desk Manager Event Manager En kandidat i turisme Business Administration and Service Management Markedsføringsøkonom Hoteldirektør Politibetjent Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med service, hotel og turisme at gøre. UDDANNELSEN TIL EUX RECEPTIONIST Varighed: 3 år og 11 måneder inkl. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 GRUNDFORLØB HOVEDFORLØB: 2 ÅR OG 11 MÅNEDER (skoleophold 56,1 uger) Grundforløb 1 skole i 20 uger Grundforløb 2 skole i 20 uger Praktik 1 Skole 1 Praktik 2 Skole 2 Praktik 3 Skole 3 SU-berettiget forløb Løn-berettiget forløb

11 EUX TJENER Bliv klog på værtskab, service og gastronomi samtidig med du tager en studentereksamen Synes du, at turist-, hotel- og restaurationsbranchen er spændende? Er du vild med idéen om det gode værtskab og alle de døre evnen til at yde god service åbner for dine fremtidige karrieremuligheder? Drømmer du om at blive leder eller selvstændig? Er du glad for at arbejde med mennesker og vil du gerne have en dybere forståelse for hele tjenerfaget herunder vin og gastronomi? Eller har du drømme om at kunne læse og arbejde i udlandet? Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som tjener efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: International Hospitality Management Politibetjent Serviceøkonom Event Manager Hoteldirektør Restaurant Manager Food and Beverage Manager Sommelier eller vinindkøber Purser eller steward inden for luftfart Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med service, gastronomi og værtskab at gøre. UDDANNELSEN TIL EUX TJENER Varighed: 4 år inkl. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 GRUNDFORLØB HOVEDFORLØB: 3 ÅR (skoleophold 59,6 uger) Grundforløb 1 skole i 20 uger Grundforløb 2 skole i 20 uger Praktik 1 Skole 1 Praktik 2 Skole 2 Praktik 3 Skole 3 SU-berettiget forløb Løn-berettiget forløb

12 EUX ERNÆRINGSASSISTENT Bliv klog på kost, sundhed og ernæring samtidig med du tager en studentereksamen Synes du, at det kunne være spændende at hjælpe en professionel sportsudøver udnytte sit fulde potentiale via arbejdet med bedre kost? Eller at se på, hvordan man bedst sammensætter gode måltider til børn? Kunne du godt tænke dig at arbejde med vejledning om kost, sundhed og ernæring til forskellige målgrupper? Eller drømmer du måske om at arbejde inden for pleje af syge eller som forsker inden for folkesundhedsvidenskab? Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som ernæringsassistent efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: Human ernæring Laborant Sygeplejerske Læge Diætist Fysioterapeut Ernærings-, fødevare eller procesteknolog Fødevareingeniør Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med kost, sundhed og ernæring at gøre. UDDANNELSEN TIL EUX ERNÆRINGSASSISTENT Varighed: 4 år og 2 måneder inkl. Grundforløb 1 og Grundforløb 2 GRUNDFORLØB HOVEDFORLØB: 3 ÅR OG 2 MÅNEDER (skoleophold 68,1 uger) Grundforløb 1 skole i 20 uger Grundforløb 2 skole i 20 uger Praktik 1 Skole 1 Praktik 2 Skole 2 Praktik 3 Skole 3 SU-berettiget forløb Løn-berettiget forløb

13 EUX BAGER/KONDITORGRUNDFORLØB Bliv klog på bagværk, gæringsprocesser mm. samtidig med du tager en studentereksamen Drømmer du om at blive selvstændig og starte egen forretning med produktion og salg af bagværk og kager? Eller at arbejde med produktudvikling i egen virksomhed eller for større brands? På EUX bager- og konditorgrundforløbet bliver du præsenteret for både praktiske og teoretiske fag. Her får du det praktiske grundlag og den vigtigste viden til at kunne lave mange forskellige slags brød, basisbagværk og kager. Du bliver både introduceret til gamle håndværkstraditioner og mere moderne teknikker og bliver løbende klædt på til selv at tænke kreativt. Ernæringsteknolog Professionsbachelor i ernæring og sundhed Diætist Fysioterapeut Sygeplejerske Politibetjent Fødevareingeniør Uddannelsen åbner døre til en lang række forskellige videregående uddannelser også dem der ikke nødvendigvis har noget med bager- og konditorfaget at gøre. I løbet af Grundforløb 1 og 2 får du desuden følgende gymnasiale fag på skolen: Dansk C, Engelsk C, Samfundsfag C, Matematik C, Fysik C og Kemi C. Uddannelsen henvender sig både til dig, som gerne vil direkte ud og arbejde som bager eller konditor efter endt uddannelse, men også til dig, som gerne vil læse videre med det samme eller på et senere tidspunkt fx: Fødevareudvikling Procesteknolog BAGER/KONDITOR, GRUNDFORLØB EUX Grundforløb 1 varer 20 uger. EUX bager/konditor Grundforløb 2 varer 20 uger. Vær opmærksom på, at du kun kan tage EUX grundforløbet til bager-/konditoruddannelsen her på skolen. Men godt begyndt er halvt fuldendt... vi hjælper dig selvfølgelig med, hvordan du kommer videre efter grundforløbet.

14 MØD EN ELEV EUX KOK Oskar Tybjerg, 17 år, kommer direkte fra 9. klasse Hvorfor har du valgt eux? Jeg vil gerne uddanne mig til kok, det har jeg villet siden jeg var i praktik på en restaurant i 8. klasse. Samtidig ville jeg gerne have nogle faglige udfordringer, så min UU vejleder foreslog eux. Mine forældre er begge studenter, og de synes, det var en super god idé med eux. Hvad er fordelene ved at tage en eux? Man får en gymnasial uddannelse, men samtidig er der en masse praktisk arbejde, så det ikke bare bliver tre år på skolebænken. Jeg vil gerne kunne læse videre, hvis eller når jeg ikke længere vil være kok. Det er jo et fysisk hårdt arbejde, så det er godt at kunne noget andet. Hvordan er det at gå på eux på Hotel- og Restaurantskolen? Det er rigtigt godt. Lærerne er meget engagerede og de kan lide at undervise. Det er super sjovt med det praktiske i køkkenet og fedt med nogle nye fag. Hvad vil du gerne være i fremtiden? Jeg vil gerne være kok i en restaurant eller for et cykelhold. Eller måske starte min egen virksomhed. På længere sigt kunne jeg godt tænke mig at videreuddanne mig til kostvejleder eller diætist.

15 INTERNATIONALE MULIGHEDER Få en oplevelse for livet og en masse erfaring med i bagagen Derfor skal du tage praktik i udlandet Det kan være rigtig hårdt at være væk hjemmefra, men praktik i udlandet er samtidig også en fantastisk oplevelse, der giver dig hår på brystet og en masse erfaringer i rygsækken til din fremtidige karriere. Desuden kan et udlandsophold give dig en masse nye venner, gøre dig bedre til sprog og pynte på dit CV mange danske arbejdsgivere efterspørger faktisk elever og færdiguddannede med erfaring fra udlandet. Vi hjælper også med praktikplads i udlandet Hotel- og Restaurantskolen kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i udlandet og mulighederne er mange! Om du vil arbejde på en trendy restaurant i London, en idyllisk herregård i det skotske højland, et hipt hotel i Island eller noget helt fjerde, så skal vi nok finde den rigtige praktikplads til dig i stort set hele verden. Vi formidler gerne kontakten mellem dig og praktikstedet. Mens du er i praktik, står vi hele tiden til rådighed, uanset om det drejer sig om hjemve, problemer med læremesteren, godkendelse af praktiktiden, kontraktmæssige eller økonomiske forhold.

16 HVERDAGEN PÅ HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN Et alsidigt studiemiljø på en spændende campus Som eux-elev kommer du til at uddanne dig på en spændende campus, som også tilbyder 10. klasse, erhvervsuddannelser (inden for hotel og restauration) og Det Naturvidenskabelige Gymnasium. Her er altid en masse interessante aktiviteter og gode faciliteter til forskellige faglige og sociale aktiviteter. En uddannelsesinstitution med holdning Vi arbejder på skolen målrettet med sundhed, økologi og bæredygtighed. Både for at styrke fagligheden, men også for at bidrage med flere frø til en grønnere fremtid for os alle sammen. Det skal være en naturlig del af arbejdet og fagligheden hos alle, vi uddanner. Vi skal være med til sætte Danmark i førertrøjen inden for bæredygtige tiltag. Bier, svampe og økologisk bylandbrug Du kan også koble af på skolens udendørsarealer. Vi har bl.a. økologisk bylandbrug, bistader (ja, vi laver vores egen honning), svampedyrkning i gammelt kaffegrums og borde og bænke, hvor man kan sidde og hygge sig og få noget frisk luft. Lækre elevfaciliteter og pc-ordning Inden du starter på eux Grundforløb 2, vil du blive tilbudt vores pc-ordning. Du vil også opleve, at skolen har flotte nye laboratorier og et lækkert studiemiljø dedikeret til vores gymnasie- og eux-elever. Sund elevkantine I vores økologimærkede kantine og café, kan du købe morgenmad, varm mad, salater, sandwiches, sunde snacks m.m. Kantinen bliver styret af skolens produktionskøkken som nogle af skolens gastronomiske elever i vores praktik center er en del af. Det er altså elever, der laver mad til elever.

17

18 VI HJÆLPER DIG GENNEM DIN UDDANNELSE Du står ikke alene, når du skal finde en praktikplads Praktik er en vigtig del af din uddannelse. Her får du nemlig mulighed for at prøve kræfter med erhvervslivet, får en bredere forståelse for det fag, som du har valgt at uddanne dig i og et indblik i, hvordan din fremtidige karriere måske kan forme sig. Hvornår skal man i praktik? Praktikken begynder efter Grundforløb 2. Når du har afsluttet grundforløbet, kan du gå i gang med hovedforløbet. Det er her, du veksler mellem at være i praktik og i skole. Du får løn i din praktiktid. Længden varierer fra uddannelse til uddannelse. Vi kan hjælpe dig med en praktikplads Du skal selv finde en godkendt praktikplads, men vi står altid klar til at hjælpe dig. Skolens praktikpladskonsulenter besøger jævnligt virksomheder for at finde nye praktikpladser. Vi afholder også en ugentlig jobcafé på skolen, hvor du kan få hjælp til din jobsøgning og se de nyeste ledige stillinger. Derudover har skolen en jobbørs, hvor der bliver slået en masse praktikpladser og stillinger op.... også dig med rejsefeber Dit praktikforløb behøver ikke nødvendigvis at foregå i Danmark du kan også tage praktik i udlandet, hvis du gerne vil ud at opleve verden. Her kan vi også hjælpe. Thomas Sørensen og Kira Gall Henriksen, praktikpladskonsulenter Praktikcenteret er dit sikkerhedsnet Hotel- og Restaurantskolens praktikcenter sikrer dig muligheden for at gennemføre din uddannelse. Her tilbyder vi nemlig skolepraktik til elever, som ikke har en praktikpladsaftale 30 dage efter bestået grundforløb. I stedet kan du begynde din praktikperiode i praktikcenteret på skolen og få den nødvendige, godkendte praktikerfaring, mens du søger en almindelig praktikplads. Skolepraktik svarer til at være ansat som elev/lærling i en virksomhed. Du kan søge plads i skolens praktikcenter som: eux kok, eux gastronom med specialet smørrebrød og catering og eux ernæringsassistent.

19 SÅDAN SØGER DU IND Start med at klikke dig ind på Optagelse.dk Ønsker du at tage en erhvervsfaglig studentereksamen (eux), skal du søge via Optagelse.dk. For dig, der går i 9. eller 10. klasse... eller er gået ud for mindre end et år siden. Du skal starte på eux Grundforløb 1 hos os. For at blive optaget på en eux-uddannelse skal du: mindst have karakteren 02 i gennemsnit i dansk og matematik ved 9.-klassesprøve eller 10.-klassesprøve være vurderet uddannelsesparat af UU (Ungdommens Uddannelsesvejledning). Ordblindhed o. lign. er ikke en forhindring for at tage en EUX-uddannelse Du kan sagtens blive eux-student selvom du er fx ordblind. Vi har på skolen forskellige støttemuligheder og værktøjer, så du kan få den støtte, du har behov for i forhold til at gennemføre din uddannelse. Spørgsmål? Kontakt skolens studievejledning, hvis du har spørgsmål til optagelse se info på bagsiden. Vi kan også rådgive dig, hvis du ikke lever op til optagelseskravene. For dig, der har afsluttet folkeskolens afgangsprøve for mere end et år siden Du søger direkte ind på Grundforløb 2. For at blive optaget på eux Grundforløb 2 skal du: mindst have karakteren 02 i gennemsnit i dansk og matematik ved 9.-klassesprøve eller 10.-klassesprøve Have bestået dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau.

20 BESØG OS OG HØR MERE! Vi holder orienteringsdag for alle vores eux uddannelser: 2018: Lørdag den 10/11 kl. 11: : Lørdag den 19/1 kl. 11:00, lørdag den 26/1 kl. 11:00 og tirsdag den 5/2 kl. 19:00 Har du spørgsmål allerede nu? Så er du meget velkommen til at kontakte Leena Boman Studievejleder for eux Telefon: Mobil: Janne Mikkonen Studieleder Telefon: Mobil: Elsi Busk Odderup Teamleder eux grundforløb 1 Telefon: Mobil: eod@hrs.dk Du kan også aftale en besøgsdag hos os, hvis du er interesseret i at se skolen. Hotel- og Restaurantskolen Vigerslev Allé Valby hrs@hrs.dk PurePrint by KLS Produceret 100 % bionedbrydeligt af KLS Grafisk Hus A/S

ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN. student og faglært på én gang!

ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN. student og faglært på én gang! EUX ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN student og faglært på én gang! FÅ EKSTRA MANGE KORT PÅ HÅNDEN MED EN EUX En ambitiøs uddannelse der åbner mange døre for dig Job med det samme eller læse videre? På

Læs mere

EUX-STUDENT ERNÆRINGSASSISTENT

EUX-STUDENT ERNÆRINGSASSISTENT EUX-STUDENT ERNÆRINGSASSISTENT student og faglært på én gang! BLIV BÅDE ERNÆRINGSASSISTENT OG EUX-STUDENT En ambitiøs uddannelse der åbner mange døre for dig Job med det samme eller læse videre? På Hotel-

Læs mere

ERNÆRINGSASSISTENT. erhvervsuddannelse OG gymnasiale fag på én gang!

ERNÆRINGSASSISTENT. erhvervsuddannelse OG gymnasiale fag på én gang! EUX ERNÆRINGSASSISTENT erhvervsuddannelse OG gymnasiale fag på én gang! VELKOMMEN TIL EUX-ERNÆRINGSASSISTENT En ambitiøs uddannelse der åbner mange døre for dig Job med det samme eller læse videre? Vi

Læs mere

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE PÅ ET SPÆNDENDE CAMPUS Et år hvor du får praktisk erfaring, mens du styrker din faglighed På Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE PÅ ET SPÆNDENDE CAMPUS Et år hvor du får praktisk erfaring, mens du styrker din faglighed På Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

10. KLASSE EUD10 EUX10 GYM10. For dig som ønsker et anderledes skoleår på en spændende campus

10. KLASSE EUD10 EUX10 GYM10. For dig som ønsker et anderledes skoleår på en spændende campus 10. KLASSE EUD10 EUX10 GYM10 For dig som ønsker et anderledes skoleår på en spændende campus VELKOMMEN I 10. KLASSE Et år hvor du får praktisk erfaring, mens du styrker din faglighed På Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

10. KLASSE GRUNDFORLØB

10. KLASSE GRUNDFORLØB 10. KLASSE GRUNDFORLØB 1 MED SPOT PÅ HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN En anderledes 10. klasse eller starten på en spændende

Læs mere

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid!

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid! EUD ERHVERVSUDDANNELSER din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN Vi vil uddanne branchens bedste fagfolk! Hotel- og Restaurantskolen er Nordeuropas største fagskole

Læs mere

ERHVERVS UDDANNELSER. En verden af spændende muligheder. tjener kok receptionist smørrebrød/cater ernæringsassistent gourmetslagter bager/konditor

ERHVERVS UDDANNELSER. En verden af spændende muligheder. tjener kok receptionist smørrebrød/cater ernæringsassistent gourmetslagter bager/konditor ERHVERVS UDDANNELSER tjener kok receptionist smørrebrød/cater ernæringsassistent gourmetslagter bager/konditor En verden af spændende muligheder VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN Vi vil uddanne

Læs mere

EUX. Faguddannelse + studenterhue på kun 4 år og 1 måned EUX. er en helt ny som vi i første omgang udbyder på tømrer og murerfaget.

EUX. Faguddannelse + studenterhue på kun 4 år og 1 måned EUX. er en helt ny som vi i første omgang udbyder på tømrer og murerfaget. EUX Faguddannelse + studenterhue på kun 4 år og 1 måned EUX er en helt ny ungdomsuddannelse, som vi i første omgang udbyder på tømrer og murerfaget. EUX En faglig uddannelse som tømrer eller murer samtidig

Læs mere

ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER. EUX AKADEMIET

ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER. EUX AKADEMIET ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER. EUX AKADEMIET 2 JEG VIL HOLDE MINE MULIGHEDER ÅBNE Bjørg Carstensen, elev på EUX Akademiet 3 HVAD ER EUX? EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag.

Læs mere

VID ERHVERVSUDDANNELSER

VID ERHVERVSUDDANNELSER METAL, MEKANIK, STRØM OG MAD VID ERHVERVSUDDANNELSER HVIS DU vil have en fremtid som faglært håndværker i en virskomhed, læse videre eller være selvstændig... VID ERHVERVSUDDANNELSER HER FÅR DU DEN BEDSTE

Læs mere

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid!

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid! EUD ERHVERVSUDDANNELSER din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN Vi vil uddanne branchens bedste fagfolk! Hotel- og Restaurantskolen er Nordeuropas største fagskole

Læs mere

EUX KONTOR ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN

EUX KONTOR ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN Jeg har valgt EUX, fordi jeg vil have mulighed for at læse videre og det får jeg med den gymnasiale eksamen. På sigt drømmer jeg om at blive selvstændig indretningsarkitekt. På grundforløbet kommer vi

Læs mere

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid!

ERHVERVSUDDANNELSER. din opskrift til en spændende fremtid! EUD ERHVERVSUDDANNELSER din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN HVORFOR TAGE EN ERHVERVSUDDANNELSE? Vi vil uddanne branchens bedste fagfolk! Den direkte vej til

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ERNÆRINGSASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ERNÆRINGSASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ERNÆRINGSASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? En EUX Ernæringsassistent giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes

Læs mere

PRAKTIK. få en elev fra Hotel- og Restaurantskolen

PRAKTIK. få en elev fra Hotel- og Restaurantskolen PRAKTIK få en elev fra Hotel- og Restaurantskolen VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN Vi vil i samarbejde med virksomhederne uddanne branchens bedste fagfolk! Elever er en uundværlig investering i

Læs mere

[Bygge og anlæg] Eux - to i en håndværker og student i én uddannelse

[Bygge og anlæg] Eux - to i en håndværker og student i én uddannelse [Bygge og anlæg] Eux - to i en håndværker og student i én uddannelse Eux kort fortalt Eux er en ny ungdomsuddannelse, hvor du både bliver håndværker og student i én og samme uddannelse. Den tager fire

Læs mere

OVERBLIK DERFOR. Uddannelse med løn TJEN PENGE MENS DU UDDANNER DIG GYMNASIEFAG OG PRAKTIK DEN GENIALE KOMBINATION GIVER DIG ALLE MULIGHEDERNE

OVERBLIK DERFOR. Uddannelse med løn TJEN PENGE MENS DU UDDANNER DIG GYMNASIEFAG OG PRAKTIK DEN GENIALE KOMBINATION GIVER DIG ALLE MULIGHEDERNE KORT OG GODT OM DEN ERHVERVSFAGLIGE STUDENTEREKSAMEN DERFOR skal du tage en EUX GYMNASIEFAG OG PRAKTIK DEN GENIALE KOMBINATION GIVER DIG ALLE MULIGHEDERNE Uddannelse med løn TJEN PENGE MENS DU UDDANNER

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse - den erhvervsfaglige studentereksamen På uddannelse INTRO INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt

Læs mere

Det behøver ikke være enten eller...

Det behøver ikke være enten eller... Jeg har valgt EUX, fordi jeg gerne vil have en kontoruddannelse. Her kan jeg udvikle mig personligt og fagligt med de højere niveauer i fagene, og så har jeg mulighed for at læse videre senere. EUX-fag

Læs mere

EUX HÅNDVÆRKER ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN

EUX HÅNDVÆRKER ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN EUX åbner mange nye veje for mig. Jeg vil gerne læse til maskinmester og starter med mekanikeruddannelsen. Jeg har hele tiden gerne villet have en erhvervsuddannelse, og det er fint, at jeg har mulighed

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER Skole/praktik Periode Uger Grundforløb 1 og 2 1. Praktik 1. Hovedforløb 2. Praktik 2. Hovedforløb Slutpraktik Uddannelsens lændge August 2017 - juni 2018 Juni 2018 - august 2019 August

Læs mere

ÉN UDDANNELSE TO VERDENER FLERE MULIGHEDER

ÉN UDDANNELSE TO VERDENER FLERE MULIGHEDER E S T U R H V D E E N T R V E R S E F A G K S L I G E N A M ÉN UDDANNELSE TO VERDENER FLERE MULIGHEDER DU KAN TAGE EUX SOM: Frisør Kosmetiker Automatik og proces VVS-energi Data og kommunikation Bygningsmaler

Læs mere

ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER.

ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER. ÉN UDDANNELSE. TO VERDENER. FLERE MULIGHEDER. HVAD ER EUX? JEG VIL HOLDE MINE EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag. Tager du en EUX, får du både svendebrev og studiekompetence. Det giver

Læs mere

Eux - to i en. håndværker og student i én uddannelse

Eux - to i en. håndværker og student i én uddannelse Eux - to i en håndværker og student i én uddannelse Eux kort fortalt Eux er en helt ny ungdomsuddannelse, hvor du både bliver håndværker og student i én og samme uddannelse. Den tager fire år og en måned.

Læs mere

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN e - kontakt os, og hør mere. Lene Kristensen Tlf. +45 7224 6088 Mail lk@eucnord.dk Lone B. Haugaard Tlf. +45 7224 6699 Mail lbh@eucnord.dk Morten Gaust Tlf. +45 7224 6084 Mail

Læs mere

Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse

Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse TEKNISK SKOLE Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse aarhustech.dk/eux AARHUS TECH - TEKNISK SKOLE EUX GIVER DIG OPTIMALE MULIGHEDER EUX er en ambitiøs erhvervsuddannelse

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE

- den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE - den erhvervsfaglige studentereksamen PÅ UDDANNELSE INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op på

Læs mere

GASTRO-SCIENCE. student fra laboratoriet

GASTRO-SCIENCE. student fra laboratoriet HTX GASTRO-SCIENCE student fra laboratoriet VELKOMMEN TIL HTX GASTRO-SCIENCE Vi vil uddanne Danmarks bedste studenter! HTX Gastro-science er en studentereksamen med fokus på sundhedsvidenskab, fødevare

Læs mere

EUX kort fortalt. Med en EUX bliver du både håndværker og student i én og samme uddannelse.

EUX kort fortalt. Med en EUX bliver du både håndværker og student i én og samme uddannelse. EUX-uddannelserne Indhold EUX kort fortalt........................................................................................... 4 Byggeriets uddannelser................................................................................

Læs mere

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN Studievejledere - kontakt os, og hør mere. Lene Kristensen Studievejleder Tlf. +45 7224 6088 Mail lk@eucnord.dk Lone B. Haugaard Studievejleder Tlf. +45 7224 6699 Mail lbh@eucnord.dk

Læs mere

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN Erhvervsuddannelse og EUX Studievejledere - kontakt os, og hør mere. Lene Kristensen Studievejleder Tlf. +45 7224 6088 Mail lk@eucnord.dk Lone B. Haugaard Studievejleder Tlf.

Læs mere

EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned

EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned - med praktik i udlandet og fokus på innovation i landbruget For dig, der ønsker international erfaring og evnen til at tænke innovativt...

Læs mere

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder. Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder. HVAD ER EUX? JEG VIL HOLDE MINE EUX kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag. Tager du en EUX, får du både svendebrev og studiekompetence. Det giver

Læs mere

Vi kan blive alt det, vi drømmer om

Vi kan blive alt det, vi drømmer om Vi kan blive alt det, vi drømmer om Din fremtid er åben Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig studentereksamen, som kombinerer to uddannelser i

Læs mere

Vi kan blive alt det, vi drømmer om

Vi kan blive alt det, vi drømmer om Vi kan blive alt det, vi drømmer om AALBORG HANDELSSKOLE EUX BUSINESS - DEN ERHVERVSFAGLIGE STUDENTEREKSAMEN Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig

Læs mere

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse

- den erhvervsfaglige studentereksamen. På uddannelse - den erhvervsfaglige studentereksamen På uddannelse INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op på

Læs mere

Tradium Business. GF1 for EUD Business og EUX Business

Tradium Business. GF1 for EUD Business og EUX Business Tradium Business GF1 for EUD Business og EUX Business Hvornår tager man grundforløb 1 (GF1) på Tradium Business? Du skal normalt altid begynde på grundforløb 1 (GF1) direkte efter folkeskolens 9. eller

Læs mere

Eux - to i en. håndværker og student i én uddannelse

Eux - to i en. håndværker og student i én uddannelse Eux - to i en håndværker og student i én uddannelse Eux kort fortalt Eux er en helt ny ungdomsuddannelse, hvor du både bliver håndværker og student i én og samme uddannelse. Den tager 4,5 år, hvis du vælger

Læs mere

TECH LEARNMARK.DK/TECH

TECH LEARNMARK.DK/TECH LEARNMARK TECH LEARNMARK.DK/TECH DET ER FEDT AT VÆRE HÅNDVÆRKER Har du ambitioner om at tjene en god løn som faglært i en virksomhed, læse videre eller blive selvstændig? Vil du have mange muligheder,

Læs mere

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX

MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN. Erhvervsuddannelse og EUX MULIGHEDER I VIRKELIGHEDEN Erhvervsuddannelse og EUX Studievejledere - kontakt os, og hør mere. Vibeke Trillingsgaard Studievejleder Tlf. +45 7224 6612 Mail vtr@eucnord.dk Lone B. Haugaard Studievejleder

Læs mere

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM

VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM VI KAN BLIVE ALT DET, VI DRØMMER OM EUX BUSINESS DIN EGEN VEJ SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM FREMTIDEN ER ÅBEN EUX Business er for dig, der både ønsker en faglært uddannelse og også vil have mulighed for at

Læs mere

Grundforløb 1 for EUD og EUX. Tradium, Vester Alle 26, Randers

Grundforløb 1 for EUD og EUX. Tradium, Vester Alle 26, Randers Grundforløb 1 for EUD og EUX Tradium, Vester Alle 26, Randers Er en erhvervsuddannelse noget for dig? Her har du mulighed for en vekseluddannelse mellem skole og virksomhed, hvor både hoved og hænder bliver

Læs mere

TECH LEARNMARK.DK/TECH

TECH LEARNMARK.DK/TECH LEARNMARK TECH LEARNMARK.DK/TECH RESULTATER MULIGHEDER AMBITIONER Har du ambitioner om at tjene en god løn som faglært i en virksomhed, læse videre eller blive selvstændig? Vil du have mange muligheder,

Læs mere

TECH LEARNMARK.DK/TECH

TECH LEARNMARK.DK/TECH LEARNMARK TECH LEARNMARK.DK/TECH RESULTATER MULIGHEDER AMBITIONER Har du ambitioner om at tjene en god løn som faglært i en virksomhed, læse videre eller blive selvstændig? Vil du have mange muligheder,

Læs mere

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet DNG DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM student fra laboratoriet DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM Vi vil uddanne Danmarks bedste studenter! På Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotelog Restaurantskolen

Læs mere

AALBORG HANDELSSKOLE

AALBORG HANDELSSKOLE AALBORG HANDELSSKOLE EUX Business kombinerer gymnasiale fag med seriøs erhvervserfaring. Med EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. HAR DU ADGANG TIL EUX BUSINESS? HAR

Læs mere

Det bedste ved erhvervsuddannelsen er, at man arbejder med sin passion fra dag ét. Andreas Poulsen

Det bedste ved erhvervsuddannelsen er, at man arbejder med sin passion fra dag ét. Andreas Poulsen DIN VEJ TIL EUD Det bedste ved erhvervsuddannelsen er, at man arbejder med sin passion fra dag ét Andreas Poulsen GF.1 DIN VEJ TIL ALLE ERHVERVSUDDANNELSER Gf1. er for dig, der er interesseret i en erhvervsuddannelse.

Læs mere

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring 10. KLASSE begyndelsen på noget nyt 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring KÆRE FORÆLDER Rigtig mange har svært ved at træffe et valg om, hvad de vil i så ung en alder. Med 10. klasse får de unge et

Læs mere

EUX BUSINESS. - den erhvervsfaglige studentereksamen. Uddannelse. i virkeligheden

EUX BUSINESS. - den erhvervsfaglige studentereksamen. Uddannelse. i virkeligheden EUX BUSINESS - den erhvervsfaglige studentereksamen Uddannelse i virkeligheden INTRO FÅ DET HELE MED HVAD ER EUX BUSINESS? EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op

Læs mere

EUD/EUX-business. Grenaa og kalø. VID ERhvervsuddannelser. EUD/EUX-Business

EUD/EUX-business. Grenaa og kalø. VID ERhvervsuddannelser. EUD/EUX-Business EUD/EUX-business Grenaa og kalø VID ERhvervsuddannelser EUD/EUX-Business KICKSTART DIN KARRIERE PÅ 1 + 2 ÅR STUDENT OG FAGLÆRT PÅ 2 + 2 ÅR HER FÅR DU DEN BEDSTE HANDELSSKOLEUDDANNELSE De elever, der er

Læs mere

EUX. en hue, to uddannelser

EUX. en hue, to uddannelser EUX en hue, to uddannelser Hvad er EUX? EUX er en ungdomsuddannelse ligesom STX, HTX og HHX. Men EUX er speciel, fordi den kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag. Tager du en EUX, får du altså

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? EUX Industritekniker og EUX Klejnsmed kombinerer det bedste fra

Læs mere

EUD10. En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud. Erhverv og Sundhed

EUD10. En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud. Erhverv og Sundhed En helt ny slags 10. klasse EUD10 En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud Erhverv og Sundhed Her kan du forberede dig på en erhvervsuddannelse - som håndværker, som ansat i butik eller kontor, som

Læs mere

Revisionsdato: oktober 2016 EUX BUSINESS FAGLÆRT OG STUDENT I ÉN UDDANNELSE START AUGUST EUC NORDVESTSJÆLLAND

Revisionsdato: oktober 2016 EUX BUSINESS FAGLÆRT OG STUDENT I ÉN UDDANNELSE START AUGUST EUC NORDVESTSJÆLLAND Revisionsdato: oktober 2016 EUX BUSINESS FAGLÆRT OG STUDENT I ÉN UDDANNELSE START AUGUST EUC NORDVESTSJÆLLAND EUX BUSINESS TO UDDANNELSER I ÉN FAGRETNINGEN EUX HANDEL OG KONTOR EUX er en erhvervsuddannelse

Læs mere

Find din vej. Brobygning. Himmerland Brobygningstilbud til dig der går på efterskole. Oplev livet på et gymnasium. Prøv en erhvervsuddannelse

Find din vej. Brobygning. Himmerland Brobygningstilbud til dig der går på efterskole. Oplev livet på et gymnasium. Prøv en erhvervsuddannelse Find din vej Brobygning Himmerland 2018 Brobygningstilbud til dig der går på efterskole Oplev livet på et gymnasium Prøv en erhvervsuddannelse Find din vej - Brobygning // 1 Indhold Mad og sundhed side

Læs mere

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet DNG DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM student fra laboratoriet DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM Vi vil uddanne Danmarks bedste studenter! På Det Naturvidenskabelige Gymnasium (DNG) på Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

Offentlig Administration. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Offentlig Administration. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Offentlig Administration Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN AUTOMATIKTEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN AUTOMATIKTEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? ERHVERVSFAGLIG STUDENTEREKSAMEN AUTOMATIKTEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? En EUX Automatiktekniker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med gymnasiets

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE Hvilke uddannelser gælder det for? EUX BYGNINGSMALER (Odense og Vejle) EUX MURER (Odense

Læs mere

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med

Læs mere

AALBORG HANDELSSKOLE

AALBORG HANDELSSKOLE AALBORG HANDELSSKOLE EUX Business kombinerer gymnasiale fag med seriøs erhvervserfaring. Med EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. HAR DU ADGANG TIL EUX BUSINESS? HAR

Læs mere

Bliv håndværker og student på én gang med EUX

Bliv håndværker og student på én gang med EUX Bliv håndværker og student på én gang med EUX hvis du vil være murer eller tømrer EUX er til dig, der vil kunne læse videre efter en erhvervsuddannelse. Tager du en EUX, får du både svendebrev og studenterhue.

Læs mere

HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL

HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL HANDELSSKOLEN BUTIK OG HANDEL EUX BUSINESS DEN KORTESTE VEJ TIL KARRIERE INDEN FOR HANDEL, KONTOR, BUSINESS OG DETAIL SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM HANDELSSKOLEN ER VEJEN TIL JOB Er du interesseret i handel,

Læs mere

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL

EUD BUSINESS - EUX BUSINESS. Detail handel event kontor 2. DEL EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Detail handel event kontor 2. DEL VELKOMMEN TIL GRUNDFORLØB2 EUD BUSINESS - EUX BUSINESS Med EUX kan du gå ALLE VEJE, du vil 2. del på business grundforløbet er for dig, som

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER DATATEKNIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? EUX Datatekniker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med gymnasiets

Læs mere

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25.

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25. Merkantil EUX JOBSØGNINGSCAFE R AG R E på ge er ej n e ng HVER TORSDAG EFTER SKOLE Vi byder på te og kage og hjælper dig på vej med den perfekte ansøgning HUSK PRAKTIK I Hold dine muligheder UDLANDET?

Læs mere

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10.

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. Etablering og udvikling Erhvervsskolen Nordsjælland FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX

Læs mere

Økonomi. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Økonomi. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Økonomi Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse fra

Læs mere

Fakta om erhvervsuddannelse med EUX

Fakta om erhvervsuddannelse med EUX Fakta om erhvervsuddannelse med EUX Formål Formålet med udvikling af erhvervsuddannelse med EUX er at sammensætte et uddannelsesmæssigtindhold, der giver elever en solid faglig erhvervsuddannelse kombineret

Læs mere

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring 10. KLASSE begyndelsen på noget nyt 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring KÆRE FORÆLDER Rigtig mange har svært ved at træffe et valg om, hvad de vil i så ung en alder. Med 10. klasse får de unge et

Læs mere

UC Diakonissestiftelsens Social- og sundhedsuddannelser

UC Diakonissestiftelsens Social- og sundhedsuddannelser UC Diakonissestiftelsens Social- og sundhedsuddannelser SOSU-grammet Et overblik over dine muligheder med en Social- og sundhedsuddannelse på Diakonissestiftelsen GRUNDSKOLEN 9. - 10. klasse Mere end to

Læs mere

EUX OPLEVELSESDAG. Roskilde Tekniske Skole

EUX OPLEVELSESDAG. Roskilde Tekniske Skole EUX OPLEVELSESDAG Roskilde Tekniske Skole Hvad er en EUX Oplevelsesdag? En EUX oplevelsesdag er en besøgsdag, hvor 8. 10. klasser kan besøge det nyopførte oplevelsescenter under EUX afdelingen og i løbet

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER HOSPITALSTEKNISK ASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER HOSPITALSTEKNISK ASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER HOSPITALSTEKNISK ASSISTENT VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX Uddannelsen EUX Hospitalsteknisk assistent giver dig det bedste fra

Læs mere

IBC International Business College

IBC International Business College IBC International Business College e v i l b n a Vi k t, vi e d t l a m o r e m m ø r d Din fremtid er åben Det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme senere. EUX Business er en erhvervsfaglig

Læs mere

Om at vælge uddannelse. http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391

Om at vælge uddannelse. http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391 Om at vælge uddannelse http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391 Hvad skal jeg være? Smed Lærer Advokat Fysiker Mediegrafiker Dyrlæge Økonom Diætist Frisør Socialrådgiver Kok IT-supporter Skuespiller

Læs mere

Tag en uddannelse som serviceøkonom

Tag en uddannelse som serviceøkonom Tag en uddannelse som serviceøkonom Velkommen til Hotel- og Restaurantskolen Hotel- og Restaurantskolen er en erhvervsskole med speciale inden for hotel-, restaurant- og køkkenområdet. Herudover består

Læs mere

EUX-LANDBRUG. landbrugsuddannelse med gymnasiefag EUX. Start uddannelsen. Landbrugsskolen Sjælland Finderupvej 8, 4270 Høng

EUX-LANDBRUG. landbrugsuddannelse med gymnasiefag EUX. Start uddannelsen. Landbrugsskolen Sjælland Finderupvej 8, 4270 Høng EUX-LANDBRUG landbrugsuddannelse med gymnasiefag EUX Landbrugsskolen Sjælland Finderupvej 8, 4270 Høng Start uddannelsen til august Mere end en landbrugsuddannelse Mange unge i 9.-10. klasse er i tvivl,

Læs mere

EUX. Til virksomheden

EUX. Til virksomheden EUX Til virksomheden Hvad er en EUX uddannelse? EUX er teknisk skoles ungdomsuddannelse hvor eleverne på ca. 4,5 år bliver både faglærte håndværkere OG studenter i én og samme uddannelse. Fagligheden på

Læs mere

Vil du ha lidt ekstra? Tag en EUX-elev! EUX Erhvervsuddannelse med ekstra bonus

Vil du ha lidt ekstra? Tag en EUX-elev! EUX Erhvervsuddannelse med ekstra bonus Vil du ha lidt ekstra? Tag en EUX-elev! EUX Erhvervsuddannelse med ekstra bonus I generationer har vi uddannet vores unge mennesker til et højt fagligt niveau. Dagens og morgendagens samfund stiller yderligere

Læs mere

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor

Det merkantile grundforløb. Detail handel event kontor Det merkantile grundforløb Detail handel event kontor 2. del Velkommen til det merkantile grundforløb Med EUX kan du gå alle veje, du vil 2. del på det merkantile grundforløb er for dig, som sigter efter

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER PERSONVOGNSMEKANIKER LASTVOGNSMEKANIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER PERSONVOGNSMEKANIKER LASTVOGNSMEKANIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER PERSONVOGNSMEKANIKER LASTVOGNSMEKANIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? EUX Personvognsmekaniker og EUX Lastvognsmekaniker

Læs mere

TECH LEARNMARK.DK/TECH

TECH LEARNMARK.DK/TECH LEARNMARK TECH LEARNMARK.DK/TECH RESULTATER MULIGHEDER AMBITIONER Har du ambitioner om at tjene en god løn som faglært i en virksomhed, læse videre eller blive selvstændig? Vil du have mange muligheder,

Læs mere

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE

EUX ER EN DOBBELTUDDANNELSE EUX BUSINESS en ny dobbeltuddannelse VELKOMMEN TIL EUX BUSINESS Med EUX Business får du både EN ERHVERVSUDDANNELSE OG EN GYMNASIAL EKSAMEN. EUX Business gennemføres på HANDELSSKOLEN, enter for Kontor og

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? En EUX Elektriker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med gymnasiets

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER VVS- OG ENERGISPECIALIST VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER VVS- OG ENERGISPECIALIST VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER VVS- OG ENERGISPECIALIST VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE Hvor kan jeg tage uddannelsen? Syddansk Erhvervsskole, Risingsvej 60, 5000 Odense

Læs mere

Fiskehandler. Som fiskehandler er du kundens rådgiver og specialist.

Fiskehandler. Som fiskehandler er du kundens rådgiver og specialist. Fiskehandler Som fiskehandler er du kundens rådgiver og specialist. Kompetencecenter for uddannelser til blå erhverv fiskeriskolen.dk Fiskehandler En fiskehandler arbejder først og fremmest med køb og

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ELEKTRIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? En EUX Elektriker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes verden med gymnasiets

Læs mere

FOR DIG DER ER GÅET UD AF SKOLEN. Erhvervsuddannelser og EUV

FOR DIG DER ER GÅET UD AF SKOLEN. Erhvervsuddannelser og EUV FOR DIG DER ER GÅET UD AF SKOLEN Erhvervsuddannelser og EUV e - kontakt os, og hør mere. Lene Kristensen Tlf. +45 7224 6088 Mail lk@eucnord.dk Lone B. Haugaard Tlf. +45 7224 6699 Mail lbh@eucnord.dk Morten

Læs mere

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet

DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM. student fra laboratoriet DNG DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM student fra laboratoriet DET NATURVIDENSKABELIGE GYMNASIUM Vi vil uddanne Danmarks bedste studenter! På Det Naturvidenskabelige Gymnasium (DNG) på Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER BYGGERI OG HÅNDVÆRK VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? Uddannelserne på EUX Byggeri og håndværk giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes

Læs mere

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Revision. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Revision Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Lægesekretær. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Lægesekretær. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Lægesekretær Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

UU-Frederiksberg. Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg. Finsensvej 86, 2 sal. 2000 Frederiksberg

UU-Frederiksberg. Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg. Finsensvej 86, 2 sal. 2000 Frederiksberg UU-Frederiksberg Ungdommens Uddannelsesvejledning Frederiksberg Finsensvej 86, 2 sal 2000 Frederiksberg www.uu-frederiksberg.dk Vejledning i 8.klasse Kollektiv orientering om uddannelsessystemet Uddannelsesmesse

Læs mere

NY OPBYGNING. mere synergi mellem teori og praktik ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS BYGGE OG ANLÆG VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

NY OPBYGNING. mere synergi mellem teori og praktik ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS BYGGE OG ANLÆG VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? NY OPBYGNING mere synergi mellem teori og praktik ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS BYGGE OG ANLÆG VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? SVENDEBREV OG GYMNASIALT NIVEAU I ÉN UDDANNELSE! ERHVERVSUDDANNELSE MED

Læs mere

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Indkøbsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Indkøbsassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

Handelsassistent Salg Auto. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Handelsassistent Salg Auto. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: HANDEL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Handelsassistent Salg Auto Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: HANDEL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER FRISØR / KOSMETIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER FRISØR / KOSMETIKER VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER / VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? Uddannelserne til EUX Frisør og EUX Kosmetiker giver dig det bedste fra erhvervsuddannelsernes

Læs mere

Salgsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Salgsassistent. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Salgsassistent Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse

Læs mere