Håndbog Octo Anmeld Danmark - Arrangør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Håndbog Octo Anmeld Danmark - Arrangør"

Transkript

1 Håndbog Octo Anmeld Danmark - Arrangør Senest opdateret: 5. maj 2017 Baggrund I Octo statistik findes alle officielle resultater indenfor Dansk svømning, som er gemt fra en del år tilbage I Octo Anmeld anvendes disse resultater som tilmeldingstider til de stævner som arrangørerne har lagt op i Octo Anmeld. På denne måde vil tilmeldingstiderne altid være opdateret. Da Octo Anmeld tilgås via en hjemmeside, så er det nemt at bruge Octo Anmeld uanset hvor du befinder dig, bare du har en forbindelse til internettet. Tilmeldingerne kan laves på computer, tablet eller med en mobiltelefon Arrangøren kan oprette et stævne direkte fra WinGrodan eller logge ind på og uploade en løbsfil Når tilmeldingstiden er slut, kan arrangøren, med et enkelt tryk, i stævne programmet WinGrodan, downloade alle tilmeldinger som er lavet til stævnet, eller lave en tilmeldingsfil som kan indlæses i WinGrodan. Denne fil kan så også sendes til andre arrangører. OBS! Det er standardværdierne for stævnet, som stævnet blev sat op med i WinGrodan. Hvis arrangøren vil ændre i disse opsætninger, kan man logge ind på finde sit stævne, vælg Administrer -> Ændre, og her lave ændringerne. Opret et stævne og en tilmeldingsfil i Octo Anmeld trin for trin: 1. Log ind på med samme log-in som du har til Kontakt i første omgang klubbens administrator, hvis du ikke har klubben log-in OBS! Hvis man har mistet klubbens log-in, kontakt octo@svoem.dk 2. Opret et stævne Når du er logget ind, vises søgefelter for stævner og de stævner der passer på dine søge kriterier. Som standard vises alle stævner fra to uger før til to måneder efter aktuel dato. For at oprette et stævne, klik på knappen +Ny. Hvis du har en løbsfil i Lenex format (*.lef), kan du læse den ind og alle stævneinformationer og løb lægges op automatisk. For mere information gå til afsnittet Opret/Ændre stævne. 3. Søg Stævne Når du er logget ind, vises søgefelter for stævner og de stævner der passer på dine søge kriterier. Som standard vises alle stævner fra to uger før til to måneder efter aktuel dato. Hvis du vil ændre i stævnet, lægge nyt løb til, ændre et løb, kontrollere antal tilmeldinger eller downloade tilmeldinger el.lign., find stævnet jvf. nedenstående: * Søg alt Angiv dele af stævne navnet, arrangør e.lign. som du søger. * Status Angiv om du søger et stævne der er åben for tilmeldinger, åben for eftertilmeldinger osv.

2 Standardvalget er alle. * Fra stævne dato Angiv fra hvilken dato du søger stævnet * Til stævne dato Angiv til hvilken dato du søger stævnet. * Bassin Angiv bassinlængden stævnet du søger afholdes i. Standardvalget er alle. * Stævne område Angiv hvilket område stævnet du søger har. F.eks. Internationalt, Nationalt, eller et klubstævne. Standardvalget er alle. * Mine stævner Afkryds Mine stævner, hvis du kun vil se de stævner din egen klub arrangere. Ud fra de angivende søge kriterier, vises en liste over de stævner der passer på dem. For hvert stævne er der tre valgmuligheder: * Tilmeld * Administrerer * Mere stævne information OBS! Hvis du ikke er arrangør for stævnet, så vises valget Administrere ikke. 4. Administrere stævne (Ændre eller fjerne stævnet samt downloade tilmeldingerne mm.) Klik på administrer for det stævne du vil arbejde med. Her vises dels information om antallet af tilmeldinger samt mulighed for at oprette en tilmeldingsfil, excel-filer mm. For mere information, se afsnittet Administrer tilmeldinger. Her findes også tre knapper: * Ændre Klik på ændre hvis du vil ændre noget i den grundlæggende stævne information. For mere information, se afsnittet Opret/Ændre stævne * Mere stævne information Hvis du vil ændre, tillægge eller fjerne et løb, skal du klikke på denne knap. For mere information, se afsnittet Mere stævne information. * Fjern Hvis du vil fjerne hele stævnet, klik på fjern og bekræft derefter at du vil fjerne hele stævnet. OBS! Hvis der ligger tilmeldinger i stævnet, så kan det ikke fjernes. Fjern først alle tilmeldinger for alle løb, derefter kan stævnet fjernes.

3 Opret et stævne samt downloade tilmeldinger direkte i WinGrodan Trin for trin: 1. Start WinGrodan Vælg det stævne du vil oprette i Octo Anmeld. Kontroller at alle løb og anden grundlæggende information om stævnet er korrekt, inden du går til trin 2 2. Opret stævne på Octo Anmeld Vælg Generel -> Octo Anmeld -> Opret stævne i Octo Anmeld. Bekræft at du vil oprette stævnet og angiv klubbens log-in til (samme log-in som klubben har til Når stævnet er lagt op, vises en meddelelse med det ID stævnet er blevet tildelt. Når stævnet oprettes, lægges den op med følgende standardværdier, hvis du vil ændre på nogen af disse valg, skal du logge ind på finde stævnet og klikke på Administrere -> Ændre: * Tilmeldingsfristen sluttidspunkt Start dato for stævnet kl. 00:00 * Eftertilmelding fristen sluttidspunkt Dagens dato kl. 23:59 * Byt automatisk status for tilmeldingstiden henholdsvis eftertilmeldingstidens ophør Begge disse to valg er ikke afkrydset, her må du selv gå ind på og ændre status for stævnet manuelt. * Kunne ændre en 00:00.00 tid manuelt Dette valg er ikke afkrydset, og den tilmeldende klub kan ikke ændre en tilmeldingstid som er en nul-tid (00:00.00) manuelt til en anden tid. * Tillad yngre svømmere end holdkappens aldersgrænse tillader Dette valg er ikke afkrydset og den anmeldte klub kan ikke tilmelde svømmere i en holdkap som er yngre end det der er angivet som aldersgrænse. * Status Status er angivet til Åben for tilmeldinger * Stævne område Stævne området er angivet som nationalt. Mulige valg er: Internationalt, Nationalt, i et startfællesskab, udenlands eller inden for klubben. * Type af kravtidsgrænser Er der kravtidsgrænser for løbene i WinGrodan pr. aldersgruppe, så er det dem som gælder i Octo Anmeld. Vil du bruge at hvis en svømmer har opnået kravtid i et løb, så kan der anmeldes til andre løb, så skal dette ændres i Octo Anmeld. * Type af tilmeldingstider Standardvalget er at der ikke bruges omregningstider. Andre valg er: kun tider svømmet i stævnebassinets længde, eller Anvend omregningstider.

4 * Alder pr. sæson eller kalenderår Standardvalget er Alder beregnes pr. sæson. * Masters Standardvalget er at det ikke er et Masters stævne. * Informationsfiler Hvis du ønsker at lægge andre informationer, Indbydelsen, tidsplaner etc. Skal det gøres i Octo Anmeld. * Kontaktoplysninger Kontakt oplysninger til stævneansvarlig skal udfyldes manuelt i Octo Anmeld. Hvis stævnet allerede er oprettet med WinGrodan, vil du få et spørgsmål om stævnet virkelig skal oprettes. Hvis du bekræfter dette vil stævnet blive lagt op med et nyt ID. For at fjerne det gamle stævne, skal du logge ind på finde stævnet vælg Administrer -> Fjern OBS! Hvis du får en fejlmeddelelse Unable to create xml-file, kontroller i Generel -> Generelle informationer at Gem text- og html-filer i er en mappe der eksisterer på din computer. 3. Hent tilmeldingerne Når tilmeldingstiden er overstået, er det man skal hente tilmeldingerne som er lavet i Octo Anmeld. I WinGrodan vælg Generel -> Octo Anmeld -> Hent tilmeldinger fra Octo Anmeld. * Angiv først WinGrodans stævne ID i Octo Anmeld (hvis databasen er den der blev brugt til at oprette stævnet med, så skal det aktuelle ID være udfyldt automatisk). * Klik på knappen Kontroller stævne og angiv det brugernavn og kode som du har til som er det samme som anvendes i Octo Anmeld. Information om stævnet vises, for at du kan være sikker på at det er det korrekte stævne du henter tilmeldinger til. * Hvis du vil være sikker på at det er de seneste resultater der er anvendt som tilmeldingstider fra de tilmeldte klubber, vælg Opdater tilmeldinger og bekræft at du vil opdatere tilmeldingstiderne for stævnet i Octo Anmeld. OBS! Hvis klubberne selv kan afgøre om det er bedste tid i 25m bassin eller 50m bassin som skal anvendes, så må du ikke anvende denne funktion, da tilmeldingstiden evt. kan byttes til en hurtigere tid, hvis klubben har valgt en langsommere tid. * Hvis det gælder tilmeldinger inden for den normale tilmeldingsfrist, så vælg Hent Tilmeldinger. * Hvis det gælder eftertilmeldinger, vælg Hent eftertilmeldinger For hver klub der har lavet tilmeldinger, indlæses de på samme måde som om der er indlæst en tilmeldingsfil fra klubben i WinGrodan. Information om hvor mange der er indlæst samt evt. advarsler og fejlmeddelelser vises. En informationsfil gemmes også for hver af de tilmeldte klubber. 4. Ændre eller fjern information, løb etc.

5 Hvis du skal ændre i den grundlæggende stævneinformation eller ændre noget i løbene, skal du logge på og logge ind, finde stævnet. Derefter vælger du et af følgende valg for dit stævne. (for mere information, se afsnittet Opret et stævne og en tilmeldingsfil i Octo Anmeld trin for trin : * Administrere Kontrollere antallet af tilmeldinger og hvilke klubber som er tilmeldt og godkendte tilmeldinger. Kan også oprette en Excel-fil eller en Lenex- fil med tilmeldingerne. Administrere -> Ændre Ændre grundlæggende information om stævnet. Også mulighed for at lægge filer som f.eks. invitationen op. * Mere stævne information Vis, tillæg, ændre eller fjern et løb eller en aldersgruppe i et løb. Opret / ændre et stævne Her angives og ændres den grundlæggende information om stævnet. Den enkleste måde at få stævne informationerne og tilhørende løb, er at indlæse en løbsfil for stævnet i Lenex format (*.lef). Løb kan tillægges manuelt eller ændres efterhånden, men for at mindske det manuelle arbejde og minimere risikoen for forkert indtastning, så anbefaler vi altid at man bruger løbsfilen når stævnet skal oprettes. Følgende grundlæggende informationer kan angives eller ændres for stævnet. - Arrangør - Stævnenavn - Afviklingssted for arrangementet - Stævnets start- og slutdato - Dato og tidspunkt for tilmeldingsfristen Hver time køres en automatisk kontrol for at kontrollere om tilmeldingstiden er udløbet. Hvis der er afkrydset ved skift status automatisk ved tilmeldingstidens udløb så skiftes status automatisk til Åben for eftertilmeldinger eller lukket for tilmeldinger, alt efter hvilket dato og tidspunkt som er angivet for eftertilmeldings perioden. - Dato og tidspunkt for eftertilmeldingsperioden afslutning. Hver time køres en automatisk kontrol for at kontrollere om eftertilmeldingstiden er udløbet. Hvis der er afkrydset ved skift status automatisk ved eftertilmeldingstidens udløb så skiftes status automatisk til lukket for tilmeldinger - Max antal tilmeldinger pr deltager Hvis antallet af tilmeldinger er sat til to (2), kan en svømmer højest tilmeldes i to løb. - Bassinlængde Angiv i hvilken bassinlængde stævnets afholdes. Følgende kan vælges:

6 * 25m-bassin * 50m-bassin - Skift status automatisk ved tilmeldingsfristen udløb, afkrydsnings felt. Hvis dette er afkrydset, laves en automatisk kontrol hver time om tilmeldingsfristen er udløbet. Så ændres stævnets status automatisk. Hvis den ikke er afkrydset skal arrangøren selv gå ind og ændre status for stævnet manuelt. - Skift status automatisk ved eftertilmeldingsfristen udløb, afkrydsnings felt. Hvis dette er afkrydset, laves en automatisk kontrol hver time om tilmeldingsfristen er udløbet. Så ændres stævnets status automatisk. Hvis den ikke er afkrydset skal arrangøren selv gå ind og ændre status for stævnet manuelt. - Tilmeldingstider med en nul-tid, skal kunne rettes med en manuel indtastet tid, afkrydsnings felt. Hvis svømmeren ikke tidligere har svømmet distancen og ikke har en tid der kan bruges som tilmeldingstid og løbet ikke har en kravtid, kan klubben redigere nul-tiden og lægge en manuel, f.eks. en træningstid, ind. Dette gøres for at seedningen i WinGrodan skal blive mere rigtig. - Holdkapper - Tillad svømmere yngre end aldersgrænsen afkrydsnings felt Hvis dette er afkrydset, Kan den tilmeldende klub lægge svømmere som er yngre end aldersgrænsen, ind i holdkappen. F.eks. hvis der er en aldersgrænse på år, så kan man også bruge svømmere som er 11 år og yngre. - Kontaktoplysninger (Navn, , Telefon og hjemmeside)) Angiv kontaktoplysninger til den som er ansvarlig for at modtage tilmeldinger i stævnegruppen, så de tilmeldte klubber kan kontakte dig for yderligere spørgsmål og informationer. - Start og slut for kvalifikationsperioden Angiv start- og slutdato for kvalifikationsperioden. Hvis du f.eks. angiver kvalifikationsperioden for det seneste år, så anvendes kun resultater opnået inden for det seneste år som tilmeldingstider til stævnet. - Status Angiv hvilken status stævnet har. Status anvendes for at de tilmeldende klubber kun kan tilmelde når arrangøren har bestemt det. Følgende status kan anvendes: * Åben for tilmeldinger * Lukket for tilmeldinger * Midlertidig lukket for tilmeldinger * Åben for eftertilmeldinger * Aflyst * Afviklet - Stævne område Angiv om der skal være begrænsninger på hvilke klubber der kan tilmelde sig stævnet. Hvis du f.eks. vælger region/startfællesskab så er det kun de klubber der kan deltage. Vælges klubstævne er det kun arrangørklubben der kan deltage i stævnet. Følgende stævne områder kan vælges: * Region/Startfællesskab * Nationalt * Internationalt * Stævner udenlands * Klubstævne

7 - Type af kravtider Angiv hvilken type kravtider der skal anvendes. Vælg blant følgende: * Standardvalg De kravtider som angives for det respektive løb og årgangsgruppe, anvendes som begrænsning for at kunne tilmelde sig. Løbsfilens kravtider anvendes i første omgang, men disse kan manuelt ændres af arrangøren under Mere stævneinformation * GP-Seedning Hvis en svømmer har opnået en kravtid, kan man tilmelde sig i op til tre løb, jf. reglerne. - Type af tilmeldingstider Angiv hvordan du vil håndtere tilmeldingstiderne for stævnet. Vælg blant følgende: * Ingen omregning Det er kun originaltider der anvendes. I første omgang anvendes den hurtigste tid uanset bassinlængde, men den tilmeldende klub har mulighed for at vælge om det skal være den hurtigste tid i valgfrit bassinlængde. * Kun tider svømmet i stævnebassinets længde Kun tider svømmet i stævnebassinets længde kan bruges til at tilmelde sig i. * Med omregningstider Tider svømmet i en bassinlængde der ikke er den samme som stævnebassinet omregnes, den sammenlignes med den bedste tid svømmet i stævne bassinets længde. Derefter anvendes den bedste tid. Når løbene indlæses fra løbsfilen, lægges de officielle omregningstider ind, som er angivet i Octo Anmeld for de respektive løb/distance/køn. For hver løb og aldersgruppe kan omregningstiderne ændres manuelt, ved at vælge Mere stævneinformation og klikke på rediger aktuelt løb. - Skal alder beregnes pr. sæson eller kalender år. Angiv om alderen i den aktuelle stævne skal beregnes pr. sæson eller pr. kalenderår. Standardvalget er pr. sæson, men Masters stævner og udenlandsstævner skal normalt anvendes alder pr. kalenderår. - Masters stævne, afkrydsnings felt Hvis stævnet er et Masters stævne skal denne afkrydses. Så håndteres holdkappers aldersgrupper på en anden måde end ved et almindeligt stævne. - Information og stævnefiler Angiv her den information du vil vise til de tilmeldende klubber samt evt. filer som du ønsker at klubberne skal kunne downloade, stævne indbydelsen mm. Når al information er lagt ind for stævnet, klikker du på gem og stævnet er klar. Mere stævneinformation Her kan du se, tillægge, ændre og fjerne løb i et stævne der er lagt op, men også se de vigtigste grundlæggende stævneinformationer. Øverst vises mere detaljeret information om stævnet, kontaktoplysninger til arrangøren samt information og stævne filer som kan downloades her. Derefter vises de løb som indgår i stævnet. Her findes også mulighed for at tillægge flere løb, ved at klikke på Tillæg. Hvis et løb skal fjernes, klik på fjern, og bekræft at løbet skal fjernes.

8 Følgende informationer kan tillægges eller ændres for de respektive løb: - Løbs nummer Angiv det løbs nummer løbet skal have. - Køn Alt efter hvilket køn du vælger, vælger du også om det er et individuelt løb eller en holdkap. Følgende kan vælges: * Herrer * Damer * Mix (både individuelle herrer og damer kan tilmeldes i løbet) * Holdkap Herrer * Holdkap Damer * Holdkap Mix (både herrer og damer kan indgå i holdopstillingen) - Løb Vælg svømmeart og distance. Hvis det ikke er et standardiseret løb, f.eks. 5x50m, så vælges Eget løb længst nede på listen. - Løbsnavn Angiv hvilket løbsnavn der skal vises for løbet. Det kan være fint hvis køn og årgang der kan tilmeldes fremgår f.eks. 100m fri piger Afsnit Angiv i hvilket stævneafsnit løbet afvikles. - Dato (Afkrydsningsfelter) Afkryds på hvilken dato løbet afvikles. - Aldersgrupper Du kan dels vælge at tillægge en ekstra aldersgruppe, eller fjerne en aldersgruppe. For hver aldersgruppe kan du gøre følgende: * Fra og til alder * Omregningstid * Kravtider for de respektive bassinlængder. Når du er klar, klik på gem. Administrer tilmeldingerne Her vises først en sammenfatning af antallet af tilmeldinger, hvilket stævne-id der skal bruges i WinGrodan osv. Eksporter Her vises de muligheder for eksport der er, både or de ordinære tilmeldinger og for eftertilmeldingerne. - Excel-fil - Pdf-dokument - Lenex-fil (tilmeldingsfil man kan sende til arrangører udenlands eller hvis du vil downloade alle tilmeldinger og indlæse dem i WinGrodan, i stedet for at bruge den automatiske funktion der er i WinGrodan.)

9 OBS! Hvis du er logget ind som bruger for et startfællesskab, har du også mulighed for at oprette en Lenex fil hvor de individuelle svømmeres tilmeldinger sorteres pr. klub, men holdkapper pr startfælleskab. Opdater tilmeldingstider Hvis du vil opdatere tilmeldingstiderne med de nyeste resultater der er lagt ind, som har en bedre tilmeldingstid, skal du anvende denne funktion. Send mail til alle Klik her for nemt og hurtigt at kunne sende en mail til alle tilmeldte klubber. Tilmeldte klubber I denne liste vises de klubber som har tilmeldt sig, samt informationer om dem. - Klub Hvilken klub drejer det sig om - Herrer Antal starter for tilmeldte herrer - Damer Antal starter for tilmeldte damer - Holdkap Antal starter for holdkapper - Seneste tilmeldte Dato og tidspunkt for klubbens seneste tilmelding - Kontakt adresse til den kontaktperson der har lavet tilmeldingerne, eller hvis den ikke er angivet, en mailadresse til klubben. - Godkendte tilmeldinger Vis om den ansvarlige for tilmeldingerne i klubben har godkendt dem eller ej.

Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding

Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding Sidst opdateret: 31. juli 2017 Baggrund I Octo Statistik findes alle officielle resultater indenfor dansk svømning fra en del år tilbage. I Octo Anmeld

Læs mere

My Event. Funktioner, en oversigt: Kom i gang: Online tilmeldings system.

My Event. Funktioner, en oversigt: Kom i gang: Online tilmeldings system. My Event Online tilmeldings system. Infusion name: My_Event Ajax baseret, online event system Filename: my_event_readme.html Vejledning til installation og brug Author: Egon Jessen, webmaster@ungsejl.dk

Læs mere

juni Slagelse Svømmehal

juni Slagelse Svømmehal 29-30. juni 2019 Slagelse Svømmehal 1 Adresse Slagelse Svømmehal, Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse Hallen Stævnet afvikles i 25 m bassin, 6 baner á 2,5 m, El-tid og flyvende start. Gruppe inddeling Damer

Læs mere

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Om Skole OL Atletik administration og resultatregistrering... 2 Jeres log-in detaljer... 2 1. Administration... 3 1. 1 Skole OL Administration...

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland. Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

DM Årgang Langbane. Den juni Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland. Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby DM Årgang Langbane Den 24. 27. juni 2017 Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 2. års årgang Piger årgang

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DM JUNIOR KORTBANE DEN 10. 13. NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 Alle medlemmer af

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG DM JUNIOR KORTBANE DEN 8. 11. NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2002, 2003 og 2004 Herrer årgang 2001, 2002 og 2003 Alle medlemmer af en

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2017 AARHUS SVØMMESTADION F. VESTERGAARDS GADE 3, 8000 AARHUS C

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2017 AARHUS SVØMMESTADION F. VESTERGAARDS GADE 3, 8000 AARHUS C DM JUNIOR KORTBANE DEN 2. 5. NOVEMBER 2017 AARHUS SVØMMESTADION F. VESTERGAARDS GADE 3, 8000 AARHUS C Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2001, 2002 og 2003 Herrer årgang 2000, 2001 og 2002 Alle medlemmer

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE (DMÅ-L) Den 30. juni 3. juli Bellahøj Svømmestadion. Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE (DMÅ-L) Den 30. juni 3. juli Bellahøj Svømmestadion. Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE (DMÅ-L) Den 30. juni 3. juli 2018 Bellahøj Svømmestadion Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2004, drenge årgang 2003 2. års årgang

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN 6. 9. JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe

Læs mere

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge)

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Adresser Køge Svømmeland, Ølby

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019 Invitation til Arena Lyngby Open 18. 20. januar 2019 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open 2019 Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/ Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) Deltagelse: DMJ-L: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 DEN 24. 27. JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DM Årgang Langbane Den 25. 28. juni 2016 Helsingør Svømmeklub Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 17. 20. NOVEMBER 2016 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DM-K: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe Herrer:

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING "INDSÆT EVT. KLUBLOGO HER" VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN 3. - 5. MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018 Copenhagen (50 m) 1. - 3. juni Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet afvikles med indledende og finaler på 8 baner med eltid, og med

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE DELTAGELSE: DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE Den 29. juni 2. juli 2019 NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER LERUMBAKKEN 11, 9400 NØRRESUNDBY 2. års årgang: Piger årgang 2005, drenge årgang 2004 1. års årgang Piger

Læs mere

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet 17 Regattaprogrammet (Søren Madsens tilmeldingsprogram) Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet regattaadmin.dk Langdistance - Vejledning Indhold regattaadmin.dk... 1 Vejledning i Hovedmenu...

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

BIRKERØD DECEMBER 2016

BIRKERØD DECEMBER 2016 SIGMA SWIM ÅRGANGSCUP 2016 OBS: Tilrettet 17. november 2016 BIRKERØD 2. 4. DECEMBER 2016 KONCEPT Sigma Swim inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere og yngre med finaler, medaljer, pengepræmier

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JULI 2018 NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER LERUMBAKKEN 11, 9400 NØRRESUNDBY

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JULI 2018 NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER LERUMBAKKEN 11, 9400 NØRRESUNDBY DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN 5. 8. JULI 2018 NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER LERUMBAKKEN 11, 9400 NØRRESUNDBY Deltagelse: DMJ-L: Damer årgang 2001, 2002 og 2003 Herrer årgang 2000, 2001 og 2002

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe KONCEPT VAT Copenhagen inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior- og årgangssvømmere med medaljer, fedt finale set up, callroom og meget mere. PRÆMIER OG MEDALJER Der gives medaljer til nr.

Læs mere

Afhentning af ansøgninger til de videregående. Brugervejledning Optagelse.dk

Afhentning af ansøgninger til de videregående. Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen

Læs mere

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 18/11 20/11-2016 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland 22-24. november Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal 23-24. november Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1 & 2 og finaler for

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR LANGBANE

ØST JUNIOR/SENIOR LANGBANE "INDSÆT EVT. KLUBLOGO HER" DELTAGELSE: ØST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN 16. 18. MARTS 2018 East Kilbride Badet Ballerup Idrætsby 32, 2750 Ballerup Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2003

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted Vest Årgang Den 8. - 10. april 2016 Thyhallen Lerpyttervej 50, 7700 Thisted DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 Yngste

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 28. 30. OKTOBER 2016 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2002 og ældre Deltagende

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE

Læs mere

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser

Brugervejledning Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Brugervejledning i Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger til de videregående uddannelser Forfatter: Sara Holm Kristensen

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Sådan kommer du i gang med boldnettet

Sådan kommer du i gang med boldnettet Sådan kommer du i gang med boldnettet Man skal yde før man kan nyde... Sådan er det også med boldnettet. Jeres fodboldside er som start en skabelon hvor i skal fylde informationer i for at få glæde af

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 DM for Hold afvikles i 2019 som

Læs mere

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted Øst Årgang Den 20. 22. april 2018 Ringsted Svømmeklub Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2004, drenge årgang 2003 2. års årgang Piger årgang 2005, drenge årgang 2004

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DELTAGELSE: VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 22. 24. SEPTEMBER 2017 FORUM HORSENS LANGMARKSVEJ 53, 8700 HORSENS Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2003 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENS VEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

Brugervejledning til registrant

Brugervejledning til registrant Brugervejledning til registrant Når man logger på kommer man ind på en side der ser ud som nedenfor. På siden optræder alle de metadatabeskrivelser som man har rettigheder over. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DELTAGELSE: ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 5. 7. OKTOBER 2018 RUNDFORBIHALLEN, EGEBÆKVEJ 118 GL HOLTE, 2850 NÆRUM Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2004 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere 15. november 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Rollen som Bedømmer og Vejleder... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige

Læs mere

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge.

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Danmarks Statistik, Velfærd 22. januar 203 Børn og Unge, Udsatte børn Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Indhold Baggrund...2 2 Formål...2

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENS VEJ 4, 9800 HJØRRING Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE:

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople.

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. For at tilmelde dig stævnet kræver det at du har oprettet en profil på BadmintonPeople. Vejledningen til at oprette profil kan ligeledes hentes

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr.

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr. KONCEPT Swim Team Taastrup inviterer hermed til vores Efterårsstævne 2019, som i år er udvidet, så der svømmes indledende og finaleafsnit, med masser af fest og farver. Stævnet løber af stablen over 2

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Vejledning til indberetning af elever på frie grundskoler pr. 5. september 2015 til beregning af efterregulering 2015 og driftstilskud 2016 Indhold

Vejledning til indberetning af elever på frie grundskoler pr. 5. september 2015 til beregning af efterregulering 2015 og driftstilskud 2016 Indhold Vejledning til indberetning af elever på frie grundskoler pr. 5. september 2015 til beregning af efterregulering 2015 og driftstilskud 2016 Indhold Fil-indberetning... 3 Opbygning af oplysningsskemaet...

Læs mere

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Dette er en vejledning til brug for indberetning af kollektive tjenesteforseelser i kommunerne. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oprettelse

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere

EVENTBESTEMMELSER FOR SVØMNING

EVENTBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Nationale events 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE: Seniormesterskaber:

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 7. 10. NOVEMBER 2019 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE:

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

SIGMA SWIM ÅRGANGSCUP 2016 BIRKERØD DECEMBER 2016

SIGMA SWIM ÅRGANGSCUP 2016 BIRKERØD DECEMBER 2016 SIGMA SWIM ÅRGANGSCUP 2016 BIRKERØD 2. 4. DECEMBER 2016 KONCEPT Sigma Swim inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere og yngre med finaler, medaljer, pengepræmier og meget mere. Ligesom i foråret

Læs mere

WinSplits Online & O-Service for Dummies

WinSplits Online & O-Service for Dummies Indhold Lidt om denne vejledning... 1 Forberedelser inden du kan starte... 2 Hvordan ser det færdige resultatet ud?... 3 Stræktider fra løbsprogrammet... 4 Overfør stræktider til WinSplits Online... 7

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk Bruger - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Ret mine data... 3 3.2 Tilbudsgivere... 4

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Forside trin 1. Side 2 af 19

Forside trin 1. Side 2 af 19 Brugervejledning Systemet er designet så brugervenligt og intuitivt, som muligt til løbstilmelding og resultatvisning Vejledningen retter sig derfor mod oprettelse og administration af sæsoner, løb og

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Bestyrelsesadgang (Min Side)

Bestyrelsesadgang (Min Side) Bestyrelsesadgang (Min Side) Login på Min side på www.randersbolig.dk med dine brugeroplysninger som står i mail/brev. Du er nu logget ind på Min Side, og kan nu klikke på menupunkterne vedr. bestyrelsen

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere