Startnumre. Indmarch og åbning. Konkurrencen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Startnumre. Indmarch og åbning. Konkurrencen"

Transkript

1 Det er nu ved at være tæt på og vi glæder os alle sammen meget til dagene hvor vi skal afvikle Skole OL 2018 lokal stævnet i Odense. Her er lidt praktiske informationer vedrørende stævnet, samt programmet for dagen. Der er desuden vedlagt et kort heri hvor man kan danne sig et overblik over hvor de forskellige discipliner afholdes på stadion, så man kan se hvorhenne klassen skal stå klar. Der er tilmeldt 45 klasser til hele Skole OL lokalstævnet i Odense, hvilket betyder at der i alt kommer ca. 525 elever på stadion pr. dag. Med så mange mennesker på stadion, er vi afhængige af at I sørger for at klasserne er klar ved øvelserne, så tidsskemaet kan overholdes. Elever der ikke er i gang med en øvelse, SKAL være på tribunerne, eller ved A-sport aktivitetsområdet (se senere), og IKKE inde ved øvelserne, så de elever der er i gang kan koncentrere sig om øvelsen. Især ved løb er det vigtigt, at I hjælper eleverne til at blive på tribunen og venter til løberne kommer ud fra banerne, da der ellers bliver kaos ift. at få noteret de rigtige tider til de rigtige deltagere. Startnumre Hver elev får et startnummer, og det er YDERST VIGTIGT at I uddeler numrene efter den liste der ligger i kuverten I får udleveret ved ankomst til stadion. Alle resultater noteres efter startnumrene, og får eleven ikke det rigtige startnummer på, vil resultatet blive registreret i en anden elevs navn i systemet og resultatlisten. Det er vigtigt at startnummeret er synligt og let at se for dem der skal notere resultaterne. Indmarch og åbning Fra hver klasse skal 6 elever gå indmarch to og to efter hinanden. Disse bedes henvende sig i indmarchområdet, som er markeret på det vedhæftede kort, senest kl Imens sidder kammeraterne og kan heppe fra tribunen. Der vil være en kort åbningstale, hvorefter vi laver en kort fælles opvarmning. Konkurrencen 4. klasse: 60m, 60m hækkeløb, 400m, længdespring, boldkast, 20 60m stafet 5. klasse: 60m, 60m hækkeløb, 400m, længdespring, boldkast, 20 60m stafet 6. klasse: 80m, 60m hækkeløb, 400m, længdespring, hylerkast, 20 60m stafet 7. klasse: 100m, 60m hækkeløb, 400m, længdespring, hylerkast, 20 60m stafet Pga. den store tilmelding kan ikke alle elever deltage i alle discipliner, vi har forsøgt at sørge for så mange som muligt kan deltage i så mange discipliner som muligt, men i kan se

2 begrænsningerne nedenfor, og bedes aftale hvem der deltager i disciplinerne på forhånd, så det ikke går ud over jeres tid på selve dagen. Vi skal ikke på forhånd vide hvilke elever der deltager i hvilke discipliner. På startlisten står der fx Abildgård 4.a pige 1. Når dette råbes op, melder eleven sig, og startnummeret noteres på listen. Regler Alle klasser skal som minimum stille med 5 piger og 5 drenge i hver disciplin, samt et hold på 10 drenge og 10 piger i 20 x 60m stafetten. I stafetten er det tilladt at lade enkelte elever løbe 2 ture, såfremt I ikke er nok elever til at stille et fuldt hold. I skal altid opfylde kravet om 10 drenge/piger. Point For hver disciplin findes der 4 resultatgrænser, som giver 1 5 point. Det er altid elevens bedste resultat som tæller. Et godkendt resultat giver min. 1 point. Klarer eleven resultatgrænse 1, får eleven 2 point, og så fremdeles op til 5 point. Klassens samlede resultat udgøres af point fra klassens 5 bedste hhv. piger og drenge i hver disciplin + klassens point fra stafet. Se pointgrænserne sidst i dette dokument. Tidsskema Hjælp os med at holde tiderne igennem hele stævnet, ved at være på plads på rette tid og sted hele dagen. Vi bestræber os selvfølgelig på at være fleksible, men misser man starttidspunktet, misser man som udgangspunkt også muligheden for at konkurrere i den pågældende disciplin. Opråb til hver øvelse foregår ca. 8 min. før start. Husk at det er lærerens opgave at sørge for, at eleverne kommer til start! Hver skole SKAL have en voksen med ud til øvelsesstedet, der hjælper eleverne og holder styr på rækkefølgen. Afvikling af discipliner Sprint + hæk Der startes uden startblok, og tages tid med stopur. Det er vigtigt at blive på sin bane hele vejen, samt når man er kommet i mål, så tidtagerne får noteret de rigtige startnumre på den rigtige bane. I denne disciplin er der afsat ca. 3 heat pr. klasse af 8 deltagere. Dvs. at for nogen klasser, vil der højst være 24 pr. klasse der kan deltage i Sprint. Hvis klasserne er meget hurtige til at stille sig klar, kan der måske nås 4 heat, men det er ikke noget vi vil love jer.

3 Starteren giver følgende kommando: på pladserne BANG ( SET er sparet væk for at give mere tid). I hækkeløb må man gerne ramme og vælte hækken, men ikke løbe udenom eller under. Falder man, må man gerne rejse sig og fortsætte sit løb. Tip: Stop først med at løbe stærkt efter målstregen er passeret Så snart målstregen er passeret, skal eleverne blive i deres respektive bane og stille sig startnummeret er synligt for tidtagerne, så vi sikre at de får den rigtige tid. Jo bedre I er til dette, jo flere heats kan vi afvikle med jer. 400m løb I denne disciplin kan max 5 drenge og 5 piger løbe pr. klasse. Der løbes desuden 2 klasser af gangen, så det er ekstra vigtigt at blive i stående i den rækkefølge man kommer i mål dommerne skal nok guide jer så tidtagerne får noteret startnumrene i den rigtige rækkefølge. Der løbes i heat med op til 20 deltagere. Deltagerne starter stående på den buede startlinje, og der løbes ikke på inddelte baner. Starteren giver følgende kommando: på pladserne BANG. Tip: Søg ind mod inderkredsen, for at løbe kortest muligt. Pas på hinanden! Længdespring Der springes i begge ender af stadion (mærket Nord og Syd). Hver klasse har 15 minutter til at springe i, og kan dermed nå så mange forsøg som det er muligt inden for tidsgrænsen. Der sættes af i en afsætszone. Sætter man af efter afsætszonen dømmes springet overtrådt. Springet måles fra tåspidsen og til det bagerste af landingsmærket. Tip: Pas på ikke at sætte hænderne i sandet bag kroppen når I lander. Bold/Hyler kast Der kastes i begge ender af stadion (mærket Nord og Syd). Hver klasse har 8 minutter til at kaste i, og kan dermed nå så mange forsøg som det er muligt inden for tidsgrænsen. Deltagerne må kaste stående eller tage tilløb frem til en markeret linje, som de ikke må overtræde. Der måles fra nedslagsmærket og til den bageste af markeringslinjen Stafet Hvert stafethold består af 10 piger og 10 drenge. Hver klasse får en bane, hvor de 20 elever stiller op og venter 10 elever i hver ende. De 20 elever skal ikke navngives på forhånd, I skal blot sørge for at de er klar i god tid. Er man under 20 elever i klassen, må nogle af eleverne løbe 2 gange, så man når op på 20 ture. Ved de elever som skal løbe to gange, er det vigtigt at de bliver placeret først i rækken af stafetten, så de kan løbe i samme rækkefølge til slut. Starteren giver følgende kommando: på pladserne set BANG Resultater I kan se resultaterne på

4 Skole OL-finale 2018 Den vindende klasse for hvert klassetrin er sikret en plads i finalen. Øvrige klassers resultater indgår i den landsdækkende konkurrence om finalepladser, så selvom i ikke blev nr.1, har I altså stadig en chance for at blive udtaget til finalen på baggrund af jeres resultater. I vil få besked herom fra skoleol@dansk-atletik.dk, forventeligt omkring den 28. maj Finalen finder sted på Ceres Park og Arena i Aarhus. Finalen løber over flere dage, hvor hvert klassetrin har sin egen finaledag. 12. juni: 4. klasse 13. juni: 5. Klasse 14. juni: 6. Klasse 15. juni: 7. Klasse Generel huskeliste til dagen Tøj og sko som passer til at dyrke atletik i alt slags vejr. Madpakke og drikkedunk Fane/klassebanner Eventuelle artefakter der repræsenterer jeres udvalgte land Frokost Der er ikke afsat en fælles frokostpause, men eftersom der er god tid mellem de fleste discipliner, kan lærerne selv afsætte tid hvor klassen holder sin egen frokostpause, så det passer ind i tidsplanen mellem afviklingen af disciplinerne. Forplejning Der vil være 2 stk. gratis frugt og lidt drikkeligt fra Rynkeby til hver enkelt elev, disse udleverer vi til lærerne under opvarmningen, som kan fordele dem videre internt i klasserne. Kiosk Vores lille kiosk vil holde åbent hele dagen igennem, hvor det vil være muligt at købe lidt sødt supplement til madpakken, så som slik, sodavand, kakao og is. Det vil også være muligt for lærerne købe sig til en kop kaffe.

5 Skrald Hjælp hinanden med at holde stadion pænt fra start til slut. Saml jeres skrald op og ryd op efter jer, inden I går hjem. Så hjælper I med at mindske arbejdet for de mange frivillige. Respekter de frivillige Det kræver mange hænder, at afvikle et Skole OL stævne. Mange af de dommere og hjælpere I ser på stadion er frivillige. Husk at respektere dem og den indsats de gør. Billeder Der vil i forbindelse med Skole OL stævnet blive taget billeder og små video sekvenser der efterfølgende vil blive anvendt i forbindelse med redaktionel omtale af Skole OL. Del også meget gerne jeres oplevelser på de sociale medier med #SkoleOL Transport og ankomst Følgende busser stopper tæt ved stadion: 11, 31-32, 71-72, , Hvis i ankommer på cykel skal disse parkeres i cykelparkeringen der er afmærket herunder:

6 A-sport aktivitetsområde Under afviklingen af discipliner vil der stå en stand som A-sport har sørget for. Ved denne stand har eleverne mulighed for at lave en masse forskellige aktiviteter, mens de venter på at det bliver deres tur til at afvikle den næste disciplin. Kom og prøv kræfter med Forhindrings kryds og bolle, Diskosdødbold og Hylerpræcision. Vi gentager succesen fra de seneste par år med lodtræknings præmier fra A-sport. Præmier uddeles til en klasse for god opførsel, engagement og fair play. For at komme over til standen benyttes udgangen ved lågen som er markeret på oversigtskortet.

7 Oversigtskort

8 Generelt program for dagen Tid Aktivitet Kl Udlevering af startnumre mm. Kl Indmarch + åbningstale ( ) Kl Fælles opvarmning Kl Sprint + hæk + længde Kl Kast + 400m Kl Kl x60m Stafet (OBS - planlagt overlap af tider) Præmieoverrækkelse Vi har vedhæftet et mere overskueligt program for den enkelte klasser, samt det overordnet tidsskema. Vi glæder os meget til at se jer! Med venlig hilsen Odense Atletik/OGF Odense Atletikstation Stadionvej , Odense V

9 Pointoversigt 4. klasse 4. klasse Piger 60m 10,00 10,1-10,5 10,51-11,5 11,6-12,5 12,6 400m 1.30,0 1.30,1-1.40,0 1.40,1-1.50,0 1.50,1-2.00,0 2.00,01 Boldkast 25,0 24,99-22,00 21,99-18,00 17,99-13,0 12,99 Længdespring 3,0 2,99-2,80 2,79-2,50 2,49-2,01 2,0 60m hæk 12,20 12,21-13,10 13,11-13,90 13,91-14,60 14,61 4. klasse Drenge 60m 9,5 9,51-10,00 10,1-11,0 11,1-12,0 12,10 400m 1.20, ,1-1.30,0 1.30,1-1.40,0 1.40,1-1.50,0 1.50,01 Boldkast 35 34, , , ,9 Længdespring 3,5 3,49-3,00 2,99-2,70 2,69-2,30 2,29 60m hæk 11,40 11,41-12,30 12,31-13,10 13,11-13,80 13,81 4. klasse 50p 40p 30p 20p 10p Stafet 3.30, , , , , , , ,01

10 5. klasse 5. klasse Piger 60m 9,50 9, ,1-10,5 10,51-11,5 11,6 400m 1.28,0 1.28,1-1.38,0 1.38,1-1.48,0 1.48,1-1.58,0 1.58,01 Boldkast 30,0 29,99-27,00 26,99-23,00 22,99-18,0 17,99 Længdespring 3,2 3,19-3,00 2,99-2,70 2,69-2,21 2,2 60m hæk 12,00 12,01-12,90 12,91-13,70 13,71-14,40 14,41 5. klasse Drenge 60m 9,30 9,31-9,80 9,81-10,30 10,31-11,3 11,31 400m 1.18,0 1.18,1-1.28,0 1.28,1-1.38,0 1.38,1-1.48,0 1.48,1 Boldkast 40,0 39, , , ,9 Længdespring 3,6 3,59-3,10 3,09-2,80 2,79-2,40 2,39 60m hæk 11,00 11,01-11,90 11,91-12,70 12,71-13,40 13,41 5. klasse 50p 40p 30p 20p 10p Stafet 3.24, , , , , , , ,01

11 6. klasse 6. klasse Piger 80m 12,50 12,6-13,0 13,1-14,0 14,1-15,0 15,0 400m 1.25,0 1.25,1-1.35,0 1.35,1-1.45,0 1.45,1-1.55,0 1.55,01 Hylerkast 35,0 34,99-30,00 29,99-23,00 22,99-15,0 14,99 Længdespring 3,51 3,5-3,31 3,3-3,0 2,99-2,51 2,5 60m hæk 11,80 11,81-12,70 12,71-13,50 13,51-14,20 14,21 6. klasse Drenge 80m 11,50 11,6-12,0 12,1-13,0 13,1-14,0 14,0 400m 1.15,0 1.15,1-1.25,0 1.25,1-1.35,0 1.35,1-1.45,0 1.45,01 Hylerkast 50,1 50,0-40,1 40,0-30,1 30,0-20,01 20,0 Længdespring 3,91 3,90-3,41 3,40-3,11 3,10-2,71 2, m hæk 10,60 10,61-11,50 11,51-12,30 12,31-13,00 13,01 6. klasse 50p 40p 30p 20p 10p Stafet 3.20, , , , , , , ,01

12 7. klasse 7. klasse Piger 100m 14,00 14,1-14,6 14,5-15,5 15,51-16,50 16,51 400m 1.20,0 1.20,1-1.30,0 1.30,1-1.40,0 1.40,1-1.50,0 1.55,01 Hylerkast 40,0 39,99-35,00 34,99-28,00 27,99-20,0 19,99 Længdespring 3,71 3,7-3,51 3,5-3,2 3,19-2,31 2,3 60m hæk 11,60 11,61-12,50 12,51-13,30 13,31-14,00 14,01 7. klasse Drenge 100m 13,50 13,49-14,0 13,99-15,0 15,1-16,0 16,1 400m 1.10,0 1.10,1-1.15,0 1.20,1-1.30,0 1.30,1-1.40,0 1.40,01 Hylerkast 55,1 55,0-45,1 45,0-35,1 35,0-25,01 25,0 Længdespring 4,11 4,10-3,61 3,60-3,31 3,30-3,01 3,00 60m hæk 10,20 10,21-11,10 11,11-11,90 11,91-12,60 12,61 7. klasse 50p 40p 30p 20p 10p Stafet 3.12, , , , , , , ,01

Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj. Generel info

Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj. Generel info Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj Generel info 1 Velkommen Velkommen til Skole OL-stævnet i Herning. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik,

Læs mere

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne Program Store atletikdag, skole OL! 5. Klasser Torsdag den 26. april 2018 kl. 8.30-15.00 Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90, 2880 Bagsværd Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag

Læs mere

Skole OL Lokalstævne København Generel info

Skole OL Lokalstævne København Generel info Skole OL Lokalstævne København 2018 Generel info 1 Velkommen Velkommen til Skole OL Lokalstævne i København 2018. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

Skole OL Lokalstævne København Info guide

Skole OL Lokalstævne København Info guide Skole OL Lokalstævne København 2018 Info guide 1 Velkommen Velkommen til Skole OL Lokalstævne i København 2018. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Skole OL Lokalstævne København Info guide

Skole OL Lokalstævne København Info guide Skole OL Lokalstævne København 2019 Info guide 1 Velkommen Velkommen til Skole OL Lokalstævne i København 2019. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, roning,

Læs mere

Program. Åbning og indmarch

Program. Åbning og indmarch Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2017. Sammen med jer glæder vi os til at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold! Vi opfordrer jer til at

Læs mere

Velkommen. Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL!

Velkommen. Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL! Generel info Velkommen Velkommen )l Østerbro Stadion og )l det 6. Skole OL! Skole OL foregår i dagene 17., 18., 19. og 20. juni 2014 på Østerbro Stadion, hvor hvert klassetrin konkurrerer på skih I løbet

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Atletik

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Atletik SKOLE OL FINALEN 2018 Infoguide - Atletik Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2018. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer, kampgejst, fairplay

Læs mere

Lærervejledning til SkoleOL 2018

Lærervejledning til SkoleOL 2018 Lærervejledning til SkoleOL 2018 Generelt Målet med Skole OL stævnet i Skovdalen er: * At give eleverne en god oplevelse med sporten * At få så mange som muligt i aktion * At finde en vinder på hvert klassetrin

Læs mere

Øvelsesinstruktioner SkoleOL 2018 Aalborg

Øvelsesinstruktioner SkoleOL 2018 Aalborg Aalborg Atletik & Motion Øvelsesinstruktioner SkoleOL 2018 Aalborg AAM: Finn Yde 20180419 1 1-10 Godkendt af: Bestyrelsen Standard: Til SkoleOL i Aalborg er der følgende øvelser: Sprint 400 meter løb Hækkeløb

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Atletik

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Atletik SKOLE OL FINALEN 2019 Infoguide - Atletik Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2019. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer og ikke mindst fællesskab,

Læs mere

4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant

4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant Sådan laver du Skole OL i idrætstimerne 7. klasse I det følgende beskrives, hvordan man som lærer kan afvikle kvalifikation til finalestævnet i klassernes idrætstimer. Husk at taste jeres resultater ind

Læs mere

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen

Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Drejebog - sådan holder du et Skole OL-stævne på skolen Det er en rigtig god ide at samle flere klasser fra 4. til 7. klassetrin til et fælles Skole OL stævne på skolen. Det skaber stemning og sammenhold

Læs mere

SKOLE-OL 2009/2013 OG NU 2014/2017 3 REGLER 4 KOMMUNIKATION 6 TILMELDING TIL SKOLE OL 7 AFVIKLING 8 DISCIPLINER 9

SKOLE-OL 2009/2013 OG NU 2014/2017 3 REGLER 4 KOMMUNIKATION 6 TILMELDING TIL SKOLE OL 7 AFVIKLING 8 DISCIPLINER 9 Drejebog for lokale Skole OL stævner 2014 Indholdsfortegnelse SKOLE-OL 2009/2013 OG NU 2014/2017 3 REGLER 4 KOMMUNIKATION 6 TILMELDING TIL SKOLE OL 7 AFVIKLING 8 DISCIPLINER 9 FACILITETER / STARTNUMRE

Læs mere

80 meter Materialer: 4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant

80 meter Materialer: 4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant Sådan laver du Skole OL i idrætstimerne 6. klasse I det følgende beskrives, hvordan man som lærer kan afvikle kvalifikation til finalestævnet i klassernes idrætstimer. Husk at taste jeres resultater ind

Læs mere

PRAKTISK INFO DM Ungdom 2017

PRAKTISK INFO DM Ungdom 2017 PRAKTISK INFO DM Ungdom 2017 LIVE STREAMING OG HENSYN TIL DETTE Der vil foregå omfattende LIVE streaming under DMU. For at lave et så godt produkt som muligt, hvor de aktive bliver eksponeret bedst muligt,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER TRÆNERPLACERING UNDER KONKURRENCERNE Trænere og tilskuere må ikke opholde sig på konkurrenceområdet dvs de skal opholde sig uden for hegnet rundt om stadion/banerne. Vi regner med

Læs mere

Helsingør atletikstadion juni 2013

Helsingør atletikstadion juni 2013 Ver.2 5.6.13 Velkommen til Udtagelsesstævne 2013 Helsingør atletikstadion 8.- 9. juni 2013 Praktiske oplysninger og informationer Helsingør IF og Dansk Atletik Forbund byder velkommen til årets udtagelsesstævne,

Læs mere

DMU Hold Vest STADION Skovdalen atletikstadion Sdr. Skovvej Aalborg

DMU Hold Vest STADION Skovdalen atletikstadion Sdr. Skovvej Aalborg DMU Hold Vest 2016 Dansk Atletik Forbund og Aalborg Atletik & Motion byder velkommen til den indledende runde i vest for ungdomshold på Skovdalen atletikstadion d. 28 maj 2016 klokken 11.00. STADION Skovdalen

Læs mere

Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer

Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer I det følgende beskrives, hvordan man som lærer kan afvikle kvalifikation til finalestævnet i klassernes idrætstimer. 1. Første trin er naturligvis at tilmelde

Læs mere

Skole OL Atletik 2018 Eventmanual

Skole OL Atletik 2018 Eventmanual Skole OL Atletik 2018 Eventmanual 1 Indhold 1. Om Skole OL... 3 Koncept... 3 Den åbne skole... 3 Skole OL-organisation... 4 Skole OL sekretariatet... 4 2. Tilmelding... 5 Invitation til lokalstævne...

Læs mere

Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer

Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer Regler for afvikling på egen skole i idrætstimer I det følgende beskrives, hvordan man som lærer kan afvikle kvalifikation til finalestævnet i klassernes idrætstimer. 1. Første trin er naturligvis at tilmelde

Læs mere

Stævnereglement februar 2008

Stævnereglement februar 2008 Stævnereglement februar 2008 Reglementet revideret juni 2008 Gruppe Øvelse Piger Drenge -9 år 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-22 -9 år 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-22 LØB SPRING Sprint 40 60400 80200

Læs mere

DM 2016 for årige og Junior hold vest

DM 2016 for årige og Junior hold vest DM 2016 for 12-15 årige og Junior hold vest Dansk Atletik Forbund og Aalborg Atletik & Motion byder velkommen til den indledende runde i vest til DM for 12-15 årige og DM junior hold på Skovdalen Atletikstadion

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Reglement februar 2010 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab

Læs mere

DGI Atletik Reglement April 2016

DGI Atletik Reglement April 2016 DGI Atletik Reglement April 2016 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab 3.6 Crossmesterskab

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bowling

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bowling SKOLE OL FINALEN 2018 Infoguide - Bowling Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2018. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer, kampgejst, fairplay

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bueskydning

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bueskydning SKOLE OL FINALEN 2018 Infoguide - Bueskydning Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2018. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer, kampgejst,

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab 3.6 Crossmesterskab

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

SKOLE OL FINALEN 2018

SKOLE OL FINALEN 2018 SKOLE OL FINALEN 2018 Infoguide - Roning Aarhus Roklub Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2018. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer, kampgejst,

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Informationer vedr. LM i Vejen

Informationer vedr. LM i Vejen Informationer vedr. LM i Vejen 18. 20.08 2017 Vigtigt Det er KUN tilladt at gå fra skolen til idrætscentret gennem tunnelen. Det er farligt og forbudt at gå over vejen! Og stien er hurtigere Overnatning

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Cross

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Cross SKOLE OL FINALEN 2019 Infoguide - Cross Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2019. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer og ikke mindst fællesskab,

Læs mere

DM Indledende årige hold & DM junior hold

DM Indledende årige hold & DM junior hold Foto Michael Hyllested Dansk Atletik Forbund og Ballerup Atletik Klub indbyder til: DM Indledende 12-15 årige hold & DM junior hold Søndag d. 28 maj kl. 10.00 Sted: Ballerup Atletik Stadion Arrangør: Ballerup

Læs mere

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

Helsingør IF Indbyder til

Helsingør IF Indbyder til Helsingør IF Indbyder til Kronborg Games 2015 - en indendørs vinterturnering med 3 afdelinger Søndag den 4. januar 2015 Lørdag den 31. januar 2015 Lørdag den 28. februar 2015 i Snekkersten Idrætscenter

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

DM i volleyball 2012 for efterskoler

DM i volleyball 2012 for efterskoler M i volleyball 2012 for efterskoler Tirsdag d. 24.- onsdag d. 25. april 2012 Indbydelse og kampplan M i volleyball 2012 renge Pulje Sydvestjyl. Vesterbølle GI I alt Sæt/point/plac Vesterbølle GI, jerre

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Om Skole OL Atletik administration og resultatregistrering... 2 Jeres log-in detaljer... 2 1. Administration... 3 1. 1 Skole OL Administration...

Læs mere

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal

6. til 8. maj 2011. Odense Universitets Svømmehal 6. til 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2011 fra fredag den 6. maj til søndag den 8. maj 2011 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230 Odense

Læs mere

Idrætskultur i løb, spring og kast

Idrætskultur i løb, spring og kast Martin Elmbæk Knudsen Idrætskultur i løb, spring og kast LÆREBOG Idrætskultur i Løb, Spring og Kast lærebog til 3.-7. klasse Copyright 2017: Martin Elmbæk Knudsen Layout: Jesper Lind Olsen Udarbejdet for:

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen.

NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen. NU er vi tæt på kick off til Skole OL finalen. Derfor kommer her sidste omgang info inden Skole OL finalen, og I burde nu være klædt tilstrækkeligt på til at stå skarpt på Ceres Park. Jeres fornemmeste

Læs mere

Manual. for afholdelse af. Inde V DM. Mesterskabsdiscipliner ved Inde V-DM Vejledende øvelsesrække. stang trespring kugle - længde højde

Manual. for afholdelse af. Inde V DM. Mesterskabsdiscipliner ved Inde V-DM Vejledende øvelsesrække. stang trespring kugle - længde højde Manual for afholdelse af Inde V DM Revideret 16-12-2013 Mesterskabsdiscipliner ved Inde V-DM Vejledende øvelsesrække stang trespring kugle - længde højde 60 m. 400 meter 800 meter - stafet kort hæk Trekamp:

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Træningsmateriale - Stafetløb

Træningsmateriale - Stafetløb Træningsmateriale - Stafetløb Indhold Generelt om stafet... 2 Lektion 1 løbeteknik... 3 Træningsøvelser og lege... 6 Konkurrencen... 7 1 Generelt om stafet I atletik løber man typisk 4x100m eller 4x400m,

Læs mere

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014.

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. Discipliner: 4. klasse: Løb, spring & kast 5. klasse: Atletik, Håndbold 6. klasse Basket, Fodbold og Floorball

Læs mere

DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015

DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015 DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015 Danmarks Rulleskøjte Union indbyder til DM i Speedskating på bane i samarbejde med Slagelse In-Line Klub d.31 maj 2015 Sted: Løbs afviklingen:

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 22-24 januar 2016 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med chance for kontante præmier i finaler og Challenge. En super

Læs mere

Træningsmateriale 400 meter

Træningsmateriale 400 meter Træningsmateriale 400 meter Indhold Generelt om lang sprint... 2 Lektion 1 løbeteknik... 3 Lektion 2 lange stigningsløb... 4 Lektion 3 fartkontrol... 5 Træningsøvelser og lege... 6 Konkurrencen... 7 1

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bueskydning

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Bueskydning SKOLE OL FINALEN 2019 Infoguide - Bueskydning Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2019. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer og ikke mindst

Læs mere

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Roning

SKOLE OL FINALEN Infoguide - Roning SKOLE OL FINALEN 2019 Infoguide - Roning Velkommen Velkommen til Skole OL Finalen 2019. Vi glæder os til at få en rigtig god dag sammen med jer med OL-stemning, spændende konkurrencer og ikke mindst fællesskab,

Læs mere

Træningsmateriale - Stafetløb

Træningsmateriale - Stafetløb Træningsmateriale - Indhold Generelt om stafet... 2 Lektion 1 løbeteknik... 3 Træningsøvelser og lege... 5 Konkurrencen... 6 1 Generelt om stafet I atletik løber man typisk 4x100m eller 4x400m, men stafetter

Læs mere

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund Dansk Atletik Forbund Afsnit 06 Forbundsmappe Danmarksturneringen (DT) Dato Hvor Changes / Ændringer 09. oktober 2010 Strib DAF Senior-konference Vedtaget ændringer 02. januar 2011 Glostrup (08-04-2011)

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af.

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 298 hold, og hvor der skal spilles rigtig

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2015-16

DM i Skolehåndbold 2015-16 DM i Skolehåndbold 2015-16 8.-10. december 2015 i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019 Invitation til Arena Lyngby Open 18. 20. januar 2019 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open 2019 Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

Danmarksmesterskaberne i

Danmarksmesterskaberne i Danmarksmesterskaberne i kano og kajak sprint 2014 d. 21.-24. august på Bagsværd Sø Praktisk information Tilmelding Løbsudskrivning og afvikling af stævnet sker i henhold til DKF s love. Sidste frist for

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Gladsaxe Sportscenter, stafetløbet 2008. Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 12.

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

DM i volleyball 2012 for efterskoler

DM i volleyball 2012 for efterskoler M i volleyball 2012 for efterskoler Tirsdag d. 24.- onsdag d. 25. april 2012 Guide, puljer og kampplan M i volleyball 2012 renge Pulje Sydvestjyl. Vesterbølle GI I alt Sæt/point/plac Vesterbølle GI, jerre

Læs mere

Naturløbskoncept 2016

Naturløbskoncept 2016 Dansk Orienterings-Forbund Naturløbskoncept 2016 Baggrund Naturløbet er blevet udviklet og arrangeret i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark siden 2009. Aktiv Rundt i Danmark havde til og med 2012 Arla

Læs mere

Langvang atletikstadion

Langvang atletikstadion Langvang atletikstadion Praktiske oplysninger Klubdragt: Der skal stilles op i anmeldt klubdragt Pigge: Maksimum 6 mm Startnumre: Startnumre skal bæres synlig på brystet og må ikke bøjes Opvarmning: Skal

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

Balance. Kast med begge hænder. Klask hænder. Frøhop. Konkurrence. Konkurrence

Balance. Kast med begge hænder. Klask hænder. Frøhop. Konkurrence. Konkurrence Kast med begge hænder Balance Stå på ét ben. Placer modsatte fod på indersiden af knæet. Se, hvem der kan stå i længst tid. Lav en bedst af tre. Stå med parallelle fødder. Kast en bold op ad en mur skiftevis

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open

Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open 19. 21. januar 2018 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i

Læs mere

DM i Skoleatletik juni i Næstved

DM i Skoleatletik juni i Næstved DM i Skoleatletik 2019 12.-13. juni i Næstved Velkomst fra Dansk Skoleidræt Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skoleatletik i Næstved. Vi håber, at I får nogle både

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

DM Ude for veteraner VDM arrangementer

DM Ude for veteraner VDM arrangementer DM Ude for veteraner VDM arrangementer DAF's Terminsudvalg fastlægger dato for afvikling af samtlige mesterskaber. Mesterskabsstævner arrangeres af DAF's VU i samarbejde med den arrangerende klub. Veteranudvalget

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Kære deltagere til Nykredit Gentofte Open, Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Kildeskovshallen den kommende

Læs mere

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Skole OL er tilbage, og det er NU du skal tilmelde din 4., 5., 6. eller 7. klasse på skoleol.tv2.dk!

Skole OL er tilbage, og det er NU du skal tilmelde din 4., 5., 6. eller 7. klasse på skoleol.tv2.dk! din 4., 5., 6. eller 7. klasse på! REGLER Stående start. På Pladserne..Færdige BANG.. og så derudaf og i mål. Hold bane hele vejen og bliv på banen indtil dommeren har sagt god for at du forlader den (når

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere